| New Moon DVD | |
|
+72$ofi@ + Edward despina aek Mrs.Cullen mimigk !~Twilighter~! SULPICIA-phoive peby fotini_loves_edward twilightFOREVER ΕΡΗ MyrtoCullen nonipas300 Bella13 scarlet rose lydiacallen robb.elen matia* Rozmari twilightsagaddicted AnaroseCullen Ashley Greene AliceK redbutterfly evac maria23 magica Twilight girl-maniac sunrise alice cullen! VLaSia =) vikaki21 ma.do dimitroula-robsessed nantiaki_twilight 4 ever niki ntinaki pink DinaCullen NICKY Bella Cullen12 JuStleNe Lizzy Cullen Kristen Stewart Alexia_4 Mrs Alice Morena hiddenfantasy Fotis333 dani Kimberly T-NM-E-BD ioannaki-twilightaddicted SpunK RansoM elsa RafaelaVolturi freakyannie .::Ελευθερία::. John Cullen sambrina d@n@e twilight! liaki evaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn team edward volturi girl evi ~Rob-Patty~ MARIA SWAN CULLEN dolores!! Mαρία angepsi 76 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 17:57 | |
| Ειδα σημερα στο fnac το memory box που λεγανε οτι θα βγει....δεν λεω πανεμορφο... αλλα εκανε.... 149 ευρω!!!!!!!!!!!!!
Αυτη την εκδοση του dvd πηρα και τωρα θυμηθηκα που την ειχα ξαναδει.... Αρα το κολιε ειχε η κενη θηκη και οι βλακες δεν μας το βαλανε... Αααα....αγορασα και το Twilight in Forks!!!!!!!!!!! - Σπόιλερ:
Δεν εχω προλαβει να το δω αλλα λιγο που το εβαλα φαινεται τελειο!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 18:26 | |
| καλα υπερβολικο ειναι ελεος 149 ευρω??? δεν νομιζω οτι πολλα ατομα θα το αγορασουν
μα γιατι βγαλανε το κολιε, θα μου αρεσε αν το ειχε μεσα..... | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 18:29 | |
| 149 να ειναι οι ωρες τους | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 18:30 | |
| Ελα μου ντε???Γιατι το βγαλανε???Μην μας δωσουν μια ολοκληρωμενη χαρα αυτοι οι ανθρωποι!!!
Ναι και εγω πολυ υπερβολικο το βρισκω...γιατι ουσιαστικα πληρωνεις μονο το κουτι...δεν λεω δερματινο αλλα και παλι... | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 18:34 | |
| - Edward_ Breaking_ Dawn έγραψε:
- 149 να ειναι οι ωρες τους
Χεχεχεε Ειμαστε κακιουλες και μας αρεσει! Τουλαχιστον δεν εγινε το ιδιο οπως με το jewelery box του twilight και τελικα ΚΑΙ το πληρωσαν 80κατι ευρω ΚΑΙ δεν ειχε κοσμηματα μεσα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 18:38 | |
| Δεν ειμαστε εμεις κακιες...αυτοι ειναι που εκμεταλευοντε την αδυναμια μας και ο,τι και να βγαλουν κοστιζει μια περιουσια...
Δεν ειχε 80κατι το jewelery του λυκοφωτος...τλχ οχι εδω...εγω το πηρα και ειχε 30...και ειχε πραγματακια..απλα οχι τοσα οσα το ξενο... | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 18:38 | |
| το κουτι του twilight εγω το πληρωσα 29 ευρω περσυ! και καλα δεν μπορουσαν να το βαλουν τοσο και του new moon? τι θα εχει μεσα? χρυσες καδενες? ελεος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 18:40 | |
| Αυτο ειναι το θεοκουλο...οτι αν παρατηρησεις δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ μεσα!!! | |
|
| |
lydiacallen Twilight Human
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 18/06/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 18:43 | |
| να ρωτησω κατι???το twilight in forks τι ειναι ??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 18:45 | |
| Σου βαζω την περιληψη που εχει απο πισω για να καταλαβεις...
Το Twilight in Forks αποτελεί το απόλυτο ντοκιμαντέρ για την πόλη του Φορκς που έγινε διάσημη μέσα από την ταινία και τα βιβλία του Twilight. Επειδή στην πραγματικότητα οι ταινίες του Twilight δεν γυρίστηκαν στο Φορκς, αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία για να δείτε την πόλη που ενέπνευσε την Στέφανι Μέγερ για να γράψει τα περίφημα ρομαντικά της βιβλία. Υπάρχουν στΆ αλήθεια βρικόλακες και λυκάνθρωποι εκεί; Γνωρίστε τους πραγματικούς κατοίκους της πόλης που τόσοι fans αγάπησαν, όπως για παράδειγμα τον Αρχηγό της Αστυνομίας ή την υπάλληλο στο εμπορικό κέντρο του Φορκς, που οι περισσότεροι μπερδεύουν με την Μπέλα. Δείτε το πραγματικό λύκειο του Φορκς, ακούστε την μυθολογία των Κουιλέτς από τον αυτό-αποκαλούμενο παππού του Τζέικομπ αλλά και όλους τους ανθρώπους και τα μέρη που καθιστούν το Φορκς και το Λα Πους τα ιδανικότερα σκηνικά για την Twilight Saga. | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 18:48 | |
| - Edward_ Breaking_ Dawn έγραψε:
- το κουτι του twilight εγω το πληρωσα 29 ευρω περσυ! και καλα δεν μπορουσαν να το βαλουν τοσο και του new moon? τι θα εχει μεσα? χρυσες καδενες? ελεος
Χμ!Εγω εψαχνα εψχνα και ολο και πιο ακριβο το εβρισκα!Μεχρι που μια ξαδερφη μου -κολλημενη και αυτη- μου ειπε πως δεν αξιζε γιατι δεν ειχε τιποτα μεσα! Και μαλιστα οταν πηγα σε ενα μετροπολις μου ειπε μια κοπελα εμπιστευτικα οτι πολλα τους τα επεστρεψαν οι πελατεσ, οποτε και δεν το αγορασα!!!!Ακομα χειροτερα δλδ, θα ειδαν φαινεται οτι πουλαει και θα ανεβασαν τις τιμες!!!Ολα εμπορικα τα εχουν καταντησει!!!Που να τους κινηγησει ο Τζειμς και υστερα να τους πιει το αιμα παρεουλα με τη Βικρορια!!!!!!!! Ουφ, τα πα και ξαλαφρωσα! | |
|
| |
lydiacallen Twilight Human
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 18/06/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 18:49 | |
| α καλο πρεπει να ειναι οταν το δεισ πεσ μασ αν ειναι καλο? ευχαριστω πολυ | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 20:37 | |
| παιδια μολις τωρα το ειδα το dvd και ειναι ουαου!
στο σινεμα δεν ηταν τοσο φωτεινο οσο στο dvd ,για αυτο πιστευω πως ειναι καλυτερο!
τρεχατε να προλαβετε!!!!!!!!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 20:47 | |
| υπάρχει η σκηνη του Συμβιβασμου??? γιατι κατι τετοιο μου ειπε μια φιλη μου..... | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 20:51 | |
| στην ταινια οχι! η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβα να δω τις κομμενες σκηνες και καποια αλλα που εχει επιπλεον απο την εκλειψη! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 20:58 | |
| εγω τα ειδα ολα...νομιζω. Χθες το βραδυ το πηρα και σημερα ειχα 3 ωρες μαθημα αλλά το καταφερα να το δω ολο και τα δυο dvd. Τωρα μπορει να μου εχει ξεφυγει τιποτα αλλα εχω την εντυπωση οτι τα εχω δει ολα, γι' αυτο ρωταω...... Ελεγα μηπως η σκηνη του συμβιβασμου(απο εκλειψη) ειναι σαν sneak peak στο dvd, αλλα δεν ηξερα σε ποια εκδοση και φοβομουν μην τυχον πηρα την λαθος | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 21:35 | |
| ειδα τα γυρισαματα και ειχε πολυ πλακα, ειδικα οι σκηνες με τον ρομπ - Σπόιλερ:
μου αρεσε η σκηνη στο παρκινγ του σχολειου που ο ρομπ ξεχναει τα λογια του...ειχε πλακα
| |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 21:53 | |
| ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!!!!!!!! ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Σαβ 27 Μαρ 2010 - 22:16 | |
| μηπως ξερει κανενασ ποτε θα ερθουν και στη θεσσαλονικη? | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 28 Μαρ 2010 - 4:25 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 28 Μαρ 2010 - 4:35 | |
| Ρε παιδια!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω μπερδευρεί........... μπορεί να μου πει καποιος πόσες εκδοσεις του dvd υπάρχουν????????????? | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 28 Μαρ 2010 - 11:05 | |
| | |
|
| |
Morena Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 45 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 1227 Registration date : 10/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 28 Μαρ 2010 - 13:19 | |
| Ακόμα στη Θεσσαλονίκη;;;;;; τσ τσ τσ τσ!!! ήμαρτον πια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 28 Μαρ 2010 - 13:36 | |
| Ρε παιδια δν ειναι δικαιο στην προτευουσα ναι και οχι στην συμπροτευουσα! Ειναι οι μεγαλυτερες πολεις που να παρει! Μου φενετε οτι στην Ελλαδα μας θεωρουν κατωτερους! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Κυρ 28 Μαρ 2010 - 13:37 | |
| - T-NM-E-BD έγραψε:
- Ρε παιδια!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχω μπερδευρεί...........
μπορεί να μου πει καποιος πόσες εκδοσεις του dvd υπάρχουν????????????? Υπαρχουν 5 εκδοσεις + η Βlueray 1.H Single Disc Edition με ενα dvd που περιλαμβανει την ταινια, τις deleted scenes + Eclipse Sneak Peek 2.Η Two-Disc Special Edition που περιλαμβανει ολα τα extra (extended scenes, music videos, interview with the volturi κτλ) 3.Η Blueray με τα 2 dvd 4.H Limited Edition Gift Set που περιλαμβανει την κουκλιτσα του Εντ και τα 2 dvd 5.H Steel Book με τα 2 dvd σε μεταλλικη θηκη 6.Η Digipack με τα 3 dvd σε digipack θηκη | |
|
| |
| New Moon DVD | |
|