| twilightFOREVER's blog | |
|
+36marina forever xrysanthi annia ROBELINA Stella Sunlight mR.Geo el.vampire i love edward 2 LadyTaniaXd despina aek dimitra_80 peby ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Emy+Robert Zafrina LaDy_SoVeReigN pegulini athina sandra21 $ofi@ + Edward mpellanti21 LITSA0089 evaki Ms Cullen Bella07 Jane Volturi ed<3 Nemesis Of Bellin ntinaki di1996 twilightsagaddicted Lizzy Cullen Mrs.Christina izzy cullen Niki Patt twilightFOREVER 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Δευ 4 Οκτ 2010 - 15:57 | |
| Σας ευχαριστω πολυ πολυ ελπιζω πραγματικα να σας αρεσει τοσο η ιστορια η βενετια στο σεληνοφως οσο και το τριτο κεφαλαιο απο την ιστορια στοχευοντας τα αστερια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 6 Οκτ 2010 - 23:16 | |
| Mολις ανεβασα το τριτο κεφαλαιο στο φανφικ στοχευοντας τα αστερια θα το βρειτε εδω : http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/10/blog-post.htmlδεν μπορω να πω πολλα για αυτο το κεφαλαιο καθως το τελειωσα μολις πριν απο πεντε λεπτα και ειμαι ακομα συναισθηματικα φορτισμενος..με συγκινησε και νομιζω το αγαπησα για καθε τι που περιεχει ειτε ειναι λυπητερο ειτε οχι..ελπιζω να σας αρεσει και εσας το ιδιο... τα σχολια σας ειναι απαραιτητα για να συνεχισω γεματος απο την θετικη ενργεια που μου δινετε... | |
|
| |
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 6 Οκτ 2010 - 23:28 | |
| Τα λόγια του ήταν «Άλις στόχευε τα αστέρια.» Υπέροχο!!!Μπράβο!!!Ήταν πάρα πολύ ωραίο αυτό το κεφάλαιο. Και η παραπάνω πρόταση ήταν το αγαπημένο μου σημείο και έπαιζε και το αγαπημένο μου τραγούδι (Heavy in Your Arms) τι άλλο θέλω!! Μπράβο Γεράσιμε!! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 0:38 | |
| Πωπω κλαμα.....με συγκινουν αυτες οι ιστοριες. Ενω δεν εχω χασει κανεναν δικο μου, οι αποχωρισμοι/θανατοι παιδιων-γονιων και αναμεσα σε αδερφια με συγκινουν παντα γιατι ερχομαι στην θεση του χαρακτηρα. Να πω οτι στην αρχη χαρηκα και συγκινηθηκα πολύ με την αφιερωση και μετα στην συνεχεια ειδα οτι.....να....να βρε παιδι μου, οσο γραφεις γινεσαι πολύ καλυτερος!!! Θυμαμαι τα πρωτα κεφαλαια του παλατσιο και σιγουρα δεν ηταν τοσο καλογραμμενα. Συνεχισε ετσι Γερασιμακη μου!!!!
Και ξερεις τι παρατηρησα??? οτι ειναι σαν να το εχεις μελετημενο. Εβλεπε οτι θα την παρουν στο ασυλο και θα γνωρισει εκεινον τον βρικολακα και μολις η μαμα της αλλαξε αποφασει δεν εβλεπε τιποτα. Ειναι οπως συμβαινει και μετα την μεταμορφωση. Αν ολο αυτο το σκεφτηκες για να το γραψεις τοτε μπραβο που σκευεσαι τοσο αναλυτικα τα παντα. Θα πας μπροστα!!! Αν σου βγηκε αυθορμητα, ενα μεγαλυτερο μπραβο επειδη ολο αυτο σου βγαινει φυσιολογικα. Δεν συμβαινει κατι τετοιο με ολους.
