| Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? | |
|
+36demi cullen Connie Cullen ROBELINA izzy cullen MyrtoCullen Mrs.Christina Rosemarie Cullen di1996 Bella Cullen12 pink T-NM-E-BD Ms Cullen lykofotaki BELLA22 Morena *evdokia* AST breeze of wolf twilight girl patrick dolores!! !~Twilighter~! VLaSia =) ntinaki WhiteQueen SpunK RansoM Ashley Greene Edward_ Breaking_ Dawn liaki volturi girl RafaelaVolturi evi d@n@e twilight! NICKY evaki anthulini 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Παρ 17 Δεκ 2010 - 21:02 | |
| Την καλυτερη επιλογη εκανες..... Οσο για το καλυτερο προτυπο νομιζω πως και οι δυο εχουν πολλα καλα στοιχεια στον χαρακτηρα τους αλλα δεν θα αλλαζα το ποια σιγουρα....παντως εχω κοινα στοιχεια και με τις δυο....Αν και αν επρεπε να διαλεξω οπως σηποτε θα διαλεγα την Αλις γτ απλα την παω περισσοτερο..... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Παρ 17 Δεκ 2010 - 21:14 | |
| μαζι σασ και εγω κοπελεσ αλισ power και οι δυο ειναι τελειεσ αλλα ειναι σχεδιασμενεσ για ενασκοπο και ετσι ειναι τελειεσ σε οτι και α κανουν οποτε ειναι δυσκολο να χω προτυτο τιν σουπερ αλισ χαχα ασχετα που την εχω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Παρ 17 Δεκ 2010 - 21:15 | |
| Εγω απλα λατρευω τον χαρακτηρα της....ειδικα τον αυθορμητισμο της... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Παρ 17 Δεκ 2010 - 21:19 | |
| χαχαχ παντοσ θα μου αρεσε αν εβγαζε ενα μικρο περιου 1000 σελιδεσ απο την μερια τσ αλισ χχα μικρο πα?? λολ | |
|
| |
Rozoula Twilight Human
Ηλικία : 28 Τόπος : patra Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 05/07/2011
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 9 Αυγ 2011 - 0:37 | |
| εγώ θα έλεγα οτι δεν μοιάζω καθολου στην Άλις σε εμφάνιση,αλλά σε χαρακτήρα απ' οτι μου λένε οι υπόλοιπες κολλημένες με twilight πρέπει να μοιάζω.Γενικά μου άρεσει πάρα πολύ να είμαι fabulous όλη την ώρα και να φτιάχνω τα μαλλιά μου κτλ.....Και.......!!!!Δεν πρόκειτε να αφήσω κανέναν να μου αρνηθεί hehe --->τι να κάνουμε είμαι ξανθιά<--- I'm a barbie girl:P <3 | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 9 Αυγ 2011 - 0:42 | |
| Εγω παλι φερνω λιγο στην Μπελλα δε χαρακτηρα.... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 9 Αυγ 2011 - 2:22 | |
| Την Άλις. Δεν νομίζω να έπεφτα σε βαριά κατάθλιψη αν με παρατούσε το αγόρι μου... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 9 Αυγ 2011 - 3:19 | |
| Σιγουρα...αλλα ενταξει αν ηταν ο Εντουαρντ θα ηταν πολυ πολυ δυσκολο... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? Τρι 9 Αυγ 2011 - 11:52 | |
| Βασικά,δεν νομίζω να είμαι κανένα fashion icon σαν την Άλις. Οπότε,το πρότυπο για μένα είναι η Μπέλλα.Χωρίς την κατάθλιψη. | |
|
| |
| Θα ειχατε ποτε ως προτυπο την Αλις ή την Μπελα? | |
|