Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:34
Εμενα μου αρεσε πιο πολυ το μερος οπου ο Εντουαρντ κατηγορουσε κατα καποιον τροπο τον Τζεικομπ και λιγοτερο μου αρεσε το μερος οπου τον σκοτωσανε οι Βολτουρι .Ηταν και αυτο ωραιο μα πολυ λυπητερο.
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:35
εχω την εντυπωση οτι οι βολτουρι θα παιξουν και αλλο ρολο. Θα αφησουν την Μπέλλα να συνεχισει την ζωη της ως ανθρωπος?? νομιζω πως οχι. εκτος και αν την σωσει η Αλις και για αυτο λες οτι θα ειναι πολύ team alice...θα δούμε!!!
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 15:39
ναι εμιλη και εγω για αυτο το εβαλα αυτο με τον εντουαρντ που βριζει λιγο τον τζεικομπ εσυ μαρινα το εχεις πιασει καλα αλλα ακομα δεν εχετε βρει τι θα γινει παντος και μονο απο το τιτλο καταλαβαινει κανεις οτι οι βολτουρι θα πεξουν και αλλο ρολο αργοτερα...το δευτερο κεφαλαιο παντως εξελιζετε ακομα στην βολτερα...
ναι σιγουρα ναι ενδιαφερον για αυτο αποφασια και να το γραψω σημαντικο ρολο παντως ισως πεξει και ο μαικ βγαινω ομως να γραψω συνεχεια να την ανεβασω μεχρι το βραδακι..
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 21 Ιουν 2010 - 23:08
ευχαριστω παρα πολυ δημητρα και οχι δεν σταματω εδω εχει καομ παρα πολυ τηνταρτη η την πεμπτη θα ανεβασω καινουργιο... εμιλη με την ησηχια σου περασες καλα;;; αυριο το πρωι το διαβαζεις ειναι και λιγο μεγαλο...
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 22 Ιουν 2010 - 13:50
ευχαριστω πραγματικα παρα πολυ μπελλα και ντινα μου αυτο ηλπιζα κια εγω να αποδωσω ωρεα το συναισθημα κια φοβηθηκα μηπως
Σπόιλερ:
στις σκηνες οπου η μπελλα βλεπει την φωτια και τον εντουαρντ να καιγετε μηπωςτο κανω πολυ λυπητερο...αλλα τελικα νομιζω βγηκε οπως πρεπει το επομενο κεφαλαιο ειναι παλι στο φορκς μαλλον αυριο θα το ανεβασω ή την πεμπτη και εχει και λεμονια πολλα λεμονια βασικα...
ανηψουλα μου με την υσηχια σου...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 22 Ιουν 2010 - 14:19
Eιναι πολυ λυπητερο... Καημενη Μπελλα...
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 22 Ιουν 2010 - 14:22
δηλαδη σου αρεσε;;;;ευχασριτω παρα πολυ....ερχετε και συνεχεια μες στην βδομαδα...
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 22 Ιουν 2010 - 14:25
το διαβασα κι εγω και μ αρεσε πολυ!!!!!
τελικα παει ο εντουανρτ???? κριμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχω μια ερωτηση πως γινετε να υπαρξουν λεμονια απο την στιγμη που ο εντ πεθανε???? εννοω αν γινουν τα λεμονια με τον τζεικ ή με τον μαικ( ) δεν θα εμφανιστει πολυ ευκολη η μπελλα?
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 22 Ιουν 2010 - 14:28
ευχαριστω παρ πολυ παιδαι για τα καλα λογια λοιπον δεν μπορω να πω με ποιον θα υπαρξουν λεμονια κια πως και τι θα δειτε στο επομενο καφαλιο που εχει και μια μεγαλη ανατροπη στο τελος καπου κρυμμενη...
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 22 Ιουν 2010 - 14:31
Mμπράβο σου!!!Πάρα πολύ ωραίο!!!Συγχαριστήρια!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 22 Ιουν 2010 - 14:40
Εμενα μου αρεσε ,αλλα ως φανατικη δεν μπορω να χωνεψω το οτι ο Εντουαρντ πεθανε . Τωρα δεν ξερω αμα θελω τα λεμονια να γινουν με τον μαικ η με το σκυλι...
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 22 Ιουν 2010 - 14:45
Ναι, I agree with you Emily γιατί κι εγώ είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΤΕΑΜ ΕDWARD !!!! Και σίγουρα δεν θέλω με κανέναν από τους δύο(ξανθόψειρα και σκλυλο) να γίνουν τα λεμονς!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 22 Ιουν 2010 - 14:47
Ετσι οπως τα λες .Ωραιο το ξανθοψειρα Ονοματακι;
Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 22 Ιουν 2010 - 16:00
πεθανε ο εντουαρντ?στενοχωρηθηκα πολυ!μεγαλη ανατροπη κ δεν την περιμρνα! μακαρι να βρεθει ενας τροπος να επιστρεψει δεν μπορω να σκεφτω την μπελλα με αλλον! θα αναγεννηθει σε μορφη ανθρωπου αργοτερα μηπως?
Σπόιλερ:
ενταξει τα εχω χασει αλλα θελω να επιστρεψει
θελω πραγματικα να δω τι θα γινει!
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010