| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|
+41Marzaki Cullen Bitten Pillows Nantia Hale_Biers Stella Sunlight ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sisaki ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina mpellanti21 Vivaki Cullen ed<3 twilightsagaddicted niki di1996 paru !~Twilighter~! AnaroseCullen mR.Geo sambrina Bella Cullen12 pink kristen(a) MIKAELLA d@n@e twilight! evi Lizzy Cullen LizCullen Ειrιnι scarlet rose Gωgω-Twilighter Rozali87 Princess Velvet_Vamp Darkbella WhiteQueen DanaeCullen touli hobo ClairDeLune nessie spunkransom 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:33 | |
| - eirini έγραψε:
- WhiteQueen έγραψε:
- Βασικά οι γονείς δεν θα έπρεπε να ανησυχούν. Οι αντιδράσεις σας είναι απόλυτα φυσιολογικές! Είστε έφηβα κορίτσια και κάπως έτσι θα νιώθατε αν σας άρεσε π.χ. πολύ ένας pop τραγουδιστής.
Κάπως έτσι γίνεται, άλλες φορές με μία ροκ μπάντα, άλλες με μία ταινία ή μία σειρά στην τηλεόραση και καμία φορά και με ένα βιβλίο!
για εμενα πρωσοπικα ανυσηχουν γιατι ποτε δεν ημουν ετσι δεν μαρεσε ποτε κανενας ηθοπιος ουτε τραγουδιστης ωστε να κολαω παντου αφισες και να μιλαω γιαυτον και γενικα παντα ελεγα οτι ολα αυτα ειναιι "ψευτικα" .. Πάντα όμως υπάρχει η πρώτη φορά, αυτή που θα κάνει τη διαφορά! Για εσένα ήρθε τώρα! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:34 | |
| κοιτα αυτο ειναι μαθημα επιλογης και στο αρσακειο που πηγαινα περσι το διδασκε ηθοποιος .. .τωρα ενταξη δημοσιο.. αλλα ουσιαστικα δικιο εχεις στην ελλαδα ως γνωστον η παιδια και οχι μονο δεν ειναι και απο τουσ καλυτερουσ τομεισ.. | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:35 | |
| - eirini έγραψε:
- Rozali87 έγραψε:
- Και μένα γι καθυστερημένο με παιρνάνε............αλλά δε με νοιάζει. Βασικά γράφω και γω βιβλίο εκει είναι που πέφτει μεγάλο δούλεμα
γιατι δουλεμα?
τι βιβλιο?? Με δουλέυουν γιατι λένε είμαι μεγάλη και κάνω σαν μωρο........ Βασικα έχω αρχίσει εδω και πέντε χρόνια διάφορα βιβλία και όλο τα παρατάω στη μέση και ξεκίναω άλλο. Το τελευτέο που γράφω τώρα είναι με βρικόλακες. Εχτές άρχισα να γράφω το τέταρτο κεφάλαιο. Η Νάσια έχει διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο και μου είπε οτι της άρεσε.......( δύναμη για να συνεχίσω ) | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| |
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:41 | |
| - Rozali87 έγραψε:
- eirini έγραψε:
- Rozali87 έγραψε:
- Και μένα γι καθυστερημένο με παιρνάνε............αλλά δε με νοιάζει. Βασικά γράφω και γω βιβλίο εκει είναι που πέφτει μεγάλο δούλεμα
γιατι δουλεμα?
τι βιβλιο?? Με δουλέυουν γιατι λένε είμαι μεγάλη και κάνω σαν μωρο........ Βασικα έχω αρχίσει εδω και πέντε χρόνια διάφορα βιβλία και όλο τα παρατάω στη μέση και ξεκίναω άλλο. Το τελευτέο που γράφω τώρα είναι με βρικόλακες. Εχτές άρχισα να γράφω το τέταρτο κεφάλαιο. Η Νάσια έχει διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο και μου είπε οτι της άρεσε.......( δύναμη για να συνεχίσω ) Αν είσαι εσύ μεγάλη εγώ τι είμαι; Δεν θα πρέπει να επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων σε τέτοια θέματα. Θα σας φέρω ένα απλό παράδειγμα. Κάποιοι είναι κολλημένοι με τον Ολυμπιακό και δεν είναι καθόλου μωρά! Όχι πως επικροτώ συμπεριφορές φανατισμού, απλά φέρνω αυτό το ακραίο παράδειγμα. Κάπως έτσι γίνεται λοιπόν και με τους υπόλοιπους ανθρώπους. ¶λλος τη βρίσκει με τη μπάλα, άλλος με τη γάτα του, κάποιος άλλος βλέπει πολύ τηλεόραση και κάποιος άλλος μαζεύει γραμματόσημα! Εμείς τη βρίσκουμε με τον Έντουαρντ! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Κατά καιρούς, στο παρελθόν, κι εγώ είχε ιδέες για να γράψω δικές μου ιστορίες αλλά ποτέ δεν ολοκλήρωσα κάτι. Μέχρι που μπήκα στον κόσμο των φανφικ και εκεί τα πήγα καλύτερα. Έγραψα τρεις ολοκληρωμένες ιστορίες. Αλλά ήταν οι χαρακτήρες αυτό που με παρακινούσε να συνεχίσω. Χαρακτήρες βέβαια που είχε δημιουργήσει κάποιος άλλος. Σημασία είχε ότι ήταν ένας τρόπος για να εκφραστώ και μου έκανε καλό. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει λόγος να περιορίζουμε την εκφραστικότητα μας. Και αν κάποια στιγμή βαρεθούμε και δεν θέλουμε να συνεχίσουμε δεν έγινε και τίποτα! Και η Στέφενι Μέγιερ ξεκίνησε να γράφει αρχικά το Twilight για τον εαυτό της! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:44 | |
| ΤHANKS..........eirinaki mou. Είμαι αποφασησμένη να το τελειώσω πρίν το καλοκαίρι. Δε θα σταματήσω. | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:45 | |
| Οσον αφορα το βιβλιο,πρεπει να το δωσω στην κοπελα!! Αφου το ειπα δεν γινεται αλλιως,ασε που ο φιλος μου(αδερφος της) ειναι αυτος που μου αγορασε τα βιβλια μεσω ιντερνετ!! Αν κανει αιωνες να το επιστρεψει τοτε θα παρω αλλο,τι να κανω...!! Επρεπε να το δωσω χθες αλλα παλι το ξεχασα...!!Μαλλον επιδη δεν μπορω να το αποχωριστω το ξεχναω υποσυνειδητα...!!Τι να πω.... Και Rozali87 μην ακους κανεναν συνεχισε να γραφεις....!! Που ξερεις,μπορει να εισαι εσυ η επομενη Stephenie Meyer!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:48 | |
| | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:49 | |
| ετσι ροζαλι ασε που οταν τελιωσω και το 4ο βιβλιο δεν θα εχω τι αλλο να διαβασω... =π οχι μονο εγψ δηλαδη ολοι μας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:55 | |
| | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 17:59 | |
| Βρε κοριτσια εγω δεν ξαναδινω τα βιβλια μου! Ειχα διαβασει το Twilight, και μια συμμαθητρια μου μου ζητησε το βιβλιο για να το διαβασει κι εκεινη. Μου εκανε το βιβλιαρακι μου χαλια!!! Τα βιβλια μου τα κραταω σε καλη κατασταση και ειδικα αυτη την τετραλογια ... ειναι σαν την Βιβλο μου! Εκεινη, μου εκανε χαλια το Twilight! Δεν ξαναδινω βιβλιο απο τοτε και ειδικα τα βιβλια του Twilight Saga γιατι...
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:01 | |
| καλα κανεις εμενα μου τα εχουν ζητησει αααπειρα παιδια τα δινω μονο σε οσουσ εμπιστευομαι απολυτα... | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:05 | |
| Εγω τιποτα! Απο δω και περα θα τα δινω μονο σε εκεινους που ξερουν να διαβαζουν βιβλια. | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:06 | |
| Εγώ το έδωσα στη μάνα μου που μένουμε στο ίδιο σπίτι και δεν το προσέχει και τόσο! Αν και μερικές φορές μου φαίνεται ότι είμαι τόσο κολλημένη που υπερβάλλω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:10 | |
| Να την προσεχεις! Κοιτα, δεν νομιζω οτι υπερβαλλουμε. Απλα δεν θελουμε να καταστραφουν τα βιβλια. Δεν ειναι τοσο κακο ή υπερβολικο αυτο! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:14 | |
| βασικα ειναι =p αλλα δεν πειραζει xD | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:15 | |
| - LizCullen έγραψε:
- Να την προσεχεις!
Κοιτα, δεν νομιζω οτι υπερβαλλουμε. Απλα δεν θελουμε να καταστραφουν τα βιβλια. Δεν ειναι τοσο κακο ή υπερβολικο αυτο! Πές τα ρε Lizi........... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 18:25 | |
| - eirini έγραψε:
- βασικα ειναι =p
αλλα δεν πειραζει xD Δεν πειραζει!!! Οπως ειπες, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! Τα λεω, τα λεω! Να βρω το δικιο μου! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Κυρ 25 Ιαν 2009 - 22:20 | |
| τωρα που λεμε και για κολληματα..εμενα οι γονεις μου μολις ειδα την τανια κ λυσσουσα να παω να το παραγγειλω νομιζαν οτι τρελαθηκα!!!!!!!!δεν ειμαι το ατομο που 8α κανει σαν τρελη για ενα βιβλιο μεχρι π ηρθε στη ζωη μου το twilight saga....εκανα σαν τρελη!!!μολις το πηρα τελικα το διαβαζα(την νεα σεληνη) καθε μερα και δεν διαβαζα για το σχολειο και μου φωναζαν και καπου καπου..αλλα δεν με ενοιαζε...το τελειωσα σε 4 μερες κατι πρωτοφανες για μενα...και μολις το εμαθαν το μονο που μου ειπαν ειναι ¨Μακαρι να εκανες ετσι και για τα βιβλια του σχολειου" Και σκεφτηκα¨Ποιος μπορει να συγκρινει τα Ελληνικα του Ξενοφωντα με την Νεα Σεληνη της Stephanie??? | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 26 Ιαν 2009 - 16:11 | |
| Βρε κοριτσια μια μερα ελλειψα και δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω!!!Εχασα ολοκληρη συζητηση!!! Πρωτον και σημαντικοτερον: Rozali87 μην ακους κανεναν που προσπαθει να σε μειωσει ή να σε κοροϊδεψει για κατι που κανεις και αγαπας και ενδεχομενως να εισαι και καλη σε αυτο!!!Συνεχισε δυναμικα το γραψιμο και να εισαι σιγουρη οτι εχεις ενα ολοκληρο φορουμ που σε υποστηριζει!!! Περιμενω με ανυπομονησια να διαβασω κειμενο σου!!!! Δευτερον:αγαπητη hobolicious την επομενη φορα που θα ανεβω Γιαννενα με τους δικους μου θα παρω την μανα μου και θα ερθουμε Καστορια(2 τσιγαρα δρομος ειναι)!Πρεπει οπωσδηποτε να γνωριστουν οι μαμαδες μας!!!Θα σταυροκοπιουνται ταυτοχρονα!!!!Θα βρει παρηγορια η μια στην αλλη!! Τριτον:Αχ!Αγαπητη Queen για τα κοριτσια που ειναι στην εφηβεια ειναι φυσιολογικο το κολλημα τους !!Εγω ομως δεν τον γλιτωνω τον ψυχιατρο!!!Εκλεισα τα 22 ,κοτζαμαν γαϊδουρα εγινα και τωρα στα γεραματα μου ξυπνησαν τα εφηβικα απωθημενα!!!Μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε τρελαθει ουτε με ηθοποιο ουτε με τραγουδιστη!!!Εβλεπα τις ''ρουβιτσες'' που ουρλιαζαν, κουνουσα το κεφαλι μου και ελεγα ''το 'χουν χαμενο τουτες''! !!Και τωρα εχω καταντησει χειροτερη!πριν κοιμηθω διαβαζω τα βιβλια,για να με παρει ο υπνος ακουω τα τραγουδια του Rob!!Aσε που περπαταω στο δρομο και ψαχνω να βρω εναν που να του μοιαζει,ετσι για να παρηγορηθω που αυτος βρισκεται μακρια!! (Θα ψαχνω για πολυ καιρο,ειναι σιγουρο)!! Καλα λενε πως οτι κοροϊδευεις ,το λουζεσαι!!!!!! | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 26 Ιαν 2009 - 18:21 | |
| Ελα βρε scarlet rose, μην ανησυχεις! Καταρχας δεν εισαι καθολου μεγαλη, υπαρχουν ατομα που εχουν κολλημα σαν το δικο σου, και σαν το δικο μας πολυ μεγαλυτερα σου. Ασε που ολες εχουμε παθει τα ιδια. Οπου παμε, οτι δουμε, οτι ακουσουμε μας θυμιζει το Twilight!!!! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| |
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 26 Ιαν 2009 - 18:43 | |
| | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 26 Ιαν 2009 - 18:50 | |
| εχουμε ολες το ιδιο κολλημα..μιλαμε ολη μερα γι αυτο και ποτε δεν το βαριομαστε!!!!!!!!! | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| |
| |
| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|