| Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? | |
|
+36demi cullen Connie Cullen ROBELINA izzy cullen MyrtoCullen Mrs.Christina Rosemarie Cullen di1996 Bella Cullen12 pink T-NM-E-BD Ms Cullen lykofotaki BELLA22 Morena *evdokia* AST breeze of wolf twilight girl patrick dolores!! !~Twilighter~! VLaSia =) ntinaki WhiteQueen SpunK RansoM Ashley Greene Edward_ Breaking_ Dawn liaki volturi girl RafaelaVolturi evi d@n@e twilight! NICKY evaki anthulini 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:44 | |
| Χμμμ... Θα σου πηγενε πολυ το στιλ της Αλις !!! | |
|
| |
d@n@e twilight! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:45 | |
| αποφασιστε. τι τωρα θα γινω και ξανθια Δωρα??? | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:46 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθηνα,γλυκά νερά Αριθμός μηνυμάτων : 1570 Registration date : 01/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:47 | |
| καλα μην μας φας κιολας!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:51 | |
| αφου την εχει προλαβει η Δωρα | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:51 | |
| ax ............ καντε οτι θέλετε δεν με πειράζει καθόλου... κανένα πρόβλημα αλήθεια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dora cullen στις Τετ 16 Δεκ 2009 - 17:11, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:53 | |
| σ***σε αυτο της ειπα αλλωστε πολλες αλλες την εχουνε δεν εισαι η μοναδικη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:55 | |
| Δωρα η Αλις δεν ειναι αντικειμενο για να λες ειναι δικη μου!!! Και εξαλλου δεν εισαι η μοναδικη σε ολοκηρο το φορουμπου της αρεσει η Αλισουλα ειπαμε ηρεμησε λιγο για να μεν νευριασω εγω!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:58 | |
| κοριτσια ηρεμιστε δεν ειπα οτι σονη και ντε θα υοθετησω το στιλ της αλις | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 16:59 | |
| Ναι, καλό θα ήταν να πέσουν λίγο οι τόνοι! Μου φαίνεται ότι είστε εντελώς off topic πλέον... Προσοχή για να μην αναγκαστώ να κλειδώσω το τόπικ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 17:00 | |
| | |
|
| |
ntinaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 26 Τόπος : οπου ειναι και ο ΕDWARD!!!!!<3 <3 <3 Αριθμός μηνυμάτων : 1650 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 20:00 | |
| ΤΗΝ BELLA ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 20:16 | |
| Ήθελα πολύ να γράψω τη γνώμη μου!!!! Φοβάμαι πάρα πάρα πολύ μην αρχίσετε να πετάτε ντομάτες.. Αλλά σκέφτομαι οτι έχουμε Δημοκρατία, άρα όποιος ίσως ενοχλείται με τις αντίθετες γνώμες καλύτερα να μην διαβάσει παρακάτω. Και ξεκινώ.
Θεωρώ πως δεν μπορούμε να έχουμε κάποιον σαν ''πρότυπο'' , όταν αυτός δεν είναι κάτι παραπάνω απο φανταστικός ήρωας που εξυπηρετεί κάποις ανάγκες. Προσωπικά, το θεωρώ λάθος όταν ταυτίζουμε τους εαυτόυς μας με τους ήρωες ταινιών, βιβλίων και οτιδήποτε. Πρέπει να καταλάβουμε οτι ο καθένας μας έχει την δική του προσωπικότητα και ταυτότητα.
Κατά τη δική μου γνώμη, είναι, όχι λάθος ακριβώς, αλλά υπερβολή η χρήση ονομάτων ηρώων σαν nickname, αλλά προσοχή, το χαρακτηρίζω έτσι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΎΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ. π.χ To nickname μoυ είναι Alice Cullen και από εκεί και πέρα είμαι αυτή! Όχι, δεν είσαι αυτή!!! Είσαι η Μαρία, η Αντωνία η Καίτη!!! Δεν θέλω να κατακρίνω τα είδωλα και οτιδήποτε, αλλά νομιίζω πως αυτό το κόλλημα όταν προκύπτει και είναι σε μεγάλο βαθμό μας βλάπει αρνητικά... Δεν εννοώ όμως σε καμία περίπτωση οτι δεν πρέπει να έχουμε είδωλα...
Το δικό μου είδωλο είναι ο Michael Jackson... Οκ, μαθαίνω να χορεύω όπως αυτός, μαθαίνω τα τραγούδια του, μορφώνομαι μέσα απο αυτόν, αλλά δεν προσπαθώ να μοιάσω... να ταυτιστώ!!! Ξέρω ποιά είμαι και επιθυμώ να έχω πάντα αυτή τη προσωπικότητα... Γιατί αυτό με κάνει να διαφέρω από εσάς.. Δεν σας γράφω σαν Βλασια, σας γράφω σαν την κάθε Βλασια.. Όλοι πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε... Γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί. Ποιός ο λόγος να θέλουμε να γίνουμε ίδιοι... Θεωρώ πως με αυτή τη προσπάθεια χάνεται η μαγεία..
Και αφού έφαγα τις ντομάτες απο μερικούς-ες, ήθελα να σας πω πως εμένα, σαν χαρακτήρας μου αρέσει περισσότερο η ¶λις. Θεωρώ πως όλη αυτή η ζωντάνια και χαρά που βγάζει, αρκεί για να γεμίσει όλος ο πλανήτης... Και πρέπει να παραδεχτώ οτι τώρα νοιώθω περισσότερο χαρούμενη όταν σκέφτομαι για αυτή.... Αλλά μην ξεχνάτε... Επιρρεαζόμαστε... ώς ένα βαθμό όμως.. | |
|
| |
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 20:22 | |
| συμφωνώ είναι καλό να έχουμε είδωλα αλλά δε χρειάζεται, κατά τη γνώμη, να ταυτιζόμαστε με αυτά και να αλλάζουμε τους εαυτούς μας εντελώς αρκεί να τους θαυμάζουμε φυσικά δεν είναι κακό να επηρεαζόμαστε και λίγο αλλά να μην είμαστε και κολλημένοι.. | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 20:25 | |
| Βλάσια, δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτά που είπες..!! Αλλά έχω να πω κι εγώ κάτι: Bella. Εχει τον χαρακτήρα της καλής κοπέλας, και πρέπει να είναι πρότυπο για τα κορίτσια που είναι στα χρόνια της εφηβείας. Είναι εσωστρεφής, αλλά κοινωνική ταυτόχρονα, έχει λογική και συμβιβάζεται στις δύσκολες καταστάσεις.. Και η Alice καλή είναι, και θα ήθελα μια κολλητή σαν κι αυτή, αλλά κλίνω πιο πολύ στην Bella, γιατί ταιριάζει στον χαρακτήρα μου.. Ομως ΔΕΝ προσπαθώ να μοιάσω στην Bella, γιατί έχω τον δικό μου χαρακτήρα.. Και δεν τον αλλάζω..!! Ασχετο αν προσπαθώ να μακρύνω τα μαλλιά μου σαν κι αυτή, αλλά ως εκεί..! Τον χαρακτήρα δεν τον αλλάζω.. Και πιστεύω ότι δεν πρέπει να θέλει να μοιάσει κανείς σε κάποιον άλλο για να έχει πέραση (να το πω έτσι).. Απλά να είναι ο εαυτός του και να δει που θα πετύχει..!! - Σπόιλερ:
Τελοσπάντων, με αφορμή τη συζήτηση μεταξύ doras cullen, vambire girl και d@n@e twilight! είπα τα παραπάνω.. dora cullen, άλλαξε το ντύσιμό σου.. Μόνο μην αλλάξεις τον χαρακτήρα σου.. Είσαι σε μια περίοδο που επηρεάζεσαι πάρα πολύ (κι εγώ, όταν ήμουν στην ηλικία σου, έτσι ήμουν) και όμως πρέπει να προσέχεις πως φέρεσαι μερικές φορές. Το "φέρεσαι" όχι σαν συμπεριφορά εδώ μέσα, γενικά.. Μην το πάρεις ως παρατήρηση, πάρτο σαν συμβουλή από μένα..!! Γιατί λίγο πολύ τα έχω περάσει αυτά και ξέρω πως είναι..
Αρχισα να πολυλογώ πάλι.. Και όταν πολυλογώ.. Οπότε.. το post σταματάει εδώ.. | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:07 | |
| λοιπον...θα συμφωνησω με τις προλαλισαντες!ο καθε ανθρωπος εχει το δικο του χαρακτηρα και προσωπικοτητα.δεν πρεπει να προσπαθουμε να μοιασουμε σε καποιον κ ιδιως φανταστικο χαρακτηρα.αυτο οδηγει στην αλλιωση προσωπικοτητας. κι εγω θα συμφωνισω με την αννουλα πως ο χακτηρας μου τεριαζει πιο πολυ με της μπελλα κι εχουμε καποια κοινα αλλα για κανενα λογο δν προσπαθω να της μοιασω.εχω τη δικη μου προσωπικοτητα κι ας εχει ελλατωματα!ολοι εχουμε | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:27 | |
| αν και πιστευω πως ο καθε ανθρωπος πρεπει να εχει δικο του χαρακτηρα και στυλ ντυσιματος, εγω προτιμω το στυλ της αλις λιγο περισσοτερο απο της μπελλα. | |
|
| |
twilight girl Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : Pοδος Αριθμός μηνυμάτων : 27 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:31 | |
| Λοιπόν εγώ για να πώ την αλήθεια τις περισσότερες φορές με πιάνω να ταυτίζομαι με την Μπέλλα ..Θα μου βγεί σε καλό αυτο? | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:33 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:37 | |
| - twilight girl έγραψε:
- Λοιπόν εγώ για να πώ την αλήθεια τις περισσότερες φορές με πιάνω να ταυτίζομαι με την Μπέλλα
..Θα μου βγεί σε καλό αυτο? Βασικά κοίτα. Θεωρώ πως ίσως να μην είναι το κατάλληλο τόπικ αυτό, αλλά σίγουρα είναι σημαντικό να γραφτούν ΕΔΩ αυτά τα πράγματα... Και μου αρέσει που γίνεται ΕΤΣΙ αυτό, με σκοπό να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε σαν χαρακτήρες. Λοιπόν όπως είπε και η λατρεμένη !~Twilighter~! παραπάνω, είναι φυσιολογικό να ταυτιζόμαστε με κάποιον ήρωα, όταν αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια... [π.χ οκ αντιγράφω το στυλ και αυτό είναι όλο... αυτό δεν είναι κακό!!!!] Πρέπει όμως να βάλουμε κάποια όρια αγάπη μου. Δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε πως επειδή η Μπελλα έτυχε με τον τρόπο της να έλκει τόσα άτομα και εμείς να προσπαθούμε να ταυτιστούμε [γιατί θεωρώ πως αυτό σκεφτόμαστε οι περισ- σότεροι]. Μην ξεχνάτε οτι είναι απλά ΚΑΠΟΙΑ ΗΡΩΑΣ! Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα... Όσο είσαι σε σημείο που απλά σου αρέσει το στυλ της και το υιοθετείς θεωρώ πως είσαι νορμάλ... Μην το παρακάνεις.. Να θυμάστε. Ένα μικρό tip with love: Ο χαρακτήρας και η διαφορετικότητά μας θα μας κάνει να λάμψουμε.. | |
|
| |
breeze of wolf Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : second star to the right, and straight on till morning Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 14/07/2009
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Modifing Relations
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:39 | |
| - dolores!! έγραψε:
- λοιπον...θα συμφωνησω με τις προλαλισαντες!ο καθε ανθρωπος εχει το δικο του χαρακτηρα και προσωπικοτητα.δεν πρεπει να προσπαθουμε να μοιασουμε σε καποιον κ ιδιως φανταστικο χαρακτηρα.αυτο οδηγει στην αλλιωση προσωπικοτητας.
κι εγω θα συμφωνισω με την αννουλα πως ο χακτηρας μου τεριαζει πιο πολυ με της μπελλα κι εχουμε καποια κοινα αλλα για κανενα λογο δν προσπαθω να της μοιασω.εχω τη δικη μου προσωπικοτητα κι ας εχει ελλατωματα!ολοι εχουμε Γιατί είναι τόσο κακό να έχουμε πρότυπά?...Δεν εννοούσα να φτάνουμε σε υπερβολές!Απλά να αναγνωρίζουμε τα θέτικα κάθε ήρωα και να θέλουμε να του μοιάσουμε...Με καποιο τρόπο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 21:41 | |
| πωπω ρε βλασια εγραψες... | |
|
| |
AST Twilight Human
Ηλικία : 35 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 74 Registration date : 18/10/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τετ 16 Δεκ 2009 - 22:07 | |
| δυστυχως ειμαι μαλλον η διδυμη αδερφη της Μπελλα...... (αχριστη), σκονταυτω οπου βρω και τα σχετικα....χαχαχαχαχαχα αλλα ειλικρινα λατρευω την Αλις, ειναι τοσο γλυκια και καλη......προσεκτικη, ομορφη κτλ!!! | |
|
| |
*evdokia* Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : Ξάνθη Αριθμός μηνυμάτων : 85 Registration date : 07/12/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Κυρ 10 Ιαν 2010 - 23:07 | |
| Και εγω συμφωνω με ολα τα προηγουμενα οτι δεν πρεπει να μιμουμαστε να ντυνομαστε και να συμπεριφερομαστε σαν και αυτους... πιστευω οτι ολοι πρεπειι να εχουμε την δικη μας προσωπικοτητα και ας μην ξεχναμε οτι ο Εντουαρντ.. η Μπελλα... η Αλις ειναι δημιουργηματα της φαντασιας της Stephany...
Anyway Eμενα μου αρεσει περισσοτερο η Αλις και σαν ντυσυμο(!!!) και σαν χαρακτηρας χωρις να συμαινει οτι την αντιγραφω.. | |
|
| |
| Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? | |
|