| twilightFOREVER's blog | |
|
+36marina forever xrysanthi annia ROBELINA Stella Sunlight mR.Geo el.vampire i love edward 2 LadyTaniaXd despina aek dimitra_80 peby ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Emy+Robert Zafrina LaDy_SoVeReigN pegulini athina sandra21 $ofi@ + Edward mpellanti21 LITSA0089 evaki Ms Cullen Bella07 Jane Volturi ed<3 Nemesis Of Bellin ntinaki di1996 twilightsagaddicted Lizzy Cullen Mrs.Christina izzy cullen Niki Patt twilightFOREVER 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 16:31 | |
| | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 16:39 | |
| | |
|
| |
| |
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 16:43 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 16:46 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 17:52 | |
| επιτελους ...καταπληκτικη συνεχεια! Εχω χαρει τοσο πολυ που ο Εντουαρντ ειναι και παλι κοντα μας... θελω πολυ να δω τι θα γινει στην συνεχεια...μην αργησεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 17 Αυγ 2010 - 17:59 | |
| σε ευχαριστω παρα πολυ μαρινακι...θα ανεβασω το επομενο και τελευτεο κεφαλαιο οσο πιο γρηγορα μπορω... | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 18 Αυγ 2010 - 0:03 | |
| γερασιμε, μολις διαβασα κι εγω την ιστορια σου και ενα εχω να πω: μπραβο γραφεις παρα πολυ ομορφα για αγορι, και μαλιστα απο την οπτικη της μπελλα! ωστοσω πολυ αναισθητη την εκανες βρε παιδι μου... να την βρισκει με το σκυλο(η ανωμαλη), ενω νομιζε οτι πεθανε ο εντουαρντ? επρεπε να την κανεις να θελει να τον ακολουθησει οσο πιο συντομα γινεται η τουλαχιστον να το σκεφτεται! αυτη κοντεψε να παρει το μισο φορκς! ολοκληρος εντουαρντ ειναι αυτος... ευτυχως ομως επανηλθε κι ησυχασαμε καπως... την αναγουλα ομως δεν την γλυτωσα... περιμενουμε το φιναλε...και παλι μπραβο.. α! και αν θες καμια ιδεα, εχω μια... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 18 Αυγ 2010 - 0:11 | |
| | |
|
| |
pegulini Eclipse Bitten
Ηλικία : 34 Τόπος : στην κοσμάρα μου... Αριθμός μηνυμάτων : 408 Registration date : 30/12/2009
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 18 Αυγ 2010 - 0:19 | |
| χμ, δικιο εχεις... προς στιγμην παρασυρθηκα, λογω αναγουλας... αντε, ας ζησει τελικα...αν ειναι να μην πεθανει ο εντι απο τη στεναχωρια... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 18 Αυγ 2010 - 0:21 | |
| εχεις δικιο εγω να δεις που τα εγραφα κιωλλας....ανε νταξει θα τν αφησω να ζησει αν και πιστευω θα το ευχαριστηθεις που στο επομενο θα ειναι σακαταμενος απο την μαχη με την βικτωρια.... και παλι... | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 18 Αυγ 2010 - 16:13 | |
| Γεράσιμε τι ήταν αυτό? Εκεί ειδικά που χορεύανε στο χιόνι τι ωραία,τι ρομαντικά!! Η έκπληξη=πρόταση γάμου? Μην μας χαλάσει τα σχέδια το κουτάβι θα μπω στην οθόνη και θα τον αποτελειώσω. (Δεν είμαι κακιά απλά προειδοποιώ) | |
|
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 18 Αυγ 2010 - 16:20 | |
| υπεροχη η συνεχεια γερασιμε!!!!! καταπληκτικη η επανασυνδεση ηταν το κατι αλλο το εγραψες φοβερα και απεδωσες τα συναισθηματα με τελειο τροπο!!! μπραβο!!! αναμενουμε τη συνεχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 12:42 | |
| | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 14:31 | |
