| Emily's Blog | |
|
+44daisyalicecullen sisaki pretty witch dimitra_80 !!!twilight!!! Stella Sunlight Emy+Robert T-NM-E-BD marina sandra21 pink marian robert\'s girl Jane Volturi $ofi@ + Edward despina aek ROBELINA katia2110 evaki Mrs.Christina Bella07 mpellanti21 .Mαdωω* LadyTaniaXd LITSA0089 volturi girl twilightFOREVER kristeng7 anastacia9280 i love edward 2 izzy cullen dmant89 peby Niki Patt twilightsagaddicted Stellouko evi nora Lizzy Cullen Isabella_Cullen ed<3 Zafrina kristen4ever Nemesis Of Bellin 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 5 Δεκ 2010 - 16:38 | |
| τι ηταν αυτο εμιλυ μου? εμεινα απλα θεικο! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 5 Δεκ 2010 - 17:09 | |
| Χαρηκα που σου αρεσε, Ελινα μου |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 5 Δεκ 2010 - 17:12 | |
| μα ηταν δυνατον να μην μου αρεσε!? | |
|
| |
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 5 Δεκ 2010 - 18:27 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 5 Δεκ 2010 - 19:02 | |
| Σε ευχαριστω, Στελλα μου Χαιρομαι που σου αρεσε και εσενα |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 5 Δεκ 2010 - 19:32 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 5 Δεκ 2010 - 20:23 | |
| Σε ευχαριστω παρα πολυ Ερμιονη μου Πριν το γραψω ειδα για αλλη μια φορα τον Τιτανικο... Οπως καταλαβαινεις εκλαψα αρκετα Μετα δεν ξερω γιατι αλλα το συγκεκριμενο τραγουδι ηταν η μονη εμπνευση που μορουσα να εχω για αυτο το κεφαλαιο Και ετσι σκεφτηκα πως θα ηταν καλη ιδεα να μπει στο Playlist μου Δεν ξερω γιατι αλλα τωρα το εχω συνδεσει με αυτην την ιστορια... |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 7 Δεκ 2010 - 21:49 | |
| Μεγαλο μεγαλο συγνωμμη που δεν σχολιασα νωριτερα...το διαβασα απο την κυριακη το πρωι αλλα δεν ειχα ουτε ενα δευτερολεπτο να κανω ποστ..αυτο που λες τα βαζουν ολα τελευτεα στιγμη συμφωνω απολυτα... Καταρχας να σου πω οτι ειναι πιστευω το καλυτερο κεφαλαιο σε αυτην την ιστορια...οχι μονο ειχε αρκετη πλοκη ειχε και λεμονι...αλλα ας τα παρω απο την αρχη... Η συζητηση αλις-εντουαρντ ελυσε καποια σημεια στην υποθεση που δεν ηταν εντελως ξεκαθαρα καθιστωντας την απαραιτητη...ξεδιπλωθηκαν στην αλις επιτελους ολοφανερα τα συναισθηματα του εντουαρντ και εκτος αυτου μας δημιουργισε αλλο ενα ερωτημα πως θα αντιδρασει η αλις με ολα αυτα... Μου αρεσε επειτα που επανεφερες στο παιχνιδι το στοιχημα περιπλεκοντας την υποθεση...και εκτος αυτου ακολουθησε ενα απο τα καλυτερα λεμονια που εχω διαβασει τον τελευτεο καιρο κανοντας το κεφαλαιο οπως ειπα και πιο πανω το καλυτερο μεχρις στιγμης... *συγγνωμη για αυτο που θα επακολουθησει* καλα το λεμονι ηταν απλα καυτο σου μιλαω ειλικρινα ειχα απιστευτα πολυ καιρο να διαβασω ενα τοσο προσεγμενο σε ολα τα σημεια λεμονι... Εχεις καταφερει περιγραφοντας μονο τα συναισθηματα να σκιαγραφησεις ολη την πραξη χωρις να γινετε το κειμενο ουτε σε ενα σημειο χυδαιο....