| Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! | |
|
+32breathless Stella Sunlight twilightFOREVER Zafrina hiddenfantasy Emy+Robert LaDy_SoVeReigN ntinaki Lizzy Cullen Jane Volturi Bella Cullen12 evac ΕΡΗ emerald eyes WhiteQueen mR.Geo !~Twilighter~! Stellouko Mαρία BELLA MARIE breeze of wolf NICKY Nemesis Of Bellin dolores!! angepsi Strider scarlet rose Mrs.Cullen Ashley Greene volturi girl stasia Mrs Alice 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Πεμ 10 Δεκ 2009 - 22:51 | |
| πρεπει να γραψουμε κατι εμεις ή μπορουμε να συνδυασουμε διαφορες πληροφοριες απο αλλα αρθρα? | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Πεμ 10 Δεκ 2009 - 23:43 | |
| - mariza27 έγραψε:
- πρεπει να γραψουμε κατι εμεις ή μπορουμε να συνδυασουμε διαφορες πληροφοριες απο αλλα αρθρα?
Δεν υπαρχει προβλημα,ο καθενας μπορει να κανει οτι απο τα δυο τον βολευει! | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 9:23 | |
| αναλαμβανω να παρω συνεντευξη απο τον ρομπ | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| |
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 13:06 | |
| θα κατσω το σαββατοκυριακο να δω και εγω τι μπορω να κανω | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 19:51 | |
| | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 20:04 | |
| εδω!!εδω!! λεω να γραψω και εγω κατιτι! τωρα δε που κλεισαμε και το σχολειο ποιος μας πιανει!! χμμ....τελειο ακουγεται!! και αν θελετε και βοηθεια με το εξωφυλλο belloula's here!! | |
|
| |
Mαρία Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΛΗΤΙΚΩΣ Αριθμός μηνυμάτων : 18 Registration date : 22/11/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 20:10 | |
| ναι σωστα κατι ωρεο 8α βρουμε γιτι 8εμα μας ε ??? σωστα ? | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 20:43 | |
| Αχ πόσο ζηλεύω...!!! Θα μου άρεσε πολύ να γράψω κι εγώ κάτι, αλλά πάντα όταν λέω "θα γράψω" μετά δεν βρίσκω ιδέες ή δεν μου αρέσει τίποτα απ' αυτά που γράφω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 22:19 | |
| - Stellouko έγραψε:
- Αχ πόσο ζηλεύω...!!! Θα μου άρεσε πολύ να γράψω κι εγώ κάτι, αλλά πάντα όταν λέω "θα γράψω" μετά δεν βρίσκω ιδέες ή δεν μου αρέσει τίποτα απ' αυτά που γράφω...
Παντως αν θες να προσπαθησεις να γραψεις κατι εγω εδω ειμαι,αν δεν εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου στειλε μου πμ να σου στειλω ιδεες για αρθρα!Οσο για το αν ειναι καλο ή οχι οι αλλοι πρεπει να το κρινουν αυτο,οποτε μην καταδικαζεις ετσι την δουλεια σου,ειναι κριμα! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 22:28 | |
| Να ρωτησω κατι?? Θα εχει κανονικα εξωφυλλο και λοιπα....??? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 22:36 | |
| - vambire girl έγραψε:
- Να ρωτησω κατι?? Θα εχει κανονικα εξωφυλλο και λοιπα....???
Εμμ..ναι ετσι σκοπευουμε! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 11 Δεκ 2009 - 22:39 | |
| Αληθεια??? Αυτο ειναι καταπλικτικο! | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Σαβ 12 Δεκ 2009 - 15:42 | |
| Ωραία,ωραία!!!Έχω αρχίσει ήδη να δουλεύω το άρθρο μου... | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| |
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Σαβ 19 Δεκ 2009 - 17:50 | |
| Eχω μια μικρή απορία.. Επειδή κι εγώ θέλω να συμμετάσχω και βρήκα σήμερα τι άρθρο θέλω να κάνω, πρέπει να είναι ολοκληρωμένο μέχρι τις 20 του μηνός (αύριο δλδ.. ) ή μέχρι τις 20 του μηνός να δηλώσουμε συμμετοχή..?? Sorry αν απαντάω πολύ αργά.. | |
|
| |
| |
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Κυρ 20 Δεκ 2009 - 9:35 | |
| Μπορώ να ρωτήσω κάτι? Που ακριβός θα δημοσιευτεί το περιοδικο? Μεταξύ μας (ηλεκτρονικά) η παραέξω? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Κυρ 20 Δεκ 2009 - 18:46 | |
| - breeze of wolf έγραψε:
- Μπορώ να ρωτήσω κάτι? Που ακριβός θα δημοσιευτεί το περιοδικο? Μεταξύ μας (ηλεκτρονικά) η παραέξω?
Το περιοδικο θα ειναι ηλεκτρονικο και θα το ανεβασω στο φορουμ! Επειδη σημερα ληγει η προθεσμια για τα αρθρα και ισως να μην μπορεσω να μπω msn μπορειτε να μου τα στελνετε μεσω mail! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Κυρ 20 Δεκ 2009 - 22:10 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Παρ 25 Δεκ 2009 - 23:41 | |
| Παιδιά, κάνω απλώς εδώ ένα ενημερωτικό ποστ για να μη ψάχνετε το τόπικ με το περιοδικό και το λινκ. Επειδή είχαμε κάποια τεχνικά προβλήματα στην εμφάνιση και προσπαθούμε να τα λύσουμε μόλις θα είμαστε έτοιμοι θα σας ενημερώσουμε ΟΚ; Παρόλο που το υλικό μας είναι πάρα πολύ καλό θέλουμε και από εμφάνιση και λειτουργικότητα να είναι το περιοδικό μας εξίσου καλό. Και όπως λέει και μία σοφή παροιμία 'το καλό πράγμα αργεί να γίνει'! Λίγη υπομονή ακόμα λοιπόν! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τρι 26 Ιαν 2010 - 16:08 | |
| Εν οψη της γιορτης του Αγιου Βαλεντιου που πλησιαζει το περιοδικο μας θα επιστρεψει δρυμιτερο με δευτερο τευχος!!!!Οποιος θελει λοιπον μπορει να μου στειλει το αρθρο του μεσω msn ή και με mail!Επισης οποιος μου στελνει το αρθρο του θα με ενημερωνει επισης με pm οτι μου το εστειλε για να λαβει την απαντηση οτι το ελαβα!Η θεματολογια των αρθρων θα αφορα την Εκλειψη ή την γιορτη του Αγιου Βαλεντινου!Η προθεσμια για τα αρθρα ειναι μεχρι τις 10/2! Περιμενουμε τα αρθρα σας!Καλο γραψιμο!!!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 28 Απρ 2010 - 10:22 | |
| Καλημερα!!! Να υπολογιζεται και σε εμενα!! Θα χαρω πολυ να σας βοηθησω!!! | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! Τετ 28 Απρ 2010 - 10:58 | |
| kαι μενα!αν χρειαζεστε κατι εδω ειμαι! | |
|
| |
| Ζηταμε δημοσιογραφους για το Περιοδικο του Forum!!!!!! | |
|