Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

twilightFOREVER's blog

Πήγαινε κάτω 
+36
marina forever
xrysanthi
annia
ROBELINA
Stella Sunlight
mR.Geo
el.vampire
i love edward 2
LadyTaniaXd
despina aek
dimitra_80
peby
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
Emy+Robert
Zafrina
LaDy_SoVeReigN
pegulini
athina
sandra21
$ofi@ + Edward
mpellanti21
LITSA0089
evaki
Ms Cullen
Bella07
Jane Volturi
ed<3
Nemesis Of Bellin
ntinaki
di1996
twilightsagaddicted
Lizzy Cullen
Mrs.Christina
izzy cullen
Niki Patt
twilightFOREVER
40 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 18 Δεκ 2010 - 12:03

μολις το διαβασα και ειλικρεινα συγχαρητηρια , ήταν πραγματικα μαγευτικο!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤρι 21 Δεκ 2010 - 17:15

εγω το διαβασα χτες αλλα δεν προλαβα να κανω σχολια γι αυτο ας τα παρω ολα με την σειρα. καταρρχην ηταν ανεπαναληπτο κεφαλαιο αυτο δεν το αμφισβητει κανει ηταν η κορυφωση μιας υπεροχης ονειρικης τριλογιας και λιγα λεω....εισαι ταλεντο αυτο ειναι γνωστο....οσον αναφορα τα γεγονοτα της ιστοριας μπορω να πω πως συγκλονιστηκα οταν ο εντουαρντ πηγε με βαρια καρδια στην τραπεζα νομιζα πως θα εμενε αλλα αποφασισε να φυγει και αυτο με ευχαριστησε καθως ηθλελε να κανει αυτο που ονειρευοταν οταν ομως φανερωσε τα πρωτα συμπτωματα της ισπανικης γριπης αυτο ηταν ημουν ετοιμη να βαλω τα κλαματα στεναχωρηθηκα τοσο πολυ ηταν ενας νεος που ηθελε να κανει ολα τα ονειρα του πραγματικοτητα και δεν καταφερε τιποτα ηταν τραγικο ποτε δεν ειχα σκεφτει απο αυτη την οπτικη γωνια τα γεγονοτα και με ενθουσιασε η ιστορια συγχαρητηρια ηταν τελεια μπραβο
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤρι 21 Δεκ 2010 - 22:39

twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 480860 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 480860 Μπήκε συνέχεια!!! Και μάλιστα το τελευταιο κεφάλαιο!!! faint Ευτυχώς που το είδα!!! Shocked Shocked Shocked
Ήταν ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΧΟ κεφάλαιο!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917
Όταν μια ιστορία τελειώνει, πάντα στενοχωριέμαι γιατί δένομαι κατά κάποιο τρόπο μαζί της. Έχω στο μυαλό μου τους ήρωες, την προσωπική τους ιστορία, τα συναισθήματα του καθενός. Σε αυτήν την περίπτωση, όλη το θέμα ήταν απίστευτο! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 Σίγουρα λυπήθηκα που ο Έντουαρντ twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 150320 ήταν άρρωστος, όμως τελικά μετατράπηκε σε βαμπίρ! Θα ήθελα πολύ πολύ πολύ να δω τη συνέχεια...πώς συνέχισε τη ζωή του, τι έγινε με την Ιουλιέτα που του είπε πως τον αγαπάει επίσης! Μπράβο Γεράσιμε! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941
Εκπληκτική, μοναδική, απίθανη ιστορία!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 868134 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 868134 Μπράβο!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 98735 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 98735 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 23 Δεκ 2010 - 14:41

Καταρχας πριν αρχισω να απαντησω σε ολα τα σχολια σας να πω ενα τεραστιο ευχαριστω για την υποστηριξη που μου δινετε...αυριο που θα ανεβει επιτελους το sapphire moon ελπιζω να σας δειξω ποσο πολυ εκτιμω τα σχολια σας χαριζοντας το καλυτερο μου φανφικ...

Εμιλυ μου ελπιζω πραγματικα να σου αρεσει η χριστουγεννιατικη ιστορια καθως την εγραψα με πολυ αγαπη και ειναι εξ ολοκληρου διαποτισμενη με χριστουγεννιατικο πνευμα τονιζοντας μια πολυ δυνατη ιστορια αγαπης...ελπιζω να σας αρεσει...ναι την εχω εντελως ετοιμη θα την βαλω το σαββατο 25 δεκεμβριου ανημερα τα χριστουγεννα...

Μαρια μου χαιρομαι που σου αρεσε το δευτερο μερος ηταν και σε εμενα πολυ ευχαριστο να το γραφω..ειδα οτι οτι ο τιτλος σου εκανε εντυπωση οποτε ας πω την ιστορια πως τον σκεφτηκα..ειχα ηδη γραψει το δευτερο μερος και ειχε ξεμεινει ομως χωρις τιτλο..μολις ανεβασα το πρωτο μερος αρχισα να σκεφτομαι ενα τιτλο για τον δευτερο..η σκηνη που ξεχωριζε ηταν σιγουρα η τελευτεα οποτε αυτην ηθελα να αναδειξω..καθως κοιτουσα τα βιβλια της μητερας μου ειδα ενα που ειχε τον τιτλο ο κηπος με τα βατομουρα της ροζαλμουντ πιλτσερ και σκεφτηκα οτι ταιριαζει τελεια...οποτε καπως ετσι ονομαστηκε με αυτον τον πρωτοτυπο -σχετικα- τιτλο το δευτερο μερος...τελος παντων σε ευχαριστω και παλι.... huggie

Και ας περασω στα σχολια για το τριτο μερος τα οποια ηταν φανταστικα και δεν ημουν σιγουρος πως θα σας φανει το τελος καθως ειναι αυτοτελες...αντιθετα ομως κερδισε φοβερα σχολια και σας ευχαριστω ξανα για αυτο...

Εμιλυ ειχα ειλικρινα απειρο καιρο να διαβασω ενα τοσο καλο σχολιο που με εφερε λιγο πιο κοντα στα ονειρα μου...Τι να πω το ευχαριστω θα ειναι λιγο για αυτο το τοσο μοναδικο σχολιο που διαβαζω και ξαναδιαβαζω ξανα και ξανα και με γεμιζει ευτυχια...Θα σου εκμυστηρευτω κατι πραγματικα ειναι μεσα στα ονειρα μου καποτε οταν μεγαλωσω οτι επαγγελμα και αν ακολουθησω να γραψω κατι...να γινω συγγραφεας ακομα και αν το διαβασω μονο εγω και αλλα πεντε ατομα. Θελω καποια στιγμη στην ζωη μου να κρατω στα χερια μου ενα βιβλιο που γραφει πανω με καλιγραφικα γραμματα το ονομα μου...
Το γραψιμο ειναι αυτο που θελω να κανω στην ζωη μου το λατρευω περισσοτερο και απο το διαβασμα βιβλιων...δεν μπορω να με φαναστω να κανω κατι αλλο...σου ευχομαι να πραγματοποιησεις και εσυ το ονειρο σου μιας και ξερω πως νιωθεις με το γραψιμο..τα φανφικ εκτος του οτι με διασκεδαζουν οσο οτιδηποτε αλλο ειναι η αγαπημενη μου ασχολια ειναι το παθος μου και με φερνουν και ενα βημα πιο κοντα στο ονειρο μου να γινω συγγραφεας και ειδικα οταν διαβαζω το πρωτο κεφαλαιο του palazzo dei priori και επειτα βλεπω την χριστουγεννιατικη ιστορια (που ειναι οτι πιο νεοτερο εχω γραψει) και βλεπω μια διαφορα 360 μοιρων πως να μην χαιρομαι;
Το ευχαριστω ειναι πολυ λιγο το ξερω αν και ελπιζω αυριο να σας το αποδειξω με το sapphire moon twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 616544 στο επακρον...ευχαριστω... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442 α και ελπιζω μια μερα να υπογραψεις το αντιτυπο μου απο ενα βιβλιο σου... kiss

Ελινα μου σε ευχαριστω και εσενα με ολη μου την καρδια...

Και συνεχιζω με ενα ακομη φοβερο σχολιο της μαριας...να πω ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω πριν να αρχισω...αναλυεις το κεφαλαιο με την καθε λεπτομερεια και βλεπω οτι εχεις ενα μοναδικο ταλεντο στο να κρινεις μια ιστορια με αντικειμενικοτητα και παλι να βαζεις μεσα στο σχολιο την δικια σου γλυκα...ελπιζω το αυτοτελες τελος να σας ικανοποιησε λυνει τα περισσοτερα αλλα παρολα αυτα υπαρχει ενα κενο στο τελος..το μονο που ξερω ειναι οτι 100 τοσα χρονια μετα θα συναντησει στο φορκς την μπελλα και θα εξελιχθει η ιστορια οπως την ξερουμε στο ενδιαμεσο ομως ακομα δεν εχω ιδεα τι συνεβει.. με θλιβει που τελειωνει μια ιστορια που αγαπησα και εζησα στο δικο της κοσμο οχι μονο οταν την εγραφα αλλα και καθως διαβαζα τα σχολια σας...μου λειπουν ηδη οι χαρακτηρες και ειδικα η ελενα που ηταν η αγαπημενη μου απο την ιστορια για καποιο λογο...τωρα ομως εχω βυθιστει ηδη στο κοσμο του sapphire moon...μια ημερα εμεινε twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 868134 σε ευχαριστω ξανα πολυ πολυ.... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 906998

Και τελος το σχολιο της ερμιονης που με αποτελειωσε σου εχω ξαναπει οτι εχεις ενα μοναδικο τροπο να κανεις τον αλλο να αισθανετε μοναδικα με τα σχολια σου..ειναι παντα τοσο ευχαριστα στο διαβασμα και πραγματικα με χαροποιουν παντα τοσο...θα πω ξανα ενα μεγαλο ευχαριστω μιας και δεν υπαρχει στο ελληνικο λεξικο καποια αλλη λεξη που μπορω να εκφρασω εκατο τις εκατο την ευγνωμοσυνη μου...σας ευχαριστω πολυ πολυ παιδια...αυτη η ιστορια φευγει με μια γλυκια γευση στο στομα μου και χαιρομαι που αφηνει την ιδια γευση και σε εσας...ευχαριστω ξανα ερμιονη μου μεσα απο την καρδια μου.... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 906998 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 174341 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 8:54

Εδω θα βρειτε τον προλογο του sapphire moon....----->http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/12/sapphire-moon.html

Ειμαι τοσο ενθουσιασμενος για αυτο ελπιζω να σας αρεσει...Αρχικα δεν ηξερα αν θα εβαζα μονο τον προλογο η και το πρωτο κεφαλαιο που εχω ετοιμο αλλα αποφασισα μιας και αυριο θα ανεβει το xmas gold dust και φοβηθηκα οτι επειδη ειναι και τα δυο χορταστικα το ενα θα επνιγε το αλλο νβα βαλω μονο τον προλγο και το πρωτο κεφαλαιο την δευτερα...Αυριο θα επιστρεψωμε το chrismas gold dust...

Ανυπομονω να ακουσω την γνωμη σας.... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 868134
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 10:41

καλα οι περιγραφες σου σου αφηνουν ενα γλυκο συναισθημα μεσα σου !Τι ομορφο ανυπομονω για την συνεχεια
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 14:18

μολις διαβασα τον προλογο η ιστορια σου μου κινησε την περιεργεια. καταρχην ειχε πολυ ωραιες περιγραφες ειδικα στην λιμνη ηταν πολυ παραστατικες και νομιζα πως ημουν εκει. με ξαφνιασε που ειναι βρυκολακας αλλα απο οτι καταλαβα εχει τραβηξει πολλα και δεν ειναι ευχαριστημενη με τον ευατο της γι την ακριβεια απο οτι συμπερανα ειναι σε ενα μεγαλο διλημμα μπορω να πω πως την λυπηθηκα πολυ ηταν πολυ ωραιο αν και μικρο.....θελω και αλλο.....μας αφησες με πολλες αποριες περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια για να μας λυθουν.....μπραβο γερασιμε εδω μου μυριζει αλλη μια εκπληκτικη δημιουργια αλλωστε μας εχεις συνηθισει....
YΣ:
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 14:20

χρονια πολλα καταρχην και εχω μια απορια συνεχεια απο το στοχευοντας τα αστερια ποτε θα εχουμε...?σορυ για το διπλο ποστ πατησα αποστολη καταλαθος χωρις να γραψω το υστερογραφο
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 15:46

Sapphire Moon!!! Και ναι, διαβάσαμε τον πρόλογο αυτής της πολυπόθητης ιστορίας... faint
Μου άρεσε πολύ που είναι από τη μεριά της Ρένεσμι-παρ'όλο που λατρεύω Έντουαρντ Wink-, καθώς βλέπουμε τα πράγματα μέσα από τα μάτια ενός άλλου χαρακτήρα. Είμαι πολύ περίεργη επίσης, να δω την εξέλιξή της, διότι πολλά ερωτηματικά πλανιώνται...Τι συμβαίνει με τον Τζέικομπ και γιατί είναι μακριά του και πληγωμένη...!
Ο πρόλογος ήταν...ΜοΝαΔιΚοΣ...ΑνΕπΑνΑλΗπΤοΣ... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917
Πιστεύω πως δεν υπήρχε βέβαια αμφιβολία ότι δεν θα ήταν ΥπΕρΟχΟς , όμως άλλο απλά, να τον φανταζόμαστε και άλλο να φτάνει στην οθόνη του υπολογιστή και επιτέλους να μπορούμε να τον διαβάσουμε! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 868134 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 868134 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 868134 Θεωρώ πως η αναμονή -γιατί ήταν μεγαλούτσικη twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 835489 - άξιζε πραγματικά, έως το έπακρον, τον κόπο! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 274215
Γίνομαι γραφική, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 876749 να μη σχολιάσω την καταπληκτική γραφη σου, τις απόλυτες περιγραφές σου, τις πανέμορφες παραστατικές εικόνες, τη μοναδική ροή του λόγου! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 388681 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 388681 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 388681
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995
Και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 394507 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 155761 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 394507 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 155761
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 24 Δεκ 2010 - 23:17

Καταρχας καλες γιορτες..ευχαριστω πολυ πολυ για τα σχολια σας..ειχα μεγαλη αγωνια μιαςκαι η αναμονη ηταν μεγαλη και ειχατε μεγαλες προσδοκιες...τα σχολια ομως με χαροποιουν ιδιαιτερα.να ευχαριστησω πολυκαθε μια εχωριστα ελινα μαρακα κα ερμιονη..

Δεν μπορειτε να φαταστειτε ποση χαρα μου δινετε...το ξερω πως δεν χορτασατε με ενα μικρο προλογο την δευτερα ομως που θα ανεβει το αρκετα χορταστικο πρωτο κεφαλαιο που ειναι απο την μερια του εντουαρντ και της μπελλας θα ικανοποιηθειτε πιστευω...να πω λιγα πραγματα για την υποθεση..η ιστορια εξελισετε τριαντα χρονια μετα την χρονικη περιοδοου αφησαμε τους ηρωες στην χαραυγη...η ρενεμι εχει γινει 18 ετων και εχει σταματησε η αναπτυξη της..η ισοριυτη ειναι η δικη μου εκδοχη σχετικα με τι γινεται μετα...ευχαριστω παλι...

Μαρια μολις την δευτερα βαλω το πρωτο κεφαλαιο στο sapphire moon θα επιστρεψω με το στοχευοντας τα αστερια και μετα θα πηγενω εναλλαξ...

Αυριο θα ανεβει το πρωτο μερος του christmas gold dust...τελικα το χωρισα σε δυο μερη μιας και ειναι πολυ μεγαλο γυρω στις 35 σελιδες με 40 και φοβηθηκα οτι θα ειναι κουραστικο στο διαβασμα..το δευτερο μερος θα ανεβει την πρωτοχρονια....

twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 25 Δεκ 2010 - 21:00

Εχω ανεβασει απο το μεσημερι το πρωτο μερος του christmas gold dust...τελικα το χωρισα δε δυο μερη γιατι η ιστορια ειναι τεραστια 35-40 σελιδες περιπου και σκεφτηκα οτι θα ηταν καλυτερα δυο πολυ μεγαλα μερη παρα ενα γιγαντιο...

Θα το βρειτε εδω--->http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/12/christmas-gold-dust.html twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 906998

Χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα..ελπιζω πραγματικα να σας αρεσει γιατι εχω δωσει πολυ αγαπη σε αυτην την ιστορια...το δευτερο μερος θα ανεβει την πρωτοχρονια 1/1/11 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 394507 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 49133

ΥΓ. Στο blog μου θα βρειτε και μια χριστουγεννιατικη τσαχπινια... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 309237
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 25 Δεκ 2010 - 21:25

τι ομορφο , τι ρομαντικο , τι μαγευτικο , δεν εχω λογια να το περιγραψω !για αλλη μια φορας με αφησες με το στομα ανοιχτο!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 25 Δεκ 2010 - 22:06

Eυχαριστω πολυ πολυ ελινα νομιζω και εγω οτι ειναι οτι πιο ρομαντικο εχω γραψει μεχρις στιγμης..
Κατι το πνευμα των χριστουγεννων κατι η καλη διαθεση που ειχα οταν το εγραφα..νομιζω εγινε μια υπεροχη ιστορια...και που να δειτε και το δευτερο μερος..σας περιμενει ενα πολυ λεμονατο λεμονι... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 442819

Για οσους χασατε το πρωτο μερος του christmas gold dust θα το βρειτε εδω---> http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/12/christmas-gold-dust.html

ΥΓ. εκανα και μια χριστουγεννιατικη αλλαγη στο blog... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 26632
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 17:32

Αααααχχχχχχχ..... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 150320 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 150320 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 150320
Γεράσιμε, ήταν...Τ~Ε~Λ~Ε~Ι~Α twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941
Η καινούρια σου ιστορία...ΜαΓεΥτΙκΗ... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 150320 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 150320 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 150320
Οι εικόνες του Παρισιού απλά μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-έ-ς-!!! Με έκανες να θέλω να πάω στο Παρίσι!!! cry
Υ-π-έ-ρ-ο-χ-η-!!!!twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 388681 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 388681 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 388681
Εκεί που μπήκε ο Έντουαρντ...έμεινα!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 558691 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 558691 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 558691
Τον περιέγραψες τόοοσο τέλεια!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 868134 faint twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 868134 faint
Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!!!!!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 274215 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 274215 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 274215
Είσαι απίστευτος και η γραφή σου εξίσου ανεπανάληπτη!!! boogie boogie boogie
Αδημονώ για τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 174341 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 174341 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 906998 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 906998 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 174341 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 174341

Y.Γ: Η εμφάνιση του blog σου...καταπληκτική!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 6512 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 6512 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 6512
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 26 Δεκ 2010 - 18:38

twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 Γερασιμε πραγματικα υποκλινομαι...
Η αρχη με μαγεψε, το περιβαλλον και το τοπιο που διαλεξες ειναι απο μονο του μοναδικο οπως και η γραφη, οι περιγραφες και η πλοκη της συγκεκριμενης ιστοριας twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 465227 Ενιωθα λες και ημουν εκει και κοιτουσα τον Σικουανα να ρεει με ορμη απο κατω μου αντανακλωντας τις διαφορες αποχρωσεις του στολισμενου Παρισιου twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 150320
Η Αλις μου δινει μια αλλη αισθηση σε αυτο το φανφικ, ο ενθουσιασμος της μου θυμιζει κατι απο τα δικα μου φανφικ, ας πουμε πως ειναι η κλασσικη Αλις... Η Αλις που ενδιαφερεται για την Μπελλα, την μοδα, τον Τζασπερ, τα ψωνια, τα παρτυ και ενα σωρο αλλα πραγματα που θα ενδιεφεραν ενα οποιοδηποτε κλασσικο κοριτσι...
Και τωρα ηρθε η στιγμη της Μπελλας και του Εντουαρντ twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 620541
Τι να πω;;; Η περιγραφη του στην αρχη οταν τον σκεφτοταν και ηλπιζε να τον ξανασυναντησει ηταν ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 Ολη αυτη η αναμονη, η αναφορα στις ρομαντικες κομεντι που ολα φαινονται πολυ ονειρεμενα για να γινουν πραγματικοτητα στην αληθινη ζωη... ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΑ!!!
Ενιωθα την ιδια ελπιδα, την ιδια απογοητευση και την ιδια αγωνια που ειχε καθως εψαχνε μεσα στο πληθος για καποιο σημαδι του Εντουαρντ... Οταν εκεινος εμφανιστηκε... Εκεινη η στιγμη ηταν το αποκορυφωμα twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 31995 Οταν της εδωσε το τηλεφωνο του και της ειπε να τον παρει το επομενο βραδυ σκεφτηκα πως αυτο ηταν... Θα ειναι μαζι twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 6512 Αλλα για να σιγουρευτω πως θα γινει κατι τετοιο χρειαζομαι οπωσδηποτε το επομενο μερος της ιστοριας Razz
Θα περιμενω με αγωνια εως τοτε Wink 1.1.2011!!!!!!!

Υ.Γ Οι αλλαγες στο blog σου ειναι ΤΕΛΕΙΕΣ kiss
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤρι 28 Δεκ 2010 - 20:25

μολις διαβασα την αρχη απο την χριστουγεννιατικη ιστορια και ηταν φανταστικη καταρχην το μερος που εβαλες τους πρωταγωνιστες ειναι μαγικο απο μονο του τοσο ερωτικη πολη ο καλυτερος οιωνος για την συνεχεια της ιστοριας. οσο αναφορα την πλοκη ηταν πολυ καλη μεσα στο εορταστικο πνευμα των ημερων. η αλις παντα γλυκια και με μια δωση τρελας ηταν καταπληκτικη η αποδοση του ρολου της και φυσικα η μπελλα κολλημενη στο νεαρο αν μεινει εγω θα κανω παρτυ αχ μακαρι να τα βρουνε γρηγορα γρηγορα βεβαια και ο εντι να ειναι καλο παιδι γιατι δεν μας εδωσες κανενα στοιχειο για αυτον. οι περιγραφες για αλλη μια φορα ανεπαναληπτες νομιζα οτι ημουν στο παρισι μαζι τους αλλη μια ιστορια που θα μας καθηλωσει συγχαρητηρια γερασιμε. οντως οι αλλαγες στο μπλοκ ηταν τελειες
izzy cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
izzy cullen

Θηλυκό Κριός
Τόπος : φορκς
Αριθμός μηνυμάτων : 1089
Registration date : 23/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 29 Δεκ 2010 - 13:52

Γερασιμε διαβασα οτι ειχα χασει τοσο καιρο και μου αρεσαν παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ηταν υπεροχα μπραβο!!!!και οι αλλαγες στο μπλογκ πολυ τελειες !!!!! kiss kiss
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 19:39

Λοιπον οχι δεν με απηγαγαν εξωγηινοι ουτε εφυγα για παντα στον βορει οπολο,ουτε φυσικα αποκλειστηκα απο τα χιονια που δεν εριξε στο χωριο το οποιο επισκεφθηκα κοντα στην θεσσαλονικη...

Η εξηγηση για τις δυο εβδομαδες απουσιας μου και της απουσιας του δευτερου μερος του christmas gold dust ειναι πολυ πιο απλη..ας τα παρω απο την αρχη...σαββατο πρωι 1/1/11 ξημερωματα δηλαδη τι πρωι εφτιαξα μια τσαντα με το λαπτοπ το φλασακι με το ιντερνετ on the go και φωρτωσαμε τις βαλιτσες μας να φυγουμε για δυο εβδομαδες διακοπες...(χτες το βραδυ γυρισα...)Μολις φωρτοσαμε λοιπον τις βαλιτσες στο αυτοκινητο ημουν σιγουρος οτι ειχε μπει και η τσαντα με το λαπτοπ το φλασακι με το ιντερνετ και φυσικα το δευτερο μερος της ιστοριας μου... στην πρωτη λοιπον σταση που καναμε στην λαμια ανακαλυπτω πως η τσαντα ειχε παραμεινει σπιτι...

Ακολουθησε χαμος ανχος δεν ηξερα τι να προτοκανω..σκεφτηκα να βρω καποιο ιντερνετ καφε εστω να σας ενημερωσω οτι θα αργουσε το κεφαλαιο αλλα ηθελα πολλα..εδω το χωριο που πηγαμε δεν ειχε μερος να φαμε θα ειχε και ιντερνετ;

Και δεν ηταν μονο αυτο μεσα στην τσαντα ηταν και το βιβλιο ομορφο σκοταδι ( την προηγουμενη νυχτα ειχα μολις τελειωσει το ομορφα πλασματα) και επειδη η τσαντα εμεινε σπιτι δεν ειχα ουτε βιβλιο..δεν μπορω να πω δυο εβδομαδες ξεκουραστηκα αλλα οσο να ναι δεν ειχα βιβλιο να περασω την ωρα και το χειροτερο ειχα ανχωθει τοσο πολυ που δεν σας ενημερωσα για την απουσια που το εβλεπα και στον υπνο μου και γενικα μπηκε ο χρονος υπεροχα...ελπιζω να μην συνεχισει ετσι ωραια...

Τελος παντων να ευχαριστησω πρωτα ξεχωριστα μια μια την ελινα,την εμιλυ,την ερμιονη,την μαρια, και την ιζζυ για τα τοσο καλα σχολια σας για το πρωτο μερος πραγματικα με ενθαρυνετε τοσο να συνεχισω ....και τωρα που τα κοιταγα χαλαρωσα λιγο απο ολα αυτα που τραβηξα στις διακοπες... τουλαχιστον ακομα δεν ξεκινησα το σχολειο (αφου γυρισα χθες το βραδυ) αρα ειμαι σε χαλαρο ρυθμο....ευχαριστω ξανα...να σας ευχηθω και μεσα απο την καρδια μου πραγματικα καλη χρονια ....
*τωρα αναβενει το δευτερο μερος μολις ειναι ετοιμο θα σας πω....(ελπιζω το αποτελεσμα να σας αποζοιμειωσει twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 691689 )

edit: το δευτερο και τελευταιο μερος της ιστοριας christmas gold dust[ ειναι επιτελους ετοιμο..ευχαριστω και παλι για την κατανοηση για την αργοπορια
θα το βρειτε εδω--->
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2011/01/cristmas-gold-dust.html twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 906998
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 20:59

λοιπον ειναι οτι καλυτερο που εχω διαβασει , οι περιγραφες σου και γενικα ο τροπος γραφης μου προκαλεσε προς το τελος ενα αγχος αλλα ολα τελεια δεν υπαρχουν λογια συγχαρητηρια!
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 15 Ιαν 2011 - 21:08

μολις διαβασα το δευτερο και τελευταιο μερος της χριστουγεννιατικης ιστοριας και μαγευτηκα πως καταφερνεις παντα να μας εντυπωσιαζεις γερασιμε απορω μπραβο σου ηταν μια υπεροχη ιστορια γεματη αγαπη πολυ αγαπη υπεροχα μερη τελειες περιγραφες αποφασιστηκες αλλα πολυ σωστες αποφασεις και φυσικα τελεια πλασμενους χαρακτηρες. δεν εχω λογια το λεμονι ηταν πολυ τρυφερο και ρομαντικο αν και λυπηθηκα λιγο την μπελλα καθως σκεφτοταν συνεχεια οτι ο εντι θα φυγει και δεν θα τον ξανα δει ποτε...αλλη μια υπεροχη δημιουργια εφτασε στο τελος της και μπορω να ομολογησω οτι θελω και αλλη συνεχεια αν και ξερω πως αυτο δεν θα γινει μα ηταν καταπληκτικη πως να μην θελω συνεχεια...???συγχαρητηρια γερασιμε μπραβο σου....συγνωμη αν γινομαι κουραστικη αλλα εχεις παρα πολυ καιρο να βαλεις καινουργιο κεφαλαιο στοχευοντας τα αστερια και πραγματικα λατρευω αυτη την ιστορια ανυπομονω για την συνεχεια και επειδη ξερω οτι ρωταω συνεχεια συγνωμη αν σε κουραζω αλλα ποτε θα μπει???ανυπομονουμε.... Embarassed Embarassed
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 11:29

Τι να πω; Αυτη η ιστορια ειναι απο τις πιο αγαπημενες μου, η καλυτερη. Καταρχας καταφερνεις να μας κρατας σε αγωνια απο την αρχη μεχρι το τελος. Στην αρχη με το αμα η Μπελλα θα συναντησει τον Εντουαρντ και μετα με το αμα θα τον αφησει να φυγει ετσι απλα. Πιστευω πως η τελικη αποφαση της Μπελλας ηταν το αποκορυφωμα μαζι με το φιλι στο τελος. Οσο για το λεμονι... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 185649 Δεν εχω λογια.... Εκανες την στιγμη τοσο ρομαντικη, ετσι οπως θα επρεπε να ειναι... Δεν ηταν χυδαιο ουτε για ενα δευτερολεπτο και σε συνχαιρω για αυτο. Απο προσωπικη πειρα ξερω πως το να περιγραφεις μια τετοια σκηνη, αναμεσα σε δυο προσωπα που αγαπιουνται δεν ειναι σε καμια περιπτωση κατι ευκολο η απλο...
Τελος... Επλασες τους χαρακτηρες τοσο μοναδικα, αφηνοντας μας με μια γλυκια γευση στο τελος της συγκεκριμμενης ιστορια. Ενα μονο μπορω να πω τωρα: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 6512 Περιμενω με αγωνια συνεχεια και στις υπολοιπες ιστοριες σου twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 906998
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 14:53

Γεράσιμε πού είσαι τόσο καιρό??? Εξωγήινοι δεν σε απήγαγαν, δεν μετακόμισες για πάντα στο Β.Πόλο και δεν αποκλείστηκες εξαιτίας του χιονιού! Είσαι απίστευτος! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 403120

Πρώτα-πρώτα, μην στεναχωριέσαι καθόλου που άργησες να ποστάρεις τη συνέχεια της ιστορίας σου, διότι για μας ειναι το ίδιο! Και πάλι ΦΥΣΙΚΑ τη διαβάσαμε αλλά και πάλι θα σου πούμε τα ίδια λόγια που θα λέγαμε και τότε! ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΩ!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 835489 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 835489

twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 480860 Ήταν ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κεφάλαιο! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917 Τα κορίτσια από πάνω, με έχουν καλύψει εντελώς! Για ποιο πράγμα να πρωτοπώ? Για τις εξαιρετικές περιγραφές, τη μοναδική απόδοση των συναισθημάτων, την ξεχωριστή πλοκή??? twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 474941
Όλα είναι ένα κι ένα! Λάτρεψα την Μπέλα που είναι αποφασιστική και δυναμική εδώ και μπροστά στον έρωτα θυσιάζει τα πάντα! Θα μεταφέρει τις σπουδές της στη Ν.Υόρκη!
Μπράβο Γεράσιμε! Δεν έχω κατι άλλο να πω! Συγχαρητήρια!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442
Ανυπομονω κι εγώ για τις συνέχειες των υπόλοιπων ιστοριών σου!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 174341 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 174341 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 174341
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 22:18

Να πω αρχικα ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω πραγματικα τα σχολια σας μου φτιαχνουν την διαθεση...

Ελινα πραγματικα ενα μεγαλο ευχαριστω γαι το σχολιο σου. Ευχομουν να ακουσω κατι τετοιο για το φιναλε ας πουμε της ιστοριας γιατι πραγματικα δυσκολευτηκα απιστευτα να επιτυχω το ανχος που ενιωθε η μπελλα εκεινη την στιγμη χωρις παραλληλα να ξεφυγω απο το κυριο μερος της σκηνς που ηταν η αποφαση της μπελλα και εντωμεταξυ να μεταφερω ολο αυτο στον αναγνωστη... Ξανα ευχαριστω...twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442

Μαρια λατρευω πραγματικα να διαβαζω τα σχολια σου γιατι εκτος του οτι αναλυουν την καθε λεπτομερεια της ιστοριας εχουν και καθε φορα κατι να μου προσφερουν...Το ευχαριστω για αλλη μια φορα ειναι λιγο, δεν θελω να επαναλαμβανομαι γιατι αν λεω καθε φορα τα ιδια θα νομιζεται στο τελος οτι σας δουλευω... Razz

Οσο για την συνεχεια πραγματικα παροτι εχω ενα χαλαρο πλανο στο μυαλο μου για το πως θα μπορουσαν αν συνεχισουν οι ηρωες δεν ξερω ακομη αν θα υπαρξει συνεχεια.Ισως να γραψω μια για την ημερα του αγιου βαλεντινου αν και εχω αρχισει ηδη ενα oneshot που μαλλον θα το βαλω τοτε. Μπορει ομως το συκεκριμενο oneshot να αργησει και να μπει αργοτερα γιατι εχω ηδη ενα πλανο στο μυαλο μου για το πως θα συνεχισω και οταν το εφτιαξα αυτη η ιστορια δεν υπηρχε ακομη...Ξεφυγα παλι tongue

Και οσο γιατην συνεχεια στο στοχευοντας στα αστερια που εχει αργησει πολυ ομολογουμενως εχω να βαλω συνεχεια απο αρχες νοεμβρη Shocked δεν θα ργησει πολυ ακομη... θα βαλω μαλλον μεχρι την τεταρτη το πρωτο κεφαλαιο του sapphire moon που ειναι μια ιστορια πολλα υποσχομενη εχει καομη πολλα να προσφερει και ουσιαστικα ουτε καν αρχισε και επειτα θα συνεχισω μερι την κυριακη που μας ερχεται με στοχευοντας τα αστερια twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 6512

Το ποτε ακριβως θα μπει το πρωτο κεφαλαιο δεν ξερω γιατι παροτι ειναι ετοιμο θελω πρωτα να βρεθω σε ενα καλο δρομο με το εκτο κεφαλαιο στο Σ.Τ.Α που εχω ηδη ετοιμο το σκελετο και μενει να γραφουν μονο καποια κομματια απο την αρχη και να το τελειωποιησω καθως πεισης να κανω ολικη ανανεωση στο blog ( να τελεισωσω κιολας -αν και ακομα εχει πολυ δρομο- την διωρθωση του palazzo dei priori να φυγουν δηλαδη οι παυλες και ολες αυτες οι τελειες κ.α) τελος παντων ευχαριστω ξανα για το σχολιο σου και ελπιζω να απαντησα αναλυτικα τις ερωτησεις σου γιατι ξεφυγα λιγο... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 906998

Εμιλυ μου δεν μπορω να πω αρκετα για να ευχαριστησω για το σχολιο σου οποτε θα παραμεινω για αλλη μια φορα αναγκαστικα στο απλο ευχαριστω...Ηλπιζα το λεμονι να μην βγει χυδαιο γιατι ειναι το δευτερο που γραφω και το πρωτο συγκριτικα ηταν πολυ πιο ευκολο...Η συνεχεια των ιστοριων οπως αναλυσα στις παραπανω εικοσι σελιδες lol! δεν αργει..Τελος παντων ξανα ευχαριστω... huggie kiss twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 577643 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 906998

Και last but not least (εχω ξεφυγει εντελως... Razz ) ερμιονη μου πραγματικα για αλλη μια φορα εγραψες..εχεις το χαρισμα εκτος απο το να γραφεις μοναδικες ιστοριες ( τις οποιες εχω παραμελησει και εχω αρκετη αγωνια για να δω τι θα γινει...μολις βρω χρονο το υποσχομαι...εχω υποσχεθει και στην μαρια να διαβασω τις ιστοριες της αλλα ακομα και εκει συγχωρηστε με δεν εχω καθολου χρονο....) να γραφεις και μοναδικα σχολια...
Τι να πω απο το επικο θα καταρευσω twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 835489 μεχρι και την αναλυση της ιστοριας σε ευχαριστω...

Καταρχας να πω πως ειχα μεγαλο ανγχος για την αργοπορια και βλεπω οι ευχες μου επιασαν τοπο... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 274215 ( lol! ) δεν θα σας πειραξε...ενα εξτρα ευχαριστω για την κατανοηση....
Χαιρομαι που σου αρεσε το τελος γιατι αρχικα φοβηθηκα οτι στην προσπαθεια μου να το κανω χαρουμενο ( χριστουγεννιατικη ιστορια ειναι) οτι θα γινοταν υπερβολικο...

Και επειδη βλεπω οτι και εσεις ανυπομονειτε να διβασετε τις συνεχειες οπως και εγω να τις γραψω θα ταξινομησω τον χρονο μου καλυτερα τωρα που ακομα δεν αρχισαν ευτυχως τα διαγωνισματα ωστε να γραψω αρκετα...

Ξανα ευχαριστω ερμιονη και φυσικα ενα μεγαλο μεγαλο μεγαλο ευχαριστω σε ολους...(Συγγνωμη για το παραληρισμο-δεν ειμαι καν σιγουρος οτι λεγεται ετσι... tongue )

*Α και γιατι παλι παραλιγο να το ξεχασω η ιστορια αυτη απο την αρχη μεχρι το τελος ειναι αφερωμενη στου αναγνωστες μου και ιδιαιτερα στην Εμιλυ,Ερμιονη και Μαρια καθως και στην Μαρινα (lizzy cullen) που παροτι ξερω ποσο λιγο χρονο εχει για να διαβαζει φανφικ παντα με στηριζει...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!*
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤρι 18 Ιαν 2011 - 11:21

twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 206202 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 206202 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 206202 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 206202 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 206202 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 206202 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 206202
δεν έχω λόγια ήταν απλά τέλειο twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 201917
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 19 Ιαν 2011 - 23:02

Ευχαριστω πολυ χρυσανθη μου χαιρομαι που σου αρεσε... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 22 34442

Λοιπον με το εκτο κεφαλαιο προχωραω και μπορει τελικα να το βαλω πρωτα για να επανελθω λιγο στο Σ.Τ.Α που εχω παραμελησει, και επειτα να βαλω το πρωτο κεφαλαιο του sapphire moon μια ιστορια που υπερλατρευω και ακομη εχετε μολις γευτει λιγο απο την αρχη της...

Προφανως ομως δεν θα βαλω κατι ακομη μεχρι να τελειωσω με την ανανεωση του blog που εχει μεινει πισω...

twilightFOREVER's blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 22 από 26Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: