| Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας | |
|
+40matia* alice cullen! volturi girl Dr_Rena_Hale T-NM-E-BD twilightFOREVER emerald eyes Fotis333 Lizzy Cullen VLaSia =) Strider annabell Isabella21 Mrs Alice Alexadruby the vampire ΕΡΗ kanty sunrise ioannaki-twilightaddicted anthian9 BELLA MARIE April bedward__ Velvet_Vamp angepsi twilightfreak Rose @Dark_Lord@ chris-cullen Darkbella akaliakoukou Gωgω-Twilighter scarlet rose nasiatheslayer DanaeCullen Ειrιnι WhiteQueen Vampire Rozali87 LizCullen 44 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 14:01 | |
| Κοιταξτε, ηθελα να πω μια ιδεα που μου ηρθε στο μυαλο και προσωπικα εγω την εφαρμοζω αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω την αποψη μου.
Γιατι δεν φτιαχνετε ομαδες; Στην αρχη βαλτε τις βασικες, Team Edward, Team Jacob, Team Switzerland και μετα οταν θα ειναι πολλα μελη βαλτε κι αλλες ομαδες εαν θελετε..... | |
|
| |
Rozali87 Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 2769 Registration date : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 14:12 | |
| - LizCullen έγραψε:
- Κοιταξτε, ηθελα να πω μια ιδεα που μου ηρθε στο μυαλο και προσωπικα εγω την εφαρμοζω αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω την αποψη μου.
Γιατι δεν φτιαχνετε ομαδες; Στην αρχη βαλτε τις βασικες, Team Edward, Team Jacob, Team Switzerland και μετα οταν θα ειναι πολλα μελη βαλτε κι αλλες ομαδες εαν θελετε..... Ωραιά ιδέα.............να δω ποιά θα μπει στο team του τζεικ. | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 14:19 | |
| - Rozali87 έγραψε:
- LizCullen έγραψε:
- Κοιταξτε, ηθελα να πω μια ιδεα που μου ηρθε στο μυαλο και προσωπικα εγω την εφαρμοζω αλλα δεν ηξερα που να ποσταρω την αποψη μου.
Γιατι δεν φτιαχνετε ομαδες; Στην αρχη βαλτε τις βασικες, Team Edward, Team Jacob, Team Switzerland και μετα οταν θα ειναι πολλα μελη βαλτε κι αλλες ομαδες εαν θελετε..... Ωραιά ιδέα.............να δω ποιά θα μπει στο team του τζεικ. Aυτο δεν ηταν ερωτηση ε? Το πολυ πολυ να μπει καποιος team Switzerland...Μπορει να θελει και τον Τζεικομπ αλλα ποιος μπορει να αντισταθει στον θεο? | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 14:51 | |
| Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν υπάρχει καμία team Jacob ανάμεσα μας! Σίγουρα συμπαθούμε τον Τζέικ οι περισσότερες από εμάς, αλλά όχι και team Jacob! Με τίποτα! Μετά τον Έντουαρντ το χάος! | |
|
| |
Vampire Breaking Dawn Newborn
Αριθμός μηνυμάτων : 568 Registration date : 26/12/2008
Forks Student Profile Team: Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 14:53 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν υπάρχει καμία team Jacob ανάμεσα μας! Σίγουρα συμπαθούμε τον Τζέικ οι περισσότερες από εμάς, αλλά όχι και team Jacob! Με τίποτα!
Μετά τον Έντουαρντ το χάος! Ξερεις...παντα μου αρεσε το χαος.. | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:12 | |
| παντως εγω δεν εχω προβλημα να μππω team Jacob αν και ενταξη δεν συγκρινεται με τιποτα με τον εντουαρντ(L)(L) | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:29 | |
| Εμενα αν με βαλετε στη team jacob θα πεθανω. | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:30 | |
| οχι καλε μην πεθανεις μην ανυσηχεισ δεν θα σε βαλουμε^^ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:31 | |
| | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:31 | |
| Μπορώ να μπω σε 2 ομάδες??? ...Εννοώ Switzerland και Edward.... | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:35 | |
| γιατι ρωτας?=p
αν θες γιατι να μην μπορεις?=D | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:38 | |
| Ωραία!!Να μην αδικήσω και ΤΕΛΕΙΩΣ το Τζεικ... (σορρυ Δαναη... ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:42 | |
| δεν με πειραζει καλε μην τρελαθουμε!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:51 | |
| Team Edward Μονο!!!! Σορρυ! Σας αρεσει η ιδεα;
Σοτ δικο μου το φορουμ, δυο μελη ειναι Team Jacob και μια κιολας ειναι τελειως παθιασμενη μαζι του.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:52 | |
| Μια περιγραφη της θελω μονο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:53 | |
| Για να βρεθει κρεμασμενη; Οχι ευχαριστω! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:53 | |
| χαχα εισαι τρελη=ρ
εγω γινεται να μπω και team jacob kai edward? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:54 | |
| TEam Jacob???????????????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:54 | |
| Ασε και δεν της φαινεται!!! Τοσο καλη κοπελα... τι να πεις... συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:55 | |
| Τοτε γιατι δεν μπαινει καλυτερα στο Team Switz? | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:56 | |
| δν εχω καταλαβει τι ειναι το Team Switz
ειανι πολυ γλυκουλης ο jacob....=$ | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:57 | |
| Κοριτσια εγω δαγκωτο Team Edward!!!Δεν μπορω να αλλαξοπιστησω!!!!
Η παθιασμενη με τον Τζεικ στο αλλο φορουμ μηπως ειναι μια κοπελα που λεγεται kissing my jacob?(ή καπως ετσι)
Το ειδα χθες το ονομα της οταν εκανες το λινκ και μου εκανε εντυπωση!!Στοδικο μας φορουμ η team jacob ειναι ειδος υπο εξαφανιση!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:57 | |
| ΤΟ Team Switz ειναι ουτε κρυο (Edward) ουτε ζεστο (Jacob). Χλιαρο. Η Μπελα να τους εχει και τους δυο.
Ναι αυτη η κοπελα ειναι! Μας εχει πρηξει με τον Jacob της και τον Taylor! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:58 | |
| - eirini έγραψε:
- δν εχω καταλαβει τι ειναι το Team Switz
ειανι πολυ γλυκουλης ο jacob....=$ team switzerland ειναι αυτοι που πιστευουν πως η Μπελλα ταιριαζει και με τους 2 και δεν μπορουν να διαλεξουν ποιος τους αρεσει πιο πολυ ! (τους φαινονται ισοι) Υ.Σ ολα τα σκυλια ειναι χαριτωμενα αλλιως δεν θα τα επαιρνε κανεις. Ποιος θελει κατι που μονο γαβγιζει και χ*ζει?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την danaecullen στις Τρι 27 Ιαν 2009 - 16:00, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Ιαν 2009 - 15:58 | |
| Ισοι.... Πφ! Θελουν σκοτωμα αυτοι οι ανθρωποι. | |
|
| |
| Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας | |
|