| Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! | |
|
+32breathless Stella Sunlight twilightFOREVER Zafrina hiddenfantasy Emy+Robert LaDy_SoVeReigN ntinaki Lizzy Cullen Jane Volturi Bella Cullen12 evac ΕΡΗ emerald eyes WhiteQueen mR.Geo !~Twilighter~! Stellouko Mαρία BELLA MARIE breeze of wolf NICKY Nemesis Of Bellin dolores!! angepsi Strider scarlet rose Mrs.Cullen Ashley Greene volturi girl stasia Mrs Alice 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 20 Σεπ 2010 - 16:00 | |
| Mαρια μου εχω μια απορια ειπες οτι στο επομενο τευχος του περιοδικου μας που θα ειναι το επετειακο θα ενταξεις μεσα μια ιστορια σου (δηλαδη το πρωτο μερος αυτης ) και την συνεχεια θα την ανεβασεις προφανως στο blog σου...εγω λοιπον ειχα ηδη σχεδιασει να βαλω καπου εδω κοντα στο blog μου μια μικρη ιστορια με τιτλο η βενετια στο φεγγαροφωτο...αφου λοιπον θα βαλεις εσυ και ηθελα ετσι κιαλλιως πολυ να γραψω αρθρο σε αυτο το τευχος δεν γινετε να κανουμε κατι σαν αφιερωμα με ιστοριες να βαλουμε το πρωτο μερος της δικιας σου ιστοριας και ενα μερος απο την δικια μου; ετσι κιαλλιως θα την βαλω ολη και στο blog μου απλα το λεω επειδη βλεπω οτι δεν εχετε θεματα και ψαχνετε με κατι να γεμισει το τευχος και σκεφτηκα να το προτεινω..βεβεα μπορει η ιστορια σου να μιλαει γενικα για το φορουμ και να εχει σχεση με την επετειο του και η δικια μου να ειναι ασχετη η για καπιους αλλους χ,ψ λογους να μην μπορει να μπει..δεν θα με πειραξει καθολου απλα το προτεινω εγω ετσι κιαλλιως θα την βαλω στο blog μου οποτε χαμενη δεν παει....λοιπον γινετε; αν θελεις περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με την υποθεση κλπ μπορω να σου στειλω πμ. | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 20 Σεπ 2010 - 16:03 | |
| Δεν έχετε θέματα;; Μπορώ να σας βρω ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ! Αρκεί να μου το πείτε | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 20 Σεπ 2010 - 16:08 | |
| Για το περιοδικό δεν αποφασίζω εγώ αλλά η Mrs Alice οπότε θα πρέπει να συννενοηθείς μαζί της. Εγώ θα γράψω ένα άρθρο και παράλληλα θα δώσω και το πρώτο μέρος μίας μίνι ιστορίας που γράφω να αναρτηθεί στο περιοδικό, εφόσον βέβαια θέλουν και τα κορίτσια. Διαφορετικά κι εγώ έτσι κι αλλιώς θα το ανεβάσω στο blog μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 20 Σεπ 2010 - 16:14 | |
| Οποτε πρεπει να συνενοηθω με την mrs alice...ενταξει θα της στειλω πμ και αν την ενδιαφερει θελει να συμπληρωσει κενο κλπ βλεπουμε...σε ευχαριστω πολυ... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 20 Σεπ 2010 - 17:20 | |
| Ευχαριστώ πάρα πολύ Mrs Alice που το άρθρο μου θα το συμπεριλάβεις στο τεύχος!!!! Μήπως θα ήθελες να γράψω κι εγώ κάτι ακόμη??? Γιατί είπες ότι γράφεις κι εσύ!!! Μην τα κάνεις εσύ όλα.......!!! Και στ'αλήθεια εύχομαι να μην είναι το τελευταίο τεύχος..... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 20 Σεπ 2010 - 17:42 | |
| Και βέβαια ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ! Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω εγώ να συμβεί κάτι τέτοιο. | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 20 Σεπ 2010 - 17:44 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 21:37 | |
| Παιδια ετσι μπραβο! ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΥΛΟ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ! Συγγνωμη αλλα μας βγαλατε την ψυχη μεχρι να δουμε ενδιαφερον! Ωρες στο τηλεφωνο με την αρχισυντακρια μας, για να ψαχνουμε τους λογους για τους οποιους δεν ειχαμε συμμετοχη! Νομιζω οτι επρεπε απο την αρχη να επιστρατευσουμε τα ''μεγαλα μεσα''! Ελπιζω τελικα,αφου περασαμε απο 40 κυμματα, να βγει το πιο ομορφο αποτελεσμα! Τι να πω....Εχω και εγω ενα αρθρο να στειλω στην Αλις. Anyway εννομα,ή ανομα μεσα, την εκαναν τη δουλεια τους! Και τωρα ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
| |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 21:48 | |
| Γεια σας θα ηθελα και εγω να γραψω ενα αθρο αλλα δεν ξερω τι θεμα....αν γινεται φυσηκα.... να μπω... ? | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 21:54 | |
| Ααααα...ωραια αλλα μεχρι ποσο περιθωριο εχω ??Ποσες ημερες?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 21:55 | |
| εγω το το ξαναλεω θα συμμετεχω σε αυτο το τευχος με ενα μικρο κομματι την συντομη ιστορια η βενετια στο σεληνοφως...ολοκληρη την ιστορια θα την βαλω στο blog μου την ιδια μερα...στο εστειλα mrs alice ελπιζω να το ελαβες και πανω απο ολα να σου αρεσει.τωρα δουλευω πειρετωδως να την ολοκληρωσω ολη ωστε να ειναι ετοιμη.... ps: για οσους δεν καταλαβαν τι λεω θα συμμετεχω οπως η μαρια που θα βαλει το πρωτο μερος μια μινι ιστροριας της το ιδιο και εγω..στο μεταξυ μπορειτε να δειτε πως γραφω εδω : http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/εχω και τοπικ στο φορουμ ( https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f28/topic-t1006.htm?highlight=twilightforever+blog)που σημειωνει μεγαλη επυτυχια αν φανταστειτε οτι εχω το blog μονο δυο μηνες και κατι και εχω βαλει μονο δυο φανφικ εκ των οποιων το ενα στην αρχη..αμλιστα το πρωτο φανφικ μου ειχε σημειωσει μεγαλη επιτυχια παρα το παραξενο θεμα ξεφευγω ομως... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 21:57 | |
| - Σπόιλερ:
ναι η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι το αρμοζον τοπικ αυτο για να ενημερωνεις για το φανφικ σου αλλα anyway... kelly λογικα εχεις περιθωριο ως το τελος της βδομαδας αλλα καλυτερα να το στειλεις το συντομοτερο δυνατον! Μην μπει οκτωβρης για να το εκδοσουμε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 22:00 | |
| το ξερω μπελουλα μου αλλα ξεφευγω καμια φορα ξεκινησα να λεω πως θα συμετεχω και εγω στο επομενο τευχος και που κατελειξα....(που να καταλαβει ομως ο γερασιμος τι λεω τιποτα εγω....) το περιοδικο μπελουλιτσα ξερεις ακριβως ημερομηνια ποτε θα εκδωθει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 22:02 | |
| Λοιπον...αν δεν στειλετε ολα τα αρθρα και δεν τα ελεγξουμε για να τα τοποθετησουμε μετα στο layout, δεν μπορουμε να γνωριζουμε ποτε θα βγει! Στειλτε τα αρθρα σας εσεις ως το τελος της βδομαδας και θα ανακοινωθει εδω και επισημα η ακριβης ημερομηνια.. Για να μην λεμε και ανακριβειες! Προεχουν αλλα ως τοτε!!! Μην ξεχνιομαστε!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 22:09 | |
| πολυ ωραια λοιπον εγω το εστειλα ειμαι καλημμενος..οποτε τωρα απλα αναμενουμε.... μπελουλιτσα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 22:11 | |
| Μεχρη την παρασκευη θα ειναι ετοιμο.....ελπηζω να ειναι οκ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 22:17 | |
| ναι πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 22:26 | |
| Τα δικά μου είναι έτοιμα, τα έστειλα απόψε στην Ελίζα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 22:46 | |
| Aυτα ειναι...Εγραψα και εγω ενα Μαιρη μου...Επετειακο-Συγκινητικο-Αφιερωμα.. αλλα δεν κανω αλλο spoiler...θα το δειτε στην εκδοση!!! | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 22:55 | |
| Έγραψε κανείς για τα γενέθλια της Μπέλλα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 22:57 | |
| Το δικό μου άρθρο έχει σχέση με τη Μπέλλα. Όχι για τα γενέθλια της ακριβώς αλλά είναι αφιερωμένο στη Μπέλλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 22:58 | |
| Δεν έγραψες μέσα ξέρω πως: μιάς κι είναι τα γενέθλια της Μπέλλα... μπλα μπλα μπλα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 23:00 | |
| Ε, ναι το έγραψα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 21 Σεπ 2010 - 23:01 | |
| Οπότε είσαι συγχωρεμένη | |
|
| |
| Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! | |
|