| Αχου, τωρα διαβασα την στορυ συ. Πωπω, πραγματικα μεγαλη η γκαφα μου να μην την ξεκινησω νωριτερα. Ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Κριμα που τελειωνει. Περιμένουμε την συνέχεια με ανυπομονισία!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 14:52 | |
| σε ευχαριστω παρα πολυ... λοιπον μολις ανεβασα το τελευτεο κεφαλαιο...για μενα ηταν υπεροχη εμπειρια αυτο το φανφικ και τελικα οπως σας ελεγα στην αρχη ειχε happy team edward end ..... οσοι βιαστηκατε να βγαλατε συμπερασματα επειδη ο εντουαρντ πεθαε ελπιζω τελικα να ικανοποιηθηκατε...λοιπον τωρα που εχετε ολο το φανφικ γενικα σας αρεσε;; παντως αν σας αρεσε μπορειτε να διαβασετε και τις καινουργιες μου ιστοριες που θα ανεβασω στο blog μου ..η επομενη θα ανεβει 1 σεπτεμβριου και η υποθεση ειναι αυτη : http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/07/neo-fanfic.html | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 14:52 | |
| λοιπον μολις ανεβασα το τελευτεο κεφαλαιο...για μενα ηταν υπεροχη εμπειρια αυτο το φανφικ και τελικα οπως σας ελεγα στην αρχη ειχε happy team edward end ..... οσοι βιαστηκατε να βγαλατε συμπερασματα επειδη ο εντουαρντ πεθαε ελπιζω τελικα να ικανοποιηθηκατε...λοιπον τωρα που εχετε ολο το φανφικ γενικα σας αρεσε;; παντως αν σας αρεσε μπορειτε να διαβασετε και τις καινουργιες μου ιστοριες που θα ανεβασω στο blog μου ..η επομενη θα ανεβει 1 σεπτεμβριου και η υποθεση ειναι αυτη : http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/07/neo-fanfic.html | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 14:56 | |
| Υπέροχο, τέλειο. Πολύ ωραίο. Κρίμα που τέλειωσε, αλλά είχε πολύ ωραίο τέλος (αν και για να πω την αλήθεια δεν θα με πείραζε αν ο Έντουαρντ δεν εμφανιζόταν, και εμενε με τον Τζέικ. ) Και το καινούριο φανφικ φενεται φανταστικό, πραγματικά γράφεις πολύ καλά και έχεις φανταστικές ιδέες, το καινούριο φανφικ θα το διαβάσω από την αρχή, όχι όταν φτάσει στο τέλος όπως έκανα τώρα . 1η σεπτεμβρίου με βλέπω να με όλη την ώρα μέσα στο pc, xD | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 14:58 | |
| σε ευχαριστω πραγματικα παρα πολυ για τα καλα σου λογια.... πραγματικα χερομαι που σου αρεσε....( η αληθεια ειναι πως και εγω συμπαθω τελικα λιγο τον τζεικ και σε ενα επομενο ισως φανφικ να τον κανω κατι καλυτερο....) ελπιζω και το επομενο φανφικ μου να σου αρεσει και πραγματικα σε ευχαριστω και παλι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 15:01 | |
| Αχου, ναι κανε κάτι καλυτερο και για τον Τζέικ. (τι να κάνουμε μια team Jacob μένει πάντα team Jacob ) Το επόμενο πάω στοίχιμα ότι θα μου αρέσει, περισότερο και από αυτό γιατί έχω μία μεγάλη συμπάθια προς την Άλις,οπότε... | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 15:03 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 15:07 | |
| | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 15:14 | |
| | |
|
| |
| |
| |
izzy cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : φορκς Αριθμός μηνυμάτων : 1089 Registration date : 23/05/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 20 Αυγ 2010 - 15:19 | |
| μια εκπληκτικη ιστορια ελαβε τελος ο επιλογος ηταν φανταστικος γραφεις πολυ ωραια μην το αφησεις γερασιμε συγχαρητηρια η ιστορια σου ειναι απο τις πιο καλογραμμενες και πρωτοτυπες που εχω διβασει | |
|
| |
| twilightFOREVER's blog | |
|