| Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες | |
|
+30AnaroseCullen Kristen Stewart maritca Alexadruby the vampire !~Twilighter~! Fallen Angel an8i anthian9 matron alis angepsi BELLA MARIE April LizCullen emma cullen pattinson Mary Jane bedward__ MiSs-->NtOuF* Gωgω-Twilighter Rozali87 emerald eyes Ειrιnι WhiteQueen nasiatheslayer scarlet rose Vampire Velvet_Vamp hobo Princess nessie Darkbella 34 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 23:13 | |
| Ναι καλη ιδέα ....να τον βασανίσουμε όμως πρώτα !! | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 23:15 | |
| ε ναι να τον παιξουμε λιγο τον δημοσιογραφο... | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| |
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 23:21 | |
| ναι μη σου πω και 2 βδομαδες!!!θα του πουμε ολες τις ιστοριες των βιβλιων!!!ετσι να μορφωθει ο αγραμματος!!!!!!! | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 23:25 | |
| ελα μωρε κατι θα βρουμε...το πολυ να τον παρουμε τηλ οτι δηθεν εχουμε καποιες σημαντικες πληροφοριες για τον ρομπ(αχχ) και να βρεθουμε σε ενα μερος...ερχεται αυτος παμε εμεις απο πισω τον κουκουλωνουμε και μετα αρχιζει η διαδεσκεδαση.. ειμαι αμα θελω η ατιμη πολυ σατανικη!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 23:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 23:28 | |
| ναι φυσικα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 23:31 | |
| Και όταν μας πει που μένει.....νοικιάζουμε δίπλά του και ακολουθούμε το σχέδιο να πάει μια και καλά για ζάχαρη και μόλις ανοίξει μπουκάρουμε .... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 23:33 | |
| να παμε και οι δυο βρε!!!κοινωνικοι ανθρωποι ειμαστε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 23:36 | |
| Αμ δεν θα είμαστε μόνο εμεις οι δυο ......... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Τρι 10 Μαρ 2009 - 23:38 | |
| οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο...για εμας! | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Σαβ 14 Μαρ 2009 - 20:19 | |
| Λοιπον...πρεπει να οργανοθουμε...καταρχην θα χρησημοποιησουμε την κλουβα του πατερα μου για την απαγωγη...θα παμε εξω απο το σπιτι του και θα το παιζουμε ΔΗΘΕΝ φανατικες. (αυτογραφα κτλπ) ετσι οπως ειμαστε θα τον αρπαξουμε και θα τον χωσουμε μεσα στην κλουβα κι θα φιγουμε προσ Ελλαδα μερια... | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Σαβ 14 Μαρ 2009 - 20:23 | |
| Φυσικα κοριτσια.....Να οργανωθουμε!!!!!Ολες μαζι γιατι κι εγω ειμαι μεσα!!!το θεμα ειναι οτι πρεπει να μη δουν τα προσωπα μας και ξερουν ποιες ειναι οι απαγωγεις!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Σαβ 14 Μαρ 2009 - 20:25 | |
| Ναι αλλα σιγα μωρε....ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΕΜΕΙΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑΑ χαχα Λοιπον..την κλουβα ποιος θα την οδιγησει? | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| |
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Σαβ 14 Μαρ 2009 - 22:22 | |
| Κοριτσια μην ανησυχητε! Τα εχουμε κανονισει ολα!!! Το αρχικο μας σχεδιο ηταν αυτο: - hobo έγραψε:
- λοπον σχετικα με την απαγωγη.... εγω θα τον επιανα κα ιθα του εριχνα χλωροφθορμιο, η WhiteQueen θα οδηγουσε το μινι βαν, η Darkbella θα ειχε κανει τις "ανυπομονες" φαν να φτγουν ξεγελωντας τες με ψευτικες naked pictures του Rob και οι υπολοιπες θα ετοιμαζαμε το εδαφος στην Ελλαδα για να τον φιλοξενησουμε η καθε μια στο σπιτι της!!! σας ξεσκονισα λιγο την μνημη;;;
ααα κι ο ξαδερφος μου (ο μπρατσαρας ) θα αναλαμβανε τους μπραβους!!!! - Darkbella έγραψε:
- Και ο δικος μου ο αδερφος θα αναλαμβανε τους μπαβους! Και η Princess θα ελκεβε το αυτοκινητο!
Aλλα εχει εξεληχθει! Αν κοιταξετε στις προηγουμενες σελιδες θα δειτε! Τωρα πρεπει μονο να βρουμε την καταλληλη στιγμη για να το βαλουμε σε εφαρμογη!!! | |
|
| |
Mary Jane New Moon Victim
Ηλικία : 33 Τόπος : California... Αριθμός μηνυμάτων : 190 Registration date : 13/02/2009
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Σαβ 14 Μαρ 2009 - 22:47 | |
| Εγώ θα είμαι πίσω μαζί με την bedward γτ είμαι επίσης ανήλικη!!!!!!χαχαχαχα!!! Επίσης λέω να μην φορέσουμε εμείς κουκούλες, απλώς να κλείσουμε τα μάτια του Ρομπ....χιχι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Κυρ 15 Μαρ 2009 - 2:43 | |
| πολυ ωραιο σχεδιο μου ακουγεται!!!λεω να τ θεσουμε σε εφαρμογη μετα τ γυρισματα ομως!!! Ν δουμε κ τισ ταινιεες!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Κυρ 15 Μαρ 2009 - 10:57 | |
| | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Κυρ 15 Μαρ 2009 - 12:26 | |
| κοριτσια ααααααααααααααααααααα και γω θελω!!!!!!!!! λοιπον μπορω να σας προμιθευσω με ρακη που βαραει(ειδικα αν εισαι αμαθος)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εχω και παρα πολυ μακρυ μαλλι οποτε μπορει να μας χρησιμεψει στο να σκαρφαλωσουμε καπου....και επισης νυχια και δοντια που κομματιαζουν(ολα δοκιμασμενα παιδια παιζω πολυ ξυλο με τα αγορια στο σχολειο μου) και τσιριδα που ξεσικωνει ολοκληρη πολη..............και μαχαιρια και οπλα και ειμαι και πολυ ευλιγιστη......μην με ξεχνατε.................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!pleaze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω και τα μεσα παγκοσμιος μια και λογο μια παραστασης που επεξα(που παει για πανευρωπαικο βραβειο) εκανα πολλες δημοσιες σχεσης οποτε εχουμε φιλαρακια που μπορουν να μας βοηθησουν να περασουμε απο τις χωρες τους.............αν παλι θελετε αεροπορικως ο θειος μου εχει μαυρη ζωνη και ειναι και κυβερνητης οποτε μας πηγαινει και μας φερνει τζαμπα και μας βοηθαει να τον κρυψουμε κι ολας................ "I'm the world's most dangerous predator. Everything about me invites you in. My voice, my face, even my smell. As if I would need any of that. As if you could outrun me. As if you could fight me off. I'm designed to kill." "And then we continued blissfully into this small but perfect piece of our forever." "Before you, Bella, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars—points of light and reason… and then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn’t see the stars anymore. And there was no more reason for anything." Could a dead, frozen heart break? It felt like mine would. Could a dead, frozen heart beat again? It felt like mine was about to. "You’re not asleep, and you’re not dead. I’m here, and I love you. I have always loved you, and I will always love you. I was thinking of you, seeing your face in my mind, every second that I was away. When I told you that I didn’t want you, it was the very blackest kind of blasphemy." | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Κυρ 15 Μαρ 2009 - 12:32 | |
| Εσενα θα σε χρειαστούμε για τα βασανηστήρια στους δημοσιογράφους και όπου αλλού χρειαστούν !! Α και ο θείος σου θα μας φανεί χρήσημος !!! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Κυρ 15 Μαρ 2009 - 12:49 | |
| αχχχχχχχχ τι ωραια που ειναι να αισθανεσαι χρησιμος!!!!!!!!!!!!!!! :bounce: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Κυρ 15 Μαρ 2009 - 12:51 | |
| Όσο περισσότερες τόσο το καλλύτερο και συ έχεις προσόντα που μας βοηθάνε !! | |
|
| |
hobo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 2196 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες Κυρ 15 Μαρ 2009 - 15:22 | |
| καλε μη παρακαλας τοσο....εισαι ηδη μεσα!!!!! μην ανησυχεις καθολου!!!οπως ειπε κι η Rozali οσες περισσοτερες τοσο το καλυτερο!!!! | |
|
| |
| Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες | |
|