| Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας | |
|
+40matia* alice cullen! volturi girl Dr_Rena_Hale T-NM-E-BD twilightFOREVER emerald eyes Fotis333 Lizzy Cullen VLaSia =) Strider annabell Isabella21 Mrs Alice Alexadruby the vampire ΕΡΗ kanty sunrise ioannaki-twilightaddicted anthian9 BELLA MARIE April bedward__ Velvet_Vamp angepsi twilightfreak Rose @Dark_Lord@ chris-cullen Darkbella akaliakoukou Gωgω-Twilighter scarlet rose nasiatheslayer DanaeCullen Ειrιnι WhiteQueen Vampire Rozali87 LizCullen 44 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 16:06 | |
| καλε τι εγινε????γινανε 4 τα αγορια?? δε το πιστευω :affraid: πλακα κανω χαιρομαι που υπαρχουν και αγορια που τους αρεσει το twilight saga, ειστε και δυσευρετοι | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 18:52 | |
| Φυσικά και είμαστε δυσευρετοι! Θα γραφτει και ο κολλητός μου! Αντε για να ανέβει και ο δικός μας αριθμός!
Να ρωτίσω κάτι; Η υπογραφή μου φένεται γιατί εγώ δεν την βλέπω! | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 18:55 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Φυσικά και είμαστε δυσευρετοι! Θα γραφτει και ο κολλητός μου! Αντε για να ανέβει και ο δικός μας αριθμός!
Να ρωτίσω κάτι; Η υπογραφή μου φένεται γιατί εγώ δεν την βλέπω! Οχι δεν φαινεται!!!:S | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 18:57 | |
| - @Dark_Lord@ έγραψε:
- Φυσικά και είμαστε δυσευρετοι! Θα γραφτει και ο κολλητός μου! Αντε για να ανέβει και ο δικός μας αριθμός!
Να ρωτίσω κάτι; Η υπογραφή μου φένεται γιατί εγώ δεν την βλέπω! Πήγαινε στις ρυθμισεις και έλεγξε αν είναι τσεκαρισμένη η επίλογή να φαίνεται η υπογραφή σου! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:03 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:04 | |
| Ναι, φαίνεται!!(btw ειναι τέλεια!!!) θα κοιτάμε στο προφίλ σου για να μετραμε αντίστροφα τις μέρες!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:07 | |
| xexe .... Να σε ρωτήσω, για να ανέβεις κατηγορία, πόσα μηνύματα πρέπει να γράψεις εσυ που σε βλέπω και μεγαλωμένη τρελή μου μεταφράστρια of Midnight Sun? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:09 | |
| Ανεβαίνεις νομίζω μετά τα 100 ποστ...(δεν είμαι και σίγουρη ) αλλά έχει πολλά "στάδια"! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:11 | |
| Ωχ ακόμα στα είκοσι είμαι! Βέβαια αν σκεφτείς ότι τα έκανα σήμερα, κάτι είναι και αυτό! | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:13 | |
| Λοιπον επειδη πολοι μπορει να εχουν αυτη την απορια θα παραθεσω εδω ανα ποσα ποστ ανεβενεις βαθμο.
Twilight baby 1-99 Twilight lover 100-299 Twilight heartbeat 300-499 Twilight maniac 500-699 Twilight Diehard! 700 + | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:14 | |
| Μην ανησυχείς καλά πας!Σε λίγο θα ποστάρεις και δεν θα καταλαβαίνεις πότε ανέβηκες κατηγορία!(εγω το ρεκόρ μου το έσπασα μια μερα που έκανα 72 ποστ.. ) | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:16 | |
| η Νασια ειναι πρωτη των πρωτων στις μεταφρασεις!!!!δεν παιζεται!!!! λοιπον στα 100 γινεσαι twilight lover και στα 300 twilight heartbeat μετα στα 500 twilight maniac απο κει κ περα δεν ξερω.....κ αυτα δεν ειμαι σιγουρη!!!κοριτσια διορθωστε με!!!
εχω ν προτεινω κ κατι αλλο....εκτος απο το να φτιαξουμε γ ολους team(edward,bella,jacob,alice,rozali,emett,jasper ktl) αναλογα με το ποια ομαδα ανηκει ο καθενας να εχει κ διαφορετικο χρωμα τ ονομα τ???(δεν ειναι δικη μ ιδεα τ ειδα σ ενα ξενο φορυμ κ μ αρεσε....φαινοταν πολυ ομορφα!!!!!) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:26 | |
| Darkbella ευχαριστώ πολύ! Νασια πως τα κατάφερες τόσα post; Kai bedwart φοβερή η ιδέα σου! Alice Team 4ever
Έχει επεξεργασθεί από τον/την @Dark_Lord@ στις Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:32, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:29 | |
| Αν ξεχαστείς δεν είναι δύσκολο...καμιά φορά είναι δύσκολα να ΜΗΝ κανω πολλά πόστ!!(αν με καταλαβαίνετε.... ) Εγω είμαι Team twilight γιατί δεν μπορω να διαλέξω!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:34 | |
| Τώρα που το καλοσκευτομαι έχεις απόλυτο δίκιο! Twilight Team 4ever
Θα προσπαθήσω και εγώ να κάνω τόσα ποστ! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:37 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:38 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:41 | |
| οσες φορες θες να αλλαζεις δεν πειραζει.....θα φαινεται πολυ ομορφο!!!!η April θα ειναι την μια μερα γαλαζια την αλλη κοκκινη την αλλη κιτρινη οτι χρωμα υπαρχει!!!!λεω να καθορισεις ποια μερα θα εισαι τι......μην μπερδευομαστε κ εμεις!!!!
εγω παλι σταθερη αξια team Edward!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:53 | |
| Κοιταξτε σαν ιδεα ειναι καλη. Θα μου αρεσε Αλλα...
Ολες θα μαζευτουμε στην Team Edward και καμια δεν θα ειναι Team Jacob ή Τeam Switcerland ή σε καποια αλλη Team!
Eκτος και αν κανουμε κατι σαν τεστ με το οποιο αναλογως με τις απαντησεις που θα εχεις πει θα εισαι και στην αναλογη Team! Μονο που πολοι θα ειναι παραπονεμενοι γιατι δεν μπηκαν εκει που ηθελαν!
Αυτα πιστευω οτι καταλαβαινετε τι εννοω. | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 19:58 | |
| Ενας ειναι ο "He-Who-Must-Not-Be-Named" στο φορουμ Κωστα!! Τζεικομπ Μπλακ!!! Αχ, bedward δεν νομιζω οτι θα μπορω να αλλαζω χρωμα ουτως ή αλλως τωρα που εγινα μπλε όπως λεει κ η Isabella21!!! Αν κ δεν νομιζω να αλλαζουμε χρωματα!!! Ξερω μονο οτι γινεται να δημιουργηθει πεδιο με τιτλο "Team" και απο κει και περα γραφει αυτο που θελει ο καθενας!!!Αρκει να μην ξεφυγουμε βεβαια!!! Αν γινει κατι τετοιο τελικα εγω θα ξεφυγω σας το λεω απο τωρα!!! Team Light!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την April στις Κυρ 5 Απρ 2009 - 20:04, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 20:03 | |
| κριμα.....!!!!!Παντως η Darkbella εχει δικαιο!!!!στα ξενα φορουμ πετυχαινει γτ υπαρχουν ατομα κ μ αλλες ομαδες!!!!κ αν γινει σ εμας πρπ ν περασουμε απο τεστ....!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 20:09 | |
| | |
|
| |
Velvet_Vamp Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 965 Registration date : 29/11/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 20:12 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 20:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας Κυρ 5 Απρ 2009 - 20:18 | |
| Αν το παμε ετσι εγω θα ειμαι σιγουρα Team Lelouch! | |
|
| |
| Ms Cope's Office: 'Ολες οι ιδέες και προτάσεις των μελών μας | |
|