| Volturi's girl Blog! | |
|
+9WhiteQueen emi despina aek alice cullen! Nemesis Of Bellin Dr_Rena_Hale twilightsagaddicted AnaroseCullen volturi girl 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Volturi's girl Blog! Κυρ 13 Ιουν 2010 - 23:17 | |
| Και ναι! Είναι γεγονός! Όταν η μόδα με τα Blog έχει πάρει τα μυαλά των δημιουργών των Fan fiction... Η Ρένα δεν κάνει την διαφορά!! Άνοιξα το δικό μου, το ολόδικο μου Blog!!! Εκεί θα ανεβάζω τις ιστορίες μου [να μην επιβαρίνω και το φορουμ..] Ευχαριστώ και πάλι όσους με ψίφησαν!!! Καιαιαιαιαι.... ΤΑΡΑΝ!!! http://renevampire.blogspot.com/2010/06/fanfictions-fanfic-bella-and.html | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Κυρ 13 Ιουν 2010 - 23:24 | |
| Λειπει ο Μαρτης απο τη Σαρακωστη αζαπη? Οχι βεβαια! Ρενιστικα διαμορφωμενο και μια ευχαριστη εκπληξη, μιας και θα συνεχισεις το νικητηριο fanfic! Καλη αρχη! Ο,τι θελησεις μην διστασεις να το ζητησεις! (εχω φαει κολλημα με αυτη την αττακα πια ) | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Κυρ 13 Ιουν 2010 - 23:28 | |
| Πώς με καταλαβαίνεις γλυκιά μου; Σου υπόσχομαι ότι το επόμενο κεφάλαιο [που θα το ανεβάσω το πολύ μέχρι την Παρασκευή] θα είναι όλο δικό σου!!!! Και μου άρεσε αυτο το Ρενίστικα διαμορφωμένο!!! Χαχαχαχα! Και πάλι ευχαριστώ!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Δευ 14 Ιουν 2010 - 13:15 | |
| ρενα μου το μπλογκ σου ειναι πολυ ωραιο...και η ιστορια σου φανταστικη...!περιμενω με αγωνια τη συνεχεια...!ελπιζω να δουμε πολυ ωραιες ιστοριες στο μπλογκ σου...!και παλι συγχαρητηρια..! | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Δευ 14 Ιουν 2010 - 13:21 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Δευ 14 Ιουν 2010 - 14:06 | |
| Κοριτσάκια μου ευχαριστώ τόόόόσοοο πολύ!!! Ελπίζω να μην σας απογοητεύσω! | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Δευ 14 Ιουν 2010 - 14:14 | |
| Μπράβο!!Καλορίζικο το μπλογκ!!!Περιμένουμε με πολύ αγωνία την συνέχεια της ιστορίας.... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Τετ 16 Ιουν 2010 - 12:54 | |
| Καλά, όλα τα άλλα είδες! Το πρώτο ποστ το είδες; | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| |
| |
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Τετ 16 Ιουν 2010 - 13:59 | |
| Α μπααααααα! Ιδεα σου ειναι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Τετ 16 Ιουν 2010 - 14:00 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Τετ 16 Ιουν 2010 - 14:02 | |
| Ναι θα θελες! Στο a different story αν δεν με εβαζες να γραψω σιγα μην το συνεχιζα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Τετ 16 Ιουν 2010 - 14:08 | |
| μα ειναι τοσο ωραια ιστορια γιατι να μην συνεχιστει?????? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Παρ 18 Ιουν 2010 - 19:00 | |
| | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Παρ 18 Ιουν 2010 - 19:13 | |
| Αυτο το κεφαλαιο τα ειχε ολα:κλαμα(προσωπικα κλαιω αυτη τη στιγμη), γελιο(αυτο με το ''Μασαει η κατσικα ταραμα'' ηταν Θεϊκο!!!!) και γενικα ολα...Μια χαρη...γινεται να ενωσεις την Μπελλα με τον Εντ συντομα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Παρ 18 Ιουν 2010 - 19:36 | |
| Ευχαριστώ τόσο πολύ!!! Πραγματικά είχα άγχος για το πώς θα πάει αυτό το κεφάλαιο... δεν είναι τόσο μεγάλο και ζητώ σηγγνώμη. Αλισούλα μου, θα πάρει πολύ για να ενωθούν αυτοί οι δύο.. λυπάμε.... όπως είδες η Άλις έχει δαιμόνιο μυαλό όσο. Θα δεις και στο επόμενο ότι θα κάνει σχεδόν πόλεμο στον Έντουαρντ! Άρα μέχρι στιγμής έχουμε την Άλις κέρβερο. Ακόμα... δεν σκέφτηκες ότι η Μπέλλα μπορεί και να παιθάνει τελικά; Δεν έχω σκεφτεί ακόμα την κατάληξη. Πάει μόνο του... όποτε τα υπόλοιπα θα τα δεις στην πορεία. Δεν σου υπόσχομαί τίποτα ακόμα γιατί δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις που να μην τείρω Ευχαριστώ και πάλι! | |
|
| |
Dr_Rena_Hale Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 1142 Registration date : 28/12/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Παρ 18 Ιουν 2010 - 21:24 | |
| Πάρα πολύ ωραίο!!! Έχω μια απορία....Τι έγινε με τον Jasper σε εκείνο το party??Δεν κατάλαβα.... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Παρ 18 Ιουν 2010 - 21:46 | |
| - Dr_Rena_Hale έγραψε:
- Πάρα πολύ ωραίο!!!
Έχω μια απορία....Τι έγινε με τον Jasper σε εκείνο το party??Δεν κατάλαβα.... H Μπέλλα είχε πιει και είχε αποκοιμηθεί στο κρεβάτι της Άλις. Ο Τζάσπερ επειδή βαριόταν κάθισε δίπλα της να της κάνει παρέα και επειδή ζεστενόταν ο άνθρωπος άνοιξε μερικά κουμπιά από το πουκάμισο. Η Άλις και γενικά όλοι το παρεξήγησαν και τα υπόλοιπα είναι γνωστα! Ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ!! | |
|
| |
emi Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 82 Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Παρ 18 Ιουν 2010 - 22:51 | |
| πολυ καλο αλλαστο καλυτερο το εκοψες... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Παρ 18 Ιουν 2010 - 22:55 | |
| Αμα δεν το έκοβα εκεί μετά δεν θα διαβάζατε την συνέχεια.... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Παρ 18 Ιουν 2010 - 23:07 | |
| Στο καλυτερο σημειο το εκοψες ....Ονοματακι;; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Παρ 18 Ιουν 2010 - 23:08 | |
| Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ρενα μου με κακομαθαινειιιις! Ενα κεφαλαιο απο ενα τοσο ωραιο φανφικ ειναι παραπανω απο τιμητικο! Πραγματικα μας ''εβγαλες ασπροπροσωπους'' με τη συνεχεια! Μοντερνες, εντονες περιγραφες απο το POV μιας καταπληκτικης Αλις! Αν και ποτε δε θα μπορουσα να τη φανταστω θυμωμενη με τον ταδε Εντουαρντ, εσυ της εδωσες ''αλλωθι'' την αγαπη της για την κολλητη/αδερφη της! Ειμαι σιγουρη πως αργα ή γρηγορα η παρεξηγηση θα λυθει.....Γιατι περι παρεξηγησεως δεν προκειται? Ο Εντ δε θα πληγωνε την ταδε Μπελλα επιτηδες...ή οχι? I don't mind! Οποια και αν ειναι η εξελιξη, εστω και με εναν bad Edward, I'll take it, γιατι θα ειναι γραμμενο απο εσενα αρα σιγουρα πολυ ενδιαφερον! Και φυσικα, εμπλεκεται και ο Dr.Cullen ως ο σουπερ Daddy C Ενας επιθυμητος χαρακτηρας σε αντιθεση με τον Τζεικ! Πλακιζω φυσικα! Εχω ηδη ξεκαθαρισει στον twifan εαυτο μου, οτι ειναι απλη συνονιμια! Γιατι απο προσωπικοτητα, καμια σχεση! Τουτος εδω ειναι το προτυπο του big brother που παντα θα ηθελα να εχω... Caring, funny.... Και μιας και ειπα ''caring'' ελπιζω στο επομενο κεφαλαιο να μαθουμε νεα για την κατασταση της Μπελλα γιατι αυτο ειναι και το πιο πρωτευον & σημαντικοοο! Αντε! Πετας ενα - Σπόιλερ:
«Άλις…» είπε και με κοίταξε στα μάτια ψάχνοντας τον κατάλληλο τρόπο να μου απαντήσει.
και μας αφηνεις ετσι----> We demand more! Φυσικα, no pressure! Απλως some mercy! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Volturi's girl Blog! Παρ 18 Ιουν 2010 - 23:15 | |
| Ήθελα να πω πως... ζητώ συγνώμη που δεν έχω διαβάσει ακόμα την ιστορία σου αλλά θα το κάνω σύντομα. Και το blog σου είναι πάρα πολύ ωραίο. | |
|
| |
| Volturi's girl Blog! | |
|