| Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες | |
|
+30AnaroseCullen Kristen Stewart maritca Alexadruby the vampire !~Twilighter~! Fallen Angel an8i anthian9 matron alis angepsi BELLA MARIE April LizCullen emma cullen pattinson Mary Jane bedward__ MiSs-->NtOuF* Gωgω-Twilighter Rozali87 emerald eyes Ειrιnι WhiteQueen nasiatheslayer scarlet rose Vampire Velvet_Vamp hobo Princess nessie Darkbella 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τετ 21 Ιαν 2009 - 17:59 | |
| Γουερ ιζ μαι γκερλσ?? | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τετ 21 Ιαν 2009 - 19:17 | |
| - nessie έγραψε:
Εγώ σήμερα με σκονάκι έγραψα! Μραβο Σονια παιδι μου!! Κι εγω εκανα ενα μικρο σκονακι σημερα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τετ 21 Ιαν 2009 - 19:18 | |
| Μικρο το λεμε τωρα. | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τετ 21 Ιαν 2009 - 19:30 | |
| Εγω δεν μπορω να τα γραφω σε χαρτακια γτ τα χανω! Ανοιγω παντα το βιβλιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 14:05 | |
| Παιδια κανονικα θα επρεπε να ειχαμε γεμισει ΑΝΩ απο 50 σελιδες και ειμαστε στην 9-10... ΕΛΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΟΘΟΥΜΕ! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 14:25 | |
| Τελευταία και καταϊδρωμένη! Τώρα διάβασα αναλυτικά τι είχατε γράψει εδώ! Λοιπόν, η πρώτη μας κίνηση είναι να μάθουμε τη διεύθυνση. Μετά πρέπει να πάμε Αγγλία και να προλάβουμε πριν φύγει για τα γυρίσματα της Νέας Σελήνης. Τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε όπως τα είπατε. Τώρα για την επιστροφή στην Ελλάδα από Αγγλία οδικώς... Ευτυχώς που έχω gps με Ευρωπαϊκούς χάρτες!!! Στην χώρα δεν ξέρω πως θα τον βάλουμε. Μπορούμε να του φορέσουμε τίποτα δικά μας ρουχαλάκια και να πούμε ότι είναι ξαδέλφη μας! Μετά που θα τον πάμε; Σπίτι μου;;; Εντάξει, θα τον βάλω στην κούνια της κόρης μου! Θα περρισεύει λιγάκι λόγω ύψους βέβαια, αλλά κάτι θα κάνουμε και γιαυτό! Να ρωτήσω κάτι; Γιατί να τον φέρουμε Ελλάδα; Δεν καθόμαστε στο Λονδίνο να κάνουμε και βόλτες; Αφήστε γιατί κάποιος πολύ δικός μου πάει αυτό το ΣΚ Αγγλία... Λονδίνο... Σέλω κι εγώ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 14:31 | |
| Εχμμ...Δεν νομιζω να μπορεσουμε να μεινουμε Αγγλια γιατι πανευκολα θα μας βρουν φιλοι και συγγενεις του. Προσωπικα θα μεινω πισω για να τους δικαιολογησω την απουσια. Και αν μπορειτε ελατε παλι πισω να με παρετε αφου θα εχετε παρει RoboHairs.. | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 15:15 | |
| Μπα!! Αν μείνουμε Αγγλία θα χαλάσουμε περισσότερα χρήματα! Καλύτερα να τον φέρουμε εδώ που ξέρουμε και πολλές κρυψώνες.. | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 15:17 | |
| στην αγγλία έχει η νονά μου σπίτι μπορούμε να μείνουμε εκεί!! | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 15:19 | |
| | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 15:23 | |
| | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 15:24 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 15:25 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| |
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 15:30 | |
| Βρε κοριτσια ειμαστε παρα πολλες και η παρεα μεγαλωνει και ολες θελουμε να γνωρισουμε τον Rob !Αν παμε ολες Αγγλια μονο διακριτικη απαγωγη δεν θα ειναι!Θα μας παρουν χαμπαρι αμεσως!Αρα πρεπει να τον φερουμε Ελλαδα και για να τον δουμε ολες αλλα και για να χασουν τα ιχνη μας!!Θα κανει και αυτος διακοπες!!!αρχικα μπορουμε να τον κρυψουμε και στο εξοχκο μου!κοντα στην Αναβυσσο ειναι αλλα σε οικισμο και δεν εχει πολυ κοσμο!!!Τι λετε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 15:42 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 15:47 | |
| Εχμ...εμενα οπως ειπαμε..να θυμηθητε να με φερετε παλι Ελλαδα.. | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 17:00 | |
| Ναι μην ανησυχείς! Θα έρθω εγώ να σε πάρω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 17:03 | |
| Ευχαριστωωωωωωωω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 17:12 | |
| Πρεπει να του μαθουμε κι ελληνικα παντως.. Οχι μονο εμεις αγγλικα! ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 18:17 | |
| Εγω δεν εχω προβλημα παω οπου θελετε! - WhiteQueen έγραψε:
- Στην χώρα δεν ξέρω πως θα τον βάλουμε. Μπορούμε να του φορέσουμε τίποτα δικά μας ρουχαλάκια και να πούμε ότι είναι ξαδέλφη μας!
Δεν νομιζω να εχει προβλημα πανω σ' αυτο γιατι καπου ειχα διαβασει οτι μεχρι τα 12 οι αδερφες του τον εντυναν κοριτσι και τον φωναζαν Κλοντια! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 18:26 | |
| Aσε ασε και τον συστηναν και στις φιλες τους! Και στα 12 λεει πηγε σε μεικτο σχολειο και ανακαλυψε το τζελ για τα μαλλια. Οτι να ναι οι αδερφες του | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 18:33 | |
| - Princess έγραψε:
- Εγω δεν εχω προβλημα παω οπου θελετε!
- WhiteQueen έγραψε:
- Στην χώρα δεν ξέρω πως θα τον βάλουμε. Μπορούμε να του φορέσουμε τίποτα δικά μας ρουχαλάκια και να πούμε ότι είναι ξαδέλφη μας!
Δεν νομιζω να εχει προβλημα πανω σ' αυτο γιατι καπου ειχα διαβασει οτι μεχρι τα 12 οι αδερφες του τον εντυναν κοριτσι και τον φωναζαν Κλοντια! :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: E! Όχι και Κλόντια ο Ρομπ... Έλεος! :affraid: :affraid: :affraid: Καλά πόσες αδελφές έχει πια; Και αυτές ανώμαλες μου φαίνεται είναι. Ολόκληρος παλήκαρος, τι τον έντυναν κορίτσι! Τόσα κορίτσια εκεί μέσα δεν έφταναν; Ελπίζω να μη του έχουν μείνει ψυχολογικά τραύματα... Αλλά μην ανησυχείτε, θα τον γιατρέψουμε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 18:46 | |
| Οπότε ξεχάστε το σχέδιο περί ντυσίματος του Ρομπ με γυναικεία ρούχα!
Μην μας πάθει κανένα ψυχολογικό σοκ! :no: | |
|
| |
| Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες | |
|