Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες

Πήγαινε κάτω 
+30
AnaroseCullen
Kristen Stewart
maritca
Alexadruby the vampire
!~Twilighter~!
Fallen Angel
an8i
anthian9
matron alis
angepsi
BELLA MARIE
April
LizCullen
emma cullen pattinson
Mary Jane
bedward__
MiSs-->NtOuF*
Gωgω-Twilighter
Rozali87
emerald eyes
Ειrιnι
WhiteQueen
nasiatheslayer
scarlet rose
Vampire
Velvet_Vamp
hobo
Princess
nessie
Darkbella
34 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 2769
Registration date : 12/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:13

Ναι καλη ιδέα ....να τον βασανίσουμε όμως πρώτα !! Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 200352
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
Αριθμός μηνυμάτων : 778
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:15

ε ναι να τον παιξουμε λιγο τον δημοσιογραφο... lol!
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:19

Χιχιχιχιχι............................. Twisted Evil Twisted Evil Εγω λέω να τον δέσουμε και να του μιλάμε για καμια εβδομάδα για τον Rob δεν μπορεί θα λυγήσει θα μας βαρεθει .... Smile
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:21

ναι μη σου πω και 2 βδομαδες!!!θα του πουμε ολες τις ιστοριες των βιβλιων!!!ετσι να μορφωθει ο αγραμματος!!!!!!!
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:23

Ω ναι ....καλό !! Θα τον τρελάνουμε και μετά θα μάθουμέ ότι θέλουμε !!! Twisted Evil Twisted Evil

Πως θα τον πιάσουμε όμως ?? Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 686606
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:25

ελα μωρε κατι θα βρουμε...το πολυ να τον παρουμε τηλ οτι δηθεν εχουμε καποιες σημαντικες πληροφοριες για τον ρομπ(αχχ) και να βρεθουμε σε ενα μερος...ερχεται αυτος παμε εμεις απο πισω τον κουκουλωνουμε και μετα αρχιζει η διαδεσκεδαση..
ειμαι αμα θελω η ατιμη πολυ σατανικη!!!!!! Twisted Evil
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:27

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Και μετα νομίζω οτι είμαι εγω !!
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:28

ναι φυσικα!!!! Twisted Evil
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:31

Και όταν μας πει που μένει.....νοικιάζουμε δίπλά του και ακολουθούμε το σχέδιο να πάει μια και καλά για ζάχαρη και μόλις ανοίξει μπουκάρουμε ....
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:33

να παμε και οι δυο βρε!!!κοινωνικοι ανθρωποι ειμαστε...
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:36

Αμ δεν θα είμαστε μόνο εμεις οι δυο .........
Gωgω-Twilighter
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Gωgω-Twilighter

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 10 Μαρ 2009 - 23:38

οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο...για εμας!
MiSs-->NtOuF*
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
MiSs-->NtOuF*

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Ρόδος
Αριθμός μηνυμάτων : 350
Registration date : 05/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 14 Μαρ 2009 - 20:19

Λοιπον...πρεπει να οργανοθουμε...καταρχην θα χρησημοποιησουμε την κλουβα του πατερα μου για την απαγωγη...θα παμε εξω απο το σπιτι του και θα το παιζουμε ΔΗΘΕΝ φανατικες. (αυτογραφα κτλπ) ετσι οπως ειμαστε θα τον αρπαξουμε και θα τον χωσουμε μεσα στην κλουβα κι θα φιγουμε προσ Ελλαδα μερια... Razz
bedward__
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bedward__

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Καβάλα!
Αριθμός μηνυμάτων : 787
Registration date : 15/02/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 14 Μαρ 2009 - 20:23

Φυσικα κοριτσια.....Να οργανωθουμε!!!!!Ολες μαζι γιατι κι εγω ειμαι μεσα!!!το θεμα ειναι οτι πρεπει να μη δουν τα προσωπα μας και ξερουν ποιες ειναι οι απαγωγεις!!!!
MiSs-->NtOuF*
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
MiSs-->NtOuF*

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 14 Μαρ 2009 - 20:25

Ναι αλλα σιγα μωρε....ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΕΜΕΙΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑΑ χαχα Λοιπον..την κλουβα ποιος θα την οδιγησει?
bedward__
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bedward__

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 14 Μαρ 2009 - 20:36

ειμαι ανηλικη!!!!εγω θα προσεχω τον ροπμ πισω!!!!!!!!!χιχι.....
Twisted Evil Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 500229
Princess
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Princess

Θηλυκό Κριός
Αριθμός μηνυμάτων : 1097
Registration date : 02/01/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 14 Μαρ 2009 - 22:22

Κοριτσια μην ανησυχητε! Τα εχουμε κανονισει ολα!!! Το αρχικο μας σχεδιο ηταν αυτο:

hobo έγραψε:
λοπον σχετικα με την απαγωγη.... εγω θα τον επιανα κα ιθα του εριχνα χλωροφθορμιο, η WhiteQueen θα οδηγουσε το μινι βαν, η Darkbella θα ειχε κανει τις "ανυπομονες" φαν να φτγουν ξεγελωντας τες με ψευτικες naked pictures του Rob και οι υπολοιπες θα ετοιμαζαμε το εδαφος στην Ελλαδα για να τον φιλοξενησουμε η καθε μια στο σπιτι της!!! σας ξεσκονισα λιγο την μνημη;;;
ααα κι ο ξαδερφος μου (ο μπρατσαρας lol! ) θα αναλαμβανε τους μπραβους!!!! lol! lol!

Darkbella έγραψε:
Και ο δικος μου ο αδερφος θα αναλαμβανε τους μπαβους! Και η Princess θα ελκεβε το αυτοκινητο!

Aλλα εχει εξεληχθει! Αν κοιταξετε στις προηγουμενες σελιδες θα δειτε! Wink

Τωρα πρεπει μονο να βρουμε την καταλληλη στιγμη για να το βαλουμε σε εφαρμογη!!!
Mary Jane
New Moon Victim
New Moon Victim
Mary Jane

Θηλυκό Παρθένος
Τόπος : California...
Αριθμός μηνυμάτων : 190
Registration date : 13/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΣαβ 14 Μαρ 2009 - 22:47

Εγώ θα είμαι πίσω μαζί με την bedward γτ είμαι επίσης ανήλικη!!!!!!χαχαχαχα!!!
Επίσης λέω να μην φορέσουμε εμείς κουκούλες, απλώς να κλείσουμε τα μάτια του Ρομπ....χιχι Twisted Evil
bedward__
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
bedward__

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μαρ 2009 - 2:43

πολυ ωραιο σχεδιο μου ακουγεται!!!λεω να τ θεσουμε σε εφαρμογη μετα τ γυρισματα ομως!!!
Ν δουμε κ τισ ταινιεες!!!
MiSs-->NtOuF*
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
MiSs-->NtOuF*

Θηλυκό Σκορπιός

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μαρ 2009 - 10:57

Princess έγραψε:
Κοριτσια μην ανησυχητε! Τα εχουμε κανονισει ολα!!! Το αρχικο μας σχεδιο ηταν αυτο:

hobo έγραψε:
λοπον σχετικα με την απαγωγη.... εγω θα τον επιανα κα ιθα του εριχνα χλωροφθορμιο, η WhiteQueen θα οδηγουσε το μινι βαν, η Darkbella θα ειχε κανει τις "ανυπομονες" φαν να φτγουν ξεγελωντας τες με ψευτικες naked pictures του Rob και οι υπολοιπες θα ετοιμαζαμε το εδαφος στην Ελλαδα για να τον φιλοξενησουμε η καθε μια στο σπιτι της!!! σας ξεσκονισα λιγο την μνημη;;;
ααα κι ο ξαδερφος μου (ο μπρατσαρας lol! ) θα αναλαμβανε τους μπραβους!!!! lol! lol!

Darkbella έγραψε:
Και ο δικος μου ο αδερφος θα αναλαμβανε τους μπαβους! Και η Princess θα ελκεβε το αυτοκινητο!

Aλλα εχει εξεληχθει! Αν κοιταξετε στις προηγουμενες σελιδες θα δειτε! Wink

Τωρα πρεπει μονο να βρουμε την καταλληλη στιγμη για να το βαλουμε σε εφαρμογη!!!

aaa ok Λοιπον,εγω θα οδηγω την κλουβα (αν και ειμαι και εγω ανιληκη
) και η Μπελλα θα συντονιζει της Δηθεν φανς.θα ερθουν και οι 3 δικοι μου μπραβοι (τα αδελφια μου που ειναι καπως υποκοσμος και μαυρες ζωνες κτλπ λολ) και μετα απο αυτο οι μπραβοι φευγουν ευκολα. Τωρα η καθεμια πρεπει να παρει τον ρολο της.Ακουω.
emma cullen pattinson
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
emma cullen pattinson

Θηλυκό Τόπος : Neverland!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2339
Registration date : 13/03/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μαρ 2009 - 12:26

κοριτσια ααααααααααααααααααααα και γω θελω!!!!!!!!! λοιπον μπορω να σας προμιθευσω με ρακη που βαραει(ειδικα αν εισαι αμαθος)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εχω και παρα πολυ μακρυ μαλλι οποτε μπορει να μας χρησιμεψει στο να σκαρφαλωσουμε καπου....και επισης νυχια και δοντια που κομματιαζουν(ολα δοκιμασμενα παιδια παιζω πολυ ξυλο με τα αγορια στο σχολειο μου) και τσιριδα που ξεσικωνει ολοκληρη πολη..............και μαχαιρια και οπλα και ειμαι και πολυ ευλιγιστη......μην με ξεχνατε.................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!pleaze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω και τα μεσα παγκοσμιος μια και λογο μια παραστασης που επεξα(που παει για πανευρωπαικο βραβειο) εκανα πολλες δημοσιες σχεσης οποτε εχουμε φιλαρακια που μπορουν να μας βοηθησουν να περασουμε απο τις χωρες τους.............αν παλι θελετε αεροπορικως ο θειος μου εχει μαυρη ζωνη και ειναι και κυβερνητης οποτε μας πηγαινει και μας φερνει τζαμπα και μας βοηθαει να τον κρυψουμε κι ολας................ cry

"I'm the world's most dangerous predator. Everything about me invites you in. My voice, my face, even my smell. As if I would need any of that. As if you could outrun me. As if you could fight me off. I'm designed to kill."

"And then we continued blissfully into this small but perfect piece of our forever."

"Before you, Bella, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars—points of light and reason… and then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn’t see the stars anymore. And there was no more reason for anything."

Could a dead, frozen heart break? It felt like mine would.
Could a dead, frozen heart beat again? It felt like mine was about to.

"You’re not asleep, and you’re not dead. I’m here, and I love you. I have always loved you, and I will always love you. I was thinking of you, seeing your face in my mind, every second that I was away. When I told you that I didn’t want you, it was the very blackest kind of blasphemy."
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μαρ 2009 - 12:32

Εσενα θα σε χρειαστούμε για τα βασανηστήρια στους δημοσιογράφους και όπου αλλού χρειαστούν !!

Α και ο θείος σου θα μας φανεί χρήσημος !!! Cool
emma cullen pattinson
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
emma cullen pattinson

Θηλυκό Τόπος : Neverland!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2339
Registration date : 13/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Project Thoughts

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μαρ 2009 - 12:49

αχχχχχχχχ τι ωραια που ειναι να αισθανεσαι χρησιμος!!!!!!!!!!!!!!! :bounce:
Rozali87
Golden Eyed Vampires
Rozali87

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μαρ 2009 - 12:51

Όσο περισσότερες τόσο το καλλύτερο και συ έχεις προσόντα που μας βοηθάνε !!
hobo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
hobo

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 2196
Registration date : 27/11/2008

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες   Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 15 Μαρ 2009 - 15:22

καλε μη παρακαλας τοσο....εισαι ηδη μεσα!!!!! μην ανησυχεις καθολου!!!οπως ειπε κι η Rozali οσες περισσοτερες τοσο το καλυτερο!!!!

Απαγωγη , Roboclones και αλλες περιπετειες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 8 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Robert Pattinson-
Μετάβαση σε: