Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*

Πήγαινε κάτω 
+84
izzy cullen
twi-Lydia Evans
despina aek
esme
akaliakoukou
pink
ntinaki
Ms Cullen
lykofotaki
Filio
evaki
patrick
Mrs Alice
BELLA MARIE
twilightFOREVER
dani
an8i
Fay1765
~twilight_mania~
RafaelaVolturi
ViolettaCullen18
athina
anthian9
silenceprincess
VLaSia =)
Kristen Stewart
Zafrina
Fotis333
Giannis
Neri
magic princess
Isabella21
vampiroula
niki
Volturi_fan
team edward
scarlet rose
alour
vassia
Ashley Greene
ev@ki
dora
rozelitsa
Velvet_Vamp
Lancelot
annabell
!~Twilighter~!
Isabella_Cullen
MIKAELLA
Renesmi
breeze of wolf
RobertForLife
Edbel
Renée
Morena
Rozmari
SilverMusk
mariap
angepsi
rtheoni
bloody swan
giorgia-xania
kanty
WhiteQueen
twilightaholic#
maro
Kimberly
ΕΡΗ
~Rob-Patty~
sunrise
nonipas300
MARIA SWAN CULLEN
Sloorp
Jacob Black
nasiatheslayer
linaki
Edward_ Breaking_ Dawn
dolores!!
I'm_not _dead
volturi girl
Stellouko
Nemesis Of Bellin
evi
SpunK RansoM
88 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 21:50

χαχαχα αλλο και αυτο! μονο το la tua catante ξερω που ειναι απο το βιβλιο, δεν καταλαβα τι ελεγε μετα!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/eljd3
Isabella_Cullen
New Moon Victim
New Moon Victim
Isabella_Cullen

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 276
Registration date : 09/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 21:52

μα ναι και εγω το ιδιο.....και μετα ειπε και διαφορα αλλα απο τα οποια δεν καταλαβα τιποτα και ουτε και οι αντιδρασεις τους με βοηθησαν... New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 921765
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 21:59

ναι και εμενα! καποιον θα βρουμε που ξερει ιταλικα για να τον ρωτησουμε! lol!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 22:11

Τιδεν καταλαβες καλε βασικα εγω το μονο που καταλαβα ηταν το La tua cantate
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
angepsi
Cullen Queens
angepsi

Θηλυκό Σκορπιός
Αριθμός μηνυμάτων : 3091
Registration date : 09/02/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 22:20

Λοιπον παιδια επειδη και εμενα με απασχολησε το συγκεκριμενο αλλα και το τι ειπε ο τζεικ πριν το τηλεφωνημα
εκανα μια μινι ερευνα
και βρηκα τα εξης
καταρχην ο τζεικ πριν χτυπησει το τηλ λεει στην μπελλα μια φραση στα λαπουσικα (οπως το πε και η ροζ Razz ) δλδ στην διαλεκτο των Quileute που ακουγεται καπως ετσι ''uhu Kalaukle'' (εντελως ελευθερα το λεω αυτο, ετσι μου ακουστηκε εμενα)
τεσπα μετα απο λιγο που κοιταξα σε σελιδες που το συζητανε διαφοροι σημαινει
Σ' αγαπω!

να δειτε και εδω τι λενε!!!!
μαλιστα αναφερουν και τοτε που λεει ο τζεικ ''where have you been loca??''
Που κανονικα σημαινει ''τρελη'' απο οσο ξερω
αλλα του δινουν και αυτου ερμηνια στα λαπουσικα - αν και το συγκεκριμενο μου φαινεται καπως παρατραβηγμενο!!
https://www.facebook.com/topic.php?uid=197450675626&topic=10660

Ο Αρο τωρα λεει το εξης (νομιζω) ''forse ne il vostro l' uno o l'altro'' που στο systran μου βγαζει οτι σημαινει
''perhaps of yours one or the other'' που νοημα δν πολυβγαινει
τεσπα απο το systran ασπρη μερα δν θα δουμε
οποτε οποιος γνωριζει ιταλικα μπορει να μας βοηθησει???