ηταν απιστευατα αισθησιακο αντιθετως και πολυ συναισθηματικο..δηλαδη σχεδον μπορουσα να νοιωσω τα συναισθηματα ηταν σαν να βγαινουν απο το κειμενο... Αλλα το πιο εντυπωσιακο ηταν οτι καταφερες με ενα λεμονι να περιγραψεις πολυ πλοκη..δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε μεσα απο μια τετοια σκηνη (την διαβασα τεσσερις φορες για να την χορτασω και σιγουρα θα την ξαναδιαβασω) να χορεσεις καθοριστικα για την υποθεση κομματια... Το αγαππημενο μου κομματι και που κραταω η μπελλα ειπε για πρωτη φορα τον εντουαρντ αγορι της... Ηταν ειλικρινα το καλυτερο κεφαλαιο μεχρι στιγμης σε αυτην την ιστορια..οταν το τελειωσα ενιωσα πως ηθελα κι αλλο και το ξαναδιαβασα...εμεινα με μια γλυκια γευση στο στομα και πολυ σπανια ενα κειμενο καταφερνει να μου φτιαξει ολη την μερα... Απλα μπραβο... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 0:29 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 14:07 | |
| Το teaser του επομενου κεφαλαιου σας περιμενει στο blog μου - http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/2010/12/november-rain-teaser.html - Καλη Αναγνωση και σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια Πρωτα απο ολα... Γερασιμε δεν ξερεις πως τα σχολια σου με βοηθανε να συνεχιζω να γραφω συνεχεια στις ιστοριες μου Σε χιλιοευχαριστω για την υποστηριξη που μου δινεις Πραγματικα δεν εχω λογια... Χρυσανθη χαρηκα παρα πολυ που σχηματισεις αυτη τη γνωμη για το συγκεκριμενο κεφαλαιο Πρεπει να παραδεχτω πως ηταν ενα και απο τα δικα μου αγαπημενα Για αλλη μια φορα Καλη Αναγνωση |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 14:30 | |
| καλα εμιλυ μου τι ωραιο! αχου και τοσο γλυκο !!περιμενω με αγωνια την συνεχεια | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 14:49 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 17:56 | |
| Σε ευχαριστω Ελινα μου και dolores -ονοματακι;- Τωρα ετοιμαζω το επομενο μερος που πιστευω πως θα ειναι και το τελευταιο Δεν ξερω γιατι αλλα λυπαμαι που αυτη η ιστορια θα τελειωσει.... Λοιπον ας επιστρεψω ομως στο αρχικο θεμα που ηθελα να σας αναφερω Οπως θα παρατηρησετε αμα επισκευτειτε το blog μου το playlist των ιστοριων μου εχει αλλαξει... Αποφασισα να το βαλω περισσοτερα τραγουδια που να εχουν σχεση με αγαπη μιας και σε αυτο το mood ειμαι αυτη τη περιοδο και εγω και οι ιστοριες μου Ελπιζω να σας αρεσουν οι επιλογες μου |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 21:30 | |
| Ουφ τι teaser...ανοιπονω πιο πολυ τωρα...ειναι πραγματικα μια πολυ ιδιαιτερη ιστορια και μια απο τις αγαπημενες μου oneshot...τοσο ιδιαιτερη οσο και το τραγουδι απο το οποιο δανειστηκε ο τιτλος της...
Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν εμιλυ..το ιδιο ισχυει και με την ζωη νομιζω...αυτη η ιστορια θα αφυγει αφηνοντας μας μια γλυκια γευση στο στομα...
PS.το playlist απαρτιζετε απο μοναδικα κομματι μου αρεσουν τοσο πολυ που εχω συνεχεια στην μπαρα του υπολογιστη το blog σου απολαμβανοντας την μελωδια... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 21:41 | |
| Σε ευχαριστω για το σχολιο σου Γερασιμε, χαιρομαι που σου αρεσε το playlist των ιστοριων μου!!! Οσο για την συνεχεια στο November Rain ελπιζω να καταφερω να τελειωσω το τελευταιος μερος εως το Σαββατοκυριακο... Ακομη... Νομιζω πως ηρθε η ωρα να σας αποκαλυψω τον τιτλο της Χριστουγεννιατικης ιστοριας μου Η ιστορια θα λεγεται All I Want For Christmas και θα δημοσιευτει στις 1.1.2011 ακριβως Η αληθεια ειναι πως τις τελευταιες μερες καταβαλω μια παρα πολυ μεγαλη προσπαθεια για να την τελειωσω με σκοπο να μην αναβαλω την δημοσιευση της Αυτα απο εμενα... Πειτε μου την γνωμη σας για τον τιτλο, η περιληψη και τα teaser δεν θα αργησoυν |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 21:50 | |
| All I Want For Christmas........???????????? Τι να είναι..........???? Πάντως σίγουρα θα έχει να κάνει με Χριστούγεννα! Σωστά??? Μήπως θα σχετίζεται με κάποια ευχή που θα κάνει κάποιος από τους ήρωες ως δώρο για τα Χριστούγεννα??? Δηλαδή, να ζητήσει κάτι, γι αυτό και ο τίτλος... Ξέρω ότι ίσως δεν έχει καμία σχέση, αλλά δεν μου περνά τίποτα άλλο από το μυαλό δυστυχώς... Υ.Γ: Όντως, τα τραγούδια που έβαλες Έμιλύ μου είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ το κάθε ένα ξεχωριστά!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 22:06 | |
| Ερμιονη μου πρωτα απο ολα ευχαριστω για το σχολιο Τωρα οσο εχει να κανει με την ιστορια Ναι εχει σχεση με Χριστουγεννα Οσο για το δευτερο σκελος του σχολιου σου οφειλω να ομολογησω πως εισαι αρκετα κοντα στην απαντηση |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 22:12 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 22:19 | |
| Λυπαμαι για το τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα χρειαζομαι χρονο για να τελειωσω την ιστορια November Rain και επειτα να συνεχισω απο το σημειο που εχω αφησει το "All I Want For Christmas" Συγνωμη για την μεγαλη αναμονη |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 9 Δεκ 2010 - 22:25 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 14 Δεκ 2010 - 19:18 | |
| Λοιπον... Πρωτον αποφασισα να αλλαξω λιγακι την ιστορια "Με Γευση Αλμυρας" Η προηγουμενη πλοκη με ειχε μπερδεψει λιγακι και δυσκολευομουν να βρω τι να γραψω στην συνεχεια οποτε αποφασισα να κανω αυτην την αλλαγη στην οποια με βοηθησε και παρα πολυ η αδερφη μου, Μαιρη. Ενα μερος του κειμενου το εγραψε αυτη σημερα αφου την παρακαλεσα να μου το τελειωσει Δεν ειμαι η μονη που εχει φαντασια στην οικογενεια Για να μην πολυλογω η δευτερη μου αποπειρα του δευτερου κεφαλαιου σας περιμενει στο blog μου... Το ξερω πως ειναι μικρουλα αλλα μονο δεκα σελιδες καταφερα μεσα σε αυτες τις μερες... Καλη αναγνωση!!! http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/Υ.Γ το κεφαλαιο αυτο θα χωριζεται σε δυο μερη |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 14 Δεκ 2010 - 20:18 | |
| τωρα να πω οτι απλα ενθουσιαστικα? , θα ηταν λιγο νομιζω , δεν υπαρχουν λογια νομιζω απλα θεικο!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 16 Δεκ 2010 - 17:29 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 16 Δεκ 2010 - 19:57 | |
| Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ Ερμιονη μου Μην δικαιολογησε καθολου Σημασια εχει που σχολιασες τωρα |
|
| |
| Emily's Blog | |
|