| New Moon DVD | |
|
+72$ofi@ + Edward despina aek Mrs.Cullen mimigk !~Twilighter~! SULPICIA-phoive peby fotini_loves_edward twilightFOREVER ΕΡΗ MyrtoCullen nonipas300 Bella13 scarlet rose lydiacallen robb.elen matia* Rozmari twilightsagaddicted AnaroseCullen Ashley Greene AliceK redbutterfly evac maria23 magica Twilight girl-maniac sunrise alice cullen! VLaSia =) vikaki21 ma.do dimitroula-robsessed nantiaki_twilight 4 ever niki ntinaki pink DinaCullen NICKY Bella Cullen12 JuStleNe Lizzy Cullen Kristen Stewart Alexia_4 Mrs Alice Morena hiddenfantasy Fotis333 dani Kimberly T-NM-E-BD ioannaki-twilightaddicted SpunK RansoM elsa RafaelaVolturi freakyannie .::Ελευθερία::. John Cullen sambrina d@n@e twilight! liaki evaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn team edward volturi girl evi ~Rob-Patty~ MARIA SWAN CULLEN dolores!! Mαρία angepsi 76 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 9 Μαρ 2010 - 18:44 | |
| αμαν πια! ποτε θα βγει και σε εμααααααας | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 9 Μαρ 2010 - 18:47 | |
| Μετα απο κανενα μηνα..... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 9 Μαρ 2010 - 18:55 | |
| | |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| |
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 9 Μαρ 2010 - 22:01 | |
| Να ρωτησω λιγο.. Οταν βγει το DVD εσεις απο που θα το προμηθευτειτε? Υπαρχει συγκεκριμενο καταστημα? Διοτι, εγω ρωτησα στο seven και μου ειπανε πως δεν ξερουνε τιποτα και ΑΝ ερθουν extra σκηνες, μονο τοτε μπορω να το δω! Αλλα και παλι, εγω το θελω με τη συσκευασια του! Και μη με λιθοβολισετε, αλλα δεν εχω ουτε του Λυκοφωτος | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 9 Μαρ 2010 - 22:07 | |
| εγω προσωπικα εχω σκοπο να το προμηθευτω απο το fnac | |
|
| |
dimitroula-robsessed Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τετ 10 Μαρ 2010 - 10:37 | |
| αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! μου ηρθε ξαφνικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! νικακι προειδοποιησε πρωτα την επομενη!!!!!! κ εγω απο το fnac η public η metropolis. αναλογως που θα το εχει κ σε τι κατασταση θα το εχει!!!!!!!!!δν θελω οτι κ οτι με τη saga!!!!!!
vlasia, τα κακα νεα ειναι οτι τωρα πλεον πρεπει να ξεχασεις το ονειρο της συλλεκτικης(jewelery box-αν γραφεται ετσι..δν θυμαμαι..)... απο την οποια κυκλοφορησαν πολυ λιγα καμματια κ οσοι προλαβαν προλαβαν.ειναι καταπληκτικη!!!!!!!! τα καλα νεα ειναι οτι υπαρχει το dvd κ τα extras του στην τιμη 8 η 9Ε αναλογως που θα το βρεις...κ κυκλοφορει παντου(fnac, pablic, metropolis) | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τετ 10 Μαρ 2010 - 13:25 | |
| Κ γ οσους δεν μενουν Αθήνα? | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 833 Registration date : 06/02/2010
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τετ 10 Μαρ 2010 - 14:05 | |
| τι καταστηματα εχετε στη ροδο? σιγουρα θα υπαρχει καποιο απο το οποιο θα μπορεσεις να το προμηθευτεις... μπορεις να ρωτησεις συγγενεις σου που μπορει να ξερουν πιο πολλα η να ψαξεις στο ιντερνετ... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τετ 10 Μαρ 2010 - 14:11 | |
| Τι να πω?? Δεν εχω αγορασει ΠΟΤΕ dvd απο μαγαζι. Ολα απο internet αλλα το συγκεκριμενο θελω να το πάρω κανονικα..... Το εχω βεβαια στην καλυτερη αναλυση που υπαρχει (1080p αν δεν κανω λαθος) αλλα θελω και την ειδικη εκδοση με κομμενες σκηνες, συνεντευξεις, μενταγιον...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τετ 10 Μαρ 2010 - 14:38 | |
| μεταγιον κ μπλα μπλα δν εκαναν την τιμη ουτε σε εμας, μν φανταστεις πολυτελεια!!! αλλα ηταν πολυ καλη!!!!!
