| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|
+158breathless bReakDowN-Mark panagiota kati sandy forever Kornilia PattinsonCullen Bitten Pillows i love edward 2 aretoula Edwardinos Cullen pegulini demi cullen margaret sisaki ed<3 izzy cullen $ofi@ + Edward sandra21 phantom elsaki lia DEMONA CULLEN PATTINSON Vera despina aek Bella Cullen12 MyrtoCullen evac silver pretty witch JuliaCullen dimitroula-robsessed Lizzy Cullen Vanora vikaki21 ma.do pink maria23 lykofotaki marialouiza Rob+MJ4ever!! Vampi roberta VLaSia =) kristen(a) RafaelaVolturi evaki d@n@e twilight! Dr_Rena_Hale Vasoula1997 T-NM-E-BD I'm_not _dead dani niki ntinaki Morena evi crazy team edward volturi girl twilightFOREVER christi_twilight Renée bluesea Mrs.Cullen ViolettaCullen18 dreamofedward Nemesis Of Bellin silenceprincess Fotis333 an8i Odelle edward_bella thomi Filio SpunK RansoM Georgia P. C twilightaholic#1 kanty ~Rob-Patty~ M@rIa maro robsten olympia-Mikel-Robert Fallen Angel anastacia9280 dolores!! JuStleNe hiddenfantasy ice#fire Fay1765 twilightaholic# edward_20 !~Twilighter~! didi Zafrina Black Rose RobertForLife Moonlight Lover Ms Cullen @Dark_Lord@ sunrise mariebella sparco ΕΡΗ xrisa_twilight BELLA MARIE anthian9 MIKAELLA Mrs Alice BELLA22 emma cullen pattinson bedward__ .::Ελευθερία::. katia_vika ioannaki-twilightaddicted Isabella21 twilight_ec xristinaki MiSs-->NtOuF* MagicViolin April ev@ki92 kalkat Morticia Rozmari Vasiliki_Luvs_Vampires magic princess Rose ev@ki Princess touli Darkbella edward's victim Ειrιnι twilightergirl Alexadruby the vampire Kikitsa_twilight maraki-twilightholic angepsi chris-cullen Irenaki hobo Raven LizCullen annabell vantela SilverMusk jate emerald eyes Rozali87 nasiatheslayer Amalia scarlet rose Neri Gωgω-Twilighter nessie DanaeCullen WhiteQueen 162 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μαρ 2009 - 16:43 | |
| - kalkat έγραψε:
- Δεν είναι ότι τον κατηγορώ. Απλά ότι μου φαίνεται ότι ξαφνικά τον δείχνει πιο ευάλωτο και ανθρώπινο από όλα τα προηγούμενα βιβλία. Σαν ξαφνικά να αποκτά όλα τα "ελαττώματα" ένος ανθρώπου.
Αυτό απαραίτητα δεν είπα ότι είναι και κακό. Δεν τον κατηγορώ γι'αυτό. Απλά μου έδωσε την εντύπωση σε μερικές περιπτώσεις ότι όλη αυτή η ανωτερότητα είναι απλά επιφανειάκή. Η αληθεια ειναι οτι απο οταν εμφανιστηκε η Μπελλα στην ζωη του Εντουαρντ αρχισε να ξυπναει μεσα του η ανθρωπινη πλευρα του!!!Για πρωτη φορα στην ζωη του αισθανθηκε ζηλια!!! Ο Εντουαρντ στην Εκλειψη ζηλευει σαν τρελος και ειναι φυσιολογικο!!!Αυτο που συμβαινει μεσα του ειναι μια μαχη μεταξυ της καλης και κακης πλευρας του εαυτου του!!!Απο την μια θελει να αποκεφαλισει τον Τζεικομπ ,αλλα συγκρατει τον εαυτο του απο αγαπη για την Μπελλα!!!Η ανωτεροτητα που δειχνει δεν νομιζω να ειναι επιφανειακη,ειναι το αποτελεσμα της αγαπης του για εκεινη!!!Τα ομορφα συναισθηματα που νιωθει για εκεινη υπερνικουν την σκοτεινη πλευρα του!!! Και δεν ειναι μονο αυτο!!Ειναι πολυ ωριμο και εξυπνο πλασμα και ξερει οτι η ψυχραιμια και η κατανοηση ειναι η καλυτερη στρατηγικη που μπορουσε να ακολουθησει σε αυτην περιπτωση!!!Η γκρινια δεν θα βοηθουσε πουθενα!!!Θα εκανε την Μπελλα να αισθανθει χειροτερα και ο Εντουαρντ δεν μπορει να αντεξει καν στην ιδεα οτι η εκεινη στενοχωριεται!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μαρ 2009 - 18:06 | |
| Οι αντιδράσεις του Έντουαρντ είναι απόλυτα φυσιολογικές από τη στιγμή που ερωτεύεται. Είναι οπωσδήποτε ένα ανώτερο πλάσμα άλλου επιπέδου αλλά δεν μπορεί να δραπετεύσει από τα συναισθήματα της ζήλιας, του πόθου, και της αγάπης. Ίσα, ίσα, ακριβώς επειδή ανήκει σε κάποια άλλη κατηγορία πλάσματος, αθάνατο και πολύ δυνατό έχει και την ικανότητα να αγαπάει μοναδικά και παντοτινά. Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο.
Ακόμα και τα συναισθήματα του για τον Τζέηκομπ είναι ανάμεικτα. Από τη μία τον ζηλεύει, θέλει να τον σκοτώσει από την άλλη του χρωστάει αιώνια ευγνομωσύνη για τη στήριξη που έδωσε στην Μπέλλα την εποχή που εκείνος έλειπε. Ας μην ξεχνάμε πως ο Τζέηκομπ της έσωσε και τη ζωή, ακόμα ένας λόγος που του "χρωστάει" χάρη. Και τέλος, η Μπέλλα έχει ιδιαίτερα αισθήματα για τον Τζέηκομπ και ο Έντουαρντ δεν θα έκανε ποτέ κάτι που παράλληλα θα έκανε κακό και στη Μπέλλα με οποιονδήποτε τρόπο.
Αυτά ανήκουν στην ανωτερότητα και στην ανιδιοτέλεια του χαρακτήρα του. Παράλληλα όμως έχει και αυτός αισθήματα και προσπαθεί πάρα πολύ να μην υποκύπτει στις δικές του επιθυμίες.
Εξηγεί μάλιστα πάρα πολύ καλά σε αυτό το κεφάλαιο της Έκλειψης τις 4 επιλογές που είχε σε σχέση με τη Μπέλλα...
Νομίζω ότι ένας από τους στόχους της συγγραφέως ήταν να δείξει σε ένα βαθμό την πάλη που γίνεται μέσα του διαρκώς ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό.
Και για το τέλος κρατάω τη μέγιστη υπέρβαση που κάνει αυτό το πλάσμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βιβλίο. Αντιστέκεται συνεχώς και με σθένος στην ίδια του τη φύση η οποία τον προστάζει διαρκώς να φάει - σκοτώσει τη Μπέλλα!
Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Έντουαρντ είναι εγωιστής - ότι έχει ανθρώπινες αντιδράσεις ναι. Και αυτή είναι και η μαγεία του χαρακτήρα του. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τα δίχτυα της αγάπης. | |
|
| |
ev@ki92 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 240 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μαρ 2009 - 21:06 | |
| den kserw alla emena mou fainetai oti viwnei ola auta ta sunais8hmata polu pio entona apo oti enas an8rwpos.... opws h agaph tou gia authn einai diskolonohth gia enan an8rwpo etsi kai h zhlia tou prepei na exei thn idia dunamh opote prepei na ginetai mia terastia palh mesa tou den kserw emena auth thn entupwsh mou dinei ponaei polu pio polu apo ti h bella mporei na katalabei-xwris etsi na meiwnw ton pono ths bella-...... isws giati ena anwtero plasma........ | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μαρ 2009 - 21:08 | |
| Εμενα παλι μου φανηκε πως δεν εδειξε ουτε στο ελαχιστο τον πονο που ενιωθε οχι σαν κατι αλλα κοπροσκυλα -ονομα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε- που εκμεταλευονταν τη Μπελλα με συναισθηματικους εκβιασμους. Εμενα μου φανηκε ενοχλητικη και ηλιθια η επιμονη του Εντουαρντ να μην δειξει κ αυτος τα συναισθηματα του και με εξαγριωσε το γεγονος πως μαθαμε λιγα απο αυτα τα συναισθηματα απο τη συνομιλια του με το μπασταρδοσκυλο. | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μαρ 2009 - 21:22 | |
| Να σου πω Δανάη συμφωνώ μαζί σου πάνω σε αυτό και εγώ θα ήθελα να δείξει λίγο περισσότερο τον πόνο του από το να τον κρύβει και να φαίνετε λίγο μόνο στα μάτια του. Γι αυτό θα ήθελα να διαβάσω και όλα τα βιβλί από την μεριά του | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μαρ 2009 - 21:50 | |
| Εμένα παντως όλη η συμπεριφορα του μου θυμιζει imprinting. Δηλαδη βάζει παντα μπροστα απο τα συναισθηματα του αυτο που θελει η Μπέλλα. Δεν σκεφτεται καθολου τις δικες του αναγκες. Και οσο την για την αγαπη του εχει δικιο το εβακι. Νοιωθει αυτα τα συναισθηματα πιο εντονα απο το μεσο ανθρωπο. Το παραδεχεται κ η ιδια η Μπελλα αργοτερα απο προσωπικη εμπειρια!!!! Αλλά είναι πολυ καλος στο να να κρυβει γιατι οπως λεει και ο ιδιος ειχε και εκατο χρονια εξασκησης για στην υπομονη του!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μαρ 2009 - 22:17 | |
| Οντως ειναι σαν imprinting με το προτερημα πως ο Εντουαρντ δεν εχει ψυλλους... | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μαρ 2009 - 22:47 | |
| Κόρίτσια εφτασα στη σελίδα 345....προσπαθώ να το πάω αργα αλλά μερικές φορές ξεφέυγω !! Δεν θέλω να τελειώσει !!!!!! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Πεμ 5 Μαρ 2009 - 22:48 | |
| πως αντέχεις και δεν το ξεζουμίζεις??? | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μαρ 2009 - 0:30 | |
| Ασε μόνο εγω το ξέρω αλλά επειδι τα άλλα τα τελείωσα σε μια έρα ειπά αυτη τη φορα να το απολάυσω !! Εχω και τον αδερφό μου με έχει περάσει και συνέχεια τον βλαίπω ενθουσιασμένο καο είμαι στο τσακ να του το πάρω και να πέσω με τα μούτρα !! | |
|
| |
kalkat Twilight Human
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μαρ 2009 - 9:27 | |
| Δεν είναι ότι διαφωνώ προς την ανωτερότητα του Edward. Απλά έχοντας διαβάσει πλέον και τα 4 βιβλία μου δίνουν την εντύπωση ότι άλλον Edward διαβάζω στο 1ο και στο 4ο και άλλον Edward διαβάζω στο 2ο και στο 3ο. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω αυτήν την αίσθηση. Είχα την εντύπωση ότι ο Edward του Twilight θα έλεγε στην Μπέλλα ότι ζηλεεύει και δεν θα καθόταν να συζητάει όλα του τα συναισθήματα με τον Jacob. Τον είχε ρωτήσει άλλωστε τότε που είχε παει την πρώτη φορά κρυφά και αυτός είχε τρελλαθεί. Δεν διαφωνώ ότι είχε τρελαθεί από την αγωνια του για την ασφάλεια της αλλά βαθιά μέσα του ζήλευε. Και δεν παραδέχτηκε. Τέλος πάντων ίσως να μην μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου, ίσως γιατι είναι ανάμεικτα. Αυτά... | |
|
| |
MagicViolin Twilight Human
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 28 Registration date : 20/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μαρ 2009 - 9:28 | |
| - kalkat έγραψε:
- Δεν είναι ότι τον κατηγορώ. Απλά ότι μου φαίνεται ότι ξαφνικά τον δείχνει πιο ευάλωτο και ανθρώπινο από όλα τα προηγούμενα βιβλία. Σαν ξαφνικά να αποκτά όλα τα "ελαττώματα" ένος ανθρώπου.
Αυτό απαραίτητα δεν είπα ότι είναι και κακό. Δεν τον κατηγορώ γι'αυτό. Απλά μου έδωσε την εντύπωση σε μερικές περιπτώσεις ότι όλη αυτή η ανωτερότητα είναι απλά επιφανειάκή. Αυτή η σκηνή εμένα μου φαίνεται λίγο άκυρη...Έχεις δίκιο σε αυτά που λες, πάντως, και δεν τα είχα σκεφτεί έτσι.Ξαφνικά, συζητούν οι δύο ανταγωνιστές μπροστά στην Μπέλα. για πράγματα εντελώς εσώψυχα!!!Είναι λίγο άκυρο εξαρχής που κάθησε μέσα ο Εντ και έβλεπε τον Τζέικ να έχει αγκαλιά την Μπέλα.Δεν λέω, αυτά που λέει ο Εντ είναι όμορφα, πραγματικά μέχρι το σημείο που δείχνει ότι κι εκίνος παίζει κάπως όχι δίκαια.Δεν π΄επει να κρινουμε τον Τζέικ.Σκεφτείτε ότι είναι 16 ετών και ο Εντ 100+!Δεν εχουν την ίδια ωριμότητα!Ο Εντ 'εχει μάθει να συγκρατείται!Ο Τζέικ θέλει με τη μία να της τα δώσει όλα!Και μέχρι να διαβάσω το Midnight Sun", ήμουν πολύ υπέρ του Τζέικ.Μετά άλλαξα γνώμη.Απλά όμως, σκεφτείτε το νεαρό της ηλικίας του.Και στην τελική, ο Εντ έφυγε και την παράτησε, απο όποια πλευρά το σκεφτούμε.Δεν ήθελε να υποστει τις συνέπειες εξ ολοκλήρου! | |
|
| |
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μαρ 2009 - 9:56 | |
| Ο Εντουαρντ ειχε εξιγισει γιατι ειχε φυγει και ειπε τι σκεψεις τον ωθησαν σε αυτο..επισης εγω ετσι οπως το βλεπω τωρα..τα ριχνω ολα στην μπελλα γιατι αυτη εδωσε απο την αρχη δικαιωματα στον τζεικομπ.αυτοσ το πηρε πανω του οπωτε... η μπελλα ειναι αδικαιολογιτη ος προς την σιμπεριφορα της.Μπορει σε καποια σημεια μονο να την δικαιολογω... | |
|
| |
kalkat Twilight Human
Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μαρ 2009 - 10:05 | |
| Δεν διαφωνω σε αυτό. Είναι ένα τρίγωνο που κατα την γνωμη μου δεν φταίει κανένας πραγματικά... Όλοι είχαν μια πάρα πολύ καλή δικαιολογία. Δεν κατηγορώ κανέναν γιατί ποτέ δεν φταίει μονο ο ένας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μαρ 2009 - 10:11 | |
| Η κα'ι'μένη η Μπέλα προσπαθεί να ικανοποιήσει όλο τον κόσμο!Μόνο να μην πλγώσει και να μην στεναχωρήσει σκέφτεται!ΚΑι που του έδωσε δικαιώματα τί έγινε?Δίκιο δεν είχε?Δεν την τράβηξε από τον βούρκο ο Λύκος όταν ο Εντ την άφησε στα κρύα του λουτρού???Και μάλιστα της λέει κιόλας "Δεν το πιστεύω ότι πίστεψες τόσο εύκολα ότι δεν σε αγαπώ!".Μην τα ρίχνουμε πάνω της!Της συνέβησαν ένα κάρο αλλαγές στη ζωή της, υπερφυσικές μάλιστα!Και παραπαίει ανάμεσα στο σωστό και το λάθος.Και του ίδιο συμβαίνει κα ιστον Τζέικ!Του συμβαίνουν αλλαγές που προσπαθεί να χεριστέί.Ο Εντ είναι ο μεγαλύτερος.Θα έπρεπε να φέρεται λίγο πιο ωριμα..κατά 100 χρόνια περίπου! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μαρ 2009 - 10:22 | |
| η μπελλα ναι...προσπαθει αλλα μενει μονο στην προσπαθεια νομιζω γιατι τα κανει σινεχεια λιγο...χαλια.τις περισσοτερες φορεσ διλαδη.ο Εντουαρντ ποσο ακομα ωριμοτητα να διξει καλε? αφου εγω νομιζω οτι υπεραρκετη ωριμοτητα εδιξε ειδκα στην σκηνη που εμαθε οτι η μπελλα ζιτησε του τζεηκ να την φιλησει...αλλα τελικα μαλλον δεν φταιει κανεις...τα βιβλια σε κανουν και βλεπεισ ολονων τισ αποψεισ και τον τροπο σκεψης οπωτε..δεν μπορεις να παρεις καποιου το μερος.ετσι το βλεπω.. :afro: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μαρ 2009 - 11:50 | |
| Κουβέντα κάνουμε.Υποτίθετε γι'αυτό διαβάζουμε, για να έχει ο καθένας τη δική του εικόνα και τις δικές του απόψεις.Δεν παίρνω κανενός το μέρος.Απλά προσπαθώ να μιλήσω λίγο αντικειμενικά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μαρ 2009 - 12:07 | |
| ναι βρε.. ο Εντουαρντ ειναι τοοοοσο καλοοοος.... αααα! | |
|
| |
ev@ki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσσαλονίκη - Κοζάνη Αριθμός μηνυμάτων : 904 Registration date : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μαρ 2009 - 23:06 | |
| ax o edward einai TELEIOSSSS!!!!! Makari na eixa tn upomonh tou....pragmatika h antidrash gia t fili ths bellas stn jacob htan fantastikh..... fainetai o antras o swstos....(xixixi) | |
|
| |
twilightergirl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : salonika city Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Παρ 6 Μαρ 2009 - 23:24 | |
| αχχχχχχχ ναι και τι αντρας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 7 Μαρ 2009 - 11:04 | |
| Για να σκεφτουμε ομως λιγο τους λογους που την αφησε ο Εντουαρντ... για να σκεφτουμε λιγο ποσο πιο πολυ απο αυτην υπεφερε!!!!! Ο Τζεηκομπ ειναι ενα ανωριμο, εγωιστικο, επιπολαιο πραγμα χωρις συνειδηση και με μια αδικιολογητη αυτοπεποιθηση. Και τωρα σοβαρευτειτε δεν μπορουμε να τα φορτωνουμε ολα στην ηλικια του. Για ονομα του Θεου και η Μπελλα ενα χρονο μεγαλυτερη του ειναι αλλα δεν κανει ετσι. Μονο και μονο το σοκ της μεταμορφωσης του σε λυκανθρωπο και οι νεες του ευθυνες θα επρεπε να τον εχουν προσγειωσει λιγακι... αυτη η βλακωδης ανωριμοτητα ειναι μερος του ακομα πιο βλακωδους χαρακτηρα του. Ο ''Τζεικ'' σας δεν αγαπαει την Μπελλα ουτε στο ελαχιστο απο οτι την αγαπα ο Εντουαρντ. Ουτε καν πλησιαζει. Απλως τον ελκυει αυτο που δεν μπορει να εχει. Δεν τον νοιαζει να ειναι η Μπελλα ευτυχισμενη αρκει να εχει αυτος αυτο που θελει...
τι καλο και γλυκο παιδι ο Τζεικ δεν συμφωνειτε?! | |
|
| |
magic princess New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 7 Μαρ 2009 - 12:02 | |
| Σχετικά με το σημείο του βιβλίου όπου ο Τζεικοπ παίρνει αγκαλιά την Μπελλα για να την ζεστάνει, μέσα στη σκηνή. Πιστεύω πως είναι η πιο δύσκολη στιγμή για τον Εντουαρντ. Ήδη γνωρίζουμε την στάση που έχει ο Εντουαρντ… δεν αναπνέει εκείνη την στιγμή… θέλει να ζεστάνει την Μπελλα και επειδή δεν μπορεί μαζεύεται όσο πιο μακριά της μπορεί… Νιώθω ότι μισεί την ύπαρξη του εκεί την στιγμή.
Και τόσο πολύ αγαπάει την Μπελλα, φαίνεται από την κίνηση του, να δεχτεί μέσα σε αυτόν τον περιορισμένο χώρο, τον φυσικό εχθρό του… μονό και μονό για να μπορέσει να βοηθήσει την Μπελλα. Πιστεύω πως είναι η πιο δύσκολη στιγμή του Εντουαρντ (τουλάχιστον στα 3 βιβλία που έχω διαβάσει).
Σχετικά με τον διάλογο με τον Τζεικοπ που επακολουθεί… νομίζω ότι και αυτό είναι αποτέλεσμα του χαρακτήρα του Εντουαρντ. Έχει πρόσβαση στις πιο κρυφές σκέψεις όλων, αλλά πάντα προσπαθεί να δώσει κάποια ιδιοτικοτητα, ειδικά σε αυτούς που γνωρίζει. Τώρα διαβάζει τα πάντα στο μυαλό του Τζεικοπ και προσπαθεί με κάποιο τρόπο να δώσει κάποιες πληροφορίες γι’ αυτόν ίσως και να δικαιολογήσει την στάση του. Υπερασπίζεται τον εαυτό του. | |
|
| |
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 7 Μαρ 2009 - 12:51 | |
| διαβαζω την εκλειψη και στη σκηνη του φιλιου μου ερχοταν να σκισω το βιβλιο..ειναι οντως πολυ ανωριμο αυτο που εκανε και αν ημουν στη θεση της μπελλα δεν θα τον συγχωρουσα...στη νεα σεληνη τωρα πιστευω οτι ο εντουαρτ υπεφερε πολυ..αν συνεχισει και γραφει η στεφανι το midnight sun και εφτανε στη σκηνη που ο εντ αφηνει την μπελλα θα βλεπαμε και τα δικα του συναισθηματα απο εκει και επειτα...στη νεα σεληνη βλεπαμε μονο την μπελλα... | |
|
| |
xristinaki Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Αλεξ/πολη Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 7 Μαρ 2009 - 12:57 | |
| παιδιά πιστεύω πως η Bella ζήτησε απο τον Jacob να την φιλήσει για να τον προστατέψει και να τον πείσει να μείνει και όχι να πολεμίσει...όσο για τον Edward και την αντίδραση του,ξέρει πολύ καλά πως αν δεν την είχε αφίσει απο την αρχή τότε δεν θα υπήρχε αυτή η φιλία...ακόμα δείχνει την ωριμότητα του μέσα απο την απόφαση του να αφίσει την Bella να επιλέξει...γιατί το σημαντικό γι'αυτόν είναι η Bella να είναι ευτυχισμένη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης Σαβ 7 Μαρ 2009 - 14:10 | |
| Ναι αλλα η Μπελλα ηξερε εξ' αρχην οτι δεν θα καθοταν ο κοπρος μαζι της μς την καμια...απλα προσπαθησε να τον κρατησει εκει..με λαθος τροπο ισως.Συμφωνω απολυτα για τον Εντουαρντ... | |
|
| |
| Συζήτηση για την πλοκή της έκλειψης | |
|