| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+84izzy cullen twi-Lydia Evans despina aek esme akaliakoukou pink ntinaki Ms Cullen lykofotaki Filio evaki patrick Mrs Alice BELLA MARIE twilightFOREVER dani an8i Fay1765 ~twilight_mania~ RafaelaVolturi ViolettaCullen18 athina anthian9 silenceprincess VLaSia =) Kristen Stewart Zafrina Fotis333 Giannis Neri magic princess Isabella21 vampiroula niki Volturi_fan team edward scarlet rose alour vassia Ashley Greene ev@ki dora rozelitsa Velvet_Vamp Lancelot annabell !~Twilighter~! Isabella_Cullen MIKAELLA Renesmi breeze of wolf RobertForLife Edbel Renée Morena Rozmari SilverMusk mariap angepsi rtheoni bloody swan giorgia-xania kanty WhiteQueen twilightaholic# maro Kimberly ΕΡΗ ~Rob-Patty~ sunrise nonipas300 MARIA SWAN CULLEN Sloorp Jacob Black nasiatheslayer linaki Edward_ Breaking_ Dawn dolores!! I'm_not _dead volturi girl Stellouko Nemesis Of Bellin evi SpunK RansoM 88 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 8:36 | |
| Συμφωνώ με τη Μάρο ήταν τελεια η ταινια ειχε φοβερά κομμάτια που δεντα αναφέρω γιατί καποιοι δεν θα την εχουν δει ακομα ισως και ελω να τη δω ξανά σιγουρα αρκετες φορές για την ευχαριστηθώ οσο πρεπει..ι τσιριδα και το χειροκροτημα εδειξε οτι μαλλον αρεσε και με το παραπάνω αλλα η τε-α τετ προβολή μαλλον θα ειναι οτι καλυτερο αυτη τη φορά!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 9:24 | |
| Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα ακόμα γιατί απλά δεν έχω συνηδειτοποιήση τι έχω δει. Πρέπει να κάτσω να το επεξεργαστώ αλλά σίγουρα ήταν υπέροχη και σίγουρα μια φορά δεν είναι αρκετή για να την εμπεδώσεις. Οπότε περιμένετε και από μένα περισσότερα σχόλια όταν την καταλάβω και η ίδια | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 9:26 | |
| Φαντάσου να είχαμε και παρέα τον πρωταγωνιστή στην ιδιωτική προβολή! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 9:48 | |
| Καλημεραααααααααα! Η ταινια ειναι τελεια η δευτερη προβολη δεν μου εφτασε θελω κι αλλο!!!! Θα πω κι εγω λιγο για την ταινια - Σπόιλερ:
Το logo στην αρχη ποσο τελειο μπορει να ειναι??? Αγαπημενες μου σκηνες ειναι 2, η σκηνη μετα το τηλεφωνημα που δειχνει τον Εντ να σπαει το κινητο.Ειναι καταπληκτικη φαινεται το ποσο πολυ ποναει ηταν μια σκηνη που δεν περιμεναμε και εκεινη την ωρα γουρλωσα τα ματια μου ανατριχιασα φοβερη!Ο Ρομπ παιζει πολυ καλα! Η αλλη σκηνη ειναι με τους μηνες...ειναι απιστευτη ετσι οπως ειναι η Μπελλα κομματια στην καρεκλα και αλλαζουν οι μηνες και παραλληλα δειχνει και τους εφιαλτες της που τσιριζει ειναι τοσο μελαγχολικη και σε συνδιασμο με το τραγουδι μονο τα κλαμματα μπορουν να σου ερθουν. Τωρα εχω κι αλλες πολλες σκηνες που εν συνεχεια θα τις αναφερω αλλα αυτες οι 2 μου εμειναν πολυ!Τελειες!! Rob Kristen Taylor παιξανε παρα πολυ καλα, πολυ καλυτερα απο το Twilight.Ολοι καταφεραν να αποτυπωσουν στην οθονη την στεναχωρια και την θλιψη που ειχε ο καθενας. Οπως ειδικα το σημειο του χωρισμου που ο Εντ την φιλαει στο κουτελο και ανοιγει τα ματια του...με τα ματια και μονο καταφερε να μας δειξει τον πονο του! Η Αλις ηταν απλα Αλις!!!Τελεια φοβερη.Ενθουσιαστηκα Ειχε αρκετες αστειες σκηνες και μ αρεσε αυτο! Ο Taylor τι σωματαρα ειναι αυτη!Μου τρεχανε τα σαλια κανονικα κουκλος και ο Rob εννοειτε... Οπως και καποιες αλλες χαρηκα που δεν ειδα ολα αυτα τα βιντεκια που κυκλοφορουσαν γιατι ανυπομονουσα συνεχεια τι μπορει να δειξει και τι θα συμβει!Αξιζε η αναμονη! Οσο για τα φιλια αυτο το βογκητο θα ηχει για παντα στα αυτια μου και ηταν φιλι φιλι αυτο οχι οτι να ναι! Αν και το πρωτο φιλι στο σχολειο μου αρεσε πιο πολυ νομιζω που κανει αυτο το γελακι αχ λυσσαω παλι! Λοιπον απλα ο Chris δεν υπαρχει εκανε τελεια δουλεια μονο που ηθελα λιγο παραπανω Ιταλια και οχι να περασει τοσο γρηγορα!Τεσπα μου αρεσε παρα πολυ (μονο τον στυλιστα να αλλαξουν στον Rob γινεται? Οσο για το τελος μου αρεσε πολυ πο το εκοψε ετσι αποτομα.Μειναμε ολοι κοκκαλο και ανυπομονω περισσοτερο για eclipse. Μπραβο Chris! edit πως ξεχασα να πω για τους λυκους και τους Βολτουρι?? Οι λυκοι ειναι γαματοι η σκηνη με τον Λοραν που βγαινει ο Σαμ μεσα απο τους θαμνους, το γρυλισμα ο Τζεικ που κοιταει την Μπελλα. Καταφεραν να κανουν στους λυκους εκφρασεις και να καταλαβαινεις μεχρι και τον πονο στην τελευταια σκηνη που σηκωνεται και φευγει ο Τζεικ Καλα για τους Βολτουρι.Ο Αρο ειναι τρομερος.Μπραβο στον Μαικλ! O Αρο ηταν ακριβως οπως τον φανταζομουν ακριβως ομως!Η ψευτικη καλοσυνη...η ειρωνια...το γελακι που σκοτωνει.Δεν μπορουσε να τον ενσαρκωσει καλυτερα.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ! Η Τζειν ειναι τελεια δεν ειναι αναγκη να πω πολλα για την συγκεκριμενη.Η Ντακοτα οπου και να παιξει τα καταφερνει να με κερδισει ειναι πολυ καλη. Και το αστειακι Χειλι-Ντιμιτρι καλο!
Εχω γραψει πολλες σκηνες με την καμερα θα τις ανεβασω το απογευμα. Και την τελευταια σκηνη με το κινητο γμτ γιατι τελειωσε η μπαταρια στην καμερα! Αναμονη μεχρι το απογευμα λοιπον! ΥΓ: Τελικα πολλα εγραψα χωρις να το καταλαβω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rozmari στις Παρ 20 Νοε 2009 - 10:01, 1 φορά | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 9:51 | |
| λοιπον να σας πω και εγω την γνωμη μου... πρωτον βρε Queen μου πραγματικα και εμενα αυτη ηταν η αγαπημενη μου σκηνη!!! οταν τελειωσε το εργο και συζητησαμε με την Βασιλικη αυτο το πραγμα ειπαμε οτι αυτη η σκηνη τα σπαει! - Σπόιλερ:
το υφος του μωρου οταν σπαει το κινητο ειναι ολα τα λεφτα! τι πονος θεε μου!!και δεν υπαρχει τοσο τελεια σκηνη μεσα στο βιβλιο! ηταν τελεια ταινια απο ολες τις αποψεις!μου αρεσαν σχεδον τα παντα.για την ακριβεια ηθελα κανα 2 πραγματακια ακομα τα οποια θα σας τα πω σε λιγο. οι ηθοποιοι πιο ομορφοι απο ποτε.ολοι τους ειχαν ομορφυνει καταπληκτικα! το μακιγιαζ,τα μαλλια.το ντυσιμο ηταν ολα τελεια!! η ΜΠελλα κουκλα,ο εντουαρντ θεος!! το σωμα του τζεικομπ....και γενικα ολοι οι λυκοι μου αρεσαν πολυ!! πολυ καλες οι επιλογες.ο μονος που δεν μου αρεσε ηταν ο μαικ που παραεφαγε και τα μαγουλακια παραφουσκωσαν!αλλα δεν με νοιαζει κιολας! η Βικτωρια ηταν σουπερ!το χρωμα στα μαλλια αψογο! τους ΒΟΛΤΟΥΡΙ τους ειχα στη αρχη αλλιως στο μυαλο μου αλλα στην τελικη δεν με χαλασαν καθολου.ηταν πολυ προσεγμενη δουλεια αυτη τη φορα! πολυ ωραια σκηνη ειναι και η στιγμη που η Μπελλα ειναι καθισμενη στην καρεκλα και περνανες οι μηνες απο μπροστα της!εκει συγκινηθηκα παρα πολυ!οπως συσκινηθηκα την ωρα που το μωρο λεει τα λογια του ρωμαιο και ιουλιαιτα!τι φωνη μαγικη! η μπελλα αυτη την φωρα επαιξε καταπληκτικα.ο πονος που σου εβγαζε οταν εβλεπε τα ονειρα σε εκανε να το ζεις!το τελεντο του ρομπ ειναι γνωστο!!!σε βαζει τοσο τελεια στο ρολο που δεν υπαρχουν λογια!σε κανει να νιωθεις τα παντα!! αυτο που με χαλασε λιγο ηταν οτι πρωτον δεν εγινε αναφορα καθολου για το δωρο του εντουαρντ θα μου πειτε σιγα το πραγμα αλλα ειναι κριμα γιατι το νανουρισμα υπαρχει σε ολα τα βιβλια και ειναι πολυ τρυφερο το γεγονος οτι το εγραςε αποκλειστικα για ην μπελλα!το ηθελα μεσα!και επισης μου φανηκε οτι προς το τελος σαν να προσπαθουσαν να συρρικνωσουν τα παντα. για παραδειγμα την ερωτικη εξομολογηση την ηθελα αλλιως.ηθελα αυτο το κομματι να το ζησω ακριβως!με ολα τα λογια!ειναι η πιο ωραια σκηνη μεσα στο βιβλιο. σας το ξαναλεω οχι οτι με χαλασε οπως το κανανε αλλα θα το ηθελα και αλλιως. ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω!!
αυτα προς το παρον! γυριζω στο ονειρο τωρα!!! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 9:53 | |
| Ήθελα να δω την πρεμιέρα γιατί δεν άντεχα να περιμένω ούτε μια μέρα!!! Η αίθουσα ήταν γεμάτη και το χάρηκα!! αλλά κατά την διάρκεια της ταινίας με χάλασε πολύ που ανώριμα αγοράκια το έχεζαν το θέμα για να γελάνε ανώριμα κοριτσάκια!! Ήμαρτον ταινία πήγαμε να δούμε όχι επιθεώρηση!! τέλος πάντων το παραβλέπω αυτό γιατί ήταν εις γνώσην μου το σκηνικό αλλά όπως είπα δεν άντεχα μέρα παραπάνω!! Σίγουρα θα την δω και θα την ξαναδώ γιατί δεν χορταίνω τους διαλόγους και την ατμόσφαιρα, ήταν πολύ καλογυρισμένη και τα σημαντικότερα σημεία του βιβλίου αναφέρονται. Perfect! και το soundrack perfect αλλά θα συμφωνήσω με τους περισσότερους εδώ ότι της πρώτης ταινίας μου άρεσε περισσότερο Ξεκινάω την Έκλειψη girls ελπίζω το ταξίδι να είναι το ίδιο φανταστικό όπως και στα προηγούμενα δυο βιβλία!! Την καλημέρα μου | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 9:54 | |
| καλα rozmari τωρα διαβασα το μηνυμα σου γιατι εγραφα το δικο μου που ειναι και λιγο μεγαλο! οι ιδιες σκηνες μου αρεσαν και εμενα!αν και απο οτι καταλαβα αυτες οι σκηνες αρεσαν σχεδον σε ολες μας!ειναι απο τις πιο δυνατες στην ταινια! | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 10:28 | |
| - Παράθεση :
- Αυτο που εζησα χθες δεν περιγραφεται με λογια.... Αχχχχχ!!! Εβαλαν τον Εντ σε πολλες σκηνες και ηταν σαν να βρισκονταν σε ολη την ταινια..! Θελω να την ξαναδω για να μπορω να κρινω καλυτερα... Οι σκηνες προχωρουσαν γρηγορα και δεν βαρεθηκα καθολου!! Το μονο που με χαλασε ειναι που στους βολτουρι ραγισε το μαγουλο του Εντ και μετα επουλωθηκε γρηγορα! Δεν σας φανηκε καπως εσας..??
| |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 10:35 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- καλα rozmari τωρα διαβασα το μηνυμα σου γιατι εγραφα
το δικο μου που ειναι και λιγο μεγαλο! οι ιδιες σκηνες μου αρεσαν και εμενα!αν και απο οτι καταλαβα αυτες οι σκηνες αρεσαν σχεδον σε ολες μας!ειναι απο τις πιο δυνατες στην ταινια! Τελικα σε καλυψα και δεν θα το ποσταρεις? Μα γραφουμε γραφουμε θελω τοσα να πω και βγαινουν τεραστια τα ποστ! Ειναι οι πιο φανταστικες σκηνες!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 11:08 | |
| το ποσταρα λιγο πιο πανω αλλα λιγο πιο περιεκτικα, εαν γραψω ολα αυτα που σκεφτομαι δεν μου φτανει ουτε μια σελιδα! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 11:41 | |
| - ~Rob-Patty~ έγραψε:
-
- Παράθεση :
- Αυτο που εζησα χθες δεν περιγραφεται με λογια.... Αχχχχχ!!! Εβαλαν τον Εντ σε πολλες σκηνες και ηταν σαν να βρισκονταν σε ολη την ταινια..! Θελω να την ξαναδω για να μπορω να κρινω καλυτερα... Οι σκηνες προχωρουσαν γρηγορα και δεν βαρεθηκα καθολου!! Το μονο που με χαλασε ειναι που στους βολτουρι ραγισε το μαγουλο του Εντ και μετα επουλωθηκε γρηγορα! Δεν σας φανηκε καπως εσας..??
Ούτε κι εγώ βαρέθηκα, αντιθέτως όλα περνούσαν φλας μπροστά μου! Ίσως επειδή έχουμε διαβάσει το βιβλίο και ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Για παράδειγμα μια φίλη απο την παρέα που δεν είχε διαβασάσει το βιβλίο μου είπε ότι την κούρασε κάποια στιγμή.. Anyway για αγαπημένη σκηνή τι να πω με καλύψατε | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 15:31 | |
| Εγώ μπορώ να πω ότι στην πρώτη μου προβολή - γιατί σκοπεύω να την ξαναδώ, εννοείται! - έμεινα πολύ ευχαριστημένη με την ταινία!!!! Σε λεπτομέρειες δεν θα μπω γιατί αυτή τη στιγμή είμαι πτώμα και γιατί θέλω να την ξαναδώ για να την εμπεδώσω! Όλα ήταν τόσο γρήγορα! Και γύρισα στο σπίτι αφού βγήκα για ένα ποτό και μου φάνηκε ότι άρχισα να την ξεχνάω κατευθείαν! Το μόνο που σκεφτόμουν χτες ήταν να την ξαναδω αλλά πήγα αργά και εννοείται δεν βρήκα εισιτήριο! Πραγματικά δεν ξέρω αν άλλες/οι το καταλάβατε αυτό αλλά τα trailer και τα βιντεάκια που βγήκαν ήταν πολύ χαλάστρες για την ταινία. Spoiler κυριολεκτικά! Για την Έκλειψη, δεν πρόκειται να δώ κάτι παραπάνω από το πρώτο trailer!!! Και γενικά έψαχνα συνέχεια να αναγνωρίσω σκηνές από το βιβλίο και έτσι δεν μπορούσα πάλι να συγκεντρωθώ στην ταινία αυτή καθ' εαυτή!! Γι' αυτό όσοι δεν την έχουν δει, να προσέξουν να μην κάνουν το ίδιο λάθος, να κάτσουν να την απολαύσουν σαν να βλέπουν μία ταινία για της οποίας την υπόθεση δεν γνωρίζουν τίποτα! Όσον αφορά την αγαπημένη σκηνή... - Σπόιλερ:
...είναι οι μήνες που περνάνε και η Μπέλλα κοιτάζει από το παραθυρό της, ο Εντ στο Ρίο, το όραμα της ¶λις!!! Και ακόμα το κυνήγι της Βικτόρια, και του Laurent! Γενικά όλες οι σκηνές ήταν φοβερές, η σκηνοθεσία ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! Μόνο που σε κάποια σημεία με χάλασε η μουσική ή το ότι δεν είχε μουσική και ήταν κάπως κενή ας πούμε η συγκεκριμένη σκηνή ενώ θα έπρεπε να έχει πιο πολύ "θόρυβο". Βέβαια δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ απόλυτα στην ταινία γιατί η παρέα μου μου μιλούσε, δηλαδή πετούσαν κ κανα σχόλιο που και που και ναι, έχασα μερικές σκηνές γιατί είχα γυρίσει να κοιτάξω τις άλλες! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩΩΩΩΩΩ!!!! Και όχι τίποτα άλλο, είχα την ευκαιρία να τη δω στην Avant Premiere που δεν είχε τόσο κόσμο ώστε να ενοχλεί!!!
| |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 20:53 | |
| παιδια μήπως ξέρετε τί διαφορά εχει η ψηφιακή προβολή της ταινίας με την κανονική; | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 20:58 | |
| - kanty έγραψε:
- παιδια μήπως ξέρετε τί διαφορά εχει η ψηφιακή προβολή της ταινίας με την κανονική;
Που ακριβώς το συνάντησες αυτό? Βασικά, φαντάζομαι πως η διαφορά είναι η κλασική διαφορά που έχουν οι αναλογικές και οι ψηφιακές ταινίες ας πούμε. Έχουν διαφορά στην ποιότητα της εικόνας. Όχι ότι η μία από τις 2 είναι καλύτερη... Απλά κάποιοι προτιμούν το ένα κ κάποιοι το άλλο. Από κει και πέρα δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο... | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 21:02 | |
| - Renée έγραψε:
Που ακριβώς το συνάντησες αυτό? Βασικά, φαντάζομαι πως η διαφορά είναι η κλασική διαφορά που έχουν οι αναλογικές και οι ψηφιακές ταινίες ας πούμε. Έχουν διαφορά στην ποιότητα της εικόνας. Όχι ότι η μία από τις 2 είναι καλύτερη... Απλά κάποιοι προτιμούν το ένα κ κάποιοι το άλλο. Από κει και πέρα δεν ξέρω να σου πω κάτι άλλο... στο φυλλάδιο της Assos Odeon έχει δύο επιλογες για την ταινια, η μια κανονικη προβολη και η αλλη ψηφιακή με διαφορετικες ωρες προβολης εννοειται, γι αυτο ρωταω... η επομενη φορα που θα παω θα ειναι στην ψηφιακη προβολη για να δω πού υπαρχει διαφορα... | |
|
| |
Edbel Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 27/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 21:30 | |
| | |
|
| |
RobertForLife New Moon Victim
Ηλικία : 31 Τόπος : Serres Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 22:28 | |
| Κ εγω πηγα χθες κ τν ειδα!Ηταν τελεια η ταινια μεχρι π σκεφτομαι ν παω ν τν ξαναδω!Αλλα εγω κ η φιλη μ λιωσαμε περισσοτερο μ τν Τζεικομπ!Δν υπαρχει σκηνη π ν μν μ αρεσε!Ολα ηταν τελεια...........................Τ τελος ομως????Εκει βρηκαν ν τ κοψουν????Τεσπα αντε κ η συνεχεια τωρα! | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 22:46 | |
| Παιδιά να σας πω όμως κάτι που με πείραξε ...Τον τζεϊκομπ στην ταινία τον ψιλοπαρουσιαζει σαν... ''αγγελουδάκι'' και πολύ ευγενικό όταν τον αποκαλεί η Αλις σκύλο!Την λέξη βδέλλα δεν την άκουσα ούτε μια φορά να βγένει από το στόμα του ενώ στο βιβλίο πηγενε και ερχόταν...!Μήπως είμαι η μόνη που το παρατήρισα αυτο...? | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 22:51 | |
| ναι εχεις δικιο! και αντι να λενε τους βρικολακες αιμορουφηχτρες τους λενε αιμοβορους, μα τη μεταφραση ηταν αυτη? ελεος | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 22:52 | |
| Βασικά είπε "βδέλλα" αλλά μάλλον δεν το μετέφρασε έτσι. Θυμάμαι χαρακτηριστικα το bloodsucker που φώναξε στη Μπέλλα όταν πήγε να τον βρει στο La Push την πρώτη φορά μετά τη μεταμόρφωση του Τζέικ. Για άλλη δεν θυμάμαι... Αλλά γενικά δεν μπορεί να δώσει όλη την ιστορία στην ταινία, είναι μόνο 2 ώρες... και κάτι! Πάντως δεν αφήνει την ίδια αίσθηση με το βιβλίο και έχω την εντύπωση ότι δεν εξηγεί ακριβώς τη σχέση λυκανθρώπων - βρυκολάκων. Ούτε αξηγεί τις λεπτομέρειες της ζωής των λυκανθρώπων ιδιαίτερα... | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 23:37 | |
| | |
|
| |
Renesmi Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΤΟ FORKS!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 51 Registration date : 30/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 23:46 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 23:49 | |
| εμενα μου αρεσε πολυ η μουσικη! ειναι σαν παραμυ8ι | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 23:50 | |
| | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 0:07 | |
| κοριτσια εγω μολις γυρισα απο το σινεμα....δεν υπαρχουν λογια ηταν τελεια καταπληκτικη εγω εκει που γελασα ηταν η τελευταια ατακα του Εντουαρντ δεν ξερω γιατι αλλα ειχε τοση πλακα ετσι οπως το ειπε καλα εεε μην μιλησω για την σκηνη με τους Βολτουρι ειδικα εκει που ο αρο λεει τον εντ αψυχο τερας και η μπελλα νευριαζει..... | |
|
| |
| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|