| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|
+41Marzaki Cullen Bitten Pillows Nantia Hale_Biers Stella Sunlight ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 sisaki ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina mpellanti21 Vivaki Cullen ed<3 twilightsagaddicted niki di1996 paru !~Twilighter~! AnaroseCullen mR.Geo sambrina Bella Cullen12 pink kristen(a) MIKAELLA d@n@e twilight! evi Lizzy Cullen LizCullen Ειrιnι scarlet rose Gωgω-Twilighter Rozali87 Princess Velvet_Vamp Darkbella WhiteQueen DanaeCullen touli hobo ClairDeLune nessie spunkransom 45 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 18:37 | |
| Σε τί περιπέτειες; Πλακωνόμουν με την μάνα μου! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 18:50 | |
| Κλασσικα.....κατι πιο εξτριμ? | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 19:03 | |
| Θα το πω αν και ειναι επερ-εξτριμ και αηδιαστικο! Μια βροχερη και μουντη ημερα σαν του Φορκς αποφασισα --τι το θελα-- να παρω τη Χαραυγη --που μολις ειχα αγορασει απο το βιβλιοπωλειο-- στο σχολειο μαζι μου και να τη συνεχισω απο εκει που ειχα μινει στο σπιτι, γιατι απλα δεν μπορουσα να αφησω αυτο το βιβλιο απο τα χερια μου *παρτα ηληθια* Στο 3ο ή 4ο διαλειμμα επεστρεψα απο το κυλικειο για να συνεχισω τη Χαραυγη....ψαχνω απο δω, ψαχνω απο κει...πουθενα η Χαραυγουλα μου!Περιττο να πω οτ ειχα παθει πα-νι-κο! Σαν να με φωναζαν οι ανημπορες φωνουλες των χαρακτηρων τρεχω στις τουαλετες των ΑΓΟΡΙΩΝ και οντως εκει βρηκα το βιβλι μου....αλλα σε τι κατασταση και με ποιον ειναι το θεμα! Ενας συμμαθητης μου που ο καημενος εχει νοητικο προβλημα τοξ ειχαν βαλει κατι....ας αρκεστω στο lowlives (-Εντ) και μου ειχε κλεψει το βιβλιαρακι μου και το ετρυβε --στο κεφαλαιο του honeymoon μαλιστα-- στα ΑΧΑΜΝΑ του!!!!!! Του αρπαζω το βιβλιο απο τα χερια --το επιασα απο μια ασχετη σελιδουλα-- και βγαινω απο τις τουαλετες και δινω μια ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΜΠΟΥΝΙΑ σε ενα κολωπαιδο που γελαγε! Αυτη ηταν και η μοναδικη φορα που με κατεβασαν στο γραφειο της διευθυντριας....... | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 19:41 | |
| Ιουχ!! Πλάκα κάνεις!!! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!! Δεν ντρέπονται καθόλου?? Και έστω, αν δεν επρόκειτο για τη Χαραυγή (το τελευταίο από τα Ιερά Βιλία των Twilighters), δεν σέβονται καθόλου τα βιβλία γενικότερα?? Και δηλαδή τί στο μπιπ έχουν πάθει όόόόόλοι τους και βρίζουν το Λυκόφως?? Είμαστε TWILIGHTERS και το χαιρόμαστε! Και χ****με τι λένε οι άλλοι! Εν τω μεταξύ, πριν τη Νέα Σελήνη, κάτι συμμαθητές μου -δύο κορίτσια και ένα αγόρι- στο φροντιστήριο είχαν δει το Λυκόφως. Και όταν έμαθαν ότι είχα κόλλημα, άρχισαν να λένε τι βλακεία, τι μπίχλας (για τον Rob!), πως σου αρέσει κλπ.. Ε, λοιπόν, όταν είδαν τη Νέα Σελήνη, την επόμενη μέρα ακούω εγώ: "Αννα, είχες δίκιο!", "Αννα, είναι τέλειο!", "Αννα, ο Rob είναι κούκλος (από το ένα το κορίτσι!)", "Αννα, είχε τέλεια εφέ! (από το αγόρι)".. Και από τότε σταμάτησαν.. Τελικά, ποτέ δεν είναι αργά.. Κι εγώ αυτόν τον καιρό, δεν έχω δώσει σε κανέναν κανένα από τα βιβλία μου!!! Είμαι περήφανη γι αυτό!!! | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 20:00 | |
| Ασε ασε...δεν εχεις ιδεα τι καζουρα τρωω στο σχολειο καθε μερα Αλλα εχω μαθει τον αποτελεσματικο τροπο: αδιαφοια και αγνοηση! Μονο σε εξαιρετικεσ περιπτωσεις αφηνω λιγο απο την αλλη μου πλευρα να παρει τον ελεγχο (τπτ μπουνιτσες + βρισιες μην φανταστεις ) Σε αντιθεση με εσενα ομως, οσοι ''φιλοι'' μου ανεκαθεν κοροιδευαν το Twilight (την ταινια παντα, σιγα μην ξερουν να διαβαζουν) τωρα με το New Moon επιδινωθηκε η κατασταση....Τα αγορια ''και τι λυκανθρωποι ηταν αυτοιιιι, κουταβακια'' Τα κοριτσια (ενω ξερουν οτι ειμαι )''Αχ, αυτος ο Πακιστανος (παρολα αυτα νριζουν ΚΑΙ τον Τζεικ) τι σωματαρα που ειχε!Κουκλος, οχι σαν τον αλλον τον γκει'' Απλα δεν παει ''παραπερα'' ο νους τους.....γι αυτο κι εγω εχω σταματησει καθε προσπαθεια να τους εκπολιτισω τετοιου ειδους ατομα! | |
|
| |
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 20:09 | |
| ελεος ρε, μου τι σπανε πολυ τετοια ατομα... αν δεν τους αρεσει προβλημα τους, να το κρατησουν για τον εαυτο τους.... ευτυχως εμένα στην ταξη τα πιο πολλα κοριτσια εχουν διαβασει το λυκοφως και δεν εχουμε τετοια προβληματα... αν και στο φροντιστηριο με ψιλοδουλευουν για το κολλημα με τους βρυκολακες | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 20:11 | |
| μια παρομοια προσωπικη εμπειρια... την περιοδο που πρωτοδιαβαζα τη χαραυγη, και ημουν στο κεφαλαιο της γεννησης, ειχα πορωθει τοσο που αποφασησα να παρω το βιβλιο μαζι μ και στο σχολειο... στην ωρα των κειμενων και πριν απο τη γυμναστικη πιγα σε ενα απο τα πισω θρανια και συνεχισα να το διαβαζω απο εκει που ειχα μινει το βραδυ... φυσηκα αυτο δεν ξεφυγε απο τα υπολειπα παιδια που με ρωτουσαν τι ειναι και γελουσαν με την πορωση μ και την καθηγιτρια που δεν καταλαβενε τπτ... την επομενη ωρα τελειωσαμε με την γυμναστικη και πιγα γρυγορα-γριγορα να αλλαξω για να συνεχισω το βιβλιο απο εκει που το ειχα αφισει... αταν γυρισα στην ταξη, οι *** οι συμμαθητεσ μ, για να γελασουν, το πηραν και αρχισαν να μ πηραζουν λεγοντας μ να το παρω πισω... περα κι εγω το καινουριο sporty που ειχε φερει ο γιωργος στην ταξη και τους λεω ετσι εισται? κανουμε ανταλαγη ή φευγει απο το παραθυρο. . τελικα, οταν πηγαν να μ το δωσουν ενα ηληθιο τουσ το αρπαξε και εσκεισε ΟΛΟ το εξωφυλλο και 2 σελιδες απο την μεση... εννοεοται πως τους πατησα τις φωνες, τους εβριζα και οταν ηρθε ενας καθηγιτης για να δει τι γινοταν ημουν στο αποκορυφομα της εκτωνοσεις... τουλαχιστων το επομενο πρωινο που ειμουν σπιτι αφου εφαγα δυημερη μπορεσα να τελειωσω το βιβλιο... | |
|
| |
paru New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 120 Registration date : 31/01/2010
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 20:29 | |
| Ωχ 2ημερη....?? Γιατι τοσο πολυ ?? | |
|
| |
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:00 | |
| Και εγω εχω δανεισει τα βιβλια της Saga αλλα μονο σε ατομα εμπιστοσυνης. Σε αντιθεση με μια κολλητη μου που εδωσε την εκληψη σε ενα αγορι και εκαψε το εξωφυλλο με μια λαμπα!!!! Με τα λεξατανιλ την ειχαμε την καημενη και αν δεν ειμασταν εμεις (οι λογικοι της παρεας) το παιδι - ο Θεος να το κανει- αυτος τελοσπαντων θα εβλεπε τα θυμαρακια αναποδα!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:19 | |
| - AnaroseCullen έγραψε:
- Θα το πω αν και ειναι επερ-εξτριμ και αηδιαστικο!
Μια βροχερη και μουντη ημερα σαν του Φορκς αποφασισα --τι το θελα-- να παρω τη Χαραυγη --που μολις ειχα αγορασει απο το βιβλιοπωλειο-- στο σχολειο μαζι μου και να τη συνεχισω απο εκει που ειχα μινει στο σπιτι, γιατι απλα δεν μπορουσα να αφησω αυτο το βιβλιο απο τα χερια μου *παρτα ηληθια* Στο 3ο ή 4ο διαλειμμα επεστρεψα απο το κυλικειο για να συνεχισω τη Χαραυγη....ψαχνω απο δω, ψαχνω απο κει...πουθενα η Χαραυγουλα μου!Περιττο να πω οτ ειχα παθει πα-νι-κο! Σαν να με φωναζαν οι ανημπορες φωνουλες των χαρακτηρων τρεχω στις τουαλετες των ΑΓΟΡΙΩΝ και οντως εκει βρηκα το βιβλι μου....αλλα σε τι κατασταση και με ποιον ειναι το θεμα! Ενας συμμαθητης μου που ο καημενος εχει νοητικο προβλημα τοξ ειχαν βαλει κατι....ας αρκεστω στο lowlives (-Εντ) και μου ειχε κλεψει το βιβλιαρακι μου και το ετρυβε --στο κεφαλαιο του honeymoon μαλιστα-- στα ΑΧΑΜΝΑ του!!!!!! Του αρπαζω το βιβλιο απο τα χερια --το επιασα απο μια ασχετη σελιδουλα-- και βγαινω απο τις τουαλετες και δινω μια ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΜΠΟΥΝΙΑ σε ενα κολωπαιδο που γελαγε! Αυτη ηταν και η μοναδικη φορα που με κατεβασαν στο γραφειο της διευθυντριας....... Εννοεις το παιδι αυτο εχει νοητικη καθηστερηση????? Μα καλα ουτε το δικο μας καθηστερημενο δεν θα εκανε κατι τετοιο!!!! Μα να μπει σε ξενη ταξη, να ανοιξει ξενη τσαντα και να.....τελος παντων να κανει οτι εκανε???? Και εγω οταν την πηρα (την Χαραυγη) ηταν εποχη διαγωνισματων και ημουν στον πειρασμο να το παρω στο σχολειο αλλα δεν το εκανα.... Μια φορα πηρα το αγγλικο για να δειξω στην αγγλικου μου κατι αλλα δεν εγινε τιποτα. ΕΥΤΥΧΩΣ!! ε, μετα το βιβλιο τι το εκανες?? - di1996 έγραψε:
- μια παρομοια προσωπικη εμπειρια...
την περιοδο που πρωτοδιαβαζα τη χαραυγη, και ημουν στο κεφαλαιο της γεννησης, ειχα πορωθει τοσο που αποφασησα να παρω το βιβλιο μαζι μ και στο σχολειο... στην ωρα των κειμενων και πριν απο τη γυμναστικη πιγα σε ενα απο τα πισω θρανια και συνεχισα να το διαβαζω απο εκει που ειχα μινει το βραδυ... φυσηκα αυτο δεν ξεφυγε απο τα υπολειπα παιδια που με ρωτουσαν τι ειναι και γελουσαν με την πορωση μ και την καθηγιτρια που δεν καταλαβενε τπτ... την επομενη ωρα τελειωσαμε με την γυμναστικη και πιγα γρυγορα-γριγορα να αλλαξω για να συνεχισω το βιβλιο απο εκει που το ειχα αφισει... αταν γυρισα στην ταξη, οι *** οι συμμαθητεσ μ, για να γελασουν, το πηραν και αρχισαν να μ πηραζουν λεγοντας μ να το παρω πισω... περα κι εγω το καινουριο sporty που ειχε φερει ο γιωργος στην ταξη και τους λεω ετσι εισται? κανουμε ανταλαγη ή φευγει απο το παραθυρο. . τελικα, οταν πηγαν να μ το δωσουν ενα ηληθιο τουσ το αρπαξε και εσκεισε ΟΛΟ το εξωφυλλο και 2 σελιδες απο την μεση... εννοεοται πως τους πατησα τις φωνες, τους εβριζα και οταν ηρθε ενας καθηγιτης για να δει τι γινοταν ημουν στο αποκορυφομα της εκτωνοσεις... τουλαχιστων το επομενο πρωινο που ειμουν σπιτι αφου εφαγα δυημερη μπορεσα να τελειωσω το βιβλιο... Δεν το πιστευω!!! Καλα το σχολειο δεν εκτιμαει την αξια ενος βιβλιου?? Τουλαχιστον 2ημερη εφαγες μονο εσυ ή και τα ανωριμα κωλοπαιδα(για τους συμμαθητες σου λεω ντε!)??? Αυτοι κανονικα επρεπε να φανε 5!!!! Μην πω και αλλαγη περιβαλλοντος γιατι αντε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:24 | |
| Κοιτα, δεν θυμωσα με αυτο το παιδι, γιατι εχει οντως νοητικη καθυστερηση...προβλημα κανονικο, οχι μεταφορικα! Και ξερεις, ειναι μες την τρελη χαρα οοολη μερα, οποτε δεν νομιζω καν να καταλαβε περι πνευματικων δικαιοματων, κλοπη κτλ που του ελεγε η διευθυντρια οταν ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ!!!!!!Ας μην τα θυμαμαι.... Οσον αναφορα το βιβλιο....''Αουτς''.....τραυματικη εμπειρια!Δεν το χαρηκα ετσι οπως θα ηθελα γιατι οσο και να προσπαθησα να το καθαρισω χωρις να χαλασω το βιβλιο --αν και δεν ειχε τιποτα...που να φαινεται-- σιχαινομουν υπερβολικα πολυ, οποτε δανειστηκα το βιβλιο της κολλητης μου και τελειωσα τη Χαραυγη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:29 | |
| Ιουουου...ποια σελιδα εσκισες?? ετσι απο περιεργεια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:34 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- Ιουουου...ποια σελιδα εσκισες?? ετσι απο περιεργεια....
Καμια...για να αποφυγω αυτο ακριβως, παρατησα στη μεση το δικο μου βιβλιο και τελειωσα το διαβασμα της Χαραυγης στης φιλης μου! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:42 | |
| Ειδικα αμα εκανες τοσο κοπο να τα αποκτησεις σε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ: Μην τυχων και παρεις μαζι σου καποιο απο τα βιβλια στο σχολειο ή οπουδηποτε αλλου που να υπαρχει εστω και ενας μη-twilighter! | |
|
| |
| |
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:46 | |
| εννοειτα δν τα αφηνω απο τα ματια μου ....κι οποτε λειπω τα κλειδωνω σε ενα κουτι...σα θησαυρο τα φυλαω...(οχι πως δν ειναι...για μενα τουλαχιστον..) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:50 | |
| - twilightsagaddicted έγραψε:
- εννοειτα δν τα αφηνω απο τα ματια μου ....κι οποτε λειπω τα κλειδωνω σε ενα κουτι...σα θησαυρο τα φυλαω...(οχι πως δν ειναι...για μενα τουλαχιστον..)
α καλα...εσυ ξεπερασες και εμενα!!! εγω για μια εποχη δεν μπορουσα να συγκεντρωθω στα μαθηματα μου και η μαμα μου απειλησε οτι θα μου τα παρει, ετσι και εγω για να μην τα βρει εκεινη τα εκρυψα μεσα στην ντουλαπα μου και επιανα οποιο ηθελα, οποτε το ηθελα για να διαβασω. Οταν συμμαζεψα το δωματιο μου τα στολισα στην βιβλιοθηκη και απο τοτε δεν εχει πει τιποτα απολυτως! Ας τολμουσε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 22:08 | |
| για να πω την αληθεια κι εγω τωρα που τα χω ολα δν συγκεντρωνομαι και πολυ στα μαθηματα...η μανα μου μου δν το χει προσεξει και παλι καλα...ξερεις διακοποες τωρα τελευται τριμηνο για αυτο....αλλα αμα μου τα παρει...θα τρελεθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο.... περα απο την πλακα δεν ξερω κι εγω τι θα κανω αμα το κανει αυτο...φονο ισως..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 22:10 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 22:11 | |
| | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 22:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 22:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 22:28 | |
| τι τραυματικη εμπειρα...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! Σαβ 3 Απρ 2010 - 22:32 | |
| | |
|
| |
| Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! | |
|