| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+84izzy cullen twi-Lydia Evans despina aek esme akaliakoukou pink ntinaki Ms Cullen lykofotaki Filio evaki patrick Mrs Alice BELLA MARIE twilightFOREVER dani an8i Fay1765 ~twilight_mania~ RafaelaVolturi ViolettaCullen18 athina anthian9 silenceprincess VLaSia =) Kristen Stewart Zafrina Fotis333 Giannis Neri magic princess Isabella21 vampiroula niki Volturi_fan team edward scarlet rose alour vassia Ashley Greene ev@ki dora rozelitsa Velvet_Vamp Lancelot annabell !~Twilighter~! Isabella_Cullen MIKAELLA Renesmi breeze of wolf RobertForLife Edbel Renée Morena Rozmari SilverMusk mariap angepsi rtheoni bloody swan giorgia-xania kanty WhiteQueen twilightaholic# maro Kimberly ΕΡΗ ~Rob-Patty~ sunrise nonipas300 MARIA SWAN CULLEN Sloorp Jacob Black nasiatheslayer linaki Edward_ Breaking_ Dawn dolores!! I'm_not _dead volturi girl Stellouko Nemesis Of Bellin evi SpunK RansoM 88 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 21:50 | |
| χαχαχα αλλο και αυτο! μονο το la tua catante ξερω που ειναι απο το βιβλιο, δεν καταλαβα τι ελεγε μετα! | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 21:52 | |
| μα ναι και εγω το ιδιο.....και μετα ειπε και διαφορα αλλα απο τα οποια δεν καταλαβα τιποτα και ουτε και οι αντιδρασεις τους με βοηθησαν... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 21:59 | |
| ναι και εμενα! καποιον θα βρουμε που ξερει ιταλικα για να τον ρωτησουμε! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 22:11 | |
| Τιδεν καταλαβες καλε βασικα εγω το μονο που καταλαβα ηταν το La tua cantate | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 22:20 | |
| Λοιπον παιδια επειδη και εμενα με απασχολησε το συγκεκριμενο αλλα και το τι ειπε ο τζεικ πριν το τηλεφωνημα εκανα μια μινι ερευνα και βρηκα τα εξης καταρχην ο τζεικ πριν χτυπησει το τηλ λεει στην μπελλα μια φραση στα λαπουσικα (οπως το πε και η ροζ ) δλδ στην διαλεκτο των Quileute που ακουγεται καπως ετσι ''uhu Kalaukle'' (εντελως ελευθερα το λεω αυτο, ετσι μου ακουστηκε εμενα) τεσπα μετα απο λιγο που κοιταξα σε σελιδες που το συζητανε διαφοροι σημαινει Σ' αγαπω! να δειτε και εδω τι λενε!!!! μαλιστα αναφερουν και τοτε που λεει ο τζεικ ''where have you been loca??'' Που κανονικα σημαινει ''τρελη'' απο οσο ξερω αλλα του δινουν και αυτου ερμηνια στα λαπουσικα - αν και το συγκεκριμενο μου φαινεται καπως παρατραβηγμενο!! https://www.facebook.com/topic.php?uid=197450675626&topic=10660Ο Αρο τωρα λεει το εξης (νομιζω) ''forse ne il vostro l' uno o l'altro'' που στο systran μου βγαζει οτι σημαινει ''perhaps of yours one or the other'' που νοημα δν πολυβγαινει τεσπα απο το systran ασπρη μερα δν θα δουμε οποτε οποιος γνωριζει ιταλικα μπορει να μας βοηθησει??? βρηκα και μια σελιδα και για το τι λεει ο Αρο ριξτε μια ματια και εκει https://www.facebook.com/topic.php?uid=8526405673&topic=20828&post=335406#topic_topκαι κανω edit γτ ετσι οπως το σκεφτομαι μπορει να εννοει οτι αφου δν θα σκοτωσουν τον ενα (l' uno) δλδ τον εντ θα σκοτωσουν ''τον αλλο'' ( l'altro) δλδ την μπελλα??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την angepsi στις Δευ 23 Νοε 2009 - 22:32, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 22:27 | |
| αχ thank you sooooooo much! χαχα τωρα καταλαβα!!εννοει οτι ο ενας ειναι πλασμενος για τον αλλο κατι τετοιο! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 23 Νοε 2009 - 22:39 | |
| Δεν καταλαβα τιποτα σιγα δεν πειραζει μονο για το Τζεικ το Σ'αγαπω | |
|
| |
Giannis Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 24 Νοε 2009 - 2:14 | |
| - Renée έγραψε:
- Καλώς ήρθες Γιάννη!!! Για άλλη μια φορά με εκπλήσσει το ότι υπάρχουν fans αρσενικού γένους και ότι ανακαλύπτουμε κι άλλους όσο περνάει ο καιρός!! Όχι από κάποια προκατάληψη, απλά επειδή τα βιβλία είναι γραμμένα από την μεριά μιας γυναίκας και πιστεύω ότι γενικά απευθύνονται συναισθηματικά σε γυναικείο κοινό! (Εξαιρώ το Midnight Sun από αυτό βέβαια). Χαίρομαι εννοείται αλλά μου κάνει και εντύπωση!! Πολύ καλή εντύπωση! Διάβασα πριν λίγο καιρό ότι το ποσοστό των αγοριών-αντρών που παρακολούθησαν τη Νέα Σελήνη αυξήθηκε σε σχέση με το Λυκόφως από 17-18% στα 20%. Κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό!!
Εγώ προσωπικά δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη σε κάποια σημεία αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ καλοφτιαγμένη! Και μου παίρνει καιρό να δεθώ με κάποια ταινία κλπ αλλά αφού την ξαναδώ θα έχω μια καλυτερη εικόνα... Να περάσεις τέλεια στο φόρουμ μας!! Ευχαριστώ κοπέλα μου να είσαι καλά!!!! Γενικά άσχετα αν δεν φαίνεται είμαι πολύ συναισθηματικός και ευαίσθητος και πιστεύω πως αυτή η ιστορία βρικολάκων και λυκάνθρωπων είναι πραγματικά μαγευτική!!!! Φυσικά είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχειό η παρουσία αυτών των μορφών στις ταινίες και στα βιβλία για την εξέλιξη της πλοκής αλλά πιστεύω πως το πραγματικό νόημα αυτού του έπους είναι η πραγματική αγάπη που σε συνδυασμό με την φαντασιοκόπες συνύπαρξη αυτών των δυο θεμάτων φτιάχνουν μια ιστορία τόσο αληθινή και τόσο έντονη όσο καμία άλλη δεν μπόρεσε ποτέ να δημιουργηθεί... Και πολλές φορές αναρωτιέμαι πως δυο έφηβοι στην ηλικία μας η περίπου στην ηλικία μας κατάφεραν να εισπράξουν 148.000.000 δολάρια μέσα σε μερικές ώρες... Αυτό συμβαίνει παΐδια γιατί ο κόσμος κατά βάθος πιστεύει στην πραγματική έννοια της αγάπης δυστυχώς όμως ποτέ δεν θα το ομολογήσει και ούτε θα το δείξει... Είναι πιστεύω μια μορφή εκτόνωσης... Αν μη τι άλλο και μια απόδειξη... Μια πραγματική χειροπιαστή απόδειξη ότι ο κόσμος πιστεύει.... | |
|
| |
maro Eclipse Bitten
Ηλικία : 50 Τόπος : Ρέθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 307 Registration date : 14/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 24 Νοε 2009 - 12:10 | |
| Λατινικά πρέπει να ήταν , αλλά ούτε εγώ τα κατάλαβα. Μόνο εκεί που είπε ότι η΄Μπέλλα ήταν la tua cantante ( η αοιδός του) κατάλαβα γιατί το θυμόμουν από το βιβλίο! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 24 Νοε 2009 - 13:49 | |
| Κι εγω αυτο νομιζω πως ειπε...Παντως ηταν βλακεια που δεν εγραφαν τι σημαινει απο κατω στα αγγλικα οπως γινεται σε ολες τις ταινιες οταν μιλανε καποια ξενη γλωσσα....Εδω εμεις που λιωνουμε τα βιβλια και δεν ξερουμε τι ακριβως ειπαν.....ποσο μαλλον αυτοι που την ειδαν για πρωτη φορα και δεν εχουν διαβασει το βιβλιο..... | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 24 Νοε 2009 - 20:16 | |
| τι να πρωτοπω?την ειδαι δυο φορες στο ιντερνετ και ενθουσιαστηκα...καλα ε ο ρομπ ΘΕΟΣ!τι ερμηνεια ηταν αυτη?!!!ειδικα στην αρχη που πηγαινε στο σχολειο και εδειχνε το περπατημα του..ελιωσα...κυριολεκτικα....αχχ τι αντρας ειναι αυτος..πωπωπω..η κριστεν μαρεσε..αλλα αυτος που εκανε την διαφορα ηταν ο τειλορ!!μπραβο το παιδι!φαινεται οτι προσπα9ησε..τον συμπαθησα και λιγο σαν τζεικομπ ..παντα team edward ομως...η σκηνοθεσια ηταν παρα πολυ καλη..και η μουσικη..λοιπον την 1η φορα δεν μαρεσεε καθολου αλλα οταν κατεβασα τα τραγουδια ξετρελαθηκα..ολα τα scores και απο τα soundtracks το αγαπημενο μου ειναι οταν περπαταει ο edward ναι εχω κολλησειιι αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω ποια απο τις δυο μου αρεσε ποιο πολυ..το λυκοφως ειναι πιο ρομαντικο..!ενω η σεληνη εχει αλλο στυλ... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 24 Νοε 2009 - 21:15 | |
| Εγώ παιδιά βρήκα την Νέα Σελήνη, όπως και εσύ Kristen Stewart μου, πιο... με δράση για να το πω έτσι, σε αντίθεση με τη γλυκύτητα του Λυκόφωτος... Με ενόχλησε η μουσική σε κάποια σημεία, ενώ -το έχω ξαναπεί αυτό νομιίζω - η σκηνή με το πέρασμα το μηνών δεν μου άρεσε σαν σκηνοθεσία, σαν ιδέα μου άρεσε όμως, ενώ η Κρίστεν με ΜΑΓΕΨΕ!!! Αν θυμάστε είχαμε δει απόσπασμα της ταινίας του χωρισμού, το οποίο νομίζω δεν υπήρχε κιόλας, που η Κρίστεν είχε απλά το στόμα της ανοιχτό και απλά άκουγε. Αντιθέτως στην ταινία είδα κάτι εντελώς διαφορετικό, με μια Κρίστεν φοβερή. Καλά στο σημείο που μπαίνει ο Εντ με το πουκάμισο να ανεμίζει τρελάθηκα... Η μουσική τότε ήταν τέλεια, αλλά με τέτοιον πέδαρο και ψαλμωδίες να βάλεις... Σε γενικές γραμμές, η μουσική με απογοήτευσε, με αποκορύφωμα την σκηνή που οι λύκοι κυνηγούν τη Βικτόρια[μου φάνηκε πολύ... ''αταίριαστη'' με την σκηνή]... Η μουσική των τίτλων μου άρεσε πολύ... | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τρι 24 Νοε 2009 - 21:19 | |
| Παιδια εγω την νεα σεληνη δεν ηθελα να την δω...δεν ξερω γιατι..αλλα τελικα την ειδα και..............ΤΕΛΕΙΑ Επαιζε και ο τειλορ πολυ για αυτο...ολοι ηταν πολυ καλοι πολυ καλες οι ερμηνειες τους...Και ο Ρομπ αν και επαιξε λιγοτερο απο το Λυκοφως το αποτελεσμα ηταν το ιδιο!!!!!!!!!!!!Αυτος ειναι ηθοποιος | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 25 Νοε 2009 - 14:55 | |
| Παιδια σε ποια ιστοσελιδα μπορω να δω την ν σεληνη στο διαδυκτιο???? | |
|
| |
anthian9 New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Τρίκαλα Αριθμός μηνυμάτων : 293 Registration date : 04/01/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 25 Νοε 2009 - 16:39 | |
| Είδα την ταινία στις 19! Περιττό να σας πω ότι είχα φρικάρει μέχρι να μπω στην αίθουσα και να αρχίσει η ταινία! Ούρλιαζα και χοροπηδούσα από την χαρά μου! Να φανταστείτε έβγαλα και φωτογραφία τις αφίσες και την ώρα προβολής,,καθώς επίσης και το εισητηριό μου..Σας λέω δεν ήμουν καλά..Ήμουν τόσο ανυπόμονη που είχα φρικάρει. Καταπληκτική η ταινία φυσικά..Όλοι οι ηθοποιοί βελτιώθηκαν πάρα μα πάρα πολύ ..Ο Κρις έκανε καταπληκτική δουλειά! Μου άρεσε τρελά η μουσική τις ταινίας..μαγευτική! Καθώς επίσης και αυτά τα γηϊνα χρώματα της ταίριαζαν απολύτως!Εβγαλε αυτό που έπρεπε να βγάλει..Συναίσθημα..συγκίνηση! Εγώ πάντως συγκινήθηκα ουκ ολίγες φορές! Νομίζω πως ήταν πολύ πιο προσεγμένη από το Λυκόφως. Ο Ρόμπερτ βελτιώθηκε και αυτός φανερά! Στην σκηνή που εγκαταλείπει την Μπέλλα εντελώς απόμακρος με αυτό το ύφος που είναι αδύνατον να το διαβάσεις..Ακριβώς όπως τα περιέγραφε η Στέφανι στο βιλίο.Στην Ιταλία έδωσε ρέστα, καταπληκτικός ήτανε! Προσκυνώ πραγματικά. Η Κρίστεν-αν και δεν είναι η συμπάθειά μου- οφείλω να ομολογήσω πως βελτιώθηκε δραματικά! Ακριβώς η Μπέλλα που περίμενα να δω, η Μπέλλα που είχα φανταστεί καθώς διάβαζα το βιβλίο..Εκεί που ουρλιάζει στον ύπνο της πολύ ρεαλιστικό,από τα καλυτερά της στην ταινία.Τις πέτυχε πάρα πολύ..Ανατρίχιασα. Ο Taylor φοβερός! Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο στην θέση του σαν Τζέικομπ! Μου προκάλεσε συγκίνηση όποτε λυπότανε..Είχε ένα βλέμμα..Τον λυπότανε η ψυχή σου πραγματικά! Και το χαμόγελο και όλα αυτά! Αχ<3 Η δυσκολία του να πει το μυστικό τους στην Μπέλλα..Μου φαίνεται ότι ωρίμασε πάρα πολύ σαν ηθοποιός! Η ¶σλεϊ πολύ γλυκιά και φανταστική όπως πάντα! Το μόνο που με χάλασε ήταν τα πολύ χρυσαφένια μάτια!Το παρακάνανε λιγάκι.. Καθηλωτική ήταν και η Ρασέλ ως Βικτόρια. Γενικά όλες οι ερμηνείες ήταν μία και μία.. Η καλύτερη ταινία που έχω δει μέχρι τώρα. | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 25 Νοε 2009 - 17:21 | |
| ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!! εδω και 4 περιπου μηνεσ εχω μετακομησει γερμανια κ χαιρομουν γιατι εδω η ταινια υποτηθεται οτι θα εβγαινε πιο γρηγορα.Λοιπον, εγω θα παω να δω την ταινια ΣΗΜΕΡΑ ενω στην Ελλαδα εχει βγει απο τις 19!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ θα το δω τουλαχιστον..... | |
|
| |
silenceprincess New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : τρικαλα Αριθμός μηνυμάτων : 233 Registration date : 04/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 25 Νοε 2009 - 17:27 | |
| παλι καλα να λες...εγω ακομα σκεφτομαι πως δεν ηθελα να την δω...τι με ειχε πιασει | |
|
| |
ViolettaCullen18 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Οπου γινεται φασαρια Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 09/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 25 Νοε 2009 - 18:23 | |
| Γενικα απο θεμα ερμεινιας ολοι ηταν κατα την αποψη μου αρκετα καλοι και η σκηνοθεσια ωραια.Βασικα μου αρεσε ολη η ταινια αν και καποιες σκηνες ηταν καπως...δεν ανταπεξηλθαν των προσδοκειων μου. Θεε μου ακουγομαι σαν κριτικος κηνιματογραφου. Τελος παντων συνεχιζουμε. Και ηταν κριμα που δεν εβαλαν την Κριστεν να λεει καποια πραγματα που λεει η Μπελλα οταν σκεφτεται τον Εντ. Τελος ηταινια εσκισε. | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Τετ 25 Νοε 2009 - 19:01 | |
| Βασικα ηταν κριμα που εφυγε ο Εντ για τοσο καιρο και οχι η Μπελλα!!Ηταν ΤΕΛΕΙΑ η ταινια!!! | |
|
| |
~Rob-Patty~ New Moon Victim
Ηλικία : 34 Τόπος : 3καλα Αριθμός μηνυμάτων : 259 Registration date : 14/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| |
| |
Renée Eclipse Bitten
Ηλικία : 36 Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 328 Registration date : 13/08/2009
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Mind Reading
| |
| |
~twilight_mania~ Twilight Human
Ηλικία : 40 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 22/05/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 26 Νοε 2009 - 13:30 | |
| Χαιρετώ την τρελοπαρέα του Twilight Saga!!! Κατ'αρχήν ζητώ συγνώμη που δεν έχω επισκεφτεί το site από τον Σεπτέμβρη αλλά ήταν λόγω δουλειάς και επειδή τώρα τελευταία οι δουλειές είναι υπό εξαφάνιση νομίζω πως είμαι δικαιολογημένη. Όσο για την ταινία... τι να πω? Μου άρεσε αρκετά αλλά κορίτσια ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Νομίζω οτι περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτό! Ο σκηνοθέτης (ο Θεός να τον κάνει!) Κρις Βάις δεν έχει κάνει καθόλου καλή δουλειά! Συγνώμη κορίτσια αλλά όσες είναι αντικιμενικές νομίζω θα συμφωνήσουν μαζί μου. Το μόνο που έκανε ο τύπος ήταν να πάρει τα βασικά στοιχεία του βιβλίου και να τα βάλει το ένα πάνω στο άλλο. Οι σκηνές έπεφταν η μια πάνω στην άλλη και αν κάποιος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο δεν καταλαβαίνει τίποτα από την ταινία. Τώρα θα μου πείτε "Ας το διαβάσουν" συμφωνώ αλλά... Η Κάθριν έκανε πολύ καλύτερη δουλειά στο Twilight. Έχω διαβάσει ήδη κάποιες κριτικές και δυστυχώς δεν λένε τα καλύτερα και επίσης δυστυχώς ρίχνουν το φταίξιμο στο κάστ! Λοιπόν είχα απλά μια ιδέα και αν θέλετε την εφαρμόζουμε. Να στείλουμε ένα γράμμα στη παραγωγή ή στην Στέφενι να πάρουν πάλι την Κάθριν για την Χαραυγή. Το ξέρω οτι η έκλειψη γυρίζεται ήδη από άλλον (ευτυχώς) σκηνοθέτη όχι από τον Βάις. Θα θέλατε πίσω την Κάθριν? Περιμένω την απάντησή σας στο mail μου mpoumpoukia22@yahoo.gr. | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 26 Νοε 2009 - 14:15 | |
| Εχθές είχα την τιμή να δω την ταινία σε ιδιωτική προβολή στα Odeon Πλατεία,ήμαστε οι 9 και ο κούκος,γιατί μόνο 9 άτομα ήμαστε σε μια αίθουσα. Τώρα τα σχόλιά μου: Γενικά μου άρεσε και δεν θα μπορούσα να πω κάτι άλλο εφόσον είμαι μια τρελαμένη φαν. ΑΛΛ¶: Επειδή λίγο πολύ είχα δει αρκετές σκηνές από διάφορα trailers δεν μου προξένησε καμιά απολύτως έκπληξη.Ήξερα τα προσεχώς.Σκηνές έκπληξη ήταν λίγο η αρχή,η επίσκεψη της Bella στην Emili και φυσικά η ψηφοφορία. Πείτε με αχάριστη αλλά δεν μου ήταν αρκετό,εγώ ήθελα κι άλλο.Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι κάτι έλειπε.Βέβαια,απόλαυσα πολλές σκηνές όπως όταν ο Jacob πάει να φιλήσει τη Bella και χτυπάει το τηλέφωνο και μετά o Edward - Σπόιλερ:
σπάει το κινητό.Θα ήθελα να αναλύσω όλη την ταινία αλλά δεν έχω χρόνο. Συνοψίζοντας, ήταν η καλύτερη ταινία ever και αυτό το ξέρουμε ΌΛΟΙ........ | |
|
| |
mariap Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Μαρουσι Αριθμός μηνυμάτων : 736 Registration date : 09/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 26 Νοε 2009 - 14:20 | |
| Δεν εισαι αχαριστη καλε!! απλα ηταν πολυ λεπτομερη το βιβλιο και μας ελειψαν παρα πολλες σκηνες, κιε γω θα θελα πιο πολύ ..πιο κατασταση μεταξυ τους στο τελος..παντως με τρελανε το τελος!!!
Edit by April: τα quotes ειναι περιττα ειδικα αν το ποστ που θες να σχολιασεις ειναι απο πανω!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 26 Νοε 2009 - 14:57 | |
| - maro έγραψε:
- Λατινικά πρέπει να ήταν , αλλά ούτε εγώ τα κατάλαβα.
Μόνο εκεί που είπε ότι η΄Μπέλλα ήταν la tua cantante ( η αοιδός του) κατάλαβα γιατί το θυμόμουν από το βιβλίο! και εγω θα συμφωνησω μαζι σου.Λατινικα πρεπει να ηταν. εκτος απο τα βασικα που αναφερονται στο βιβλιο τα υπολοιπα με ψιλομπερδεψαν. θα το ξαναβαλω να το δω και αυτη την φορα θα προσπαθησω να συγκεντρωθω εκει και οχι στον εντουαρντ! αν βγαλω κανενα νοημα θα σας πω! | |
|
| |
| New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|