| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|
+41Marzaki Cullen Bitten Pillows Nantia Hale_Biers Stella Sunlight ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sisaki ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina mpellanti21 Vivaki Cullen ed<3 twilightsagaddicted niki di1996 paru !~Twilighter~! AnaroseCullen mR.Geo sambrina Bella Cullen12 pink kristen(a) MIKAELLA d@n@e twilight! evi Lizzy Cullen LizCullen Ειrιnι scarlet rose Gωgω-Twilighter Rozali87 Princess Velvet_Vamp Darkbella WhiteQueen DanaeCullen touli hobo ClairDeLune nessie spunkransom 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 14:22 | |
| Μην το δώσεις! Είσαι τρελή... Δενέχουν λεφτά αυτοί να το πάρουν μόνοι τους?? | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| |
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 16:28 | |
| Μην του το δωσεις!! Εγω εχω δωσει το Eclipse σε μια κοπελα εδω και 3 μηνες σχεδον και δεν μου το εχει επιστρεψει! Εχω παθει στερητικο συνδρομο! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| |
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 17:35 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 17:48 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 18:12 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 18:14 | |
| Κι εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη που δεν μπορώ να κρατηθώ από τη χαρά μου! Αφήστε... Η πεθερά μου έχει ακόμα τη Νέα Σελήνη Σκέφτομαι να πάω να πάρω μία καινούρια να τελειώνουμε! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 18:15 | |
| | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 18:49 | |
| εγω μολις τελειωσα την νεα σεληνη και την επομενη πηγα σχολειο κρατιομουν με το ζορι για να μην μιλησω γιατι η κολλητη μου ακομα τ διαβαζει κα δεν ηθελα να της τα πω..ετσι λοιπον πηγα σε κατι αλλα κοριτσια που τς αρεσει η ταινια αλλα οχι κ να διαβαζουν και τους τα ειπα ολα και ησυχασα!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 19:35 | |
| - gwgoulini_twilight έγραψε:
- εγω μολις τελειωσα την νεα σεληνη και την επομενη πηγα σχολειο κρατιομουν με το ζορι για να μην μιλησω γιατι η κολλητη μου ακομα τ διαβαζει κα δεν ηθελα να της τα πω..ετσι λοιπον πηγα σε κατι αλλα κοριτσια που τς αρεσει η ταινια αλλα οχι κ να διαβαζουν και τους τα ειπα ολα και ησυχασα!!!!!!!!!!!!!!!!
αχ θες να τα πεις και σε μενα;;!!! εμαθα οτι τελικα 7μερη θα ερθουμε στην Κρητη!!! :bounce: :bounce: :bounce: | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 19:48 | |
| Εγω απορω πως με αντεχει ακομα η κολλητη μου!!!Οτι σκηνη διαβαζω απο το βιβλιο που μου κανει εντυπωση της την αναλυω με καθε λεπτομερεια!!!Πολλες φορες το ιδιο κανω και στη μανα μου η οποια εχει αρχισει να προβληματιζεται με το γεγονος οτι θαυμαζω εναν βρυκολακα!!Παρολο που της εχω δειξει φωτογραφια του Edward ,καθε φορα που αναφερω το ονομα του εκεινη κανει το σταυρο της!!Θα την βαλω με το ζορι να δει την ταινια μπας και καταλαβει γιατι παρακαλαω να βρεθει ενας edward να με δαγκωσει!!! Τα βιβλια μου εχουν γινει ψυχωση με ολη την σημασια της λεξεως!!Χθες ειχαμε βγει να γιορτασουμε με κατι φιλες μου που πηρανε πτυχιο!!Πηγαμε σε ενα ρεμπεταδικο και οταν ο τραγουδιστης αρχισε να τραγουδαει"κι αν ειναι η μοιρα μου σακατεμενη κλπ κλπ'' εμενα στο ασχετο μου ηρθε συνειρμικα η κακη τυχη της Bella που ο edward την αποκαλει trouble magnet!!Συζητησαμε καποια στιγμη για τακουνια και εγω θυμηθηκα παλι την Bella που στο τελος του twilight φοραει το ψηλοτακουνο μαζι με τον γυψο!!!Αφηστε που ολο το βραδυ σκεφτομουν τι καλα που θα ηταν να υπηρχε ο edward και να εμφανιζοταν εκει που ειμασταν και ποσο πολυ θα του πηγαινε ο φωτισμος του συγκεκριμενου μαγαζιου!!!! Το μονο θετικο σε αυτη την παρανοια ειναι οτι διπλα μου ειχα την emerald eyes και παρηγορουσε η μια την αλλη!! Ειμαι ενα βημα πριν τα ψυχοφαρμακα!!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 20:05 | |
| Μην ανυσηχεις! Και εγω εχω αποτρελαθει με το Twlight. Οτιδηποτε αν κανω σκεφτομαι στιγμες απο τα βιβλια και την ταινια. Οτι και να μου πουνε. Σημερα το πρωι που ειχα μαθημα στο διαλειμμα που λεει μια φιλη μου (που εχει κολησει και αυτη αγρια) "Εχω να σου πω' και εγω εκεινη την στιγμη αρχισα να λεω " Say it out loud! Say it!" και μετα χτυπιομασταν στα γελια. Τον ψυχιατρο τον χρειαζομαι εγω παντως. Μου εχει στριψει για τα καλα. | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 20:11 | |
| Φερτε μας τον ψυχιατρο!! Εdward ole οle να δουμε τι θα γινει Edward ole ole Θα τον τρελανουμε και αυτον Edward ole ole και twilighter θα γινει!!!! Ετοιμο το συνθημα!!!Team Edward forever!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 20:40 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 20:47 | |
| Ξερω οτι ειναι νωρις ακομα αλλα αφου εχουμε συνθημα ετοιμο μηπως χρειαζομαστε και ενα πανο για την πρεμιερα του new moon??? Συγνωμη...βγηκα | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 20:53 | |
| χουχου χερομαι που δεν ειμαι μόνη μου ακομα και τισ πιο ακυρεσ στιγμεσ πεταω ατακες απο την ταινια και ολοι με βριζουν αν κ σιγα σιγα με ολα αυτα που εχουν ακουσει εχουν αρχισει ν κολανε και αυτοι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 21:02 | |
| - eirini έγραψε:
- χουχου χερομαι που δεν ειμαι μόνη μου ακομα και τισ πιο ακυρεσ στιγμεσ πεταω ατακες απο την ταινια και ολοι με βριζουν αν κ σιγα σιγα με ολα αυτα που εχουν ακουσει εχουν αρχισει ν κολανε και αυτοι
Μακαρι να κολησουν και αλλοι!!! Μακαρι να διαβαζαν ολοι οι αντρες το twilight!!! Μακαρι ολοι τους να ειχαν για προτυπο τον Edward!!! Τοτε μονο θα γινοταν ο κοσμος μας καλυτερος!!!! Επανασταση twilight τωρα!!! Εμπρος στον δρομο που χαραξε η Meyer!!!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 24 Ιαν 2009 - 21:08 | |
| ετσιιιι=D
αν και για τουσ αντρεσ δεν το βλεπω...
απλα κοροιδευουν[αντρες που λεει ο λογοσ δηλαδη..] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 2:21 | |
| Ααα μην το λετε. Ενας φιλος μου με παρακαλαει να του δωσω να διαβασει το Λυκοφως αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να το παρει απο εμενα. Και ο κολλητος μου εκει που το συγκρινε με το Harry Potter και ελεγε οτι ειναι βλακεια τωρα θελει να το διαβασει. Οποτε κατι γινετε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 11:37 | |
| Εμενα ο κολλητος μου το ειχε παρει στην αρχη κ ηταν για 3-4 μηνες στο μαθημα της βιολογιας... μετα ομως που αρχισα να τον λεω Τζεηκομπ καθε φορα που θυμωνα τα πηρε ολα σβαρνα... μεσα σε 2 βδομαδες τα τελειωσε ολα! (μη σας πω ποσο μου θυμωσε η κοπελα του...) Του αρεσε, αν και προτιμαει λεει την ταινια ( )... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 12:05 | |
| Έχω κι εγώ έναν φίλο που ήξερα από την αρχή ότι θα του άρεσαν τα βιβλία. Αυτός είναι άλλωστε και μεγάλος φαν του Χάρυ Πότερ. Τελικά διάβασε το πρώτο βιβλίο με ενδιαφέρον. Του αρέσει πολύ η ¶λις! Στη συνέχεια διάβασε και τη Νέα Σελήνη αν και του πήρε περισσότερο καιρό. Τώρα περιμένει την Έκλειψη αν και θα βρίσκεται στη Γαλλία όταν θα κυκλοφορήσει οπότε θα αναλάβω να του τη στείλω ταχυδρομικά! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 15:38 | |
| - eirini έγραψε:
- ετσιιιι=D
αν και για τουσ αντρεσ δεν το βλεπω...
απλα κοροιδευουν[αντρες που λεει ο λογοσ δηλαδη..] Αυτό το τελευτέο ξανα πέστο......... | |
|
| |
| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|