| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|
+41Marzaki Cullen Bitten Pillows Nantia Hale_Biers Stella Sunlight ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sisaki ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina mpellanti21 Vivaki Cullen ed<3 twilightsagaddicted niki di1996 paru !~Twilighter~! AnaroseCullen mR.Geo sambrina Bella Cullen12 pink kristen(a) MIKAELLA d@n@e twilight! evi Lizzy Cullen LizCullen Ειrιnι scarlet rose Gωgω-Twilighter Rozali87 Princess Velvet_Vamp Darkbella WhiteQueen DanaeCullen touli hobo ClairDeLune nessie spunkransom 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vivaki Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : Στο Βροχερο Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 03/05/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:18 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- Καλά εγώ το κόβω :Ρ
ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ: Πώς να ζητήσω ΕΥΓΕΝΙΚΑ από τον μπαμπάκα το βιβλιαράκι;;; Φυσικα δεν επρεπε καν να το ρωτησεις, εκτος κι αν ο μπαμπακας ειναι προσεχτικος και τον εμπιστευεσαι | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Στο Βροχερο Φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 122 Registration date : 03/05/2010
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:20 | |
| Λαθος δικο μου δεν διαβασα σωστα. Πες του οτι θες να το διαβασεις ξανα για να κανεις μια σηζητηση γι αυτο με τους φιλους σου | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:21 | |
| Δε θέλω να του πω ψέματα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:23 | |
| Τοτε εξηγησε του το κολλημα σου! Ειμαι σιγουρη οτι θα καταλαβει. Ουτε εμενα μ αρεσει να λεω ψεματα! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:26 | |
| Λέει ΚΑΠΟΤΕ θα το διαβάσει! Αλλά ολο λέει μεσ' το καλοκαίρι, όταν πάω για δουλειά.. και μετά... Δεν έχει χρόνο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:31 | |
| Μπορεις αν θες να του δωσεις να διαβασει την ηλεκτρονικη εκδοση του βιβλιου. Μπορει να το εκτυπωσει και να το διαβασει πολυ ανετα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:43 | |
| Ναι! Με το προγραμμα Adobe Reader! Αν θες τα εχω και τα τεσσερα βιβλια. Ετσι και ο πατερας σου θα τα διαβασει και εσυ θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:50 | |
| Τον Πέρσι Τζάκσον έχει! Έχεις βιβλία στα Ελληνικά στο νετ; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:55 | |
| Λοιπον εχω Στιβεν Κινγκ, Παολο Κοελιο, Αρχοντα των Δαχτυλιδιων και πολλα απο ελληνικη και ξενη λογοτεχνια! Αν τα θες αναλυτικα να σου στειλω μηνυμα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 3:56 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 4:00 | |
| Αμε μονο που θα κανεις λιγη υπομονη και μολις βρηκα και οαλ του χαρι ποτερ αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι αλληνικα θα το ψαξω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 4:09 | |
| Τα ΧΠ τα έχω! Α, παιδιά... Η φίλη της μάνας μου θα έρθει σε μία βδομάδα, και θα πάρει σίγουρα βιβλία! Τα πεισσότερα τα έχω δώσει στη Μαντώ (και το αγώνες πείνας.. αν πήγενε να το πάρει από τα χέρια μου θα την έπνιγα αν το είχα :Ρ) και μετακόμισε. Μενει πιο μακριά. Και τη συμπαθώ αυτή την γυναικά! Αλλά δεν ξέρω πότε θα ξαναέρθει!! Να δώσω ή όχι; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 1 Σεπ 2010 - 4:16 | |
| Αν εισαι σιγουρος οτι δεν προκειται να τα βρεις λιγο πριν ξεψυχησουν τοτε ναι. Αλλιως ΟΧΙ! | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Παρ 3 Σεπ 2010 - 18:57 | |
| Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με τα βιβλια μου και σας καταλαβαινω ολους πολυ καλα...τα μονα ατομα που δανειζω βιβλια ειναι οι ξαδελφες μου και η κολλητη μου που εχουμε τα ιδια κολληματα και ειμαστε ολες υποχονδριες με το να ειναι το βιβλιο αψεγαδιαστο και καλοδιατηρημενο...και που ξερω οτι ακομα και αν μια στο εκατομμυριο κανουν κατι καταλαθως στο βιβλιο θα πανε κατευθειαν χωρις να το ζητησω να μου παρουν αλλο..
Οπως κανω και εγω δηλαδη οταν μου δανειζουν!! Βεβαια και παλι μεχρι να μου το επιστρεψουν με πιανει η καρδια μου αλλα ευτυχως η κολλητη μου διαβαζει τλχ 100 σελιδες την ημερα οπως και εγω οποτε δεν αργει να τα επιστρεψει!!
Vivaki μηπως μπορεις να μου πεις για πιο καταστημα μιλας?? Να παω να ριξω μια ματια αν ειναι να δω μηπως βρω κατι ενδιαφερον... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Παρ 3 Σεπ 2010 - 19:54 | |
| Ειναι καλο οταν εχεις εμπιστοσυνη και ξερεις σιγουρα οτι θα το προσεχουν αυτο που τους δινεις και αν του κανουν ζημια θα το αντικαταστησουν. | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Παρ 17 Δεκ 2010 - 20:42 | |
| Παιδια νιωθω πολυ δεμενη με τα βιβλια μου! Εδωσα την εκλειψη σε μια κοπελα γνωστη της αδερφης μου και την ειχε εναν μηνα και! Ε δεν αντεξα πηγα και της το ζητησα πισω! Δεν μπορω να αποχωριζομναι τα βιβλια μου δεν νιωθω ανετα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Παρ 17 Δεκ 2010 - 21:00 | |
| Εγω εχω τα κανονικα δυο φορες χωρια τις ειδικες εκδοσεις και στα αγγλικα....Και παλι τρελενομαι δεν μπορω να τα δωσω..... | |
|
| |
sisaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 8 Ιαν 2011 - 18:39 | |
| Δεν μπορεις να ξερεις αν θα ειναι ασφαλη τα βιβλια σου. Απο δω και περα δεν δανειζω σε κανεναν αν δεν σιγουρευομαι πως ειναι ασφαλη και θα γυρισουν πισω ετσι οπως τα εδωσα!!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 8 Ιαν 2011 - 18:46 | |
| Εγω εχω την ιδιαιτεροτητα -μπορει να το πει κανεις ετσι- να μην αφηνω κανεναν, εκτος απο την αδερφη μου, να αγγιζει τα βιβλια μου. Θυμαμαι πως πριν εναν μηνα ειχα καλεσει καποια κοριτσια στο σπιτι μου και μολις ειδαν τα βιβλια της Στεφενι αρχισαν να τα παιρνουν και να ξεφυλιζουν με μανια. Το πως εδειχνα οταν τους κοιτουσα να το κανουν αυτο δεν θελω καν να το ξερω... Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ημουν ανετη... |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 8 Ιαν 2011 - 19:44 | |
| παιδιά τα βιβλία όντως είναι ιερά και πρέπει να τα ακουμπάει μόνο όποιος το καταλαβαίνει καλά αυτό!!!! Εγώ ότι βιβλίο έχω δανίσει μέχρι στιγμής το έχω δανίσει μόνο σε άτομα αμπιστοσύνης και ως τώρα το έχω γλιτώσει το εγκεφαλικό!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 8 Ιαν 2011 - 20:41 | |
| Εγω κοντεψα να το παθω μερικες φορες αλλα ενταξει.....Γνκ ειμαι πολυ προσεκτικη με τα βιβλα μου και δεν μου αρεσει να τα παιρνουν μακρια μου.....ποσο μαλλον να τα καταστρεφουν... | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 8 Ιαν 2011 - 23:43 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 9 Ιαν 2011 - 1:08 | |
| Κι εγω τα εχω ολα διπλα περα από τις διπλες,ειδικες και ξενες εκδοσεις....Μονο στην κολλητη μου εμπιστευομαι τα βιβλια μου και σε κανεναν αλλο....Τα βιβλια μου ειναι οτι αγαπω περισσοτερο και τα θελω στην αριστη κατασταση που τα πηρα....δεν υπαρχει τπτ χειροτερο απο το να καταστρεφεις πραγματα αλλωνων..... | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|