| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+84izzy cullen twi-Lydia Evans despina aek esme akaliakoukou pink ntinaki Ms Cullen lykofotaki Filio evaki patrick Mrs Alice BELLA MARIE twilightFOREVER dani an8i Fay1765 ~twilight_mania~ RafaelaVolturi ViolettaCullen18 athina anthian9 silenceprincess VLaSia =) Kristen Stewart Zafrina Fotis333 Giannis Neri magic princess Isabella21 vampiroula niki Volturi_fan team edward scarlet rose alour vassia Ashley Greene ev@ki dora rozelitsa Velvet_Vamp Lancelot annabell !~Twilighter~! Isabella_Cullen MIKAELLA Renesmi breeze of wolf RobertForLife Edbel Renée Morena Rozmari SilverMusk mariap angepsi rtheoni bloody swan giorgia-xania kanty WhiteQueen twilightaholic# maro Kimberly ΕΡΗ ~Rob-Patty~ sunrise nonipas300 MARIA SWAN CULLEN Sloorp Jacob Black nasiatheslayer linaki Edward_ Breaking_ Dawn dolores!! I'm_not _dead volturi girl Stellouko Nemesis Of Bellin evi SpunK RansoM 88 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 0:13 | |
| Παιδιά, μόλις γύρισα από την ταινία.. Τι να πω..? Ειλικρινά δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό το συναίσθημα.. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ τπτ εκτός από την ταινία.. Στη Βολτέρρα, αντί να κοιτάζω την Mπέλλα, καθόμουν και έψαχνα τα κορίτσια μας..!! Να λέω συνέχεια: ''Που είναι η Αγγι..? Που είναι τα κορίτσια..??'' Τι άλλο..? Α ναι..! - Σπόιλερ:
Το τηλεφώνημα..? Που έσπασε ο Edward το τηλέφωνο στο χέρι του..?? Το τέλος..? Αυτό το ''Marry me, Bella..?'' OMGGG..!!! H αρχή..?? Ανατρίχιασα.. Οι μάχες..?? Εκεί με τον Λόρεντ..?? Πωωωω... Τρελάθηκα στην αρχή, εκεί στο σχολείο.. Πως περπατούσε ο Edward.. Και τον Ρωμαίο..? Που τον πάτε τον Ρωμαίο..? Ολόκληρος Ρωμαίος απαγγελμένος από τον Robert.. Πωωωωω... Δηλαδή τώρα εγώ είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης..!! Η Βικτόρια παράλληλα με το cliff-diving.? (Αστέριε ακούς..???? ) Το άλλο..? Η σκηνή του χωρισμού..? Μπορεί να μην έκλαψα (πείτε με αναίσθητη, στρίγγλα και οτιδήποτε, αλλα ήθελα όσο τπτ άλλο να κλάψω..) αλλά ένιωσα αυτό το σφίξιμο στο στομάχι που νιώθεις όταν στεναχωριέσαι.. Πάντως έριξα ΤΟ γέλιο εκεί με τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα που έκλαιγε ο Μάικ και ο Ερικ..!!!
Το γεγονός ότι μοιράζομαι αυτή την εμπειρία με σας, παιδιά, είναι ένα από τα καλύτερά μου..!!! Το καλύτερο σημείο ήταν όμως όταν στο τέλος, είπα σε ένα κορίτσι από το σχολείο μου ότι παίξαν τα κορίτσια στην ταινία και είδαν τον Rob από 1 μέτρο.. Τα παιξε..!!! Θα επανέλθω δρυμύτερη, μόλις συνέλθω..!! - angepsi έγραψε:
- αχχχ παιδια κατι ακομα που μου αρεσε παρα πολυ στην ταινια
- Σπόιλερ:
ηταν οταν η μπελλα πηγε μονη της στο meadow προτου εμφανιστει ο τρισκαταρατος ο Λορεντ
που θυμοταν την σκηνη απο το λυκοφως που το λιβαδι ηταν γεματο λουλουδια και με το που εφτασε τα παντα ηταν μαραμενα και ξερα ενας παραλληλισμος με το πως ηταν η καρδια της πολυ μου αρεσε τουλαχιστον ετσι το εξελαβα εγω πραγματικα ηταν πολυ συγκινητικο ετσι και ολας οπως επεσε κατω και εγινε αισθητο το ''κενο'' που ενιωθε απο την απουσια του εντουαρτ Αχ ναι ρε, Αγγελίνα μου..!! Εχεις δίκιο εδώ..!!! | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 1:43 | |
| Eπειδη αυτα που νιωθω για την ταινια ειναι παρα πολλα και αν κατσω να τα αναλυσω ολα θελω τουλαχιστον καμια δεκαρια σελιδες, θα ειμαι απλη λιττη και λακωνικη... Η ταινια, ο ρομπ η κριστεν ακμα και ο ταυλορ και οι αλλοι λυκοι ηταν καταπληκτικοι...ξετρελαθηκα...μου αρεσε παρα πολυ..... Οσο για το ποια σκηνη ταινια μου αρεσε ειναι η εξης: - Σπόιλερ:
η σκηνη στην ιταλια που η μπελλα σταματει τον εντουαρτ στο να αυτοκτηνησει και αυτα που συζητανε μετα αφου τον σωσει και ο τροπος που τα λεει καθως επισης και η σκηνη με το τηλεφωνημα που κανει ο εντουαρτ...
