| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|
+41Marzaki Cullen Bitten Pillows Nantia Hale_Biers Stella Sunlight ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sisaki ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina mpellanti21 Vivaki Cullen ed<3 twilightsagaddicted niki di1996 paru !~Twilighter~! AnaroseCullen mR.Geo sambrina Bella Cullen12 pink kristen(a) MIKAELLA d@n@e twilight! evi Lizzy Cullen LizCullen Ειrιnι scarlet rose Gωgω-Twilighter Rozali87 Princess Velvet_Vamp Darkbella WhiteQueen DanaeCullen touli hobo ClairDeLune nessie spunkransom 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 16:39 | |
| στο σχολειο στην θεατρολογια μας ειπε αυτη να γυρισουμε καποιες σκηνες απο οποια ταινια θελουμε και κλασσικα εγω καμενη προτεινα το twilight εγραψα το σεναριο και καθε φορα που κανουμε προβα ερχονται τα αγορια και μας την... χαλανε.. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 16:44 | |
| - eirini έγραψε:
- στο σχολειο στην θεατρολογια μας ειπε αυτη να γυρισουμε καποιες σκηνες απο οποια ταινια θελουμε και κλασσικα εγω καμενη προτεινα το twilight εγραψα το σεναριο και καθε φορα που κανουμε προβα ερχονται τα αγορια και μας την... χαλανε..
Κάνετε μάθημα θεατρολογίας στο σχολείο; Ενδιαφέρον; Συνήθως τι ακριβώς κάνετε σε αυτό το μάθημα; Η εργασία που περιγράφεις ότι σας έχει δώσει παραπάνω έχει να κάνει περισσότερο με κινηματογράφηση παρά με θέατρο πάντως. | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 16:47 | |
| - eirini έγραψε:
- στο σχολειο στην θεατρολογια μας ειπε αυτη να γυρισουμε καποιες σκηνες απο οποια ταινια θελουμε και κλασσικα εγω καμενη προτεινα το twilight εγραψα το σεναριο και καθε φορα που κανουμε προβα ερχονται τα αγορια και μας την... χαλανε..
Ε βέβαια κλασικα αγόρια........όσα δεν φτάνει η αλεπού........... Μονο να κοροιδέυουν ξέρουν. Έκανε κανεις τον Edward? | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 16:51 | |
| οχι μια κοπελα τον κανει=p μονο τον τζασμπερ κανει αγορι. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| |
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:02 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- eirini έγραψε:
Κάνετε μάθημα θεατρολογίας στο σχολείο; Ενδιαφέρον; Συνήθως τι ακριβώς κάνετε σε αυτό το μάθημα; Η εργασία που περιγράφεις ότι σας έχει δώσει παραπάνω έχει να κάνει περισσότερο με κινηματογράφηση παρά με θέατρο πάντως. ναιιι κανουμε εχουμε βιβλιο και συνηθωσ ειναι βαρετα και επειδη παροπονιομουν μου λεει αυτη ενταξη γραψε ενα σεναριο και παρουσιαστε το μου και ειπαμε ν κανουμε τ twilight και εχω γραψει τισ σκηνες απο το σπιτι του εντ στο μπειζμπολ στο ξενοδοχιο και στην σχολη χορου αλλα οχι οπως στην ταινια οπως τα φανταζομουν εγω=P | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:03 | |
| | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:05 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Εγω απορω πως με αντεχει ακομα η κολλητη μου!!!Οτι σκηνη διαβαζω απο το βιβλιο που μου κανει εντυπωση της την αναλυω με καθε λεπτομερεια!!!Πολλες φορες το ιδιο κανω και στη μανα μου η οποια εχει αρχισει να προβληματιζεται με το γεγονος οτι θαυμαζω εναν βρυκολακα!!Παρολο που της εχω δειξει φωτογραφια του Edward ,καθε φορα που αναφερω το ονομα του εκεινη κανει το σταυρο της!!Θα την βαλω με το ζορι να δει την ταινια μπας και καταλαβει γιατι παρακαλαω να βρεθει ενας edward να με δαγκωσει!!!
Τα βιβλια μου εχουν γινει ψυχωση με ολη την σημασια της λεξεως!!Χθες ειχαμε βγει να γιορτασουμε με κατι φιλες μου που πηρανε πτυχιο!!Πηγαμε σε ενα ρεμπεταδικο και οταν ο τραγουδιστης αρχισε να τραγουδαει"κι αν ειναι η μοιρα μου σακατεμενη κλπ κλπ'' εμενα στο ασχετο μου ηρθε συνειρμικα η κακη τυχη της Bella που ο edward την αποκαλει trouble magnet!!Συζητησαμε καποια στιγμη για τακουνια και εγω θυμηθηκα παλι την Bella που στο τελος του twilight φοραει το ψηλοτακουνο μαζι με τον γυψο!!!Αφηστε που ολο το βραδυ σκεφτομουν τι καλα που θα ηταν να υπηρχε ο edward και να εμφανιζοταν εκει που ειμασταν και ποσο πολυ θα του πηγαινε ο φωτισμος του συγκεκριμενου μαγαζιου!!!!
Το μονο θετικο σε αυτη την παρανοια ειναι οτι διπλα μου ειχα την emerald eyes και παρηγορουσε η μια την αλλη!!
Ειμαι ενα βημα πριν τα ψυχοφαρμακα!!! α σαν ν ακουω εμενα παλι!!! δεν υπαρχει κατι ακομα και στο σχολειο που να μην τον θυμιζει!!! καθε φορα που βρεχει ξυπναω με μια χαζοχαρα και σκεφτομαι "α τι ωραια βρεχει! αυτος ο καιρος ειναι τελειος για να βγει ο Edward!!!" και οταν εχει ηλιο κατσουφιαζω-αντιθετα με τον υπολοιπο φυσιολογικο κοσμο!! καλα μες στο μαθημα... μακαρι να ηξερα τι λεγαμε!!! θα παρουμε βαθμος και θα λενε παλι οι καθηγητες "δε συμμετεχει πολυ στην ταξη" πρεπει να τους πω μια μερα "διαβαστε κι εσεις το twilight κι αν ερθετε στην ταξη, γραψτε μου!!!" κοιμαμαι (θεωρητικα) και ξυπναω με τον Edward-Robert στο κεφαλι μου!!! δεν υπαρχει δευτερολεπτο ησυχιας!!! στο μαθημα καθομαι αναστεναζω και γελαω μονη μου!!! παλι καλα δηλαδη που ειμαι τελευταιο θρανιο και μπροστα μου υπαρχει τειχος!!! καλα η μανα μου τα χει παιξει!!! το χει διαβασει βεβαια το βιβλιο αλλα δεν της εκαναν και κλικ!! εγω παλι...!!! εχω πεσει με τα μουτρα!!! αφου οταν αρχισα να της λεω οτι αρχισα να κατεβαζω κατι ταινιες με vampires και πιο μετα αρχισα να μιλαω συνεχεια για τον Edward και να τσιριζω καθε φορα που βλεπω κατι στην τηλεοραση ή στο internet αρχισε να κανει το σταυρο της και μια μερα μου ειπε "παιδι μου εισαι καλα; με τρομαζεις! ολο για βρυκολακες μιλας και θανατους! ( ε εχω κι ενα μικρο κολλημα με τον Poe! ) τι εχεις παθει;" αυτη καταλαβε οτι αρχισα ν αλλαζω θρησκεια!! ελεγα συνεχεια και τα γνωστα "να σε χει καλα ο Edward" κτλ και τρομαξε!!! μολις το πηρα χαμπαρι εσκασα στα γελια και ηρεμησε!!!! ειπαμε τρελο αλλα οχι κι ετσι!!! γενικα ολη η καθημερινοτητα ειναι συνδεδεμενη με το twilight!!! απορω πως με αντεχουν!!! σημερα θα παω για 4η φορα στο σινεμα να το δω κι αρχισε παλι να κανει τον σταυρο της!! ευτυχως ομως που εχω κι εσας!!! πουθενα αλλου δεν καταλαβαινουν τι λεω!!! με κοιτανε με μισο ματι αν τυχει κι ακουσουν κανα τετοιο ασχετο!!! αλλα δεν θα κολλησει κανενας αλλος; θα δουν τι γλυκα!!! να μιλας και να μη σε καταλαβαινει κανεις!!! κι οσο για ψυχιατρο αστο!!! τσαμπα λεφτα θα ξοδεψεις!!! κρατα τα καλυτερα για να πας να δεις την πρεμιερα του New Moon στο εξωτερικο!!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:06 | |
| - eirini έγραψε:
- WhiteQueen έγραψε:
- eirini έγραψε:
Κάνετε μάθημα θεατρολογίας στο σχολείο; Ενδιαφέρον; Συνήθως τι ακριβώς κάνετε σε αυτό το μάθημα; Η εργασία που περιγράφεις ότι σας έχει δώσει παραπάνω έχει να κάνει περισσότερο με κινηματογράφηση παρά με θέατρο πάντως.
