Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

twilightFOREVER's blog

Πήγαινε κάτω 
+36
marina forever
xrysanthi
annia
ROBELINA
Stella Sunlight
mR.Geo
el.vampire
i love edward 2
LadyTaniaXd
despina aek
dimitra_80
peby
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1
Emy+Robert
Zafrina
LaDy_SoVeReigN
pegulini
athina
sandra21
$ofi@ + Edward
mpellanti21
LITSA0089
evaki
Ms Cullen
Bella07
Jane Volturi
ed<3
Nemesis Of Bellin
ntinaki
di1996
twilightsagaddicted
Lizzy Cullen
Mrs.Christina
izzy cullen
Niki Patt
twilightFOREVER
40 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 20 Οκτ 2010 - 17:04

Λοιπον σημερα θα ανεβασω κατα το βραδακυ το πολυ κατα τις δεκα (θελω να πιστευω) το τεταρτο κεφαλαιο....(!)

Ακομα οπως λεω και παραπανω η μινι ιστορια η βενετια στο σεληνοφως θα ανεβει μαζι με το περιοδικο οποτε προς το παρων αναμενουμε....

PS.το τεταρτο κεφαλαιο ειναι και δωρο για εσας για την γιορτη μου (ναι σημερα ειναι!!!) να μην σας κερασω ενα κεφαλαιο; twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 577643
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius
Τόπος : Camp Half Blood
Αριθμός μηνυμάτων : 5908
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠεμ 21 Οκτ 2010 - 21:25

Χθες ολη μερα ημουν εκτος σπιτιου και δεν καταφερω να μπω να ευχηθω!!! Χρονια πολλά βρι!!!

Τελικά τι εγινε με το κεφαλαιο???
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠεμ 21 Οκτ 2010 - 21:44

Μαρινουλα μου συγνωμη αλλα τελικα δεν ημουν σπιτι να το βαλω πηγαμε για να γιορτασουμε την γιορτη μου στα friday's και σημερα ειχα πολυ δυσκολη μερα και τωρα μπηκα σε κανα μισαωρακι μια ωρα το πολυ θα το ανεβασω...(θελω να διωρθωσω κατι γυρω στην μεση αν και ειμαι πολυ περηφανος για αυτο το κεφαλαιο γιατι εντελως τυχαια επλασα τον πιο τελειο ηρωα που εχω πλασει ποτε και στα δυο φανφικ μου....ανοιπομονω να τον διαβασετε.... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 34442 )
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠεμ 21 Οκτ 2010 - 21:58

Οκ σε αφηνω στην ησηχια σου γιατι ανυπομονω να το διαβασω!!!! Κατι μου λεει οτι θα ειναι τελειο.

Σπόιλερ:
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠεμ 21 Οκτ 2010 - 23:39

Λοιπον οριστε και το τεταρτο κεφαλαιο λιγο αργοπορημενο αλλα τουλαχιστον ελπιζω να σας αρεσει..δεν ειναι και τεραστιο (λιγο κακο αυτο μονο πεντε σελιδες word αλλα τα ατιμα τα μαθηματα-μαρινα σε καταλαβενω- τα χαλανε ολα...το επομενο που θα ειναι και το τελευτεο με την αλις εξι χρονων -απο το εξι και μετα θα γινει δεκανεα θα δειτε- θα ειναι μεγαλυτερο..)
κλεινει η παρενθεση και συνεχιζω αυτο το κεφαλαιο εχει τον καλυτερο-αγαπημενο χαρακτηρα που εχω πλασει ποτε... τον ανδρα με τα γαλανα ματια..αρχικα θα επεζε μικρο ρολο αλλα με μαγεψε τοσο πολυ που δεν ηθελα να σταματησω να γραφω για αυτον οποτε θα τον ξαναεμφανισω...

