| Emily's Blog | |
|
+44daisyalicecullen sisaki pretty witch dimitra_80 !!!twilight!!! Stella Sunlight Emy+Robert T-NM-E-BD marina sandra21 pink marian robert\'s girl Jane Volturi $ofi@ + Edward despina aek ROBELINA katia2110 evaki Mrs.Christina Bella07 mpellanti21 .Mαdωω* LadyTaniaXd LITSA0089 volturi girl twilightFOREVER kristeng7 anastacia9280 i love edward 2 izzy cullen dmant89 peby Niki Patt twilightsagaddicted Stellouko evi nora Lizzy Cullen Isabella_Cullen ed<3 Zafrina kristen4ever Nemesis Of Bellin 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 3 Νοε 2010 - 21:24 | |
| Αχ βρε Εμιλυ με τετια γλυκα που τα λες (οπα φορα πηρα θα παρεξηγηθω...) πως να μην σου ξαναπω ενα τεραστιο ευχαριστω...
Και please προσπαθησε να συνεχισεις το 4η διασταση η το saline taste... | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 3 Νοε 2010 - 21:25 | |
| εμιλυ μου τελεια η συνεχεια!!ενα μενταγιον παντως τι μποριε να σου κανει.!αυτο το μυστηριο που εχεις δημιουργησει τελειο.!με κανει να νιωθω λες και ειμαι κι εγω καπου εκει και παρακολουθω σπο κοντα οσα γινονται.!γραφεις τοσο ζωντανα και εντονα.!μπραβο.!ανυπομονω για τη συνεχεια.! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 3 Νοε 2010 - 21:28 | |
| Νομιζω πως θα συνεχισω το κεφαλαιο -που εχω αφησει στην μεση- της Τεταρτης Διαστασης μιας και ειμαι πιο πολυ σε mood εξωπραγματικου αυτην την περιοδο Σε ευχαριστω Φενια μου |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 4 Νοε 2010 - 13:02 | |
| πρωτα απο ολα ευχαριστω για την αφιερωση ! επειτα τι ιστορια ειναι αυτη ολο μυστηριο και ο τροπος που γραφεις με βαζει σε μεγαλυτερη αγωνια! τελειο το κεφαλαιο! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 4 Νοε 2010 - 14:47 | |
| Σε ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο Ελινα μου Το επομενο κεφαλαιο που θα ετοιμασω θα ειναι απο Τεταρτη Διασταση. Ο αρχικος μου στοχος ηταν να γραψω πρωτα τριτα περιπου κεφαλαια απο Butterflies Of The Past πριν συνεχισω καποια απο τις υπολοιπες ιστοριες αλλα και τα δυο πιστευω πως ειναι ΟΚ για μεχρι τωρα. Η επομενη ιστορια που σκοπευω να προχωρησω μετα απο την Τεταρτη Διασταση ειναι η Με Γευση Αλμυρας. Μου εχει λειψει εδω που τα λεμε Φιλακια, Εμιλυ |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 4 Νοε 2010 - 14:56 | |
| να εισαι σιγουρη οτι θα περιμενουμε γεματοι αγωνια | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 4 Νοε 2010 - 15:29 | |
| Ελπιζω μονο το κεφαλαιο αυτο να μην σας μπερδεψε Η αλλαγη που εκανα απο την κυρια του κοσμηματοπωλειου στην Μπελλα ηταν λιγακι αποτομη |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 4 Νοε 2010 - 17:38 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Παρ 5 Νοε 2010 - 9:58 | |
| Χαιρομαι που σου αρεσε Ερμιονη μου Αν και νομιζω πως ο τιτλος της συγγραφεα ειναι λιγακι υπερβολικος |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Παρ 5 Νοε 2010 - 17:27 | |
| Το ξερω οτι το εχω παρακανει με τον αριθμο των ιστοριων μου αλλα οι ιδεες ερχονται στο μυαλο μου και μετα... απλα δεν μπορουν να φυγουν. Ειναι λες και ουρλιαζουν μεσα μου η μαλλον με παρακαλανε να της κανω πραγματικοτητα. Ετσι μου ηρθε σημερα και η ιδεα του "Stranger". Καθησα το σκεφτηκα, κρατησα σημειωσεις για την πλοκη, το συζητησα με την "εμπειρη" αδερφη μου και επειτα καθησα μπροστα στον υπολογιστη γραφοντας ολοκληρα κατεβατα. Τωρα που εχει σχεδον νυχτωσει εξω εχω στην οθονη του υπολογιστη μου ενα μισοτελειωμενο κεφαλαιο, το οποιο οσο και αν το θελω δεν μπορω να το δημοσιευσω ακομη. Θα νιωθω πως κατι θα του λειπει αμα το κανω αυτο. Λοιπον... Αυτη ειναι η περιληψη... Η Μπελλα Σουαν δουλευει σε μια εταιρεια, η οποια της εχει αναθεσει μια πολυ σημαντικη δουλεια. Η Μπελλα ξενιχταει σε μια προσπαθεια της να την εχει ετοιμη αλλα το πρωι το μονο που βρισκει μπροστα της ειναι μια αποτυχια. Ολα της πηγαινουν στραβα και μετα απο πολυ σκεψη καταληγει στο συμπερασμα πως η μερα αυτη ειναι αφιερωμενη σε αυτη και της εχει δωθει μετα απο πολλοους μηνες η ευκαιρια να κανει κανει για τον εαυτο της. Ετσι λοιπον περνει τηλεφωνο της ξεχασμενη κολλητη της Αλις και την Ροζαλι. Βγαινουν εξω απο το πρωι μεχρι το βραδυ διασκεδαζοντας. Το βραδυ καταληγουν ολες μαζι σε ενα κεντρο διασκεδασης οπου ενας νεαρος φενεται να παρατηρει την Μπελλα και συγκεκριμμενα να εχει αποροφηθει ολη η προσοχη του πανω της. Η Αλις και η Ροζαλι την συμβουλευουν να τον πλησιασει, μα η Μπελλα, δειλη και ντροπαλη οπως παντα δισταζει. Τελικα ο νεαρος κανει την πρωτη κινηση. Το ονομα του; Εντουαρντ Καλεν. Περιμενω σχολια -και παραπονα ισως- Εμιλυ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Δευ 8 Νοε 2010 - 16:15, 3 φορές συνολικά |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Παρ 5 Νοε 2010 - 17:36 | |
| Έμιλύ μου τι λες??? Αν έχεις έμπνευση γιατί όχι??? Αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας δημιουργικός άνθρωπος με πολλή πολλή φαντασία!!! Αχ καινούρια ιστορία??? Πώς και τι την περιμένω!!!! Είναι τέλεια τέλεια ΤΕΛΕΙΑ!!!! Ανυπομονώ να δω τον Έντι σε νέες περιπέτειες!!!!!!!!! Αχ...........είναι καταπληκτική ιδέα!!!!!!!!!! Θέλω το πρώτο κεφάλαιο!!!!!!!!!! -όποτε μπορείς φυσικά!!!- Α! Και ο τίτλος του συγγραφέα δεν είναι καθόλου υπερβολικός!!!! | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Παρ 5 Νοε 2010 - 17:41 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Παρ 5 Νοε 2010 - 18:44 | |
| Σας ευχαριστω για την υποστηριξη κοριτσια Θα προσπαθησω να τελειωσω αυτο το κεφαλαιο οσο πιο γρηγορα μπορω |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Παρ 5 Νοε 2010 - 20:42 | |
| Οαου εμιλυ πραγματικα εισαι το λιγοτερο απροβλεπτη..μου αρεσει που σε παρακαλουσα για ενα κεφαλαιο στο saline taste και εσυ επιστρεφεις με μια σουπερ ολοκαινουργια ιστορια....ή οι ευχες μου ισακουστηκαν (δηλαδη να χορτασουμε με φανφικ της εμιλυς ειναι τελια γιουχου..) η εχουμε καπιο ειδος τηλεπαθειας.... Ουφ τα μπερδεψα παλι και νιωθω οτι κανεις δεν καταλαβαινει τι θελω να πω...ειμαι παντα τοσο ενθουσιασμενος οταν μιλαω για τις ιστοριες σου που τα μπερδευω λιγο..λοιπον ηθελα να πω ποπο εμιλυ τελεια ανοιπομονουμε δεν χορτενω τις ιστοριες σου...(το ξερω τα ειπα πιο πεζα αλλα πιο κατανοητα.... ) | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Παρ 5 Νοε 2010 - 22:52 | |
| Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Γερασιμε Και για την υποστηριξη και γιατι ανεχεσαι το ποσο απροβλεπτη ειμαι Τεσπα οσο για το κεφαλαιο στο Saline Taste θα προσπαθησω να το εχω ετοιμο και αυτο μεχρι... δεν ξερω. Θα προσπαθησω παντως οσο το δυνατον γρηγοροτερα Προς το παρον ειμαι προσκολημμενη στην καινουργια ιστορια Φιλακια, Εμιλυ |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 6 Νοε 2010 - 1:01 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 6 Νοε 2010 - 1:30 | |
| Σε ευχαριστω Μαρινα μου για το σχολιο σου Δεν εχω ξεχασει τις παλιοτερες ιστοριες μου αλλα οπως ειπες και εσυ ο χρονος και η πιεση των μαθηματων ειναι αρκετη και σπανια εχω τωρα πια ελευθερο χρονο οπως αυτες τις μερες Φυσικα θα τις συνεχισω και εκεινες και σε καποιες μαλιστα θελω να κανω και καποιες αλλαγες π.χ Soulmate μιας και ο τροπος γραφης μου τοτε ηταν διαφορετικος και τα κεφαλαια καπως μικροτερα Σκεφτομαι μαλιστα να αρχισω να ξαναγραφω το Soulmate απο την αρχη διορθωνοντας μερικα πραγματα στην πλοκη και στον χαρακτηρα της ιστοριας που δεν μου αρεσουν. Ενα απο αυτα τα πραγματα ειναι πως ολα γινονται πολυ... αποτομα. Κατι που δεν διευκολυνει και παρα πολυ την συνεχεια της πλοκης με αποτελεσμα να εχω ξεμεινει πο ιδεες. Μερικες αλλες ιστοριες π.χ Λευκες Νυχτες... Απλα δεν ειμαι σε αυτο το mood αυτο το διαστημα ετσι τις εχω αφησει στην ακρη ελπιζοντας πως καποια στιγμη θα καταφερω να τις ξαναρχισω με τον ιδιο ενθουσιασμο. Αλλα δεν νομιζω πως με την τελευταια ιστορια θα ασχοληθω παραπανω. Οπως ειπα και πριν δεν ειμαι αυτου του mood τωρα πια. Οσο για το Saline Taste... Αυτην την ιστορια θα την συνεχισω οπωσδηποτε σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα Τωρα αρχικος μου στοχος ειναι το πρωτο κεφαλαιο απο "Stranger" και επειτα... Ποιος ξερει; Οπως ειπε και ο Γερασιμος πιο πανω ειμαι καπως απροβλεπτη σε αυτα τα θεματα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emily The Strange στις Δευ 8 Νοε 2010 - 16:16, 4 φορές συνολικά |
|
| |
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 6 Νοε 2010 - 1:49 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 6 Νοε 2010 - 11:35 | |
| αυτη η φαντασια σου με τρελαινει τι θεικη ιστορια θελω να την διαβασω | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 6 Νοε 2010 - 11:55 | |
| Σε ευχαριστω για το σχολιο σου Ελινα μου Νομιζω πως θα το εχω ετοιμο συντομα αλλα εχω και δυο διαγωνισματα αυτην την βδομαδα οποτε ισως να καθηστερησει λιγο Θα κανω οτι καλυτερο μπορω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 6 Νοε 2010 - 11:56 | |
| αχ σε καταλαβαινω και εγω δυο εχω και θελω να γραψω και εγω την δικια μου ιστορια ! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 6 Νοε 2010 - 11:58 | |
| Ειναι λιγο εκνευριστικο να θελεις να γραψεις και να μην μπορεις Μερικες φορες εχω εμπνευση αλλα εχω και να διαβασω ταυτοχρονα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 6 Νοε 2010 - 11:59 | |
| αχ ναι το ιδιο εχω παθει και εγω ασε εχω τοση εμπνευση μα και τοσο διαβασμα | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 6 Νοε 2010 - 12:00 | |
| Καταλαβαινω |
|
| |
| Emily's Blog | |
|