βρηκα και μια σελιδα και για το τι λεει ο Αρο ριξτε μια ματια και εκει https://www.facebook.com/topic.php?uid=8526405673&topic=20828&post=335406#topic_top

και κανω edit γτ ετσι οπως το σκεφτομαι μπορει να εννοει οτι αφου δν θα σκοτωσουν τον ενα (l' uno) δλδ τον εντ θα σκοτωσουν ''τον αλλο'' ( l'altro) δλδ την μπελλα?? New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 271609

Έχει επεξεργασθεί από τον/την angepsi στις Δευ 23 Νοε 2009 - 22:32, 2 φορές συνολικά
http://erasmusnoporto.blogspot.com/
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 22:27

αχ thank you sooooooo much! χαχα τωρα καταλαβα!!εννοει οτι ο ενας ειναι πλασμενος για τον αλλο κατι τετοιο!
volturi girl
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
volturi girl

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : London, UK
Αριθμός μηνυμάτων : 3819
Registration date : 26/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 23 Νοε 2009 - 22:39

Δεν καταλαβα τιποτα σιγα δεν πειραζει μονο για το Τζεικ το Σ'αγαπω New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 603117
http://the-doctor-is-saved.tumblr.com/
Giannis
Twilight Human
Twilight Human

Αριθμός μηνυμάτων : 2
Registration date : 23/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 24 Νοε 2009 - 2:14

Renée έγραψε:
Καλώς ήρθες Γιάννη!!! Για άλλη μια φορά με εκπλήσσει το ότι υπάρχουν fans αρσενικού γένους και ότι ανακαλύπτουμε κι άλλους όσο περνάει ο καιρός!! Όχι από κάποια προκατάληψη, απλά επειδή τα βιβλία είναι γραμμένα από την μεριά μιας γυναίκας και πιστεύω ότι γενικά απευθύνονται συναισθηματικά σε γυναικείο κοινό! (Εξαιρώ το Midnight Sun από αυτό βέβαια). Χαίρομαι εννοείται αλλά μου κάνει και εντύπωση!! Πολύ καλή εντύπωση! Διάβασα πριν λίγο καιρό ότι το ποσοστό των αγοριών-αντρών που παρακολούθησαν τη Νέα Σελήνη αυξήθηκε σε σχέση με το Λυκόφως από 17-18% στα 20%. Κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό!!
Εγώ προσωπικά δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη σε κάποια σημεία αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ καλοφτιαγμένη! Και μου παίρνει καιρό να δεθώ με κάποια ταινία κλπ αλλά αφού την ξαναδώ θα έχω μια καλυτερη εικόνα...
Να περάσεις τέλεια στο φόρουμ μας!! Smile

Ευχαριστώ κοπέλα μου να είσαι καλά!!!! Γενικά άσχετα αν δεν φαίνεται είμαι πολύ συναισθηματικός και ευαίσθητος και πιστεύω πως αυτή η ιστορία βρικολάκων και λυκάνθρωπων είναι πραγματικά μαγευτική!!!! Φυσικά είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχειό η παρουσία αυτών των μορφών στις ταινίες και στα βιβλία για την εξέλιξη της πλοκής αλλά πιστεύω πως το πραγματικό νόημα αυτού του έπους είναι η πραγματική αγάπη που σε συνδυασμό με την φαντασιοκόπες συνύπαρξη αυτών των δυο θεμάτων φτιάχνουν μια ιστορία τόσο αληθινή και τόσο έντονη όσο καμία άλλη δεν μπόρεσε ποτέ να δημιουργηθεί... Και πολλές φορές αναρωτιέμαι πως δυο έφηβοι στην ηλικία μας η περίπου στην ηλικία μας κατάφεραν να εισπράξουν 148.000.000 δολάρια μέσα σε μερικές ώρες... Αυτό συμβαίνει παΐδια γιατί ο κόσμος κατά βάθος πιστεύει στην πραγματική έννοια της αγάπης δυστυχώς όμως ποτέ δεν θα το ομολογήσει και ούτε θα το δείξει... Είναι πιστεύω μια μορφή εκτόνωσης... Αν μη τι άλλο και μια απόδειξη... Μια πραγματική χειροπιαστή απόδειξη ότι ο κόσμος πιστεύει....
maro
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maro

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Ρέθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Registration date : 14/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 24 Νοε 2009 - 12:10

Λατινικά πρέπει να ήταν , αλλά ούτε εγώ τα κατάλαβα.
Μόνο εκεί που είπε ότι η΄Μπέλλα ήταν la tua cantante ( η αοιδός του) κατάλαβα γιατί το θυμόμουν από το βιβλίο!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 24 Νοε 2009 - 13:49

Κι εγω αυτο νομιζω πως ειπε...Παντως ηταν βλακεια που δεν εγραφαν τι σημαινει απο κατω στα αγγλικα οπως γινεται σε ολες τις ταινιες οταν μιλανε καποια ξενη γλωσσα....Εδω εμεις που λιωνουμε τα βιβλια και δεν ξερουμε τι ακριβως ειπαν.....ποσο μαλλον αυτοι που την ειδαν για πρωτη φορα και δεν εχουν διαβασει το βιβλιο.....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Kristen Stewart
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kristen Stewart

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : London
Αριθμός μηνυμάτων : 894
Registration date : 04/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 24 Νοε 2009 - 20:16

τι να πρωτοπω?την ειδαι δυο φορες στο ιντερνετ και ενθουσιαστηκα...καλα ε ο ρομπ ΘΕΟΣ!τι ερμηνεια ηταν αυτη?!!!ειδικα στην αρχη που πηγαινε στο σχολειο και εδειχνε το περπατημα του..ελιωσα...κυριολεκτικα....αχχ τι αντρας ειναι αυτος..πωπωπω..η κριστεν μαρεσε..αλλα αυτος που εκανε την διαφορα ηταν ο τειλορ!!μπραβο το παιδι!φαινεται οτι προσπα9ησε..τον συμπαθησα και λιγο σαν τζεικομπ ..παντα team edward ομως...η σκηνοθεσια ηταν παρα πολυ καλη..και η μουσικη..λοιπον την 1η φορα δεν μαρεσεε καθολου αλλα οταν κατεβασα τα τραγουδια ξετρελαθηκα..ολα τα scores και απο τα soundtracks το αγαπημενο μου ειναι οταν περπαταει ο edward New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 432569 ναι εχω κολλησειιι New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 603117 αλλα δεν μπορω να ξεχωρισω ποια απο τις δυο μου αρεσε ποιο πολυ..το λυκοφως ειναι πιο ρομαντικο..!ενω η σεληνη εχει αλλο στυλ...
https://www.youtube.com/user/MsTwilight95
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 24 Νοε 2009 - 21:15

Εγώ παιδιά βρήκα την Νέα Σελήνη, όπως και εσύ Kristen Stewart μου, πιο... με δράση για να το πω έτσι, σε αντίθεση με τη γλυκύτητα του Λυκόφωτος... Με ενόχλησε η μουσική σε κάποια σημεία, ενώ -το έχω ξαναπεί αυτό νομιίζω Shocked - η σκηνή με το πέρασμα το μηνών δεν μου άρεσε σαν σκηνοθεσία, σαν ιδέα μου άρεσε όμως, ενώ η Κρίστεν με ΜΑΓΕΨΕ!!! Αν θυμάστε είχαμε δει απόσπασμα της ταινίας του χωρισμού, το οποίο νομίζω δεν υπήρχε κιόλας, που η Κρίστεν είχε απλά το στόμα της ανοιχτό και απλά άκουγε. Αντιθέτως στην ταινία είδα κάτι εντελώς διαφορετικό, με μια Κρίστεν φοβερή. Καλά στο σημείο που μπαίνει ο Εντ με το πουκάμισο να ανεμίζει τρελάθηκα... Η μουσική τότε ήταν τέλεια, αλλά με τέτοιον πέδαρο και ψαλμωδίες να βάλεις... Σε γενικές γραμμές, η μουσική με απογοήτευσε, με αποκορύφωμα την σκηνή που οι λύκοι κυνηγούν τη Βικτόρια[μου φάνηκε πολύ... ''αταίριαστη'' με την σκηνή]... Η μουσική των τίτλων μου άρεσε πολύ...
http://www.xat.com/Lost_Empeire
silenceprincess
New Moon Victim
New Moon Victim
silenceprincess

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : τρικαλα
Αριθμός μηνυμάτων : 233

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 24 Νοε 2009 - 21:19

Παιδια εγω την νεα σεληνη δεν ηθελα να την δω...δεν ξερω γιατι..αλλα τελικα την ειδα και..............ΤΕΛΕΙΑ New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 150320 Επαιζε και ο τειλορ πολυ για αυτο...ολοι ηταν πολυ καλοι πολυ καλες οι ερμηνειες τους...Και ο Ρομπ αν και επαιξε λιγοτερο απο το Λυκοφως το αποτελεσμα ηταν το ιδιο!!!!!!!!!!!!Αυτος ειναι ηθοποιος
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 25 Νοε 2009 - 14:55

Παιδια σε ποια ιστοσελιδα μπορω να δω την ν σεληνη στο διαδυκτιο????
anthian9
New Moon Victim
New Moon Victim
anthian9

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Τρίκαλα
Αριθμός μηνυμάτων : 293
Registration date : 04/01/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 25 Νοε 2009 - 16:39

Είδα την ταινία στις 19!
Περιττό να σας πω ότι είχα φρικάρει μέχρι να μπω στην αίθουσα και να αρχίσει η ταινία! Ούρλιαζα και χοροπηδούσα από την χαρά μου! Να φανταστείτε έβγαλα και φωτογραφία τις αφίσες και την ώρα προβολής,,καθώς επίσης και το εισητηριό μου..Σας λέω δεν ήμουν καλά..Ήμουν τόσο ανυπόμονη που είχα φρικάρει. giggle

Καταπληκτική η ταινία φυσικά..Όλοι οι ηθοποιοί βελτιώθηκαν πάρα μα πάρα πολύ ..Ο Κρις έκανε καταπληκτική δουλειά!
Μου άρεσε τρελά η μουσική τις ταινίας..μαγευτική! Καθώς επίσης και αυτά τα γηϊνα χρώματα της ταίριαζαν απολύτως!Εβγαλε αυτό που έπρεπε να βγάλει..Συναίσθημα..συγκίνηση! Εγώ πάντως συγκινήθηκα ουκ ολίγες φορές! Νομίζω πως ήταν πολύ πιο προσεγμένη από το Λυκόφως.

Ο Ρόμπερτ βελτιώθηκε και αυτός φανερά! Στην σκηνή που εγκαταλείπει την Μπέλλα εντελώς απόμακρος με αυτό το ύφος που είναι αδύνατον να το διαβάσεις..Ακριβώς όπως τα περιέγραφε η Στέφανι στο βιλίο.Στην Ιταλία έδωσε ρέστα, καταπληκτικός ήτανε! Προσκυνώ πραγματικά.

Η Κρίστεν-αν και δεν είναι η συμπάθειά μου- οφείλω να ομολογήσω πως βελτιώθηκε δραματικά! Ακριβώς η Μπέλλα που περίμενα να δω, η Μπέλλα που είχα φανταστεί καθώς διάβαζα το βιβλίο..Εκεί που ουρλιάζει στον ύπνο της πολύ ρεαλιστικό,από τα καλυτερά της στην ταινία.Τις πέτυχε πάρα πολύ..Ανατρίχιασα.

Ο Taylor φοβερός! Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο στην θέση του σαν Τζέικομπ! Μου προκάλεσε συγκίνηση όποτε λυπότανε..Είχε ένα βλέμμα..Τον λυπότανε η ψυχή σου πραγματικά! Και το χαμόγελο και όλα αυτά! Αχ<3 Η δυσκολία του να πει το μυστικό τους στην Μπέλλα..Μου φαίνεται ότι ωρίμασε πάρα πολύ σαν ηθοποιός!

Η ¶σλεϊ πολύ γλυκιά και φανταστική όπως πάντα!

Το μόνο που με χάλασε ήταν τα πολύ χρυσαφένια μάτια!Το παρακάνανε λιγάκι..

Καθηλωτική ήταν και η Ρασέλ ως Βικτόρια.

Γενικά όλες οι ερμηνείες ήταν μία και μία.. New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 603117

Η καλύτερη ταινία που έχω δει μέχρι τώρα. Smile
athina
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
athina

Θηλυκό Λέων
Τόπος : germany
Αριθμός μηνυμάτων : 669
Registration date : 29/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 25 Νοε 2009 - 17:21

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!! εδω και 4 περιπου μηνεσ εχω μετακομησει γερμανια κ χαιρομουν γιατι εδω η ταινια υποτηθεται οτι θα εβγαινε πιο γρηγορα.Λοιπον, εγω θα παω να δω την ταινια ΣΗΜΕΡΑ ενω στην Ελλαδα εχει βγει απο τις 19!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 592681
αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ θα το δω τουλαχιστον..... Smile
silenceprincess
New Moon Victim
New Moon Victim
silenceprincess

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : τρικαλα
Αριθμός μηνυμάτων : 233

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 25 Νοε 2009 - 17:27

παλι καλα να λες...εγω ακομα σκεφτομαι πως δεν ηθελα να την δω...τι με ειχε πιασει New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 686606
ViolettaCullen18
Twilight Human
Twilight Human
ViolettaCullen18

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Οπου γινεται φασαρια
Αριθμός μηνυμάτων : 47
Registration date : 09/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 25 Νοε 2009 - 18:23

Γενικα απο θεμα ερμεινιας ολοι ηταν κατα την αποψη μου αρκετα καλοι και η σκηνοθεσια ωραια.Βασικα μου αρεσε ολη η ταινια αν και καποιες σκηνες ηταν καπως...δεν ανταπεξηλθαν των προσδοκειων μου.
Θεε μου ακουγομαι σαν κριτικος κηνιματογραφου.
Τελος παντων συνεχιζουμε.
Και ηταν κριμα που δεν εβαλαν την Κριστεν να λεει καποια πραγματα που λεει η Μπελλα οταν σκεφτεται τον Εντ.
Τελος ηταινια εσκισε. New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 4947
RafaelaVolturi
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
RafaelaVolturi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Θεσ/νίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 456
Registration date : 23/11/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 25 Νοε 2009 - 19:01

Βασικα ηταν κριμα που εφυγε ο Εντ για τοσο καιρο και οχι η Μπελλα!!Ηταν ΤΕΛΕΙΑ η ταινια!!! New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 21223
~Rob-Patty~
New Moon Victim
New Moon Victim
~Rob-Patty~

Θηλυκό Λέων
Τόπος : 3καλα
Αριθμός μηνυμάτων : 259
Registration date : 14/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 25 Νοε 2009 - 19:27

athina έγραψε:
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!! εδω και 4 περιπου μηνεσ εχω μετακομησει γερμανια κ χαιρομουν γιατι εδω η ταινια υποτηθεται οτι θα εβγαινε πιο γρηγορα.Λοιπον, εγω θα παω να δω την ταινια ΣΗΜΕΡΑ ενω στην Ελλαδα εχει βγει απο τις 19!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 592681

χαχαχχαχα...και μετα λεμε οτι η Ελλαδα ειναι πισω..!
Renée
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Renée

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Ιωάννινα/Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 328
Registration date : 13/08/2009

Forks Student Profile
Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 25 Νοε 2009 - 19:35

~Rob-Patty~ έγραψε:
athina έγραψε:

χαχαχχαχα...και μετα λεμε οτι η Ελλαδα ειναι πισω..!

Χμ..... 18 βασικά!! Εγώ τότε το είδα στην Avant Premiere!!!
http://www.myspace.com/anightwanderer
~twilight_mania~
Twilight Human
Twilight Human
~twilight_mania~

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Registration date : 22/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 26 Νοε 2009 - 13:30

Χαιρετώ την τρελοπαρέα του Twilight Saga!!!
Κατ'αρχήν ζητώ συγνώμη που δεν έχω επισκεφτεί το site από τον Σεπτέμβρη αλλά ήταν λόγω δουλειάς και επειδή τώρα τελευταία οι δουλειές είναι υπό εξαφάνιση νομίζω πως είμαι δικαιολογημένη. Smile
Όσο για την ταινία... τι να πω? Μου άρεσε αρκετά αλλά κορίτσια ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Νομίζω οτι περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτό! Ο σκηνοθέτης (ο Θεός να τον κάνει!) Κρις Βάις δεν έχει κάνει καθόλου καλή δουλειά! Συγνώμη κορίτσια αλλά όσες είναι αντικιμενικές νομίζω θα συμφωνήσουν μαζί μου. Το μόνο που έκανε ο τύπος ήταν να πάρει τα βασικά στοιχεία του βιβλίου και να τα βάλει το ένα πάνω στο άλλο. Οι σκηνές έπεφταν η μια πάνω στην άλλη και αν κάποιος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο δεν καταλαβαίνει τίποτα από την ταινία. Τώρα θα μου πείτε "Ας το διαβάσουν" συμφωνώ αλλά... Η Κάθριν έκανε πολύ καλύτερη δουλειά στο Twilight.
Έχω διαβάσει ήδη κάποιες κριτικές και δυστυχώς δεν λένε τα καλύτερα και επίσης δυστυχώς ρίχνουν το φταίξιμο στο κάστ!
Λοιπόν είχα απλά μια ιδέα και αν θέλετε την εφαρμόζουμε.
Να στείλουμε ένα γράμμα στη παραγωγή ή στην Στέφενι να πάρουν πάλι την Κάθριν για την Χαραυγή. Το ξέρω οτι η έκλειψη γυρίζεται ήδη από άλλον (ευτυχώς) σκηνοθέτη όχι από τον Βάις. Θα θέλατε πίσω την Κάθριν? Περιμένω την απάντησή σας στο mail μου mpoumpoukia22@yahoo.gr.
Fay1765
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Fay1765

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 1516
Registration date : 04/06/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 26 Νοε 2009 - 14:15

Εχθές είχα την τιμή να δω την ταινία σε ιδιωτική προβολή στα Odeon Πλατεία,ήμαστε οι 9 και ο κούκος,γιατί μόνο 9 άτομα ήμαστε σε μια αίθουσα.
Τώρα τα σχόλιά μου:
Γενικά μου άρεσε και δεν θα μπορούσα να πω κάτι άλλο εφόσον είμαι μια τρελαμένη φαν.
ΑΛΛ¶:
Επειδή λίγο πολύ είχα δει αρκετές σκηνές από διάφορα trailers δεν μου προξένησε καμιά απολύτως έκπληξη.Ήξερα τα προσεχώς.Σκηνές έκπληξη ήταν λίγο η αρχή,η επίσκεψη της Bella στην Emili και φυσικά η ψηφοφορία. Πείτε με αχάριστη αλλά δεν μου ήταν αρκετό,εγώ ήθελα κι άλλο.Δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω ότι κάτι έλειπε.Βέβαια,απόλαυσα πολλές σκηνές όπως όταν ο Jacob πάει να φιλήσει τη Bella και χτυπάει το τηλέφωνο και μετά o Edward
Σπόιλερ:
σπάει το κινητό.Θα ήθελα να αναλύσω όλη την ταινία αλλά δεν έχω χρόνο.
Συνοψίζοντας, ήταν η καλύτερη ταινία ever και αυτό το ξέρουμε ΌΛΟΙ........
mariap
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mariap

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : Μαρουσι
Αριθμός μηνυμάτων : 736
Registration date : 09/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 26 Νοε 2009 - 14:20

Δεν εισαι αχαριστη καλε!! απλα ηταν πολυ λεπτομερη το βιβλιο και μας ελειψαν παρα πολλες σκηνες, κιε γω θα θελα πιο πολύ ..πιο κατασταση μεταξυ τους στο τελος..παντως με τρελανε το τελος!!!

Edit by April: τα quotes ειναι περιττα ειδικα αν το ποστ που θες να σχολιασεις ειναι απο πανω!!!!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 26 Νοε 2009 - 14:57

maro έγραψε:
Λατινικά πρέπει να ήταν , αλλά ούτε εγώ τα κατάλαβα.
Μόνο εκεί που είπε ότι η΄Μπέλλα ήταν la tua cantante ( η αοιδός του) κατάλαβα γιατί το θυμόμουν από το βιβλίο!

και εγω θα συμφωνησω μαζι σου.Λατινικα πρεπει να ηταν.
εκτος απο τα βασικα που αναφερονται στο βιβλιο τα υπολοιπα με ψιλομπερδεψαν.
θα το ξαναβαλω να το δω και αυτη την φορα θα προσπαθησω να συγκεντρωθω εκει και οχι στον εντουαρντ! lol!
αν βγαλω κανενα νοημα θα σας πω!

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» *Spoiler thread*

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: