| Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? | |
|
+36demi cullen Connie Cullen ROBELINA izzy cullen MyrtoCullen Mrs.Christina Rosemarie Cullen di1996 Bella Cullen12 pink T-NM-E-BD Ms Cullen lykofotaki BELLA22 Morena *evdokia* AST breeze of wolf twilight girl patrick dolores!! !~Twilighter~! VLaSia =) ntinaki WhiteQueen SpunK RansoM Ashley Greene Edward_ Breaking_ Dawn liaki volturi girl RafaelaVolturi evi d@n@e twilight! NICKY evaki anthulini 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
anthulini Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : athens Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 14/12/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability:
| Θέμα: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:15 | |
| Βλεπω πολλα κοριτσια να γραφουν στο ονομα τους "Alice Cullen" και "Bella"...και αναρωτιεμαι...Αυτα τα κοριτσια εχουν ως προτυπο την Αλις και την Μπελα?...δηλαδη εχουν το ιδιο χτενισμα με εκεινες?προσπαθουν να εχουν τα ιδια ρουχα?και γενικα προσπαθουν να τους μοιασουν???....πραγματικα θα ηθελα απαντησεις...!!! | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:18 | |
| εμένα προσωπικά μου αρέσει ΠΟΛΥ η μπέλλα αλλά δεν ντύνομαι σαν αυτή ούτε κάνω τα μαλλία μου σαν τα δικά της... νομίζω ότι είναι καλύτερο η καθε μία να έχει τη δική της προσωπικότητα και στυλ και να μη μιμήται κανέναν... | |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:22 | |
| συμπαθω εξισου και τις δυο. το στιλ μου μοιαζει αρκετα με της μπελλα (απλα μαλλια απλα ρουχα) αλλα ανεκαθεν ημουν ετσι δεν εγινα λογο της μπελλα ετσι... | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Δευ 14 Δεκ 2009 - 21:27 | |
| βασικα θεωρω οτι ειμαι κατι στο ενδιαμεσο.οσο αναφορα τη συμπεριφορα εχω καποια στοιχεια της μπελλας αλλα μαλλια και ντυσιμο θελω να ειμαι παντα περιποιημενη οπως η αλισουλα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Δευ 14 Δεκ 2009 - 22:05 | |
| NoΜιζω πως αυτο ειναι και το ωραιο....Η Μπελλα δεν εχει ενα συγκεκριμενο στυλ....Ειναι μια απλη κοπελα οπως ολες μας....Για αυτο ειναι και τοσο ευκολο να ταυτιστεις μαζι της.... | |
|
| |
RafaelaVolturi Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσ/νίκη Αριθμός μηνυμάτων : 456 Registration date : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Δευ 14 Δεκ 2009 - 22:07 | |
| Εγω θα ειχα ως προτυπο την Αλις!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Δευ 14 Δεκ 2009 - 22:16 | |
| Ναι ειναι αυτο που λεμε η τελεια.....Απο χαρακτηρα μεχρι ομορφια μεχρι τα παντα....Ειναι θεα η βρικολακινα..... | |
|
| |
anthulini Twilight Human
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 15 Δεκ 2009 - 18:13 | |
| πραγματικά είναι θεά.....και αυτό το μυστήριο βλέμα που έχει ώρες ώρες εμένα προσωπικά με κάνει να την λατρεύω... | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 15 Δεκ 2009 - 19:13 | |
| Εγω εχω ως προτυπο μου την Τζειν, μετραει??? | |
|
| |
anthulini Twilight Human
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 15 Δεκ 2009 - 19:15 | |
| φυσικα και μετραει....ολες οι γνωμες μετρανε! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 15 Δεκ 2009 - 19:21 | |
| Ωραια!!! Εγω προσπαθω να μοιασω οσο πιο πολυ μπορω στην Τζειν ως χαρακτηρα και μετα ως ρουχα (καπως ειπαμε) | |
|
| |
liaki New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 207 Registration date : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 15 Δεκ 2009 - 19:48 | |
| εγω την bella γτ ειναι καπως παραξενη και μου αρεσει πολυ!!!!!!!!!!και σαν στιλ μου αρεσει το δικο της που ειναι απλη!!!!!!!! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 15 Δεκ 2009 - 19:52 | |
| χμμ σιγουρα η Αλις ειναι Θεα, φανταστικη ειναι προτυπο για ολα τα κοριτσια αλλα εγω δεν νομιζω οτι της μοιαζω και πολυ, ισως μαλλον μια φιλη μου, που της μοιαζει και ειναι προτυπο της!! γενικα δεν εχω προτυπα, δηλαδη καπου να μοιασω αλλα νομιζω οτι ειμαι πιο κοντα στο αν8ρωπινο απο οτι το θεικο της Αλις, οχι ομως Μπελλα ακριβως! lol! ολοκληρη αναλυση! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 15 Δεκ 2009 - 19:53 | |
| Ο μαυρος χειτωνας θα φορεθει πολυ φετος..... Κι η Τζειν ειναι θεα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 15 Δεκ 2009 - 19:57 | |
| Αμα φορεθει... Τοσο καλητερα για εμενα!!! | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 15:51 | |
| παιδιά παλιά είμουνα μπέλλα μεριά αλλά τώρα άλις με χίλια....(αν μπορούσα θα άλαζα το όνομά μου από dora cullen σε alice cullen στο φόρουμ....) αλλά δεν είμαι διαχειρήστρια ούτε admin οπότε μόνο άβαταρ και όλα τα σχετικά έχω αλλάξει. τα μαλλιά μου έχουνε το ίδιο ακριβός κούρεμα αλλά είναι σπαστά όχι ίσια(και αυτό μου σπάει τα νεύρα) και το στιλ θα το δουλέψω τώρα τα χριστούγενα....
το μόνο που δεν αλλάζω είναι ο χαρακτήρας μου γιατί μου αρέσω έτσι όπως είμαι. επειδή έχω αυτό το στιλ(ή αν δεν το έχω ακόμα θα το αποκτήσω) δεν πάει να πει ότι άλλαξα είμαι ξεχωριστός άνθρωπος με τον δικό μου μοναδικό χαρακτήρα. απλός μου αρέσει το στιλ της το ντίσημό της... είναι κομψό και μοντέρνο ταυτόχρονα(έτσι ακριβός όπως μου αρέσει γιατί δεν ντύνεται έξαλα) αυτά ....ελπίζω να μην σας έπριξα με την πολυλογία μου..... | |
|
| |
SpunK RansoM Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 693 Registration date : 23/06/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 15:53 | |
| να πω την αληθεια θα ηθελα να ημουν σαν την Μπελλα για να προσελκυσω καποιον σαν τον Εντουαρτ...αλλα σε ορισμενα θεματα δν θα ηθελα να ειμαι η Μπελλα και σε καποια αλλα ουτε η Αλις..μαλλον ειναι λιγο μπερδεμενο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:06 | |
| Το ωραιο θα ταν να προσελκυσεις καποιον σαν τον Εντ απλως με το να σαι ο εαυτος σου....Τπτ περισσοτερο και τπτ λιγοτερο..... | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:09 | |
| βασικά να είχες τη γλύκα του αίματος σαν της μπέλλας και τι στον κόσμο αλλά....τέσπα είμαστε λίγο off topic | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:09 | |
| - dora cullen έγραψε:
- παιδιά παλιά είμουνα μπέλλα μεριά αλλά τώρα άλις με χίλια....(αν μπορούσα θα άλαζα το όνομά μου από dora cullen σε alice cullen στο φόρουμ....) αλλά δεν είμαι διαχειρήστρια ούτε admin οπότε μόνο άβαταρ και όλα τα σχετικά έχω αλλάξει. τα μαλλιά μου έχουνε το ίδιο ακριβός κούρεμα αλλά είναι σπαστά όχι ίσια(και αυτό μου σπάει τα νεύρα) και το στιλ θα το δουλέψω τώρα τα χριστούγενα....
το μόνο που δεν αλλάζω είναι ο χαρακτήρας μου γιατί μου αρέσω έτσι όπως είμαι. επειδή έχω αυτό το στιλ(ή αν δεν το έχω ακόμα θα το αποκτήσω) δεν πάει να πει ότι άλλαξα είμαι ξεχωριστός άνθρωπος με τον δικό μου μοναδικό χαρακτήρα. απλός μου αρέσει το στιλ της το ντίσημό της... είναι κομψό και μοντέρνο ταυτόχρονα(έτσι ακριβός όπως μου αρέσει γιατί δεν ντύνεται έξαλα) αυτά ....ελπίζω να μην σας έπριξα με την πολυλογία μου..... Η Αλις ειναι μια φοβερη βρικολακας!!! Ποιος ντυνετε εξαλλα σε ολη την Σαγκα? Αλλα η ΑΛις φοραει τα μινι της τα στραπλες της αλλα ποτε με προκλιτικι τροπο. Θελω να τα δω αυτα πανω σου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:10 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:12 | |
| Για την ακριβεια νομιζω πως ολοι οι χαρακτηρες του επους ειναι τελειοι ο καθενας με τον δικο του τροπο και για χιλιους διαφορετικους λογους..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:13 | |
| Χαχαχαχ και Δωρα θα παρεις στραπλες και μινι φουστες??? Ειμαι σιγουρη οτι κοιμαμαι!!! Μην με τσιμπισει κανεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:15 | |
| όχι ακριβός αλλά κάτι πιο light version a\αρχέσ είναι ακόμα....(πάλι 3εφεύγουμε από το θέμα) - Σπόιλερ:
χαλάρωσε λίγο.... θα πάρω κάτι σαν το φορεματάκι της στη φότο και μπλούζες και μετά τα άλλα... με φούστα θα παγώσω και με στράπλες επίσης οπότε το καλοκαίρι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dora cullen στις Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:17, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:16 | |
| Δεν νομιζω οτι ξεφευγουμε!!! Απο την στιγμη που μιλαμε οτι εσυ εχεις ως προτυπο σου την Αλις και λεμε πως θα της μοιασεις | |
|
| |
| Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? | |
|