Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!

Πήγαινε κάτω 
    +41
    Marzaki Cullen
    Bitten Pillows
    Nantia Hale_Biers
    Stella Sunlight
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    sisaki
    ioannaki-twilightaddicted
    Mrs.Christina
    mpellanti21
    Vivaki Cullen
    ed<3
    twilightsagaddicted
    niki
    di1996
    paru
    !~Twilighter~!
    AnaroseCullen
    mR.Geo
    sambrina
    Bella Cullen12
    pink
    kristen(a)
    MIKAELLA
    d@n@e twilight!
    evi
    Lizzy Cullen
    LizCullen
    Ειrιnι
    scarlet rose
    Gωgω-Twilighter
    Rozali87
    Princess
    Velvet_Vamp
    Darkbella
    WhiteQueen
    DanaeCullen
    touli
    hobo
    ClairDeLune
    nessie
    spunkransom
    45 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Gωgω-Twilighter
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 778
    Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 19:19

hobolicious έγραψε:
    gwgoulini_twilight έγραψε:
    εχουμε ολες το ιδιο κολλημα..μιλαμε ολη μερα γι αυτο και ποτε δεν το βαριομαστε!!!!!!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 577643

αυτο ειναι το καλυτερο απ ολα!!! οτι δε βαριομαστε!!! γιατι σιγουρα οπουδηποτε αλλου θα εχουν βαρεθει να μας ακουν!!! Razz
    απορω ποιος μπορει να βαριεται να μιλαει για ενα επιγειο πλασμα οπως ο ρομπ!!!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    hobo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    hobo

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : θεσσαλονικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 2196
    Registration date : 27/11/2008

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 19:24

μαλλον θεικο...παραδεισιο...πανεμορφο...που σου προκαλεο τρεμουλο και αυπνιες... με μια λεξη...τα να σκεφτεσαι τον Rob ειναι Edwardly!!!!! *sign* Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 737142
    Gωgω-Twilighter
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 19:26

hobolicious έγραψε:

μαλλον θεικο...παραδεισιο...πανεμορφο...που σου προκαλεο τρεμουλο και αυπνιες... με μια λεξη...τα να σκεφτεσαι τον Rob ειναι Edwardly!!!!! *sign* Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 737142

γενικα ο ρομπερτ ειναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 150320 Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 616544 Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 174341 Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 737142 Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 432569 Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 432569 :heart:
    scarlet rose
    The Volturi Princess
    scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 3603
    Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 19:46

hobolicious έγραψε:

Τρεμουλο...αυπνιες.....ταχυκαρδιες....εξαψεις!!!!!! faint faint faint
    Αχ!Αρρωστια ειναι,μονο που καμια μας δεν θελει να βρει την υγειά της!!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 465227 Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 174341
    hobo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    hobo

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : θεσσαλονικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 2196
    Registration date : 27/11/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 19:49

scarlet rose έγραψε:
    hobolicious έγραψε:

Τρεμουλο...αυπνιες.....ταχυκαρδιες....εξαψεις!!!!!! faint faint faint
    Αχ!Αρρωστια ειναι,μονο που καμια μας δεν θελει να βρει την υγειά της!!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 465227 Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 174341

δεν πιστευω ομως καμια να θελει να τη βρει..;;!!! Rolling Eyes Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 465227
    Gωgω-Twilighter
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 26 Ιαν 2009 - 19:49

ναιιιι....δεν με νοιαζει να ειμαι αρρωστη μια ζωη....ειναι η πιο γλυκια αρρωστια
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Camp Half Blood
    Αριθμός μηνυμάτων : 5908
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιαν 2010 - 0:48

εγω πηγα οικογενειακό ταξιδι με τους γονεις μου και τον αδερφό μου και στον γυρισμο στο αεροδρομιο περιμέναμε 4-6 περίπου οπότε παιζαμε διαφορα παιχνίδια. Ειχα που λετε μαζι μου το twilight (το αγγλικό-προτοτυπο) που είναι hard cover και εβγαλα το γυρω-γωρω και αφησα μόνο το σκληρο (ειναι πιο βολικά ετσι) και το επιασε ο μπαμπάς μου και ήθελε να γραψει πάνω(να το χρησιμοποιησε σαν τραπέζι). ενας σας λέω αν δεν επένεβαινε η μαμα μου να πει οτι ήρθαν από αμερικη και ας μην τα καταστρέψουμε θα με ακουγε όλο το αεροδρόμιο! Την ιδια μερα: στο αεροπλάνο μέσα προς Ροδο το διαβαζα και οταν προσγιωθηκαμε βιαστηκα να το βαλω στην τσαντα και σχιστηκε αυτο που βγαίνει(που εχει το σχέδιο πανω).
    Και τωρα τελευταια (το ταξιδι ηταν αρχες Δεκέμβρη) που είπαν οτι ο Rob δεν πλένεται τσακώθηκα με έναν φιλο μου επειδη αποκαλούσε τον EDWARD βρωμιαρη. Πραγματικά χεστηκα για το αν ο ρομπ πλένεται ή όχι,εγώ τα μάτια του λατρευω. αλλα όχι και να το λεει για τον χαρακτηρα που λατρευω!
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιαν 2010 - 0:51

Σε καταλαβαινω απολυτα....Εγω ολη μερα μαλωνω με το αγορι μου για τον ιδιο λογο.....Αλλα του ειπα να μην το συνεχισει γτ αν με βαλει να διαλεξω δεν θα του αρεσει καθολου η επιλογη μου.... Twisted Evil
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιαν 2010 - 1:02

lol! εμένα είναι ο κολήτος μου και τσακωθήκαμε ασχημα...αλλα τωρα δεν τολμα να το αναφέρει! γιατι ξερει τι θα του κανω εαν κανει κατι τετοιο --> Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 730856
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιαν 2010 - 1:05

Xα χα...κι εγω πλακωνομαι με τον κολλητο μου αλλα για αλλο λογο....Ειναι team Jacob ενω ετω περισσοτερο Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 21223 ....Αλλα δεν μπορω να τον σκοτωσω....δυστυχως ειναι απο τους λιγους που καταλαβαινουν το κολλημα μου.... lol!
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιαν 2010 - 14:55

Εμενα δεν με καταλαβαινει κανεις!!! Μονο μια συμμαθητρια μου στο σχολείο και μία στα αγγλικά.... cry
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιαν 2010 - 15:50

E μην στεναχωριεσαι.....Εχεις εμας...... Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 194931
    d@n@e twilight!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    d@n@e twilight!

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά
    Αριθμός μηνυμάτων : 1570
    Registration date : 01/11/2009

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιαν 2010 - 16:51

α εγω δεν εχω παραπονο.Η κολλητη μου ειναι εθισμενη οπως και εγω,αλλα εχω και ολους εσας!!!!!
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 25 Ιαν 2010 - 17:36

Εκτος απο εσας. Εσεις είστε κατι σαν μέρος του εαυτού μου. Μπορεί να ειμαι καινουρια αλλα σας αισθανομαι σαν οικογενεια!!!
    MIKAELLA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    MIKAELLA

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : chichester
    Αριθμός μηνυμάτων : 981
    Registration date : 24/02/2009

Forks Student Profile
    Team:
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 10 Φεβ 2010 - 20:54

ευτιχοσ εγω εκπαιδευσα οσουσ ειναι μαζι μ το λυκοφως ειναι ιερο οποιοσ πει κτ τρεμει μονο ενασ φιλοσ μ κοροιδευι τον ταυλορ....δν θλτ να μαθεται τι παθενει καθε φορα lol! οσο για το αγορι μ κουβεντα καταλαβενει απολυτα το κολυμα μου και αμα δν μηλω εγω για αυτο μου το θυμιζει εκεινοσ... lol! λυκοφωσ κιοσο αντεχουμε!!! lol! faint
    kristen(a)
    Twilight Human
    Twilight Human
    kristen(a)

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Iraklio
    Αριθμός μηνυμάτων : 96
    Registration date : 04/12/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 10 Φεβ 2010 - 21:41

Ειστε πολυ τυχεροι ρε παιδια...Εγω εχω προβλιμα με τν κολλητη μ που βριζει τν ωρα και την στιγμη που με εβαλε να το δω οι γονεις μου το ιδιο αλλα δεν με νοιαζει γιατι ξερω πως εδω περα υπαρχουνε ατομα που οχι μονο τρελενονται για το Λυκοφως αλλα που δεν με κρινουν για τον τοσο τρομακτικο τροπο που εχω κολλησει με αυτο.... Rolling Eyes
    MIKAELLA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    MIKAELLA

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : chichester
    Αριθμός μηνυμάτων : 981
    Registration date : 24/02/2009

Forks Student Profile
    Team:
    Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 10 Φεβ 2010 - 21:58

να σε κρινουμε?χαχα ολοι εδοπερα εχουμε φουλ πρβλημα ειμαστε σουπερ κολμενοιμε το λυκοφωσ...μα δεν φενετε? Wink lol! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 274215
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 10 Φεβ 2010 - 23:00

Παράθεση :
    Ειστε πολυ τυχεροι ρε παιδια...Εγω εχω προβλιμα με τν κολλητη μ που
    βριζει τν ωρα και την στιγμη που με εβαλε να το δω οι γονεις μου το
    ιδιο αλλα δεν με νοιαζει γιατι ξερω πως εδω περα υπαρχουνε ατομα που
    οχι μονο τρελενονται για το Λυκοφως αλλα που δεν με κρινουν για τον
    τοσο τρομακτικο τροπο που εχω κολλησει με αυτο.... Rolling Eyes

Υπαρχουν και χειροτερες απο σενα και απο εμενα ακομα και απο την πιο φανατικη εδω μεσα....

....υπαρχουν και χειροτερα,πιστεψε με....
    ( Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 200352 "στην υγεια μας"!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 Lol )
    pink
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    pink

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1257
    Registration date : 20/01/2010

Forks Student Profile
    Team: Carlisle - Esme Carlisle - Esme
    Special ability Special ability: Playing in the New Moon Movie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 11 Φεβ 2010 - 10:42

να σε κρινουμε? με δουλευεις.... ολες ειμαστε εδω κολλημενες παρα παρα παρα ΠΟΛΥ!!!!!!! εγω προσωπικα ειμαι ικανη να μιλαω για το λυκοφως ολη μερα και καθε μερα!!!!!! εχω ενα κολλημα που δεν περιγραφεται με λεξεις καθολου!!!!!! και να φανταστεις δεν ειμαι ανθρωπος που κολλαει ευκολα με βιβλια,ταινιες και ολα τα σχετικα..... γιατι δεν μου αρεσαν που οι αλλες ειχαν κολληματα και επαιρναν τα παντα σχετικα με μια ταινια!!!!! και τωρα ειμαι σαν ενα μικρο παιδι που οταν θα με πανε καπου που θα εχει σχεση με το λυκοφωε με σερνουνε και εγω παω μαζι τους οικιοθελως!! ποιος εγω!!!!!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 921765 πιστεψε με το λυκοφως εχει αλλαξει πολλους που δεν ηταν ποτε κολλημενοι με μανια με κατι και εγω ημουν μια απο αυτους τους ανθρωπους!!!!!!!!! και για αυτο και μονο δηλαδη την μεγαλη αλλαγη που προκαλει στους ανθρωπους και ιδιαιτερα στο γυναικειο πληθυσμο αξιζει και με το παραπανω που δινουμε τα λεφτα μας και φυσικα που εχουμε χασει τα μυαλα μας!!!!!!! ειναι θεικα και τα βιβλια και οι ηθοποιοι που τους ρολους τους τους παιζουν καταπληκτικα!!!!!!!! και οταν νιωθεις την αναγκη να μας μιλησεις για το λυκοφως αφου αυτη την χαρα σου την στερει η φιλη σου εδω ειμαστε εμεις!!!!!! εεεε..... για αυτο δημιουργηθηκε αυτο το καταπληκτικο φορουμ στο κατω κατω.... για να κανει ολους τους φαν που λατρευουν το λυκοφως ευτυχισμενους!!!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 6512
    Bella Cullen12
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Bella Cullen12

Θηλυκό Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1018
    Registration date : 02/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 15 Μαρ 2010 - 18:19

Εμένα μια φίλη μου μου πήρε το βιβλίο στο Mall για να το διαβάσει και μου το έσπασε στην μέση άρχισα να ουρλιάζω, δεν μπορούσα να ηρεμήσω, μετά την ανάγκασα να μου πάρει καινούργιο.!!!!
    sambrina
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    sambrina

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : Κύπρος
    Αριθμός μηνυμάτων : 324
    Registration date : 27/07/2009

Forks Student Profile
    Team: Switzerland
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 15 Μαρ 2010 - 19:03

τί μου θύμησες τώρα.. και εγω το έδωσα σε μια φιλι μου και βράχηκε και έπαθα κρίση!!!
    αλλα δεν την αναγκασα να μου πάρει αλλο απλα δεν τις ξαναδάνεισα κανένα βιβλίο Razz
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 15 Μαρ 2010 - 19:05

Και την κανεις ακομα παρεα???
    sambrina
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    sambrina

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 15 Μαρ 2010 - 19:10

καλά μαντης είσαι?! οχι δεν την κάνω lol!
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 15 Μαρ 2010 - 19:12

μα ειναι φυσικο!!! θα εκανες παρεα καποια που δεν σεβεται την λογοτεχνια???
    δεν ειμαι ακριβως μαντης αλλά εχω μακρινη συγγενεια με την αλις!!! lol!
    sambrina
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    sambrina

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 15 Μαρ 2010 - 19:17

lol! πρέπει να είσαι πολύ περήφανη που εχεις συγγένεια με ενα τετοιο πλασμα geek

Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 5 από 13Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Meadow Confessions-
    Μετάβαση σε: