Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!

Πήγαινε κάτω 
    +41
    Marzaki Cullen
    Bitten Pillows
    Nantia Hale_Biers
    Stella Sunlight
    ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
    sisaki
    ioannaki-twilightaddicted
    Mrs.Christina
    mpellanti21
    Vivaki Cullen
    ed<3
    twilightsagaddicted
    niki
    di1996
    paru
    !~Twilighter~!
    AnaroseCullen
    mR.Geo
    sambrina
    Bella Cullen12
    pink
    kristen(a)
    MIKAELLA
    d@n@e twilight!
    evi
    Lizzy Cullen
    LizCullen
    Ειrιnι
    scarlet rose
    Gωgω-Twilighter
    Rozali87
    Princess
    Velvet_Vamp
    Darkbella
    WhiteQueen
    DanaeCullen
    touli
    hobo
    ClairDeLune
    nessie
    spunkransom
    45 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    !~Twilighter~!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    !~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 1162
    Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
    Team: Egyptians Egyptians
    Special ability Special ability: See Through Lies

Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 3 Απρ 2010 - 22:33

AnaroseCullen έγραψε:
    !~Twilighter~! έγραψε:
    AnaroseCullen έγραψε:
    Ειδικα αμα εκανες τοσο κοπο να τα αποκτησεις
    σε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ: Μην τυχων και παρεις μαζι σου καποιο απο τα βιβλια στο σχολειο ή οπουδηποτε αλλου που να υπαρχει εστω και ενας μη-twilighter! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 480860 lol!

Εχω πάρει Λυκόφως, Νέα Σελήνη και Εκλειψη στο σχολείο.. Δεν έπαθαν απολύτως τίποτα!!! Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 Icon_smile

Lucky you!Εγω ΔΕΝ το ξαναρισκαρω παντως, γιατι ειχα
    τραυματικη εμπειρια και μαλιστα με την Χαραυγη που δεν την εχεις παρει ακομα!
    lol! lol! lol! kiss

Την έχω πάρει στ αγγλικά από τον Ιούνιο και θα την πάρω στα Ελληνικά όταν πάμε 3ήμερη με το σχολείο (που δεν το βλέπω, αλλά τέσπα!) Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 Icon_tongue Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 Icon_tongue
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Camp Half Blood
    Αριθμός μηνυμάτων : 5908
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 3 Απρ 2010 - 22:39

Δεν υπαρχει στα Τρικαλα?? Εγω 3ημερη (4ημερη δλδ) πηγα Τρικαλα...φετος....18-21/3 α!! τα goodies ειναι παρα πολυ ωραια!!

Και μην το λετε γιατι οπως ειπα πριν πηρα το αγγλικο της χαραυγης στο σχολιο και δεν εγινε τιποτα!! και εχουμε και εμεις εναν (δυο δλδ) με νοητηκη καθυστερηση. Εναν στην Γ και εναν στην Α. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ! Και το ειχα ολη την ωρα κατω απο το θρανιο. Ισως να ετυχε αλλα δεν γινονται παντα τετοια πραγματα. Ισως εσεις να πεσατε στιςς εξαιρεσεις. Παντως καλα κανετε και δεν το διακυνδυνευεται. Εγω συνεχεια φοβομουν και κοιτουσα μην τυχον και μου το ειχαν παρει. Και στο τελος της μερας, κοντεψα να το ξεχασω!!
    !~Twilighter~!
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    !~Twilighter~!

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 1162
    Registration date : 22/04/2009

Forks Student Profile
    Team: Egyptians Egyptians
    Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 3 Απρ 2010 - 22:48

Μωρέ στα Τρίκαλα υπάρχει, λεφτά δεν έχω να το αγοράσω!! Ευελπιστώ σε κανένα Public!! Αλήθεια ήρθατε εκδρομή Τρίκαλα? Μωρέ μπράβο!!! Εμείς μπορεί να πάμε 3ήμερη Θεσ/νίκη ή Κέρκυρα.. Θα δείξει!! Από 40 κυματα περνάμε πάντα όταν επρόκειτο για κάποια εκδρομή!! Πφφ..

Στο θέμα μας!!
    Εγώ πέρσυ το Λυκόφως, τη Νέα Σελήνη και την Εκλειψη το έπαιρνα συνέχεια στο σχολείο, και στα διαλείμματα ήμουν με τις τώρα πια κολλητές μου και καθόμασταν σε ένα καλοριφέρ και το διαβάζαμε!! Κι έτσι κόλλησαν κι αυτές!!! Smile
    Lizzy Cullen
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Camp Half Blood
    Αριθμός μηνυμάτων : 5908
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΣαβ 3 Απρ 2010 - 22:54

1 μερα Αθηνα και 3 διανυχτερευσεις Τρικαλα (δεν θα σου πω το υπολοιπο προγραμμα γιατι ειναι μεγαλο)
    Καθε μερα η παρεα μου τουλαχιστον ετρωγε goodies για βραδυ!!! lol!

Πω πω σεναριο επιστημονικης φαντασιας:
    Να πανε καποιοι φανατικοι αντι-φαν (τι λεω βραδιατικα!) και να καψουν τα βιβλια ολα και να το βιντεοσκοπησουν για να το ανεβασουν στο youtube
    di1996
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    di1996

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;)
    Αριθμός μηνυμάτων : 1253
    Registration date : 09/02/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 4 Απρ 2010 - 18:31

κα βιβλια ειναι για το σπιτι και μονο!!! δεν ειναι να τα βγαζεις παραεξω... παω στιχιμα πως εαν εγω επερνα saga σε εκδρομη ή θα τα κατεστρεφα καπως, ή θα το εχανα... η γκαντεμια και η αφηριμαδα ειναι πολυ ασχημα μιονεκτηματα....
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠεμ 8 Απρ 2010 - 12:46

Οπως το λες η καντεμια κ η αφηριμαδα...Μην σας πω απο απροσεξια τι εκανε ενας φιλος μου στο βιβλιο της χαραυγης καθως μου το επεστρεφε του επεσε μεσα σε κατι λασπες.Απο τοτε δεν δανειζω τιποτα.Κανενα βιβλιο καντεψα να παθω συγκοπη οταν το ειδα!Γιατι τα προσεχω πολυ γενικα τα βιβλια. Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 835489 Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 835489 Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 835489 Sad Sad
    Vivaki Cullen
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    Vivaki Cullen

Θηλυκό Sagittarius
    Τόπος : Στο Βροχερο Φορκς
    Αριθμός μηνυμάτων : 122
    Registration date : 03/05/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 0:16

Εγω μπορει να γινομαι κακια αλλα δεν δανειζω ποτε βιβλια. Εδω δεν δανειζω αλλα το Λυκοφως θα δανεισω. Εχω δει κανα δυο φορες στον υπνο μου οτι καταστερονται τα βιβλια και με πιανει συγκρυο.
    Πολλοι ανθρωποι ειναι απροσεχτοι, μια φορα ειδα μια κοπελα στο λεωφορειο και κρατουσε την Χαραυγη σε αθλια κατασταση και μολις ειχε κυκλοφορησει. Δεν μπορω να καταλαβω πως μεταχειριζονται μερικοι τα βιβλια σαν να ειναι απλως ενα ματσο χαρτια. Οταν το ειδα φρικαρα κι ετσι αποφασισα να μην δανειζω.
    mR.Geo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    mR.Geo

¶ντρας Λέων
    Τόπος : City of Glass
    Αριθμός μηνυμάτων : 2745
    Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
    Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 0:22

Ηλίθιοι φίλοι!
    Δανείζω λυκόφως... μου το κάνει σαν τα μούτρα!
    Δανείζω (Στον ίδιο) νέα σελήνη. Μου το κάνει χειρότερο από το λυκόφως και το κράτησε ένα μήνα.
    Δανείζω έκλειψη και το πρόσεχε! Ευτυχώς!

Τώρα δάνεισα τα τρου μπλαντ τα δύο πρώτα. ΕΝΑ ΜΗΝΑ. Είναι ακόμα στο πρώτο και δεν είναι καν στην τριακόσια. Επίσης μου μιλάει ψυχρά και του είπα πως μόλις πάρω το τρου μπλαντ θα το διαβάσω να δω αν έχει κάτι. Και με κοίταξε σκέφτοντας κάτι που δεν του άρεσε (από ότι είδα στην έκφραση του)
    Τα θελω πίσω αλλά χωρίς να του τα δώσω! Τί να κάνω;
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
    Αριθμός μηνυμάτων : 64746
    Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 0:22

Σε καταλαβαινω απολυτα...Εγω δανειζω συχνα πυκνα και πραγματικα τρεμει το φιλοκαρδι μου....Μου την σπαει οταν μου επιστρεφουν τα βιβλια μου με τσαλακωμενες σελιδες η κατεστραμμενα στις ακρες...Το λυκοφως περασε απο ολη την παρεα μου μεχρι που εφτασα σε τετοια κατασταση ωστε πηγα και ξανα πηρα ολα τα βιβλια απο την αρχη....Τωρα τουλαχιστον εχω το κεφαλι μου ησυχο....
    http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
    mpellanti21
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    mpellanti21

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : forks
    Αριθμός μηνυμάτων : 471
    Registration date : 26/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 0:25

αχ ευη και εγω εκανα αυτο το λαθος να δωσω βιβλια μεγα λαθος! ακομα θυμαμαι πωςμου το φερανε! lol!
    Vivaki Cullen
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    Vivaki Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 0:29

Φυσικο ειναι καποια στιγμη να φθαρθουν, αλλα φυσιολογικα. Οταν ενα βιβλιο φερει φθορες απο τον χρονο δειχνει παλιο, πολυτιμο, σπανιο. Ενω οταν το βιβλιο ειναι φθαρμενο απο ατομα που δεν προσεχουν αυτο δειχνει οτι οι ανθρωποι δεν νοιαζονται καθολου. Ποτε δεν θα κατεστρεφα κατι που μου εχουν δανεισει, ελεος! Πως το κανουν αυτο καποιοι;
    mR.Geo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    mR.Geo

¶ντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 0:49

ΠΕΣ ΤΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
    Μία φορά έσκισα λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο (δηλαδή εντελώς λίγο) από ένα παιδί μία σελίδα και παραλίγο να τα μπήξω!
    Παιδιά, εγώ δανείζω στη Μαντώ που ΞΕΡΩ πως τα προσέχει,σε μία φιλη της μάνας μου (λυκόφως, va, και τέτοια) και τα εμπιστεύομαι. Μου έκανε ένα παιδί δώρο το νησί και την ίδια μέρα του το δάνεισα. Δεν τα πάει καλά με τα βιβλία, αλλά δε φοβάμαι τόσο... Με το παιδί που του δάνεισα το ΤΒ τί να κάνω;
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 0:51

Να τα ζητησεις πισω με ευγενικο τροπο με την δικαιολογια οτι το θελει καποιος αλλος φιλος σου και πως βαρεθηκε να περιμενει η κατι τετοιο....η απλα πες του το ξεκαθαρα....
    mR.Geo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    mR.Geo

¶ντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:08

Το έκανα αλλά δεν πήγενε η καρδιά μου...
    Μετά πως του είπα πως δε θα το δώσω μου είπε πως το διαβάζει με πιο αργούς ρυθμούς!
    Να του πω: Το έχεις ένα μήνα αν δεν τα δώσεις και τα 2 σε μία βδομάδα (και πολύ σου είναι) δωσ' τα χωρίς να τα διαβάσεις;;;;;;;;;;;;
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:17

Ναι....αμα εφτανε ο κομπος στο χτενο εγω αυτο θα εκανα....
    Vivaki Cullen
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    Vivaki Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:17

mR.Geo έγραψε:
    Το έκανα αλλά δεν πήγενε η καρδιά μου...
    Μετά πως του είπα πως δε θα το δώσω μου είπε πως το διαβάζει με πιο αργούς ρυθμούς!
    Να του πω: Το έχεις ένα μήνα αν δεν τα δώσεις και τα 2 σε μία βδομάδα (και πολύ σου είναι) δωσ' τα χωρίς να τα διαβάσεις;;;;;;;;;;;;

Πες του πολυ ευγενικα πως πρεπει να στο δωσει, δεν χρειαζονται εξηγησεις ειναι δικο σου και το θες. Τωρα αν νιωθεις ασχημα πες του απλα να στο δωσει γιατι εχεις υποσχεθει σε καποιον αλλο και θα το δωσεις παλι καποια αλλη στιγμη... tongue (ψεμα φυσικα) καμια φορα ειναι αναποφευκτο το ψεμα
    mR.Geo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    mR.Geo

¶ντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:18

Μα ρε παιδιά, ένα μήνα!! Έλεος! 12 κεφάλαια είναι!
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:21

Οπως ειπε και ο ιδιος διαβαζει πιο αργα....Εγω τελειωσα τα τεσσερα πρωτα σε τρεις μερες....
    Vivaki Cullen
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    Vivaki Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:22

Μερικοι ειναι τοσο αργοσχολοι που το διαβαζουν απλα για να λενε οτι διαβαζουν. Η απλα λεει ψεματα. Μην σκας εσυ απλα ζητα το. Δεν θα τον ρωτησεις κιολας. Εν αναγκη πες οτι φευγεις απο την πολη tongue lol!
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:24

Ακομη και μεταναστης θα εφευγα{λεμε τωρα}για να σωσω ενα αγαπημενο μου βιβλιο....Μου χει τυχει να μην μπορω να κοιμηθω.... lol!
    mR.Geo
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    mR.Geo

¶ντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:30

Παιδιά δε μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα όταν το είδα. Είχε μία βρομίτσα. Και του κάνω: τί' ναι αυτό;
    Και μου λέει πως αν βρέξω λίγο μία χαρτοπετσέτα θα είναι ίδιο.
    Εσύ το έκανες, εσύ κάν' το. Δε θα ξυπληρώνω τις μαλ**ες τις δικές σου!
    Δεν ξέρω αν το έκανε αύριο κι όλας που θα πάμε να δούμε για το πρόγραμμα θα του πω σε 8 μέρες ΝΤΑΝ! Και τα 2!

Το γρήγορο διάβασμα είναι σε μία μέρα.
    Το αργά σε ένα μήνα.
    Εγώ διαβάζω 100 ανά μέρα.. Μπορεί να τελειώσω κι ένα βιβλίο σε μία μέρα.
    Αλλά για μένα το φυσιολογικό είναι 100 - 200 σελς; την ημέρα!
    Vivaki Cullen
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    Vivaki Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:31

Εγω εχω δει κανα δυο φορες στον υπνο μου οτι χαλαει το βιβλιο και σηκωνομαι χαλια!
    evi
    The Volturi
    evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:32

Εγω κοιμαμαι εδω και καιρο ε την τετραλογια διπλα στο κρεβατι μου....οποτε ειμαι ηρεμη κατα μια εννοια....
    Vivaki Cullen
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    Vivaki Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:33

Ετσι να κανεις! Το φυσιολογικο διαβασμα καπου εκει ειναι πιστευω. Κι εγω εχει τυχει να τελειωσω μεγαλο βιβλιο σε μια μερα! Δεν ειναι σημαινει οτι ειμαι φυτο. Τουλαχιστον δεν ειμαι αργοσχολη σαν καποιους...
    Vivaki Cullen
    New Moon Victim
    New Moon Victim
    Vivaki Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!   Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες! - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 1 Σεπ 2010 - 1:34

evi έγραψε:
    Εγω κοιμαμαι εδω και καιρο ε την τετραλογια διπλα στο κρεβατι μου....οποτε ειμαι ηρεμη κατα μια εννοια....

Εγω την εχω σε ενα ραφι ολο δικο της μαζι με τα ημερολογια που μου εκαναν δωρο και τα φροντιζω οσο μπορω να μην σκονιζονται τα εχω οριζοντια να μην τσαλακωνονται και πανω σε πανι. Ειμαι παρανοικη αλλα τι να κανω!

Τα βιβλία ενός Twilighter ειναι Ιερα,και άλλες περιπέτειες!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 7 από 13Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Sandra's Blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Meadow Confessions-
    Μετάβαση σε: