| twilightFOREVER's blog | |
|
+36marina forever xrysanthi annia ROBELINA Stella Sunlight mR.Geo el.vampire i love edward 2 LadyTaniaXd despina aek dimitra_80 peby ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Emy+Robert Zafrina LaDy_SoVeReigN pegulini athina sandra21 $ofi@ + Edward mpellanti21 LITSA0089 evaki Ms Cullen Bella07 Jane Volturi ed<3 Nemesis Of Bellin ntinaki di1996 twilightsagaddicted Lizzy Cullen Mrs.Christina izzy cullen Niki Patt twilightFOREVER 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 3 Νοε 2010 - 21:46 | |
| Ναι και σε μενα φενετε πιστευω απο την υπογραφη μου βλεπεις τζεικομπ ουτε εγω... Και εγω χαρηκα παρα πολυ.... Λοιπον οχι αυτος ο αντρας δεν ειναι ο εντουαρντ εινα ο Nτανιελ... θα μου πεις σε διαφωτισα θα δεις παρακατω πoιος ειναι πoιος... Και σε συγνωμη αν σε εχω λιγο στο θα δεις και θα δεις απλα και να σου πω δεν θα καταλαβεις και θα σου χαλασω το ενδιαφερον...γυρω στο εξι κεφαλαιο θα δεις παντως για να σε βοηθησω εινα αυτος που μιλαει στον προλογο... Ελπιζω η καινουργια μου η ιστορια να σας αρεσει ακομα περισσοτερο και απο τις αλλες δυο..εγω προσωπικα την λατρευω.. τελος παντων οπως ειπα και πιο πανω (εχω γινει πασε... ) περισσοτερες πληροφοριες συντομα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 8 Νοε 2010 - 21:01 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 8 Νοε 2010 - 22:03 | |
| Πραγματικα Γερασιμε ανυπομονω για ολα!!! Για το κεφαλαιο στο Σ.Τ.Α, για το outtake, για την αλλαγη στο μπλογκ σου, για τη Β.Σ.Σ και φυσικα την καινουργια ιστορια Τι ποικιλια!!! Ανυπομονω!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 9 Νοε 2010 - 21:23 | |
| Σε ευχαριστω πολυ πολυ εμιλυ... Και εσυ παντως απο οτι ειδα δεν πας πισω..αναμενουμε το πρωτο κεφαλαιο απο την καινουργια ιστορια και ανεβασες και ενα μικρο κομματακι του με γευση αρμυρα... Aυριο θα ξαναμπω να βαλω το κεφαλαιο στο Σ.Τ.Α (τελειο αυτο δεν το ειχα σκεφτει... ) θα το απολαυσω... Α και να μην ξεχασω να πω αυριο θα βαλω και την μινι ψηφοφορια σε σχεση με την εμφανιση του Blog που θα λειγει παρασκευη βραδυ οποτε μην ξεχασετε να μπειτε να ψηφισετε για το πως θα θελετε να γινει το blog...περισσοτερα αυριο... Thank you again.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 10 Νοε 2010 - 22:51 | |
| Λοιπον σημερα θα εβαζα το πεμπτο κεφαλαιο στο Σ.Τ.Α αλλα τελικα μαλλον θα μπει αυριο. Εχω τραβηξει χιλιαδες αναποδιες με αυτο το κεφαλαιο . Εχασα το φλασακι με το κεφαλαιο μετα το βρηκα αν και αυτο με πηγε πισω μια μερα...μετα μου ειχε μεινει να ολοκληρωσω το κεφαλαιο ειχα γραψει τα 3,5/4 ξεκινησα να γραφω και κοπηκε το ρευμα με αποτελεσμα τεσσερις σελιδες να χαθουν...αναγκαστικα τις ξαναγραφω οποτε δειξετε λιγη κατανοηση το κεφαλαιο θα ανεβει μαλλον αυριο... Σημερα ομως θα βαλω το μινι γκαλοπ σχετικα με την εμφανιση του blog...θα σας δωσω 5 επιλογες και μπορειτε μετα να διαλεξετε....σας παρακαλω πειτε την γνωμη σας σχετικα με το ποια θα θελατε να ειναι η εμφανιση του blog γιατι θελω να αρεσει και σε εσας... Λοιπον αυτες ειναι οι πεντε επιλογες... επιλογη πρωτη---> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/darkwoodsεπιλογη δευτερη---> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/new-lifeεπιλογη τριτη---> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/when-i-fall-againεπιλογη τεταρτη----> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/cherry-blossomsεπιλογη πεμπτη---> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/by-the-sea*σημειωση: θα αλλαξω αρκετα καποια πραγματα(για παραδειγμα την γραμματοσειρα η το χρωμα των γραμματων και αλλες λεπτομερειες) απλα αυτες ειναι οι βασεις που θα στηριχτω... Σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας στα μηνηματα δηλαδη γραφετε ποστ και λετε διαλεγω την επιλογη ταδε...θα με διευκολυνε αν λεγατε μια επιλογη...Η ψηφοφορια εντως εισαγωγικων λειγει μεσανυχτα παρασκευης (αναλογα και με την συμμετοχη βεβεα ) οποτε σαββατο πρωι θα εχετε τις καινουργιες αλλαγες... Το πεμπτο κεφαλαιο θα ανεβει τελικα για ολους τους λογους που ειπα πιο πανω αυριο...στο μεταξυ ομως μπορειτε να διαλεξετε μια επειλογη για την εμφανιση του blog...(αν δεν σας αρεσει καμια επιλογη μπορειτε και αυτο να μου το πειτε.. )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την twilightFOREVER στις Παρ 12 Νοε 2010 - 22:25, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 11 Νοε 2010 - 15:01 | |
| Εγω προτιμω την δευτερη επιλογη! Ειναι ενα απο τα πιο καλα backround που εχω δει και φυσικα ταιριαζει και με τις ιστοριες σου |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 11 Νοε 2010 - 16:05 | |
| Ευχαριστω πολυ εμιλυ για την ψηφο σου και εγω λατρευω την δευτερη επιλογη οπως και ολες για αυτο βαζω εσας να διαλεξετε για μενα... Αποψε θα βαλω και το πεμπτο κεφαλαιο μου μενει τωρα να κανω μονο τον γραμματικο ελεγχο (ναι αυτο το κουμπακι που λεει abc..) θα μουπαρει καμια ωρα και επειδη εχω ακομα και γερμανικα και κυλημβητηριο εχουμε μελλον.... το βραδυ παντως θα το εχετε... Thanks again...και μην ξεχασετε να ψηφισετε και οι αλλοι γιατι αν δεν εχει ψηφους θα πρεπει να το παρατυνω και την αλλη εβδομαδα δεν θα εχω πολυ χρονο οποτε θα αργησει η αλλαγη.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 12 Νοε 2010 - 22:24 | |
| Λοιπον σας ικευτεω συγχωρεστε που αυτο το κεφαλαιο αργησε τοσο... Τραβηξα τα πανδεινα μεχρι τελικα αυτο το κεφαλαιο να ανεβει στο Blog...Εχασα το φλασακι οπου ειχα τα τρια τεταρτα περιπου του κεφαλαιου και οταν το ξαναβρηκα και συνεχισα να γραφω κοπηκε το ρευμα με αποτελεσμα τεσσερις σελιδες να χαθουν.. Τελικα επειδη το κεφαλαιο δεν θα ανεβενε ποτε και ειχα ηδη γραψει 2.148 λεξεις περιπου (αν δεν κανω λαθος) αποφασισα να ανεβασω οτι εχω και να το χωρισω σε δυο μερη..με λιγα λογια απο εκει που ειχα ενα κεφαλαιο περιπου δεκα σελιδων το χωρισα στην μεση και εχουμε δυο πεντε σελιδων...πιο απλα εχω σχεδον ετοιμο και το εκτο κεφαλαιο οποτε στο σαββατοκυριακο το πολυ την δευτερα θα ανεβει...(θελει το πολυ 4 ωρες δουλειας ακομη..) Πρως το παρων οριστε το πεμπτο κεφαλαιο--->http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/11/blog-post.htmlΑκομα σας παρακαλω ψηφιστε πως θα θελατε να γινει το blog μαζι με το σχολιο σας...η ψηφοφορια θα ελειγε σημερα αλλα επειδη δεν ειχαμε καθολου συμμετοχες (εκτος απο αυτην την εμιλυ thank sweety ) θα το παρατεινω μεχρι κυριακη βραδυ... οριστε ξανα οι πεντε επιλογες : επιλογη πρωτη---> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/darkwoodsεπιλογη δευτερη---> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/new-lifeεπιλογη τριτη---> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/when-i-fall-againεπιλογη τεταρτη----> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/cherry-blossomsεπιλογη πεμπτη---> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/by-the-sea*σημειωση: θα αλλαξω αρκετα καποια πραγματα(για παραδειγμα την γραμματοσειρα η το χρωμα των γραμματων και αλλες λεπτομερειες) απλα αυτες ειναι οι βασεις που θα στηριχτω... Please comment and vote.... PS θα ηθελα να ευχαριστησω για αλλη μια φορα ( θα αφιερωσω ξανα σε αυτα τα ατομα αργοτερα σε ενα πολυ πολυ ιδιετερο κεφαλαιο ) την Μαρινα( ) την Εμιλυ την Σαντρα την Ερμιονη και πλεον ενα ακομη ατομο που με στηριζει απιστευτα πολυ την Μαρια ( i love edward 2) | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 12 Νοε 2010 - 22:40 | |
| Γεράσιμέ μου, ξέρεις πολύ πολύ πολύ καλά τη γνώμη μου για σένα!!! Το palazzo de priori ήταν ένα αριστούργημα!!! Τις πρώτες μέρες που είχα γίνει μέλος και είχα διαβάσει την ιστορία σου ήμουν κατενθουσιασμένη!!! Γράφεις ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-α!!! Δεν υπάρχει αμφισβήτηση!!! Όποιος τολμήσει να πει το αντίθετο θα είναι βλάκας και δεν θα ξέρει να εκτιμήσει ένα όμορφο κείμενο!!! Σου αξίζουν συγχαρητήρια γιατί πραγματικά αυτό που έχεις καταφέρει είναι τοσο μεγάλο και αξιέπαινο!!! Είσαι ένας έφηβος συγγραφέας πια!!! Να σου αναφέρω ότι δεν έχω διαβάσει ακόμη το "Στοχευοντας Τα Αστερια" αλλά τώρα αμέσως θα πάω να το διαβάσω!!! Θα με καθηλώσεις για μία ακόμη φορα σίγουρα!!!