τελος παντων ελπιζω να σας αρεσει το κεφαλαιο( twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 691689 ) μπορειτε να το βρειτε εδω
--> http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/10/blog-post_21.html kiss
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Τάρταρα
Αριθμός μηνυμάτων : 690
Registration date : 05/07/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠεμ 21 Οκτ 2010 - 23:59

Ελα βρε....ειχες την γιορτη σου????????Χρονια πολλααααα!!!Να εισαι παντα γερος να μας γραφεις τετοια φανφικ!!!!!!!!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 620541 Smile huggie twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 274215

Axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Παρω πολυ ωραιο!!!!!!!!!!!!!Την καημενη την αλις.....αυτο δεν ηταν ασυλο αυτο ηταν και εγω δεν ξερω τι!!!!!!Δωματια χωρις παραθυρα......????Ο παναγια μου!!!!!!Μπραβο....Παρα πολυ ωραιοοοοοοοο kiss twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 98735 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 174341 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 620541

Αντε περιμενω πως και πως το " Βενετια στο σεληνοφως!" twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 4947 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 274215 kiss
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 22 Οκτ 2010 - 20:42

Σαντρα μου αλεξουκο μου.....σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για τα καλα σου λογια ειχα αγωνια για αυτο το κεφαλαιο δνε ξερ γιατι ισως γιατι χθες που το ανεβασα ηταν ατυχη μερα....

Ακομα δεν εχεις δει τιποτα ανα κανεις μια γρηγορη αναζητηση στο google θα δεις οτι αυτο το ασυλο ειναι υπαρκτο και εκλεισε το σαραντα νομιζω λογο κακης διαγωγης των ιδιοδκτητων ηα κατι πραομοιο τελος παντων εκλεισε για αδιευκρινιστο λογο ....εκει στηριχτηκα και εγραψα για αυτο το ασυλο...

Τελος παντων σε ευχαριστω και παλι πολυ πολυ.... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 34442 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 577643

PS. Μαρινακι μου ειδα το σχολιο που μου εκανες στο blog παω να το απαντησω και θα σου παντησω αργοτερα και εδω... huggie kiss
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 22 Οκτ 2010 - 21:26

ΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σε κολλησε και ο Τζεο να με λες αλεξουκο?????????? Shocked
αχαχαχαχαχα δεν εχω προβλημα!!!Βγαλε οτι χαιδευτικο θες!! Smile
Υπαρχει στα αληθεια αυτο το ασυλο?????ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,ποιος θα εστελνε εκει το παιδι του??????? Shocked Shocked Shocked twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 558691
Τι να πω??
Μην υποτιμας τον εαυτο σου!!!!Γραφεις υπεροχα και το ξερειςςςςςς!!!!!!!!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 98735 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 382268 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 620541 Smile Smile kiss twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 6512
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΠαρ 22 Οκτ 2010 - 21:50

Χιχι ναι με κολησε....

Σ ευχαριστω και παλι προσπαθω να εχω υψηλη αυτοεκτιμηση αλλα αν η μερα εχει παει ολη στραβα δεν τα κατεφρνω...σημερα καπως καλυτερα ηταν...

Και ναι αρχικα ηταν πολυ καλο αλλα μετα τον θανατο του ιδιωκτητη το κρατησαν η γυναικα με τα παιδια του και αρχισε η παρακμη....
sandra21
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
sandra21

Θηλυκό Λέων

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 23 Οκτ 2010 - 13:37

Mπρρρρρ ανατριχιασα.......

Αντε περιμενω πως και πως το "Βενετια στο σεληνοφως,,,,"Ετσι δεν λεγεται????????????????????????????????????????????????????????????????????
Lizzy Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Lizzy Cullen

Θηλυκό Sagittarius

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 23 Οκτ 2010 - 21:02

Αααα εκανα σχολιο μονο στο μπλογκ γιατι δεν ημουν σε αρκετα καλη κατασταση να το αναλυσω εδω. Το λατρεψα!!!!

Οντως υπαρκτο ασυλο???? Οι περιγραφες σου, του χωρου, ειναι αληθινες ή εσυ τις σκεφτηκες???
Παντως ηταν πολύ αληθινες και ζωντανες......πώς κανουμε στην λογοτεχνια που λεμε σχηματα λογου: εικονα, μεταφορα, παρομοιωση, ποιητικες λεξεις και ουτε καθεξης....ε τα βρισκω ολα αυτα στο κειμενο σου. (και, οχι, δεν ειμαι της θεωρητικης....). Ειναι σαν κειμενο κανονικο συγγραφεα. Για μενα τουλαχιστον!!!!

di1996
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
di1996

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;)
Αριθμός μηνυμάτων : 1253
Registration date : 09/02/2010

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 24 Οκτ 2010 - 0:02

εαν και δεν εχω σχολιασει ποτε Embarassed αυτο δεν συμαινει πως δεν διαβαζω τα φανφικ σου, γεράσημε! ή οτι δεν έχω ξετρελαθεί! ειναι φοβερα και μου αρέσουν πολυ πολυ πολυ!!!!! twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 868134
λυπον, εγω εχω να πω οτι λυπάμε πολύ την Άλις Crying or Very sad ! Και πως ανυπομονώ για την συνέχεια!! kiss
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 25 Οκτ 2010 - 15:45

Λοιπον σαντρα μου αρχικα να ξεκινησω απο εσενα λοιπον η βενετια στο σεληνοφως ετσι την λενε θα βγει πολυ συντομα...απλα ουτε εγω ξερω ποτε μεσα στος δυο επομενες εβδομαδες? ελπιζω...επειδη θα βγει μαζι με το περιοδικο του φορουμ(το πρωτο κομματι στο περιοδικο και ολοκληρη στο blog μου) δεν εξαρταται απο εμενα για το ποτε θα βγει...την εχω ηδη κανει προσχεδιο στο blog ενα κλικ του ποντικιου μακρια ειναι απο το να διμοσιευετει...

μαρινα σε αφηνω σε λιγο γιατι εχω πολλα να σου πω... huggie

δημητρα μου το ξερω οτι την διαβαζεις μου το λες και εγω διαβαζω καποια φανφικ απλα δεν σχολιαζω για διφοορυς δικους μου λογους (δεν θελω δεν εχω τι ναπω δεν εχω χρονο κλπ...)οποτε σε υπερευχαριστω... huggie huggie

Και μαρινακι μου το ειδα το σχολιο σου το παραθετω εδω οπως και την απαντηση που σου εδωσα...

Marina είπε...
Πολύ συγκινητικο!!! Προς το τέλος η απελπισία της και η αγανάκτηση.... σου την μεταδιδει τοσο ωραια....

Αυτος ο μυστηριωδης αντρας ειναι νεαρος?? δηλαδη απο 20-34 ή απο 35 και πάνω??? *flush* Ωραια περιγραφη των ματιων του. Χρησιμοποιεις πολύ ωραια τα σχηματα λογου. Μπραβο βρι!!!

Γραφεις πολύ ωραια!!

gerry είπε...
Λοιπον μαρινακι μου καταρχας ενα τεραστιο ευχαριστω και πιο αναλυτικα(που λενε και στο καιρο.)

ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
καταρχας ειχα τεραστιο ανχος για αυτο το κεφαλαιο μπορει επειδη μου βγηκε μικρο μπορει επειδη χθες ηταν ατυχη μερα τι να πω.

Ο αντρας αυτος ειναι γυρω στα 28 εκει.Δεν ξερω με εντυπωσιασε τοσο που θα τον ξαναεμφανισω σε μια αργοτερη λιγο τραγικη σκηνη χμμ...

Και παλι ευχαριστω μαρινακι μου...*bighug*

Λοιπον αυτη ηταν η απαντηση μου να σου πω και απο εδω ενα γιγαντιο ευχαριστω...

