| Διαχείριση φόρουμ! | |
|
+79mariettoula1996 despina aek tasos dani twilightsagaddicted Silia Vanina panagiota marina forever kati Dalia Teodan EliRose robsten kiss evi Bella Marie Swan T-NM-E-BD Zafrina alice cullen! hiddenfantasy Nemesis Of Bellin Rosalie Hale Cullen Emy+Robert marina mR.Geo christi_twilight MARIA SWAN CULLEN Jacob Black sunrise Strider Ashley Greene Jasper Hale twilightFOREVER evangelina @Dark_Lord@ emerald eyes Ms Cullen JuStleNe dolores!! ioannaki-twilightaddicted !~Twilighter~! CHE GUEVARA (anna) Rozmari ΕΡΗ kanty maraki13_10 Mrs Alice BELLA MARIE Rose Lion's_Lamb bedward__ annabell Isabella21 emma cullen pattinson MiSs-->NtOuF* twilightergirl Kikitsa_twilight April EternalQueen Lancelot Rozali87 maraki-twilightholic Ειrιnι SilverMusk angepsi scarlet rose LizCullen DanaeCullen Amalia Gωgω-Twilighter Neri Velvet_Vamp Vampire nessie Princess hobo Darkbella nasiatheslayer WhiteQueen 83 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 14 Αυγ 2009 - 11:36 | |
| μητερα!!!!συγχαρητηριαααα!!!αντε!τι να πω?και εις ανωτερα? δεν παει αλλο!!μανα εισαι τοπ! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 14 Αυγ 2009 - 12:12 | |
| μπραβο April και εισαανωτερα τωρα πρεπει να εισαι καταχαρουμενη μπραβο και παλι μπραβο......... | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 14 Αυγ 2009 - 15:20 | |
| | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 14 Αυγ 2009 - 15:41 | |
| Συγχαρητηρια!!!!Σου παει το ροζ,μητερα!!!!! | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Σαβ 15 Αυγ 2009 - 3:32 | |
| Λοιπον να πω και εγω με την σειρα μου στην Βασσια συγχαρητηρια για την προαγωγη της σε Ροζουλα! Ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας περιφημα! Και παλι μπραβο Απριλακι μου!! | |
|
| |
emma cullen pattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Neverland!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2339 Registration date : 13/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 19 Αυγ 2009 - 7:46 | |
| Γιαγιακαααααααααααα.....!!! !!!Μπραβοοοο!!! ! τωρα τον πηρα χαμπαρι!Πως σου πηγαινει καλε το ροζ.....εισαι θεα!να το φορας συχνα...... αχ μπραβο καλε....πολυ χαρηκα....σου αξιζε.....αντε καλη δουλεια και καλη υπομονη..... | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 19 Αυγ 2009 - 9:10 | |
| Bάσια μου νομίζω πως είναι περιττό να σου ευχηθώ και εις ανώτερα!!!! Συγχαρητήρια!!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 26 Αυγ 2009 - 12:06 | |
| συνχαρητηρια και απο εμενα Αpril! νομιζω οτι το ροζ σου ταιριαζει γαντι! ειμαι σιγουρη οτι θα τας πας τελεια και θα κανεις εξαιρετικη δουλεια!! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 26 Αυγ 2009 - 12:25 | |
| Τελευταία - Σπόιλερ:
και καλύτερη που λένε..!!
θα ήθελα να πω ένα μπράβο στη Βάσια, το Aprilακι μας....!! Συγχαρητήρια για την προαγωγή σου σε Ροζούλα..!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο σου πόστο..!! Αν και δεν σε ξέρω πολύ καλά, σίγουρα θα κάνεις πολύ καλή δουλειά..!! Και πάλι συγχαρητήρια..!!! | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Τετ 26 Αυγ 2009 - 12:56 | |
| αμ δεν εισαι τελευταια... συγχαρτηρια κι απο μενα! σου παει το ροζακι! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:11 | |
| Καλοσωρίζουμε στην ομάδα της διαχείρησης την emerald eyes! Η Ελίζα είναι ενεργό μέλος στο φόρουμ μας εδώ και ένα χρόνο περίπου και μιας και τώρα τελευταία η ομάδα των mod ήταν μικρούλα με την προαγωγή της April σε admin έψαχνα για το κατάλληλο άτομο! Και είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει πιο κατάλληλο! Τόσο κατάλληλο που δεν χαρίζεται! Καλοσώρισες στη διαχείρηση Ελιζάκι! May the force be with you! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| |
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:16 | |
| | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:26 | |
| Συγχαρητήρια Ελιζάκι..!!! Από εδώ και στο εξής θα είσαι κι εσύ Μπαμπαστρούμφ..!!! Τι να πω..?? Συγχαρητήρια και πάλι..!!! - Σπόιλερ:
Αν και δεν σε ξέρω καλά, πιστεύω θα κάνεις πολύύύ καλή δουλειά..!!
| |
|
| |
Jasper Hale Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Cullen's House Αριθμός μηνυμάτων : 18 Registration date : 30/10/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 20:39 | |
| πολυ ωραια η διαμορφωση του φορουμ!!!συγχαρητηρια παιδια! | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 22:15 | |
| Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Αν το πιστεύετε τώρα είδα το ποστ εξερευνώντας τι έγινε σήμερα στο φόρουμ Μίλαγα μία ώρα με την angepsi συζητώντας πράγματα που πρέπει να μάθω Ελπίζω να τα πάω καλά Ευχαριστώ τη white queen για την τιμή και την εμπιστοσύνη της να με βάλει σε αυτή τη θέση και ελπίζω να ανταποκριθώ άριστα στα νέα μου καθήκοντα Μαζί με την διαχείριση ετοιμάζουμε κάτι μικρό και συμβολικό που ελπίζουμε να σας αρέσει θα το δείτε σε λίγες ώρες | |
|
| |
Ashley Greene Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Registration date : 12/09/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 22:31 | |
| ti?έλα πες μας μας κρατας σε αγωνία(μην πεις καλύτερα θέλω να το μαντέψω)χεχε και bravo !!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 22:33 | |
| | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 22:34 | |
| θα εχει πολλυ saspens το πραγμα | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 22:38 | |
| συγχαριτηρια Ελίζα , πιστευω ολες σας θα κανετε καταπληκτικη δουλεια τωρα γιατι μας το ειπες αυτο, θα αναρωτιομαστε τη σκοπευετε να κανετε, αν και οτι και να κανετε θα ειναι φανταστικο οπως παντα | |
|
| |
Jacob Black Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 606 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Victoria Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 23:54 | |
| συγχαριτηρια Ελιζα θα τα πας πολυ καλα | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 23:56 | |
| | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Παρ 30 Οκτ 2009 - 23:58 | |
| μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! ευχομαι καλη αρχη!!!!! | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 0:00 | |
| Συνχαριτιρια! καλη διαχειριση! τι μας ετοιμαζετε???? | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Διαχείριση φόρουμ! Σαβ 31 Οκτ 2009 - 0:16 | |
| Καλως ηρθες στο στρουμφοχωριο Ελιζακι!!!! Εισαι η καταλληλοτερη για αυτη την θεση!!! Και μην ανησυχεις...απο την στιγμη που δεν τα εχω κανει εγω μανταρα με τον πινακα συντονιστη...δεν προκειται να τα θαλασσωσει κανενας!!! | |
|
| |
| Διαχείριση φόρουμ! | |
|