Νομίζω ότι η 5η επιλογή είναι η καλύτερη ή η 2η, τα άλλα νομίζω ζαλίζουν λίγο παρ'όλο που είναι υπέροχα!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 12 Νοε 2010 - 22:46 | |
| Μολις τελειωσα το κεφαλαιο και ειλικρινα δεν εχω λογια Το διαβασα 2 φορες συνολικα, και τις δυο φορες το βρηκα εκπληκτικο Δεν εχω λογια 1.Λυπαμαι την Αλις τοσο πολυ 2.Οι περιγραφες σου ειναι καταπληκτικες οπως και η γραφη σου Ηταν λες και μπορουσα να τα δω ολα μπροστα μου Ειλικρινα θεικο Υ.Γ Σε ευχαριστω για την αφιερωση, Γερασιμε |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 12 Νοε 2010 - 22:51 | |
| Ερμιονη μου thank you thank you thank you... τα σχολια σου ειναια πιστευτα ενα τεραστιο ευχαριστω..ακομα ευχαριστω για την ψηφο σου... Εφηβος συγγραφεας Περιμενω με αγωνια τα σχολια σου..τι πιστευω οστοσο για τα δικο σου φανφικ στο εχω πει και στο ξαναπα μολις πριν λιγο στο τοπικ για τα σχολια του φανφικ σου... ********** Εμιλυ μου το ευχαριστω ειναι λιγο για ολη αυτην την στηριξη που μου δινεις...thanks again... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 12 Νοε 2010 - 23:08 | |
| Πραγματικα τιποτα, Γερασιμε |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 12 Νοε 2010 - 23:32 | |
| Ευχαριστω και παλι ... και να σου κανω και μια ερωτηση; αυτη στο αβαταρ ποια ειναι; | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 12 Νοε 2010 - 23:35 | |
| Την φωτο αυτη την βρηκα τυχαια Απλα μου αρεσε και ετσι την εβαλα Μου θυμιζει κατι απο τον εαυτο μου.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 12 Νοε 2010 - 23:37 | |
| Οαου ειναι τελεια...και αν πραγματι θυμιζει κατι απο τον ευατο σου εισαι ακριβως οπως σε εχω φανταστει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 12 Νοε 2010 - 23:59 | |
| Λοιπόν...μόλις το τελείωσα...!!! Για το "Στοχεύοντας Τα Αστέρια"...τι να πω? Είμαι σε κατάσταση... < τέτοια τώρα!!! Πού το σκέφτηκες όοοοοολο αυτό??? Μου λες??? Πρωταγωνίστρια η Άλις, σε μια πολύ πολύ παλια εποχή και σε μια πολύ μικρή ηλικία!!! Είναι...από τις πιο πρωτότυπες και ξεχωριστές ιστορίες που έχω διαβάσει με έναν φανταστικό τίτλο!!! Είναι μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ή!!! Η πλοκή...η εξέλιξη...το θέμα...είναι όλα ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά!!! Για τη γραφή σου...το μόνο που έχω να πω είναι πως υποκλίνομαι!!! Γράφεις τόσο παραστατικά και ζωντανά!! Επίσης, ο τρόπος που αποδίδεις τα συναισθήματα των ηρώων είναι εξίσου σ-υ-γ-κ-λ-ο-ν-ι-σ-τ-ι-κ-ό-ς!!! Δεν έχω και δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο!! Γιατί απλά είναι απερρίγραπτο!!! Συγχαρητήρια Γεράσιμέ μου!!! Συγχαρητήρια!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Συγκινήθηκα πάρα πολύ με την Άλις!!! Κοριτσάκι 6 ετών να περνάει τόσα πολλά!! Και να έχει όμως ένα τέτοιο χάρισμα!!! Αδημονώ να δω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία της...τι άλλο θα βιώσει και πώς...αλλά και τι γίνεται με τον...νεαρό!!! Περιμένω αγωνιωδώς!!! Μετά από όλα αυτά...ρωτάς...για το "έφηβος συγγραφέας"??? Γεράσιμος "Ο" συγγραφέας for ever!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 13 Νοε 2010 - 0:11 | |
| Εσυ ειμεινες ετσι απο την ιστορια μου και εγω ετσι απο το σχολιο σου ( ) Εγω τουλαχιτσον δνε ξερω λεξη που να περιγραφει το τεραστιο ευχαριστω που θελω να σου πω αυτην την στιγμη...γενικα με τα ευχαριστω δεν τα παω καλα γιατι οταν ευχαριστω καποιον για κατι ειμαι απιστευτα χαρουμενος παυλα ενθουσιασμενος παυλα να θελω αν βγω απο την οθονη και να τον αγκαλισω που δνε μπορω να εκφραστω.... τεραστιο ευχαριστω λοιπον ερμιονη μου ειναι απιστευτα φοβερα τα λογια που μου λες που ειναι το λιγοτερο που μπορω αν σου πω.. Ο συγγραφεας? με τιμα απιστευτα αυτο... edit: Αχ βρε ερμιονη μου αλλο ενα ευχαριστω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 13 Νοε 2010 - 0:22 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 13 Νοε 2010 - 0:24 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 13 Νοε 2010 - 0:26 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 13 Νοε 2010 - 1:17 | |
| Τελεια!!! Ανυπομονω!!! |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 13 Νοε 2010 - 10:42 | |
| γερασιμε το κεφαλαιο ηταν εκπληκτικο φοβερο τελειο λυπηθηκα τοσο πολυ την Αλις την χτυπησαν την εκαναν κουρελι ποσο λυπαμαι οσον αφορα τον νεαρο μας εχεις εξαψει την περιεργεια να δουμε τι ρολο θα παιξει και παλι μπραβο ηταν εκπληκτικο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 14 Νοε 2010 - 17:20 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 17 Νοε 2010 - 18:38 | |
| Λοπον σημερα το βραδυ ληγει η ψηφοφορια..περισσοτερες ψηφους εχουν η πεμπτη(2 ψηφους) και η δευτερη(2 ψηφους) επιλογη να σας της ξαναθυμησω... επιλογη δευτερη---> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/new-lifeεπιλογη πεμπτη---> http://www.pyzam.com/bloggertemplates/preview/by-the-seaμπορειτε ακομη και οσοι εχετε ξαναψηφησει να ξαναψηφησετε αυτες τις δυο επιλογες...ουσιαστικα απο τις πεντε καταλειξαμε σε δυο..εχετε μεχρι σημερα το βραδυ στις 12...οποτε ψηφιστε ποια απο τις δυο θα ειναι η τελικη...αναλογα αυριο θα μετρησω τις ψηφους και οποια επιλογη βγει ετσι θα διαμορφωθει το blog μου..παρασκευη βραδυ θα ειναι τα αποκαλυπτηρια.... επειδη δεν θα υπαρξει αλλη παραταση βιαστειτε σας παρακαλω να ψηφησετε ετσι ωστε το αποτελεσμα να αντιπροσωπευει και εσας... Το εκτο κεφαλαιο ειναι σχεδον ετοιμο μαλλον θα το βαλω αυριο ομως..θα το εβαζα νωριτερα αλλα επαθε το internet μια βλακεια δεν καταλαβα τι ακριβως και απο την κυριακη μεσημερι δεν ειχα... Παροτι μεχρι και χθες η διαθεση μου ηταν χαλια και δεν ημουν σε mood συγγραφης διαβασα σημερα στο φορουμ οτι το περιοδικο θα αργησει κι αλλο οποτε η βενετια στο σεληνοφως αργει..οποτε ξεκινησα να γραφω μια ακομη μινι ιστορια που θα ανεβασω μολις ετοιμαστει... Την παρασκευη το βραδυ θα ειναι τελικα και η μερα που θα σας πω πολλα πραγματα για το καινουργιο φανφικ μου που ετοιμαζω πυρετωδως με προσωρινο τιτλο (μαλλον θα αλλαξει απλα αυτο εχω στο μυαλο μου μεχρι στιγμης) sapphire moon...πειτε μου αν σας αρεσει Αυτα σορρυ για το τεραστιο ποστ και α σας παρακαλω ψηφιστε...σημερα το βραδυ η ψηφοφορια ληγει... | |
|
| |
| twilightFOREVER's blog | |
|