Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Παρ 30 Απρ 2010 - 20:40
vambire girl έγραψε:
Μα πως μπορεσες να μου το κανεις αυτο;;; Καταβαθος ειμαι λυκανθροπως;; Μηπως εχω και λουρακι;;; Σνιφ σνιφ... περιμενα κατι σε στιλ θα κατεληγα με τον Ντιμιτρι.... σνιφ σνιφ.... Κατα τα αλλα ηταν υπεροχο και απολαυτσικο σαν ενα ποτηρι κατακοκκινο ανθρωπινο αιμα
Ρενακι μου υπονοης κατι?
Ιου, για σε παρακαλω, και δεν μπορω το αιμα (εξαλου οι λυκανθρωποι ειναι πολυ καλυτεροι)
Παντως η στρου ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sweety στις Παρ 30 Απρ 2010 - 20:49, 1 φορά
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Παρ 30 Απρ 2010 - 20:46
twilightFOREVER έγραψε:
κοιτα εχω ξαναμπει σε μια ιστορια σου αλλα σε ικευτευω μπορω να ξαναμπω σε οποια εχει χωρο στην επομενη παραεπομενη δεν εχει σημασια σε παρακαλω αν δεχτεις ...........
twilightFOREVER ---ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ (μετα την χαραυγη τους συμπαθω λιγο αλλα θελω κανονικος λυκανθροπως οχι σαν την αγελη των κουιλετσ αν εχεις διαβασει την χαραυγη που σιγουρα μαλλον καταλαβενεις τι λεω.....)
α και ειμαι αγορι.........
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Παρ 30 Απρ 2010 - 21:09
sweety έγραψε:
vambire girl έγραψε:
Μα πως μπορεσες να μου το κανεις αυτο;;; Καταβαθος ειμαι λυκανθροπως;; Μηπως εχω και λουρακι;;; Σνιφ σνιφ... περιμενα κατι σε στιλ θα κατεληγα με τον Ντιμιτρι.... σνιφ σνιφ.... Κατα τα αλλα ηταν υπεροχο και απολαυτσικο σαν ενα ποτηρι κατακοκκινο ανθρωπινο αιμα
Ρενακι μου υπονοης κατι?
Ιου, για σε παρακαλω, και δεν μπορω το αιμα (εξαλου οι λυκανθρωποι ειναι πολυ καλυτεροι)
Παντως η στρου ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!
Σε παρακαλω! Δεν υπονοω τιποτα! Εγω ο,τι λεω το λεω ξεκαθαρα!
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Τετ 5 Μάης 2010 - 20:30
twilightFOREVER έγραψε:
κοιτα εχω ξαναμπει σε μια ιστορια σου αλλα σε ικευτευω μπορω να ξαναμπω σε οποια εχει χωρο στην επομενη παραεπομενη δεν εχει σημασια σε παρακαλω αν δεχτεις ...........
twilightFOREVER ---ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ (μετα την χαραυγη τους συμπαθω λιγο αλλα θελω κανονικος λυκανθροπως οχι σαν την αγελη των κουιλετσ αν εχεις διαβασει την χαραυγη που σιγουρα μαλλον καταλαβενεις τι λεω.....)
α και ειμαι αγορι........
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Τετ 4 Μάης 2011 - 12:51
Πρεπει να πω οτι ποτε ξανα δεν εχω ανεβασει special fanfic χωρις να βρω ουτε ενα σχολιο την επομενη μερα πραγμα εξαιρετικα ανησυχητικο αν και καταλαβαινω οτι ισως αυτο οφειλεται στον πολυ μεγαλο αριθμο fanfictions που εχουν κατακλυσει το forum. Οποτε αυτο που ανεβασα χθες μπορει να ηταν το τελευταιο special fanfic που εγραψα,σας ευχαριστω ολους παρα πολυ μεσα απο την καρδια μου για ολη την αγαπη σας,τα σχολια και τις συμμετοχες σας!!!!!!!!!!!!
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Τετ 4 Μάης 2011 - 13:43
καλα δεν υπαρχει..εχω πεθανει στο γελιο... μεσα στο κοτετσι βρηκες να με πεταξεις βρε αγαπη....χαχαχαχαηταν θεικο....του τζεικ λεει επειδη εχει την καψουρα της μπελλα θα του βαλουμε τρια......
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions" Τετ 4 Μάης 2011 - 15:39
Mrs Alice, θεϊκό κεφάλαιο!!!!!!!!!!!!!!! Αν και σχετικά μικρό ήταν τ-έ-λ-ε-ι-ο, μου άρεσε πάρα πολύ, καθώς ήταν πολύ ευχάριστο και με πολύ χιούμορ επίσης!!! Συμμετείχα για πρώτη φορά!!! Όσο...για το τέλος... δεν ξέρω τι να πω!!! Σε χιλιοευχαριστώωωωωωωωω που μου έδωσες τον αριθμό του Ρόμπερτ!!!!!!!!!!! Δεν θα αφήσω καμία να μου τον πάρει!!! Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο σου!!! Ελπίζω πραγματικά, να μην είναι το τελευταίο special fanfic που έγραψες.
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010