Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!

Πήγαινε κάτω 
    +41
    Marzaki Cullen
    Bitten Pillows
    Nantia Hale_Biers
    Stella Sunlight
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    sisaki
    ioannaki-twilightaddicted
    Mrs.Christina
    mpellanti21
    Vivaki Cullen
    ed<3
    twilightsagaddicted
    niki
    di1996
    paru
    !~Twilighter~!
    AnaroseCullen
    mR.Geo
    sambrina
    Bella Cullen12
    pink
    kristen(a)
    MIKAELLA
    d@n@e twilight!
    evi
    Lizzy Cullen
    LizCullen
    Ειrιnι
    scarlet rose
    Gωgω-Twilighter
    Rozali87
    Princess
    Velvet_Vamp
    Darkbella
    WhiteQueen
    DanaeCullen
    touli
    hobo
    ClairDeLune
    nessie
    spunkransom
    45 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 17:33

eirini έγραψε:
    WhiteQueen έγραψε:
    Βασικά οι γονείς δεν θα έπρεπε να ανησυχούν. Οι αντιδράσεις σας είναι απόλυτα φυσιολογικές! Είστε έφηβα κορίτσια και κάπως έτσι θα νιώθατε αν σας άρεσε π.χ. πολύ ένας pop τραγουδιστής.
    Κάπως έτσι γίνεται, άλλες φορές με μία ροκ μπάντα, άλλες με μία ταινία ή μία σειρά στην τηλεόραση και καμία φορά και με ένα βιβλίο!

για εμενα πρωσοπικα ανυσηχουν γιατι ποτε δεν ημουν ετσι δεν μαρεσε ποτε κανενας ηθοπιος ουτε τραγουδιστης ωστε να κολαω παντου αφισες και να μιλαω γιαυτον και γενικα παντα ελεγα οτι ολα αυτα ειναιι "ψευτικα" ..

Πάντα όμως υπάρχει η πρώτη φορά, αυτή που θα κάνει τη διαφορά! Για εσένα ήρθε τώρα!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    http://www.jokastia.blogspot.com
    Ειrιnι
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Ειrιnι

Θηλυκό Παρθένος
    Τόπος : xalandri
    Αριθμός μηνυμάτων : 407
    Registration date : 18/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 17:34

κοιτα αυτο ειναι μαθημα επιλογης και στο αρσακειο που πηγαινα περσι το διδασκε ηθοποιος .. .τωρα ενταξη δημοσιο.. αλλα ουσιαστικα δικιο εχεις στην ελλαδα ως γνωστον η παιδια και οχι μονο δεν ειναι και απο τουσ καλυτερουσ τομεισ..
    Rozali87
    Golden Eyed Vampires
    Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 2769
    Registration date : 12/01/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 17:35

eirini έγραψε:
    Rozali87 έγραψε:
    Και μένα γι καθυστερημένο με παιρνάνε............αλλά δε με νοιάζει. Βασικά γράφω και γω βιβλίο εκει είναι που πέφτει μεγάλο δούλεμα

γιατι δουλεμα?

τι βιβλιο?? Smile
    Με δουλέυουν γιατι λένε είμαι μεγάλη και κάνω σαν μωρο........ Sad Βασικα έχω αρχίσει εδω και πέντε χρόνια διάφορα βιβλία και όλο τα παρατάω στη μέση και ξεκίναω άλλο. Το τελευτέο που γράφω τώρα είναι με βρικόλακες. Εχτές άρχισα να γράφω το τέταρτο κεφάλαιο. Η Νάσια έχει διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο και μου είπε οτι της άρεσε.......( δύναμη για να συνεχίσω )
    Ειrιnι
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Ειrιnι

Θηλυκό Παρθένος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 17:38

Rozali87 έγραψε:
    eirini έγραψε:
    Rozali87 έγραψε:
    Και μένα γι καθυστερημένο με παιρνάνε............αλλά δε με νοιάζει. Βασικά γράφω και γω βιβλίο εκει είναι που πέφτει μεγάλο δούλεμα

γιατι δουλεμα?

