| New Moon DVD | |
|
+72$ofi@ + Edward despina aek Mrs.Cullen mimigk !~Twilighter~! SULPICIA-phoive peby fotini_loves_edward twilightFOREVER ΕΡΗ MyrtoCullen nonipas300 Bella13 scarlet rose lydiacallen robb.elen matia* Rozmari twilightsagaddicted AnaroseCullen Ashley Greene AliceK redbutterfly evac maria23 magica Twilight girl-maniac sunrise alice cullen! VLaSia =) vikaki21 ma.do dimitroula-robsessed nantiaki_twilight 4 ever niki ntinaki pink DinaCullen NICKY Bella Cullen12 JuStleNe Lizzy Cullen Kristen Stewart Alexia_4 Mrs Alice Morena hiddenfantasy Fotis333 dani Kimberly T-NM-E-BD ioannaki-twilightaddicted SpunK RansoM elsa RafaelaVolturi freakyannie .::Ελευθερία::. John Cullen sambrina d@n@e twilight! liaki evaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn team edward volturi girl evi ~Rob-Patty~ MARIA SWAN CULLEN dolores!! Mαρία angepsi 76 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:46 | |
| Αυτο πρεπει να ειναι το απλο με το ενα dvd!!!απο την περιγραφη και το κοστος 100% Τι εξωφυλλο ειχε? Αυτο ή αυτο | |
|
| |
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:51 | |
| αυτο με το 1 disc ειχε το πρωτο εξωφυλλο!το λεει και πανω στην εικονα αν κοιταξεισ προσεκτικα δν λεει two disc... | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:56 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:58 | |
| VLaSia =) για ενοικιαση το θεσ και κανει 10????παντωσ αυτα τα extras που ανεφερα ειναι στο two disc που κανει 24 ευρω.αν παρεισ τη digipack η τη steelbook ειναι το ιδιο απλα κανουν 25 ευρω.εγω τo πηρα απο το public αλλα νομιζω μπορεισ να το βρεισ απο σχεδον παντου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:59 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 20:02 | |
| - SULPICIA-phoive έγραψε:
- VLaSia =) για ενοικιαση το θεσ και κανει 10????παντωσ αυτα τα extras που ανεφερα ειναι στο two disc που κανει 24 ευρω.αν παρεισ τη digipack η τη steelbook ειναι το ιδιο απλα κανουν 25 ευρω.εγω τo πηρα απο το public αλλα νομιζω μπορεισ να το βρεισ απο σχεδον παντου
Οχι ενοικιαση... Οποια ταινια θελησεις να αγορασεις κανει 10 ευρω... Βεβαια, πρεπει να εχω κανει λαθος. Τα δυο discs κανουν 14, συγνωμη. Παντως πανω κατω η ιδια τιμη... Ομως δεν εχει ολα οσα ανεφερες. Αρα, παω στο public για το 2 disc που εχει απολα, παιρνοντας 24 ευρω! Δεν μου φαινεται ασχημο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 20:04 | |
| - VLaSia =) έγραψε:
- SULPICIA-phoive έγραψε:
- VLaSia =) για ενοικιαση το θεσ και κανει 10????παντωσ αυτα τα extras που ανεφερα ειναι στο two disc που κανει 24 ευρω.αν παρεισ τη digipack η τη steelbook ειναι το ιδιο απλα κανουν 25 ευρω.εγω τo πηρα απο το public αλλα νομιζω μπορεισ να το βρεισ απο σχεδον παντου
Οχι ενοικιαση... Οποια ταινια θελησεις να αγορασεις κανει 10 ευρω... Βεβαια, πρεπει να εχω κανει λαθος. Τα δυο discs κανουν 14, συγνωμη. Παντως πανω κατω η ιδια τιμη... Ομως δεν εχει ολα οσα ανεφερες. Αρα, παω στο public για το 2 disc που εχει απολα, παιρνοντας 24 ευρω! Δεν μου φαινεται ασχημο! Καλες αγορες!!!! | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 22:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 22:50 | |
| Αντε και καλες αγορες κοριτσια απο τη συμπρωτευουσα!!! | |
|
| |
fotini_loves_edward Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 25/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:08 | |
| κοριτσια μου να ρωτησω η κουκλιτσα του εντουαρντ που ειναι με το dvd μαζι ,του μοιαζει? αξιζει δηλαδη να το αγορασω? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:14 | |
| Αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο πιστευω αλλα για να μην σε παρουμε και στο λαιμο μας οριστε : - Σπόιλερ:
| |
|
| |
fotini_loves_edward Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 19 Registration date : 25/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Δευ 29 Μαρ 2010 - 23:55 | |
| τα γυαλια βγαινουν ή ετσι ειναι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 30 Μαρ 2010 - 1:34 | |
| Δεν βγαινουν...Μονο το κεφαλι + τα χερια στριβουν! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τρι 30 Μαρ 2010 - 10:54 | |
| λοιπον θα το πω σε εσας γιατι ποιοι αλλοι θα καταλαβουν τη χαρα μου. Το πηρα τοπηρα το πηρα!!!!!!Πηρα το dvd του new moon με τα δυο dvd!!!!!!περναγα τυχαια απο τα metropolis και το ειχαν σε σημειο οπου φαινοταν με το που περναγες απεξω και μολισ το ειδα επαθα σοκ! περιττο να σας πω αρχισα να χοροπηδαω στη μεση του δρομου και οτι εγινα λιγο ρεζιλι αλλα παει στα κομματια γιατι οταν πλεον το αγορασα και το πηρα στα χερια μου καλμαρα...επειτα ειμουν με ενα χαμογελο ολη μερα...και ακομα πονανε τα μαγουλα μου!!! | |
|
| |
mimigk Twilight Human
Ηλικία : 34 Τόπος : σε έναν κόσμο χωρίς ξυπνητίρια Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 30/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τετ 31 Μαρ 2010 - 19:43 | |
| Μήπως γνωρίζει κάποιος αν οι κομμένες σκηνές υπάρχουν μόνο στην διπλή έκδοση ?????? | |
|
| |
AliceK Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Τετ 31 Μαρ 2010 - 20:04 | |
| - mimigk έγραψε:
- Μήπως γνωρίζει κάποιος αν οι κομμένες σκηνές υπάρχουν μόνο στην διπλή έκδοση ??????
δεν γνωριζω σιγουρα...αλλα πιστευω οτι στο μονο dvd θα εχει μονο τα σχολια του σκηνοθετη!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Πεμ 1 Απρ 2010 - 2:46 | |
| Ελεος πια!!!!!!! πΌΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ...αλλα ο ανθρωπος ετσι απληστος ειναι... Στο public χτες ειχε αδειασει ο τόπος απ τα dvd υπήρχαν μόνο αυτά με τη μεταλλικη θηκη και παλι καμια 20αρια μου ειπαν οτι πριν κλεισουν θα βαλουν καινουρια απ τη αποθηκη....πηγα λοιπον και πηρα το 2 special edition Σήμερα ούτε και εγω ξερω ποσες ώρες εβλεπα τα προσθετα.... Και εχω να κανω τις εξης παρατηρησεις: 1) μου αρεσε που ειχαν σε ξεχωριστα ποστ τις σκηνες Εντουαρτ & Τζεικομπ 2)το βιντεικλιπ του sportlight Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!!!!γελιο πολυ γελιο!!!!!! 3)Παρατηρησαρε ότι τον για τον Ρομπ δεν ειχαν βαλει πολλες συνεντευξεις και γενικα δεν τον ρωταγαν εκει που λεγαν ολοι για τους φαν???????? | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:33 | |
| πηγα χθες στο φνακ και ειδα το κουτι του new moon kαι μαντψτε ποσο ειχε!
139 ευρω! απορω ποιος ανθρωπος θα το αγορασει
| |
|
| |
Ηλικία : 109 Τόπος : Οπου γης και πατρης Αριθμός μηνυμάτων : 694 Registration date : 24/08/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:40 | |
| Απο χρυσαφι ειναι;;;; | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:40 | |
| ειναι δερματινο λεει και εχει εναν καθρεφτη! ελεος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:48 | |
| Ελεος!!! και δεν εχει τπτ αλλο μεσα;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:51 | |
| αυτο λεω και εγω! αν ειναι δυνατον! μου λεει η μανα μου μηπως τρελαθηκες και δεν θελεις να το αγορασεις? και της κανω οχι οχι χαχαχαχα δεν εχω τρελαθει ακομα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: New Moon DVD Πεμ 1 Απρ 2010 - 10:57 | |
| | |
|
| |
| New Moon DVD | |
|