Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*

Πήγαινε κάτω 
+84
izzy cullen
twi-Lydia Evans
despina aek
esme
akaliakoukou
pink
ntinaki
Ms Cullen
lykofotaki
Filio
evaki
patrick
Mrs Alice
BELLA MARIE
twilightFOREVER
dani
an8i
Fay1765
~twilight_mania~
RafaelaVolturi
ViolettaCullen18
athina
anthian9
silenceprincess
VLaSia =)
Kristen Stewart
Zafrina
Fotis333
Giannis
Neri
magic princess
Isabella21
vampiroula
niki
Volturi_fan
team edward
scarlet rose
alour
vassia
Ashley Greene
ev@ki
dora
rozelitsa
Velvet_Vamp
Lancelot
annabell
!~Twilighter~!
Isabella_Cullen
MIKAELLA
Renesmi
breeze of wolf
RobertForLife
Edbel
Renée
Morena
Rozmari
SilverMusk
mariap
angepsi
rtheoni
bloody swan
giorgia-xania
kanty
WhiteQueen
twilightaholic#
maro
Kimberly
ΕΡΗ
~Rob-Patty~
sunrise
nonipas300
MARIA SWAN CULLEN
Sloorp
Jacob Black
nasiatheslayer
linaki
Edward_ Breaking_ Dawn
dolores!!
I'm_not _dead
volturi girl
Stellouko
Nemesis Of Bellin
evi
SpunK RansoM
88 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: See Through Lies

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 26 Νοε 2009 - 21:55

~twilight_mania~ έγραψε:
Χαιρετώ την τρελοπαρέα του Twilight Saga!!!
Κατ'αρχήν ζητώ συγνώμη που δεν έχω επισκεφτεί το site από τον Σεπτέμβρη αλλά ήταν λόγω δουλειάς και επειδή τώρα τελευταία οι δουλειές είναι υπό εξαφάνιση νομίζω πως είμαι δικαιολογημένη. Smile
Όσο για την ταινία... τι να πω? Μου άρεσε αρκετά αλλά κορίτσια ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Νομίζω οτι περιμέναμε κάτι καλύτερο από αυτό! Ο σκηνοθέτης (ο Θεός να τον κάνει!) Κρις Βάις δεν έχει κάνει καθόλου καλή δουλειά! Συγνώμη κορίτσια αλλά όσες είναι αντικιμενικές νομίζω θα συμφωνήσουν μαζί μου. Το μόνο που έκανε ο τύπος ήταν να πάρει τα βασικά στοιχεία του βιβλίου και να τα βάλει το ένα πάνω στο άλλο. Οι σκηνές έπεφταν η μια πάνω στην άλλη και αν κάποιος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο δεν καταλαβαίνει τίποτα από την ταινία. Τώρα θα μου πείτε "Ας το διαβάσουν" συμφωνώ αλλά... Η Κάθριν έκανε πολύ καλύτερη δουλειά στο Twilight.
Έχω διαβάσει ήδη κάποιες κριτικές και δυστυχώς δεν λένε τα καλύτερα και επίσης δυστυχώς ρίχνουν το φταίξιμο στο κάστ!
Λοιπόν είχα απλά μια ιδέα και αν θέλετε την εφαρμόζουμε.
Να στείλουμε ένα γράμμα στη παραγωγή ή στην Στέφενι να πάρουν πάλι την Κάθριν για την Χαραυγή. Το ξέρω οτι η έκλειψη γυρίζεται ήδη από άλλον (ευτυχώς) σκηνοθέτη όχι από τον Βάις. Θα θέλατε πίσω την Κάθριν? Περιμένω την απάντησή σας στο mail μου mpoumpoukia22@yahoo.gr.

Εγώ μπορώ να σου πω πως συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Είμαι σίγουρη οτι στο Λυκόφως είχε γίνει καλύτερη δουλειά όσον αφορά το στίσιμο και έχω και παράδειγμα.
Μπορούμε να πούμε πως στο Λυκόφως δεν είχαμε τρομερές σκηνές που έπρεπε να μπουν στην ταινία, ήταν λίγες οι οποίες πρέπει να παραδεχτούμε πως σκηνοθετήθηκαν άψογα. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ αυτά τα απίστευτα σκηνικά και την θέα απο τα δέντρα... Απίστευτα πραγματικά. Το μόνο που με είχε πειράξει τότε ήταν οτι το ''πέταγμα'' των βρικολάκων ήταν λίγο ψεύτικο, όπως και το δάγκωμα του Τζέιμς στην Μπέλλα. Η μουσική ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και την προτιμώ απο τη Νέα Σελήνη. Θα πρέπει να παραδεχτώ πως οι ηθοποιοί είχαν προφανώς εξοικοιωθεί και τα πήγαν φανερά καλύτερα στο ΝΜ απο ότι στο Λυκόφως.
Αλλά ας σκεφτούμε την Νέα Σελήνη. Υπήρχαν πολλά γεγονότα, απο τα οποία εγώ προσωπικά δεν... χόρτασα! Απο τα πάντα ήθελα πιο πολύ. Καταλαβαίνω την πίεση και τη δυσκολία του χρόνου, αλλά ήδη απο την πρώτη ταινία ο πήχης είχε θετηθεί ψηλά. Συμφωνώ απόλυτα με τη φράση σου '' ο συγγραφέας απλά έβαλε τα γεγονότα στη σειρά''. Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά ήταν πολλές σκηνές μαζί, και προσωπικά, δεν ένοιωσα να είναι μια συνεχόμενη ιστορία.
Και πάω στο παράδειγμα. Το λυκόφως το είχαμε δει πέρυσι εγώ με 2 φίλες μου. Η μια είναι η stasia που είναι κολλημένη με αυτά, και η άλλη η Ροδούλα η αδερφή της που δεν ασχολείται. Στην προβολή του Λυκόφωτος λοιπόν εγώ με την Αναστασία να έχουμε μείνει μαγεμένες απο την ΟΜΟΡΦΙΑ που έδινε και η Ροδούλα τελικά έμεινε ευχαριστημένη. Στην προβολή του ΝΜ φέτος, εγώ με την Αναστασία συνεχώς τονίζαμε και διορθώναμε. Όχι οτι υπήρχαν λάθη ή ανακρίβειες υπήρχαν όμως ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ. Κάποια γεγονότα τα ήθελα να διαρκέσουν περισσότερο. Η Ροδούλα λοιπόν έφυγε με ένα κεφάλι καζάνι και συνεχώς είχε απορίες. Τι έγινε πριν, γιατί το είπε αυτό, γιατί στεναχωριέται; Απο την ταινία ήταν φανερής η έλλειψη... συντονισμού αν μου επιτρέπετε. Ένοιωθε και ένοιωθα και εγώ μαζί της πως δεν της δινόταν να καταλάβει..
Σε γενικές γραμμές, απογοητεύτηκα. Όταν παίρνεις κάτι που έχει τόσο μεγάλη απήχηση φροντίζεις να το κάνεις κάτι περισσότερο απο εντυπωσιακό. Θυμάμαι τον οδηγό του Λυκόφωτος που διάβαζα και μου είχε σηκωθεί η τρίχα με το πόσο πολύ ψάχνανε τοποθεσίες για σκηνικά και το πόσο βάρος ρίχνανε. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τον οδηγό της Νέας Σελήνης ακόμα, όμως ίσως όταν το κάνω, να αλλάξω κάπως γνώμη.
Για να κλείσω, αγαπητή μου τwilight_mania, μου άρεσε η ιδέα σου, αλλά πιστεύω πως μπορεί να βρεθεί κάποιος ακόμα καλύτερος για να κάνει την Χαραυγή. Πίστεύω πως η Χαραυγή ΠΡΕΠΕΙ να είναι κορυφαία. Πιστεύω πως πρέπει να βρεθεί καλύτερος (όχι οτι υποτιμάω την Κάθριν φυσικά). Πιστεύω πως απλά πρέπει αυτοί που τα κανονίζουν να διαβάσουν τις κριτικές τις οποίες οι ΦΑΝ έχουν κάνει!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.xat.com/Lost_Empeire
an8i
New Moon Victim
New Moon Victim
an8i