τι βιβλιο?? Smile
    Με δουλέυουν γιατι λένε είμαι μεγάλη και κάνω σαν μωρο........ Sad Βασικα έχω αρχίσει εδω και πέντε χρόνια διάφορα βιβλία και όλο τα παρατάω στη μέση και ξεκίναω άλλο. Το τελευτέο που γράφω τώρα είναι με βρικόλακες. Εχτές άρχισα να γράφω το τέταρτο κεφάλαιο. Η Νάσια έχει διαβάσει το πρώτο κεφάλαιο και μου είπε οτι της άρεσε.......( δύναμη για να συνεχίσω )

ρε πραγματικα μην σταματας ποτε δεν ξερεις πως θα καταληξει και επιπλεον ειναι δυσκολοις να κρινεις εσυ αν ειναι ωραιο... απλα μην σταματας!!!
    WhiteQueen
    Edward's Queen
    WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Sagaland!
    Αριθμός μηνυμάτων : 8830
    Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 17:41

Rozali87 έγραψε:
    eirini έγραψε:
    Rozali87 έγραψε:

γιατι δουλεμα?

τι βιβλιο?? Smile

Αν είσαι εσύ μεγάλη εγώ τι είμαι; Δεν θα πρέπει να επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων σε τέτοια θέματα.
    Θα σας φέρω ένα απλό παράδειγμα. Κάποιοι είναι κολλημένοι με τον Ολυμπιακό και δεν είναι καθόλου μωρά! Όχι πως επικροτώ συμπεριφορές φανατισμού, απλά φέρνω αυτό το ακραίο παράδειγμα.
    Κάπως έτσι γίνεται λοιπόν και με τους υπόλοιπους ανθρώπους. ¶λλος τη βρίσκει με τη μπάλα, άλλος με τη γάτα του, κάποιος άλλος βλέπει πολύ τηλεόραση και κάποιος άλλος μαζεύει γραμματόσημα!
    Εμείς τη βρίσκουμε με τον Έντουαρντ! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

Κατά καιρούς, στο παρελθόν, κι εγώ είχε ιδέες για να γράψω δικές μου ιστορίες αλλά ποτέ δεν ολοκλήρωσα κάτι. Μέχρι που μπήκα στον κόσμο των φανφικ και εκεί τα πήγα καλύτερα. Έγραψα τρεις ολοκληρωμένες ιστορίες. Αλλά ήταν οι χαρακτήρες αυτό που με παρακινούσε να συνεχίσω. Χαρακτήρες βέβαια που είχε δημιουργήσει κάποιος άλλος. Σημασία είχε ότι ήταν ένας τρόπος για να εκφραστώ και μου έκανε καλό. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει λόγος να περιορίζουμε την εκφραστικότητα μας. Και αν κάποια στιγμή βαρεθούμε και δεν θέλουμε να συνεχίσουμε δεν έγινε και τίποτα! Και η Στέφενι Μέγιερ ξεκίνησε να γράφει αρχικά το Twilight για τον εαυτό της!
    http://www.jokastia.blogspot.com
    Rozali87
    Golden Eyed Vampires
    Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 17:44

ΤHANKS..........eirinaki mou. Είμαι αποφασησμένη να το τελειώσω πρίν το καλοκαίρι. Δε θα σταματήσω. Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 34442
    Velvet_Vamp
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Velvet_Vamp

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 965
    Registration date : 29/11/2008

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 17:45

Οσον αφορα το βιβλιο,πρεπει να το δωσω στην κοπελα!!
    Αφου το ειπα δεν γινεται αλλιως,ασε που ο φιλος μου(αδερφος της) ειναι αυτος που μου αγορασε τα βιβλια μεσω ιντερνετ!!
    Αν κανει αιωνες να το επιστρεψει τοτε θα παρω αλλο,τι να κανω...!! Neutral
    Επρεπε να το δωσω χθες αλλα παλι το ξεχασα...!!Μαλλον επιδη δεν μπορω να το αποχωριστω το ξεχναω υποσυνειδητα...!!Τι να πω.... Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 691775

Και Rozali87 μην ακους κανεναν συνεχισε να γραφεις....!!
    Που ξερεις,μπορει να εισαι εσυ η επομενη Stephenie Meyer!!! Wink
    Rozali87
    Golden Eyed Vampires
    Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 17:48

WhiteQueen έγραψε:
    Rozali87 έγραψε:
    eirini έγραψε:
    Rozali87 έγραψε:

γιατι δουλεμα?

τι βιβλιο?? Smile

Αν είσαι εσύ μεγάλη εγώ τι είμαι; Δεν θα πρέπει να επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων σε τέτοια θέματα.
    Θα σας φέρω ένα απλό παράδειγμα. Κάποιοι είναι κολλημένοι με τον Ολυμπιακό και δεν είναι καθόλου μωρά! Όχι πως επικροτώ συμπεριφορές φανατισμού, απλά φέρνω αυτό το ακραίο παράδειγμα.
    Κάπως έτσι γίνεται λοιπόν και με τους υπόλοιπους ανθρώπους. ¶λλος τη βρίσκει με τη μπάλα, άλλος με τη γάτα του, κάποιος άλλος βλέπει πολύ τηλεόραση και κάποιος άλλος μαζεύει γραμματόσημα!
    Εμείς τη βρίσκουμε με τον Έντουαρντ! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

Κατά καιρούς, στο παρελθόν, κι εγώ είχε ιδέες για να γράψω δικές μου ιστορίες αλλά ποτέ δεν ολοκλήρωσα κάτι. Μέχρι που μπήκα στον κόσμο των φανφικ και εκεί τα πήγα καλύτερα. Έγραψα τρεις ολοκληρωμένες ιστορίες. Αλλά ήταν οι χαρακτήρες αυτό που με παρακινούσε να συνεχίσω. Χαρακτήρες βέβαια που είχε δημιουργήσει κάποιος άλλος. Σημασία είχε ότι ήταν ένας τρόπος για να εκφραστώ και μου έκανε καλό. Με λίγα λόγια δεν υπάρχει λόγος να περιορίζουμε την εκφραστικότητα μας. Και αν κάποια στιγμή βαρεθούμε και δεν θέλουμε να συνεχίσουμε δεν έγινε και τίποτα! Και η Στέφενι Μέγιερ ξεκίνησε να γράφει αρχικά το Twilight για τον εαυτό της!
    Φοβερα τα παραδείγματα σου White Queen . Η πιο νόστιμη κολοκυθόπιτα πο έχω φάει. Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 432569 Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 432569
    Ειrιnι
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Ειrιnι

Θηλυκό Παρθένος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 17:49

ετσι ροζαλι ασε που οταν τελιωσω και το 4ο βιβλιο δεν θα εχω τι αλλο να διαβασω... =π οχι μονο εγψ δηλαδη ολοι μαςWink
    Rozali87
    Golden Eyed Vampires
    Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 17:55

eirini έγραψε:
    ετσι ροζαλι ασε που οταν τελιωσω και το 4ο βιβλιο δεν θα εχω τι αλλο να διαβασω... =π οχι μονο εγψ δηλαδη ολοι μαςWink
    Νάσε καλα ρε eirini.............. kiss kiss
    LizCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    LizCullen

Θηλυκό Παρθένος
    Τόπος : Διπλα στον Edward....
    Αριθμός μηνυμάτων : 2237
    Registration date : 25/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 17:59

Βρε κοριτσια εγω δεν ξαναδινω τα βιβλια μου!
    Ειχα διαβασει το Twilight, και μια συμμαθητρια μου μου ζητησε το βιβλιο για να το διαβασει κι εκεινη.
    Μου εκανε το βιβλιαρακι μου χαλια!!!
    Τα βιβλια μου τα κραταω σε καλη κατασταση και ειδικα αυτη την τετραλογια ... ειναι σαν την Βιβλο μου!
    Εκεινη, μου εκανε χαλια το Twilight!
    Δεν ξαναδινω βιβλιο απο τοτε και ειδικα τα βιβλια του Twilight Saga γιατι...

Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα
    http://twilightsaga.forumotion.net/forum.htm
    Ειrιnι
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Ειrιnι

Θηλυκό Παρθένος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 18:01

καλα κανεις εμενα μου τα εχουν ζητησει αααπειρα παιδια τα δινω μονο σε οσουσ εμπιστευομαι απολυτα...
    LizCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    LizCullen

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 18:05

Εγω τιποτα! Απο δω και περα θα τα δινω μονο σε εκεινους που ξερουν να διαβαζουν βιβλια.
    nessie
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    nessie

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Athens
    Αριθμός μηνυμάτων : 780
    Registration date : 27/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 18:06

Εγώ το έδωσα στη μάνα μου που μένουμε στο ίδιο σπίτι και δεν το προσέχει και τόσο! Αν και μερικές φορές μου φαίνεται ότι είμαι τόσο κολλημένη που υπερβάλλω! Neutral
    LizCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    LizCullen

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 18:10

Να την προσεχεις!
    Κοιτα, δεν νομιζω οτι υπερβαλλουμε. Απλα δεν θελουμε να καταστραφουν τα βιβλια. Δεν ειναι τοσο κακο ή υπερβολικο αυτο!
    Ειrιnι
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    Ειrιnι

Θηλυκό Παρθένος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 18:14

βασικα ειναι =p
    αλλα δεν πειραζει xD
    Rozali87
    Golden Eyed Vampires
    Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 18:15

LizCullen έγραψε:
    Να την προσεχεις!
    Κοιτα, δεν νομιζω οτι υπερβαλλουμε. Απλα δεν θελουμε να καταστραφουν τα βιβλια. Δεν ειναι τοσο κακο ή υπερβολικο αυτο!
    Πές τα ρε Lizi........... Twisted Evil
    LizCullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    LizCullen

Θηλυκό Παρθένος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 18:25

eirini έγραψε:
    βασικα ειναι =p
    αλλα δεν πειραζει xD

Δεν πειραζει!!! Οπως ειπες, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!

Τα λεω, τα λεω! Να βρω το δικιο μου!
    Gωgω-Twilighter
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 778
    Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 25 Ιαν 2009 - 22:20

τωρα που λεμε και για κολληματα..εμενα οι γονεις μου μολις ειδα την τανια κ λυσσουσα να παω να το παραγγειλω νομιζαν οτι τρελαθηκα!!!!!!!!δεν ειμαι το ατομο που 8α κανει σαν τρελη για ενα βιβλιο μεχρι π ηρθε στη ζωη μου το twilight saga....εκανα σαν τρελη!!!μολις το πηρα τελικα το διαβαζα(την νεα σεληνη) καθε μερα και δεν διαβαζα για το σχολειο και μου φωναζαν και καπου καπου..αλλα δεν με ενοιαζε...το τελειωσα σε 4 μερες κατι πρωτοφανες για μενα...και μολις το εμαθαν το μονο που μου ειπαν ειναι ¨Μακαρι να εκανες ετσι και για τα βιβλια του σχολειου" Και σκεφτηκα¨Ποιος μπορει να συγκρινει τα Ελληνικα του Ξενοφωντα με την Νεα Σεληνη της Stephanie??? Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 616544
    scarlet rose
    The Volturi Princess
    scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 3603
    Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 16:11

Βρε κοριτσια μια μερα ελλειψα και δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω!!!Εχασα ολοκληρη συζητηση!!!

Πρωτον και σημαντικοτερον: Rozali87 μην ακους κανεναν που προσπαθει να σε μειωσει ή να σε κοροϊδεψει για κατι που κανεις και αγαπας και ενδεχομενως να εισαι και καλη σε αυτο!!!Συνεχισε δυναμικα το γραψιμο και να εισαι σιγουρη οτι εχεις ενα ολοκληρο φορουμ που σε υποστηριζει!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 577643 Περιμενω με ανυπομονησια να διαβασω κειμενο σου!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 388681

Δευτερον:αγαπητη hobolicious την επομενη φορα που θα ανεβω Γιαννενα με τους δικους μου θα παρω την μανα μου και θα ερθουμε Καστορια(2 τσιγαρα δρομος ειναι)!Πρεπει οπωσδηποτε να γνωριστουν οι μαμαδες μας!!!Θα σταυροκοπιουνται ταυτοχρονα!!!!Θα βρει παρηγορια η μια στην αλλη!!

Τριτον:Αχ!Αγαπητη Queen για τα κοριτσια που ειναι στην εφηβεια ειναι φυσιολογικο το κολλημα τους !!Εγω ομως δεν τον γλιτωνω τον ψυχιατρο!!!Εκλεισα τα 22 ,κοτζαμαν γαϊδουρα εγινα και τωρα στα γεραματα μου ξυπνησαν τα εφηβικα απωθημενα!!!Μεχρι τωρα δεν ειχα ποτε τρελαθει ουτε με ηθοποιο ουτε με τραγουδιστη!!!Εβλεπα τις ''ρουβιτσες'' που ουρλιαζαν, κουνουσα το κεφαλι μου και ελεγα ''το 'χουν χαμενο τουτες''! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 686606 !!Και τωρα εχω καταντησει χειροτερη!πριν κοιμηθω διαβαζω τα βιβλια,για να με παρει ο υπνος ακουω τα τραγουδια του Rob!!Aσε που περπαταω στο δρομο και ψαχνω να βρω εναν που να του μοιαζει,ετσι για να παρηγορηθω που αυτος βρισκεται μακρια!! cry (Θα ψαχνω για πολυ καιρο,ειναι σιγουρο)!!

Καλα λενε πως οτι κοροϊδευεις ,το λουζεσαι!!!!!!
    Princess
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Princess

Θηλυκό Κριός
    Αριθμός μηνυμάτων : 1097
    Registration date : 02/01/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 18:21

Ελα βρε scarlet rose, μην ανησυχεις! Καταρχας δεν εισαι καθολου μεγαλη, υπαρχουν ατομα που εχουν κολλημα σαν το δικο σου, και σαν το δικο μας πολυ μεγαλυτερα σου. Ασε που ολες εχουμε παθει τα ιδια. Οπου παμε, οτι δουμε, οτι ακουσουμε μας θυμιζει το Twilight!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 686606
    scarlet rose
    The Volturi Princess
    scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 3603
    Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 18:36

Princess έγραψε:
    Ελα βρε scarlet rose, μην ανησυχεις! Καταρχας δεν εισαι καθολου μεγαλη, υπαρχουν ατομα που εχουν κολλημα σαν το δικο σου, και σαν το δικο μας πολυ μεγαλυτερα σου. Ασε που ολες εχουμε παθει τα ιδια. Οπου παμε, οτι δουμε, οτι ακουσουμε μας θυμιζει το Twilight!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 686606
    Να 'στε καλα βρε κοριτσια!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 34442
    Παλι καλα που εχω και εσας!!!Μεγαλο πραγμα η συντροφια!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 577643
    Απο οταν βρηκα το φορουμ αισθανομαι καπως καλυτερα!!!
    Σαν group therapy ειναι!!!! lol! lol! lol!
    Princess
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Princess

Θηλυκό Κριός
    Αριθμός μηνυμάτων : 1097
    Registration date : 02/01/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 18:43

Οντως σαν group therapy ειναι! Ειμαστε ολες τελειως καμμενες! lol! lol!

Ευτυχως που υπαρχει το φορουμ και μπορουμε να συζηταμε ολες για το Twilight και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κολλημα μας! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 577643 Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 174341
    Gωgω-Twilighter
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 778
    Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 18:50

εχουμε ολες το ιδιο κολλημα..μιλαμε ολη μερα γι αυτο και ποτε δεν το βαριομαστε!!!!!!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 577643
    hobo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    hobo

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : θεσσαλονικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 2196
    Registration date : 27/11/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 19:18

gwgoulini_twilight έγραψε:
    εχουμε ολες το ιδιο κολλημα..μιλαμε ολη μερα γι αυτο και ποτε δεν το βαριομαστε!!!!!!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 4 577643

αυτο ειναι το καλυτερο απ ολα!!! οτι δε βαριομαστε!!! γιατι σιγουρα οπουδηποτε αλλου θα εχουν βαρεθει να μας ακουν!!! Razz

Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 4 από 13Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Meadow Confessions-
    Μετάβαση σε: