Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια για τα "Special Fanfictions"

Πήγαινε κάτω 
    +36
    d@n@e twilight!
    Ms Cullen
    BELLA MARIE
    mR.Geo
    emma cullen pattinson
    evaki
    mariap
    evi
    evangelina
    kristen4ever
    angepsi
    twilightFOREVER
    dora
    WhiteQueen
    Jacob Black
    Kimberly
    MARIA SWAN CULLEN
    christi_twilight
    ΕΡΗ
    !~Twilighter~!
    Alexadruby the vampire
    kanty
    Mrs Alice
    volturi girl
    VLaSia =)
    Fay1765
    Strider
    April
    Nemesis Of Bellin
    Isabella_Cullen
    emerald eyes
    Ashley Greene
    Dr. Thodoran Cullen
    Mrs.Cullen
    LaDy_SoVeReigN
    MIKAELLA
    40 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    LaDy_SoVeReigN
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    LaDy_SoVeReigN

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!!
    Αριθμός μηνυμάτων : 1666
    Registration date : 09/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Wolves
    Special ability Special ability: Future Telling

Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 20:40

vambire girl έγραψε:
    Μα πως μπορεσες να μου το κανεις αυτο;;; Καταβαθος ειμαι λυκανθροπως;; Μηπως εχω και λουρακι;;; Σνιφ σνιφ... περιμενα κατι σε στιλ θα κατεληγα με τον Ντιμιτρι.... σνιφ σνιφ....
    Κατα τα αλλα ηταν υπεροχο και απολαυτσικο σαν ενα ποτηρι κατακοκκινο ανθρωπινο αιμα

Ρενακι μου υπονοης κατι?

Ιου, για σε παρακαλω, και δεν μπορω το αιμα (εξαλου οι λυκανθρωποι ειναι πολυ καλυτεροι)

Παντως η στρου ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sweety στις Παρ 30 Απρ 2010 - 20:49, 1 φορά
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    https://www.youtube.com/watch?v=NJiPTkExVUg
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
    Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 20:46

twilightFOREVER έγραψε:
    κοιτα εχω ξαναμπει σε μια ιστορια σου αλλα σε ικευτευω μπορω να ξαναμπω σε οποια εχει χωρο στην επομενη παραεπομενη δεν εχει σημασια σε παρακαλω αν δεχτεις ...........

twilightFOREVER ---ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ (μετα την χαραυγη τους συμπαθω λιγο αλλα θελω κανονικος λυκανθροπως οχι σαν την αγελη των κουιλετσ αν εχεις διαβασει την χαραυγη που σιγουρα μαλλον καταλαβενεις τι λεω.....) Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700

α και ειμαι αγορι.........
    http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
    Alexadruby the vampire
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Alexadruby the vampire

Θηλυκό Δίδυμος
    Τόπος : Κέρκυρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 839
    Registration date : 31/01/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 20:51

Μαρια μου η ιστορια ηταν τελεια..!! Δεν ξερω τι αλλο να πω.. Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.. faint faint faint faint faint
    Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 480860 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 480860 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 480860 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 480860 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 480860 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 480860 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 480860
    Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 835489 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 835489 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 835489 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 835489 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 835489 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 6626 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 6626 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 6626 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 6626 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 6626

Ή μαλλον βρηκα τι αλλο εχω να σου πω..

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..!! kiss kiss kiss huggie huggie huggie Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 34442 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 34442 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 34442

Ευχαριστω παρα πολυ για τον Εντουαρτ..!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 98735 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 98735 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 98735 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 150320 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 150320 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 150320
    http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/index.htm?sid=8086
    volturi girl
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
    Τόπος : London, UK
    Αριθμός μηνυμάτων : 3819
    Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 21:09

sweety έγραψε:
    vambire girl έγραψε:
    Μα πως μπορεσες να μου το κανεις αυτο;;; Καταβαθος ειμαι λυκανθροπως;; Μηπως εχω και λουρακι;;; Σνιφ σνιφ... περιμενα κατι σε στιλ θα κατεληγα με τον Ντιμιτρι.... σνιφ σνιφ....
    Κατα τα αλλα ηταν υπεροχο και απολαυτσικο σαν ενα ποτηρι κατακοκκινο ανθρωπινο αιμα

Ρενακι μου υπονοης κατι?

Ιου, για σε παρακαλω, και δεν μπορω το αιμα (εξαλου οι λυκανθρωποι ειναι πολυ καλυτεροι)

Παντως η στρου ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!
    Σε παρακαλω! Δεν υπονοω τιποτα! Εγω ο,τι λεω το λεω ξεκαθαρα!
    http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
    LaDy_SoVeReigN
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    LaDy_SoVeReigN

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 30 Απρ 2010 - 21:15

Χαχαχαχαχαχα. Οχι, ειπα μηπως, γιατι καποτε...
    Τεσπα.
    twilightFOREVER
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
    Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 5 Μάης 2010 - 20:30

twilightFOREVER έγραψε:
    κοιτα εχω ξαναμπει σε μια ιστορια σου αλλα σε ικευτευω μπορω να ξαναμπω σε οποια εχει χωρο στην επομενη παραεπομενη δεν εχει σημασια σε παρακαλω αν δεχτεις ...........

twilightFOREVER ---ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ (μετα την χαραυγη τους συμπαθω λιγο αλλα θελω κανονικος λυκανθροπως οχι σαν την αγελη των κουιλετσ αν εχεις διαβασει την χαραυγη που σιγουρα μαλλον καταλαβενεις τι λεω.....) Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691689 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 551700

α και ειμαι αγορι........
    http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
    Mrs Alice
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Mrs Alice

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1006
    Registration date : 21/03/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 4 Μάης 2011 - 12:51

Πρεπει να πω οτι ποτε ξανα δεν εχω ανεβασει special fanfic χωρις να βρω ουτε ενα σχολιο την επομενη μερα πραγμα εξαιρετικα ανησυχητικο αν και καταλαβαινω οτι ισως αυτο οφειλεται στον πολυ μεγαλο αριθμο fanfictions που εχουν κατακλυσει το forum.
    Οποτε αυτο που ανεβασα χθες μπορει να ηταν το τελευταιο special fanfic που εγραψα,σας ευχαριστω ολους παρα πολυ μεσα απο την καρδια μου για ολη την αγαπη σας,τα σχολια και τις συμμετοχες σας!!!!!!!!!!!! huggie huggie Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 174341 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 174341 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691711 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691711 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 630836 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 630836
    http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/forum.htm
    Zafrina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : Πατρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2311
    Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
    Team: Amazonians Amazonians
    Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 4 Μάης 2011 - 13:31

Μαρακι μου η ιστορια αν και μικρη ηταν πολυ ωραια!!!!!!
    Μου αρεσε η σκηνη με τον Πωλ..ειχε πολυ γελιο... Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 403120

Και εκει που εδιωξες τον Σαμ απο το τραπεζι.... Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 500229

Αλλα το καλυτερο ηταν το τελευταιο με το τηλεφωνο του Ρομπερτ.... Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 31995

Βασικα θα ηταν κριμα να μην ξαναεγραφες αλλα αυτο το παοφασιζεις εσυ..!!!! Παντως εγω θα ηθελα να διαβασω και αλλες ιστοριες σου...!!!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 34442 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 34442 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 34442
    Mrs Alice
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Mrs Alice

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1006
    Registration date : 21/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 4 Μάης 2011 - 13:33

ααααααααααααααααααααααααααααααααααα σε ευχαριστω πολυ πολυ μπλε μου!!!!!!!! huggie huggie kiss kiss Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 174341 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 174341 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691711 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 691711
    http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/forum.htm
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 4 Μάης 2011 - 13:43

καλα δεν υπαρχει..εχω πεθανει στο γελιο... Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 403120 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 403120
    μεσα στο κοτετσι βρηκες να με πεταξεις βρε αγαπη....χαχαχαχαηταν θεικο....του τζεικ λεει επειδη εχει την καψουρα της μπελλα θα του βαλουμε τρια......
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 4 Μάης 2011 - 15:39

Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 480860 Mrs Alice, θεϊκό κεφάλαιο!!!!!!!!!!!!!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 201917 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 201917 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 201917 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 474941 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 474941 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 474941
    Αν και σχετικά μικρό ήταν τ-έ-λ-ε-ι-ο, μου άρεσε πάρα πολύ, καθώς ήταν πολύ ευχάριστο και με πολύ χιούμορ επίσης!!! Συμμετείχα για πρώτη φορά!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 388681
    Όσο...για το τέλος... faint faint faint δεν ξέρω τι να πω!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 6626 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 6626 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 6626 Σε χιλιοευχαριστώωωωωωωωω που μου έδωσες τον αριθμό του Ρόμπερτ!!!!!!!!!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 603117 giggle giggle Δεν θα αφήσω καμία να μου τον πάρει!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 868134 giggle
    Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο σου!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 201917 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 201917 Ελπίζω πραγματικά, να μην είναι το τελευταίο special fanfic που έγραψες. Smile Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 174341 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 906998
    Nantia Hale_Biers
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Nantia Hale_Biers

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Singapore
    Αριθμός μηνυμάτων : 1764
    Registration date : 08/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 4 Μάης 2011 - 15:59

Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 480860 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 480860 Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 480860
    Mαρια μου προσκυνωωω!!!!!! faint
    πραγματικο τελειο κεφαλαιο!!!!!!!!!!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 274215
    συγχαρητηρια!!! Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 201917
    http://antallaksetokiesu.forumgreek.com/forum.htm
    LaDy_SoVeReigN
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    LaDy_SoVeReigN

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια για τα "Special Fanfictions"   Σχόλια για τα "Special Fanfictions" - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 4 Μάης 2011 - 21:21

Μαρία μουυ

Ηταν υπεροχοοοοοο

ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑΑ

(και αυτο που εβαλες με τον γκρεμο μου εχει συμβει στα αληθεια :o)

Razz

Ιιιι Θ σκοτωσω την φαιη =.=

Αχουυυυ πες μου πως τελικα την νικησα την Λεια :D

Και ΝΑΙΙΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΕΛΗΗΗΗΗΗΗ

Σχόλια για τα "Special Fanfictions"
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 6 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: