Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
Θέμα: Απ: Twilight Cast Παρ 13 Μαρ 2009 - 22:51
αααα οκ ευχαριστωω...πιστεβω οτι το κοντο μαλλι του παει πιο πολυ απο το μακρυ.το μακρυ τον κανει πιο μη συμπαητικο και κακο ενω το κοντο πιο ωραιο πιστευω... :afro:
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
οχι, οταν κόβει τα άλλιά του, πάλι μακριουτσικα ειναι απλά πιο κοντα απο τα προηγούμενα μαλλιά του!(λιγο πανω απο τν ωμο νομιζω)οπότε λογικα θα χρειαστεί πάλι περούκα!
Gωgω-Twilighter Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 778 Registration date : 14/01/2009
Συγχωρεμένη!Εμένα μου αρέσει αλλά καταλαβαίνω και το ναμην αρέσει σε κάποια!ΣΤοο μόνο που συμφωνούν ΟΛΑ τα γουστα ειναι Ο ΡΟΜΠ!!!!
MiSs-->NtOuF* Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 350 Registration date : 05/03/2009
Θέμα: Απ: Twilight Cast Παρ 13 Μαρ 2009 - 23:01
Καλα ο Τζεηκ με μαλλι λιγο πιο πανω απο τον ωμο του θα ειναι ΑΙΣΧΟΣ! δηλαδι ιιιουυυ η μακρυ-μακρυ η κοντο-κοντο Καλα για τον Ρομπ ουτε καν το Συζητω οπως μα οπως και να εμφανιστει το ιδιο απιστευτα ομορφος θα ειναι ...και ο Εμμετ ειναι πιο καλος με ξανθο μαλλι..
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Ελάτε βρε κορίτσια δεν θυμίζει λαγό....εντάξει δεν τον συμπαθούμε για τον ρόλο του στην ταινία αλλά το παιδι απο μόνο του είναι καλό !! Απλά τον έχουμε συνδέσει με τον ρόλο του σαν Τζέικ !!
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Ελάτε βρε κορίτσια δεν θυμίζει λαγό....εντάξει δεν τον συμπαθούμε για τον ρόλο του στην ταινία αλλά το παιδι απο μόνο του είναι καλό !! Απλά τον έχουμε συνδέσει με τον ρόλο του σαν Τζέικ !!
Ροζαλι εγω την αμαρτια μου θα την πω!!! Μ' αρεσει πολυ ο Τειλορ κι ας εχει καβαλησει λιγο το καλαμι!!! Εχει πολυ γλυκο προσωπακι, μου βγαζει το μητρικο μου λίγο!!!
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Να σου πω April μου και μένα μ'αρέσει το παιδι . Είναι ενα μικρο παιδάκι και ασχετα με τον ρόλο τον συμπαθω...εκτός ταινίας δεν με ενοχλεί !!
Και πιστέυω οτι έχει και πολύ καλές προοπτικές !!
Θέμα: Απ: Twilight Cast Κυρ 15 Μαρ 2009 - 11:52
Ναι ρε κοριτσια αμαρτια το παιδι..και φενεται συμπαθητικουλης ...εγω εχω ξαναπει παλιοτερα οτι μου θυμιζει τον Τσαλικη..χαχα..βασικα το χαμογελο του τα σπαει (εχω ενα κολλημα και το πρωτο που βλεπω σε εναν ανθρωπο ειναι τα δοντια του και οι γωνιες του προσωπου του..και σε αυτη τη περιπτωση δεν εχο λογια για τα δοντια
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Να σου πω April μου και μένα μ'αρέσει το παιδι . Είναι ενα μικρο παιδάκι και ασχετα με τον ρόλο τον συμπαθω...εκτός ταινίας δεν με ενοχλεί !!
Ναι τωρα επειδη ετυχε να κανει αυτη την επιλογη και να παιξει τον Τζεικ να τον καταδικασουμε!!! Μικρος ειναι δεν ηξερε!! Και πραγματι εχει φατσουλα που θα του ανοιξει κ αλλες πορτες!!!
Θέμα: Απ: Twilight Cast Κυρ 15 Μαρ 2009 - 11:57
χαχαχα ναι April και επισης μπορει να μην ειχε διαβασει τα υπολοιπα βλιβλια και να μην ξερει καλα τον Τζεηκ ακομα..
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
Ναι τωρα επειδη ετυχε να κανει αυτη την επιλογη και να παιξει τον Τζεικ να τον καταδικασουμε!!! Μικρος ειναι δεν ηξερε!! Και πραγματι εχει φατσουλα που θα του ανοιξει κ αλλες πορτες!!!
Ναι δεν πρέπει να τον καταδικάσουμε....μπορούμε να λέμε οτι θέλουμε για τον Τζέικ ( τον χαρακτήρα στο βιβλίο ) που και πάλι τον καταλαβαίνω γιατί είναι ερωτευμένος και έχω βρεθει και στην θέση του ! Εντάξει κάποια πράγματα δεν είναι σωστά , όπως να την φιλάει με το ζόρι !! Αλλά δεν μπορούμε να κατακρίνουμε τον Τέυλορ !!
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
Θέμα: Απ: Twilight Cast Κυρ 15 Μαρ 2009 - 13:38
Rozali87 έγραψε:
εχεις πολυ δικιο! ειδκα με τα κοντα μαλλια ειναι και λιγακι ομορφουλης...