στα αλλα ειναι κατανοητο, γουστα ειναι αυτα αλλα το λυκοφως πως διανοησαι να μν το παρεις σε dvd ειναι δυσκολο!!!!!!!
πιστευω οτι πιο ευκολο ειναι να ψαξεις τα καταστηματα στο νετ, στανταρ θα υπαρχει καποιο αν οχι διπλα σου λιγο πιο περα! επισης αν βρεις καταστημα σιγουρα θα εχει την εκδοση που εγραψα πιο πανω στην vlasia. οσον αφορα το dvd τα εχει ολα- οσα εχει κ η συλλεκτικη που εχω εγω. αλλα επειδη κυκλοφορει κ το απλο dvd εχε το νου σου να παρεις αυτο που θα γραφει 2disc special edition γιατι τα extras ειναι σε διαφορετικο dvd... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τετ 10 Μαρ 2010 - 14:44 | |
| Πως??? Ποια??? Βασικα την αλλη Πεμπτη θα ειμαι Αθηνα αλλα δεν θα εχουμε χρονο για ψωνια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τετ 10 Μαρ 2010 - 14:49 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- Πως??? Ποια??? Βασικα την αλλη Πεμπτη θα ειμαι Αθηνα αλλα δεν θα εχουμε χρονο για ψωνια...
δν θα προλαβετε ουτε για λιγο να πατε μεχρι το public? παρακαλεσαι τους γονεις σου!!!!!!!!! | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τετ 10 Μαρ 2010 - 15:44 | |
| τελικα μαθαμε ποτε θα βγει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το dvd;!;!;!;!;! | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τετ 10 Μαρ 2010 - 16:35 | |
| εγω πηγα στο fnac και μου ειπαν λιγο πριν απο το Πασχα... | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Πεμ 11 Μαρ 2010 - 16:55 | |
| Μακαρι παναγιτσα μου???Παντως στο εξωτερικο βγαινει στις 20 του μηνος...ααα...δειτε τι προσθεσανε στο σιτε της νεας σεληνης...το επισημο εννοω... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Πεμ 11 Μαρ 2010 - 17:24 | |
| Εχθες σε μια ιστοσελιδα{νομιζω της οντεον}εγραφε πως θα βγει 23 μαρτιου... | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 14 Μαρ 2010 - 4:42 | |
| αχ άντε ωραία!!!!!!!!!!!!!!!!ξέρετε άμα θα υπάρξει κάποια συλλεκτική έκδοση όπως πέρυσι?? | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 14 Μαρ 2010 - 8:43 | |
| Λεεεες???? Μακαρι! Αχ θελω πολυ να δω τις διεγραμμενες σκηνες... - Σπόιλερ:
τουλαχιστον εκει ο Ρομπ ειναι ζωντανος....
| |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 14 Μαρ 2010 - 10:33 | |
| σιγουρα θα βγαλουν με SPECIAL EDITION...Εξαλλου καπου μου φαινετε πως εχω δει το εξωφυλλο... δε με βλεπω καλα μεχρι τοτε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 14 Μαρ 2010 - 10:35 | |
| αντε! δεν μπορω να περιμενω! ποτε θα το βγαλουν και στην Ελλαδα? Η οντεον δεν εχει βγαλει καποια ανακοινωση ακομα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 14 Μαρ 2010 - 12:08 | |
| Στην Κυπρο δεν εχει βγει?? εδω γιατι μας το καθυστερουν? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 14 Μαρ 2010 - 14:28 | |
| γιατι ειναι χαζοι...εχε χαρη που θελω το DVD αλλιως δεν θα πηγαινα να το παρω ουτε με σφαιρες... θα τους ελεγα εγω μετα...αλλα New Moon ειναι αυτο... | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 14 Μαρ 2010 - 14:35 | |
| παιδια πηγα στο public τη παρασκευη και ειχαν κολλημενη μια αφισα που ελεγε 22 Μαρτιου η νεα σεληνη μονο στο public, ειναι ενα κουτι που εχει μεσα διαφορα(δεν ξερω τη εχει, δεν το ελεγε) μακαρι να βγει τοτε, να παω να το αγορασω | |
|
| |
Twilight girl-maniac Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : ......... Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 14 Μαρ 2010 - 14:38 | |
| Παιδια εγω ειδα τρειλερ για το dvd της νεας σεληνης στο mtv και ελεγε διαφορα αλλα και πως να το κερδισει καποιος δωρεαν στελνοντας μηνυμα!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| New Moon DVD | |
|