Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*

Πήγαινε κάτω 
+84
izzy cullen
twi-Lydia Evans
despina aek
esme
akaliakoukou
pink
ntinaki
Ms Cullen
lykofotaki
Filio
evaki
patrick
Mrs Alice
BELLA MARIE
twilightFOREVER
dani
an8i
Fay1765
~twilight_mania~
RafaelaVolturi
ViolettaCullen18
athina
anthian9
silenceprincess
VLaSia =)
Kristen Stewart
Zafrina
Fotis333
Giannis
Neri
magic princess
Isabella21
vampiroula
niki
Volturi_fan
team edward
scarlet rose
alour
vassia
Ashley Greene
ev@ki
dora
rozelitsa
Velvet_Vamp
Lancelot
annabell
!~Twilighter~!
Isabella_Cullen
MIKAELLA
Renesmi
breeze of wolf
RobertForLife
Edbel
Renée
Morena
Rozmari
SilverMusk
mariap
angepsi
rtheoni
bloody swan
giorgia-xania
kanty
WhiteQueen
twilightaholic#
maro
Kimberly
ΕΡΗ
~Rob-Patty~
sunrise
nonipas300
MARIA SWAN CULLEN
Sloorp
Jacob Black
nasiatheslayer
linaki
Edward_ Breaking_ Dawn
dolores!!
I'm_not _dead
volturi girl
Stellouko
Nemesis Of Bellin
evi
SpunK RansoM
88 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vampiroula
Twilight Human
Twilight Human
vampiroula

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΦΟΡΚΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 21
Registration date : 15/09/2009

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 22 Νοε 2009 - 18:33

Κορίτσια πως θα περάσει ενας χρόνος μέχρι την επόμενη ταινία?Πριν την προβόλη της ταινίας ειχαμε την αναμονή του βιβλίου αλλα δεν μας πείραζε γιατι θα κυκλοφορούσε σχετικά κοντα με την προβολή της πρωτης ταινίας,τωρα????????????????

ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.........ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ!

Θ-Ε-Ο-Σ!!!!!!!!!! New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 150320
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Ashley Greene
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Ashley Greene

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Registration date : 12/09/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 22 Νοε 2009 - 18:42

εόναι λιγότερο από χρόνος νομίζω σε 7-8 μήνες(νομίζω)
http://downey-got-lokid.tumblr.com/
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 22 Νοε 2009 - 19:24

Ναι εφτα μηνες και κατι μερες ειναι....Ελπιζω να περασουν γρηγορα.....Αν και εχουν τελειωσει τα γυρισματα της ταινιας θα αργησουμε να χουμε νεα....ισως κατα Φεβρουαριο μερια....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Kimberly
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kimberly

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4678
Registration date : 24/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 22 Νοε 2009 - 19:29

Σχετικα με την διαρκεια θα ηθελα και εγω να πω κατι.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν την κανουν μεγαλυτερη και
κοβουν τοσες σκηνες για να γινει διωρη. Οταν ειδα τις κομμενες
σκηνες στο twilight επαθα φρικη Evil or Very Mad Οι περισσοτερες ταινιες
απο βιβλια ειναι συνηθως μεγαλυτερς εδω τι φοβουνται και το κανουν αυτο?
τοσο υλικο αφηνουν εξω Twisted Evil
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΚυρ 22 Νοε 2009 - 19:40

Είναι αδύνατον να χωρέσουν όλα σε μια ταινία παιδιά!! Ακόμα και μισή ώρα επιπλέον να μπει ποτέ δεν θα μας φτάσει γιατί η Μέγιερ είναι τόσο επεξηγηματική στο πως εξελίσσονται τα πράγματα και γιατί οι χαρακτήρες πράτουν όπως πράτουν που δεν θα μας έφταναν ούτε πέντε ώρες! Εξάλου στην ταινία θέλουμε να πάρουν μορφή τα πιο σημαντικά και τα πιο καυτά σημεία του βιβλίου έτσι δεν είναι;;;;; και στην Νέα Σελήνη αυτό έχει γίνει νομίζω σε μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με το Λυκόφως.

Για να μην σας πω ότι διαβάζοντας το midnight sun θα ήθελα να τα δώ τόσο πολύ όλα αυτά απο την πλευρά του Έντουαρντ... Πόσο ερωτευμένος είναι... πόσο παλεύει μέσα του... πόσο υπέροχο και ανώτερο πλάσμα είναι και πόσο δεν το βλέπει αυτός και σιχένεται τον εαυτό του... τι να πω έχω ερωτευτεί αυτή την ιστορία... μου λείπουν αν δεν διαβάσω ή αν δεν δω κάτι που να τους αφορά... New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 620541 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 620541
Isabella21
The Volturi
Isabella21

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Volterra, Italia!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2087
Registration date : 18/02/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Mental electrical current

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 1:14

Μόλις γύρισα από τον κινηματογράφο!!!! Έχω να πω ότι η ταινία είναι πάρα πολύ ωραία και πολύ βελτιωμένη ποιοτικά σε σχέση με το Λυκόφως!! Βέβαια, πάντα μια ταινία π βασίζεται σε ένα βιβλίο δν μπορεί να τα περιέχει όλα, αλλά η απόδοση ήταν καλή νομίζω και έδινε το κλίμα σε πολύ καλό βαθμό!! Η ώρα πέρασε μέσα στο σινεμά χωρίς να το καταλάβω καθόλου, παρότι όπως διαπίστωσα όταν βγήκα, είχαν περάσει πάνω από 2 ώρες!!!! Αχ, τι τέλεια!! Θέλω να την ξαναδώ όσο γίνεται πιο σύντομα!!!! New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 150320 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 150320 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 150320 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 150320
mariap
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariap

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Μαρουσι
Αριθμός μηνυμάτων : 736
Registration date : 09/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 9:11

παιδιά η ταινια αυτη ηταν οντως πολυ καλυτερη απο την 1η απορώ με καποιους που ακουσα οτι δεν τους αρεσε αλλα αυτά ειναι απόψεις.. εγω την βλεπω το ιδιο και περισσοτερες φορες απο την πρωτη..
magic princess
New Moon Victim
New Moon Victim
magic princess

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 292
Registration date : 15/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 11:03

mariap έγραψε:
παιδιά η ταινια αυτη ηταν οντως πολυ καλυτερη απο την 1η απορώ με καποιους που ακουσα οτι δεν τους αρεσε αλλα αυτά ειναι απόψεις.. εγω την βλεπω το ιδιο και περισσοτερες φορες απο την πρωτη..

Συμφωνω μαζι σου.... χθες το βραδυ μολις καταβηκε η ταινια την ειδα (καθως ο κινηματογραφος στην πολη μου δεν την εχει φερει ακομα).
Πραγματικα ειναι πολυ καλη... κοντα στο βιβλιο και χωρις ασχετες και περιτες σκηνες που ειχε η πρωτη... υπαρχει συνοχη στα λογια (ισως λιγο στις τελευταιες σκηνες θα επρεπε να προστεθουν καποιοι διαλογοι για να καταλαβαινουν και αυτοι που δεν εχουν διαβασει το βιβλιο) και στις σκηνες...

Μου αρεσε παρα πολυ η ταινια και θεωρω οτι εχει γινει πολυ καλυτερη δουλεια σε σχεση με την πρωτη...
Neri
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Neri

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Registration date : 11/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 11:20

Καλημέρα και απο μένα.

Εγώ μπορώ να πώ με σιγουριά οτι δε μου άρεσε η ταινία σε γενικές γραμμές σε σχέση με το Λυκόφως.. Στη πρώτη είχε χάλια ποιότητα αλλά έδειχνε συναισθήματα ενώ στη δεύτερη είχε πολύ κάλύτερη ποιότητα μακράν σε σχέση με το Λυκόφως αλλά δεν έδειξε πολλά ή μάλλον δεν πέτυχε πολλά συναισθήματα όπως και συζητήσεις μεταξύ τουςκαι ο λόγος που γίνονται ... Με άλλα λόγια αν κάποιος δεν είχε διαβάσει το βιβλίο δεν θα καταλάβει μερικά πράγματα!!!\

Ναι συμφωνώ οτι είναι ταινία και οτι δεν γίνεται να είναι το ίδιο με το βιβλίο αλλά νομίζω οτι θα μπορούσε να βγει λίγο διαφορετικά αν άλλαζαν μερικές σκηνούλες...

Αφήστε που ένοιωθα σαν περάστε σκουπίστε τελειώσατε!!!! Τί ήταν αυτό πια οι σκηνές άλλαζαν πολύ γρήγορα , έτρεχαν και αυτό σε άγχωνε.

Αντε να πάω και τρίτη φορά να δώ τα αγαπημένα μου πρόσωπα και αγαπημένες σκηνές.
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 11:29

λοιπον εγω την ξαναειδα και παλι ενιωσα το ιδιο πραγμα!η ταινια ειναι μαγευτικη!!
δεν την χορταινω με τιποτα!!θελω να την βλεπω και να την ξαναβλεπω και να την ξαναβλεπω...
δεν νομιζω οτι θα βαρεθω ποτε!!συμφωνω απολυτα με την Queen σε οσα ειπε αν και θα ηθελα λιγο ακομα απο την ερωτικη εξομολογηση..ειδικα το κομματι που της λεει....πριν απο εσενα η ζωη μου ηταν μια νυχτα χωρις σεληνη.πολυ σκοτεινη...(σελ522)αχ αυτα τα λογια ηθελα τοσο πολυ να ακουσω απο τον rob.αλλα καταλαβαινω οτι επρεπε καπως να τα μαζεψουν και να βγαλουν την ουσια.και η ουσια ηταν εκει.δεν εκλειπε τιποτα.
οσο για την αρχη οπως λεει και η Queen ειναι τελεια.εγω ανατριχιασα και τις δυο φορες!!
αλλα αυτες οι 2 ωρες περνανε πολυ γρηγορα!!ενα 5 ωρο να με αφησεις εκει δεν νομιζω ποτι θα βαρεθω...!! lol!
maro
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maro

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Ρέθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Registration date : 14/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 11:46

Ευτυχώς που υπάρχει το Forum και σχολιάζουμε και συζητάμε για την ταινία και τα βιβλία που τόσο αγαπάμε κι ας έχουμε μερικές φορές λίγο διαφορετική γνώμη. Εγώ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ γιατί όταν συζητώ με φίλους και συναδέρφους μιλούν απαξιωτικά και για τα βιβλία και για τις ταινίες και με κοροϊδεύουν !
Άσχετο με το Topic αλλά τα έγραψα γιατί κόντευα να σκάσω.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 12:05

Βασικά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μη μπορούν να σεβαστούν οι άλλοι το γούστο σου.
Αυτή τη συζήτηση είχα χτες με τη Scarlet Rose και την angepsi.

Καταλαβαίνω ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίδιοι και καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Υπάρχουν επίσης ένα σωρό πράγματα εκεί έξω που προσωπικά δεν μου αρέσουν και δεν με εκφράζουν αλλά μπορεί να αρέσουν σε άλλους και το σέβομαι απόλυτα. Ποτέ δεν κάνω ειρωνικά ή απαξιωτικά σχόλια για πράγματα που μπορεί να αρέσουν σε άλλους ανθρώπους. Συνήθως ακούω με προσοχή αυτά που έχουν να μου πουν. Μπορεί να πω τη γνώμη μου αλλά πάντα προσεχτικά ώστε να μη πληγώσω ή θίξω κάποιον.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι άνθρωποι φαίρονται τόσο άκαρδα... Και αμέσως π.χ. βγάζουν συμπεράσματα για το τι άνθρωπος μπορεί να είμαι εγώ επειδή π.χ. μου αρέσει το Twilight. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι όλοι αυτοί κρίνουν χωρίς να ξέρουν. Πως είναι δυνατόν να κρίνεις ένα πράγμα χωρίς να έχεις διαβάσει το βιβλίο ή χωρίς να έχεις δει την ταινία;
Αλλά οι φωτεινοί παντογνώστες τα γνωρίζουν όλα από μόνοι τους... New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 872396

Εντάξει, προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τέτοιους ανθρώπους. Και όσοι μου τη λένε χοντρά τους απαντώ αντίστοιχα!

Χτες είχα μία συζήτηση με τον αδελφό μου ο οποίος με πείραζε καλοπροαίρετα αλλά δεν του χαρίστηκα!

Μου λέει, μα καλά, είναι δυνατόν να πηγαίνεις να βλέπεις ξανά και ξανά το ίδιο έργο; Δεν είναι υπερβολικό;

Και του λέω, οι φίλαθλοι που βγάζουν κάρτα διαρκείας και τρέχουν στα εξωτερικά για να παρακολουθήσουν αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας είναι κάτι διαφορετικό;

Λέει αυτοί δεν βλέπουν συνέχεια το ίδιο παιχνίδι.

Και τότε του λέω, πόσες φορές κάποιος από αυτούς έχει ξαναβάλει στο βίντεο να δει τα καλύτερα σημεία όταν κερδίζει η ομάδα του; Πόσες φορές βλέπει τα γκολ;

Δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα πάθος π.χ. είναι λογικό και το δικό μου είναι παράλογο.

Όλοι είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και καλό θα είναι να αφήσουμε τον καθένα στην ησυχία του να τη βρίσκει όπως του αρέσει. Και καλά θα κάνουμε να κοιτάμε τον εαυτό μας πρώτα και ύστερα τι κάνουν όλοι οι υπόλοιποι!
Και αν θέλουμε να έχουμε άποψη να φροντίζουμε να γνωρίζουμε το αντικείμενο. Διαφορετικά δεν τίθεται καν θέμα άποψης!
http://www.jokastia.blogspot.com
Rozmari
Golden Eyed Vampires
Rozmari

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Αthens
Αριθμός μηνυμάτων : 1723
Registration date : 26/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 12:24

Συμφωνω τα ειπες πολυ καλα!!
Ολοι το εχουμε ζησει το κοροιδεμα αυτο, δεν το καταλαβαινω γιατι
να πρεπει να μας κανουν να νιωσουμε ασχημα για κατι που μας αρεσει.

Βρισκουμε κατι ομορφο και ενδιαφερον και το θαυμαζουμε δεν κανουμε
εγκλημα, αι στο καλο! New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 691775

Συνεχιζω με τον λογο που ηρθα να ποσταρω εξ αρχης.

Ανακαλυψα οτι μ αρεσει πολυ και μια αλλη σκηνη...οχι ολη αλλα καποια δευτερολεπτα συγκεκριμενα.

Η σκηνη που ψηφιζουν στο σημειο που εχει παρθει η αποφαση και μπαινει
το τραγουδι "no sound but the wind" και δειχνει το προσωπο της Bella.

Η εκφραση που εχει παρει το προσωπο της με εχει εντυπωσιασει ειναι μια πραγματικη Βella!!
Ειναι εκφραση σαν να ειναι η πρωτη φορα που συνειδητοποιει οτι οντως
θα γινει βρυκολακας και οτι θα την μεταμορφωσουν.Ειναι χαρουμενη αλλα
και σαν να εχει αναμειγμενα αισθηματα!!

Δεν ξερω αν εχω καταφερει να εκφρασω το πως ειναι στο μυαλο μου.
Ελπιζω κατι να καταλαβατε ομως New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 526765
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 12:43

WhiteQueen έγραψε:
Και του λέω, οι φίλαθλοι που βγάζουν κάρτα διαρκείας και τρέχουν στα εξωτερικά για να παρακολουθήσουν αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας είναι κάτι διαφορετικό;

Λέει αυτοί δεν βλέπουν συνέχεια το ίδιο παιχνίδι.

Και τότε του λέω, πόσες φορές κάποιος από αυτούς έχει ξαναβάλει στο βίντεο να δει τα καλύτερα σημεία όταν κερδίζει η ομάδα του; Πόσες φορές βλέπει τα γκολ;

Δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα πάθος π.χ. είναι λογικό και το δικό μου είναι παράλογο.

Δεν υπήρχε καλύτερο παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις!!! Και όχι μόνο βλέπουμε ξανά και ξανά τα γκολ και τους αγώνες (βάζω τον εαυτό μου γιατί είμαι φαν του αθλήματος) αλλά και για πόσο καιρό τα συζητάμε και τα ξανά συζητάμε!

Anyway αυτό το κόλλημα πως ότι μας αρέσει εμάς είναι τέλειο και ότι δεν μας αρέσει αλλά αρέσει στους άλλους το ποδοπατάμε ποτέ δεν το κατάλαβα. Όταν διαφωνώ με κάτι ή δεν μου αρέσει απλά το εκφράζω ευγενικά και δεν προσβάλω τον αλλό που το επιλέγει.. Αλλά καταλήγω τελικά πως είναι θέμα παιδιάς να σεβέσαι τον άλλο και τις προτιμήσεις του, οπότε δεν μπορούμε να τους ανοίξουμε το κεφάλι τώρα και να τους μάθουμε τρόπους... Rolling Eyes

αυτά! lol!
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 15:25

Παιδια πειτε με τρελη αλλα η δικια μου αγαπημενη σκηνη ειναι οταν ο Φελιξ παει να σπασει το κεφαλι του εντ και λεει η μπελλα να σκοτωσουν αυτη αντι για εκεινον αχ.... μου αρεσει τοσο πολυ γιατι πιστευω πως εκφραζει ακριβως τα συναισθηματα της μπελλα χωρις πολλα πολλα και οτι αν αυτο ειχε γινει στο βιβλιο θα ειχε ακριβωσ αυτη την αντιδραση δεν νομιζεται?????
Isabella_Cullen
New Moon Victim
New Moon Victim
Isabella_Cullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Αριθμός μηνυμάτων : 276

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 16:19

Ναι εχεις απολυτο δικιο και εμενα αυτη ειναι μια πολυ πολυ αγαπημενη μου σκηνη!!!!!!! New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 150320 τι ρομαντισμος αχχ
Giannis
Twilight Human
Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Registration date : 23/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 18:35

Τα λόγια ίσως να είναι περιττά… Μόλις επέστρεψα από την ταινία νέα σελήνη και το μόνο που έχω να πω είναι πως ήταν μαγευτική….. Ίσως μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει στην ζωή μου…. Το δράμα της νεαρής Iουλιέτας και του εκατόχρονου ρωμαίου είναι απερίγραπτο… Σας το λέω γιατί έχω ξανανιώσει στο παρελθόν έτσι και μου ήταν απίστευτα δύσκολο να το ξεπεράσω… Η ζωή είναι ένα μεγάλο δάκρυ το όποιο υπάρχει πάντα και θα υπάρχει για πάντα και το μονό που μπορεί να μας βοηθήσει να αποβάλλουμε τα δάκρυα μας είναι να βρούμε κάτι διαφορετικό… Μια διαφορετική προσέγγιση της πραγματικότητας η οποία θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε... Αυτό λοιπόν πιστεύω πως είναι το μήνυμα της ταινίας η οποία ήταν καταπληκτική… Εξαιρετικά εφέ, μαγευτικές εικόνες από τόπια, εξαιρετική απόδοση του βιβλίου στην μεγάλη οθόνη, απροσδόκητα καλή μουσική επένδυση και πάνω από όλα…. Ένα συναίσθημα το όποιο θα το θυμάμαι για πάντα σαν μια ιστορία αγάπης τόσο αγνής που με έκανε για πρώτη φορά στην ζωή μου να νιώσω πως ναι ίσως τελικά σε αυτόν των κόσμο να υπάρχει αληθινή αγάπη και εάν την ψάξουμε είμαι σίγουρος πως θα την βρούμε …..

Υ. Γ Ειμαι καινουργιος εδω περα!!!!!! Λεγομαι γιαννης και ειμαι τρελοπωρομενος με το λυκοφως!!!!!!!!Θα σας γνωρισω με τον καιρο....
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 19:00

καλα το ποσο χαιρομαι που βλεπω και τα αγορια της παρεας να
αντιδρουν με αυτο τον τροπο ειναι τελειο!
μπραβο βρε παιδια!ετσι να υπαρχει συναισθημα και απο τις δυο μεριες!
και οχι τιποτα αλλο αυτα να τα διαβαζουν οι κακοπροαιρετοι που δεν καταλαβαινουν την ουσια!!
Renée
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Renée

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 328
Registration date : 13/08/2009

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 19:08

Καλώς ήρθες Γιάννη!!! Για άλλη μια φορά με εκπλήσσει το ότι υπάρχουν fans αρσενικού γένους και ότι ανακαλύπτουμε κι άλλους όσο περνάει ο καιρός!! Όχι από κάποια προκατάληψη, απλά επειδή τα βιβλία είναι γραμμένα από την μεριά μιας γυναίκας και πιστεύω ότι γενικά απευθύνονται συναισθηματικά σε γυναικείο κοινό! (Εξαιρώ το Midnight Sun από αυτό βέβαια). Χαίρομαι εννοείται αλλά μου κάνει και εντύπωση!! Πολύ καλή εντύπωση! Διάβασα πριν λίγο καιρό ότι το ποσοστό των αγοριών-αντρών που παρακολούθησαν τη Νέα Σελήνη αυξήθηκε σε σχέση με το Λυκόφως από 17-18% στα 20%. Κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό!!
Εγώ προσωπικά δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη σε κάποια σημεία αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ καλοφτιαγμένη! Και μου παίρνει καιρό να δεθώ με κάποια ταινία κλπ αλλά αφού την ξαναδώ θα έχω μια καλυτερη εικόνα...
Να περάσεις τέλεια στο φόρουμ μας!! Smile
http://www.myspace.com/anightwanderer
Fotis333
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fotis333

Άντρας Σκορπιός
Τόπος : Λαμία
Αριθμός μηνυμάτων : 993
Registration date : 03/08/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 19:16

Παιδιά εγώ πήγα την Πέμπτη και το Σάββατο και θέλω και 3η φορά...Η ταινία ήταν ΑΠΛΆ ΤΈΛΕΙΑ...Ο Κρις δεν μας απογοήτευσε τελικά...
Jacob Black
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
Jacob Black

Άντρας Ταύρος
Τόπος : Thessaloniki
Αριθμός μηνυμάτων : 606
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Team: Victoria
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 19:50

ο κρις επρεπε να βαλει μεγαλυτερες σκηνες δρασεις lol! ομως ειναι αψογος.... με καποια λαθακια βεβαια αλλα η ταινια ηταν πολυ καλη
Fotis333
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fotis333

Άντρας Σκορπιός
Τόπος : Λαμία
Αριθμός μηνυμάτων : 993
Registration date : 03/08/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 20:01

Δεν νομίζω να υπάρχει ταινία χωρίς ΚΑΝΈΝΑ λάθος. Για εμένα το μεγαλύτερο λάθος του ήταν που έδειξε ότι η Μπέλα κατάλαβε τα αισθήματά της για τον Τζεικ τώρα και όχι στο Eclipse όπως και στο βιβλίο και έκανε από τώρα την επιλογή...
Jacob Black
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
Jacob Black

Άντρας Ταύρος
Τόπος : Thessaloniki
Αριθμός μηνυμάτων : 606
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Team: Victoria
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 20:09

εμενα παλι μου εδωσε την αισθηση οτι σε καποια σημεια υπηρχαν ''παυσεις'' αν και φυσικα δε καταλαβα ποτε τελειωσε η ταινια lol!
Zafrina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Zafrina

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 2311
Registration date : 05/05/2009

Forks Student Profile
Team: Amazonians Amazonians
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 20:56

Εμενα μου αρεσε παρα πολυ η ταινια.

Σημερα το συζητουσαμε με την φιλη μου που την ειδε και αυτη αλλα δεν της αρεσε γιατι ηταν πολυ μελο ειπε.Ενα αλλο παιδι ειπε οτι ειναι μεγαλη βλακεια και του εξηγησα οτι αν δεν εχεισ δει την ταινια η δεν εχεις διαβασει τα βιβλια μην σχολιαζεις.Οταν κανεις ενα απο τα δυο η και τα δυο τοτε ελα να το συζητησουμε.

Προσωπικα θα ηθελα περισσοτερη δραση εκει με τους Βολτουρι αλλα δεν πειραζει,η σκηνη ηταν παρα πολυ καλη.Η μονη σκηνη που δεν μου αρεσε ειναι η σκηνη του φιλιου στο αυτοκινητο μετα το παρτυ.Η εκφραση της ειναι πολυ ψευτικη.Κατα τα αλλα,η ταινια ειναι αρκετα καλη.Ανετα θα πηγαινα να την ξαναδω.
Isabella_Cullen
New Moon Victim
New Moon Victim
Isabella_Cullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Αριθμός μηνυμάτων : 276

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 6 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 21:43

Ρε κοριτσια εμενα το μονο που με πειραξε ηταν οτι ο Αρο μιλησε αρκετες φορες ιταλικα και δεν καταλαβα τι εννοουσε!!!!

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» *Spoiler thread*

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: