Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Emily's Blog Παρ 30 Ιουλ 2010 - 20:48
Συγχαρητήτια Emily!!!! Είναι πολύ ωραία η ιστορία σου και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 31 Ιουλ 2010 - 10:17
Ευχαριστω για τα σχολια κοριτσια Το αλλο κεφαλαιο θα μου παρει λιγο περισσοτερο χρονο για να το ολοκληρωσω αλλα θα προσπαθησω να το τελειωσω οσο πιο γρηγορα μπορω. Η συναντηση παντως δεν θα αργησει
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 5 Αυγ 2010 - 15:22
Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια και συγνωμη για ολη αυτη τη καθυστερηση μα οι φιλες μου επεστρεψαν απο τις διακοπες και εδω και δυο μερες κανουμε σαν τρελες -ψωνια,βολτες κ.α-.
Ας σοβαρευτουμε... Το επομενο κεφαλαιο δεν ξερω ακριβως ποτε θα το ποσταρω αφου το αποτελεσμα που βγηκε απο την αποπειρα μου να γραψω εστω και μια σειρα αυτες τις μερες ηταν σκετη αποτυχια. Ειμαι σιγουρη πως αυριο η ακομη και σε λιγες μερες θα αρχισω να ξαναγραφω κατι μα αυτες τις μερες νιωθω τελειως αποσυντονισμενη. Συγνωμη για αλλη μια φορα και ελπιζω να με καταλαβαινετε
Υ.Γ: Για να ειστε προετοιμασμενες... Το κεφαλαιο που θα αρχισω να γραφω θα ειναι απο την ιστορια με Γευση με Αλμυρας
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
εμιλι να σε ρωτησω κατι,ποτε θα εχουμε συνεχεια απο τις ιστορειες σου? χωρις να θελω να γινομαι φορτικη αλλα με τρωει η περιεργια!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 7 Αυγ 2010 - 13:15
Αυτη τη στιγμη ετοιμαζω συνεχεια στην ιστορια με Γευση Αλμυρας και σχεδον εχω τελειωσει το κεφαλαιο Οσο για τις υπολοιπες δεν ειμαι σιγουρη Σκεφτομαι να ασχοληθω η με το Soulmate η με το Shadows and Fire. Παντως το κεφαλαιο απο την ιστορια Με Γευση Αλμυρας δεν θα αργησει
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
επιτελους συναντηθηκαν.!!τελεια...λιγο επεισοδιακη συναντηση αλλα φοβερη...αντε να δουμε τι θα γινει στη συνεχεια..!ανυπομονω..μπραβο καταπληκτικη δουλεια..!!!
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......Έπαθα τώρααα!Έμιλυ θα σε σκοτώσω!Γιατί βρε αζάπη το σταμάτησες εκεί???? Είναι Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο!Ξετρελάθηκα!Θέλω να δω οπωσδήποτε τι θα γίνει στην συνέχεια!!Pleeeaaasee γράψε παρακάτω όσο πιο γρήγορα μπορείς!!!
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 7 Αυγ 2010 - 15:59
Πραγματικα ειναι πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!Περιμενο με αγωνια το επομενο κεφαλαιο!!!!!!!!!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 7 Αυγ 2010 - 16:22
Ευχαριστω για τα σχολια κοριτσια Πραγματικα με βοηθανε παρα πολυ στο να συνεχισω αυτην την ιστορια! Οσο για την συνεχεια εχω ξεκινησει να την γραφω εδω και ωρα
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
γυρισα απο τις διακοπες και ανακαλυψα το καινουργιο φανφικ σου κατρχας μολις διαβαζω τον τιτλο λεω τελειος τιτλος αρα θα ειναι τελειο και μολις το διαβαζω μενω με το στομα ανοιχτο καταρχας το γραψιμο σου ειναι τοσο τελειο που σε ζηλευω πολυ δυσκολες σκηνες να γραφτουν και να αποδοθουν σωστα τις γραφεις με μια ευκολια...απλα φοβερο απο τα καλυτερα φανφικ σου το ψηφιζω δηλαδη συνεχισε το ανοιπομονω...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 7 Αυγ 2010 - 19:14
Ευχαριστω Γερασιμε
Σπόιλερ:
Πως περασες στις διακοπες σου;
mpellanti21 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : forks Αριθμός μηνυμάτων : 471 Registration date : 26/06/2010
υπεροχη η συνεχεια!!!! τι να πω!!! κατενθουσιαστηκα, συνεχισε ετσι, το κοψες στο καλυτερο παντως!!!! αμαν!!! δεν πειραζει ομως ανυπομονουμε για το επομενο μερος!!!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009