| Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες | |
|
+30AnaroseCullen Kristen Stewart maritca Alexadruby the vampire !~Twilighter~! Fallen Angel an8i anthian9 matron alis angepsi BELLA MARIE April LizCullen emma cullen pattinson Mary Jane bedward__ MiSs-->NtOuF* Gωgω-Twilighter Rozali87 emerald eyes Ειrιnι WhiteQueen nasiatheslayer scarlet rose Vampire Velvet_Vamp hobo Princess nessie Darkbella 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 18:54 | |
| Και νοσοκομα να ηταν θα τον αλλαζαμε εμεις. | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 20:35 | |
| μα καλα δεν το ξερατε αυτο;;!!!! να βρω αν ειναι την ατακα του και θα σας τη δειξω..!!! μα να μην το ξερετε.... μεγαλη παραλειψις απο μερος μου!!!! ντροπη μουυ!!!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 20:35 | |
| αυτο με τα ρουχα το εκανα και γω στον αδερφο μου | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| |
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 20:48 | |
| Ευρηκα!!!!! "Up until I was 12 my sisters used to dress me up as a girl and introduce me as ΅ClaudiaΆ! Twelve was a turning point as I moved to a mixed school and then I became cool and discovered hair gel." αυτη ειναι απ τις αγαπημενες μου ατακες!!!! | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 21:08 | |
| Eγω οταν το διαβασα απο τη μια κοιτουσα καπως ετσι: και απο την αλλη γελουσα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 21:09 | |
| Παιδια δωδεκα ηταν ακομα... | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 21:11 | |
| κοιτα γιια να το παραδέχετε δημοσιωσ τοτε σίγουρα δεν παίζει τιποτα χειρότερο. | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| |
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 21:29 | |
| Ελατε μωλε...Πλακα θα ειχε με ροζ μαγουλακια φουλ στο ρουζ.. | |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 22:43 | |
| Αν τον έβλεπα με ροζ...θα ξενέρωνα προσωπικά! | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 22:57 | |
| Αν δω τον Rob με φουστιτσα και μασκαρα θα κλειστω σε μοναστηρι...........!!!!!! :affraid: Οι αδερφες του ειναι για δεσιμο!!!!!!!!! Βλαπτουν σοβαρα την RobFan κοινοτητα!!!!! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 23:04 | |
| έχω μία συμπληρωματική πρόταση στο θέμα της απαγωγής δεν απαγάγουμε και τις αδελφές του να τις βασανίσουμε όπως τον βασάνιζαν όταν ήταν μικρός έτσι θα έρθει πρόθυμα για να κάτσει να απολαύσει το θέαμα και να πάρει το αίμα του πίσω | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Πεμ 22 Ιαν 2009 - 23:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Δευ 26 Ιαν 2009 - 20:33 | |
| Ελα να ανασυγκροτηθουμε!!!!Το εχουμε παρατησει το θεμα και πιανει αραχνες! Που ειναι η ενεργεια που εβλεπα? Το θεμα που το γεμιζαμε με μια??? ΘΕΛΩ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Δευ 26 Ιαν 2009 - 20:35 | |
| Ναι!!! Πρεπει να οργανωθουμε!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 21:52 | |
| Είπα να ξεθάψω αυτό το θέμα γιατι χθές κάτι μου το θύμισε.... Ήμουν στο σπίτι μου με την κολλητή μου και έκανα ζαπινγκ στα καναλια και σταματησα σε μια διαφήμηση για μια καινούρια σειρά στο σταρ...(μπορει και ταινία, δεν θυμάμαι) Η Πρωτη ατάκα ήταν: "Κάποιος προσπαθεί να κλωνοποιήσει ανθρώπους" Και πετάω στην κολλητή μου (η οποία δεν ξερει τίποτα για τα "σχεδια μας"¨: "Ώχ μας πιάσανε!"Με έπιασε ένα νευρικό γέλιο μετά απο αυτό και η φίλη μου με κοιτούσε σαν να τα είχα χασει!(που μάλλον τα είχα χάσει αλλα λεπτομέριες...) Είπα να το πω εδω που θα με καταλάβετε! | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 22:00 | |
| Καλά έκανες Νάσια εμείς καταλαβαίνουμε !! Καιρό έχουμε να ασχοληθούμε με την απαγωγη !! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 22:31 | |
| ναι οντως πολυ καιρο!!!!και με τους ενοχλητικους δημοσιογραφους!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| |
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 22:52 | |
| παλια μεγαλια!!!!ας τα επαναφερουμε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 22:58 | |
| Ναι μου έλειψαν εκείνες οι μέρες που δεν προλαβαίναμε να ποστάρουμε εδω !! Ναι ας το επαναφέρουμε το θέμα !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 23:01 | |
| ειδικα στ σημειο που ο αχρηστος δημοσιογραφος μας δινει την διευθυνση του ρομπ και παμε και το βρισκουμε!!εγω λεω να ξεκινησουμε απο εδω!!!!!!! | |
|
| |
| Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες | |
|