| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|
+41Marzaki Cullen Bitten Pillows Nantia Hale_Biers Stella Sunlight ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sisaki ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina mpellanti21 Vivaki Cullen ed<3 twilightsagaddicted niki di1996 paru !~Twilighter~! AnaroseCullen mR.Geo sambrina Bella Cullen12 pink kristen(a) MIKAELLA d@n@e twilight! evi Lizzy Cullen LizCullen Ειrιnι scarlet rose Gωgω-Twilighter Rozali87 Princess Velvet_Vamp Darkbella WhiteQueen DanaeCullen touli hobo ClairDeLune nessie spunkransom 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 26 Ιαν 2009 - 19:24 | |
| - gwgoulini_twilight έγραψε:
-
απορω ποιος μπορει να βαριεται να μιλαει για ενα επιγειο πλασμα οπως ο ρομπ!!! μαλλον θεικο...παραδεισιο...πανεμορφο...που σου προκαλεο τρεμουλο και αυπνιες... με μια λεξη...τα να σκεφτεσαι τον Rob ειναι Edwardly!!!!! *sign* | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 26 Ιαν 2009 - 19:26 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 26 Ιαν 2009 - 19:46 | |
| | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 26 Ιαν 2009 - 19:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 26 Ιαν 2009 - 19:49 | |
| ναιιιι....δεν με νοιαζει να ειμαι αρρωστη μια ζωη....ειναι η πιο γλυκια αρρωστια | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 25 Ιαν 2010 - 0:48 | |
| εγω πηγα οικογενειακό ταξιδι με τους γονεις μου και τον αδερφό μου και στον γυρισμο στο αεροδρομιο περιμέναμε 4-6 περίπου οπότε παιζαμε διαφορα παιχνίδια. Ειχα που λετε μαζι μου το twilight (το αγγλικό-προτοτυπο) που είναι hard cover και εβγαλα το γυρω-γωρω και αφησα μόνο το σκληρο (ειναι πιο βολικά ετσι) και το επιασε ο μπαμπάς μου και ήθελε να γραψει πάνω(να το χρησιμοποιησε σαν τραπέζι). ενας σας λέω αν δεν επένεβαινε η μαμα μου να πει οτι ήρθαν από αμερικη και ας μην τα καταστρέψουμε θα με ακουγε όλο το αεροδρόμιο! Την ιδια μερα: στο αεροπλάνο μέσα προς Ροδο το διαβαζα και οταν προσγιωθηκαμε βιαστηκα να το βαλω στην τσαντα και σχιστηκε αυτο που βγαίνει(που εχει το σχέδιο πανω). Και τωρα τελευταια (το ταξιδι ηταν αρχες Δεκέμβρη) που είπαν οτι ο Rob δεν πλένεται τσακώθηκα με έναν φιλο μου επειδη αποκαλούσε τον EDWARD βρωμιαρη. Πραγματικά χεστηκα για το αν ο ρομπ πλένεται ή όχι,εγώ τα μάτια του λατρευω. αλλα όχι και να το λεει για τον χαρακτηρα που λατρευω! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 25 Ιαν 2010 - 0:51 | |
| Σε καταλαβαινω απολυτα....Εγω ολη μερα μαλωνω με το αγορι μου για τον ιδιο λογο.....Αλλα του ειπα να μην το συνεχισει γτ αν με βαλει να διαλεξω δεν θα του αρεσει καθολου η επιλογη μου.... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 25 Ιαν 2010 - 1:05 | |
| Xα χα...κι εγω πλακωνομαι με τον κολλητο μου αλλα για αλλο λογο....Ειναι team Jacob ενω ετω περισσοτερο ....Αλλα δεν μπορω να τον σκοτωσω....δυστυχως ειναι απο τους λιγους που καταλαβαινουν το κολλημα μου.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 25 Ιαν 2010 - 14:55 | |
| Εμενα δεν με καταλαβαινει κανεις!!! Μονο μια συμμαθητρια μου στο σχολείο και μία στα αγγλικά.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 25 Ιαν 2010 - 15:50 | |
| E μην στεναχωριεσαι.....Εχεις εμας...... | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 25 Ιαν 2010 - 16:51 | |
| α εγω δεν εχω παραπονο.Η κολλητη μου ειναι εθισμενη οπως και εγω,αλλα εχω και ολους εσας!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 25 Ιαν 2010 - 17:36 | |
| Εκτος απο εσας. Εσεις είστε κατι σαν μέρος του εαυτού μου. Μπορεί να ειμαι καινουρια αλλα σας αισθανομαι σαν οικογενεια!!! | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 10 Φεβ 2010 - 20:54 | |
| ευτιχοσ εγω εκπαιδευσα οσουσ ειναι μαζι μ το λυκοφως ειναι ιερο οποιοσ πει κτ τρεμει μονο ενασ φιλοσ μ κοροιδευι τον ταυλορ....δν θλτ να μαθεται τι παθενει καθε φορα οσο για το αγορι μ κουβεντα καταλαβενει απολυτα το κολυμα μου και αμα δν μηλω εγω για αυτο μου το θυμιζει εκεινοσ... λυκοφωσ κιοσο αντεχουμε!!! | |
|
| |
kristen(a) Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Iraklio Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 04/12/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 10 Φεβ 2010 - 21:41 | |
| Ειστε πολυ τυχεροι ρε παιδια...Εγω εχω προβλιμα με τν κολλητη μ που βριζει τν ωρα και την στιγμη που με εβαλε να το δω οι γονεις μου το ιδιο αλλα δεν με νοιαζει γιατι ξερω πως εδω περα υπαρχουνε ατομα που οχι μονο τρελενονται για το Λυκοφως αλλα που δεν με κρινουν για τον τοσο τρομακτικο τροπο που εχω κολλησει με αυτο.... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 10 Φεβ 2010 - 21:58 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Τετ 10 Φεβ 2010 - 23:00 | |
| - Παράθεση :
- Ειστε πολυ τυχεροι ρε παιδια...Εγω εχω προβλιμα με τν κολλητη μ που
βριζει τν ωρα και την στιγμη που με εβαλε να το δω οι γονεις μου το ιδιο αλλα δεν με νοιαζει γιατι ξερω πως εδω περα υπαρχουνε ατομα που οχι μονο τρελενονται για το Λυκοφως αλλα που δεν με κρινουν για τον τοσο τρομακτικο τροπο που εχω κολλησει με αυτο.... Υπαρχουν και χειροτερες απο σενα και απο εμενα ακομα και απο την πιο φανατικη εδω μεσα.... ....υπαρχουν και χειροτερα,πιστεψε με.... ( "στην υγεια μας"!! ) | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Πεμ 11 Φεβ 2010 - 10:42 | |
| να σε κρινουμε? με δουλευεις.... ολες ειμαστε εδω κολλημενες παρα παρα παρα ΠΟΛΥ!!!!!!! εγω προσωπικα ειμαι ικανη να μιλαω για το λυκοφως ολη μερα και καθε μερα!!!!!! εχω ενα κολλημα που δεν περιγραφεται με λεξεις καθολου!!!!!! και να φανταστεις δεν ειμαι ανθρωπος που κολλαει ευκολα με βιβλια,ταινιες και ολα τα σχετικα..... γιατι δεν μου αρεσαν που οι αλλες ειχαν κολληματα και επαιρναν τα παντα σχετικα με μια ταινια!!!!! και τωρα ειμαι σαν ενα μικρο παιδι που οταν θα με πανε καπου που θα εχει σχεση με το λυκοφωε με σερνουνε και εγω παω μαζι τους οικιοθελως!! ποιος εγω!!!!!!!! πιστεψε με το λυκοφως εχει αλλαξει πολλους που δεν ηταν ποτε κολλημενοι με μανια με κατι και εγω ημουν μια απο αυτους τους ανθρωπους!!!!!!!!! και για αυτο και μονο δηλαδη την μεγαλη αλλαγη που προκαλει στους ανθρωπους και ιδιαιτερα στο γυναικειο πληθυσμο αξιζει και με το παραπανω που δινουμε τα λεφτα μας και φυσικα που εχουμε χασει τα μυαλα μας!!!!!!! ειναι θεικα και τα βιβλια και οι ηθοποιοι που τους ρολους τους τους παιζουν καταπληκτικα!!!!!!!! και οταν νιωθεις την αναγκη να μας μιλησεις για το λυκοφως αφου αυτη την χαρα σου την στερει η φιλη σου εδω ειμαστε εμεις!!!!!! εεεε..... για αυτο δημιουργηθηκε αυτο το καταπληκτικο φορουμ στο κατω κατω.... για να κανει ολους τους φαν που λατρευουν το λυκοφως ευτυχισμενους!!!!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 15 Μαρ 2010 - 18:19 | |
| Εμένα μια φίλη μου μου πήρε το βιβλίο στο Mall για να το διαβάσει και μου το έσπασε στην μέση άρχισα να ουρλιάζω, δεν μπορούσα να ηρεμήσω, μετά την ανάγκασα να μου πάρει καινούργιο.!!!! | |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 15 Μαρ 2010 - 19:03 | |
| τί μου θύμησες τώρα.. και εγω το έδωσα σε μια φιλι μου και βράχηκε και έπαθα κρίση!!! αλλα δεν την αναγκασα να μου πάρει αλλο απλα δεν τις ξαναδάνεισα κανένα βιβλίο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 15 Μαρ 2010 - 19:05 | |
| Και την κανεις ακομα παρεα??? | |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 324 Registration date : 27/07/2009
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 15 Μαρ 2010 - 19:10 | |
| καλά μαντης είσαι?! οχι δεν την κάνω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Δευ 15 Μαρ 2010 - 19:12 | |
| μα ειναι φυσικο!!! θα εκανες παρεα καποια που δεν σεβεται την λογοτεχνια??? δεν ειμαι ακριβως μαντης αλλά εχω μακρινη συγγενεια με την αλις!!! | |
|
| |
sambrina Eclipse Bitten
| |
| |
| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|