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 101
Registration date : 06/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 26 Νοε 2009 - 22:05

Και εγω πιστευω οτι το πηγαιναν λιγο γρηγορα... Δηλαδη μετα απο εκει που εφυγε ο Εντουαρντ πηγαινε παραπολυ γρηγορα! Απλα εγω πιστευω πως το Twilight ειχε κατι το ποιο εξωπραγματικο... Ενώ το New moon δεν το ειχε αυτο... Κατα την γνωμη μου...
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 26 Νοε 2009 - 22:23

Λοιπόν εγώ ήρθα να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου...

Πρώτα απ' όλα όσες διαμαρτυρίες και να κάνουμε για να ξαναπάρουν την Κάθριν Χάρντγουικ στη σκηνοθεσία της Χαραυγής δεν νομίζω ότι θα καταφέρουμε τίποτα. Αφήστε που προσωπικά δεν συμφωνώ καθόλου και υποθέτω ότι δεν είμαι η μόνη...

Όπως σε εσάς άρεσε η πρώτη ταινία περισσότερο, υπάρχουν πολλοί που τους άρεσε η δεύτερη περισσότερο.

Δεν θα σταθώ στους κριτικούς διότι αυτοί και πέρυσι είχαν ρίξει πάρα πολύ θάψιμο. Και για του λόγου το αληθές υπάρχουν ένα σωρό κριτικές από πέρυσι στο ίδιο μας το φόρουμ. Φέτος δεν θέλησα να βάλω περισσότερο επειδή δεν θέλω να επηρεαζόμαστε από τους υποτιθέμενους "ειδικούς"!

Εν πάση περιπτώση μιας και το Λυκόφως σας φάνηκε τόσο καλό θα σας πω εγώ για ποιους λόγους μου φάνηκε σε πολλά σημεία κακό!

Πολλές παραλήψεις υπήρχαν και στην πρώτη ταινία σε σχέση με το βιβλίο. Η σκηνή με την ομάδα αίματος αν θυμάστε κόπηκε εντελώς! Ή μήπως ξεχάσατε με ποιο τρόπο πάνε στο λιβάδι ο Έντουαρντ με τη Μπέλλα; Πάντως στο βιβλίο της Μέγιερ δεν υπήρχε λιβάδι πίσω από το Λύκειο του Φορκς...
Μήπως λέω μήπως και η πρώτη ταινία κάπου εκεί προς το τέλος τα πήρε όλα και τα σήκωσε; Αναφέρθηκε ποτέ η σχέση που είχε ο Τζέιμς με την ¶λις; Έδειξαν ακριβώς με ποιο τρόπο το σκάει η Μπέλλα από το αεροδρόμιο από την ¶λις και τον Τζάσπερ και όχι από το ξενοδοχείο;
Είδαμε πουθενά την ιστορία του Καρλάιλ;;;

Μη μου πείτε λοιπόν ότι η πρώτη ταινία ήταν πιο προσεγμένη. Ίσα, ίσα που είχαν πολύ λιγότερα χρήματα και πολύ περιορισμένο χρόνο για τα γυρίσματα με αποτέλεσμα να γίνει 100% προχειροδουλειά!
Για να μη σταθώ στο μακιγιάζ που ειδικά στην πρώτη ταινία ήταν άθλιο...

Ειδικά εφέ που;;; Είδατε εσείς πουθενά;;;

Ή μήπως θέλετε να μου πείτε ότι σας άρεσε ο τρόπος που έλαμπε ο Έντουαρντ στην πρώτη ταινία και ήταν σαν να τον είχαν πασαλείψει με χρυσόσκονη;

Και για το τέλος, προσωπικά δεν εισέπραξα τον απόλυτο έρωτα μεταξύ Μπέλλα και Έντουαρντ. Ίσα, ίσα που ήταν πολύ σφιγμένοι και αμήχανοι.

Παρόλα αυτά μου άρεσε η ταινία επειδή βασιζόταν στο αγαπημένο μου βιβλίο και γιατί εξ' αρχής λάτρεψα το καστ. Κατά τα άλλα ήταν περισσότερο ένα ανεξάρτητο "πείραμα" της Κάθριν Χάρντγουικ που του αναγνωρίζω την καλή φωτογραφία και την ωραία ατμόσφαιρα με το παγωμένο λευκό - μπλε φίλτρο σε όλη την ταινία.

Η Νέα Σελήνη είναι πολύ διαφορετική σκηνοθετικά γιατί ο δημιουργός βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία.

Κατ' αρχάς τα χρώματα είναι πιο φυσικά. Και τη βρήκα την ταινία απόλυτα πιστή στο βιβλίο. Ουσιαστικά δεν έχει παραλείψει τίποτα απλά τα έχει συμπυκνώσει όλα αναγκαστικά λόγο χρόνου.

Για εμένα έβγαλε με πολύ προσεγμένο τρόπο όλο τον πόνο και την κατάθλιψη της Μπέλλα. Το μακιγιάζ ήταν πιο προσεγμένο και τα εφέ πολύ καλύτερα.

Και σε αυτή την ταινία εισέπραξα ότι ήταν ερωτευμένοι με πάθος και πως θα πέθαιναν ο ένας για τον άλλο.

Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικότερα σχόλια που έχω κάνει για τη Νέα Σελήνη.

Θα σταθώ και λίγο στη μουσική.

Μου άρεσε η μουσική της πρώτης ταινίας, ήταν αρκετά καλή. Αλλά αυτή εδώ της Νέας Σελήνης τη θεωρώ κορυφαία!

Είναι βέβαια και θέμα προσωπικού γούστου όλα αυτά τα πράγματα.

Υποθέτω όταν θα δούμε και την τρίτη ταινία θα αρχίσουμε να κάνουμε και άλλες συγκρίσεις κ.ο.κ. Αλλά τελικά νομίζω ότι το πιο σωστό είναι να αποδεχόμαστε πως το κάθε πράγμα είναι διαφορετικό και εκφράζεται μέσα από μία διαφορετική οπτική γωνία.

¶λλωστε αυτό που με απασχολεί περισσότερο ως φαν των βιβλίων είναι να σεβαστούν την ιστορία πάνω απ' όλα. Και αυτό θεωρώ ότι το έχουν κάνει και οι δύο σκηνοθέτες μέχρι στιγμής ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
Ελπίζω στη συνέχεια το ίδιο να κάνουν και οι επόμενοι.
http://www.jokastia.blogspot.com
!~Twilighter~!
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
!~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
Αριθμός μηνυμάτων : 1162
Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
Team: Egyptians Egyptians

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 26 Νοε 2009 - 23:08

Μαρία με κάλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ..!!! Συμφωνώ πως μπορεί οι σκηνές να έπεφταν η μία μετά την άλλη, αλλά ήταν και θεμα χρόνου.. Ας μην ξεχνάμε ότι μια ταινία 5 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΩΡΩΝ έπρεπε να μειωθεί σε 2.. New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 Icon_neutral

Και πιστεύω πως έβαλαν τα βασικότερα από το βιβλίο..!!! Εμένα προσωπικά μου άρεσε..!!!

Και δεν έχω να πω τίποτα άλλο, γιατί αν πω, θα πω τα ίδια με τη Μαρία (White Queen) New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 Lol

Οπότε αυτά έχω να πω.. New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 Icon_razz
VLaSia =)
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
VLaSia =)

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1653
Registration date : 19/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 26 Νοε 2009 - 23:41

Δεν μπορώ να πω κορίτσια, έχετε δίκιο, απλά διαφωνώ σε κάποια σημεία.
Αρχικά, μπορώ να πω πως συμφωνώ με τη Μαρία, στο Λυκόφως έλειπαν τα εφφέ, ίσως ήταν λίγο πρόχειρο, και οπωσδήποτε, όπως και εγώ έχω ξαναπεί, το βάψιμο των ηθοποιών ήταν απαράδεκτο. Επίσης, η σκηνή με την ομάδα αίματος όντως με εκνεύρισε που απουσίαζε. Σε αυτά με βρίσκετε απολύτως σύμφωνη. Τα θεωρώ τρομερές ελλείψεις.
Σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το Λυκόφως σαν προχειροδουλειά. Ναί, ήταν... απαράδεκτο ας το πούμε σε κάποια σημεία, ειδικά στο Λα Πους όπου η Μπέλλα με την Ατζελα κάθονται στο φορτηγάκι. Και μιλάω για αυτή τη σκηνή, επειδή αναφέρεται και στον οδηγό. Ας περάσουμε στην Νέα Σελήνη λοιπόν. Αναφέρατε το καστ, το οποίο απέδωσε καλύτερα. Και εδώ σύμφωνες είμαστε, το έχω πει και παραπάνω. Ειδικά για τους πρωταγωνιστές ήταν φανερή η διαφορά. Για να σκεφτούμε όμως. Εγώ και όλοι μας διαβάζαμε κεφάλαια και κεφάλαια με την Μπέλλα και την τρύπα στο στήθος της και τον Τζέικ που στην ουσία την κάλυπτε. Με συγχωρείτε, αλλά εγώ δεν το έλαβα αυτό. Εγώ είδα μια Μπέλλα που εντελώς ξαφνικά, σκάει μύτη στο Λα Πους με κάτι ''μπάζα'' και ζητάει να γίνουν μηχανές απο τον Τζεικ. Με τα δικά μου μάτια που έχω διαβάσει το βιβλίο, δεν με γεμίζει αυτό! Ξέρω τι γίνεται και το βρίσκω λάθος όλα να περνιούνται ασήμαντα. Και έρχομαι ξανά στο θέμα της Μπέλλας και του πόνου. Με δύο σκηνές στο κρεβάτι με την Κριστεν να φωνάζει το λάβατε εσείς όπως στο βιβλίο; Οπωσδήποτε άλλο ένα 700σέλιδο βιβλίο και άλλο μια 3ωρη ταινία, αλλά δείτε το λογικά. Η Νέα Σελήνη ήθελε να μας δείξει τον ρόλο που έπαιξε ο Τζεικ σαν στήριγμα στην Μπέλλα, ένα ζεστό συναίσθημα, ενώ εγώ είδα μια Μπέλλα να πάει να φιλήσει τον Τζέικ στο αμάξι, και γενικά να μου δημιουργεί την αίσθηση πως επειδή ο σκηνοθέτης ξέρει την υπόθεση, είναι υποχρεωμένο και το κοινό να την γνωρίζει.
Πρέπει να παραδεχτώ πως οι εμφάνιση ΟΛΩΝ των βρικολάκων και των λύκων ήταν άριστη.
Καταλαβαίνω απολύτως Μαρία μου, αυτό που λες. Τα γεγονότα ήταν πολλά και έπρεπε να μπουν όλα σε 3 ώρες. Θέλω όμως αυτό που κάνει την Νέα Σελήνη να ξεχωρίζει στο βιβλίο να αναφέρεται και να σε αγγίζει ΚΑΙ στην οθόνη. Στο παραλίγο φιλί στο αμάξι Μπέλλας-Τζεικ ένοιωσα απλά επιπολαιότητα. Δεν μου δώθηκε να καταλάβω το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη ζωή της. Δεν μου δώθηκε να καταλάβω το δέσιμό τους. Έβλεπα μια Μπέλλα που εκμεταλλευόταν τον Τζεικ.
Ακόμα, κοιτάξτε λίγο το σημείο που η Αλις κλέβει την Πόρσε και το άλλο που η Μπέλλα τρέχει πανικόβλητη να προλάβει τον Έντουαρντ. Εγώ, δεν είδα καμιά δράση απο την πλευρά της ¶λις, απο την μεριά της Μπελλας είδα ό,τι χρειαζόταν, αλλά ένοιωσα περίεργα όταν η συνάντησή της με τον Έντουαρντ αναπαραστήθηκε τόσο απλά, χωρίς βάθος στην ουσία. Δεν ένοιωσα την χαρά του Έντουαρντ, δεν έδειξε την εξομολόγησή του σε αυτή, δεν έδειξε το σημείο που [για εμένα είναι πολύ σημαντικό] κάθονται και περιμένουν να πάρουν την άδεια απο του Βολτούρι να φύγουν, και η Μπέλλα προθυμοποιείται να απομακρυνθεί απο τον Εντ για να μην τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Δεν ένοιωσα την Μπέλλα να μην πιστεύει οτι έχει τον πρίγκηπά της ξανά. Δεν ένοιωσα την αγάπη, την χαρά και την ευγνωμοσύνη που ξαναέσμιξαν. Είδα δράση και γρήγορα εναλλαγή σκηνών. Δεν ένοιωσα ΜΕΓΑΛΟ συναισθηματισμό.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, όταν έχεις ένα αριστούργημα το οποίο θέλει αρκετή ανάλυση για να το πιάσεις και να το νοιώσεις, αξίζει περισσότερο να κάνεις το κοινό να καταλάβει το γιατί και όχι το πως. Σίγουρα εντυπωσιάζει μια σκηνή μάχης, αλλά γίνεται και τελειώνει. Πόσοι όμως φύγατε απο την αίθουσα όταν τελείωσε η Νέα Σελήνη και είπατε: αυτός είναι έρωτας!!! Και πόσοι φύγατε ενθουσιασμένοι απο την δράση; Εγώ έφυγα με το τελευταίο, και ομολογουμένως είχα συγκλονιστεί. Μετά όμως το σκέφτηκα και κατάλαβα οτι δεν δώθηκε τόσο βάθος όσο χρειαζόταν. Τα ουσιώδη σημεία δεν τονίστηκαν..
Τέλος, όπως είπες και εσύ Μαρία μου, το θέμα της μουσικής είναι καθαρά υποκειμενικό.
http://www.xat.com/Lost_Empeire
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠεμ 26 Νοε 2009 - 23:51

Εγώ πάντως έφυγα από την αίθουσα κατενθουσιασμένη σε όλα τα επίπεδα! Και πιο ικανοποιημένη απ' ότι όταν είχα δει το Twilight.

Ναι, το έτρεξαν σε πολλά σημεία όπως έτρεξαν και το πρώτο και αντίστοιχα ετοιμαστείτε ότι θα τρέξουν και τα επόμενα.

Κι εγώ ήθελα να δω πολλά περισσότερα και πιο πολύ βάθος σε συναισθηματικές σκηνές όπως εκείνη που έχουν γυρίσει από την Ιταλία και είναι ο Εντ με την Μπέλλα μόνοι στο δωμάτιο της και προσπαθεί να την πείσει ότι δεν ονειρεύεται.

Όπως αντίστοιχα ήθελα να δω και στην πρώτη ταινία το λιβάδι σε όλη του την έκταση ακριβώς όπως ήταν στο βιβλίο αλλά δυστυχώς δεν...

Για να μην αναφέρω το lullaby που το θεωρούσα πολύ σημαντικό και επειδή ουσιαστικά το "εξαφάνισαν" από την πρώτη συνέχεια το συνέχισαν και στην επόμενη...

Αν συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό δεν υπάρχει σταματημός.

Είναι σχεδόν κανόνας ότι η μεταφορά ενός βιβλίου σπάνια αποδίδεται σωστά και ικανοποιεί. Δύσκολα μία ταινία θα σε κάνει να νιώσεις τα συναισθήματα που ένιωσες στο βιβλίο.
http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 27 Νοε 2009 - 0:25

Συμφωνω απολυτα....Αλλα πρεπει να παραδεχτουμε πως η μεταφορα της νεας σεληνης στην μεγαλη οθονη ηταν μια φυλοτιμη προσπαθεια και τουλαχιστον τα πιο σημαντικα μερη του βιβλιου υπηρχαν αν και μερικες φορες ελαφρως αλλαγμενα.....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
kanty
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
kanty

Θηλυκό Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Αριθμός μηνυμάτων : 992
Registration date : 23/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 27 Νοε 2009 - 0:29

εγω συμφωνω απόλυτα με τους ~twilight_mania~ και τη Vlassia=)...
διατυπωσαν ακριβως αυτα που αισθανθηκα κι εγω...
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 27 Νοε 2009 - 1:06

Το καλο της υποθεσης ειναι πως αν στο dvd βαλουν ολες τις κομμενες σκηνες ισως καταφερουν να μας καλυφθουν τα κενα που εμειναν απο την ταινια....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 27 Νοε 2009 - 3:33