το ασυλο ειναι υπαρκτο εκλεισε για ανεξηγητους λογους πιθανον επειδη υπολητουργουσε..οι περιγραφες ειναι απο πληροφοριες που βρηκα αλλα και φωτογραφιες αν και οταν λειτουργουσε και οχι οπως τα τελευτεα χρονια του που υπολειτουργουσε θα υπηρχαν σε ολα τα δωματια κερια λαμπες κλπ και θα ηταν πιο περιποιημενο...απλα μετα τον θανατο του υδρητη η γυναικα του που το κρατησε με τα παιδια του το εφεραν σε απαισια κατασταση ισως οχι τοσο απαισια οσο την περιγραφω σε αυτα που λεω υπαρχει το στοιχειο του φανταστικου αλλα σιγουρα ηταν ασχημες συνθηκες...

Αυτα...σας ευχαριστω πραγματικα απο την καρδια μου και τις τρεις... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 34442 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 577643 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 868134
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 30 Οκτ 2010 - 12:24

Λοιπον αρχικα συγνωμη για το διπλο ποστ απλα θελω να σας κανω μια μικρη ανακοινωσουλα...

Λοιπον το πεμπτο κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια θα ανεβει κατα πασα πιθανοτητα στην εβδομαδα απλα επειδη γραφω και αρχαια και ιστορια (wish me good luck...) μπορει να αργησει λιγο...

Ακομα αυτον τον καιρο επειδη οπου να ναι θα ανεβει και η ιστορια η βενετια στο σεληνοφως(θελω να ελπιζω αντε αυτο το περιοδικο χριστουγεννιατικο τευχος εγινε... lol! ) ασχολουμε και με αυτην την κανω ακομα πιο ομορφη....

Και τελος και μια μικρη εκπληξη σκεφτομαι καπου στον μηνα να αρχισω και ενα καινουργιο φανφικ..ακομα ειναι νωρις και δεν υποσχομαι τιποτα απλα επειδη εχω τρεις ιδεες στο μυαλο μου (καποια στιγμη και οι τρεις θα γινουν φανφικ ) απλα πρεπει να ξεκινησω σιγα σιγα με μια...αφηνω ακομα λιγο καιρο να προχωρησει το στοχευοντας τα αστερια να φτασει εβδομο κεφαλαιο εκει.. και μετα αρχιζω και με την καινουργια...

Οποτε στον μηνα νοεμρβρη να περιμενετε σιγουρα την βενετια στο σεληνοφως την συνεχεια η μαλλον της συνεχειες στο στοχευοντας τα αστερια και ισως το καινουργιο φανφικ....(περρισσοτερες πληροφοριες συντομα...)kiss

Α και να πω και ενα μεγαλο μεγαλο ευχαριστω σε οσους με στηριζουν εσεις εισται η αιτια που συνεχιζω και με καινουργια φανφικ και εχω λατρεψει τοσο πολυ αυτην την ενασχοληση...ευχαριστω παιδια...twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 34442 huggie
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 30 Οκτ 2010 - 12:32

Θα περιμενουμε ολοι με αγωνια Γερασιμε twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 34442 Οσο για τα διαγωνισματα σου καλη τυχη kiss
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : N.Λεσβου
Αριθμός μηνυμάτων : 1266
Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 30 Οκτ 2010 - 15:50

λοιπον δεν εχω σχολιασει ποτε εδω αλλα διαβασα την προηγουμενη ιστορια σου ολη μονοκοπανια μου αρεσε τοσο μα τοσο πολυ ηταν υπεροχη η τροπη και οι σκηνες μαχης φοβερες....οσον αφορα για την καινουργια ιστορια με την αλις με εχει συγκινησει τοσο πολυ πως καταφερεσ και σκεφτηκεσ ετσι την ιστορια της αλις απο μια τοσο ιδιαιτερη οπτικη γωνια ηταν καταπληκτικο...οι χαρακτηρες σου φαινονται πολυ καθαρα μεσα απο τα συναισθηματα τους τα οποια τα παρουσιαζεις πολυ καθαρα πραγματικα την λυπηθηκα την αλις.......τωρα διαβασα οτι ηταν αληθινο μερος εκει που πηγαν την αλις και οτι ειδες φωτο δεν ειχε στ αληθεια καθολου παραθυρα και ηταν τοσο αποπνικτηκα και βρομικα...???ανυπομονουμε για το επομενο κεφαλαιο εγω προσωπικα πως και πως....α και καλη τυχη στα διαγωνισματα σου μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα
el.vampire
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 11
Registration date : 29/10/2010

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 30 Οκτ 2010 - 18:33

re paidia m e3igei kaneis giati lipaste tin alis?twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 ImagesCATUZRTV
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΣαβ 30 Οκτ 2010 - 20:02

γιατι ειναι ενας παρα πολυ τραγικος χαρακτηρας εκεινη την εποχη και σε τετοια ηλικια δεν ηταν ευκολο να αποχωριστεις την οικογενεια σου και φαινεται οτι ειχε πολυ καλη σχεση και με την αδερφη της και με την μητερα της αρα ηταν πολυ πιο δυσκολη για εκεινη αν σκεφτεις οτι πηγε σε ενα ιδρυμα που οχι μονο δεν θα την φροντιζουν αλλα θα περασει πολλες ασχημες καταστασεις ειναι για να την λυπασαι την καημενη...γιατι εκεινη την εποχη εβαζαν πανω απο ολα την τιμη και την υποληψη και εφοσοσν την θεωρουσαν τρελη επρεπε να την απομακρυνουν απο κοντα τους...............
el.vampire
Twilight Human
Twilight Human

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 11
Registration date : 29/10/2010

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 31 Οκτ 2010 - 11:51

mmmm...twra tin lipame kai egw!!SadSadSad

Edit by Eρη:Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις ελληνικους χαρακτηρες.Τα greekglish απαγορευονται!Ειναι βασικος κανονας του φορουμ μας.Επομενα ποστ θα διαγραφουν!!
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΚυρ 31 Οκτ 2010 - 22:18

Εμιλυ μου πραγματικα σε ευχαριστω πολυ... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 34442

Και Μαρια(ετσι δεν σε λενε δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω καπου το πηρε το αυτι μου...) χαιρομαι πραγματικα πολυ με τοσο καλα λογια που με λες σε ευχαριστω παρα πολυ...Εχεις καταλαβει την ιστορια στοχευοντας τα αστερια τελεια και ναι θα συμφωνησω μαζι σου η αλις πραγματι περναει πολλα και θα περασει...

Σ' ευχαροστω και παλι πολυ πολυ... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 34442 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 577643 huggie

Ακομα να σας πω οτι χθες ανακοινωσε η bella marie p οτι το περιοδικο του φορουμ μας (που θα περιεχει το πρωτο κομματι της ιστοριας η βενετια στο σεληνοφως) θα βγει την ερχομενη εβδομαδα κατα 99%..οποτε την επομενη εβδομαδα μολις βγει το περιοδικο θα μπορειτε να απολαυσετε ολοκληρη την μινι ιστορια στο blog μου..

PS. Εμιλυ και μαρια (?) σας ευχαριστω πολυ για την ευχη (καλη επιτυχια στα διαγωνισματα) ελπιζω να τα παω τελεια... kiss

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΔευ 1 Νοε 2010 - 20:23

Ανυπομονω να την διαβασω Wink Ειμαι εκατο τοις εκατο σιγουρη πως θα την λατρεψω και αυτην οπως και τις προηγουμενες twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 34442

Υ.Γ Ξεχασα να αναφερω στα προηγουμενα ποστ μου πως ο τιτλος -βενετια στο σεληνοφως- ειναι υπεροχος twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 201917
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 2 Νοε 2010 - 13:15

Σε ευχαριστω και παλι εμιλυ μου... huggie

Α να πω επισης να μην το ξεχασω τελικα διαλεξα πια απο τις τρεις ιδεες που ειχα στο μυαλο μου θα υλοποιησω πρωτη και ξεκινησα επισιμα ( lol! ) την προετοιμασια οποτε μαλλον αρχες δεκεμβρη θα αρχισω και το καινουργιο φανφικ....περισσοτερες πληροφοριες πολυ συντομα... Wink

ps. Αυτην την εβδομαδα πιθανοτατα δεν θα εχει κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια (τα δγωνισματα φτενε..) αλλα επειδη κατα 99% θα ανεβει η ιστορια η βενετια στο σεληνοφως θα σας αποζιμοιωσει πιστευω...
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤρι 2 Νοε 2010 - 16:56

δεν πειραζει που δεν θα εχουμε ιστορια μην ανησυχεις καταλαβαινουμε οτι εχεις και αλλες υποχρεωσεις και οντως ο τιτλος της ιστοριας ειναι υπεροχος.....και περιμενουμε με ανυπομονησια την ιστορια εχω μια απορια αληθεια εισαι twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 21223 ή twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 320199 γιατι πραγματικα μεσα απο την προηγουμενη ιστορια σου μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια καθως μεσα σε ολη την ιστορια ελειπε ο εντι και ηταν ο τζεικ κοντα στην μπελλα αλλα στο τελος εγινε η ανατροπη και ο εντι αποδειχτηκε ζωντανος σορυ για την περιεργεια μου.......αν θες απαντας twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 876749
Σπόιλερ:
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 21:21

Σε ευχαριστω και παλι Μαρια μου... huggie θα προσπαθησω να κανω γρηγορα εχω καιρο να βαλω απλα ασχολουμε και με το καινουργιο φανφικ και δεν προλαβαινω...

Λοιπον οχι δεν γινεσε καθολου αδιακριτη οποτε βεβεως και να σου πω τι να με πειραζει... twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 34442

Ειμαι team edward twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 21223 δαγκωτο απλα απο την αλλη δεν ειμαι και σε στυλ twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 474260 ειμαι καπου στην μεση δηλαδη απο την μια λεω ενοειτε team edward αυτος ειναι για την μπελλα οταν την φιλησε στην εκλειψη ο τζεικομπ εβαλα τα κλαματα σχεδον φωναζα οχι στεφενι με τον εντουαρντ τεριαζειlol!

Αλλα απο την αλλη δεν συχενομαι τον τζεικομπ η στεφενι τον επλασε εξαλου λατρευω ολους τους χαρακτηρες τις απλα θεωρω οτι ο εντουαρντ ειναι για την μπελλα...ο τζεικομπ για την ρενεσμι...

Ακριβως επειδη μεχρι τωρα ουτε στο palazzo dei priori ουτε στο στοχευοντας τα αστερια ειχα οσο εντουαρντ ηθελα και ειναι ενας χαρακτηρας που λατρευω να γραφω για αυτον στο καινουργιο μου φανφικ που ετοιμαζω θα εχω και πολυ δηλαδη παρα πολυ εντουαρντ και ρενεσμι και μπελλα ενοειτε αλλα και τζεικομπ...ακομα δεν μπορω να σας πω περισσοτερα αλλα πολυ συντομα θα σας πω.. Wink

Σπόιλερ:
i love edward 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: twilightFOREVER's blog   twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 21:35

ναι το ξερω και εγω χαρηκα πολυ για την γνωριμια χαιρομαι που η καινουργια ιστορια θα εχει εντουαρντ και που εισαι και twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 21223 εγω δεν χρειαζεται να το διευκρινισω το ονομα μου τα λεει ολα.......να ρωτησω και κατι αλλο ο ανθρωπος που βλεπει στα οραματα της η αλις ειναι ο εντουαρντ???? twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 876749 twilightFOREVER's blog - Σελίδα 18 34442

twilightFOREVER's blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 18 από 26Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Geo's Blog!
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Stella's blog.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: