| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+84izzy cullen twi-Lydia Evans despina aek esme akaliakoukou pink ntinaki Ms Cullen lykofotaki Filio evaki patrick Mrs Alice BELLA MARIE twilightFOREVER dani an8i Fay1765 ~twilight_mania~ RafaelaVolturi ViolettaCullen18 athina anthian9 silenceprincess VLaSia =) Kristen Stewart Zafrina Fotis333 Giannis Neri magic princess Isabella21 vampiroula niki Volturi_fan team edward scarlet rose alour vassia Ashley Greene ev@ki dora rozelitsa Velvet_Vamp Lancelot annabell !~Twilighter~! Isabella_Cullen MIKAELLA Renesmi breeze of wolf RobertForLife Edbel Renée Morena Rozmari SilverMusk mariap angepsi rtheoni bloody swan giorgia-xania kanty WhiteQueen twilightaholic# maro Kimberly ΕΡΗ ~Rob-Patty~ sunrise nonipas300 MARIA SWAN CULLEN Sloorp Jacob Black nasiatheslayer linaki Edward_ Breaking_ Dawn dolores!! I'm_not _dead volturi girl Stellouko Nemesis Of Bellin evi SpunK RansoM 88 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 10 Φεβ 2010 - 14:22 | |
| oxi ρε παιδια...ειναι πολυ θερμοαιμοι παρα πολυ...αντεχουν... και δευτερον το λεει και στο βιβλιο does my half naked bother you? α@!και τριτον συγγνωμη αλλα μονο ο εντουαρντ θα κλεβει τα ματια?οχι φυσικα..και ο τζεικ! μην μου πειτε οτι χαλαστηκατε!θα ναι ψεμα!! | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 11 Φεβ 2010 - 13:14 | |
| ειναι απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.κι αυτοι οι κοιλιακοι του εντουαρντ. πηγαμε με τη NICKY και ξανανιωσαμε.ξαναθυμηθηκαμε τα παλια.και το καλυτερο ειναι οτι πηγαμε στην δευτερη μερα προβολης και ημασταν κεντρο ακριβως | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 11 Φεβ 2010 - 13:28 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την pink στις Πεμ 11 Φεβ 2010 - 13:53, 1 φορά | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 11 Φεβ 2010 - 13:35 | |
| τι να κανουμε συνβαινουν αυτα. | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 23 Απρ 2010 - 0:26 | |
| Καλησπέρα σας!!! Έχω καιρό να μπω, ελπίζω να είσαστε όλες καλά!!! Δυστυχώς είμαι αρκετά κουρασμένη και δεν έχω το κουράγιο αυτή τη στιγμή να διαβάσω και τις 16 σελίδες με τα σχόλια που έχουν γραφτεί εδώ. Θέλω να πω κάτι για το τέλος της ταινίας. - Σπόιλερ:
Όταν ο Τζέικ μιλάει στον Έντουαρντ για την λεπτομέρεια στην συνθήκη (ότι δηλαδή η συνθήκη θα σπάσει εάν κάποιος από τους Κάλεν δαγκώσει έναν άνθρωπο, άσχετο αν είναι με τη θέλησή του ή όχι) σε κάποια φάση η Μπέλλα θέλει να πάει κοντά στον Τζέικ και να του μιλήσει. Στο βιβλίο ο Έντουαρντ δεν την αφήνει να πάει κοντά του γιατί φοβάται μήπως ο Τζέικ της κάνει κακό. Τότε η Μπέλλα του ζητάει να διαβάσει τη σκέψη του Τζέικ για να βεβαιωθεί ο ίδιος ότι δεν θα την πειράξει και να την αφήσει να πάει κοντά του. Στην ταινία με τον τρόπο που ρωτάει η Μπελλα τον Έντουαρντ "Θα μου κάνει κακό?Διάβασε την σκέψη του" είναι σαν να φοβάται να πάει κοντά του και να ρωτάει τον Έντουαρντ για να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλής. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μου φάνηκε στην ταινία λίγο κάπως όπως ρώτησε η Μπελλα.
Γενικότερα η ταινία ήταν καταπληκτική!!!! Έχω πάθει πλάκα με όλους. Σκηνοθεσία, μουσική, ερμηνείες.... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!! Και βρε παιδιά, αυτή η αγέλη είναι... Δεν ξέρω πόσες φορές θα δω ακόμη τα DVD... μάλλον μέχρι να τα καταστρέψω και να τα ξαναπάρω.... | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 23 Απρ 2010 - 0:28 | |
| - Σπόιλερ:
Πιστεύω οτι δεν έδειξε ανασφάλεια η Μπέλα απλά ήθελε να του αποδείξει ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάται και αφού διαβάζει την σκέψη θα μπορούσε να το διαπιστώσει
| |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 23 Απρ 2010 - 0:34 | |
| Ναι, έτσι έγινε στο βιβλίο! Στην ταινία όμως αν δεν ξέραμε τι γράφει το βιβλίο, μου φαίνεται οτι έχει "διαστρεβλωθεί" λίγο.... (δεν ήξερα ποια άλλη λέξη να βάλω, ίσως φαίνεται βαριά η λέξη διαστρεβλωθεί, θέλω να πω ότι αν δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο, αλλού πάει το μυαλό σου | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 23 Απρ 2010 - 16:56 | |
| | |
|
| |
esme Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Λεωνίδιο-Αρκαδία Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 10 Μάης 2010 - 13:42 | |
| | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 10 Μάης 2010 - 13:51 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 10 Μάης 2010 - 14:15 | |
| παιδια μπορεις καποιος να μου απαντησει σε ενα ερωτημα?πως γινεται ο εντουαρτ να ηταν στο ριο ντε τζανειρο και οι αλλες να ετρεχαν να τον προλαβουν στην ιταλια?ποτε προλαβε και πηγε για να τρεχουν να τον προφτασουν?εχω σκηνοθετικες αποριες. | |
|
| |
twi-Lydia Evans New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Greece-US Αριθμός μηνυμάτων : 125 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 14 Ιουν 2010 - 19:28 | |
| Εμενα παντως αυτη η ταινια μου φανηκε βαρετη...Καμια σχεση με το βιβλιο... Ολη η δραση ηταν στο τελευταιο μιασαωρο... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 14 Ιουν 2010 - 19:35 | |
| εισαι εισα παρατηρουσα κιολας οτι ο ρομπ που λειπει στο περισσοτερο ουσιαστικα δεν μου ελειψε γτ αποδειχτηκε πως η κρστεν με τον τευλορ μπορουν να κρατησουν μια ολοκληρη τενια μονοι τους......... | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 14 Ιουν 2010 - 20:12 | |
| λοιπον οταν πηγα να δω νεα σεληνη δεν ειχα δει το λυκοφως δεν ημουν φαν μολις ειδα τον ρομπ ομως επαθα πλακα και ημουν σαν δεν θα ξαναρθει τωρα?στη συνεχεια η ταινια μου αρεσε πολυ αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχισα να βαριεμαι μετα ομως βγηκα απο το σινεμα σουπερ κολλημενη με τη σαγκα και με τον ρομπ παρολο που δεν επαιζε πολυ δεν με εντυπωσιασε ο τζεικομπ ουτε οι κοιλιακοι του και ουτε επαθα σοκ οταν εβγαλε τη μπλουζα του ξαφνικα το μυαλο μου ηταν στον εντουαρντ παρολ αυτα μου αρεσε η εξελιξη της ταινιας οσον αφορα τον τζεικομπ και φυσικα πιστευω οτι μπορει να κρατησει την ταινια | |
|
| |
twi-Lydia Evans New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Greece-US Αριθμός μηνυμάτων : 125 Registration date : 03/06/2010
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 14 Ιουν 2010 - 20:49 | |
| Και μονο που επαιζε ο Ρομπ στν ταινια ηταν αρκετο!! Αν δεν ηταν αυτος θα ειχα φυγει απο την αιθουσα παντως.. Ειναι κριμα ενα τοοοσο ωραιο βιβλιο να μην μεταφερεται οσο το δυνατον αυτουσιως στη μεγαλη οθονη.. Χαλαει ολη η μαγεια του.. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 1 Αυγ 2010 - 20:54 | |
| Και εγω περιπου τοσες φορες τα εχω δει!!! - Σπόιλερ:
Αντριανα μου συγνωμη που επεμβαινω μα τα greeklish απαγορευονται σε αυτο το φορουμ
|
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 16 Αυγ 2010 - 2:03 | |
| Η ταινία μ αρεσε σε γενικά πλαίσια αν προτιμώ το Λυκόφως!!!!!!!!!!!!!! Νομίζω ότι εχασε λιγο το συναισθημα απ τη Δραση γιατι μη ξεχνατε πως μιλάγαμε για ΧΩΡΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ,...............άρα θα έπρεπε να το δουμε περισσότερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά πραγματικά οποτε βλεπω τη τελευταια σκηνη γελάω εκει που μπαινει στη μεση Μπέλλα και τους λέει αν πληγώνεται ο 1 τον άλλο κανετε κακό σε μένα! Δεν ξερω γιατι αλλα μυ φαινεται υπερβολικό! | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 10 Σεπ 2010 - 17:02 | |
| ενταξι παιδια η νεα σεληνη ειναι σαν ταινια καλη αλλα καταστρεφει σαν χαρακτηρα τον εντουαρτ . . . Τον κατασρεφει ενδυματολογικα του βαζουν να φοραει ρουχα που θα φορουσε ενας γερος !!! στην εκλειψη αυτο διορθοναιτε αλλα τεσπα αυτο εχω να πω | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 8 Νοε 2010 - 17:09 | |
| - sisaki έγραψε:
- ενταξι παιδια η νεα σεληνη ειναι σαν ταινια καλη αλλα καταστρεφει σαν χαρακτηρα τον εντουαρτ . . . Τον κατασρεφει ενδυματολογικα του βαζουν να φοραει ρουχα που θα φορουσε ενας γερος !!! στην εκλειψη αυτο διορθοναιτε αλλα τεσπα αυτο εχω να πω
Αυτό είναι αλήθεια!! Πάντως η ταινία είναι φοβερή!! Μ'αρλεσει πάρα πολύ! (Την είχε και χθες στην τηλεόραση) | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 21 Δεκ 2010 - 22:13 | |
| Ναι την ειχα δει !!! Παντως δεν ξερω για την τεταρτη ταινια παντω απο τις τρεις πρωτε μου αρεσαν πιο πολυ Το λυκοφως και η Εκλειψη! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 22 Δεκ 2010 - 1:40 | |
| Νομίζω ότι οι περισσότεροι φαν του Εντουαρτ απογοητεύτηκαν λόγω της απουσίας του όμως την απουσία αυτή την ήξεραν εξαρχής.....δεν θα πω ότι δε μου άρεσε απλά στις σκηνές εκτός Εντουαρτ όλα κοιλούσαν ΑΡΓΑΑΑΑΑΑΑ............όχι λόγω της έλειψης Πατινσον αλλά λόγω του τόσο αργού σεναρίου σε κάποια σημεία! Οκ η ταινία έχει τελειώσει εδώ και 1 χρόνο αλλά τα dvd είναι στο σπίτι για να την απολαύσουμε όσες φορές θελήσουμε!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 22 Δεκ 2010 - 2:09 | |
| Η απουσια του Εντουαρντ πραγματικα σε σκοτωνε.....ακομη και τελεια να ηταν η ταινια ως την παραμικρη λεπτομερεια θα ανυπομωνουσε για την στιγμη της Βολτερας οπου τον ξανα βλεπαμε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 23 Δεκ 2010 - 15:35 | |
| Και εκει παθενεις το τελειοτικο χτυπημα . . . | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 31 Δεκ 2010 - 7:17 | |
| Aυτή τη στιγμή έχω βάλει και βλέπω τη Νέα Σελήνη, κι αυτό που πρόσεξα είναι πως είναι όλοι περίεργα λευκοί. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 31 Δεκ 2010 - 12:29 | |
| Αν αναφερεσαι στους βρικολακες λογικο μου ακουγεται..... | |
|
| |
| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|