Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*

Πήγαινε κάτω 
+84
izzy cullen
twi-Lydia Evans
despina aek
esme
akaliakoukou
pink
ntinaki
Ms Cullen
lykofotaki
Filio
evaki
patrick
Mrs Alice
BELLA MARIE
twilightFOREVER
dani
an8i
Fay1765
~twilight_mania~
RafaelaVolturi
ViolettaCullen18
athina
anthian9
silenceprincess
VLaSia =)
Kristen Stewart
Zafrina
Fotis333
Giannis
Neri
magic princess
Isabella21
vampiroula
niki
Volturi_fan
team edward
scarlet rose
alour
vassia
Ashley Greene
ev@ki
dora
rozelitsa
Velvet_Vamp
Lancelot
annabell
!~Twilighter~!
Isabella_Cullen
MIKAELLA
Renesmi
breeze of wolf
RobertForLife
Edbel
Renée
Morena
Rozmari
SilverMusk
mariap
angepsi
rtheoni
bloody swan
giorgia-xania
kanty
WhiteQueen
twilightaholic#
maro
Kimberly
ΕΡΗ
~Rob-Patty~
sunrise
nonipas300
MARIA SWAN CULLEN
Sloorp
Jacob Black
nasiatheslayer
linaki
Edward_ Breaking_ Dawn
dolores!!
I'm_not _dead
volturi girl
Stellouko
Nemesis Of Bellin
evi
SpunK RansoM
88 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mariap
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariap

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Μαρουσι
Αριθμός μηνυμάτων : 736
Registration date : 09/09/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Influencing emotions

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 8:36

Συμφωνώ με τη Μάρο ήταν τελεια η ταινια ειχε φοβερά κομμάτια που δεντα αναφέρω γιατί καποιοι δεν θα την εχουν δει ακομα ισως και ελω να τη δω ξανά σιγουρα αρκετες φορές για την ευχαριστηθώ οσο πρεπει..ι τσιριδα και το χειροκροτημα εδειξε οτι μαλλον αρεσε και με το παραπάνω αλλα η τε-α τετ προβολή μαλλον θα ειναι οτι καλυτερο αυτη τη φορά!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 9:24

Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα ακόμα γιατί απλά δεν έχω συνηδειτοποιήση τι έχω δει. Πρέπει να κάτσω να το επεξεργαστώ αλλά σίγουρα ήταν υπέροχη και σίγουρα μια φορά δεν είναι αρκετή για να την εμπεδώσεις.
Οπότε περιμένετε και από μένα περισσότερα σχόλια όταν την καταλάβω και η ίδια lol!
maro
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maro

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Ρέθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Registration date : 14/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 9:26

Φαντάσου να είχαμε και παρέα τον πρωταγωνιστή στην ιδιωτική προβολή!
Rozmari
Golden Eyed Vampires
Rozmari

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 1723
Registration date : 26/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 9:48

Καλημεραααααααααα!

Η ταινια ειναι τελεια η δευτερη προβολη δεν μου εφτασε θελω κι αλλο!!!!

Θα πω κι εγω λιγο για την ταινια

Σπόιλερ:

Εχω γραψει πολλες σκηνες με την καμερα θα τις ανεβασω το απογευμα.
Και την τελευταια σκηνη με το κινητο γμτ γιατι τελειωσε η μπαταρια στην καμερα!
Αναμονη μεχρι το απογευμα λοιπον!

ΥΓ: Τελικα πολλα εγραψα χωρις να το καταλαβω New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 526765

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rozmari στις Παρ 20 Νοε 2009 - 10:01, 1 φορά
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 9:51

λοιπον να σας πω και εγω την γνωμη μου...
πρωτον βρε Queen μου πραγματικα και εμενα αυτη ηταν η αγαπημενη μου σκηνη!!!
οταν τελειωσε το εργο και συζητησαμε με την Βασιλικη αυτο το πραγμα ειπαμε οτι αυτη η σκηνη τα σπαει!
Σπόιλερ:
αυτα προς το παρον!
γυριζω στο ονειρο τωρα!!!

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 150320
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 9:53

Ήθελα να δω την πρεμιέρα γιατί δεν άντεχα να περιμένω ούτε μια μέρα!!! Η αίθουσα ήταν γεμάτη και το χάρηκα!! αλλά κατά την διάρκεια της ταινίας με χάλασε πολύ που ανώριμα αγοράκια το έχεζαν το θέμα για να γελάνε ανώριμα κοριτσάκια!! Ήμαρτον ταινία πήγαμε να δούμε όχι επιθεώρηση!! τέλος πάντων το παραβλέπω αυτό γιατί ήταν εις γνώσην μου το σκηνικό αλλά όπως είπα δεν άντεχα μέρα παραπάνω!! Wink Σίγουρα θα την δω και θα την ξαναδώ γιατί δεν χορταίνω τους διαλόγους και την ατμόσφαιρα, ήταν πολύ καλογυρισμένη και τα σημαντικότερα σημεία του βιβλίου αναφέρονται. Perfect! και το soundrack perfect αλλά θα συμφωνήσω με τους περισσότερους εδώ ότι της πρώτης ταινίας μου άρεσε περισσότερο Wink

Ξεκινάω την Έκλειψη girls ελπίζω το ταξίδι να είναι το ίδιο φανταστικό όπως και στα προηγούμενα δυο βιβλία!!

Την καλημέρα μου Smile
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 9:54

καλα rozmari τωρα διαβασα το μηνυμα σου γιατι εγραφα
το δικο μου που ειναι και λιγο μεγαλο! lol!
οι ιδιες σκηνες μου αρεσαν και εμενα!αν και απο οτι καταλαβα αυτες οι σκηνες αρεσαν σχεδον σε ολες μας!ειναι απο τις πιο δυνατες στην ταινια!
~Rob-Patty~
New Moon Victim
New Moon Victim
~Rob-Patty~

Θηλυκό Λέων
Τόπος : 3καλα
Αριθμός μηνυμάτων : 259
Registration date : 14/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 10:28

Παράθεση :
Αυτο που εζησα χθες δεν περιγραφεται με λογια.... Αχχχχχ!!! Εβαλαν τον Εντ σε πολλες σκηνες και ηταν σαν να βρισκονταν σε ολη την ταινια..! Θελω να την ξαναδω για να μπορω να κρινω καλυτερα... Οι σκηνες προχωρουσαν γρηγορα και δεν βαρεθηκα καθολου!! Το μονο που με χαλασε ειναι που στους βολτουρι ραγισε το μαγουλο του Εντ και μετα επουλωθηκε γρηγορα! Δεν σας φανηκε καπως εσας..??
Rozmari
Golden Eyed Vampires
Rozmari

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 1723
Registration date : 26/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 10:35

ΕΡΗ έγραψε:
καλα rozmari τωρα διαβασα το μηνυμα σου γιατι εγραφα
το δικο μου που ειναι και λιγο μεγαλο! lol!
οι ιδιες σκηνες μου αρεσαν και εμενα!αν και απο οτι καταλαβα αυτες οι σκηνες αρεσαν σχεδον σε ολες μας!ειναι απο τις πιο δυνατες στην ταινια!

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 Lol Τελικα σε καλυψα και δεν θα το ποσταρεις?
Μα γραφουμε γραφουμε θελω τοσα να πω και βγαινουν τεραστια τα ποστ!
Ειναι οι πιο φανταστικες σκηνες!!!!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 11:08

το ποσταρα λιγο πιο πανω αλλα λιγο πιο περιεκτικα,
εαν γραψω ολα αυτα που σκεφτομαι δεν μου φτανει ουτε μια σελιδα! lol!
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 11:41

~Rob-Patty~ έγραψε:
Παράθεση :
Αυτο που εζησα χθες δεν περιγραφεται με λογια.... Αχχχχχ!!! Εβαλαν τον Εντ σε πολλες σκηνες και ηταν σαν να βρισκονταν σε ολη την ταινια..! Θελω να την ξαναδω για να μπορω να κρινω καλυτερα... Οι σκηνες προχωρουσαν γρηγορα και δεν βαρεθηκα καθολου!! Το μονο που με χαλασε ειναι που στους βολτουρι ραγισε το μαγουλο του Εντ και μετα επουλωθηκε γρηγορα! Δεν σας φανηκε καπως εσας..??

Ούτε κι εγώ βαρέθηκα, αντιθέτως όλα περνούσαν φλας μπροστά μου! Ίσως επειδή έχουμε διαβάσει το βιβλίο και ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα μια φίλη απο την παρέα που δεν είχε διαβασάσει το βιβλίο μου είπε ότι την κούρασε κάποια στιγμή.. Anyway για αγαπημένη σκηνή τι να πω με καλύψατε Smile
Renée
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Renée

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 328
Registration date : 13/08/2009

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 15:31

Εγώ μπορώ να πω ότι στην πρώτη μου προβολή - γιατί σκοπεύω να την ξαναδώ, εννοείται! - έμεινα πολύ ευχαριστημένη με την ταινία!!!! Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω γιατί αυτή τη στιγμή είμαι πτώμα και γιατί θέλω να την ξαναδώ για να την εμπεδώσω! Όλα ήταν τόσο γρήγορα! Και γύρισα στο σπίτι αφού βγήκα για ένα ποτό και μου φάνηκε ότι άρχισα να την ξεχνάω κατευθείαν! Το μόνο που σκεφτόμουν χτες ήταν να την ξαναδω αλλά πήγα αργά και εννοείται δεν βρήκα εισιτήριο!
Πραγματικά δεν ξέρω αν άλλες/οι το καταλάβατε αυτό αλλά τα trailer και τα βιντεάκια που βγήκαν ήταν πολύ χαλάστρες για την ταινία. Spoiler κυριολεκτικά! Για την Έκλειψη, δεν πρόκειται να δώ κάτι παραπάνω από το πρώτο trailer!!! Και γενικά έψαχνα συνέχεια να αναγνωρίσω σκηνές από το βιβλίο και έτσι δεν μπορούσα πάλι να συγκεντρωθώ στην ταινία αυτή καθ' εαυτή!! Γι' αυτό όσοι δεν την έχουν δει, να προσέξουν να μην κάνουν το ίδιο λάθος, να κάτσουν να την απολαύσουν σαν να βλέπουν μία ταινία για της οποίας την υπόθεση δεν γνωρίζουν τίποτα!
Όσον αφορά την αγαπημένη σκηνή...
Σπόιλερ:
http://www.myspace.com/anightwanderer
kanty
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kanty

Θηλυκό Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Αριθμός μηνυμάτων : 992
Registration date : 23/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 20:53

παιδια μήπως ξέρετε τί διαφορά εχει η ψηφιακή προβολή της ταινίας με την κανονική;
Renée
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Renée

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 20:58

kanty έγραψε:
παιδια μήπως ξέρετε τί διαφορά εχει η ψηφιακή προβολή της ταινίας με την κανονική;

Που ακριβώς το συνάντησες αυτό? Βασικά, φαντάζομαι πως η διαφορά είναι η κλασική διαφορά που έχουν οι αναλογικές και οι ψηφιακές ταινίες ας πούμε. Έχουν διαφορά στην ποιότητα της εικόνας. Όχι ότι η μία από τις 2 είναι καλύτερη... Απλά κάποιοι προτιμούν το ένα κ κάποιοι το άλλο. Από κει και πέρα δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο...
kanty
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kanty

Θηλυκό Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Αριθμός μηνυμάτων : 992
Registration date : 23/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 21:02

Renée έγραψε:

Που ακριβώς το συνάντησες αυτό? Βασικά, φαντάζομαι πως η διαφορά είναι η κλασική διαφορά που έχουν οι αναλογικές και οι ψηφιακές ταινίες ας πούμε. Έχουν διαφορά στην ποιότητα της εικόνας. Όχι ότι η μία από τις 2 είναι καλύτερη... Απλά κάποιοι προτιμούν το ένα κ κάποιοι το άλλο. Από κει και πέρα δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο...

στο φυλλάδιο της Assos Odeon έχει δύο επιλογες για την ταινια, η μια κανονικη προβολη και η αλλη ψηφιακή με διαφορετικες ωρες προβολης εννοειται, γι αυτο ρωταω... η επομενη φορα που θα παω θα ειναι στην ψηφιακη προβολη για να δω πού υπαρχει διαφορα...
Edbel
Twilight Human
Twilight Human
Edbel

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 32
Registration date : 27/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 21:30

λίωσαμε χθες......τοσο πολύ που το έστειλα και σε λαθός κατηγορία αυτο το ποστ...γενικά τα χω χασει απο χθεεεεεεες....! faint faint faint New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 432569 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 432569 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 31995
RobertForLife
New Moon Victim
New Moon Victim
RobertForLife

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Serres
Αριθμός μηνυμάτων : 146
Registration date : 23/04/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 22:28

Κ εγω πηγα χθες κ τν ειδα!Ηταν τελεια η ταινια μεχρι π σκεφτομαι ν παω ν τν ξαναδω!Αλλα εγω κ η φιλη μ λιωσαμε περισσοτερο μ τν Τζεικομπ!Δν υπαρχει σκηνη π ν μν μ αρεσε!Ολα ηταν τελεια...........................Τ τελος ομως????Εκει βρηκαν ν τ κοψουν????Τεσπα αντε κ η συνεχεια τωρα!
breeze of wolf
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
breeze of wolf

Θηλυκό Λέων
Τόπος : second star to the right, and straight on till morning
Αριθμός μηνυμάτων : 373
Registration date : 14/07/2009

Forks Student Profile
Team: Jacob - Renesmee Jacob - Renesmee
Special ability Special ability: Modifing Relations

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 22:46

Παιδιά να σας πω όμως κάτι που με πείραξε ...Τον τζεϊκομπ στην ταινία τον ψιλοπαρουσιαζει σαν... ''αγγελουδάκι'' και πολύ ευγενικό όταν τον αποκαλεί η Αλις σκύλο!Την λέξη βδέλλα δεν την άκουσα ούτε μια φορά να βγένει από το στόμα του ενώ στο βιβλίο πηγενε και ερχόταν...!Μήπως είμαι η μόνη που το παρατήρισα αυτο...? New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 271609
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 22:51

ναι εχεις δικιο! και αντι να λενε τους βρικολακες αιμορουφηχτρες τους λενε αιμοβορους, μα τη μεταφραση ηταν αυτη? ελεος
https://www.youtube.com/eljd3
Renée
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Renée

Θηλυκό Κριός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 22:52

Βασικά είπε "βδέλλα" αλλά μάλλον δεν το μετέφρασε έτσι. Θυμάμαι χαρακτηριστικα το bloodsucker που φώναξε στη Μπέλλα όταν πήγε να τον βρει στο La Push την πρώτη φορά μετά τη μεταμόρφωση του Τζέικ. Για άλλη δεν θυμάμαι... Αλλά γενικά δεν μπορεί να δώσει όλη την ιστορία στην ταινία, είναι μόνο 2 ώρες... και κάτι! Πάντως δεν αφήνει την ίδια αίσθηση με το βιβλίο και έχω την εντύπωση ότι δεν εξηγεί ακριβώς τη σχέση λυκανθρώπων - βρυκολάκων. Ούτε αξηγεί τις λεπτομέρειες της ζωής των λυκανθρώπων ιδιαίτερα...
angepsi
Cullen Queens
angepsi

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 3091
Registration date : 09/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 23:37

αχχχ παιδια κατι ακομα που μου αρεσε παρα πολυ στην ταινια
Σπόιλερ:
Crying or Very sad Crying or Very sad New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 206202 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 206202
http://erasmusnoporto.blogspot.com/
Renesmi
Twilight Human
Twilight Human
Renesmi

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 51
Registration date : 30/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 23:46

Παιδια είμαι κατενθουσιασμένη,αν και όλη την εβδομάδα ήμουν στο νοσοκομείο με πνευμονία,τελικα καταφερα να παρω εξιτηριο μόνο και μονο για να παω να δω τη ταινια~!~!~!~!~!~!ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!Στο μονο που νιωθω οτι ίσως να μειονεκτούσε σε σχέση με τη πρώτη είναι στη μουσικη επενδυση!Είχε πιο ανατριχιαστική μουσικη ατμοσφαιρα στη πρωτη.Αλλα κ παλι νιωθω οτι αυτο σε εβαζε πιο έντονα στην απουσια του Εντουαρτ!!!!!!!!!!!ΜΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 274215 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 4947 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 274215 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 4947
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 23:49

εμενα μου αρεσε πολυ η μουσικη! ειναι σαν παραμυ8ι
https://www.youtube.com/eljd3
MIKAELLA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
MIKAELLA

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : chichester
Αριθμός μηνυμάτων : 981
Registration date : 24/02/2009

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 20 Νοε 2009 - 23:50

πριν πω τι μ αρεσε μια ερωατησει ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ?????????
ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙα

Σπόιλερ:

faint
faint
faint
faint
faint
Isabella_Cullen
New Moon Victim
New Moon Victim
Isabella_Cullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 21 Νοε 2009 - 0:07

κοριτσια εγω μολις γυρισα απο το σινεμα....δεν υπαρχουν λογια ηταν τελεια καταπληκτικη New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 6512 εγω εκει που γελασα ηταν η τελευταια ατακα του Εντουαρντ δεν ξερω γιατι αλλα ειχε τοση πλακα ετσι οπως το ειπε New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 686606 καλα εεε μην μιλησω για την σκηνη με τους Βολτουρι ειδικα εκει που ο αρο λεει τον εντ αψυχο τερας και η μπελλα νευριαζει..... New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 4 21223

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» *Spoiler thread*

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: