| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|
+41Marzaki Cullen Bitten Pillows Nantia Hale_Biers Stella Sunlight ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sisaki ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina mpellanti21 Vivaki Cullen ed<3 twilightsagaddicted niki di1996 paru !~Twilighter~! AnaroseCullen mR.Geo sambrina Bella Cullen12 pink kristen(a) MIKAELLA d@n@e twilight! evi Lizzy Cullen LizCullen Ειrιnι scarlet rose Gωgω-Twilighter Rozali87 Princess Velvet_Vamp Darkbella WhiteQueen DanaeCullen touli hobo ClairDeLune nessie spunkransom 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spunkransom New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Παρ 28 Νοε 2008 - 15:04 | |
| Σε τι είδους περιπετειές σε βάλαν τα βιβλία σου? | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Isle Σκιάθος Αριθμός μηνυμάτων : 146 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Παρ 28 Νοε 2008 - 15:19 | |
| παιδια μου ζυτησε μια γνωστη μου να της δανεισω το βιβλιο και ψαχνω εναν ευγενικο τροπο να της πω εμμεσα "HELL NO!!" καμια ιδεα..? :?: | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Παρ 28 Νοε 2008 - 15:45 | |
| Πες της ότι το έχεις δώσει αλλού! Εγώ το έδωσα σ' ένα φίλο μου και σήμερα πέταγε κάτι προστυχιές σχετικά με την σχέση της Μπέλλας και του Έντουαρτ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Παρ 28 Νοε 2008 - 15:47 | |
| λες ε?οκ!αυτο θα κανω!ευχαριστω! | |
|
| |
ClairDeLune Twilight Human
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 21/09/2008
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Παρ 28 Νοε 2008 - 18:59 | |
| - nessie έγραψε:
- Πες της ότι το έχεις δώσει αλλού!
Σωστήηηηη! :cheers: Εγώ το έχω μάθει το μάθημά μου πια, και δανείζω βιβλία μόνο σε άτομα απολύτως αξιόπιστα, που ξέρω ότι θα τα μεταχειριστούν καλά (ή θα με αφήσουν να τους πιω το αίμα χωρίς διαμαρτυρίες άμα κάνουν καμιά πατάτα ). | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 29 Νοε 2008 - 0:23 | |
| - ClairDeLune έγραψε:
(ή θα με αφήσουν να τους πιω το αίμα χωρίς διαμαρτυρίες άμα κάνουν καμιά πατάτα ). χαχαχα Έχεις μπει στο κλίμα για τα καλά βλέπω... :cherry: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 29 Νοε 2008 - 13:44 | |
| παιδια ακουστε!σημερα εκανα εκθεση στο φροντιστιριο. και μιλουσαμε για βιβλια !και προτεινα στην καθηγητρια το Λυκοφως και μου λεει με νοημα "το εχω διαβασει".εγω επαθα κριση και για την υπολυπη ωρα σχολιαζαμε το βιβλιο,τον Εντουαρντ, και εξηγουσαμε στους υπολοιπους την πλοκη!!αν ειναι η εκθεση ειναι ετσι στις πανελλαδικες το 20 το χω στανταρ! | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 29 Νοε 2008 - 14:31 | |
| αχ τυχερη!!!! εγω σε οποια καθηγητρια και να πηγα να πω κατι μου τα μασουσαν..!!! :confused: ολο εχω δουλειες, δεν προλαβαινω... κτλ... ενα σωστο ανθρωπο δεν μπορω να βρω!!!! | |
|
| |
touli Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : kozani Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 29 Νοε 2008 - 14:54 | |
| μν το ψαχνεις...και εμενα ολο δικαιολογιες ειναι οταν τους προτεινω καποιο βιβλιο... δεν τους κατηγορω παντως.πρα;γματι εχουν αρκετες δουλειες να κανουν απο το να διαβαζουν οτι βιβλιο τους προτεινει καθε μαθητης, ακομα και αν αυτο ειναι το twilight | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 30 Νοε 2008 - 10:53 | |
| Κοριτσια λιγο ασχετο αλλα διαβαζα σημερα ενα βιβλιο στο οποιο λεει πως το OCD σημαινει Obsessive Compulsive Disorder και ειναι κατι που το παθαινουν τα ΣΚΥΛΙΑ και γλειφουν το δερμα τους μεχρι να μην τους μεινει καμια τριχα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 30 Νοε 2008 - 12:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 30 Νοε 2008 - 12:17 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 30 Νοε 2008 - 13:30 | |
| Μόλις βρήκα το κατάλληλο τραγούδι για να φτιάξω music video!!! :cheers: :cheers: :cheers: Μόνο που χρειάζομαι το κατάλληλο υλικό... Την ταινία σε dvd για παράδειγμα... | |
|
| |
| |
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 30 Νοε 2008 - 14:20 | |
| Ενταξει εγω για καλο το πα! ξερεις αφου μπορουσα να βοηθησω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 30 Νοε 2008 - 14:52 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Ενταξει εγω για καλο το πα! ξερεις αφου μπορουσα να βοηθησω....
Ναι βρε το ξέρω και σε ευχαριστώ πολύ! *huggy* | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 22 Δεκ 2008 - 21:14 | |
| Δεν το πιστευω αυτο που εκανα σημερα... αρχισαν οι διακοπες κ ειπα να διαβασω την Εκλειψη μπας και καταφερω να συμπαθησω τον Τζεηκομπ. Ανοιγω λοιπον καπου προς το τελος και πεφτω στο εξης κομματι: ''Because there was that smaller part of me - smaller, but getting louder and angrier every minute, screaming at the rest of me - that craved a different set of arms." ( Bella Swan, when hugging Edward). Δεν αντεξα. Το σκισα.
Προς Τζεηκομπ: ΒΛΑΚΟΖΩΟ ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΡΕ ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΨΟΦΑ ΡΕ ΨΟΦΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑ ΤΟ ΘΕΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΦΟΛΑ!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΧΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!! Κ αυτη η Μπελλα... μακαρι τελικα να πεθαινε αρκει να μην ειχε γινει κολλητη με τον Τζεηκομπ.
Δεν μπορω συγχιστηκα παλι.... με συγχισε το αντε να-μην-πω-τωρα!!!! | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 22 Δεκ 2008 - 22:25 | |
| Δαναη δεν σε πιστευω!! Παντως εγω ειμαι μαζι σου στον αγωνα για ενα καλητερο κοσμο χωρις Jacob!! :king: | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 22 Δεκ 2008 - 22:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 22 Δεκ 2008 - 23:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τρι 23 Δεκ 2008 - 2:19 | |
| - danaecullen έγραψε:
- Δεν το πιστευω αυτο που εκανα σημερα... αρχισαν οι διακοπες κ ειπα να διαβασω την Εκλειψη μπας και καταφερω να συμπαθησω τον Τζεηκομπ. Ανοιγω λοιπον καπου προς το τελος και πεφτω στο εξης κομματι:
''Because there was that smaller part of me - smaller, but getting louder and angrier every minute, screaming at the rest of me - that craved a different set of arms." ( Bella Swan, when hugging Edward). Δεν αντεξα. Το σκισα.
Προς Τζεηκομπ: ΒΛΑΚΟΖΩΟ ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΡΕ ΣΕ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΨΟΦΑ ΡΕ ΨΟΦΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑ ΤΟ ΘΕΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΦΟΛΑ!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΧΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!! Κ αυτη η Μπελλα... μακαρι τελικα να πεθαινε αρκει να μην ειχε γινει κολλητη με τον Τζεηκομπ.
Δεν μπορω συγχιστηκα παλι.... με συγχισε το αντε να-μην-πω-τωρα!!!! xaxaxaxaxa Είσαι φοβερή!! Μαζί σου!! Εδώ που τα λέμε αυτά τα λογια της Μπέλλα μου τη σπάνε και εμένα πολύ! Κουκλίτσα μου, ολόκληρο παίδαρο έχεις μπροστά σου, που πεθαίνει για την πάρτυ σου! Τι τον θες τον αλλό το σάπιο!???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τρι 23 Δεκ 2008 - 9:03 | |
| Οπως ειχες πει και συ υπαρχουν και ηλιθιες που τους αρεσουν οι γυφτοι... | |
|
| |
| |
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 2:31 | |
| Αφηστε ενας φιλος μου θελει να του δωσω το βιβλιο Λυκοφως γιατι θελει να το διαβασει η αδερφη του και του ειπα οκ!!Απλα δυσκολευομαι να το αποχωριστω,και δεν ξερω ποτε θα το παρω πισω...!!! Ειμαι πολυ δεμενη με τα βιβλια μου!! Αν ειχα χρηματα αυτη τη στιγμη θα αγοραζα και αλλο ενα και ολα θα ηταν οκ.... | |
|
| |
| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|