VLaSia =) έγραψε:
Εγώ και όλοι μας διαβάζαμε κεφάλαια και κεφάλαια με την Μπέλλα και την τρύπα στο στήθος της και τον Τζέικ που στην ουσία την κάλυπτε. Με συγχωρείτε, αλλά εγώ δεν το έλαβα αυτό. Εγώ είδα μια Μπέλλα που εντελώς ξαφνικά, σκάει μύτη στο Λα Πους με κάτι ''μπάζα'' και ζητάει να γίνουν μηχανές απο τον Τζεικ. Με τα δικά μου μάτια που έχω διαβάσει το βιβλίο, δεν με γεμίζει αυτό! Ξέρω τι γίνεται και το βρίσκω λάθος όλα να περνιούνται ασήμαντα. Και έρχομαι ξανά στο θέμα της Μπέλλας και του πόνου. Με δύο σκηνές στο κρεβάτι με την Κριστεν να φωνάζει το λάβατε εσείς όπως στο βιβλίο; Οπωσδήποτε άλλο ένα 700σέλιδο βιβλίο και άλλο μια 3ωρη ταινία, αλλά δείτε το λογικά. Η Νέα Σελήνη ήθελε να μας δείξει τον ρόλο που έπαιξε ο Τζεικ σαν στήριγμα στην Μπέλλα, ένα ζεστό συναίσθημα, ενώ εγώ είδα μια Μπέλλα να πάει να φιλήσει τον Τζέικ στο αμάξι, και γενικά να μου δημιουργεί την αίσθηση πως επειδή ο σκηνοθέτης ξέρει την υπόθεση, είναι υποχρεωμένο και το κοινό να την γνωρίζει. Πρέπει να παραδεχτώ πως οι εμφάνιση ΟΛΩΝ των βρικολάκων και των λύκων ήταν άριστη.
Καταλαβαίνω απολύτως Μαρία μου, αυτό που λες. Τα γεγονότα ήταν πολλά και έπρεπε να μπουν όλα σε 3 ώρες. Θέλω όμως αυτό που κάνει την Νέα Σελήνη να ξεχωρίζει στο βιβλίο να αναφέρεται και να σε αγγίζει ΚΑΙ στην οθόνη. Στο παραλίγο φιλί στο αμάξι Μπέλλας-Τζεικ ένοιωσα απλά επιπολαιότητα. Δεν μου δώθηκε να καταλάβω το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη ζωή της. Δεν μου δώθηκε να καταλάβω το δέσιμό τους. Έβλεπα μια Μπέλλα που εκμεταλλευόταν τον Τζεικ.
Ακόμα, κοιτάξτε λίγο το σημείο που η Αλις κλέβει την Πόρσε και το άλλο που η Μπέλλα τρέχει πανικόβλητη να προλάβει τον Έντουαρντ. Εγώ, δεν είδα καμιά δράση απο την πλευρά της ¶λις, απο την μεριά της Μπελλας είδα ό,τι χρειαζόταν, αλλά ένοιωσα περίεργα όταν η συνάντησή της με τον Έντουαρντ αναπαραστήθηκε τόσο απλά, χωρίς βάθος στην ουσία. Δεν ένοιωσα την χαρά του Έντουαρντ, δεν έδειξε την εξομολόγησή του σε αυτή, δεν έδειξε το σημείο που [για εμένα είναι πολύ σημαντικό] κάθονται και περιμένουν να πάρουν την άδεια απο του Βολτούρι να φύγουν, και η Μπέλλα προθυμοποιείται να απομακρυνθεί απο τον Εντ για να μην τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Δεν ένοιωσα την Μπέλλα να μην πιστεύει οτι έχει τον πρίγκηπά της ξανά. Δεν ένοιωσα την αγάπη, την χαρά και την ευγνωμοσύνη που ξαναέσμιξαν. Είδα δράση και γρήγορα εναλλαγή σκηνών. Δεν ένοιωσα ΜΕΓΑΛΟ συναισθηματισμό.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, όταν έχεις ένα αριστούργημα το οποίο θέλει αρκετή ανάλυση για να το πιάσεις και να το νοιώσεις, αξίζει περισσότερο να κάνεις το κοινό να καταλάβει το γιατί και όχι το πως. Σίγουρα εντυπωσιάζει μια σκηνή μάχης, αλλά γίνεται και τελειώνει. Πόσοι όμως φύγατε απο την αίθουσα όταν τελείωσε η Νέα Σελήνη και είπατε: αυτός είναι έρωτας!!! Και πόσοι φύγατε ενθουσιασμένοι απο την δράση; Εγώ έφυγα με το τελευταίο, και ομολογουμένως είχα συγκλονιστεί. Μετά όμως το σκέφτηκα και κατάλαβα οτι δεν δώθηκε τόσο βάθος όσο χρειαζόταν. Τα ουσιώδη σημεία δεν τονίστηκαν..
Τέλος, όπως είπες και εσύ Μαρία μου, το θέμα της μουσικής είναι καθαρά υποκειμενικό.

Εχεις ακουσει αυτο που λενε οτι μια εικονα ισουται με χιλιες λεξεις???
Ερχομαι καλοπροαιρετα να διαφωνησω μαζι σου και να σου πω οτι η σχεση της Μπελλας και του Τζεικ στην ταινια ειναι πολυ πιο ξεκαθαρη απο αυτην του βιβλιου!!!Η Μπελλα στο βιβλιο δεν εχει συνειδητοποησει ακομα την χημεια που εχει με τον Τζεικ και το βιβλιο σου αφηνει μια αισθηση οτι τον εχει σαν αποκουμπι!!!Εγω προσωπικα απο τις σκηνες στην ταινια εξελαβα στο μεγιστο βαθμο την χημεια μεταξυ των δυο!!Ειδα 2 παιδια που περνανε πολυ καλα μαζι και εχουν ενα απιστευτο δεσιμο!!!Ειδα 2 παιδια που αγαπιουνται με εναν δικο τους ξαχωριστο τροπο!!!Δεν χρειαστηκαν πολλες λεξεις για να το περιγραψουν !!!Χρειαστηκαν απλα οι καταλληλες σκηνες,2 καλοι ηθοποιοι και η σωστη επιλογη διαλογων του βιβλιου!!!Νομιζω οτι αυτο το καταφερε αριστα ο σκηνοθετης!!!

Θα διαφωνησω επισης στο σημειο που λες οτι δεν φαινεται η μελαγχχολια της!!Βλεπουμε μια Μπελλα κατατονικη,να περνουν οι μηνες και να ειναι στο δωματιο της,βλεπουμε μια Μπελλα να μην μιλαει στους φιλους της,βλεπουμε μια Μπελλα να ουρλιαζει τα βραδια και το ουρλιαχτο να σου σηκωνει την τριχα,βλεπουμε μια Μπελλα να μην μπορει αν δει αισθηματικη ταινια,ουτε καν να ακουσει μουσικη!!!Ειδαμε και την απελπισια του πατερα της που φτανει σε σημειο να της μιλησει για να την επαναφερει!!!Τι αλλο θα μπορουσε πια να κανει ο σκηνοθετης???
Οσο για αυτο που λετε οτι ο σκηνοθετης απετυχε να μεταδωσει την υποθεση στο κοινο ,θα διαφωνησω καθετως γιατι γνωριζω ατομα που δεν εχουν διαβασει τα βιβλια και καταφεραν και την υποθεση να καταλαβουν καλυτερα,και την αγωνια να νιωσουν στο πετσι τους και να μεινουν πολυ πιο ευχαριστημενοι απο οτι μειναν με το Λυκοφως!!!

Μην συγκρινεται το πως νιωσατε περσι με το Λυκοφως και πως τωρα γιατι πολυ απλα το Λυκοφως το γνωρισαμε οι περισσοτεροι απο την ταινια και ειναι λογικο να μαγευτηκαμε πιο ευκολα και να ειχαμε και αγωνια γιατι πολυ απλα δεν ξεραμε τι γινεται παρακατω!!!Τωρα που εχουμε διαβασει το βιβλιο ειναι λογικο να γνωριζουμε περισσοτερες λεπτομερειες!!!και ειναι επισης λογικο οι σκηνες να μας φαινονται κομματια του βιβλιου γιατι αυτο ειναι στην ουσια!!!Αν δεν ηταν κομματια του βιβλιου θα γκρινιαζαμε και θα βριζαμε παλι τον σκηνοθετη οτι δεν εμεινε πιστος στο βιβλιο και οτι παραλλαξε και παραλειψε πραγματα!!!

Συγκριτικα με την Χαρντγουικ ο τωρινος σκηνοθετης απο αποψη πλοκης εκανε πολυ καλυτερη δουλεια!!!Και επιτελους γνωρισαμε και τους υπολοιπους χαρακτηρες καλυτερα οπως τους Καλλεν ή τον Τσαρλι!!!Ειδαμε επιτελους και την ηλιθιοτητα της Τσεσικα γιατι στο Λυκοφως δεν φανηκε δυστυχως σε ολο της το μεγαλειο!! lol!

Προσωπικα εγω απο αυτην την ταινια ενιωσα και τα συναισθηματα του Εντουαρντ και την απογνωση της Μπελλα(θυμηθειτε λιγακι την σκηνη που προσφερεται να πεθανει στην θεση του)και το δεσιμο της με τον Τζεικ σε ολες τις σκηνες!!!Εχω δει την ταινια 4 φορες και καθε φορα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη!!Δεν την βαριεμαι!!!Ειναι γεματη ταινια!!!Στο Λυκοφως απο την τριτη φορα αρχισα να βαριεμαι αρκετες απο τις σκηνες και θεωρω οτι η πλοκη εχει παρα πολλα κενα!!!Φυσικα την πρωτη φορα που το ειδα μου φανηκε τελειο και εφυγα μαγεμενη, οταν διαβασα τα βιβλια ομως καταλαβα τις ελλειψεις!!!Και γι'αυτο τα βιβλια με μαγεψαν ακομα περισσοτερο!!!
Εγω προσωπικα ,ταπεινη μου αποψη παντα,απο την Νεα Σεληνη δεν εχω παραπονο!!!Θεωρω οτι ηταν μια παρα πολυ καλη μεταφορα βιβλιου και σαν ταινια συμφωνα και με μαρτυριες αλλων(π.χ.Κουτσογιαννοπουλος) ειναι προσεγμενη σκηνοθετικα και η πλοκη κραταει σε αγωνια τον θεατη χωρις να αφηνει κενα!!

Οσον αφορα την μουσικη ...την επιμελεια την εκανε η ιδια που την ειχε κανει και στο Λυκοφως!!!Εγω λατρευω και τα 2 σαουντρακ γιατι εχουν το καθενα το υφος τους αναλογα με το υφος και την διαφορετικοτητα των βιβλιων!!!

Αυτα τα ολιγα και απο μενα...!!!(πω πω την ιστορια της ζωης μου εγραψα παλι!!!)
dani
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
dani

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2693
Registration date : 26/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 27 Νοε 2009 - 8:40

Καθε ταινια εχει τα υπερ και τα κατα της εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ η νεα σεληνη δεν μπορω να φανταστω κατι καλυτερο αν και ναι θα μπορουσαν να αναπτυξουν καποια πραγματα αλλα ξερουμε οτι δεν γινεται αυτο επειδη οταν εχεις μικρο budget για μια ταινια περιοριζεσαι πολυ αλλα παρολο αυτα εβαλε πολλα κομματια απο το βιβλιο που σε καλυπτουν
maro
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maro

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Ρέθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Registration date : 14/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 27 Νοε 2009 - 9:57

Έχω δει το Λυκόφως πολλές φορές και κυριολεκτικά το λατρεύω. Φέτος κάνω κάποιο μάθημα κινηματογράφου στο πανεπιστήμιο. Όταν λοιπόν ξαναείδα το Λυκόφως μετά τα πρώτα μαθήματα άρχισα να παρατηρώ πράγματα, που δεν έβλεπα πριν, επηρεασμένη από την όμορφη ιστορία, τους υπέροχους πρωταγωνιστές και τη γοητευτική ατμόσφαιρα. Ο τρόπος που εμφανίζονται τα πρόσωπα, το γεγονός ότι εξηγεί αναλυτικά κάποια πράγματα, ο τρόπος που συνδέονται οι σκηνές. Στον κινηματογράφο δεν πρέπει να τα λέει όλα ο σκηνοθέτης. Πρέπει να δίνει το περιθώριο στο θεατή να νοιώσει αγωνία , να σκεφτεί , να αμφιβάλει. Στο Λυκόφως δεν έγινε αυτό. θα συμφωνήσω για τη μουσική όμως. Νομίζω ότι προτιμώ τη μουσική της πρώτης ταινίας.
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 27 Νοε 2009 - 11:19

εγω θα συμφωνησω απολυτα με την queen και την scarlet.με καλυψαν απολυτα.
τα ιδια πραγματα μου λειψανε και εμενα Μαρια απο τις ταινιες αλλα εμεινα τοσο ενθουσιασμενη απο τα υπολοιπα που αυτα ειναι λεπτομερειες.
καθε φορα που το βλεπω νιωθω μια ανατριχιλα και αυτη δεν εχει σταματησει.νιωθω παντα το ιδιο μαγεμενη!οσο για το δεσιμο του τζεικ με την μπελλα νομιζω οτι εγω το ενιωσα σε μεγαλο βαθμο.αφηστε που μεσα απο την ταινια οσο πιο πολλες φορες το βλεπω τοσο περισσοτερο συμπαθω τον τζεικ.
μετα νομιζω οτι στις ταινιες σε αντιθεση με τα βιβλια η μπελλα εχει στην ουσια καποιου ειδους σχεση με τον τζεικ.και στην πρωτη αλλα και στην δευτερη φαινονται οτι εχουν καποιο δεσιμο το οποιο αυτο ενισχυεται ακομα περισσοτερο στην πορεια.και μιλαω για παραδειγμα στην ταινια ο τζεικ της κανει δωρο το οποιο στο βιβλιο δεν υπαρχει.
οσο για τον πονο της Μπελλας εγω τον ενιωσα στην κυριολεξια και αυτες οι σκηνες με αγγιξαν υπερβολικα.και οταν καθεται στην καρεκλα αλλα και τα ουρλιαχτα της τα ενιωθα πολυ εντονα.καθε φορα σε αυτες τις σκηνες ανατριχιαζω και νιωθω ενα εντονο πλακωμα.
και ενταξει ειναι λογικο να μην μπορουν να δειξουν ολο το βιβλιο στην ταινια.προσπαθουν να πιασουν το βαθυτερο νοημα και αυτο το πιασανε!
εγω παντως ευχομαι να μεινω το ιδιο ευχαριστημενη και στην την εκλειψη!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΕΡΗ στις Σαβ 28 Νοε 2009 - 19:18, 1 φορά
Edward_ Breaking_ Dawn
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Edward_ Breaking_ Dawn

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Athens
Αριθμός μηνυμάτων : 3745
Registration date : 21/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 27 Νοε 2009 - 14:28

συμφωνω με την White Queen απολυτα, δεν εχω να πω τιποτα παραπανω! Smile
https://www.youtube.com/eljd3
athina
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
athina

Θηλυκό Λέων
Τόπος : germany
Αριθμός μηνυμάτων : 669
Registration date : 29/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 27 Νοε 2009 - 20:10

ΤΕΛΕΙΑ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ,ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με ειχε πιασει ενα αγχος, πριν την ταινια αφου πηγα στο σινεμα και η ουρα εφτανε μεχρι το δρομο faint !!!! στις 8:00 αρχιζε η ταινια κ απο τις 7:30 που μπηκαμε δεν επεφτε καρφιτσα!!!!
αλλα ετσι ειναι το twilight σωστα??? Wink lol!
Morena
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Morena

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Κορυδαλλός
Αριθμός μηνυμάτων : 1227
Registration date : 10/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 27 Νοε 2009 - 22:53

Μου αρέσει αυτή η εναλλαγή απόψεων Wink Η scarlet είναι πιο κοντά σε αυτό που έχω κι εγώ στο μυαλό μου. Γενικώς οι ταινίες δίνουν μια μορφή σε αυτά που έχω διαβάσει. Δεν έχω την απαίτηση να δω τα πάντα που αναφέρονται στα βιβλία. Μου αρέσουν και οι 2 ταινίες εξίσου, η κάθε μια είχε την δική της ατμόσφαιρα. Μα πάνω απ'όλα λατρεύω τα βιβλία Smile Αυτό που ίσως μου έλειψε στην Νέα Σελήνη σε σχέση με το βίβλιο είναι η εξομολόγηση του Εντ (νομίζω ότι το έχει αναφέρει ήδη κάποια κοπελιά). Θα ήθελα δηλαδή να δω να της λέει περισσότερα...

Σήμερα είδα για 2η φορά την ταινία στο σινεμά γιατί την έχω δει άλλες 5 με τον "άλλο τρόπο" Razz

Έχω μαγευτεί τόσο πολύ απο αυτή την ιστορία που μόλις βλέπω τις ταινίες σβήνουν όλα απο το μυαλό μου και τις ξαναβλέπω λες και είναι η πρώτη φορά Wink το ίδιο ισχύει και για τα βιβλία (τα 2 πρώτα έχω διαβάσει...το πάω σιγά σιγά για να μην τελειώσουυυυυυυυυυυυυυν!). τα διάβασα στα ελληνικά, στα αγγλικά, στα ισπανικά... κάθε βράδυ δεν υπάρχει περίπτωση να μην διαβάσω πάλι κάποιο κεφάλαιο ή να δω κάποια σκηνή... αρρώστησα η γυναίκα... faint

αχ και πάλι αχ...
maro
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
maro

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Ρέθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 307
Registration date : 14/06/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 28 Νοε 2009 - 9:50

Morena έγραψε:
Μου αρέσει αυτή η εναλλαγή απόψεων Wink Η scarlet είναι πιο κοντά σε αυτό που έχω κι εγώ στο μυαλό μου. Γενικώς οι ταινίες δίνουν μια μορφή σε αυτά που έχω διαβάσει. Δεν έχω την απαίτηση να δω τα πάντα που αναφέρονται στα βιβλία. Μου αρέσουν και οι 2 ταινίες εξίσου, η κάθε μια είχε την δική της ατμόσφαιρα. Μα πάνω απ'όλα λατρεύω τα βιβλία Smile Αυτό που ίσως μου έλειψε στην Νέα Σελήνη σε σχέση με το βίβλιο είναι η εξομολόγηση του Εντ (νομίζω ότι το έχει αναφέρει ήδη κάποια κοπελιά). Θα ήθελα δηλαδή να δω να της λέει περισσότερα...

Σήμερα είδα για 2η φορά την ταινία στο σινεμά γιατί την έχω δει άλλες 5 με τον "άλλο τρόπο" Razz

Έχω μαγευτεί τόσο πολύ απο αυτή την ιστορία που μόλις βλέπω τις ταινίες σβήνουν όλα απο το μυαλό μου και τις ξαναβλέπω λες και είναι η πρώτη φορά Wink το ίδιο ισχύει και για τα βιβλία (τα 2 πρώτα έχω διαβάσει...το πάω σιγά σιγά για να μην τελειώσουυυυυυυυυυυυυυν!). τα διάβασα στα ελληνικά, στα αγγλικά, στα ισπανικά... κάθε βράδυ δεν υπάρχει περίπτωση να μην διαβάσω πάλι κάποιο κεφάλαιο ή να δω κάποια σκηνή... αρρώστησα η γυναίκα... faint

αχ και πάλι αχ...
Σε ζηλεύω που δεν έχεις διαβάσει ακόμα τα 2 τελευταία βιβλία!
Έχεις μέλλον μπροστά σου. Ενώ εγώ πρέπει να διαβάζω ξανά τα ίδια!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

¶ντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 28 Νοε 2009 - 12:00

εγω ειχα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα πολλες δουλειες και ακομη δεν εχω παει να το δω παντως θα παω μαλλον αυριο.......εχω ακουσει ομως μετριες κριτικες.......
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 28 Νοε 2009 - 12:52

αχ!!!αχ!!αχ!!!
μολις εχτες την ειδα!! ας οψεται το καταραμενο το διαβασμα και η ιατρικη....τι να κανουμε...
λοιπον!
ενα λεω για αρχη!!
ΤΡΙΑ ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΚΡΙΣ ΘΕΟ!!
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ...ΧΜΜ...ΟΙ PASSING MONTHS....
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.... WELL KNOWN...THERE'S A POSSIBILITY...
ΕΚΛΑΨΑ ΣΕ 4 ΣΚΗΝΕΣ....
Σπόιλερ:
και ας ερθουμε και στο προκειμενο...
ΤΙΜ ΕΝΤ Η ΤΙΜ ΤΖΕΙΚ...
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ! Ο ΕΝΤ ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΕΡΡΑ ΠΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ...ΕΚΕΙ ΣΤΟ
Σπόιλερ:
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΙΚ...
Σπόιλερ:
\ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ... BY belloula...
παει με χανετε...πιο confused και απο confused....A ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΙ....HATE YOU BUNNY!!<3
Mrs Alice
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs Alice

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1006
Registration date : 21/03/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 29 Νοε 2009 - 15:58

Ειδα την ταινια!!!!New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 4947 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 4947 New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 6512 boogie boogie
Σπόιλερ:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mrs Alice στις Κυρ 29 Νοε 2009 - 16:43, 1 φορά
http://vampirediariesworld.vampire-legend.com/forum.htm
athina
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
athina

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 29 Νοε 2009 - 16:07

Εκει που ο τζεικ εβγαλε την μπλουζα,την πρωτη φορα που ειδα την ταινια στα αγγλικα-γιατι την ειδα κ 2η φορα στα γερμανικα-(καλα ε! η φωνη της bella ηταν σαν της barbie και η alis φαινοταν σαν να μιλουσε κινεζικα. lol!) ΟΛΟΙ γελασαν! New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 490517 χεχε! New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 403120
patrick
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
patrick

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1264
Registration date : 24/10/2009

Forks Student Profile
Team: Wolves

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 29 Νοε 2009 - 21:44

ναι ειπε κατι ατακες..εμενα μου αρεσε εκει που ειπε να βγει πρωτα ο σκυλος εξω!

Edit by April: Αυτο εχει σχεση με το σχολιασμο της ταινιας και οχι με την ηθοποιο!!!!
linaki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
linaki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : athenes
Αριθμός μηνυμάτων : 938
Registration date : 28/07/2009

Forks Student Profile
Team: Switzerland
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 30 Νοε 2009 - 15:33

λοιπον λεω να τα πω και εδω!!
εμενα η ταινια μου αφησε μια γλυκα μα μια γλυκα!!
η αληθεια ειναι οτι δεν εκλαψα! και μου φαινεται
λογικο γιατι στο βιβλιο ειχα ριξε ιτο κλαμμα της τρελης!
σελλιδα και δακρυ! αλλα βγαινω εκτος.
λοιπον κατα την γνωμη μου η ταινια σαν ταινια σκηνοθεσεια κλπ κλπ
ηταν κλασεις ανωτερη απο το λυκοφως! και μονο σε ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ!!
λατρεψα τους δευτερουσ ρολους!
ενα εχω να πω!! ειαμι 100000000000% Ελβετια!!
στη ταινια βλεπουμε ποσο συμαντικοι ειναι και οι 2 για εκεινη, ειδικα στο τελος μου
θυμησε τελειως το σημειο στο Φωτια και Παγος της εκλειψης!!(μεχρι ενα σημειο ετσι!!)
δεν το συζητω οτι η Κριστεν ειναι
ηθοποιαρα και πως απεδωσε την Μπελα θεικα!!
επισης δεν υπηρχε πιο καλος τροπος
να περογραψει τουσ μηνες που περνουσαν!(το κλαμμα της τρελης επισης στο βιβλιο)
η ταινια εστιασε παρα πολυ στο να δωσει τι
νιωθει η μπελα "γραφοντας¨" email την alis λεγοντασ
τησ ολα αυτα! πολυ καλο τεχνασμα του να δωσει συναισθηματα με πλαγιο τροπο!
Επισης εχω να πω πως η στιγμη της μαχης στη
βολτερα με κρατησε με κομμενη την ανασα κυριολεκτικα!(δεν ξερω πως αντεξα)
επισης μου αρεσε που απεδωσε την φαση που ο
jake παει να φιλησει την μπελα και χτυπαει το τηλ. κ
γυρναει με ενα στιλακι, με ξετρελανε γιατι έμοιαζε αρκετα με το βιβλιο!!
επεισης μου αρεσε παρα πολυ η στιγμη της
πτωσης της μπελα απο τον βραχο που μιλουσε στον εντ! μαγευτικο!
τοπ σκινη με εντ κ μπελα γ εμενα ηταν στην αρχη
στο παρκινγκ! και αυτο γιατι ηθελα παρα πολυ να κρατησουν την σειρα του φιλιου της επανασυνδεσης και να γινει αργοτερα και οχι με το
που τον ειδε.(ειναι ψυχολογικο το θεμα)
και τελειωνω σιγα σιγα! αυτο που μου αρεσε πολυ
ειναι οτι κρατησε το στιλ του ακουγοντε τα παντα(ανασες κλπ.) κ
επισης μου αρεσε πολυ το γεγονος οτι αναπτηχθηκαν οι διαλογοι!
μα γιατι δεν εδειξε την σκινη με τον jake και make που του πεταει
το κουτι απο τα ποπ κορν γ να μην του λερωσει το ραμπιτ??
τελος παντων πλατιαζω παλι!!
εεεμ εχω μωσ μια ερωτηση.
τι ελεγε ο jake στη μπελα την ωρα πριν την παραλιγο-φιλισει?
δεν το μεταφρασε στο σινεμα και δεν καταλαβα κιολας!
αν ξερει καποιος ας μου πει!!
αυτα!!!
athina
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
athina

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 30 Νοε 2009 - 17:01

οχι καλε η Α λις εχει μια χαρα φωνουλα! και η Μπελλα βεβαια...Λεω πως ακοθγοταν στην γερμανικη μεταγλωτιση (δυστυχως οι Γερμανοι δεν συμβιβαζονται με τους υποτιτλους...)
τεσπα... New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 41616
athina
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
athina

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 30 Νοε 2009 - 17:04

Εεεε...απο οτι ανεφερε καποιο αλλο μελος(sr,δεν θυμαμαι ποιος/α ηταν) λεει "Σ'αγαπω" στα...ινδιανικα,τι'ναι αυτα που μιλαει... tongue

New Moon - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 8 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» *Spoiler thread*

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: