| Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας | |
|
+40matia* alice cullen! volturi girl Dr_Rena_Hale T-NM-E-BD twilightFOREVER emerald eyes Fotis333 Lizzy Cullen VLaSia =) Strider annabell Isabella21 Mrs Alice Alexadruby the vampire ΕΡΗ kanty sunrise ioannaki-twilightaddicted anthian9 BELLA MARIE April bedward__ Velvet_Vamp angepsi twilightfreak Rose @Dark_Lord@ chris-cullen Darkbella akaliakoukou Gωgω-Twilighter scarlet rose nasiatheslayer DanaeCullen Ειrιnι WhiteQueen Vampire Rozali87 LizCullen 44 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 14 Μαρ 2010 - 20:42 | |
| Και εγω συμφωνω απολυτα με αυτο βλασια μου...δεν εχω δει ουτε καν τα τρειλερ γιατι θελω να παω στην πρεμιερα χωρις να ξερω απο πριν καρε καρε ολη την ταινιαοπως εγινε στο new moon... Και χωρις παρεξηγηση φυσικα,αλλα υπαρχουν καποια μελη που εχουν βαλει υπογραφες με φωτος που ειναι μεσα απο τα τρειλερ η εχουν βαλει σε κινουμενη εικονα κομματια απο το τρειλερ...προσπαθω να κοιταω πριν διαβασω ενα ποστ ποιος το εβαλε για να αποφυγω να δω τις συγκεκριμενες υπογραφες αλλα ολο αυτο που κανει την ζωη δυσκολη και δεν μπορω να παρακολουθω ανετα το φορουμ... | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 24 Μαρ 2010 - 21:04 | |
| Ιωαννακι μου σε καταλαβαινω απολυτα Νομιζω ομως πως μετα την ανακοινωση ολα ειναι πολυ καλυτερα Ηθελα κατι αλλο να ζητησω.. Πασχαλινοι διαγωνισμοι? Θα υπαρξουν? Γιατι σκεφτομαι πως τωρα θα εχουμε ακομη περισσοτερο χρονο για τις συμμετοχες μας....... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 24 Μαρ 2010 - 21:08 | |
| - VLaSia =) έγραψε:
- Λοιπόν, είχα μια πρόταση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφωνίσετε!
Προέκυψε καθαρά τυχαία, διαβάζοντας συγκεκριμένα ένα ποστ σου Μαρία, από τότε με το σενάριο της Έκλειψης
Έλεγες λοιπόν, πως δεν θα ήθελες να μάθεις και να δεις πολλά με την Έκλειψη, για να μη σου χαλάσει την έκπληξη του αποτελέσματος ας πούμε. Και εγώ συμφωνώ με αυτό.. Και είναι κάτι που σκέφτομαι να ακολουθήσω..
Λοιπόν, έχω κατασταλάξει και εγώ, και άλλα παιδιά από οτι είδα οτι θα μείνουν στο τρέιλερ και μόνο για τον ίδιο λόγο. Έτσι σκέφτηκα πως ΊΣΩΣ θα ήτανε ωραίο, σε κάθε νέο ποστ με φωτογραφίες ή βίντεο για την ταινία, να βάζουμε μια προειδοποίηση αρχικά και ένα spoiler! Το λέω αυτό διότι, πριν λίγο έπεσα σε κάτι φώτος απο το δεύτερο βίντεο που είδαμε για την Έκλειψη, και στην ουσία τις είδα καταλάθος! Δεν λέω οτι μου χάλασε τίποτα απλα με έβαλε σε περισσότερο πειρασμό!!
Δεν ξέρω αν αυτό που λέω είναι εντελώς εγωιστικό, απλά σκέφτομαι πως ίσως κάποιοι να καταλαβαίνουν και να συμφωνούν. Το θέμα με αυτό είναι πως, και όσοι θέλουνε να μάθουνε θα μάθουνε, και όσοι δεν θέλουν θα μπορούν να το αποφύγουν!
Και στην περίπτωση που δεν γίνεται αυτό, κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να μην επισκεπτόμαστε τις ανάλογες ενότητες! ναι πολυ καλη ιδεα αυτο θα κανω στο εξης..... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 29 Μαρ 2010 - 4:18 | |
| Παιδιά νομιζω ότι έφτασε ο καιρός για ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ εμότικονς... όπως και τα Χριστουγεννα θυμάστε??Περιμένουμε απο αυριο (διακοπές έχουμε) τις ιδέες σας!!!!!!!!!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 29 Μαρ 2010 - 18:29 | |
| | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:02 | |
| - akaliakoukou έγραψε:
- Rikste mia matia edw...
http://www.messengerfreak.com/easter_emoticons.php
Sorry pali gia ta greeklish, o ypologistis moy exei spasei ta neyra... και μενα μου εχει τυχει....ηθελα να γραψω στο word και δεν μου τα εβγαζε.... ωραια εμοτιονς!!!!!! | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:03 | |
| Δείτε αυτό!!!Δεν είναι πασχαλινό βέβαια αλλά δείτε το.... Σας θυμίζουν κάποιους???Είναι ο Έντουαρτ και η Μπέλλα!!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 29 Μαρ 2010 - 19:10 | |
| | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Σαβ 1 Μάης 2010 - 18:00 | |
| να προτεινω μια ιδεα παντα...μηπως γινεται 1-2 εμοτικονς απο τα πασχαλινα ή τα καλοκαιρινα και να βαλουμε κανα αλλο???αν και ειναι υπερβολικα γλυκουλια,χρειαζομαι μια μινι αλλαγουλα... | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 16 Μάης 2010 - 22:02 | |
| βρηκα κατι πολυ καλα emoticon νομιζω... αλλα δε ξερω πως να τα δειξω εδω μιας και τ εχω βρει σε ενα τυπου forum π ειμαι κ δεν τα εχω μ url... καμια ιδεα? | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 17 Μάης 2010 - 10:58 | |
| - matia* έγραψε:
- βρηκα κατι πολυ καλα emoticon νομιζω... αλλα δε ξερω πως να τα δειξω εδω μιας και τ εχω βρει σε ενα τυπου forum π ειμαι κ δεν τα εχω μ url... καμια ιδεα?
Ματιακι μπορεις να τα αποθηκευσεις στον υπολογιστη σου και να τα ανεβασεις στο imageshack (οπως κανεις και με τις φωτογραφιες) και μετα να τα ποσταρεις!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 17 Μάης 2010 - 12:10 | |
| Κοιτάξτε αυτό! Δεν είναι πολύ γούτσου; Λίζα θα ρθείς; Θα κάνουμε μπανάνα!!! χαχαχχαα | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 17 Μάης 2010 - 12:14 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Πεμ 8 Ιουλ 2010 - 2:26 | |
| Δεν ξέρω μπορεί να είναι χαζομάρα αλλά εμενα θα μου αρεσε........ Τι θα λέγατε να φτιαχνουμε βιντεακια με τους αγαπημένους μας σταρ του σαγκα ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΕΦΡΕΝ ΑΠΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ??? Απλά θα εχουμε ποικιλια με λιγοτερο κοπο!!! Και θα ρυθμιζει ο καθενας το υφος που θελει να δωσει!!!!!!!!!! Τι λέτε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 9 Φεβ 2011 - 2:58 | |
| Ήθελα να το προτείνω εδώ και καιρό. Πολλέςφορές οι φωτο που χρησιμοποιούνται ως υπογραφή είναι κάπως μεγάλες και πιάνουν πολύ χώρο μήπως να μικραίναμε λίγο τις διαστάσεις? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 9 Φεβ 2011 - 3:39 | |
| Αυτο ισχυει ηδη...αμα η υπογραφη καποιου ειναι πολυ μεγαλη ακολουθει παρατηρηση απο τους διαχειριστες.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 9 Φεβ 2011 - 10:09 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 9 Φεβ 2011 - 18:08 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 9 Φεβ 2011 - 18:11 | |
| ναι τα άτιμα έχουν πολύ πλάκα και που να δεις πόσα άλλα είχα βρει αλλά τώρα τα έχω χάσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Παρ 2 Σεπ 2011 - 3:11 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Παρ 2 Σεπ 2011 - 4:13 | |
| Οντως εχουν πολυ γελιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Παρ 2 Σεπ 2011 - 4:28 | |
| αυτό είναι απίθανο | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Παρ 2 Σεπ 2011 - 11:49 | |
| σκεφτομουν να προτεινω να καναμε μεταξυ μας book swap αλλα μετα σκεφτηκα οτι μαλλον δεν ειναι καλη ιδεα....ισως με βιβλια που δεν μας αρεσαν....εχω μπολικα απο αυτα... | |
|
| |
| |
| |
| Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας | |
|