| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|
+41Marzaki Cullen Bitten Pillows Nantia Hale_Biers Stella Sunlight ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sisaki ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina mpellanti21 Vivaki Cullen ed<3 twilightsagaddicted niki di1996 paru !~Twilighter~! AnaroseCullen mR.Geo sambrina Bella Cullen12 pink kristen(a) MIKAELLA d@n@e twilight! evi Lizzy Cullen LizCullen Ειrιnι scarlet rose Gωgω-Twilighter Rozali87 Princess Velvet_Vamp Darkbella WhiteQueen DanaeCullen touli hobo ClairDeLune nessie spunkransom 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 9 Ιαν 2011 - 2:12 | |
| εγω τα ειχα δωσει σε ατομο εμπιστοσυνης την Νεα Σελνη και την Εκλειψη και ενω ηταν σε αριστη κατασταση μου τα γυρισε "φαγωμενα"γυρω γυρω απο το εξωφυλλο.... ε απο τοτε δεν τα αφησα να τα γγιξει κανεις...γενικα δεν δινω σε κανενα τα βιβλια μου ουτε καν στον αδερφο μου που με παρακαλαει να του δωσω να διαβασει τα vampire academy στην θεσσαλονικη που σπουδαζει και δεν υπαρχει περιπτωση να τα παρει | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 9 Ιαν 2011 - 14:34 | |
| κι εγω δεν θελω να δανιζω τα βιβλια μου σε ατομα που δεν εμπιστευομαι!! τοτε που πηρα το λυκοφωσ ηθελε η φιλη μου να το διαβασει και εγω η χαζη τησ το δανισα!!μου το επεστρεψε μετα απο 5μηνες και φσκα οταν το πηρα της ειπα και καποια ωραια πραγματα απο τοτε μου ζητουν βιβλια και τουσ λεω οχι...μονο μια φιλ μ εμπιστευομε επδ εχει το ιδιο κολλημα μ μενα και ξερ οτι προσεχ τα βιβλια....απο εκει και περα τουσ αλλουσ | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 9 Ιαν 2011 - 15:11 | |
| Εγω το εχω ξεκαθαρισει σε ολους πως δεν θελω τα βιβλια μου να ειναι λιγοτερο τελεια απο οσο ηταν οταν τα πηρα. Αμα ενα μερος τσαλακωθει αλλα το εχω κανει εγω δεν θα με πειραξει ιδιαιτερα, αλλα αμα το κανει καποιος αλλος Νευριαζω... |
|
| |
Nantia Hale_Biers Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Singapore Αριθμός μηνυμάτων : 1764 Registration date : 08/03/2010
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 9 Ιαν 2011 - 17:57 | |
| εγω εδωσα τους Αγωνες πεινας σε ενα κοριτσι που τα αγαπαει τα βιβλια..ε δεν περιμενα να εχει τσακισμενες τις σελιδες με τις καλυτερες σκηνες!!μολις το ειδα μου γυρισε το ματι..και φυσικα δεν ξαναμιλησαμε απο τοτε! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 26 Ιαν 2011 - 11:12 | |
| εγω εχω μαλωσει με την μανα μου την ξαδερφη μου κ την θεια μου γιατι συνεχεια με ενα βιβλιο ειμαι...αλλα δεν δουλευω δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι πια οποτε τι αλλο να κανω??? ασε να μην πω τι γινεται οποτε μιλω για τον εντουαρντ κ την μπελλα!!! αλλα τα βιβλια που εδωσα στην δανειστικη βιβλιοθηκη της πολης στην οποια ειχα περασει (τει) ακομα μου κανει κανταδες κ μου αναβει κερια !!!εγβ δεν εχω κανεναν να διαβαζει βιβλια οποτε ειμαι ασφαλης!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 26 Ιαν 2011 - 14:27 | |
| Εγω εχω....ειδικα εκεινο το λυκοφως ειχε γυρισε ιτην μιση πολη....Μεχρι που πηγα και το πηρα ξανα και ηρεμησε το κεφαλι μου.....Βιβλια δινω μονο στην κολλητη μου....διαβαζει τα παντα με το που τα τελειωνω.....Και ευτυχως τα προσεχει γτ μετα απο το τριτο εγκεφαλικο δεν με παιρνει για αλλο..... | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 12 Μαρ 2011 - 18:17 | |
| Προχθες ειχαν ερθει τα ξαδερφια μου και εγω ειχα κλειστει ε το λαπτοπ στην κερβατοκαμαρα των γονιων μου(επειδη καθε φορα π με βλεπουν με ντυνουν πριγκηπισσα...)
και βγαινω να παω να παρω νερο(και καμια σοκολατα) και τα βλεπω την μια με την μπλουζα Εντουαρντ να προσπαθει να την βαλει(να την ξεχειλωσει δλδ) και τα αλλα 2 με τα βιβλια μου να κανουν πως διαβαζουν! Γεμισαν σοκολατες τα εξωφυλλα, τσακισαν καποιες σελιδες και γενικα τα κανανε σκατα!!! ΘΑ ΤΑ ΣΚΩΤΩΣΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!! | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 12 Μαρ 2011 - 18:20 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 12 Μαρ 2011 - 18:23 | |
| Εγω εχω τοποθετησει ναρκες γυρω απο την βιβλιοθηκη μου....Και παντοτε οταν ερχονται τα ζιζανια της οικογενειας στεκομαι κερβερος πισω απο την πορτα και φυλαω.... | |
|
| |
Marzaki Cullen Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : - Αριθμός μηνυμάτων : 539 Registration date : 25/08/2010
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 12 Μαρ 2011 - 18:25 | |
| Τους εδωσα τα αρχαια για να παι3ουν.... δν ηξερα οτι θα επερναν τα βιβλια απο το πιο ψηλο ραφι(γ αυτο το λογο τα εβαλα εκει...) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 12 Μαρ 2011 - 18:28 | |
| Γενικα με ενοχλει να πειραζουν τα βιβλια μου...Οοο παλια κι αν ειναι....Του λυκοφωτος τα εχω πολλες φορες ετσι κι αλλιως....Τα 'προχειρα'τα εχω διπλα στο κρεβατι...με το που μπουν μεσα εκει πανε.... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 12 Μαρ 2011 - 19:42 | |
| εγω ειμαι τυχερη!!!! κανενα απο τ ξαδερφια μου, μικρα μεφαλα, δεν ενδιαφερονται για βιβλια γενικως και ετσι δεν κινδυνευω να παθω ανευρυσμα!!!! το μονο καλο στην υποθεση!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 12 Μαρ 2011 - 19:46 | |
| Ουτε τα δικα μου βιβλια κινδυνευουν...τα πιτσιρικια κινδυνευουν αμα πεσουν στα χερια μου.... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 4 Σεπ 2011 - 20:44 | |
| Η δική μου συλλογή είναι στην εντέλεια.Είμαι πολύ τυχερή,γιατί δεν έχουμε πολλά μικρά στο σόι μας!
| |
|
| |
vag120 Twilight Human
Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 5 Σεπ 2011 - 1:00 | |
| Η δική μου συλλογή πάλι έχει ένα μικρό πρόβλημα έκανα το λάθος να δώσω την έκλειψη σε μια φίλη της αδερφής μου... Όταν το επέστρεψε μετά από κανά τετράμηνο εμφανισιακά δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα... Όταν το άνοιξα όμως μου ήρθε μια απίστευτη "ευωδιά" μπόχας χωρίς να έχει κάποιο λεκέ... Ήταν σαν να του έχεις ρίξει αμπούλα βρόμας! Από τότε κι εχει περασει ένας χρόνος κάθε φορά που προσπαθώ να το διαβάσω "δακρύζω πραγματικά" (κι έχω βάλει ένα μπουκάλι άρωμα!)... Να μου κοπεί το χέρι αν ξανά δώσω πουθενά βιβλίο! πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι του ειχε ριξει και ντρεπομαι να την ρωτήσω..... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 5 Σεπ 2011 - 1:49 | |
| Λατρευω την μυρωδια των βιβλιων...και πραγματικα με αρρωσταινει οταν καποιοι καταστρεφουν τα βιβλια μου με τον οποιοδηποτε τροπο... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 5 Σεπ 2011 - 10:12 | |
| - Σπόιλερ:
^Εμείς ταιριάζουμε!
Εκτός από το Λυκόφως,δεν έχω δώσει τα υπόλοιπα του Έπους.Προληπτικά,ξέρετε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 5 Σεπ 2011 - 10:40 | |
| Εγω εχω ολα τα βιβλια αρκετες φορες και παλι δενμ πορω να τα αποχωριστω...και γενικα δλδ βιβλια δανειζω μονο στην κολλητη μου...για ολους τους αλλους ειναι απαγορευμενη ζωνη.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 5 Σεπ 2011 - 10:44 | |
| Σκέφτομαι να βάλω νάρκες γύρω από τα βιβλία της Σάγκα,γιατί ο αδερφός μου με απειλεί κατά καιρούς με κάψιμο και τέτοια... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 5 Σεπ 2011 - 10:55 | |
| Εγω εχω βαλει ναρκες γενικα γυρω απο τα βιβλια μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 5 Σεπ 2011 - 10:59 | |
| Τυχερήη! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 5 Σεπ 2011 - 11:08 | |
| Γενικα και με τα βιβλια μου και με τα κομιξ μου ειμαι κερβερος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 5 Σεπ 2011 - 11:11 | |
| | |
|
| |
vag120 Twilight Human
Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 5 Σεπ 2011 - 11:26 | |
| μετα από αυτο που έπαθα κι εγω κερβερος εγινα! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 5 Σεπ 2011 - 11:35 | |
| Εμένα δε με πειράζει κάποιος να αγγίξει τα βιβλία μου.Αρκεί να μην τα λερώσει.Οι φίλοι μου πια με έχουν μάθει και δε μου ζητάν βιβλία.Εκτός από μια φίλη μου που τώρα έχει το Uglies και έχω φρίξει με όσα διαβάζω εδώ.Ελπίζω να μου το γυρίσει στην ακέραια κατάσταση που της το έδωσα. Με τα κόμικς,τα Λούκυ Λουκ ουσιαστικά,είμαι πιο αυστηρός γιατί θέλει να τα δανείζεται ο αδερφός μου.Αυτός είχε ξεκινήσει τη συλλογή και τα μισά ήταν λουσμένα με καφέ.Έτσι τα πέταξα,ξεκίνησα από την αρχή και τώρα τα έχω κρύψει ώστε να μη τα βρει. Γενικώς είναι πολύ εκνευριστικό να σου χαλάν τα βιβλία... | |
|
| |
| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|