| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+84izzy cullen twi-Lydia Evans despina aek esme akaliakoukou pink ntinaki Ms Cullen lykofotaki Filio evaki patrick Mrs Alice BELLA MARIE twilightFOREVER dani an8i Fay1765 ~twilight_mania~ RafaelaVolturi ViolettaCullen18 athina anthian9 silenceprincess VLaSia =) Kristen Stewart Zafrina Fotis333 Giannis Neri magic princess Isabella21 vampiroula niki Volturi_fan team edward scarlet rose alour vassia Ashley Greene ev@ki dora rozelitsa Velvet_Vamp Lancelot annabell !~Twilighter~! Isabella_Cullen MIKAELLA Renesmi breeze of wolf RobertForLife Edbel Renée Morena Rozmari SilverMusk mariap angepsi rtheoni bloody swan giorgia-xania kanty WhiteQueen twilightaholic# maro Kimberly ΕΡΗ ~Rob-Patty~ sunrise nonipas300 MARIA SWAN CULLEN Sloorp Jacob Black nasiatheslayer linaki Edward_ Breaking_ Dawn dolores!! I'm_not _dead volturi girl Stellouko Nemesis Of Bellin evi SpunK RansoM 88 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vampiroula Twilight Human
Ηλικία : 44 Τόπος : ΦΟΡΚΣ Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 15/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:33 | |
| Κορίτσια πως θα περάσει ενας χρόνος μέχρι την επόμενη ταινία?Πριν την προβόλη της ταινίας ειχαμε την αναμονή του βιβλίου αλλα δεν μας πείραζε γιατι θα κυκλοφορούσε σχετικά κοντα με την προβολή της πρωτης ταινίας,τωρα???????????????? ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.........ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ! Θ-Ε-Ο-Σ!!!!!!!!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 18:42 | |
| εόναι λιγότερο από χρόνος νομίζω σε 7-8 μήνες(νομίζω) | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:24 | |
| Ναι εφτα μηνες και κατι μερες ειναι....Ελπιζω να περασουν γρηγορα.....Αν και εχουν τελειωσει τα γυρισματα της ταινιας θα αργησουμε να χουμε νεα....ισως κατα Φεβρουαριο μερια.... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:29 | |
| Σχετικα με την διαρκεια θα ηθελα και εγω να πω κατι. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν την κανουν μεγαλυτερη και κοβουν τοσες σκηνες για να γινει διωρη. Οταν ειδα τις κομμενες σκηνες στο twilight επαθα φρικη Οι περισσοτερες ταινιες απο βιβλια ειναι συνηθως μεγαλυτερς εδω τι φοβουνται και το κανουν αυτο? τοσο υλικο αφηνουν εξω | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Κυρ 22 Νοε 2009 - 19:40 | |
| Είναι αδύνατον να χωρέσουν όλα σε μια ταινία παιδιά!! Ακόμα και μισή ώρα επιπλέον να μπει ποτέ δεν θα μας φτάσει γιατί η Μέγιερ είναι τόσο επεξηγηματική στο πως εξελίσσονται τα πράγματα και γιατί οι χαρακτήρες πράτουν όπως πράτουν που δεν θα μας έφταναν ούτε πέντε ώρες! Εξάλου στην ταινία θέλουμε να πάρουν μορφή τα πιο σημαντικά και τα πιο καυτά σημεία του βιβλίου έτσι δεν είναι;;;;; και στην Νέα Σελήνη αυτό έχει γίνει νομίζω σε μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με το Λυκόφως. Για να μην σας πω ότι διαβάζοντας το midnight sun θα ήθελα να τα δώ τόσο πολύ όλα αυτά απο την πλευρά του Έντουαρντ... Πόσο ερωτευμένος είναι... πόσο παλεύει μέσα του... πόσο υπέροχο και ανώτερο πλάσμα είναι και πόσο δεν το βλέπει αυτός και σιχένεται τον εαυτό του... τι να πω έχω ερωτευτεί αυτή την ιστορία... μου λείπουν αν δεν διαβάσω ή αν δεν δω κάτι που να τους αφορά... | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 1:14 | |
| | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 9:11 | |
| παιδιά η ταινια αυτη ηταν οντως πολυ καλυτερη απο την 1η απορώ με καποιους που ακουσα οτι δεν τους αρεσε αλλα αυτά ειναι απόψεις.. εγω την βλεπω το ιδιο και περισσοτερες φορες απο την πρωτη.. | |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 11:03 | |
| - mariap έγραψε:
- παιδιά η ταινια αυτη ηταν οντως πολυ καλυτερη απο την 1η απορώ με καποιους που ακουσα οτι δεν τους αρεσε αλλα αυτά ειναι απόψεις.. εγω την βλεπω το ιδιο και περισσοτερες φορες απο την πρωτη..
Συμφωνω μαζι σου.... χθες το βραδυ μολις καταβηκε η ταινια την ειδα (καθως ο κινηματογραφος στην πολη μου δεν την εχει φερει ακομα). Πραγματικα ειναι πολυ καλη... κοντα στο βιβλιο και χωρις ασχετες και περιτες σκηνες που ειχε η πρωτη... υπαρχει συνοχη στα λογια (ισως λιγο στις τελευταιες σκηνες θα επρεπε να προστεθουν καποιοι διαλογοι για να καταλαβαινουν και αυτοι που δεν εχουν διαβασει το βιβλιο) και στις σκηνες... Μου αρεσε παρα πολυ η ταινια και θεωρω οτι εχει γινει πολυ καλυτερη δουλεια σε σχεση με την πρωτη... | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 11:20 | |
| Καλημέρα και απο μένα.
Εγώ μπορώ να πώ με σιγουριά οτι δε μου άρεσε η ταινία σε γενικές γραμμές σε σχέση με το Λυκόφως.. Στη πρώτη είχε χάλια ποιότητα αλλά έδειχνε συναισθήματα ενώ στη δεύτερη είχε πολύ κάλύτερη ποιότητα μακράν σε σχέση με το Λυκόφως αλλά δεν έδειξε πολλά ή μάλλον δεν πέτυχε πολλά συναισθήματα όπως και συζητήσεις μεταξύ τουςκαι ο λόγος που γίνονται ... Με άλλα λόγια αν κάποιος δεν είχε διαβάσει το βιβλίο δεν θα καταλάβει μερικά πράγματα!!!\
Ναι συμφωνώ οτι είναι ταινία και οτι δεν γίνεται να είναι το ίδιο με το βιβλίο αλλά νομίζω οτι θα μπορούσε να βγει λίγο διαφορετικά αν άλλαζαν μερικές σκηνούλες...
Αφήστε που ένοιωθα σαν περάστε σκουπίστε τελειώσατε!!!! Τί ήταν αυτό πια οι σκηνές άλλαζαν πολύ γρήγορα , έτρεχαν και αυτό σε άγχωνε.
Αντε να πάω και τρίτη φορά να δώ τα αγαπημένα μου πρόσωπα και αγαπημένες σκηνές. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 11:29 | |
| λοιπον εγω την ξαναειδα και παλι ενιωσα το ιδιο πραγμα!η ταινια ειναι μαγευτικη!! δεν την χορταινω με τιποτα!!θελω να την βλεπω και να την ξαναβλεπω και να την ξαναβλεπω... δεν νομιζω οτι θα βαρεθω ποτε!!συμφωνω απολυτα με την Queen σε οσα ειπε αν και θα ηθελα λιγο ακομα απο την ερωτικη εξομολογηση..ειδικα το κομματι που της λεει....πριν απο εσενα η ζωη μου ηταν μια νυχτα χωρις σεληνη.πολυ σκοτεινη...(σελ522)αχ αυτα τα λογια ηθελα τοσο πολυ να ακουσω απο τον rob.αλλα καταλαβαινω οτι επρεπε καπως να τα μαζεψουν και να βγαλουν την ουσια.και η ουσια ηταν εκει.δεν εκλειπε τιποτα. οσο για την αρχη οπως λεει και η Queen ειναι τελεια.εγω ανατριχιασα και τις δυο φορες!! αλλα αυτες οι 2 ωρες περνανε πολυ γρηγορα!!ενα 5 ωρο να με αφησεις εκει δεν νομιζω ποτι θα βαρεθω...!! | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 11:46 | |
| Ευτυχώς που υπάρχει το Forum και σχολιάζουμε και συζητάμε για την ταινία και τα βιβλία που τόσο αγαπάμε κι ας έχουμε μερικές φορές λίγο διαφορετική γνώμη. Εγώ έχω απογοητευτεί πάρα πολύ γιατί όταν συζητώ με φίλους και συναδέρφους μιλούν απαξιωτικά και για τα βιβλία και για τις ταινίες και με κοροϊδεύουν ! Άσχετο με το Topic αλλά τα έγραψα γιατί κόντευα να σκάσω. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 12:05 | |
| Βασικά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μη μπορούν να σεβαστούν οι άλλοι το γούστο σου. Αυτή τη συζήτηση είχα χτες με τη Scarlet Rose και την angepsi. Καταλαβαίνω ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίδιοι και καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Υπάρχουν επίσης ένα σωρό πράγματα εκεί έξω που προσωπικά δεν μου αρέσουν και δεν με εκφράζουν αλλά μπορεί να αρέσουν σε άλλους και το σέβομαι απόλυτα. Ποτέ δεν κάνω ειρωνικά ή απαξιωτικά σχόλια για πράγματα που μπορεί να αρέσουν σε άλλους ανθρώπους. Συνήθως ακούω με προσοχή αυτά που έχουν να μου πουν. Μπορεί να πω τη γνώμη μου αλλά πάντα προσεχτικά ώστε να μη πληγώσω ή θίξω κάποιον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι άνθρωποι φαίρονται τόσο άκαρδα... Και αμέσως π.χ. βγάζουν συμπεράσματα για το τι άνθρωπος μπορεί να είμαι εγώ επειδή π.χ. μου αρέσει το Twilight. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι όλοι αυτοί κρίνουν χωρίς να ξέρουν. Πως είναι δυνατόν να κρίνεις ένα πράγμα χωρίς να έχεις διαβάσει το βιβλίο ή χωρίς να έχεις δει την ταινία; Αλλά οι φωτεινοί παντογνώστες τα γνωρίζουν όλα από μόνοι τους... Εντάξει, προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τέτοιους ανθρώπους. Και όσοι μου τη λένε χοντρά τους απαντώ αντίστοιχα! Χτες είχα μία συζήτηση με τον αδελφό μου ο οποίος με πείραζε καλοπροαίρετα αλλά δεν του χαρίστηκα! Μου λέει, μα καλά, είναι δυνατόν να πηγαίνεις να βλέπεις ξανά και ξανά το ίδιο έργο; Δεν είναι υπερβολικό; Και του λέω, οι φίλαθλοι που βγάζουν κάρτα διαρκείας και τρέχουν στα εξωτερικά για να παρακολουθήσουν αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας είναι κάτι διαφορετικό; Λέει αυτοί δεν βλέπουν συνέχεια το ίδιο παιχνίδι. Και τότε του λέω, πόσες φορές κάποιος από αυτούς έχει ξαναβάλει στο βίντεο να δει τα καλύτερα σημεία όταν κερδίζει η ομάδα του; Πόσες φορές βλέπει τα γκολ; Δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα πάθος π.χ. είναι λογικό και το δικό μου είναι παράλογο. Όλοι είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και καλό θα είναι να αφήσουμε τον καθένα στην ησυχία του να τη βρίσκει όπως του αρέσει. Και καλά θα κάνουμε να κοιτάμε τον εαυτό μας πρώτα και ύστερα τι κάνουν όλοι οι υπόλοιποι! Και αν θέλουμε να έχουμε άποψη να φροντίζουμε να γνωρίζουμε το αντικείμενο. Διαφορετικά δεν τίθεται καν θέμα άποψης! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 12:24 | |
| Συμφωνω τα ειπες πολυ καλα!! Ολοι το εχουμε ζησει το κοροιδεμα αυτο, δεν το καταλαβαινω γιατι να πρεπει να μας κανουν να νιωσουμε ασχημα για κατι που μας αρεσει. Βρισκουμε κατι ομορφο και ενδιαφερον και το θαυμαζουμε δεν κανουμε εγκλημα, αι στο καλο! Συνεχιζω με τον λογο που ηρθα να ποσταρω εξ αρχης. Ανακαλυψα οτι μ αρεσει πολυ και μια αλλη σκηνη...οχι ολη αλλα καποια δευτερολεπτα συγκεκριμενα. Η σκηνη που ψηφιζουν στο σημειο που εχει παρθει η αποφαση και μπαινει το τραγουδι "no sound but the wind" και δειχνει το προσωπο της Bella. Η εκφραση που εχει παρει το προσωπο της με εχει εντυπωσιασει ειναι μια πραγματικη Βella!! Ειναι εκφραση σαν να ειναι η πρωτη φορα που συνειδητοποιει οτι οντως θα γινει βρυκολακας και οτι θα την μεταμορφωσουν.Ειναι χαρουμενη αλλα και σαν να εχει αναμειγμενα αισθηματα!! Δεν ξερω αν εχω καταφερει να εκφρασω το πως ειναι στο μυαλο μου. Ελπιζω κατι να καταλαβατε ομως | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 12:43 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Και του λέω, οι φίλαθλοι που βγάζουν κάρτα διαρκείας και τρέχουν στα εξωτερικά για να παρακολουθήσουν αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας είναι κάτι διαφορετικό;
Λέει αυτοί δεν βλέπουν συνέχεια το ίδιο παιχνίδι.
Και τότε του λέω, πόσες φορές κάποιος από αυτούς έχει ξαναβάλει στο βίντεο να δει τα καλύτερα σημεία όταν κερδίζει η ομάδα του; Πόσες φορές βλέπει τα γκολ;
Δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα πάθος π.χ. είναι λογικό και το δικό μου είναι παράλογο. Δεν υπήρχε καλύτερο παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις!!! Και όχι μόνο βλέπουμε ξανά και ξανά τα γκολ και τους αγώνες (βάζω τον εαυτό μου γιατί είμαι φαν του αθλήματος) αλλά και για πόσο καιρό τα συζητάμε και τα ξανά συζητάμε! Anyway αυτό το κόλλημα πως ότι μας αρέσει εμάς είναι τέλειο και ότι δεν μας αρέσει αλλά αρέσει στους άλλους το ποδοπατάμε ποτέ δεν το κατάλαβα. Όταν διαφωνώ με κάτι ή δεν μου αρέσει απλά το εκφράζω ευγενικά και δεν προσβάλω τον αλλό που το επιλέγει.. Αλλά καταλήγω τελικά πως είναι θέμα παιδιάς να σεβέσαι τον άλλο και τις προτιμήσεις του, οπότε δεν μπορούμε να τους ανοίξουμε το κεφάλι τώρα και να τους μάθουμε τρόπους... αυτά! | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 15:25 | |
| Παιδια πειτε με τρελη αλλα η δικια μου αγαπημενη σκηνη ειναι οταν ο Φελιξ παει να σπασει το κεφαλι του εντ και λεει η μπελλα να σκοτωσουν αυτη αντι για εκεινον αχ.... μου αρεσει τοσο πολυ γιατι πιστευω πως εκφραζει ακριβως τα συναισθηματα της μπελλα χωρις πολλα πολλα και οτι αν αυτο ειχε γινει στο βιβλιο θα ειχε ακριβωσ αυτη την αντιδραση δεν νομιζεται????? | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 16:19 | |
| Ναι εχεις απολυτο δικιο και εμενα αυτη ειναι μια πολυ πολυ αγαπημενη μου σκηνη!!!!!!! τι ρομαντισμος αχχ | |
|
| |
Giannis Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 18:35 | |
| Τα λόγια ίσως να είναι περιττά… Μόλις επέστρεψα από την ταινία νέα σελήνη και το μόνο που έχω να πω είναι πως ήταν μαγευτική….. Ίσως μια από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει στην ζωή μου…. Το δράμα της νεαρής Iουλιέτας και του εκατόχρονου ρωμαίου είναι απερίγραπτο… Σας το λέω γιατί έχω ξανανιώσει στο παρελθόν έτσι και μου ήταν απίστευτα δύσκολο να το ξεπεράσω… Η ζωή είναι ένα μεγάλο δάκρυ το όποιο υπάρχει πάντα και θα υπάρχει για πάντα και το μονό που μπορεί να μας βοηθήσει να αποβάλλουμε τα δάκρυα μας είναι να βρούμε κάτι διαφορετικό… Μια διαφορετική προσέγγιση της πραγματικότητας η οποία θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε... Αυτό λοιπόν πιστεύω πως είναι το μήνυμα της ταινίας η οποία ήταν καταπληκτική… Εξαιρετικά εφέ, μαγευτικές εικόνες από τόπια, εξαιρετική απόδοση του βιβλίου στην μεγάλη οθόνη, απροσδόκητα καλή μουσική επένδυση και πάνω από όλα…. Ένα συναίσθημα το όποιο θα το θυμάμαι για πάντα σαν μια ιστορία αγάπης τόσο αγνής που με έκανε για πρώτη φορά στην ζωή μου να νιώσω πως ναι ίσως τελικά σε αυτόν των κόσμο να υπάρχει αληθινή αγάπη και εάν την ψάξουμε είμαι σίγουρος πως θα την βρούμε …..
Υ. Γ Ειμαι καινουργιος εδω περα!!!!!! Λεγομαι γιαννης και ειμαι τρελοπωρομενος με το λυκοφως!!!!!!!!Θα σας γνωρισω με τον καιρο.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 19:00 | |
| καλα το ποσο χαιρομαι που βλεπω και τα αγορια της παρεας να αντιδρουν με αυτο τον τροπο ειναι τελειο! μπραβο βρε παιδια!ετσι να υπαρχει συναισθημα και απο τις δυο μεριες! και οχι τιποτα αλλο αυτα να τα διαβαζουν οι κακοπροαιρετοι που δεν καταλαβαινουν την ουσια!! | |
|
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 19:08 | |
| Καλώς ήρθες Γιάννη!!! Για άλλη μια φορά με εκπλήσσει το ότι υπάρχουν fans αρσενικού γένους και ότι ανακαλύπτουμε κι άλλους όσο περνάει ο καιρός!! Όχι από κάποια προκατάληψη, απλά επειδή τα βιβλία είναι γραμμένα από την μεριά μιας γυναίκας και πιστεύω ότι γενικά απευθύνονται συναισθηματικά σε γυναικείο κοινό! (Εξαιρώ το Midnight Sun από αυτό βέβαια). Χαίρομαι εννοείται αλλά μου κάνει και εντύπωση!! Πολύ καλή εντύπωση! Διάβασα πριν λίγο καιρό ότι το ποσοστό των αγοριών-αντρών που παρακολούθησαν τη Νέα Σελήνη αυξήθηκε σε σχέση με το Λυκόφως από 17-18% στα 20%. Κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό!! Εγώ προσωπικά δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη σε κάποια σημεία αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ καλοφτιαγμένη! Και μου παίρνει καιρό να δεθώ με κάποια ταινία κλπ αλλά αφού την ξαναδώ θα έχω μια καλυτερη εικόνα... Να περάσεις τέλεια στο φόρουμ μας!! | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 19:16 | |
| Παιδιά εγώ πήγα την Πέμπτη και το Σάββατο και θέλω και 3η φορά...Η ταινία ήταν ΑΠΛΆ ΤΈΛΕΙΑ...Ο Κρις δεν μας απογοήτευσε τελικά... | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 19:50 | |
| ο κρις επρεπε να βαλει μεγαλυτερες σκηνες δρασεις ομως ειναι αψογος.... με καποια λαθακια βεβαια αλλα η ταινια ηταν πολυ καλη | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 20:01 | |
| Δεν νομίζω να υπάρχει ταινία χωρίς ΚΑΝΈΝΑ λάθος. Για εμένα το μεγαλύτερο λάθος του ήταν που έδειξε ότι η Μπέλα κατάλαβε τα αισθήματά της για τον Τζεικ τώρα και όχι στο Eclipse όπως και στο βιβλίο και έκανε από τώρα την επιλογή... | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 20:09 | |
| εμενα παλι μου εδωσε την αισθηση οτι σε καποια σημεια υπηρχαν ''παυσεις'' αν και φυσικα δε καταλαβα ποτε τελειωσε η ταινια | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 20:56 | |
| Εμενα μου αρεσε παρα πολυ η ταινια.
Σημερα το συζητουσαμε με την φιλη μου που την ειδε και αυτη αλλα δεν της αρεσε γιατι ηταν πολυ μελο ειπε.Ενα αλλο παιδι ειπε οτι ειναι μεγαλη βλακεια και του εξηγησα οτι αν δεν εχεισ δει την ταινια η δεν εχεις διαβασει τα βιβλια μην σχολιαζεις.Οταν κανεις ενα απο τα δυο η και τα δυο τοτε ελα να το συζητησουμε.
Προσωπικα θα ηθελα περισσοτερη δραση εκει με τους Βολτουρι αλλα δεν πειραζει,η σκηνη ηταν παρα πολυ καλη.Η μονη σκηνη που δεν μου αρεσε ειναι η σκηνη του φιλιου στο αυτοκινητο μετα το παρτυ.Η εκφραση της ειναι πολυ ψευτικη.Κατα τα αλλα,η ταινια ειναι αρκετα καλη.Ανετα θα πηγαινα να την ξαναδω. | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 21:43 | |
| Ρε κοριτσια εμενα το μονο που με πειραξε ηταν οτι ο Αρο μιλησε αρκετες φορες ιταλικα και δεν καταλαβα τι εννοουσε!!!! | |
|
| |
| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|