Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Emily's Blog

Πήγαινε κάτω 
+44
daisyalicecullen
sisaki
pretty witch
dimitra_80
!!!twilight!!!
Stella Sunlight
Emy+Robert
T-NM-E-BD
marina
sandra21
pink
marian
robert\'s girl
Jane Volturi
$ofi@ + Edward
despina aek
ROBELINA
katia2110
evaki
Mrs.Christina
Bella07
mpellanti21
.Mαdωω*
LadyTaniaXd
LITSA0089
volturi girl
twilightFOREVER
kristeng7
anastacia9280
i love edward 2
izzy cullen
dmant89
peby
Niki Patt
twilightsagaddicted
Stellouko
evi
nora
Lizzy Cullen
Isabella_Cullen
ed<3
Zafrina
kristen4ever
Nemesis Of Bellin
48 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

¶ντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

Emily's Blog - Σελίδα 20 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 21:24

Αχ βρε Εμιλυ με τετια γλυκα που τα λες (οπα φορα πηρα θα παρεξηγηθω...) πως να μην σου ξαναπω ενα τεραστιο ευχαριστω...

Και please προσπαθησε να συνεχισεις το 4η διασταση η το saline taste...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 21:25

εμιλυ μου τελεια η συνεχεια!!ενα μενταγιον παντως τι μποριε να σου κανει.!αυτο το μυστηριο που εχεις δημιουργησει τελειο.!με κανει να νιωθω λες και ειμαι κι εγω καπου εκει και παρακολουθω σπο κοντα οσα γινονται.!γραφεις τοσο ζωντανα και εντονα.!μπραβο.!ανυπομονω για τη συνεχεια.!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΤετ 3 Νοε 2010 - 21:28

Νομιζω πως θα συνεχισω το κεφαλαιο -που εχω αφησει στην μεση- της Τεταρτης Διαστασης μιας και ειμαι πιο πολυ σε mood εξωπραγματικου αυτην την περιοδο lol! Σε ευχαριστω Φενια μου Smile
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 13:02

πρωτα απο ολα ευχαριστω για την αφιερωση !
επειτα τι ιστορια ειναι αυτη ολο μυστηριο και ο τροπος που γραφεις με βαζει σε μεγαλυτερη αγωνια!
τελειο το κεφαλαιο!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 14:47

Σε ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο Ελινα μου Emily's Blog - Σελίδα 20 34442

Το επομενο κεφαλαιο που θα ετοιμασω θα ειναι απο Τεταρτη Διασταση. Ο αρχικος μου στοχος ηταν να γραψω πρωτα τριτα περιπου κεφαλαια απο Butterflies Of The Past πριν συνεχισω καποια απο τις υπολοιπες ιστοριες αλλα και τα δυο πιστευω πως ειναι ΟΚ για μεχρι τωρα.

Η επομενη ιστορια που σκοπευω να προχωρησω μετα απο την Τεταρτη Διασταση ειναι η Με Γευση Αλμυρας. Μου εχει λειψει εδω που τα λεμε Emily's Blog - Σελίδα 20 413121

Φιλακια, Εμιλυ Emily's Blog - Σελίδα 20 906998
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 14:56

να εισαι σιγουρη οτι θα περιμενουμε γεματοι αγωνια
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 15:29

Ελπιζω μονο το κεφαλαιο αυτο να μην σας μπερδεψε Neutral Η αλλαγη που εκανα απο την κυρια του κοσμηματοπωλειου στην Μπελλα ηταν λιγακι αποτομη Emily's Blog - Σελίδα 20 413121
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠεμ 4 Νοε 2010 - 17:38

Emily's Blog - Σελίδα 20 201917 Emily's Blog - Σελίδα 20 201917 Emily's Blog - Σελίδα 20 201917 Emily's Blog - Σελίδα 20 201917 Emily's Blog - Σελίδα 20 201917 Emily's Blog - Σελίδα 20 201917 Emily's Blog - Σελίδα 20 201917 Emily's Blog - Σελίδα 20 201917
Αχ Έμιλύ μου...μας καθήλωσες για μία ακόμη φορά!!! Emily's Blog - Σελίδα 20 474941 Emily's Blog - Σελίδα 20 474941 Emily's Blog - Σελίδα 20 474941
Ένα τόσο υπέροχο κεφάλαιο που πραγματικά δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν και να εκφράσουν τα συναισθήματα που γεννιώνται διαβάζοντάς το!! Ο τρόπος γραφής σου είναι μοναδικός...μαγικός...που σε συνεπαίρνει!!! Ένα τέτοιο ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό θέμα σε συνδυασμό με το δικό σου ύφος και τη δική σου γραφή...έχουν ως αποτέλεσμα ένα αριστούργημα!!!
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω...κι αυτό γιατί δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο!!! Έχω μείνει άφωνη!!!
Μια καταπληκτική ιστορία από μια ξεχωριστή συγγραφέα!!! Emily's Blog - Σελίδα 20 31995 Emily's Blog - Σελίδα 20 31995 Emily's Blog - Σελίδα 20 31995
Να κάνω και μια ερωτησούλα...???Η ιστορία διαδραματίζεται και στο παρόν και στο παρελθόν...,έτσι???

Επίσης...σ' ευχαριστώ τόοοοσο μα τόοοσο πολύ γλυκιά μου που αφιέρωσες το κεφάλαιο αυτό και σε μένα!!!kiss Emily's Blog - Σελίδα 20 34442 Emily's Blog - Σελίδα 20 34442 Emily's Blog - Σελίδα 20 98735 Emily's Blog - Σελίδα 20 34442 Emily's Blog - Σελίδα 20 34442 kiss Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!
Περιμένω αγωνιωδώς τη συνέχεια!!! Emily's Blog - Σελίδα 20 868134 Emily's Blog - Σελίδα 20 868134 Emily's Blog - Σελίδα 20 868134

Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 5 Νοε 2010 - 9:58

Χαιρομαι που σου αρεσε Ερμιονη μου Smile Αν και νομιζω πως ο τιτλος της συγγραφεα ειναι λιγακι υπερβολικος Emily's Blog - Σελίδα 20 876749
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 5 Νοε 2010 - 17:27

Το ξερω οτι το εχω παρακανει με τον αριθμο των ιστοριων μου αλλα οι ιδεες ερχονται στο μυαλο μου και μετα... απλα δεν μπορουν να φυγουν. Ειναι λες και ουρλιαζουν μεσα μου η μαλλον με παρακαλανε να της κανω πραγματικοτητα. Ετσι μου ηρθε σημερα και η ιδεα του "Stranger". Καθησα το σκεφτηκα, κρατησα σημειωσεις για την πλοκη, το συζητησα με την "εμπειρη" αδερφη μου και επειτα καθησα μπροστα στον υπολογιστη γραφοντας ολοκληρα κατεβατα. Τωρα που εχει σχεδον νυχτωσει εξω εχω στην οθονη του υπολογιστη μου ενα μισοτελειωμενο κεφαλαιο, το οποιο οσο και αν το θελω δεν μπορω να το δημοσιευσω ακομη. Θα νιωθω πως κατι θα του λειπει αμα το κανω αυτο. Λοιπον... Αυτη ειναι η περιληψη...

Η Μπελλα Σουαν δουλευει σε μια εταιρεια, η οποια της εχει αναθεσει μια πολυ σημαντικη δουλεια. Η Μπελλα ξενιχταει σε μια προσπαθεια της να την εχει ετοιμη αλλα το πρωι το μονο που βρισκει μπροστα της ειναι μια αποτυχια. Ολα της πηγαινουν στραβα και μετα απο πολυ σκεψη καταληγει στο συμπερασμα πως η μερα αυτη ειναι αφιερωμενη σε αυτη και της εχει δωθει μετα απο πολλοους μηνες η ευκαιρια να κανει κανει για τον εαυτο της. Ετσι λοιπον περνει τηλεφωνο της ξεχασμενη κολλητη της Αλις και την Ροζαλι. Βγαινουν εξω απο το πρωι μεχρι το βραδυ διασκεδαζοντας. Το βραδυ καταληγουν ολες μαζι σε ενα κεντρο διασκεδασης οπου ενας νεαρος φενεται να παρατηρει την Μπελλα και συγκεκριμμενα να εχει αποροφηθει ολη η προσοχη του πανω της. Η Αλις και η Ροζαλι την συμβουλευουν να τον πλησιασει, μα η Μπελλα, δειλη και ντροπαλη οπως παντα δισταζει. Τελικα ο νεαρος κανει την πρωτη κινηση. Το ονομα του; Εντουαρντ Καλεν.

Περιμενω σχολια -και παραπονα ισως- Εμιλυ Emily's Blog - Σελίδα 20 906998

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Δευ 8 Νοε 2010 - 16:15, 3 φορές συνολικά
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 5 Νοε 2010 - 17:36

Έμιλύ μου τι λες??? Αν έχεις έμπνευση γιατί όχι??? Αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας δημιουργικός άνθρωπος με πολλή πολλή φαντασία!!! huggie kiss Αχ καινούρια ιστορία???
Πώς και τι την περιμένω!!!! Είναι τέλεια τέλεια ΤΕΛΕΙΑ!!!! Emily's Blog - Σελίδα 20 31995 Emily's Blog - Σελίδα 20 31995 Emily's Blog - Σελίδα 20 31995
Ανυπομονώ να δω τον Έντι σε νέες περιπέτειες!!!!!!!!!
Αχ...........είναι καταπληκτική ιδέα!!!!!!!!!! Θέλω το πρώτο κεφάλαιο!!!!!!!!!! cry -όποτε μπορείς φυσικά!!!-

Α! Και ο τίτλος του συγγραφέα δεν είναι καθόλου υπερβολικός!!!! kiss kiss
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Robert's World!
Αριθμός μηνυμάτων : 2620
Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 5 Νοε 2010 - 17:41

Αχουυυυυ .....καινουρια ιστορια........ Emily's Blog - Σελίδα 20 274215 Emily's Blog - Σελίδα 20 274215

Εμιλυ μου ειναι πολυ ενδιαφερουσα.....

Ανυπομονω για το πρωτο κεφαλαιοοοοοο!!!!!!! Emily's Blog - Σελίδα 20 6512 Emily's Blog - Σελίδα 20 6512 Emily's Blog - Σελίδα 20 6512 kiss kiss
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 5 Νοε 2010 - 18:44

Σας ευχαριστω για την υποστηριξη κοριτσια Emily's Blog - Σελίδα 20 34442 Θα προσπαθησω να τελειωσω αυτο το κεφαλαιο οσο πιο γρηγορα μπορω Smile
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

¶ντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 5 Νοε 2010 - 20:42

Οαου εμιλυ πραγματικα εισαι το λιγοτερο απροβλεπτη..μου αρεσει που σε παρακαλουσα για ενα κεφαλαιο στο saline taste και εσυ επιστρεφεις με μια σουπερ ολοκαινουργια ιστορια....ή οι ευχες μου ισακουστηκαν (δηλαδη να χορτασουμε με φανφικ της εμιλυς ειναι τελια γιουχου..) η εχουμε καπιο ειδος τηλεπαθειας....

Ουφ τα μπερδεψα παλι και νιωθω οτι κανεις δεν καταλαβαινει τι θελω να πω...ειμαι παντα τοσο ενθουσιασμενος οταν μιλαω για τις ιστοριες σου που τα μπερδευω λιγο..λοιπον ηθελα να πω ποπο εμιλυ τελεια ανοιπομονουμε δεν χορτενω τις ιστοριες σου...(το ξερω τα ειπα πιο πεζα αλλα πιο κατανοητα.... lol! )
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΠαρ 5 Νοε 2010 - 22:52

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Γερασιμε Emily's Blog - Σελίδα 20 34442 Και για την υποστηριξη και γιατι ανεχεσαι το ποσο απροβλεπτη ειμαι kiss Τεσπα οσο για το κεφαλαιο στο Saline Taste θα προσπαθησω να το εχω ετοιμο και αυτο μεχρι... δεν ξερω. lol! Θα προσπαθησω παντως οσο το δυνατον γρηγοροτερα Wink Προς το παρον ειμαι προσκολημμενη στην καινουργια ιστορια study

Φιλακια, Εμιλυ Emily's Blog - Σελίδα 20 34442
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 1:01

faint faint
η συνεχεια του κεφαλαιου υπεροχη Εμιλυ μου Rolling Eyes Rolling Eyes
η ιστορια σου ειναι φανταστικη εχω μεινει Emily's Blog - Σελίδα 20 876749 Emily's Blog - Σελίδα 20 558691 Emily's Blog - Σελίδα 20 558691
Emily's Blog - Σελίδα 20 474941
φυσικα και να αρχισεις και την καινουρια σου ιστορια αφου σου ηρθε εμπνευση μου αρεσε το στορυ Emily's Blog - Σελίδα 20 388681
αλλα μη ξεχνας και τις πιο παλιες μερικες μου εχουνε λειψει απιστευτα πολυ!
επισης θα ηθελα και κατι απο το ''με γευση αλμυρας'' αλλα ξερω οτι πιεζεσαι με το διαβασμα και ολα τα συναφη!οπότε όποτε μπορεις και σε βολευει συνεχισε οτι θες!
και παλι Συγχαρητηρια και Emily's Blog - Σελίδα 20 80711 αν ειπα πολλα Emily's Blog - Σελίδα 20 876749 Emily's Blog - Σελίδα 20 413121 kiss
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 1:30

Σε ευχαριστω Μαρινα μου για το σχολιο σου Emily's Blog - Σελίδα 20 34442 Δεν εχω ξεχασει τις παλιοτερες ιστοριες μου αλλα οπως ειπες και εσυ ο χρονος και η πιεση των μαθηματων ειναι αρκετη και σπανια εχω τωρα πια ελευθερο χρονο οπως αυτες τις μερες Smile

Φυσικα θα τις συνεχισω και εκεινες και σε καποιες μαλιστα θελω να κανω και καποιες αλλαγες π.χ Soulmate μιας και ο τροπος γραφης μου τοτε ηταν διαφορετικος και τα κεφαλαια καπως μικροτερα Emily's Blog - Σελίδα 20 876749 Σκεφτομαι μαλιστα να αρχισω να ξαναγραφω το Soulmate απο την αρχη διορθωνοντας μερικα πραγματα στην πλοκη και στον χαρακτηρα της ιστοριας που δεν μου αρεσουν. Ενα απο αυτα τα πραγματα ειναι πως ολα γινονται πολυ... αποτομα. Κατι που δεν διευκολυνει και παρα πολυ την συνεχεια της πλοκης με αποτελεσμα να εχω ξεμεινει πο ιδεες.

Μερικες αλλες ιστοριες π.χ Λευκες Νυχτες... Απλα δεν ειμαι σε αυτο το mood αυτο το διαστημα ετσι τις εχω αφησει στην ακρη ελπιζοντας πως καποια στιγμη θα καταφερω να τις ξαναρχισω με τον ιδιο ενθουσιασμο. Αλλα δεν νομιζω πως με την τελευταια ιστορια θα ασχοληθω παραπανω. Οπως ειπα και πριν δεν ειμαι αυτου του mood τωρα πια.

Οσο για το Saline Taste... Αυτην την ιστορια θα την συνεχισω οπωσδηποτε σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα Emily's Blog - Σελίδα 20 413121 Τωρα αρχικος μου στοχος ειναι το πρωτο κεφαλαιο απο "Stranger" και επειτα... Ποιος ξερει; Smile Οπως ειπε και ο Γερασιμος πιο πανω ειμαι καπως απροβλεπτη σε αυτα τα θεματα Emily's Blog - Σελίδα 20 876749 Emily's Blog - Σελίδα 20 413121

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Δευ 8 Νοε 2010 - 16:16, 4 φορές συνολικά
daisyalicecullen
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : London <3
Αριθμός μηνυμάτων : 373
Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 1:49

εμιλυ μου η καινουργια σου ιστορια φαινεται υπεροχη!!!ανυπομονω να την διαβασω!!και το καινουργιο κεφαλαιο στο Butterflies Of The Past ηταν καταπληκτικο!!!!μπραβο εμιλυ μου!! Emily's Blog - Σελίδα 20 474941 Emily's Blog - Σελίδα 20 474941 Emily's Blog - Σελίδα 20 474941 Emily's Blog - Σελίδα 20 474941
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 2:07

Σε ευχαριστω και εσενα Μαργαριτα μου Emily's Blog - Σελίδα 20 34442 Emily's Blog - Σελίδα 20 382268 Ειδες την αφιερωση; Emily's Blog - Σελίδα 20 921765
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 11:35

αυτη η φαντασια σου με τρελαινει τι θεικη ιστορια θελω να την διαβασω
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 11:55

Σε ευχαριστω για το σχολιο σου Ελινα μου Emily's Blog - Σελίδα 20 34442 Νομιζω πως θα το εχω ετοιμο συντομα αλλα εχω και δυο διαγωνισματα αυτην την βδομαδα οποτε ισως να καθηστερησει λιγο Smile Θα κανω οτι καλυτερο μπορω kiss
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 11:56

αχ σε καταλαβαινω και εγω δυο εχω και θελω να γραψω και εγω την δικια μου ιστορια !
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 11:58

Ειναι λιγο εκνευριστικο να θελεις να γραψεις και να μην μπορεις Evil or Very Mad Μερικες φορες εχω εμπνευση αλλα εχω και να διαβασω ταυτοχρονα Rolling Eyes
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 11:59

αχ ναι το ιδιο εχω παθει και εγω ασε εχω τοση εμπνευση μα και τοσο διαβασμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 20 I_icon_minitimeΣαβ 6 Νοε 2010 - 12:00

Καταλαβαινω Emily's Blog - Σελίδα 20 34442

Emily's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 20 από 29Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Geo's Blog!
» twilightFOREVER's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: