| Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! | |
|
+32breathless Stella Sunlight twilightFOREVER Zafrina hiddenfantasy Emy+Robert LaDy_SoVeReigN ntinaki Lizzy Cullen Jane Volturi Bella Cullen12 evac ΕΡΗ emerald eyes WhiteQueen mR.Geo !~Twilighter~! Stellouko Mαρία BELLA MARIE breeze of wolf NICKY Nemesis Of Bellin dolores!! angepsi Strider scarlet rose Mrs.Cullen Ashley Greene volturi girl stasia Mrs Alice 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010 - 19:52 | |
| Hρθα και εγω για να γραψω γιατι νομιζω οτι με αφορα αμεσα το θεμα!! Πρωτον και κυριον οπως ανεφερε και η Μητερα μου απο πανω, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΘΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ! Ειδατε που φτασαμε με αυτα τα χαίρια....Σεπτεμβρη ητανε να γινει η εκδοση, Δεκεμβρη φτασαμε!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ!!!! Δευτερον, Τα αρθρα σας πρεπει οπως δηποτε να ειναι διορθωμενα! Ενα λεπτο θα σας παρει!!Ακομα και μετα την διορθωση την πρωτη, που εγινε απο την Αρχισυντακτρια μας, κατα τον δευτερο ελεγχο που εκανα εγω υπηρχαν ακομα λαθη! Παρακαλω μην μας κανετε δυσκολη τη ζωη!! Τριτον, τα αρθρα σας πρεπει να εχουν και ενα λογικο μεγεθος! ΟΥΤΕ 10 ΣΕΙΡΕΣ ΟΥΤΕ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ!! Ενα μεσο αρθρο πρεπει να εκτεινεται περιπου στη μιαμιση σελιδα γραμμενη σε γραμματοσειρα Times New Roman μεγεθους 12. *(αυτο σαν δειγμα). Τεταρτον και κυριον, ειστε ελευθεροι ως προς το θεμα αρκει να κυμανθειτε στα πλαισια των χριστουγεννων!! Βαλτε μπρος και αρχιστε τη συγγραφη!! Για οτι απορια απευθυνθειτε εδω!!! Ευχαριστω!
Μπορειτε κοριτσια να γραψετε οτιδηποτε θελετε!!!! Οτιδηποτε εχει χριστουγεννιατικο χαρακτηρα!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010 - 19:54 | |
| | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:54 | |
| να ρωτησω κατι σκεφτηκα να στειλω χριστουγεννιατικα αστεια?
σας ακουγεται καλο? ή πρεπει να ειναι σε μορφη αρθρου? | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010 - 21:56 | |
| - Nemesis Of Bellin έγραψε:
- να ρωτησω κατι σκεφτηκα να στειλω χριστουγεννιατικα αστεια?
σας ακουγεται καλο? ή πρεπει να ειναι σε μορφη αρθρου? Kοιτα Ελενη μου, μπορεις να στειλεις οτι θελεις αυτο ειναι στη δικη σου ευχερεια!
Αλλα να φροντισεις να ειναι μεσα στο κλιμα, να ειναι μιας ορισμενης εκτασης, και να ειναι ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ!!! Τα υπολοιπα τα αναλαμβανουμε εμεις!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010 - 22:00 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010 - 22:03 | |
| Tιποτα γλυκια μου!!!
Επισης να διευκρινισω οτι μπορειτε οσοι θελετε να στειλετε και καποιο wallpaper ή καποια εικονα χριστουγεννιατικη με περιεχομενο φυσικα τους πρωταγωνιστες μας!!
Αυτα απο μενα! Για οτι αλλο χρειαστειτε ειμαστε εδω!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 22 Νοε 2010 - 9:07 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- Hρθα και εγω για να γραψω γιατι νομιζω οτι με αφορα αμεσα το θεμα!!
Πρωτον και κυριον οπως ανεφερε και η Μητερα μου απο πανω, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩΘΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ! Ειδατε που φτασαμε με αυτα τα χαίρια....Σεπτεμβρη ητανε να γινει η εκδοση, Δεκεμβρη φτασαμε!!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ!!!! Δευτερον, Τα αρθρα σας πρεπει οπως δηποτε να ειναι διορθωμενα! Ενα λεπτο θα σας παρει!!Ακομα και μετα την διορθωση την πρωτη, που εγινε απο την Αρχισυντακτρια μας, κατα τον δευτερο ελεγχο που εκανα εγω υπηρχαν ακομα λαθη! Παρακαλω μην μας κανετε δυσκολη τη ζωη!! Τριτον, τα αρθρα σας πρεπει να εχουν και ενα λογικο μεγεθος! ΟΥΤΕ 10 ΣΕΙΡΕΣ ΟΥΤΕ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ!! Ενα μεσο αρθρο πρεπει να εκτεινεται περιπου στη μιαμιση σελιδα γραμμενη σε γραμματοσειρα Times New Roman μεγεθους 12. *(αυτο σαν δειγμα). Τεταρτον και κυριον, ειστε ελευθεροι ως προς το θεμα αρκει να κυμανθειτε στα πλαισια των χριστουγεννων!! Βαλτε μπρος και αρχιστε τη συγγραφη!! Για οτι απορια απευθυνθειτε εδω!!! Ευχαριστω!
Μπορειτε κοριτσια να γραψετε οτιδηποτε θελετε!!!! Οτιδηποτε εχει χριστουγεννιατικο χαρακτηρα!! Συμφωνω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 26 Νοε 2010 - 23:29 | |
| Παιδια Καλησπερα! 'Εχει περάσει ήδη μια εβδομάδα από την ημέρα που αναφέραμε για την συγχώνευση των δυο τευχών του περιοδικού μας-λόγω απανωτών αναβολών-, αλλά και για την νέα προθεσμία παράδοσης άρθρων . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ!ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΚΡΙΑ!Απ ότι φαίνεται παραταύτα, ''ο λύκος και αν εγέρασε και άλλαξε το μαλλί του, μηδέ τη σκέψη του άλλαξε μήτε την κεφαλή του!''. Θέλω να πω, οτι δεν πάει να λέμε και να λέμε εμείς, οτι πρέπει να στέλνετε νωρίς τα άρθρα σας και ΟΧΙ την τελευταία στιγμή, άρθρο δεν έχουμε λάβει ακόμα!! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ! Δεν κάνω αυτό το ποστ για να σας επιπλήξω, το κάνω για να σας υπενθυμίσω οτι περεταίρω διορία δεν θα δωθεί, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΑΤΤΙΝΣΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ! Και επίσης γνωρίζετε όλοι την παροιμία '' Των φρονίμων τα παιδιά , πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.΄΄
Αυτό θέλω να κάνω. Να προλάβω όσο μπορώ απο μέρους μου, να μην χρειαστούν άλλα '' μαγειρέματα'' από μένα και την αρχισυντάκτριά μας, τελευταία στιγμή!
Βολεύει περισσότερο και εσάς, αλλά και εμάς. Θα εχέτε χρόνο να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις εσείς , αλλά και εμείς!
Λοιπόν θα σας παρακαλούσα θερμά, να συντομεύσετε, για να μπορούμε και εμείς σιγά σιγά να παίρνουμε άρθρα, να τα ελέγχουμε λίγα λίγα και να τα τοποθετούμε στο τελικό σχέδιο. Για να μην γίνει υπερσυσσώρευση τις 2 τελευταίες μέρες πράγμα που θα πήγαινε το πλάνο πισω ημερολογιακά!
Στέλνετε τα άρθρα σας όπως πάντα στο '' mrsalice2009@hotmail.com ''
Είναι για την ευκολία ΟΛΩΝ μας!!!
Ευχαριστώ εκ των πρωταίρων. Bella Marie | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 29 Νοε 2010 - 21:52 | |
| | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 29 Νοε 2010 - 22:04 | |
| Όταν λες πως θέλεις να γράψεις κάτι πρωτότυπο τι εννοείς; Μπορούμε να το πάμε με την απαγωγή εις το άτοπο. Τι δε θέλεις να γράψεις ως άρθρο; Τι δεν σου αρέσει; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 29 Νοε 2010 - 22:09 | |
| Όχι όχι, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει κάτι, απλά έχει να κάνει με το θέμα! Για παράδειγμα, θα προτιμούσα να μη γράψω για τους καλύτερους προορισμούς παρ'όλο που είναι πολύ ενδιαφέρον , διότι μπορεί να γράψει και κάποιος άλλος γι αυτό! Είχε γίνει αναφορά στα καλύτερα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που είναι ένα επίσης πολύ ωραίο θέμα και μου αρέσει πολύ, όμως υπάρχει σε άλλο τεύχος... | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Δευ 29 Νοε 2010 - 23:10 | |
| Για την ακρίβεια ετοιμάζεται ήδη νέα χριστουγεννιάτικη playlist. Οπότε σαν θέμα είναι ήδη πιασμένο.... | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Πεμ 2 Δεκ 2010 - 22:28 | |
| Οι ιδέες είναι πολύ ενδιαφέρουσες!! Εγώ σκέφτηκα να γράψω κάτι άλλο -το ξεκίνησα- αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γίνεται. Ένα άρθρο που να μιλάει γενικότερα για τα Χριστούγεννα στις μέρες μας. Πώς οι άνθρωποι τα γιορτάζουν και τι κανονικά θα έπρεπε να κάνουν αυτές τις άγιες μέρες. Σε τι δινουν προσοχή, και σε τι θα έπρεπε να δινουν. Να μιλάει δηλαδή για την αγάπη και την αδελφοσύνη που θα πρέπει να κυριαρχεί! Αν τελικά είναι σωστό το θέμα, θα προσπαθήσω σίγουρα να το ολοκληρώσω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 3 Δεκ 2010 - 0:13 | |
| Εmy γλυκια μου ειπαμε οτιδηποτε εχει να κανει με χριστουγεννιατικο πνευμα!!
Επισης αυτο που λες υπαγεται εν μερει στην κατηγορια που εγραψα απο πανω...
Εθιμα, χριστουγγενιατικα ηθη κλπ!!
Γραψε οτι θες πανω σε αυτο εισαι ελευθερη!!!!
Ξαναβαζω εδω, την λιστα με τα προτεινομενα θεματα!!
ΠΑΡΤΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕΕ!!!!
Η ΔΙΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!
1) Χριστουγεννιάτικοι Προορισμοί
2) Ιδέες για χειροτεχνίες (ίσως)
3) Κάποιοι χριστουγεννιάτικοι θρύλοι
4) Συνταγές για γλυκά
5) Κάποια wallpapers -όσοι ασχολείστε με τον κλάδο-
6) Άρθρο για τα γυρίσματα της Χαραυγής- Χωρίς όμως σποιλερ-
7) Κάποια one shot ή μικρό μέρος ιστορίας χριστουγεννιάτικης!
Χριστουγεννιάτικα έθιμα από την Ελλάδα ή όλο τον κόσμο!
9) Προτάσεις για χριστουγεννιάτικο styling!
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 3 Δεκ 2010 - 9:37 | |
| Ευχαριστουμε Μπελλουλα!!!! Οι ιδεες για τα θεματα που μας εδωσες ειναι πολυ ωραιες!!! Ειναι νομιζω πολυ ευκολο να γραψουμε ολοι κατι!! Τα περισσοτερα μπορουμε να τα βρουμε πολυ ανετα και δεν θα μας παρει καν πολυ χρονο!! Ορεξη θελει μονο για να βοηθησουμε ολοι!!! Εγω τα δικα μου τα εστειλα ηδη!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Σαβ 4 Δεκ 2010 - 21:18 | |
| Παιδιά καλησπέρα!!
Μίλησα με την αρχισυντάκτρια μας, και μου είπε ότι κάτι πάει να γίνει από άρθρα!!
Έχουμε συγκεντρώσει ήδη 6...
Περιμένουμε όμως μεγαλύτερη συμμετοχή!!
Όλοι αισθανόμαστε ανεξαιρέτως περήφανοι όταν βγαίνει το περιοδικό μας στην κυκλοφορία! Και φυσικά όλοι απολαμβάνουμε την μετέπειτα ανάγνωσή του!!
Λοιπόν, ενεργοποιηθείτε, μπήκε Δεκεμβρης!
Μην ξεχνάτε!!
Η ΔΙΟΡΙΑ ΛΗΓΕΙ ΣΕ 6 ΗΜΕΡΕΣ! ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!
let the x mas spirit be on you!!
Θα τα ξαναπούμε!
Bella:) | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 8 Δεκ 2010 - 19:55 | |
| Μόλις έστειλα κι εγώ το άρθρο μου στη MrsAlice!!! Να ρωτήσω κάτι? Αν συγκεντωθούν πολλά άρθρα, θα γίνει κάποια διαλογή ή θα μπουν όλα στο περιοδικό? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 8 Δεκ 2010 - 20:06 | |
| Κατ αρχάς ευχαριστούμε για τη συμμετοχή μικρή μου!!
Γλυκιά μου μην φοβάσαι τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει και στο λέω εγώ...
Έχουμε ΜΟΝΟ 6 ΑΡΘΡΑ!
Παιδια τώρα ειλικρινά νομίζετε ότι με 6 αρθρα βγαίνει τεύχος???
Ας είμαστε λίγο σοβαροί!
Η ΔΙΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!! 2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!
Μην μας αναγκάζετε να λαμβάνουμε σκληρά μέτρα και να λέμε κουβέντες απότομες! Δεν νομίζω οτι ζητάμε κάτι το εξωφρενικό!! Είναι χριστούγεννα αν μη τι αλλο! Παρακαλώ να προσπαθήσετε λίγο, και επικαλούμαι την ευαισθησία και το φιλότιμο σας! Δεν ξέρω που αλλού να βασιστώ πλεον!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 8 Δεκ 2010 - 20:12 | |
| θα στειλω και εγω σημερα ενα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 8 Δεκ 2010 - 20:23 | |
| Παιδιά νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρη!
Ελενάκι μου μπράβο και σε σενα για το φιλοτιμο σου!!
Απλά ελπίζω και οι υπόλοιποι να σκεφθούν και να πράξουν όπως εσείς!
'Εχει δωθεί ξεκάθαρη θεματολογία, και νομίζω οτι ειναι κατι απλό για σας!!
________________ | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 8 Δεκ 2010 - 20:45 | |
| Εγω προσπαθω να τελειωσω με αυτο που γραφω και να το στειλω τουλαχιστον αυριο και οχι την παρασκευη που ειναι εντελως τελευτεα στιγμη... | |
|
| |
| Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! | |
|