Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Emily's Blog

Πήγαινε κάτω 
+44
daisyalicecullen
sisaki
pretty witch
dimitra_80
!!!twilight!!!
Stella Sunlight
Emy+Robert
T-NM-E-BD
marina
sandra21
pink
marian
robert\'s girl
Jane Volturi
$ofi@ + Edward
despina aek
ROBELINA
katia2110
evaki
Mrs.Christina
Bella07
mpellanti21
.Mαdωω*
LadyTaniaXd
LITSA0089
volturi girl
twilightFOREVER
kristeng7
anastacia9280
i love edward 2
izzy cullen
dmant89
peby
Niki Patt
twilightsagaddicted
Stellouko
evi
nora
Lizzy Cullen
Isabella_Cullen
ed<3
Zafrina
kristen4ever
Nemesis Of Bellin
48 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

Emily's Blog - Σελίδα 23 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 0:31

Σορυ για το διπλο ποστ αλλα πρεπει να σχολιασω το κεφαλαιο ακομη σορρυ που αργησα το διβασα δυο φορες και εκατσα λιγο να σκεφτω την γνωμη μου πανω στο κεφαλαιο...αυτην την στιγμη ειμαι ακομα επηρεασμενος και δεν μπορω να σκεφτω καθαρα αλλα νομιζω εχω σχηματισει εντυπωση...

Ενταξει γινομαι υπερβολικα γραφικος με το να λεω ξανα και ξανα πως η γραφη σου ειναι εκπληκτικη οποτε ας επικεντρωθω στην υποθεση...

Αρχικα με ενθουσιασε το πως μπορεις και δημιουργεις καταστασεις οπου κολανε τον αναγνωστη στην οθονη με αποτελεσμα να κυλαει η ιστορια σαν νερο..για παραδειγμα με το σινεμα που ουσιαστικα ο εντουαρντ ηταν παγιδευμενος αναμεσα στην επιλογη να βγει εξω η να μεινει μεσα δινοντας παραλληλα ευκερια να εξελιχθει η υποθεση εξω απο το σινεμα που οι αντρες ειχαν στριμωξει την μπελλα...

Αυτο που πραγματικα με μαγνητιζει σε αυτην την ιστορια ειναι πως ο ερωτας εξελιζετε σταδιακα...ολα ξεκινησαν με το στοιχημα και μεσα σε δυο μερες καταφερες χρησιμοποιωντας τελεια την πλοκη να τα ανακατεψεις ολα και να αδημονω για το παρακατω...

Η αλις ειναι πραγματικα ιδιαιτερη σε αυτην την ιστορια καταρχας δεν ειναι οπως σε ολα τα φανφικ το αγαπημενο αδερφακι του εντουαρντ υπαρχει αντιπαλλοτητα αναμεσα τους..δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτετε οταν βλεπει τον αδερφο της να φιλαει την μπελλα..

Με το θεμα του λεμονιου τωρα η υποθεση ειναι μπερδεμενη..δεν εχω ιδεα τι θα κανεις παρακατω πως τελικα ο εντουαρντ θα παρει το ημερολογιο πως θα πληγωσει την μπελλα αφου πλεον ειναι ξεκαθαρο πως ο ενας δεν κανει χωρις τον αλλο και τι θα γινει μετα...το σχεδον λεμονι στο βαν ηταν φοβερο τοσο στην γραφη οσο και στο ρολο που επεξε στην υποθεση..

Αυτα προς το παρων ισως αυριο μετα τα σχολια και των αλλων να πω κατι περισσοτερο...

Τελος να σου πω ενα μπραβο (μια φορα δεν ειναι αρκετη ) πραγματικα λατρευω τις ιστοριες σου... Emily's Blog - Σελίδα 23 474941

Α και να πω και το αυτονοητο αδημονω για το παρακατω...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 0:46

Σε ευχαριστω παρα πολυ Γερασιμε Emily's Blog - Σελίδα 23 34442
Δεν μπορεις να φανταστεις πως το σχολιο σου μου εφτιαξε την διαθεση σημερα Rolling Eyes Χαρηκα παρα πολυ που σου αρεσε η πλοκη μιας και μεχρι στιγμης νομιζα πως τα πηγαινα ολα παρα πολυ γρηγορα Emily's Blog - Σελίδα 23 413121
Τεσπα σε ευχαριστω για το σχολιο και για την υποστηριξη, που μερικες φορες οδηγει οντως στο ξενυχτι kiss
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 10:52

Το teaser του επομενου μερους σας περιμενει στο blog μου, οπως επισης και για οποιον δεν καταφερε να το δει χτες και το Μερος Β της ιστοριας μου November Rain - http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/ -
Καλη Αναγνωση kiss

Σπόιλερ:
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 11:43

καλα διαβασα και τα δυο , δεν εχω λογια ειναι θεικη η συνεχεια σου Emily's Blog - Σελίδα 23 201917
και απλα περιμενω συνεχεια !
Niki Patt
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Niki Patt

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Robert's World!
Αριθμός μηνυμάτων : 2620
Registration date : 19/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 12:04

Εμιλυ μου,υποκλινομαι..... Emily's Blog - Σελίδα 23 31995 Emily's Blog - Σελίδα 23 31995

Εισαι ταλενταρα αγαπη μου....Η καινουργια σου ιστορια ειναι υπεροχη Emily's Blog - Σελίδα 23 201917 Emily's Blog - Σελίδα 23 201917

Αδημονω για τη συνεχεια....Ελπιζω να μην αργησει!!!!! kiss
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 13:22

Σας ευχαριστω για τα σχολια κοριτσια Emily's Blog - Σελίδα 23 34442
Θα προσπαθησω να βαλω συνεχεια οσο πιο γρηγορα μπορω kiss
Αυτην την στιγμη βρισκομαι σε καλο δρομο Wink
pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 13:48

Καλά η καινούρια ιστορία σου τα σπάει και δεν πληρώνει! ΤΕΛΟΣ! είναι αριστούργημα! Emily's Blog - Σελίδα 23 31995

Όμως πραγματικά μου λείπει τόοοοοοσο πολύ το με άρωμα αλμύρας,και έχω τόόοοοοοοση αγωνιά για το butterflies of the past (αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται...είναι και μεγάλο πανάθεμα το! Emily's Blog - Σελίδα 23 876749 )

όπως και να έχει ότι και να ανεβάσεις εγώ θα τρέξω να το διαβάσω! Συνέχισε με ότι πιστεύεις εσύ πως έχεις έμπνευση,και μάγεψε μας ξανά! kiss
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 13:53

Σε ευχαριστω, Ζωη μου kiss
Αυτο το διαστημα ειμαι κολλημενη με αυτην την ιστορια και με μια αλλη που ετοιμαζω σχετικα με τις γιορτες που πλησιαζουν Emily's Blog - Σελίδα 23 876749
Οπως ειπα και πριν θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να τελειωσω γρηγορα με την μινι ιστορια μου -τι μινι δηλαδη; ετσι οπως το βλεπω θα φτασω τις σαραντα σελιδες lol! -
και μετα θα ασχοληθω ξανα με την ιστορια "Με Γευση Αλμυρας"
Προβλεπω πως σε λιγο εξω θα χιονιζει και εγω θα μιλαω για καλοκαιρι και παραλιες lol!
pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 13:55

Μα γιατί όχι; θα είσαι,μια ευχάριστη & ζεστή νότα,στην κρύα καθημερινότητα μας! huggie
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 13:57

Οσο για το ζεστη θα συμφωνησω Emily's Blog - Σελίδα 23 413121
Δεν θα αργησουν και τα lemons και σε εκεινη την ιστορια Razz
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 18:11

Εμιλυ μου υπεροχη η συνεχεια!τωρα την ειδα!
πραγματικα θελω οσο πιο συντομα συνεχεια
Emily's Blog - Σελίδα 23 31995 Emily's Blog - Σελίδα 23 31995 Emily's Blog - Σελίδα 23 31995
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 21:58

Σε ευχαριστω και εσενα Μαρινα μου kiss
Λογικα το σαββατοκυριακο που μας ερχεται η ακομη και μεσα στην βδομαδα θα εχω ετοιμη συνεχεια Wink
Την εχω ηδη ξεκινησει και βρισκομαι σε παρα πολυ καλο δρομο Smile
Μεχρι τοτε Emily's Blog - Σελίδα 23 906998
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 22:28

Αχ Έμιλύ μου, ΘΕΪΚΟ κεφάλαιο!!! Πω πω...ανατρίχιασα...!!! Η σκηνη που ο Έντουαρντ υπερασπιζόταν την Μπέλα και έδωσε γερό μάθημα στους άλλους, ήταν το αποκορύφωμα!! Τα συναισθήματά τους...τόσο δυνατά και έντονα!! Όσο σκέφτομαι το στοίχημα στενοχωριέμαι πάρα μα πάρα πολύ!!! Αχ Έντουαρντ!!! Θέλω αν είναι μαζί!! Σίγουρα τη θέλει!! Άλλωστε το είπε!!
Συγχαρητήρια!!! Μου άρεσε τόοοσο πολύ!!! Ξέρεις πως λατρεύω πραγματικά τις ιστορίες σου!! Κι αυτή είναι καταπληκτική!!! Μπράβο μπράβο μπράβο γλυκιά μου!!! Γράφεις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!! Emily's Blog - Σελίδα 23 201917 Emily's Blog - Σελίδα 23 201917 Σου το έχω ξαναπεί, από τις αγαπημένες μου συγγραφείς!!!huggie
Περιμένω αγωνιωδώς τη συνέχεια!!! kiss
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 22:38

Σε ευχαριστω παρα πολυ Ερμιονη μου Emily's Blog - Σελίδα 23 34442 Χαρηκα παρα πολυ που σου αρεσε!!! Σου το εχω ξαναπει πως ο τιτλος του συγγραφεα ειναι καπως υπερβολικος βεβαια... Smile Emily's Blog - Σελίδα 23 876749
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 22:46

Την αλήθεια??? Όταν αναφερόμαστε -ή μάλλον αναφέρομαι, για να μιλήσω για μένα- σε ανθρώπους που πραγματικά γράφουν εκπληκτικά δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο!!! Και όχι! Καθόλου υπερβολικός ο τίτλος!!! Φαίνεται πως όταν γράφεις το νιώθεις...σου αρέσει...το θελεις! Μου αρέσουν πάρα πολύ τα fanfic...! Και μεχρι τωρα ό,τι κι αν έχω διαβάσει...το έχω λατρέψει!!!
Οι δικές σου ιστορίες από την άλλη, είναι από αυτές...που πάντα έχουν κάτι να πουν!!! Ειναι καλλογραμμένες...μελετημένες!!! Είναι τέλειες!!! Emily's Blog - Σελίδα 23 201917 Emily's Blog - Σελίδα 23 201917
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΔευ 29 Νοε 2010 - 0:17

Πραγματικα Ερμιονη μου... Δεν εχω τι να πω Emily's Blog - Σελίδα 23 876749
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΤρι 30 Νοε 2010 - 22:23

Εμιλυ τωρα ειδα το teaser του τριτου μερους..καλα ενα εχω να πω εγραψες ...

Θα ειναι σιγουρα τελειο...Και χμμ κομματι απο λεμονι; θα περιεχει λεμονι λοιπον το επομενο κεφαλαιο;

Για να δουμε..θα εχει πολυ ενδιαφερον παντως...

PS. Mα καλα και συ στο πιο συνταρακτικο σημειο το κοβεις...να μας σκωτωσεις θελεις; tongue Emily's Blog - Σελίδα 23 34442
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 4 Δεκ 2010 - 14:43

Πριν πω οτιδηποτε αλλο θα ηθελα πρωτα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας για την υποστηριξη Emily's Blog - Σελίδα 23 34442 Χωρις εσας το πιο πιθανο θα ηταν να μην ειχα αρχισει ποτε να γραφω φανφικ, ουτε καν θα μου περνουσε απο το μυαλο η πιθανοτητα να γραψω κατι Emily's Blog - Σελίδα 23 906998 Για αλλη μια φορα ευχαριστω τωρα τελευταια το εχω παρακανει πιστευω με τις ευχαριστιες αλλα μονο αυτο μπορω να πω μετα απο τα καλα σας σχολια- , ειστε ολοι υπεροχοι Emily's Blog - Σελίδα 23 465227

Οπως παντα εκτος απο τα ευχαριστω θα αναφερθω και σε συγνωμες για την καθυστερηση των ιστοριων μου Emily's Blog - Σελίδα 23 876749 Η ιστορια που ειχα προγραμματισει να γραψω σχετικα με τα Χριστουγεννα εχει ακομα τοσο πολυ δρομο μπροστα της, τοσο πολυ που σκεφτομαι να μην την ολοκληρωσω τελικα, κατι που οσο και να μην μου αρεσει πρεπει να κανω! Οσο για την ιστορια November Rain, ας πουμε πως η συνεχεια βρισκεται σε καλο δρομο και ελπιζω πως θα καταφερω να τελειωσω το τριτο μερος αυτο το Σαββατοκυριακο Emily's Blog - Σελίδα 23 413121 Ολα αυτα οφειλονται σε μερικα διαγωνισματα που εχω την επομενη βδομαδα... Οπως ειπα και παλιοτερα ολα στο σχολειο γινονται την τελευταια στιγμη...

Φιλακια, Εμιλυ Emily's Blog - Σελίδα 23 906998
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 4 Δεκ 2010 - 17:32

Εκανα καποιες αλλαγες στο blog μου Smile Ελπιζω να σας αρεσουν Emily's Blog - Σελίδα 23 906998

Υ.Γ Σορρυ για το διπλο ποστ Rolling Eyes
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΣαβ 4 Δεκ 2010 - 19:31

αχ ειναι φοβερο ! μπραβο εμιλυ μου!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 5 Δεκ 2010 - 0:55

Μετα απο πολυ προσπαθεια καταφερα να τελειωσω το τριτο μερος της ιστοριας μου "November Rain" Αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο σημειο της διορθωσης και απο οτι προβλεπω η θα τελειωσω σημερα σε καμια ωρα η θα στειλω συνεχεια αυριο Smile Θα προσπαθησω να κανω οτι καλυτερο μπορω για να την αναρτησω σημερα Emily's Blog - Σελίδα 23 906998

Μεχρι τοτε... Φιλακια, Εμιλυ Emily's Blog - Σελίδα 23 465227
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 5 Δεκ 2010 - 13:07

Το τριτο μερος της ιστοριας μου November Rain, "Πυρινα Φιλια" σας περιμενει στο blog μου - http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/2010/12/november-rain.html -

Καλη Αναγνωση kiss
Περιμενω με ανυπομονησια τις γνωμες και τα σχολια σας Emily's Blog - Σελίδα 23 906998
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 5 Δεκ 2010 - 14:16

Εμιλυ δεν εχω να πω τιποτα για το κεφαλαιο σου Shocked faint Shocked faint !!!
ηταν τελειο , αψεγαδιαστο...απο τα καλυτερα κεφαλαια σου Emily's Blog - Σελίδα 23 480860 !!!
η λεμοναδα καταπληκτικη Emily's Blog - Σελίδα 23 4947 Emily's Blog - Σελίδα 23 442819 !!!

ενα κεφαλαιο με αναμεικτα συναισθηματα!κριμα που ο Εντουαρντ θα το χαλασει ολο αυτο
με τα ανοητα στοιχηματα του... Emily's Blog - Σελίδα 23 691775

Emily's Blog - Σελίδα 23 201917 Emily's Blog - Σελίδα 23 98735
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 5 Δεκ 2010 - 14:49

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, Μαρινα μου Emily's Blog - Σελίδα 23 34442
Στην αρχη ανησυχουσα για την λεμοναδα, μιας και ειναι και η πρωτη φορα που γραφω μια... Rolling Eyes
Ηταν ανακουφιση για μενα που σου αρεσε Smile
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 23 I_icon_minitimeΚυρ 5 Δεκ 2010 - 14:53

πως ειναι δυνατο να μην μου αρεσει; Wink Wink
τετοια λεμοναδα! faint

Emily's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 23 από 29Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Geo's Blog!
» twilightFOREVER's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: