| Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! | |
|
+32breathless Stella Sunlight twilightFOREVER Zafrina hiddenfantasy Emy+Robert LaDy_SoVeReigN ntinaki Lizzy Cullen Jane Volturi Bella Cullen12 evac ΕΡΗ emerald eyes WhiteQueen mR.Geo !~Twilighter~! Stellouko Mαρία BELLA MARIE breeze of wolf NICKY Nemesis Of Bellin dolores!! angepsi Strider scarlet rose Mrs.Cullen Ashley Greene volturi girl stasia Mrs Alice 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 28 Απρ 2010 - 11:38 | |
| Τέλεια κορίτσια! Αν έχετε κάποια πρόταση για άρθρο μιλήστε με την Mrs Alice Αυτή είναι η αρχισυντάκτρια του περιοδικού οπότε όλα τα άρθρα περνάνε από κείνη. Απλώς θα ήθελα να υπενθυμίσω πως τα άρθρα πριν τα στείλετε πρέπει να τους κάνετε έναν ορθογραφικό έλεγχο. Είναι απολύτως απαραίτητο. Χαίρομαι που έχουμε ενδιαφέρον ήδη και συμμετοχές!! | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 28 Απρ 2010 - 11:40 | |
| Τι αρθρα θελετε περιπου?? | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 28 Απρ 2010 - 11:59 | |
| Το τρίτο τεύχος θα επικεντρώνεται στην έκλειψη και το καλοκαίρι. Απλώς επειδή πολλοί από σας Μάιο και Ιούνιο έχετε εξετάσεις θέλουμε να μαζέψουμε τα άρθρα μέχρι το τέλος Μαϊου. Για παράδειγμα ένα άτομο μπορεί να αναλάβει σε συνεργασία με ένα άλλο παιδί να κάνουν 2 σύντομες βιογραφίες που θα έχουν την ίδια δομή για τον Ρόμπερτ Πάττινσον & τον Τέιλορ Λότνερ αφού είναι οι πρωταγωνιστές στην έκλειψη. Πχ. αναφέρετε πως ο Ρομπ καπνίζει, τραγουδάει ερασιτεχνικά ο Τέιλορ ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες κτλ να είναι με επιστημονικά λόγια Μία συγκριτική παρουσίαση των δύο ηθοποιών στην οποία θα επικεντρωθείτε επίσης στο τι έχουν αναφέρει πως τους αρέσει στον αντίστοιχο ρόλο τους στην έκλειψη.
Η' μπορείτε να κάνετε κάποια δική σας πρόταση και αν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του τρίτου τεύχους μπαίνει κανονικά. | |
|
| |
Bella Cullen12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1018 Registration date : 02/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 28 Απρ 2010 - 12:04 | |
| Οκ θα δω τι μπορω να κανω | |
|
| |
Jane Volturi Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Volterra Αριθμός μηνυμάτων : 634 Registration date : 11/02/2010
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 28 Απρ 2010 - 15:16 | |
| κι εγώ μπορώ να βοηθήσω ! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 28 Απρ 2010 - 15:21 | |
| Εγω προσωπικά δεν εχω χρόνο αλλα μπορώ να δωσω καμιά ιδεα...... αν σκεφτώ κάτι το βάζω εδω ή το στέλνω στη Mrs. Alice?? | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 28 Απρ 2010 - 15:27 | |
| αν χρειαζεστε βοηθεια,μπορω να σας βοηθησω κι εγω! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 28 Απρ 2010 - 16:54 | |
| Κι εγω θελω να βοηθισω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 28 Απρ 2010 - 21:47 | |
| κορίτσια άμα έχετε προτάσεις ποστάρετε εδώ αλλά η τελική έγκριση θα γίνεται από την Mrs Alice. Δηλαδή αν το άρθρο έχει βγει αρκετά καλό για να μπει στο περιοδικό. Το τονίζω αυτό.Λοιπόν εγώ πρότεινα: - να κάνετε μία σύντομη βιογραφία Ρόμπερτ και Τέιλορ.
Απλώς αυτό το άρθρο θα το συμβούλευα να γίνει από δύο άτομα που γνωρίζονται ώστε η βιογραφία του καθενός να γίνει με τον ίδιο τρόπο και να μπορέσετε να συγκρίνετε την δουλειά σας.
- Επίσης ένα άλλο άρθρο μπορεί να είναι η επικείμενη ταινία Runaways με την Κρίστεν και την Ντακότα. Περίληψη της ιστορίας με φωτόγραφίες των ηθοποιών από την ταινία και τα γυρίσματα.
Μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις δύο παραπάνω προτάσεις που έκανα και να το ετοιμάσετε. Απλώς δηλώστε πως θα το κάνετε για να μην καταλήγουμε με δύο ίδια άρθρα. Η συνεργασία εννοείται. Αν θέλετε μπορείτε να το πάρετε δύο μαζί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γίνει η καλυτερη δουλειά. | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Κυρ 16 Μάης 2010 - 10:43 | |
| Γεια σε ολους!!!! Λοιπον οπως ηδη γνωριζετε ετοιμαζουμε σιγα σιγα το τριτο τευχος του περιοδικου μας το οποιο θα εχει ως κεντρικο θεμα την προβολη της Εκλειψης στους κινηματογραφους! Οσοι θελετε μπορειτε να γραψετε καποιο δικος σας αρθρο με θεμα παντα απο την Εκλειψη και να μου το στειλετε!Οσοι δεν εχετε σκεφτει κατι ακομα αλλα θελετε να γραψετε για το περιοδικο μας σας εχουμε μερικες ετοιμες προτασεις για αρθρα: Vampires VS Werewolves(σε αυτο το αρθρο θα παρουσιασετε την αιωνια διαμαχη των δυο ειδων) Βαμπιροβιβλιο του μηνα(αυτη θα ειναι μια στηλη οπου θα παρουσιαζεται το καλυτερο βαμπιροβιβλιο του μηνα) Συντομη παρουσιαση-βιβλιογραφια Ρομπερτ Πατινσον-Τειλορ Λότνερ(αυτο το αρθρο θα ειναι μια συντομη βιογραφια του Ρομπερτ και του Τειλορ,καλο θα ηταν να γινει απο δυο ατομα που γνωρίζονται ώστε η βιογραφία του καθενός να γίνει με τον ίδιο τρόπο και να μπορέσετε να συγκρίνετε την δουλειά σας) Αληθινη αγαπη.Τι ειναι;(αυτο το αρθρο θα αναλυει την απαντηση της Στεφανι σχετικα με το φιλι με τον Τζεικομπ! Ειναι εκει που λεει,Τι συμβαίνει και η Μπέλλα ερωτεύεται τον Τζέικομπ στο παρά πέντε της Έκλειψης; https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f22/topic-t30-90.htm) Θα σας παρακαλουσα ο καθενας να μου στειλει pm σχετικα με το με ποιο αρθρο θα ηθελε να ασχοληθει!Μπορειτε να μου στελνετε τα αρθρα σας μεσω mail mrsalice2009@hotmail.com και απαραιτητα να ζητατε επιβεβαιωση μεσω pm οτι ελαβα το αρθρο!!!!Η προθεσμια για τα αρθρα ληγει στις 5 Ιουνιου!Καλο γραψιμο! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Σαβ 22 Μάης 2010 - 21:46 | |
| Nα κάνω μία ερώτηση? Μεχρι πότε έχουμε προθεσμία? | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Σαβ 22 Μάης 2010 - 21:48 | |
| Η προθεσμια για τα αρθρα ειναι μεχρι τις 5 Ιουνιου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Κυρ 6 Ιουν 2010 - 13:43 | |
| Λοιπον,επειδη η προθεσιμα για μου στειλετε τα αρθρα σας εχει ληξει και δεν εχω και πολλα πραγματα δινω παραταση μεχρι τις 10 του μηνα! Ξαναλεω,μπορειτε να γραψετε οποιοδηποτε αρθρο σχετικα με την Εκλειψη αρκει να με ενημερωσετε πρωτα σχετικα! Προς Διαχειριση:Παιδια sorry για το διπλο ποστ αλλα ειναι για δουλεια του περιοδικου!Thanks! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Κυρ 6 Ιουν 2010 - 13:48 | |
| Τι έγινε παίδες; Σας στέρεψαν οι ιδέες; Για να ζωντανέψουμε λίγο!!! Γράψτε κάτι να δώσουμε ζωή στο περιοδικό. Ειδεικότερα τώρα με την Έκλειψη στα σκαριά θα έπρεπε να είχατε πάρει φωτιά! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Κυρ 6 Ιουν 2010 - 13:50 | |
| εγω πνιγομαι στο διαβασμα αυτες τις μερες οποτε δεν μπορω να βοηθησω | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Κυρ 6 Ιουν 2010 - 14:45 | |
| Nα κάνω μία ερώτηση πληροφοριακά; Μπορούμε να γράψουμε ότιδίποτε έχει σχέση με την Έκλειψη; Ας πούμε μπορούμε να πάρουμε συνέντευξη από ένα άτομο που είναι Team Edward και από ένα άλλο που να είναι Team Jacob; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 7 Ιουν 2010 - 20:13 | |
| Ναι φυσικα μπορειτε να γραψετε οτιδηποτε εχει σχεση με Εκλειψη,αρκει φυσικα να με ενημερωνετε σχετικα! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 7 Ιουν 2010 - 22:07 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 7 Ιουν 2010 - 22:27 | |
| Και πολύ καλή ιδέα στο άρθρο με τις ομάδες θα ήταν να γίνει ίσως και η συνέντευξη μίας team switzerland. - Σπόιλερ:
Αν και δεν ξέρω μερικές φορές γιατί υπάρχει αυτή η ομάδα μερικές φορές
| |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 7 Ιουν 2010 - 22:30 | |
| μητεραα!! φυσικα και υπαρχει η τιμ για μενα και το νασακι!!! ετοιμαζω και εγω το αρθρο μου κ ακομα μια φορα ειναι κατι εναλλακτικο!! θα γινει ντορος!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 7 Ιουν 2010 - 23:06 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Και πολύ καλή ιδέα στο άρθρο με τις ομάδες θα ήταν να γίνει ίσως και η συνέντευξη μίας team switzerland.
- Σπόιλερ:
Αν και δεν ξέρω μερικές φορές γιατί υπάρχει αυτή η ομάδα μερικές φορές
Θα ήταν μία πολύ καλή ιδέα! Ακόμα θα μπορούσε μία κοπέλα ή ένα αγόρι team switzerland να πάρει συνέντευξη από δύο άλλα παιδιά team edward και jake θα είχε πολύ πλάκα οι ένταση μεταξύ τους και η μάχη που θα γίνετε (μέσο διαλόγου πάντα) και έτσι ίσως κατανοήσουμε και περισσότερο τις αντίθετες ομάδες! - Σπόιλερ:
Αυτό ήταν ανέκδοτο!
| |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 14 Σεπ 2010 - 13:37 | |
| Λοιπον πρεπει να σας πω οτι εχω ελαχιστα για να μην πω μηδαμινα αρθρα στα χερια μου! Καλα παιδια βαριεστε να γραψετε δυο-τρεις γραμμες για κατι που σας αρεσει; Ελεος δηλαδη! Αναγκαστικα θα δωσω νεα προθεσμια η οποια ληγει στις 20 του μηνα! Αν μεχρι τοτε δεν εχω ικανοποιητικο αριθμο αρθρων τοτε δυστυχως το επετειακο τευχος του περιοδικου θα πρεπει να ακυρωθει.
Προς διαχειριση:Παιδια συγγνωμη για το διπλο ποστ αλλα ειναι για δουλεια του περιοδικου,ευχαριστω. | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 14 Σεπ 2010 - 15:27 | |
| Παιδια μολις διαβασα το ποστ της αρχισυντακτρια μας και εμεινα με ανοιχτο το στομα!
Aυτο το φαινομενο ειναι πρωτοφανες!!
Για να ενεργοποιουμαστε σιγα σιγα!! Για να παρουνε φωτια πενες μολυβια και στυλο!
Ειναι το επετειακο τευχος μας, το ξεχασατε? Ολο και κατι θα μπορειτε να γραψετε!
Στερεψατε απο ιδεες? Δεν Νομιζω!
Εχουμε τοσα ζησει δυο χρονια εδω μεσα και θα ειναι κριμα μεγαλο να ακυρωθει η εκδοση!
Παρακαλω πολυ να συντομευετε, διοτι η συνεπεια ειναι η μεγαλυτερη αρετη ολων!
Εκτος απο την αποστολη που θα κανετε, μετα υπαρχουν αλυσιδωτες ενεργειες που παιρνουν χρονο ως την εκδοση!
Ολοι ανεξαιρετως χαιρομαστε με καθε τευχος! Ετσι θελω να γινει και τωρα!
Αυτα απο μενα και εναποθετω τις ελπιδες μου στο φιλοτιμο και την εργατικοτητα σας!
Θα τα πουμε συντομα! Βella Marie | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 14 Σεπ 2010 - 16:25 | |
| Να σας ρωτήσω κάτι??? Τί ακριβώς πρέπει να γράψουμε για το επετειακό τεύχος??? -συγγνώμη που ρωτάω απλά τώρα έμαθα για αυτό το τεύχος...- Τί μας αρέσει κλπ??? | |
|
| |
| Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! | |
|