| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+84izzy cullen twi-Lydia Evans despina aek esme akaliakoukou pink ntinaki Ms Cullen lykofotaki Filio evaki patrick Mrs Alice BELLA MARIE twilightFOREVER dani an8i Fay1765 ~twilight_mania~ RafaelaVolturi ViolettaCullen18 athina anthian9 silenceprincess VLaSia =) Kristen Stewart Zafrina Fotis333 Giannis Neri magic princess Isabella21 vampiroula niki Volturi_fan team edward scarlet rose alour vassia Ashley Greene ev@ki dora rozelitsa Velvet_Vamp Lancelot annabell !~Twilighter~! Isabella_Cullen MIKAELLA Renesmi breeze of wolf RobertForLife Edbel Renée Morena Rozmari SilverMusk mariap angepsi rtheoni bloody swan giorgia-xania kanty WhiteQueen twilightaholic# maro Kimberly ΕΡΗ ~Rob-Patty~ sunrise nonipas300 MARIA SWAN CULLEN Sloorp Jacob Black nasiatheslayer linaki Edward_ Breaking_ Dawn dolores!! I'm_not _dead volturi girl Stellouko Nemesis Of Bellin evi SpunK RansoM 88 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
I'm_not _dead New Moon Victim
Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 22/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:29 | |
| δε μπορω να κρατηθω !!!!θελω να το δω και τριτη φορα ,και μονο που σκεφτοομαι τη ταινια μου ανατριχιαζω,,,αχ ρε ρομπ τι μας κανεις!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την I'm_not _dead στις Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:32, 1 φορά | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:31 | |
| - vambire girl έγραψε:
- I'm_not _dead έγραψε:
- vambire girl έγραψε:
- Ποιον μπαζο ? την Κριστεν ? Ειπε τπτ για την Ντακκοτα ?
ειπε οτι η k-stew ειναι μπαζο ,εγω φυσικα την εβαλα στη θεση της κ μετα απο αυτο ειπε πωσ δεν της αρεσει κ η ντακοτα !την βρισκει ασχημη .OME η τυφλη ειναι η τελειως ζηλιαρα !μαλον το δευτερο την 3ερεις φιλη σ ειναι ? δεν την ξερω,σημερα τη γνωρισα.(κ ευτυχως δεν θα τη ξαναδω)ειναι γνωστη μιας φιλης μου κ ετσι ηρθε μαζι μας | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:32 | |
| οκ ειδα τη ταινια κι εγω... λοιπον το πρωτο πραγμα που εχω να πω ειναι οτι ο chris weitz θα επρεπε να κανει και το eclipse, ο ανθρωπος ειναι γενημενος για να κανει ταινιες δρασης τελειωσε!!! φυσικα ακομα δεν εχω συνιδητοποιησει πως το ειδα πολυ καλογυρισμενο και η rachelle ως victoria ειναι ΑΠΑΙΧΤΗ! - Σπόιλερ:
για μενα η καλυτερη σκηνη ηταν η δικη της, τα ειχα παιξει για τα καλα
και βασικα αυτη τη στιγμη δε μπορω να μιλησω πολυ αντικειμενικα οποτε αυτα | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:37 | |
| Αστεριε εσενα δν σε περνουμε στα σοβαρα γτ εισαι τσιμπιμενος κ τρελα μαλιστα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:38 | |
| ναι οντωσ θεα η rachelle !!!πωσ μπορεσαν να την απολυσουν ρε!η γυναικα ειναι η ΤΕΛΕΙΑ βικτωρια . | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:38 | |
| ΑΧΧΧΧΧ!!!!δεν ειπα για την αγαπημενη μου σκηνη!!!!αυτη τη στιγμη δεν εχω την ψυχραιμια που πρεπει αλλα αυτη η σκηνη που θα μεινει χαραγμενη στη μνημη μου ειναι... οταν - Σπόιλερ:
ΡΟΜΠ-ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΗΨΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!πονεσα εκεινη τη στιγμη ανατριχιασα ολοκληρη!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:40 | |
| - dolores!! έγραψε:
- ΑΧΧΧΧΧ!!!!δεν ειπα για την αγαπημενη μου σκηνη!!!!αυτη τη στιγμη δεν εχω την ψυχραιμια
που πρεπει αλλα αυτη η σκηνη που θα μεινει χαραγμενη στη μνημη μου ειναι... οταν - Σπόιλερ:
ΡΟΜΠ-ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΗΨΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!πονεσα εκεινη τη στιγμη ανατριχιασα ολοκληρη!!!
κ εγω το ιδιο!o robert ειναι ηθοποιαρα !! | |
|
| |
Sloorp Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 186 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: NEW MOON Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:42 | |
| Γυρισαμε μολις απο την πρεμιερα της ταινιας! Λοιπον, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! SPOILER!!!! - Σπόιλερ:
Άμα εξαιρεσουμε όλα τα βλαμμενα που μιλουσαν όλη την ωρα, ήταν πολύ ωραία! Καταρχήν, απο άποψη σκηνοθεσίας η ταινία ήταν φοβερή. Η ατμόσφαιρα, οι χώροι και ερμηνίες, με μεγάλο φαβορί τον Τέιλορ ο οποίος ερμήνευσε σχεδόν αψαιγάδιαστα τον ρόλο του, σε σύγκριση με τον Ρομπερτ, απο τον οποιο περιμενα πιο πολλα. Παρόλα αυτα, Κριστεν και όλο το υπολοιπο καστ όπως και η Αλις, αχ παιδια η Αλις ηταν... τι να λεω... Ειδικά στη λογομαχία με τον Τζέικομπ... Αψογη κι αυτή. Μπορώ να πω ότι μοθ έλειψε το soundtrack της ταινίας... Δεν ήταν έντονο σε πολλά σημεία και έχω ένα παράπονο: το τραγούδι των Muse ίσα που ακουστηκε Αλλά η σκήνη με τη Βικτόρια ήταν απλά θεική. Απο τις καλύτερες, η μουσική σε αυτή τη σκηνή, η Μπέλλα παράλληλα που πλησίαζε τον γκρεμό... Και τέλος, η μάχη με τους Βολτούρι: Εκει η ταινία τα έδωσε ολα!!! Κάτι ακόμη που δεν μου άρεσε και το πρόσεξαν και αλλοι ήταν οι παυσεις ανάμεσα στουσ διαλόγους. Πηγαιναν πολύ αργα. Αλλά τα αστεία που προσθέσαν στην ταινία ήταν πολύ ωραία. Αυτές τις εντυπώσεις μου άφησε το New Moon κρίνοντας εντελώς αντικειμενικά. Πολύ καλή σκηνοθεσία, άψογα εφέ με κορυφαίες τη σκηνη με τη Βικτορια και τους Βολτουρι.
Προς dolores: Ναι οντως!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SloorpForTwilight στις Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:43, 1 φορά | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
| |
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:45 | |
| Βαζω και το χερι μ στην φωτια οτι απογοιτευτικες που δεν ηταν ντυμενη οπως στην υπογραφη σ! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:48 | |
| - SloorpForTwilight έγραψε:
- Γυρισαμε μολις απο την πρεμιερα της ταινιας!
Λοιπον, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! SPOILER!!!!
- Σπόιλερ:
Άμα εξαιρεσουμε όλα τα βλαμμενα που μιλουσαν όλη την ωρα, ήταν πολύ ωραία! Καταρχήν, απο άποψη σκηνοθεσίας η ταινία ήταν φοβερή. Η ατμόσφαιρα, οι χώροι και ερμηνίες, με μεγάλο φαβορί τον Τέιλορ ο οποίος ερμήνευσε σχεδόν αψαιγάδιαστα τον ρόλο του, σε σύγκριση με τον Ρομπερτ, απο τον οποιο περιμενα πιο πολλα. Παρόλα αυτα, Κριστεν και όλο το υπολοιπο καστ όπως και η Αλις, αχ παιδια η Αλις ηταν... τι να λεω... Ειδικά στη λογομαχία με τον Τζέικομπ... Αψογη κι αυτή. Μπορώ να πω ότι μοθ έλειψε το soundtrack της ταινίας... Δεν ήταν έντονο σε πολλά σημεία και έχω ένα παράπονο: το τραγούδι των Muse ίσα που ακουστηκε Αλλά η σκήνη με τη Βικτόρια ήταν απλά θεική. Απο τις καλύτερες, η μουσική σε αυτή τη σκηνή, η Μπέλλα παράλληλα που πλησίαζε τον γκρεμό... Και τέλος, η μάχη με τους Βολτούρι: Εκει η ταινία τα έδωσε ολα!!! Κάτι ακόμη που δεν μου άρεσε και το πρόσεξαν και αλλοι ήταν οι παυσεις ανάμεσα στουσ διαλόγους. Πηγαιναν πολύ αργα. Αλλά τα αστεία που προσθέσαν στην ταινία ήταν πολύ ωραία. Αυτές τις εντυπώσεις μου άφησε το New Moon κρίνοντας εντελώς αντικειμενικά. Πολύ καλή σκηνοθεσία, άψογα εφέ με κορυφαίες τη σκηνη με τη Βικτορια και τους Βολτουρι.
Προς dolores: Ναι οντως!!! συμφωνω για το τραγουδι τον muse κ για τις παυσεις ειδικα σε διαλογουσ μπελλα-τζεικ.αλλα ενταξει ηταν λεπτομερειες για να με χαλασουν πραγματικα .κ το τραγουδι στη σκηνη της βικτωρια ηταν ωραιο!!!θα διαφωνισω μονο εκει που λες για τον ρομπ τουλαχιστον σου αρεσε!σε φοβομουν εσενα περιμενα οτι δε θα σου αρεσει κ τοσο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την I'm_not _dead στις Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:49, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:48 | |
| - vambire girl έγραψε:
- τστστστσ αγορια τι να περιμενουμε απο σας ?
Δεν κατάλαβα? Μονο αχ εντουαρντ και αχ τζέικομπ θα ακουμε? Αντεε... - I'm_not _dead έγραψε:
- SloorpForTwilight έγραψε:
- Γυρισαμε μολις απο την πρεμιερα της ταινιας!
Λοιπον, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! SPOILER!!!!
- Σπόιλερ:
Προς dolores: Ναι οντως!!! συμφωνω για το τραγουδι τον muse κ για τις παυσεις ειδικα σε διαλογουσ μπελλα-τζεικ.αλλα ενταξει ηταν λεπτομερειες για να με χαλασουν πραγματικα .κ το τραγουδι στη σκηνη της βικτωρια ηταν ωραιο!!!θα διαφωνισω μονο εκει που λες για τον ρομπ Ε καλα. αυτο ελειπε! Να συμφωνησεις! Στη πυρά θα σε καιγαν τα κοριτσια του φορουμ! Χαχαχα Ενταξει, αντικειμενικα και σε συγκριση με τον Τέιλορ και την Κριστεν...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SloorpForTwilight στις Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:51, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:50 | |
| αμα ηταν ντυμενη οπως στην υπογραφη μου τωρα θα ειμουν στα επιγοντα οχι πραγματικα οσες σκηνες δρασης υπηρχαν αν και κρατουσαν λιγο ηταν και γα** ε καλα δε νομιζω να περιμενες να πω ας πουμε οτι εκει που φιληθηκαν π.χ. ηταν θεικα απο αποψη σκηνοθεσιας οι σκηνες δρασης ηταν οι καλυτερες λεμεεεε | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:54 | |
| Νι Μαρακι μ σημερα ηταν φανταστικοτατα αχ και ακομα Αστεριε οταν γρυλιζαν οι λυκοι δν ηταν ολα τα λεφτα? και Γωργο γτ?????????/ μια χαρα ειναι ο Τζεικ κ ο Εντ | |
|
| |
nonipas300 Twilight Human
Ηλικία : 38 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 42 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:56 | |
| παιδια δεν εχω δει την ταινια ακομη.θα μου πει κανεις αν παιζει προταση γαμου στο τελος; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:56 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Νι Μαρακι μ σημερα ηταν φανταστικοτατα αχ και ακομα Αστεριε οταν γρυλιζαν οι λυκοι δν ηταν ολα τα λεφτα? και Γωργο γτ?????????/ μια χαρα ειναι ο Τζεικ κ ο Εντ
Ακριβώς, εσεις τους Τζεικομπ και τους Εντουαρντ σας, εμεις τις Βικτοριες και τις Αλις μας! Χαχαχα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:58 | |
| - nonipas300 έγραψε:
- παιδια δεν εχω δει την ταινια ακομη.θα μου πει κανεις αν παιζει προταση γαμου στο τελος;
μη πατησει κανεις το spoiler αν δε θελει να μαθει!! - Σπόιλερ:
ναι παιζει και εκει τελειωνει κιολας εντελως αποτομα
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 19 Νοε 2009 - 23:59 | |
| Καλα κατσε στην Εκλειψη να βγει κ η Λια κ 8α σ πω μετα ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 0:06 | |
| Τωρα που ειδα και την υπογραφη σου vampire girl - Σπόιλερ:
Ηθελα και πιο πολυ Jane!
| |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 0:06 | |
| αχχχχχχχχχχχ ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!! αααααααααα αυριο ξανα! χαχαχα δεν μπορω, ειναι σαν ναρκωτικο! το θελω το θελω το θελω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 0:07 | |
| | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 20 Νοε 2009 - 0:07 | |
| | |
|
| |
| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|