| |
|
| |
Lancelot Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονίκη!!! Αριθμός μηνυμάτων : 370 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 2:41 | |
| Λοιποοοο μετα απο φιλικη προτροπη της Αγγελινας ειπα και εγω να ποσταρω Η ταινια πραγματικα ηταν υπεροχη...δεν νομιζω όμως οτι μπορω να την συγκρινω με το twilight... Ο Τειλορ...απλα εδωσε ρεστα!! Δεν μπορω να φανταστω καλυτερο Jacob!!! Και ο Πατινσον και η Κριστεν γίνονται όλο και καλητεροι (δεν λεω συχνα καλα πραγματα για τον Ρομπερτ οποτε κρατηστε το αυτο ) Μετα από την ταινία συμπαθώ ακόμε περισσοτερο τον Jacob (πραγματικα ο Τειλορ με αφησε αφωνο σε πολλες σκηνες!!) και μπορω να πω οτι λυπηθικα πολύ τον Edward (ένα ακόμα μπράβο στον Ρομπερτ, έδωσες πολύ όμορφα και ρεαλιστικα τον πόνο του Edward!!) Τελος οι δυο αγαπημένες σκηνες (σημειωτεον εχω δει την ταινια μονο μια φορά οπότε ίσως και να αλλάξω γνώμη για κάποια πράγματα αν την ξαναδω) - Σπόιλερ:
Η σκηνή που μέσα στην βροχή ο Jacob διώχνει την Bella ήταν η καλύτερη θα έλεγα, αξεπεραστη και φυσικα η σκηνη που ο Edward σπάει το κινητο...
Αυτα απο εμενα!! ΥΓ Δεν αντεξα να σχολιασω για την Jane...τρομερη!! | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 3:03 | |
| Ενταξει η ταινια ηταν καλυτερη απο την πρωτη αν και σαφως μου αρεσουν και οι δυο πολυ!! Βασικα πιστευω πως πρεπει να την ξαναδω την ταινια γιατι δεν νομιζω πως μια φορα ηταν αρκετη για να προσεξω καθε λεπτομερια!! Αυτα που εχω να πω ειναι πως ολοι ηταν πολυ καλοι,πως με μεγαλη εκπληξη μπορω να πω οτι ο Τειλορ ηταν πολυ καλος σαν Τζεικομπ(ναι το ειπα και αυτο) Ειχε καποια αστεια σημεια αλλα γενικα ενιωσα μια καταθληψη οσο εβλεπα την ταινια.οπως και οταν ειχα διαβασει το βιβλιο!!Το οποιο ειναι το αγαπημενο μου απο ολη την σειρα... Θα ηθελα να δειξει λιγο παραπανω Εντουαρντ αλλα τι να κανουμε Λατρεψα τους Βολτουρι!!!!Ολους...με ιδιετερη λατρεια ομως στον Αρο και τον τσαρλι!!! Ηθελα να δω και περισσοτερο τους Βολτουρι,δεν τους εδειξε πολυ!!! - Σπόιλερ:
Μου αρεσαν πολυ οι σκηνες οπου η Μπελλα ηταν μονη και περναγαν οι μηνες,οπως και οταν πηγε στον Τζεικομπ και της ειπε να φυγει... Σαφως ολες οι σκηνες με Βολτουρι
Νιωθω πως ξεχναω πολλα αυτη τη στιγμη αλλα θα τα θυμηθω οταν ξαναδω την ταινια!!Να το εμπεδωσω!!!;P | |
|
| |
rozelitsa Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 34 Registration date : 09/11/2009
Forks Student Profile Team: Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 10:29 | |
| Αχ εγω το ειδα χτες το βραδυ με την κολλητη μου και ουρλιαζαμε κ αναστεναζαμε στις σκηνες του Εντουαρτ!! Πεταγαμε και ποπ κορν στους μπροστινους μας... Μολις τελειωσε αρχισε ο καυγας! 'Δικος μου ειναι ο Εντουαρντ!' κ τετεια! Πηρα κ το 1ο βιβλιο με το καινουργιο εξωφυλλο... Η αγαπημενες μου σκηνες ηταν: 1. Εκει που ο Αρο επειασε την Αλις και ειδε τον Εντουαρντ και την Μπελλα στο λιβαδι 2. Οταν πηγε η Μπελλα στο σχολειο και φιληθκε με τον Εντουαρντ και φυσικα... 3. Οταν η Τζειν προσπαθουσε να κανει την Μπελλα να υποφερει και δεν τα καταφερε... Πολυ μου αρεσαν οι Βολτουρι!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 11:34 | |
| Ήρθα κι εγώ! Αποφασισμένη να γράψω πολύ περισσότερα! Την ταινία την έχω δει μέχρι τώρα τρεις φορές και απόψε πάω για την τέταρτη στον κινηματογράφο. Το να πω ότι κάθε φορά που τη βλέπω τη ξαναζώ από την αρχή μάλλον είναι περιττό. Αλλά θα πρέπει να αναφέρω πως η πρώτη φορά ήταν αληθινή μαγεία. Και αυτό επειδή υπήρχαν εκπλήξεις και πράγματα που δεν τα περίμενα. Θα ξεκινήσω από την αρχή. Ο τρόπος που ξεκινάει η ταινία είναι απλά υπέροχος. Πολύ καλή ιδέα αυτή με τη σελήνη που εξαφανίζεται. Και στη συνέχεια έχουμε το επόμενο πλάνο που είναι ο πρόλογος του βιβλίου και η Μπέλλα τρέχει μέσα στο πλήθος στη Βολτέρα και αμέσως μετά το περίεργο όνειρο... Εκτός του ότι πιστεύω ότι οι συγκεκριμένες σκηνές αποδώθηκαν τέλεια παράλληλα μένει και απόλυτα πιστό στο βιβλίο. Γενικότερα όλη η ταινία είναι πολύ πιστή στο βιβλίο και θεωρώ ότι έχει γίνει πολύ καλή μεταφορά! Σίγουρα ίσως να έλειπαν πολλές λεπτομέρειες και ίσως μεγάλα κομμάτια διαλόγων ή και σκηνές. Αλλά πιστεύω ότι ουσιαστικά δεν λείπει τίποτα. Είναι σαν να κράτησε όλη την ουσία και τη μετέφερε. Σίγουρα ίσως όλοι μας να θέλαμε εκεί στο τέλος να μη γίνουν τα πράγματα τόσο γρήγορα. Αλλά σε μία ταινία δύο ωρών πως να στριμώξεις τόσα πολλά πράγματα και τόσες λεπτομέρειες; Και οι ταινίες χρειάζονται δράση και γρήγορη εξέλιξη. Είναι απαραίτητο. Φυσικά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική εφόσον είμαι τόσο μεγάλη φαν των βιβλίων και του καστ αλλά νομίζω ότι μπορώ να κρίνω σαν σύνολο αν ήταν καλή ή κακή. Για εμένα ήταν καλύτερη από την πρώτη και σαν ατμόσφαιρα και σαν κατάσταση και σαν χρώματα και σαν εφέ! Για παράδειγμα ο Έντουαρντ που γυάλιζε στον ήλιο ήταν πολύ καλύτερο σε σχέση με την πρώτη ταινία όπου ήταν σαν να τον είχαν πασαλείψει χρυσόσκονη! Οι σκηνές μάχης ήταν πολύ καλύτερες και δεν καταλάβαινες ποτέ ότι κρέμονται από σκοινιά. Κάτι που στην πρώτη ταινία μερικές φορές γινόταν αντιληπτό. Σίγουρα βέβαια η πρώτη ταινία είχε τη δική της ταυτότητα και κάποια συγκεκριμένα πράγματα που μας γοήτευσαν όλους. Αλλά αυτή εδώ είχε πολύ περισσότερα πράγματα συνδιασμένα με καλό τρόπο ώστε να μην απογοητεύσει ούτε αυτόν που θα πάει απλά να δει την ταινία αλλά ούτε και τους φαν των βιβλίων. Σε συναισθηματικό επίπεδο όπως είπα και την άλλη φορά, ήταν πολύ ανώτερη. Εισπράξαμε επιτέλους απόλυτα πως ο Έντουαρντ και η Μπέλλα είναι αληθινά ερωτευμένοι με πάθος. Κάτι που κακά τα ψέματα στην πρώτη ταινία υπήρχε ένα σφύξιμο και δεν το ένιωθες απόλυτα. Ο Τέιλορ δικαίωσε το όνομα του με την απόδοση του. Ειλικρινά δεν το φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο καλός Τζέικομπ! Πίστευα πως θα μπορούσε να τα καταφέρει αλλά αυτός έγινε στ' αλήθεια ο Τζέηκομπ! Καλύτερος και από τον Τζέηκομπ της δικής μου φαντασίας τουλάχιστον! Η Κρίστεν έκανε την υπέρβαση και αυτή τη φορά μπορώ να πω ότι ήταν πιο κοντά στη Μπέλλα. Νιώσαμε τον πόνο της, την απόγνωση της, την απελπισία της, την αγάπη της για τον Τζέηκομπ, την άνευ όρων αγάπη της για τον Έντουαρντ. Ο Ρομπ αν ήταν μία φορά καλός υποκριτικά στο Twilight εδώ τα πήρε όλα και έφυγε! Όλες οι σκηνές που υποφέρει ήταν απλώς αριστούργημα! Δεν θα καθίσω να αναλύσω τις εκφράσεις του σε κάθε σκηνή αλλά ειλικρινά νομίζω ότι τα κατάφερε σε όλα τα επίπεδα να είναι ο Έντουαρντ! Μερικές φορές πλέον ανταγωνίζεται τον Έντουαρντ της φαντασίας μου! Καταπληκτική βιντεο-κλιπίστικη σκηνή όπου οι λύκοι κυνηγούν τη Βικτώρια και αυτή τους ξεφεύγει πηδώντας στο νερό. Με παράλληλα πλάνα ενώ συνέβαιναν διάφορα πράγματα ταυτότχρονα και πολύ καλή μουσική! Και μιας και είπα μουσική, το βασικό θέμα της ταινίας απλά το λατρεύω. Είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου, δεν λέει να βγει με τίποτα και δεν θέλω κιόλας! Αγαπημένες σκηνές είναι πολλές και πολύ φοβάμαι ότι θα γράψω όλη την ταινία! Αλλά θα σταθώ σε όσες μου έρχονται τώρα στο μυαλό. Μου αρέσει πολύ όταν ο Έντουαρντ φτάνει στο σχολείο και προχωράει προς τη Μπέλλα! (Εντάξει, Ρομποχτυπημένη είμαι, καταλαβαίνετε! Όταν το είδα αυτό για πρώτη φορά, κόντεψα να λιποθυμήσω επιτόπου στην πολυθρόνα του σινεμά, αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι αν το έκανα αυτό δεν θα έβλεπα την υπόλοιπη ταινία και αυτό με έσωσε! ) Όλες οι σκηνές που φιλιούνται μου άρεσαν! Και αυτό γιατί ήταν όλες μία και μία! Παντού υπήρχε πάθος και απόγνωση... Και μιας και μου ήρθε τώρα, εκεί στην Ιταλία, αφού έχει σώσει πια η Μπέλλα τον Έντουαρντ, ο διάλογος που κάνουν ο οποίος ουσιαστικά στο βιβλίο γίνεται μετά την επιστροφή! Από τις πολύ πολύ αγαπημένες μου σκηνές! "You are everything to me... everything..."Εντάξει... Εκεί απλά ήθελα πάλι να λιποθυμήσω αλλά κρατήθηκα για άλλη μία φορά! Και κάθε φορά που βλέπω την ταινία περιμένω να ακούσω αυτά τα λόγια... Η σκηνή με το κινητό ήταν τόσο αναπάντεχη... δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πως αισθάνθηκα. Και ο Ρομπ εκεί ήταν απλά... Ναι, ξέρω, έχω γεμίσει με επιχειρήματα εδώ την άποψη μου αλλά παιδιά πραγματικά μερικές φορές είναι αδύνατον να μην παρασυρθώ ακόμα κι εγώ! Δεν θα γράψω άλλα τώρα, σίγουρα κατά καιρούς όλο και κάτι θα προσθέτω! Για το τέλος σας φύλαξα τις γνώμες τριών ανδρών διαφορετικών ηλικιών με τους οποίους είχα πάει εχτές το βράδυ στο σινεμά! 1. Ο αγαπητός μου σύζυγος είπε: Αυτή τη φορά ήταν ταινία και είχε απ όλα! (η πρώτη δεν του άρεσε και τόσο γιατί τον χάλασε η σκηνοθεσία που φαίνονταν κάπως ψεύτικες και άνευρες οι σκηνές μάχης κ.τ.λ.) Η σκηνοθεσία πολύ καλή! Οι ηθοποιοί πολύ καλύτεροι και το στόρυ γενικότερα πολύ καλύτερο! Του άρεσε επίσης πολύ ο Τέιλορ. Σκέφτεται λέει να αρχίσει γυμναστική! Και οι σκηνές στην Ιταλία με τους Βολτούρι! 2. Ένας φίλος ηλικίας 22 ετών. Του άρεσε πάρα πολύ και περισσότερο από την πρώτη. Και 3. ένας άλλος φίλος, ετών 30 και... Μου είπε ότι επίσης του άρεσε περισσότερο από την πρώτη αν και την πρώτη την είχε βρει αρκετά συμπαθιτική. Γενικότερα τα αγόρια έμειναν ευχαριστημένα αλλά παιδιά η μεγάλη απογοήτευση χτες ήταν το κοινό. Έκαναν πάρα πολύ φασαρία, γελούσαν κάθε τόσο και ειδικότερα σε όλες τις σκηνές με τα φιλιά κ.τ.λ. Έκαναν ηλίθια σχόλια και προσωπικά ξενέρωσα... και το ίδιο και η υπόλοιπη παρέα που έβλεπε για πρώτη φορά την ταινία και ήθελαν να την ευχαριστηθούν. Συμπέρασμα τελικά είναι καλύτερες οι μεταμεσονύχτιες προβολές γιατί το κοινό είναι πιο ώριμο. Αυτά! | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 13:12 | |
| θα συμφωνισω σε ολα μαζη σου...με εχεις καληψει πληρως σε ολα..χεχε και οντος ειναι πολη σπαστικο να πας να δεις μια ταινια και να μην σε αφηνουν να την ευχαριστηθεις..ηθελα παρα πολη να παω και τριτη φορα να την δω αλλα δεν προκειτε..προτιμω να περιμενω να βγει σε dvdπαρα να ακουω να ουρλιαζουν ολες αυτες παλη | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 14:48 | |
| | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 15:52 | |
| αχαχαχα και εγώ!! και από οτι προβλέπετε θα πάω και άλλες γιατί και άλλοι μου ζητάνε να πάω μαζί τους ... (Επίσης να πω οτι σε μια φάση που πέτακτικε ενας λύκος παραλίγο να πάρω καρδιακή προσβολή δεν ξέρω για εσας..) Έχω όμως μια απορία... Κάτι αριθμούς που έδειχνε στους υπότιτλους ήτανε οι σελίδες του βιβλίου?? ... Τυχαίνει να γνωρίζει κάποιος? | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 16:55 | |
| εγώ προσωπικά δν 3έρω. νομίζω ότι το είχανε κάνει και στο λυκόφως(αν θυμάμαι καλά)!!!!!!! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 17:17 | |
| Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου WhiteQueen!!! 100% μέσα σε όλα όσα αναφέρεις!! Όσο για το κοινό κάπως έτσι αισθάνθηκα κι εγώ... ήθελα να νιώσω πιο έντονα κάποιες στιγμές και δεν τα κατάφερα γιατί άκουγα ΤΙΣ μπούρδες! Έχετε πάει τόσες φορές ε; Εγώ δεν ξέρω με ποιον να ξαναπάω κι έτσι περιμένω να περάσει λίγος καιρός για να την εντάξω στο αρχείο μου και να την βλέπω κάθε βράδυ | |
|
| |
vassia Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 18:48 | |
| Καλησπέρα είμαι η VASSIA. Ναι, το ξέρω δεν σας ξέρω συστηθεί, όμως παρακολουθώ το φόρουμ και όσα γράφετε. Είμαι και εγώ φανατική φαν του TWILIGHT SAGA, καταρχάς των βιβλίων αλλά και των 2 ταινιών. Την πρώτη την έχω δει γύρω στις 50 φορές (ίσως και παραπάνω) και τώρα που την δείχνει το NOVA την βλέπω και πάλι. Το NEW MOON το έχω δει μόνο 2 φορές μέχρι τώρα. Έχω όμως ήδη προγραμματίσει άλλες 2 φορές για τις επόμενες ημέρες. Το TWILIGHT είναι μέσα στην καρδία μου, όμως και το NEW MOON μου άρεσε πολύ. Εξαιρετική η εξέλιξη του JACOB. Μπράβο! μου άρεσε παρότι είμαι TEAM EDWARD. Ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο, έχει εξελιχθεί τα δίνει όλα. Για τον ROB τι να πω, ένα μόνο είναι ΘΕΟΣ!!! Εκτος του ότι είναι κούκλος, παίζει τον ρόλο του φανταστικά, βγάζοντας τον πόνο που αισθάνεται. Είναι ο ιδανικός EDWARD. Σε αυτή την ταινία νομίζω ότι είναι πραγματικά πανέμορφος. Που να τον σκεφτώ, στο σχολείο που έρχεται και σου κόβεται η ανάσα,στη σκηνή στα γενέθλια που τους βγάζει φωτογραφία η Αλις, λίγο αργοτερα που του ζητάει η Μπέλα να την φιλήσει και βγάζει όλο το πάθος και την απελπισία του ξέροντας ότι θα την αφήσει, στο δάσος που φαίνεται ο πόνος του ή στην κορυφαία για μένα σκηνή του έργου στη συναντησή τους στη Βολτέρα! Καταπληκτική σκηνή αυτή. Τα λόγια τους, οι εκφράσεις τους, το φιλί τους τα σκέφτομαι συνέχεια. Μετά στην αίθουσα των Βολτούρι η μάχη που δίνει και εκεί που τον κάνει η Τζέιν να πονέσει, πως κρατιέται να μην ουρλιάξει. Ακόμα και στο τέλος η εκφρασή του όταν της ζητάει να παντρευτούν φαίνεται η προσδοκία του, ή χαρά του γιατί σκέφτηκε κάτι που θα την καθυστερήσει αλλά και το χαμογελό του γιατί ξέρει τις αντιδράσεις της. Το τέλος μου φάνηκε απότομο αρχικά, τελικά όμως νομίζω οτι είναι πρωτότυπο και κάνει γέφυρα με την επόμενη ταινία. Η KRISTEN μου άρεσε πιο πολύ τώρα και σαν εμφάνιση και σαν παίξιμο. Καταπληκτική στις σκήνες με τονEDWARD αλλά επίσης πολύ καλή και με τον JACOB. Πιο ώριμη, πιο γυναίκα με σωστές εκφράσεις και πολύ λιγότερες παύσεις απ ότι στην πρώτη ταινία. Σαν να μεγάλωσε και εκείνη μαζί με την BELLA. H ALICE πολύ γλυκιά, μου αρέσει και σαν φατσούλα. Συμφωνώ μαζί σας για την VICTORIA φοβερή παρότι τρισκατάρατη. Εκεί που έχω προς το παρόν μία ένσταση, σε σχέση με την πρώτη ταινία, είναι με τα μάτια τους. Μου φαίνονται ψεύτικα. Στον Εντουάρντ είδικά ήθελα μερικές αλλάγες χρωμάτων ανάλογα με την σκηνή. Ίσως αν δω την ταινία μερικές φορές ακόμα να τα συνηθήσω.
Αυτά προς το παρόν.Περιμένω τα σχόλια σας. VASSIA | |
|
| |
alour Eclipse Bitten
Ηλικία : 51 Τόπος : Aθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 405 Registration date : 22/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 19:51 | |
| Ουφ!!!Bρηκα και εγω χρονο η ερμη να σχολιασω!!!
Βασικα συμφωνω με την Μαρια(queen) με την οποια τα εχουμε συζητησει και απο κοντα εξαλλου!!!
Εγω μεχρι στιγμης την εχω δει 2 φορες την ταινια και δεν σκοπευω να σταματησω εκει!!!Την πρωτη φορα απλα ειχα μεινει κοκκαλο!!!Βγηκα απο την αιθουσα εχοντας ταχυκαρδια!!!Ειχα υπερενταση ολο το βραδυ και εμεινα ξυπνια μεχρι τις 6.30 το πρωι!!!Την δευτερη φορα την ευχαριστηθηκα περισσοτερο γιατι απομονωσα την ταινια απο το βιβλιο και προσπαθησα απλα την απολαυσω χωρις να την συγκρινω με αυτα που εχω διαβασει !!!
Ημουν απο αυτες που τους αρεσε η σκηνοθεσια της Χαρτγουικ!!!Οχι επειδη η δουλεια της ηταν αψογη αλλα επειδη παρολες τις ελλειψεις και την προχειροτητα καταφερε προσωπικα να μου μεταδωσει το απαγορευμενο παθος μεταξυ της Μπελλας και του Εντουαρντ!!!Μπορει να υπηρχε ενα μονο φιλι αλλα ηταν τελειο!!Βεβαια ειχε κανει την καλυτερη επιλογη ηθοποιων και αυτο πραγματικα ηταν που εφερε την ταινια σε αλλο επιπεδο!!!Το μονταζ ηταν χαλια βεβαια οπως και πολλα αλλα ομως η ταινια ειχε μια ατμοσφαιρα!!!Μου εβγαζε οτι υπηρχε κατι αποκοσμο στο Φορκς το οποιο με μαγεψε!!!βασικα πιστευω οτι με τα λεφτα που ειχε και τον χρονο εκανε οτι μπορουσε!!!
Ευτυχως τα χρηματα για την Νεα Σεληνη ηταν περισσοτερα!!!και αυτο φανηκε σε ολα τα επιπεδα!!! Χαιρομαι που στην Νεα Σεληνη αλλαξε ο σκηνοθετης γιατι η Νεα Σεληνη ειναι ενα βιβλιο με τελειως διαφορετικο υφος απο το Λυκοφως και πιστευω οτι η σκηνοθετικη αποψη του Κρις ταιριαζει αψογα με αυτο!!!
Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω!!!!Αγαπημενη σκηνη προς το παρον δεν εχω!!!Μ'αρεσε ολη η ταινια!!! Μ'αρεσε και η φωτογραφια παρολο που λατρεψα το μπλε φιλτρο του Λυκοφωτος!!!Το μπλε χρωμα μου εβγαζε κατι ψυχρο κατι σκοτεινο οπως ειναι ο κοσμος των βρυκολακων !!!Στην Νεα Σεληνη οι βρυκολακες φευγουν και το Φορκς γινεται πιο ανθρωπινο πιο ζεστο οποτε το χρυσο ειναι οτι καλυτερο για να μεταδωσει αυτην την ζεστασια!!θα μπορουσα να το παρομοιασω καιι με την σχεση του Τζεικ και της Μπελλα η οποια βασιζεται στην οικειοτητα που εχουν μεταξυ τους!!!Ο Τζεικ εξαλλου ειναι ζεστος και η Μπελλα τον παρομοιαζει με Ηλιο οποτε και παλι ο σκηνοθετης εκανε την καλυτερη επιλογη!!!
Μ'αρεσε που παρολο που αλλαξαν οι τοποθεσιες των γυρισματων,ο θεατης δεν καταλαβαινει διαφορα!!!Αυτο το φοβομουν λιγακι και χαιρομαι παρα πολυ που τα σκηνικα των 2 ταινιων δενουν μεταξυ τους!!!
Το σεναριο ηταν 1000 φορες καλυτερο!!!Πιστο στο βιβλιο και επιτελους πληρες!!!Μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα και στις υπολοιπες ταινιες!!!
Υποκριτικα ηταν ολοι παρα πολυ καλοι!!!Η Κριστεν πραγματικα εδωσε ρεστα κια ο Ρομπ επισης!!!Μ'αρεσε πολυ και ο Μπιλυ Μπερκ!!!βασικα φανηκε πλεον οτι και η σχεση του Εντουαρντ και της Μπελλα εχει περασει σε αλλα επιπεδα οπως επισης και η σχεση που εχει με τον πατερα της αλλα και με την Αλις!!!
Τι να πω για τον Τευλορ???????Παιδια ειναι 17 χρονων και καταφερε να με πεισει οτι ειναι αξιος ανταγωνιστης του Εντουαρντ!!!καταφερα να καταλαβω το διλημμα της Μπελλα στην εκλειψη!!!Δεν μιλαω μονο για το σωμα του παιδιου αλλα και για το παιξιμο του!!!Ηταν απιστευτος!!!Η ταινια δεν εκανε κοιλια παρολη την απουσια του Εντουαρντ!!!Ολα τα λεφτα ο μικρος!!!Και που να μεγαλωσει κιολας....αχχχχχχχ!!!
Το μονο που με ενοχλησε ειναι οτι δεν φανηκε η μαχη με τον χρονο που εδινε η Μπελλα με την Αλις στην Βολτερα!!!Εκει εχασε λιγακι η ταινια απο αποψη αγωνιας αλλα ισως να μην ειμαι και η καταλληλοτερη για να κρινω απο την στιγμη που εχω διαβασει το βιβλιο και ουτως η αλλως ξερω τι θα γινει οποτε η αγωνια χανεται!!!Παντως ειχε υλικο απο το Μοντεπουλτσιανο το οποιο θα μπορουσε να χρησιμοποιησει αλλα δεν το εκανε!!!
ΑΑΑΑ ξεχασα να σχολιασω τους Βολτουρι!!!!!Παιδια ηταν απαιχτοι!!!Δεν μπορω να φανταστω καλυτερο ψυχακια Αρο!!!!Ηταν Θεος!!!!!Τελειο το καστ!!!
Και γενικοτερα απο οτι καταλαβατε...την βρισκω τελεια την ταινια!!!Ο σκηνοθετης εκανε πολυ καλη δουλεια!!!Απεδωσε τις σκηνες με τον καλυτερο δυνατο τροπο!!!Ηταν αψογος!!!
Πραγματικα εκανε μια παρα πολυ καλη και ολοκληρωμενη δουλεια!!Μακαρι να σκηνοθετησει αυτος την Χαραυγη!!!
Υ.Γ.Το σαουντρακ τα σπαει!!!!Το εχω λιωσει!!!Ειναι τοσο μελαγχολικο που δενει με την ψυχολογια της Μπελλα και ειναι σαν να ζω το βιβλιο!!!
Αυτα...τα ''λιγα'' και απο εμενα!!! | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 20:25 | |
| - Morena έγραψε:
- Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου WhiteQueen!!! 100% μέσα σε όλα όσα αναφέρεις!! Όσο για το κοινό κάπως έτσι αισθάνθηκα κι εγώ... ήθελα να νιώσω πιο έντονα κάποιες στιγμές και δεν τα κατάφερα γιατί άκουγα ΤΙΣ μπούρδες! Έχετε πάει τόσες φορές ε; Εγώ δεν ξέρω με ποιον να ξαναπάω κι έτσι περιμένω να περάσει λίγος καιρός για να την εντάξω στο αρχείο μου και να την βλέπω κάθε βράδυ
Καταλάβατε εσείς γιατί γελούσαν, πού το έβρισκαν το αστείο;Κι αν δε γούσταραν γιατί πήγαν να δουν την ταινία; Στην αρχή σκέφτηκα : μικρά παιδιά είναι. Αλλά κι εμείς είμασταν κάποτε μικρά παιδιά και δεν κάναμε τέτοιες βλακείες | |
|
| |
team edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 1632 Registration date : 11/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 21 Νοε 2009 - 20:28 | |
| ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! επιτελους εχω χρονο για να μπω κ εδω, ειχα καιρο να ερθω, κ επιτελους να δωσω κ ις εντυπωσεις μου για την ταινια. πραγματικα ειναι πολυ ωραια ταινια! παραμενει αρκετα πιστη στο βιβλιο, οσο γινεται δηλαδη για να εξυπηρετει κ τις κινηματογραφικες αναγκες απο αποψη χρονου. βρισκω οτι ηταν ασυγκριτη, παρα πολυ καλυτερη απο την πρωτη απο οες τις αποψεις. καλη σκηνοθεσια, καλα εφε κ οσο αφορα λυκανθρωπους κ ειδικα το λαμπυρισμα των βρικολακων, καλυτερη αποδοση στο σεναριο..... πολυ καλα ολα! ο ρομπερτ ηταν.......... απεριγραπτος........ λιωνω.................. καλυτερη κ η ερμηνεια του απο την πρωτη ταινια αλλα κ μονο που τον εβλεπα...... θεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! νομιζω οτι απεδωσε πολυ καλα το ρολο...... ειδικα η σκηνη οταν κλεινει το τηλεφωνο νομιζω οτι ειναι η πιο συγκινιτικη σε ολοκληρη την ταινια....... οσος πονος αποδιδεται σε τοσο χρονο ταινιας απο τη πλευρα της μπελλα πιστευω οτι περναει κ σε αυτη τη μικρη σκηνη, πολυ εξυπνα τοποθετημενη, η εκφραση του μονο κ μονο σε κανει να βουρκωνεις.......... βεβαια η σουιτα του δωματιου με θεα το αγαλμα στο ριο ντε τζανειρο δεν ηταν κ πολυ ευστοχος τοπος, υποτιθεται οτι ειναι σε ενα υπογειο, αλλα αλλο αυτο...... επισης πολυ ωραι ειναι κ σκηνη της "επανενωσης"........ πολυ τρυφερη...... αχ......... βεαια με ενοχλησε λιγακι οτι ολα οσα υποτιθεται οτι της λεει ο εντουαρντ για να την πεισει οτι οντως την αγαπαει επι τοσο πολυ ωρα, στην ταινια ηταν απλως λιγες φρασεις σε δυο σκηνες, αλλα αλλιως η αληθεια ειναι οτι η ταινια θα τραβαγε πολυ. κ οι βολτουρι.. ολα τα λεφτα..... αυτο το "αποκοσμο-χαζοχαρουμενο" γελιο του αρο χιχιχι...... βεβαια το ολο θεμα θα μπορουσε να εχει περισσοτερη αγωνια κ περισσοτερες διαπραγματευσεις. επισης περιεργο ηταν κ αυτο το "ραγισματακι" στο μαγουλο του εντ μου.... ενα νεο στοιχειο για τους βρικολακες γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη προσωπικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δε βλεπω την ωρα να τη ξαναδω ξανα κ ξανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| |
| |
Volturi_fan Twilight Human
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 22/11/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 16:04 | |
| ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΩΝ ΒΟΛΤΟΥΡΙ. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΛΕΙΠΗΣ Π.Χ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕΙΝ(ΑΦΕΝΤΗ-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ) Η Ο ΜΙΣΟΣ Κ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΖΕΙΝ ΠΡΟΣ ΤΝ ΜΠΕΛΛΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΝ ΑΛΕΚ. ΕΠΙΣΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΜΑΡΚΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ?ΔΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ, Κ ΣΤΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΟΣΟ ΚΚ Ο ΚΑΙΟΣ. ΚΑΛΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ...
edit by emerald eyes: Στο φόρουμ δε γράφουμε με κεφαλαία γράμματα και αυτό το ποστ όπως και τα παρακάτω μεταφέρθηκαν στην ειδική ενότητα που υπάρχει για τις ταινίες | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 16:08 | |
| το λυκόφως πιο ωραίο δν νομίζω δν έχει τα γραφικά τουλάχιστον. | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 16:38 | |
| - Volturi_fan έγραψε:
- ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΩΝ ΒΟΛΤΟΥΡΙ. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΛΕΙΠΗΣ Π.Χ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕΙΝ(ΑΦΕΝΤΗ-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ) Η Ο ΜΙΣΟΣ Κ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΖΕΙΝ ΠΡΟΣ ΤΝ ΜΠΕΛΛΑ ΑΛΛΑ Κ ΤΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΝ ΑΛΕΚ. ΕΠΙΣΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΜΑΡΚΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ?ΔΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ, Κ ΣΤΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΟΣΟ ΚΚ Ο ΚΑΙΟΣ. ΚΑΛΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ...
Επειδη και εγω είμαι φαν των ΒΟΛΤΟΥΡΙ λατρευω ολη τους την τελειοτητα σου απανταω οτι οι Βολτουρι ήταν καταπλοικτικοι σην ταινια ιδικα η Τζειν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 16:40 | |
| πιστεύω ότι σου την έσπασε που δεν μπόρεσε να κάνει τπτ στην μπέλλα... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 16:43 | |
| Εγω θα ελεγα οτι και οι δυο ταινιες ειναι το ιδιο καταπληκτικες για διαφορτικους λογους....Φυσικα η ελλειψη του Edward ηταν αβασταχτη και παρακαλουσα απο μεσα μου να φτασει συντομα η σκηνη της επανασυνδεσης δεν μπορω να πω οτι ευχαριστηθηκα λιγοτερο την Σεληνη....Αυτη η ταινια ηταν για τους λυκους....Στην Εκλειψη θα ευχαριστηθουμε εξισου και τις δυο μεριες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 16:46 | |
| - evi έγραψε:
- Εγω θα ελεγα οτι και οι δυο ταινιες ειναι το ιδιο καταπληκτικες για διαφορτικους λογους....Φυσικα η ελλειψη του Edward ηταν αβασταχτη και παρακαλουσα απο μεσα μου να φτασει συντομα η σκηνη της επανασυνδεσης δεν μπορω να πω οτι ευχαριστηθηκα λιγοτερο την Σεληνη....Αυτη η ταινια ηταν για τους λυκους....Στην Εκλειψη θα ευχαριστηθουμε εξισου και τις δυο μεριες....
να ένας λογικός άνθρωπος | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:10 | |
| Παιδια οι σκηνες ειναι ολες τους τελειες εκαναν φοβερη δουλεια!!!!!!!!!! Αξιζε σιγουρα η αναμονη!!!!!! Οι ηθοποιοι εδωσαν τους καλυτερους τους εαυτους!!!! Αλλα αληθεια μονο σε εμενα φανηκε τοσο μικρη......... ηθελα κι αλλο..... Αχ τι λεω? Καλα μαλλον ειμαι τρελη αλλα τι να κανω? Αχ ηταν τελεια......... | |
|
| |
dora Twilight Human
Ηλικία : 36 Τόπος : πειραιας Αριθμός μηνυμάτων : 94 Registration date : 11/10/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:15 | |
| βασικα 2 ωρες και 10 λεπτα ταινια ηταν οχι και μικρη.. αλλα και εγω δεν καταλαβα για ποτε περασε η ωρα και τελειωσε νομιζα οτι ειχε περασει μονο μιση ωρα και ηθελα κι΄αλλο | |
|
| |
| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|