| Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας | |
|
+40matia* alice cullen! volturi girl Dr_Rena_Hale T-NM-E-BD twilightFOREVER emerald eyes Fotis333 Lizzy Cullen VLaSia =) Strider annabell Isabella21 Mrs Alice Alexadruby the vampire ΕΡΗ kanty sunrise ioannaki-twilightaddicted anthian9 BELLA MARIE April bedward__ Velvet_Vamp angepsi twilightfreak Rose @Dark_Lord@ chris-cullen Darkbella akaliakoukou Gωgω-Twilighter scarlet rose nasiatheslayer DanaeCullen Ειrιnι WhiteQueen Vampire Rozali87 LizCullen 44 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 18 Μάης 2009 - 12:39 | |
| - kanty έγραψε:
- να ρωτησω κατι; αυτα μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε καπως; στο msn;
Να μπορεις να τα χρεισιμοποιησεις στο μσν! Απλα πατα δεξι κλικ αποθηκευσε τα! Και μετα πηγαινε εκει που εχει τα εμοτικον στο μσν και σου εχει μια επιλογη δημιουργια. Και βουαλαα!! Ετοιμο το εμοτικον! | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 18 Μάης 2009 - 12:44 | |
| - Darkbella έγραψε:
- kanty έγραψε:
- να ρωτησω κατι; αυτα μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε καπως; στο msn;
Να μπορεις να τα χρεισιμοποιησεις στο μσν! Απλα πατα δεξι κλικ αποθηκευσε τα! Και μετα πηγαινε εκει που εχει τα εμοτικον στο μσν και σου εχει μια επιλογη δημιουργια. Και βουαλαα!! Ετοιμο το εμοτικον! ωωω! σ'ευχαριστώ παρα πολυ! | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 18 Μάης 2009 - 12:45 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
| |
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 18 Μάης 2009 - 12:49 | |
| Αχ, ναι!!!! Και τον ίδιο τον Έντουαρντ αν βρούμε, ακόμη καλύτερα!!! Κάτσε να ψάξω.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 18 Μάης 2009 - 12:52 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Δευ 18 Μάης 2009 - 12:57 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 19 Μάης 2009 - 17:09 | |
| Dark μου αυτο το emoticon νομιζω ειναι διπλο!!! Μπορουμε να το σβησουμε και να περασουμε καποιο αλλο??? Μηπως μπορουμε να μεταφερουμε καποιο απο εκεινα τα δολοφονικα που ειχαμε και ειχαν πλακα ??Σαν και εκεινο με τον δολοφονο που κυνηγουσε με μαχαιρι καποιον??? Η να περασουμε καποιο εντελως καινουριο ασχετο!!! Οτι θελουν τα κοριτσια!!!Κντε γκαλοπ και αποφασιστε!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 19 Μάης 2009 - 17:24 | |
| Οχ το ειχαμε διπλο? Δεν το ειχα προσεξει! Τα δολοφονικα? Γιατι δεν υπαρχουν πια? Χμμ εγω δεν τα πειραξα αυτα. Αλλα θα τα ξαναβρω και θα τα ξαναβαλω. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα να προσθεσω εμοτικον! Στειλτε μου τις προτασεις σας και θα τα βαλω! - akaliakoukou έγραψε:
- http://yfrog.com/en78901109j
http://yfrog.com/enimagesdfj
http://yfrog.com/e5imagesfj
Μας κάνει καμμιά από αυτές? Τωρα που τα ξαναβλεπω αν κοψω το background μπορουν ανετα να γινουν εμοτικον για τεαμ Εντουαρντ κλπ. Πειτε μου πιο προτιματε και θα το φτιαξω!! Γενικα οτι εμοτικον θελετε και υπαρχει η δυνατοτητα να φτιαχτει αναλαμβανω να το φτιαξω! Απλα πειτε το! | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 20 Μάης 2009 - 9:49 | |
| | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| |
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 10 Ιουν 2009 - 22:24 | |
| λοιπον...σκεφτηκα..ενα παιχνιδακι...να το δουνε και οι ροζουλες μας και να πουνε!της μητερας εσμι- april της αρεσε η ιδεα...λοιπον..μπορει να διεξαχθει με 2 τροπους!! α) να το κανουμε σαν τεστ!ποσο καλα ξερεις το φορουμ μας...με ερωτησουλες! β) να το κανουμε στο στυλ του παιχνιδιου τι ειμαι...να ρωταει ο ενας ερωτησεις σχετικα με το φορουμ πχ ποιος μετεφρασε το μιντναιτ σαν...λοιπον ελπιζω να σας αρεσει.... | |
|
| |
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 10 Ιουν 2009 - 22:26 | |
| Ααααα ωραία ιδέα ξαδέρφη!! Μπράβο!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 10 Ιουν 2009 - 22:27 | |
| Μ'αρεσει η ιδεα!!!(και μ'αρεσει επισης το παραδειγμα που εφερες!! ) | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 10 Ιουν 2009 - 22:31 | |
| Ναι ωραίο μου ακούγεται!
Μπορείτε να το ξεκινήσετε! | |
|
| |
annabell Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ATHENS AIGALEW Αριθμός μηνυμάτων : 759 Registration date : 29/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τετ 10 Ιουν 2009 - 22:56 | |
| Ναι πολυ καλο....μαρεσει η ιδεα.....Ας το αρχισουμε.... | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Ερωτησουλα Πεμ 18 Ιουν 2009 - 22:47 | |
| Στο τοπικ με τα fanfiction, πρεπει τα κειμενα να εχουν σχεση μονο με Twilight Saga?
Αν ναι, γιατι δεν φτιαχνετε κι αλλη κατηγορια οπου θα μπορουν να ποσταρουν κανονικα τα μελη ιστοριες τους; Επισης, δεν χρειαζεται να υπαρχουν δυο τοπικ για καθε ιστορια -προσωπικη μου αποψη παντα-. Σε ενα τοπικ να ειναι η ιστορια, και τα σχολια.
Τhanks για το χρονο σας. Λιζα | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Πεμ 18 Ιουν 2009 - 23:19 | |
| - LizCullen έγραψε:
- Στο τοπικ με τα fanfiction, πρεπει τα κειμενα να εχουν σχεση μονο με Twilight Saga?
Αν ναι, γιατι δεν φτιαχνετε κι αλλη κατηγορια οπου θα μπορουν να ποσταρουν κανονικα τα μελη ιστοριες τους; Επισης, δεν χρειαζεται να υπαρχουν δυο τοπικ για καθε ιστορια -προσωπικη μου αποψη παντα-. Σε ενα τοπικ να ειναι η ιστορια, και τα σχολια.
Τhanks για το χρονο σας. Λιζα Εφόσον είμαστε στο φόρουμ του Twilight το λογικό είναι να υπάρχουν fanfic twilight! Τώρα βέβαια αν κάποιο μέλος έχει γράψει κάτι άλλο και θα ήθελε να το μοιραστεί μαζί μας πολύ ευχαρίστως να το φιλοξενήσουμε αλλά να μας ενημερώσει πρώτα. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το fanfiction net όπου είναι ο κατάλληλος χώρος για fanfic γενικότερα. Όσον αφορά τα δύο τόπικ είναι απολύτως απαραίτητα! Αν μία ιστορία συνεχίζεται σε κεφάλαια δεν μπορεί κάθε τόσο να υπάρχουν ενδιάμεσα τα σχόλια των αναγνωστών. Το σωστό είναι, ένα τόπικ αποκλειστικά για το ίδιο το fanfic και ένα τόπικ αποκλειστικά για τα σχόλια! Είναι πιο κομψό και πιο σωστό για όλους μας. Και Λίζα μου, θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις τα μονολεκτικά ή άσχετα ποστ! Έχουμε βγάλει πολλές ανακοινώσεις που καλό θα ήταν να τις διαβάσεις. | |
|
| |
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Παρ 19 Ιουν 2009 - 17:08 | |
| Λοιπον εγω, η bluediamond και το maraki13 εχουμε να προτεινουμε κατι... Σκευτικαμε αν ηταν δινατον να καναμε κατι για τα γενεθλια του αγαπημενου μας Edward που ειναι αυριο... Να π.χ αυτο που ειχαμε κανει για τον Rob να το καναμε και για τον Edward... Λοιπον τι λετε... ? Γινεται... ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Σαβ 20 Ιουν 2009 - 14:32 | |
| - Alexadruby the vampire έγραψε:
- Λοιπον εγω, η bluediamond και το maraki13 εχουμε να προτεινουμε κατι... Σκευτικαμε αν ηταν δινατον να καναμε κατι για τα γενεθλια του αγαπημενου μας Edward που ειναι αυριο... Να π.χ αυτο που ειχαμε κανει για τον Rob να το καναμε και για τον Edward... Λοιπον τι λετε... ? Γινεται... ?
Συγνώμη που απαντάω σήμερα και με τόση καθυστέρηση... Όταν ήταν να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Ρομπ όλο αυτό είχε ξεκινήσει να οργανώνεται αρκετές ημέρες πριν. Οπότε ήταν αδύνατον μέσα σε ένα απόγευμα να προετοιμάσουμε κάτι αντίστοιχο για τον Έντουαρντ. Παρ' όλα αυτά είναι πολύ ωραίο που ανοίξαμε το τόπικ για να του ευχηθούμε. Μπορούμε επίσης να ανοίξουμε ένα τόπικ με τα αγαπημένα μας quote του Έντουαρντ ή κάποια άλλη πρωτότυπη ιδέα για να έχουμε σήμερα κάπως πιο εορταστικό κλίμα. | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Τρι 27 Οκτ 2009 - 18:08 | |
| | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Σαβ 13 Μαρ 2010 - 20:31 | |
| Λοιπόν, είχα μια πρόταση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφωνίσετε! Προέκυψε καθαρά τυχαία, διαβάζοντας συγκεκριμένα ένα ποστ σου Μαρία, από τότε με το σενάριο της Έκλειψης Έλεγες λοιπόν, πως δεν θα ήθελες να μάθεις και να δεις πολλά με την Έκλειψη, για να μη σου χαλάσει την έκπληξη του αποτελέσματος ας πούμε. Και εγώ συμφωνώ με αυτό.. Και είναι κάτι που σκέφτομαι να ακολουθήσω.. Λοιπόν, έχω κατασταλάξει και εγώ, και άλλα παιδιά από οτι είδα οτι θα μείνουν στο τρέιλερ και μόνο για τον ίδιο λόγο. Έτσι σκέφτηκα πως ΊΣΩΣ θα ήτανε ωραίο, σε κάθε νέο ποστ με φωτογραφίες ή βίντεο για την ταινία, να βάζουμε μια προειδοποίηση αρχικά και ένα spoiler! Το λέω αυτό διότι, πριν λίγο έπεσα σε κάτι φώτος απο το δεύτερο βίντεο που είδαμε για την Έκλειψη, και στην ουσία τις είδα καταλάθος! Δεν λέω οτι μου χάλασε τίποτα απλα με έβαλε σε περισσότερο πειρασμό!! Δεν ξέρω αν αυτό που λέω είναι εντελώς εγωιστικό, απλά σκέφτομαι πως ίσως κάποιοι να καταλαβαίνουν και να συμφωνούν. Το θέμα με αυτό είναι πως, και όσοι θέλουνε να μάθουνε θα μάθουνε, και όσοι δεν θέλουν θα μπορούν να το αποφύγουν! Και στην περίπτωση που δεν γίνεται αυτό, κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να μην επισκεπτόμαστε τις ανάλογες ενότητες! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Σαβ 13 Μαρ 2010 - 20:41 | |
| Μμμμ εχεις δικιο γιατι οσο πεισμα και να βάλεις και να λες: ΟΧΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩ!! με το να μην υπάρχουν spoiler ο πειρασμος θα ειναι μεγάλος και μπορει να υποκυψουμε (ετσι γραφεται?) Συμφωνω με την Βλασία | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 14 Μαρ 2010 - 16:16 | |
| Και εγώ Βλάσια μαζί σου. . .Είχα αποφασίσει απο το ΝΜ ότι στην Έκλειψη θα δω μόνο τα official και μόνο τα τρέιλερ γτ στο ΝΜ το είχα ξεφτιλίσει. . . | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 14 Μαρ 2010 - 16:25 | |
| Παιδιά αυτό είναι κάτι αυτονόητο. Κανονικά με εξαίρεση τα τρέιλερ ότι καινούριο βγαίνει, ειδικά σε βίντεο πρέπει να μπαίνει σε σπόιλερ με αντίστοιχη προειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει για τις συζητήσεις για το σενάριο | |
|
| |
| Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας | |
|