ναιιι κανουμε εχουμε βιβλιο και συνηθωσ ειναι βαρετα και επειδη παροπονιομουν μου λεει αυτη ενταξη γραψε ενα σεναριο και παρουσιαστε το μου και ειπαμε ν κανουμε τ twilight και εχω γραψει τισ σκηνες απο το σπιτι του εντ στο μπειζμπολ στο ξενοδοχιο και στην σχολη χορου αλλα οχι οπως στην ταινια οπως τα φανταζομουν εγω=P χμμ... Θα ήθελα να το δω αυτό το βιβλίο! Σε ποια τάξη το κάνετε αυτό το μάθημα; Το κάνουν και σε άλλες τάξεις ή είναι μόνο σε κάποιο συγκεκριμένο έτος; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:07 | |
| Θα θελα πολυ να δω τις πρόβες σας. Θα κάνετε και παράσταση........? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:09 | |
| | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:13 | |
| [quote="WhiteQueen"][quote="eirini"][quote="WhiteQueen"] - eirini έγραψε:
χμμ... Θα ήθελα να το δω αυτό το βιβλίο! Σε ποια τάξη το κάνετε αυτό το μάθημα; Το κάνουν και σε άλλες τάξεις ή είναι μόνο σε κάποιο συγκεκριμένο έτος; ειναι νομιζω μονο για την πρωτη λυκειου για το μαθημα θεατρολογιας αν ειναι θα το φερω στην συναντηση να το δεις=D σου μαθαινει πως πρπει ν μιλας στο θεατρο πως πρπει ν κινησε αλλα μην φανταστεις τιποτα τρομερο και εχει και αποσπασματα ρωμαιου και ιουλιετας ηλεκτρα κλπ.. | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:15 | |
| - Rozali87 έγραψε:
- Θα θελα πολυ να δω τις πρόβες σας. Θα κάνετε και παράσταση........?
χαχα προβες κανουμε στα διαλειμματα γιατι κανενας καθηγητης δεν μας δινει ωρες δεν θα κανουμε ακριβως παρασταση απλα θα το παρουσιασουμε στην καθηγητρια θεατρολογιας και σε σα παιδια θελουν να ερθουν αν ειανι θα το βγαλω βιντεο να σας το δειξω=P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:17 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:18 | |
| [quote="eirini"][quote="WhiteQueen"][quote="eirini"] - WhiteQueen έγραψε:
- eirini έγραψε:
χμμ... Θα ήθελα να το δω αυτό το βιβλίο! Σε ποια τάξη το κάνετε αυτό το μάθημα; Το κάνουν και σε άλλες τάξεις ή είναι μόνο σε κάποιο συγκεκριμένο έτος;
ειναι νομιζω μονο για την πρωτη λυκειου για το μαθημα θεατρολογιας αν ειναι θα το φερω στην συναντηση να το δεις=D σου μαθαινει πως πρπει ν μιλας στο θεατρο πως πρπει ν κινησε αλλα μην φανταστεις τιποτα τρομερο και εχει και αποσπασματα ρωμαιου και ιουλιετας ηλεκτρα κλπ.. Ναι, θα το εκτιμούσα πολύ αν το έφερνες στη συνάντηση να του ρίξω μία ματιά. Είμαι πολύ περίεργη να δω τι σας μαθαίνουν σχετικά. Το μάθημα περιλαμβάνει μόνο θεωρία ή υπάρχει και πρακτικό επίπεδο γενικότερα; Δηλαδή σας έχει βάλει κι άλλες φορές να κάνετε κάποιου τέτοιου τύπου εργασίες; Ή να βρείτε κάτι π.χ. σαν εργασία σχετικά με το θέατρο; Κάνετε μόνο μέσα από το βιβλίο; Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που λες ότι δίνει οδηγίες πως πρέπει να μιλάει ένας ηθοποιός. Και να κινείται... Δηλαδή δείχνει ασκήσεις ορθοφωνίας; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:19 | |
| | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:21 | |
| Εδω απο τα Χριστουγεννα βρεχει συνεχεια και προχθες εβγαλε ηλιο με πολυ κρυο ομως παλι και μολις παω σχολειο τους βλεπω ολους με κοντομακινα και βερμουδες. Ενταξει ηταν αυτονοητο το τι θα σκεφτομουν.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:21 | |
| | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:25 | |
| [quote="WhiteQueen"][quote="eirini"] - Rozali87 έγραψε:
Θα μπορούσε στα πλαίσια αυτού του μαθήματος (αλήθεια, η καθηγήτρια τι ακριβώς επαγγέλεται και κάνει αυτό το μάθημα;;; Φιλόλογος να υποθέσω;; να σας μάθει πάρα πολλά πράγματα. Πρακτικά και ουσιαστικά σε σχέση με το θέατρο ακόμα και σε θεωρητικό επίπεδο ή να σας πει ορισμένα απλά πράγματα για να κατανοήσετε π.χ. πως γυρίζονται οι ταινίες. Και δεν σας δίνουν ούτε μία ώρα για να κάνετε μία απλή πρόβα... λενε οτι δεν χρειαζεστε ωρες για μια "βλακεια" αυτη φιλολογος ειναι ναι οντος θα μπορυσε αλλα ειναι τοσο βαρετη αυτη αρα μαζι και το μαθημα της ου καλητρα ειναι να κατσεις να διαβασεις μονος σου το βιβλιο.. παντως μεσα εχει ολα οσα ανεφερες εκτος απο το πως γυριζονται οι ταινιεσ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:26 | |
| Βασικά οι γονείς δεν θα έπρεπε να ανησυχούν. Οι αντιδράσεις σας είναι απόλυτα φυσιολογικές! Είστε έφηβα κορίτσια και κάπως έτσι θα νιώθατε αν σας άρεσε π.χ. πολύ ένας pop τραγουδιστής. Κάπως έτσι γίνεται, άλλες φορές με μία ροκ μπάντα, άλλες με μία ταινία ή μία σειρά στην τηλεόραση και καμία φορά και με ένα βιβλίο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:27 | |
| Και μένα γι καθυστερημένο με παιρνάνε............αλλά δε με νοιάζει. Βασικά γράφω και γω βιβλίο εκει είναι που πέφτει μεγάλο δούλεμα | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:29 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Βασικά οι γονείς δεν θα έπρεπε να ανησυχούν. Οι αντιδράσεις σας είναι απόλυτα φυσιολογικές! Είστε έφηβα κορίτσια και κάπως έτσι θα νιώθατε αν σας άρεσε π.χ. πολύ ένας pop τραγουδιστής.
Κάπως έτσι γίνεται, άλλες φορές με μία ροκ μπάντα, άλλες με μία ταινία ή μία σειρά στην τηλεόραση και καμία φορά και με ένα βιβλίο! για εμενα πρωσοπικα ανυσηχουν γιατι ποτε δεν ημουν ετσι δεν μαρεσε ποτε κανενας ηθοπιος ουτε τραγουδιστης ωστε να κολαω παντου αφισες και να μιλαω γιαυτον και γενικα παντα ελεγα οτι ολα αυτα ειναιι "ψευτικα" .. | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:30 | |
| - Rozali87 έγραψε:
- Και μένα γι καθυστερημένο με παιρνάνε............αλλά δε με νοιάζει. Βασικά γράφω και γω βιβλίο εκει είναι που πέφτει μεγάλο δούλεμα
γιατι δουλεμα? τι βιβλιο?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:31 | |
| [quote="eirini"][quote="WhiteQueen"] - eirini έγραψε:
- Rozali87 έγραψε:
Θα μπορούσε στα πλαίσια αυτού του μαθήματος (αλήθεια, η καθηγήτρια τι ακριβώς επαγγέλεται και κάνει αυτό το μάθημα;;; Φιλόλογος να υποθέσω;; να σας μάθει πάρα πολλά πράγματα. Πρακτικά και ουσιαστικά σε σχέση με το θέατρο ακόμα και σε θεωρητικό επίπεδο ή να σας πει ορισμένα απλά πράγματα για να κατανοήσετε π.χ. πως γυρίζονται οι ταινίες.
Και δεν σας δίνουν ούτε μία ώρα για να κάνετε μία απλή πρόβα...
λενε οτι δεν χρειαζεστε ωρες για μια "βλακεια" αυτη φιλολογος ειναι ναι οντος θα μπορυσε αλλα ειναι τοσο βαρετη αυτη αρα μαζι και το μαθημα της ου καλητρα ειναι να κατσεις να διαβασεις μονος σου το βιβλιο.. παντως μεσα εχει ολα οσα ανεφερες εκτος απο το πως γυριζονται οι ταινιεσ... Το βιβλίο δεν έχει πληροφορίες σε σχέση με ταινίες γιατί πραγματεύεται το θέατρο. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το κάθε μάθημα είναι λογικό να γίνεται βαρετό όταν δεν το διδάσκει ο κατάλληλος άνθρωπος που να το αγαπάει. Το θέατρο είναι μία πολύ συγκεκριμένη τέχνη και η φιλολογία δεν έχει ουσιαστικά καμία απολύτως σχέση με αυτό. Θα ήταν καλύτερα αν το συγκεκριμένο μάθημα σας το δίδασκε κάποιος ηθοποιός. Πίστεψε με θα το βρίσκατε πολύ πιο ενδιαφέρον. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα και ασκήσεις που μπορείς να κάνεις σχετικά που δεν μπορείς ούτε καν να τα φανταστείς! Απλώς αναρωτιέμαι γιατί προσθέτουν μαθήματα στο σχολείο ενώ ουσιαστικά δεν έχουν την υποδομή να τα υποστηρίξουν και το μόνο που καταφέρνουν είναι να τα ευτελίζουν και οι μαθητές να τα βαριούνται και να καταλήγουν και οι ίδιοι να τα θεωρούν βλακείες... | |
|
| |
| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|