Πραγματικα στο λεω ειναι απο τα αγαπημενα μου κεφαλαια. Για να μην πω ιστορια!!! Η ιστορια της αλις και η αποδοση της ειναι τοσο......αληθινη και ρεαλιστικη που το χαιρομαι να την διαβαζω. Ειναι σαν να διαβαζω καποιο εξτρα της Μειερ)
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 15:37 | |
| Αχ λιτσακι μου σε ευχαριστω πολυ..αυτη η φραση ειναι και ο τιτλος του φανφικ αρα θα πεξει καπιο ρολο αργοτερα... και μαρινακι μου τι να πω ενα πολυ πολυ πολυ τεραστιο ευχαριστω...και εγω ευτυχως δεν εχω χασει κανεναν δικο μου αλλα ξερω ποσο δυσκολο ειναι και ηταν δυσκολο και για μενα γιατι δνε ηθελα ο πατερας της να βγει ο κακος της υποθεσης που θελει να την κλεισει σε ενα ασυλο γιατι δεν την αγαπαει..την αγαπουσε για αυτο τα εκανε ολα και ηταν πρωτα δυσκολο για εκεινον και μετα για τους αλλους και ηξερε π0ως ηταν η μονη λυση για αυτο επειμενει σε αυτο... επισης εχει απολυτο δικιο διωρθωνω σια σιγα το παλατσο για να το εχω πιο καλο ας πουμε οταν μιλανε να μην εχει παυλα αλλα εισαγωγικα κλπ και διαπιστωνω ποσο πιο απλη και μετρια ηταν η γραφη μου..γιατι τωρα που εχω ξαναγραψει παρομοια καθε κεφαλαιο ειναι και πιο ευκολο γιατι δεν εχω κατι καινουργιο να αντιμετωπισω...για αυτο εχω ανχωθει με την βενετια στο σεληνοφως που εχει λεμονι επειδη δεν εχω ξαναγραψει λεμονι και ειναι η πρωτη φορα.... ακομα αυτο που λες με την αλις στην αρχη την ειχα βαλει να δει το ονειρο με το μικρο δωματιο μετα την συζητηση με την μητερα της αλλα οταν το διαβασα διαπιστωσα οτια φου ολοι εχουν αλλαξει γνωμη ακομα και ο πατερας της ειχε αλλαξει για λιγο δεν γινετε να δει πως ειναι στο ασυλο και οταν το επιμελουμουν για λαθη και τετια το διωρθωσα χωρις να ειμαι ομως σιγουρο πως εκανα καλα για αυτο δεν το αναφρα αλλα για να το λες και εσυ καλα εκανα.... και οσο για το τελευτεο που ειπαις μαρινακι μου με συγκινισες αδερφουλα μου....χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσει τοσο με το σχολιο σου μου εφτιαξες την μερα... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 18:00 | |
| Γερασιμε, ανεβασες κεφαλαιο;;; Παω αμεσως να το διαβασω και επανερχομαι με σχολια. Σορρυ για την καθυστερηση μα τα μαθηματα με απασχολουν πολυ τις τελευταιες μερες... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 18:43 | |
| |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 19:28 | |
| Ναι!! Μας καθηλώνεις!!! Μην γελασεις αλλα......οταν εκατσα να το διαβασω νυσταζα και...ηθελα να ....παω τουαλετα. Και απο την στιγμη που αρχισα μεχρι την καταπληκτικη φραση "στοχευε στα αστερια" ειχε ξεχασει εντελως και τα δυο αυτα (υπνο-τουαλετα), μετα ποσταρα εδω και μετα με πηρε ο υπνος με το λαπτοπ στο κρεβατι.....
^^^ Με ολα αυτα θελω να πω, οτι ο τροπος γραφης σου κραταει τον αναγνωστη καθηλωμενο στο κειμενο. Δεν αποσπαται η προσοχη του και οταν τελειωνει βαραει το χερι )του/της) καπου με εκνευρισμο που τελειωσε και δεν υπάρχει προς το παρον συνεχεια!!!
Και μην ανησυχεις βρι για την βενετια (...κατι....). Για ολα υπάρχει η 1η φορα. Την επομενη φορα θα ειναι καλυτερη και η λεμοναδα!!! | |
|
| |
| |
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 20:36 | |
| γερασιμε με εκανες να κλαιω....... διαβασα και τα τρια κεφαλαια απο τοΣτοχευοντας τα αστερια και εχω βαλαντωσει... την καημενουλα την αλις....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 20:55 | |
| Δεν ειναι καταπληκτικη η ιστορια??? Πες του τα και εσυ γιατι το ειχε παρει απανω του που δεν ειχε "ανταποκριση"
Αν ειναι δυνατον τετοια ιστορια να μην αρεσει σε καποιον και ειδικα σε καποιον που ειναι και twilight fan!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 22:21 | |
| Δεσπινα σε ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια ... Μαρινακι μου πραγματικα με στηριζεις απιστευτα και ναι το παραδεχομαι το ειχα παρει λιγο απανω μου λεω ποπο χαλια θα ειναι η ιστορια μου και απορουσα γιατι εμενα μου αρεσει και δεν αρεσει στους αλλους ευτυχως με την υποστηριξη σου κυριως το ξεπερασα αν και δεν σου κριβω ειχα ανχος πως θα παει αυτο το κεφαλαιο... σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ που με στηριζεις... (σου βαζω και το αγαπημενο μου εμοτικον---> ) ( edit: α και να μην το ξεχασω αυτην την εβδομαδα μαλλον (ελπιζω και θελω να πιστευω) θα ανεβει η ιστορια η βενετια στο σεληνοφως πλεον δεν εξαρταται απο μενα αλλα απο το ποτε θα βγει το περιοδικο εγω ετοιμη την εχω την εχω κανει και προσχεδιο στο blog ενα κουμπι να πατησω και δημοσιευτηκε απλα επειδη θα ανεβει το πρωτο μερος της στο περιοδικο θα περιμενω μεχρι τοτε αν και μπορει να την ανεβασω στο blog μια μερα νωριτερα σαν avant premiere:P εγω παντως την λατρευω ελπιζω να σας αρεσει... μολις μπει αυτη γυρω στην δευτερα θα βαλω και το τεταρτο κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια...α και μαρινακι thanx και παλι | |
|
| |
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 22:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 22:37 | |
| Ελα καλη μου θα στα αναλυσω χθες ανεβασα το τριοτ κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια ..αυτο με την ιταλια το λενε η βενετια στο σεληνοφως κα θα ανεβει μεσα στην εβδομαδα....Μαζι εμ το περιοδικο του φοορυμ δηλαηδ με το περιοδικο θα ανεβει το πρωτο κομματοι και ολη στο blog μου...το τριοτ κεφαλαιο στο σοχετοντας τα αστερι θα το βρει εδω φρεσκο φρεσκο χθες το ανεβασα -------> http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/2010/10/blog-post.html | |
|
| |
LadyTaniaXd New Moon Victim
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 262 Registration date : 23/06/2010
Forks Student Profile Team: Jacob - Renesmee Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 22:51 | |
| Αχ,είναι φοβερό! Θα κάτσω να τα διαβάσω όλα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Πεμ 7 Οκτ 2010 - 22:52 | |
| Αχ σε ευχαριστω πολυ πολυ σουλα μου.... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 8 Οκτ 2010 - 0:16 | |
| Αχ μωρε συγκινηθηκα.......Αν το σκεφτεις λιγο καθε μελος των Καλλεν ειναι βασανισμενο......Η αλις αφησε την οικογενια της απο μικρη λογο το οραματων,η Εσμη εχασε το παιδι της και πηγε να αυτοκτονισει.....ο Εντουαρντ ηταν αρρωστος και απο στιγμη σε στιγμη θα παιθενε......Αχχχχχχχχχχχχ...........μπρβο γερασιμε!!!!!!!!!!Απο τοσο μικρη αρχισε να βλεπει τον Τζασπερ στα ονειρα της?????Χμμμμμμμ.......Πολυ ωραια η ιστορια!!!!!!!!Την καημενη την Αλις......Μακρια απο τους γονεις της....Απο την αλλοι ηταν ελευθερη να κανει οτι θελει και να μην τους εχει ολοι την ωρα πανω απο το κεφαλι της.......ξαφνικα δεν ειναι και τοσο καημενη.........χμμμμμμμμ........και παλυ μπραβο σου Γερασιμε!!!!!Στοχευοντας τα αστερια.................. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Παρ 8 Οκτ 2010 - 15:24 | |
| Αλεξ μου καλη μου σνατρα σε ευχαριστω παρα παρα παρα παρα παρα πολυ για τα καλα σου λογια πραγματικα μου φτιαχενετ την διαθεση και με κανετε να γρφω πιο γρηγορα σας ευχαριστω πολυ παιδια... α και σαντρα μουα υτος που βλεπει στα ονειρα της δεν ειναι οτζαπσερ ειναι καποιος που θα εμφανιστει πολυ πιο νωρις....αυτος ειναι και στο πρωτο κεφαλαιο τον λενε ντανιελ και θα πεξει πολυ σημαντικο ρολο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Σαβ 9 Οκτ 2010 - 17:04 | |
| Χαρα μου να σε υποστηριζω στης ιστοριες σου Γερασιμε!! Τι χαζο που ειμαι φυσικα και ειναι αλλος!!!!!! - Σπόιλερ:
Ισως αυτος που θα την μεταμορφωσει???????Η μηπως αυτος που θα πει να την καψουν ζωντανη????????Αλλα για να της αρεσει μαλλον το πρωτο ειναι!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 10 Οκτ 2010 - 9:49 | |
| Σε ευχαριστω πολυ σαντρα μου...
οχι βρε δεν εισαι χαζο λογικο ειναι που να το ξερεις θα δεις πιο κατω πιος ειναι παντως δεν ειναι ο τζασπερ.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τρι 12 Οκτ 2010 - 21:16 | |
| Παιδια καταρχας συγγνωμη για το διπλο ποστ..και συνεχιζοντας θελω να σας πω οτι δεν εχω ξεχασει την βενετια στο σεληνοφως( την μινι ιστορια που θα ανεβει μαζι με το περιοδικο του φορουμ) απλα πλεον δεν εξαρταται απο εμενα θα βγει την μερα που θα κυκλοφορησει και το περιοδικο του φορουμ μας..η ημερα ακομα δεν εχει οριστικοποιηθει..δειξτε λιγη κατανοηση και συντομα η ιστορια θα ειναι ετοιμη... Ακομα να σας ανακοινωσω οτι αυριο η την πεμπτη αναλογα τον χρονο μου θα ανεβασω και το τεταρτο κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 13 Οκτ 2010 - 17:29 | |
| Ανυπομονω!!! Και για τη Βενετια στο Σεληνοφως και για την συνεχεια στην ιστορια Στοχευοντας στα Αστερια Ειμαι σιγουρη πως θα μας αφησεις για αλλη μια φορα αφωνους |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Τετ 13 Οκτ 2010 - 20:48 | |
| Σε ευχαριστω πολυ πολυ εμιλυ μου....το ελπιζω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 17 Οκτ 2010 - 16:30 | |
| Που ναι βριιιι???
μπαινω και γω ανυπομονα να διαβασω την καινουρια ιστορια, παταω το λινκ για ο μπλιγκ σου, βλεπω την προειδοποιηση και λεω αυτο ειναι "μπηκε" και τελικα δεν το βρηκα.
Καλα οκ φυσικα και καταλαβαινουμε.
Βασικα εγω θα σου ελεγα να αφιερωθεις στο σχολειο γιατι πιστεψε με στο γυμνασιο δεν διαβαζα καθολου αρχαια και τωρα το μετανιωνω!!!! Αλλα δεν μπορω να το πω γιατι ειμαι εθισμενη στις ιστοριες σου!!!!
Τι αλλο??? Μμμ ξαναδιαβασα το τελευταιο κεφαλαιο, στοχευοντας στα αστερια και το μονο που εχω να πω οτι αυτη η φραση (που της λεει ο πατερας της και την εχεις και τιτλο) θα παιξει ρολο και θα ειναι πολύ σημαντικη. Κατι μου λεει οτι κατι θα παιχτει με αυτην την φραση και με τον αλλο βρικολακα. Θα του πει το ιδιο, θα της πει το ιδιο....δεν ξερω. Μου φαινεται σαν ενας τεραστιος γριφος!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: twilightFOREVER's blog Κυρ 17 Οκτ 2010 - 20:48 | |
| Μαρινακι μου δεν φτεω εγω απλα ακομα δεν βγηκε το περιοδικο του φοορυμ μας -αμην και ποτε...- και πρεπει να μπουν παραλληλα αντε στο blog να μπει μια μερα νωριτερα... Τουλαχιστον ετοιμαζω σχεδον ετοιμο το χω δηλαδη το τεταρτο κεφαλαιο στο στοχευοντας τα αστερια και αν εχω χριονο θα ξεκινησω και με το πεμπτο... Αρχαια δεν εχω προβλημα μαθηματικα ομως...... Α και αυτο με το στοχευοντας τα αστερια θα δειτε εχει ακομα πολυ ρολο...... Α (δευτερο α) σε ευχαριστω που με στηριζεις............(τωρα θα ηθελα να πω και αγαπουλα μου αλλα θα παρεξηγηθω....) | |
|
| |
| twilightFOREVER's blog | |
|