Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+32
breathless
Stella Sunlight
twilightFOREVER
Zafrina
hiddenfantasy
Emy+Robert
LaDy_SoVeReigN
ntinaki
Lizzy Cullen
Jane Volturi
Bella Cullen12
evac
ΕΡΗ
emerald eyes
WhiteQueen
mR.Geo
!~Twilighter~!
Stellouko
Mαρία
BELLA MARIE
breeze of wolf
NICKY
Nemesis Of Bellin
dolores!!
angepsi
Strider
scarlet rose
Mrs.Cullen
Ashley Greene
volturi girl
stasia
Mrs Alice
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 16:00

Mαρια μου εχω μια απορια ειπες οτι στο επομενο τευχος του περιοδικου μας που θα ειναι το επετειακο θα ενταξεις μεσα μια ιστορια σου (δηλαδη το πρωτο μερος αυτης ) και την συνεχεια θα την ανεβασεις προφανως στο blog σου...εγω λοιπον ειχα ηδη σχεδιασει να βαλω καπου εδω κοντα στο blog μου μια μικρη ιστορια με τιτλο η βενετια στο φεγγαροφωτο...αφου λοιπον θα βαλεις εσυ και ηθελα ετσι κιαλλιως πολυ να γραψω αρθρο σε αυτο το τευχος δεν γινετε να κανουμε κατι σαν αφιερωμα με ιστοριες να βαλουμε το πρωτο μερος της δικιας σου ιστοριας και ενα μερος απο την δικια μου; ετσι κιαλλιως θα την βαλω ολη και στο blog μου απλα το λεω επειδη βλεπω οτι δεν εχετε θεματα και ψαχνετε με κατι να γεμισει το τευχος και σκεφτηκα να το προτεινω..βεβεα μπορει η ιστορια σου να μιλαει γενικα για το φορουμ και να εχει σχεση με την επετειο του και η δικια μου να ειναι ασχετη η για καπιους αλλους χ,ψ λογους να μην μπορει να μπει..δεν θα με πειραξει καθολου απλα το προτεινω εγω ετσι κιαλλιως θα την βαλω στο blog μου οποτε χαμενη δεν παει....λοιπον γινετε; αν θελεις περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με την υποθεση κλπ μπορω να σου στειλω πμ. Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 34442
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 16:03

Δεν έχετε θέματα;;
Μπορώ να σας βρω ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ!
Αρκεί να μου το πείτε Smile
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 16:08

Για το περιοδικό δεν αποφασίζω εγώ αλλά η Mrs Alice οπότε θα πρέπει να συννενοηθείς μαζί της. Εγώ θα γράψω ένα άρθρο και παράλληλα θα δώσω και το πρώτο μέρος μίας μίνι ιστορίας που γράφω να αναρτηθεί στο περιοδικό, εφόσον βέβαια θέλουν και τα κορίτσια. Διαφορετικά κι εγώ έτσι κι αλλιώς θα το ανεβάσω στο blog μου.
http://www.jokastia.blogspot.com
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 16:14

Οποτε πρεπει να συνενοηθω με την mrs alice...ενταξει θα της στειλω πμ και αν την ενδιαφερει θελει να συμπληρωσει κενο κλπ βλεπουμε...σε ευχαριστω πολυ... Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 906998
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 17:20

Ευχαριστώ πάρα πολύ Mrs Alice που το άρθρο μου θα το συμπεριλάβεις στο τεύχος!!!! Smile Smile
Μήπως θα ήθελες να γράψω κι εγώ κάτι ακόμη??? Γιατί είπες ότι γράφεις κι εσύ!!! Μην τα κάνεις εσύ όλα.......!!!
Και στ'αλήθεια εύχομαι να μην είναι το τελευταίο τεύχος..... Crying or Very sad Crying or Very sad
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 17:42

Και βέβαια ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ! Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω εγώ να συμβεί κάτι τέτοιο. Wink
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 20 Σεπ 2010 - 17:44

Τέλεια!!!!!!!!!
Ευχαριστούμε White Queen!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμεις για να βοηθήσουμε!!!!!!! Smile Smile Smile Smile
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 21:37

Παιδια ετσι μπραβο!
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΥΛΟ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ!
Συγγνωμη αλλα μας βγαλατε την ψυχη μεχρι να δουμε ενδιαφερον!
Ωρες στο τηλεφωνο με την αρχισυντακρια μας, για να ψαχνουμε τους λογους για τους οποιους δεν ειχαμε συμμετοχη!
Νομιζω οτι επρεπε απο την αρχη να επιστρατευσουμε τα ''μεγαλα μεσα''!
Ελπιζω τελικα,αφου περασαμε απο 40 κυμματα, να βγει το πιο ομορφο αποτελεσμα!
Τι να πω....Εχω και εγω ενα αρθρο να στειλω στην Αλις.
Anyway εννομα,ή ανομα μεσα, την εκαναν τη δουλεια τους!
Και τωρα ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 837
Registration date : 04/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 21:48

Γεια σας θα ηθελα και εγω να γραψω ενα αθρο αλλα δεν ξερω τι θεμα....αν γινεται φυσηκα.... να μπω... Smile ?
http://stella-brokenheart-94.blogspot.com
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 21:52

Λοιπον...το θεμα του επετειακου μας τευχους ειναι οι βρικολακες γενικοτερα...
Μπορεις να γραψεις οτιδηποτε θες-το θεμα ειναι αρκετα γενικευμενο αρα και ευκολο- και να το στειλεις στην Μrs Alice!
boogie
Ετσι ετσι!! για να βλεπω συμμετοχη!!

Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 21:54

Ααααα...ωραια αλλα μεχρι ποσο περιθωριο εχω ??Ποσες ημερες?? Smile
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 21:55

εγω το το ξαναλεω θα συμμετεχω σε αυτο το τευχος με ενα μικρο κομματι την συντομη ιστορια η βενετια στο σεληνοφως...ολοκληρη την ιστορια θα την βαλω στο blog μου την ιδια μερα...στο εστειλα mrs alice ελπιζω να το ελαβες και πανω απο ολα να σου αρεσει.τωρα δουλευω πειρετωδως να την ολοκληρωσω ολη ωστε να ειναι ετοιμη....

ps: για οσους δεν καταλαβαν τι λεω θα συμμετεχω οπως η μαρια που θα βαλει το πρωτο μερος μια μινι ιστροριας της το ιδιο και εγω..στο μεταξυ μπορειτε να δειτε πως γραφω εδω : http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/

εχω και τοπικ στο φορουμ ( https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f28/topic-t1006.htm?highlight=twilightforever+blog)που σημειωνει μεγαλη επυτυχια αν φανταστειτε οτι εχω το blog μονο δυο μηνες και κατι και εχω βαλει μονο δυο φανφικ εκ των οποιων το ενα στην αρχη..αμλιστα το πρωτο φανφικ μου ειχε σημειωσει μεγαλη επιτυχια παρα το παραξενο θεμα ξεφευγω ομως...
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 21:57

Σπόιλερ:

kelly λογικα εχεις περιθωριο ως το τελος της βδομαδας αλλα καλυτερα να το στειλεις το συντομοτερο δυνατον!
Μην μπει οκτωβρης για να το εκδοσουμε...

twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 22:00

το ξερω μπελουλα μου αλλα ξεφευγω καμια φορα ξεκινησα να λεω πως θα συμετεχω και εγω στο επομενο τευχος και που κατελειξα....(που να καταλαβει ομως ο γερασιμος τι λεω Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 475981 τιποτα εγω....) lol!

το περιοδικο μπελουλιτσα ξερεις ακριβως ημερομηνια ποτε θα εκδωθει
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 22:02

Λοιπον...αν δεν στειλετε ολα τα αρθρα και δεν τα ελεγξουμε για να τα τοποθετησουμε μετα στο layout, δεν μπορουμε να γνωριζουμε ποτε θα βγει!
Στειλτε τα αρθρα σας εσεις ως το τελος της βδομαδας και θα ανακοινωθει εδω και επισημα η ακριβης ημερομηνια..
Για να μην λεμε και ανακριβειες!
Προεχουν αλλα ως τοτε!!!
Μην ξεχνιομαστε!

twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 22:09

πολυ ωραια λοιπον εγω το εστειλα ειμαι καλημμενος..οποτε τωρα απλα αναμενουμε....

Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 691711 μπελουλιτσα.... Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 906998
Stella Sunlight
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella Sunlight

Θηλυκό Αιγόκερως

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 22:11

Μεχρη την παρασκευη θα ειναι ετοιμο.....ελπηζω να ειναι οκ? Smile
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 22:17

ναι πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 22:26

Τα δικά μου είναι έτοιμα, τα έστειλα απόψε στην Ελίζα. Wink
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 22:46

Aυτα ειναι...Εγραψα και εγω ενα Μαιρη μου...Επετειακο-Συγκινητικο-Αφιερωμα..
αλλα δεν κανω αλλο spoiler...θα το δειτε στην εκδοση!!!
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 22:55

Έγραψε κανείς για τα γενέθλια της Μπέλλα;
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 22:57

Το δικό μου άρθρο έχει σχέση με τη Μπέλλα. Όχι για τα γενέθλια της ακριβώς αλλά είναι αφιερωμένο στη Μπέλλα. Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 691775
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 22:58

Δεν έγραψες μέσα ξέρω πως: μιάς κι είναι τα γενέθλια της Μπέλλα... μπλα μπλα μπλα!
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 23:00

Ε, ναι το έγραψα! Razz
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!   Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 21 Σεπ 2010 - 23:01

Οπότε είσαι συγχωρεμένη Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! - Σελίδα 5 Icon_razz

Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 9Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Forum Wallpapers
» Eurovision(ourvision)Forum
» The twilight and true blood forum!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilighter's Chronicles-
Μετάβαση σε: