Η ταινια φαινεται απο την αρχη οτι ειναι κορυφαια και μονο το logo στην αρχη σε κάνει να ανατριχιαζεις!!!
Και η ταινια ξεκιναει με το περιφημο ονειρο το οποιο με τρελανε ειχε μεσα και ιταλια οποτε ξεκινησαν τα δακρυα απο πολυ νωρις οπως καταλαβενεται
αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε αυτη την ταινια ο ερωτας μεταξυ μπελλας εντ γινεται πιο ''αισθητος''
ενω στην πρωτη η ολη σχεση ειχε περασει πολυ στα κουτουρου...
ο εντουαρτ εχει ξεπετακτει και αυτο φαινεται απο τα πρωτα φιλια - α ρε ρομπ μας ξετρελενεις ποσα να αντεξουμε και μεις????
Πολλες σκηνες δρασεις και ολες υπεροχες
το παρτυ γενεθλιων τι να πω η επιθεση......
πραγματικα υποκλινομαι στο μεγαλειο του Κρις (και να φανταστειτε στην αρχη ειχα φοβηθει επειδη ειναι αντρας, ελεγα πως ειναι δυνατον ενας αντρας να αποτυπωσει τοσο καλα αυτον τον ερωτα επι της οθονης αλλα μετα την Ιταλια ολες οι αμφιβολιες μου εξαφανιστηκαν και πραγματικα εκανε απιστευτη δουλεια!!!
Μπραβο Κρις!!!! Βεβαια εχω καποια πολυ μικρα παραπονακια που θα τα πω στην συνεχεια
αλλα ενταξει ενα δυο λαθακια του επιτρεπονταν ειδικα αφου η δουλεια του ειναι γα***τη
Επιτελους ειδα και το φιλι μετο το παρτυ που ολοι μου λεγανε για εκεινο το βογκητο
παιδια τι να πω δν ξερω ειχα λιωσει στο καθισμα μου και στις 2 προβολες σε αυτη τη σκηνη
ασε που ολη την ημερα σημερα εβλεπα αυτη τη σκηνη στο pc
ουυυφφφφφφ
Κορυφαια σκηνη και μια απο τις 3 αγαπημενες μου ηταν η σκηνη με τους μηνες οπου ακουγεται και το possibility αχχχ παιδια εκλαιγα με μαυρο δακρυ αφου η velvet vamp νομιζε οτι κλαιγανε και οι διπλανοι μου αλλα μονο εγω ημουν
τεσπα η ταινια δν εκανε καμια κοιλια ακομα και οταν δν ηταν ο ρομπ ηταν πολυ καλη
χαρηκα ολες τις σκηνες και με τον τζεικ και δν βαρεθηκα στιγμη
και ηρθε η ωρα να πω την αμαρτια μου (αστειευομαι περι αμαρτιας)
οταν εβλεπα τον jake στην βροχη παιδια ενιωσα καπως
πραγματικα εχει ομορφυνει παρα πολυ ο τευλορ και ναι το παραδεχομαι κοιταγα και γω τους κοιλιακους του και ελιωνα
και που να ακουγατε και τι ελεγα
αφου ντρεπομουν να εμφανιστω στο φορουμ χαχαχαχχαχα τον τελευταιο καιρο ασχημο κακασχημο τον ελεγα
αλλα δν ειναι ομως μονο η εμφανιση του τζεικ που με εκανε να νιωσω καπως
το βιβλιο ειχα πολυ καιρο να το διαβασω (απο το καλοκαιρι) και επειδη ως γνωστον οταν αφηνεις κατι σε αφηνει ειχα ξεχασει το κατα ποσο και ο τζεικ ποναγε σε αυτην την ιστορια
και ο τευλορ αποτυπωσε πολυ καλα αυτον τον πονο στην ερμηνεια του και γιαυτο το λογο γενικα αλλαξε καπως η σταση μου απεναντι στον χαρακτηρα που ενσαρκωνει (πραγμα που ειχα παθει και οταν ειχα διαβασει το βιβλιο για 3 φορα αλλα οπως προανεφερα ο ανθρωπος μπορει να ξεχασει ευκολα οποτε καταληγουμε στο οτι πρεπει να κανω μια επαναληψη την σαγκα γενικα!!!
-απο που ξεκιναω και που καταληγω
)
τεσπα και προχωραμε σto cliff diving πολυ ωραια ολη η σκηνη (και 2 αγαπημενη μου οταν την τραβαει την μπελλα ο τζεικ και χανετε η μορφη του εντ αχχχχχχ) αλλα εδω ειναι το ενα μικρο παραπονακι μου
κανανε λαθος επιλογη στο κομματι που έπαιζε backround
ενω στο τρειλερ με το κομματακι που επιαζε εκλεγα με μαυρο δακρυ
στο σινεμα απλα δακρυσα και γιαυτο εφταιγε η μουσικη
ηθελε ενα κομματι οπως αυτο στο τρειλερ :\
το ιδιο ισχυει και για την σκηνη που η μπελλα τρεχει στην ιταλια. Ηθελε και εκει ενα κομματακι αλλα δν ειχε
απλα το εδειχνε σε slow motion
τα 2 παρολιγον φιλια μεταξυ μπελλα και τζεικ μου αρεσε που εμειναν παρολιγον να πω την αληθεια
αλλα δν θα σχολιασω κατι αλλο πανω σε αυτο... Χρειαζομαι να το επεξεργαστω κι αλλο λιγο το συγκεκριμενο κομματι
και τωρα η ιταλια............
εκει και αν εκλαιγα
την scarlet rose λυπαμε που κραταγα το χερι της και το εσφιγγα απορω που δν εσπασε
ημουν πολυ συναισθηματικα φορτισμενη σε αυτη τη σκηνη
αααα και πριν την ιταλια η 3 αγαπημενη μου σκηνη ο ρομπ να σπαει το κινητο του με φοντο το φωτισμενο αγαλμα του Ιησου στο ριο σε ενα αθλιο δωματιο ξενοδοχειου
το βλεμμα του και μονο μπορουσε να σε κανει να λυγισεις
εβγαζε τετοιο πονο
για τη μουσικη δεν εχω λογια το ενα κομματι καλυτερο απο το αλλο
ειδικα ξεχωρισα τρια
το κομματι των muse, to possibility (το οποιο και ακουω αυτη τη στιγμη) και το the meadow που ειναι και καπως βασικο θεμα της ταινιας
και τωρα οι ερμηνιες
τι να πει κανεις για τον ρομπ???
αυτος ο αντρας απλα δν υπαρχει. Επαιξε τοσο μοναδικα, το βλεμμα του τα λογια του οι εκφρασεις πονου που ειχε...
εχει απλα αυτο που λεμε ολο το πακετο και παρα πολυ ομορφος και απιστευτα ταλαντουχος.....απλα δεν εχω λογια να σχολιασω το ποσο μοναδικος ειναι!!!
Η κριστεν ειχε τεραστια βελτιωση.... επαιξε καταπληκτικα σε ολες σκηνες
τι να πρωτοθυμηθω??? τη σκηνη με τους μηνες
οι εφιαλτες???
και τελος ο τευλορ ο οποιος πραγματικα εκανε την εμφανιση εκπληξη
εβλεπες τον πονο που εβγαζε ο μικρος στην ερμηνεια του και ανατριχιαζες, πολυ καλος και αυτος!!!
για τους υπολοιπους δν θα πω ξεχωριστα γτ ηδη το ποστ μου ειναι πολυ μεγαλο lol
αλλα πραγματικα ολοι τους ηταν ενας και ενας απο τον πιο μεγαλο ρολο στον πιο μικρο
ντιμιτρι τζειν βικτορια και αρο εδωσαν ρεστα
αλλα και η καλλεν φαμιλυ all the money
και η ροζαλι ειναι κουκλααααααα
μου φανηκε μικρη η ταινια παντως
αλλες δυο ωρες δν θα με χαλαγαν καθολου και νομιζω οτι πραγματικα τελειωσε πολυυυ γρηγορα
δν καταλαβα ποτε μπηκα και ποτε βγηκα
αχχχχχ και βαχχχχχχχχχχ
τι αλλο??? χμμμ
πολυ μου αρεσαν οι σκηνες δρασεις
κυνηγητο μεταξυ βικτοριας και λυκων καθως και με τον Λορεντ φοβερες και οι δυο σκηνες και πολυ καλη επιλογη και η μουσικη
επισης η σκηνη στο παλατι των βοτλουρι που εφαγε της χρονιας του ο εντ - αχχχ παιδια και κει εκλαιγα
αααααααααααα και παραλιγο να ξεχασω τη σκηνη με την μπελλα βαμπιρ και με τον εντουαρτ να τρεχουν
στην μεταμεσονυκτια προβολη οταν το εδειξε ολοι γελασαν γτ επεσε καπως στο ακυρο
αλλα εμενα μαρεσει παρα πολυ
ανυπομονω και για το ΒD - η μπελλα σαν βαμπιρ ειναι ..... δεν εχω λογια
τωρα το τελος εκτος του οτι ειαμε μεινει λογω του εντ που εσπρωξε τον τζεικ και μεταμορφωθηκε
με την προταση στο τελος μεινανε μαλακες απλα!!!!!!!!!(συγνωμη και για την εκφραση)
εδω εγω ημουν ετοιμη να πω ''I DO'' αλλα συγκρατηθηκα οχι σαν κατι αλλες
χαχαχχαχαχχαχαχχα
(εισαι θεα αναστασια μου!!!!!!!)
πραγματικα λατρεψα το τελος
πολυ εξυπνο δν θα θελα αλλο τροπο σε αφηνει με αυτην την αγωνια
και νομιζω προσωπικα οτι εκανα πολυ καλα που δεν ειχα δει καμια σκηνη εδω και ενα μηνα απο αυτες που βγαζανε
ετσι επαθα ενα πολυ μεγαλο σοκ βλεποντας την ταινια!!
Λοιπον για τωρα αυτα δν μου ρχετε κατι αλλο αλλα σιγουρα τις επομενες μερες (καθως θα το ξαναδω και αλλες φορες χαχαχ) θα εχω και αλλα σχολια
ααα και σε οσους ισως δεν ενθουσιαστηκαν τοσο
τους προτεινω να ξαναδουν την ταινια
διοτι η πρωτη φορα ειναι πιο αναγνωριστικη απο την δευτερη προβολη και μετα αρχιζεις και ''χωνευεις'' την ταινια γιαυτο παιδια ξαναδειτε το
trust me - δεν ειμαι vampire
(ενα quote απο την ταινια ειναι παντα απαραιτητο χαχχα)