| Emily's Blog | |
|
+44daisyalicecullen sisaki pretty witch dimitra_80 !!!twilight!!! Stella Sunlight Emy+Robert T-NM-E-BD marina sandra21 pink marian robert\'s girl Jane Volturi $ofi@ + Edward despina aek ROBELINA katia2110 evaki Mrs.Christina Bella07 mpellanti21 .Mαdωω* LadyTaniaXd LITSA0089 volturi girl twilightFOREVER kristeng7 anastacia9280 i love edward 2 izzy cullen dmant89 peby Niki Patt twilightsagaddicted Stellouko evi nora Lizzy Cullen Isabella_Cullen ed<3 Zafrina kristen4ever Nemesis Of Bellin 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 0:31 | |
| Σορυ για το διπλο ποστ αλλα πρεπει να σχολιασω το κεφαλαιο ακομη σορρυ που αργησα το διβασα δυο φορες και εκατσα λιγο να σκεφτω την γνωμη μου πανω στο κεφαλαιο...αυτην την στιγμη ειμαι ακομα επηρεασμενος και δεν μπορω να σκεφτω καθαρα αλλα νομιζω εχω σχηματισει εντυπωση... Ενταξει γινομαι υπερβολικα γραφικος με το να λεω ξανα και ξανα πως η γραφη σου ειναι εκπληκτικη οποτε ας επικεντρωθω στην υποθεση... Αρχικα με ενθουσιασε το πως μπορεις και δημιουργεις καταστασεις οπου κολανε τον αναγνωστη στην οθονη με αποτελεσμα να κυλαει η ιστορια σαν νερο..για παραδειγμα με το σινεμα που ουσιαστικα ο εντουαρντ ηταν παγιδευμενος αναμεσα στην επιλογη να βγει εξω η να μεινει μεσα δινοντας παραλληλα ευκερια να εξελιχθει η υποθεση εξω απο το σινεμα που οι αντρες ειχαν στριμωξει την μπελλα... Αυτο που πραγματικα με μαγνητιζει σε αυτην την ιστορια ειναι πως ο ερωτας εξελιζετε σταδιακα...ολα ξεκινησαν με το στοιχημα και μεσα σε δυο μερες καταφερες χρησιμοποιωντας τελεια την πλοκη να τα ανακατεψεις ολα και να αδημονω για το παρακατω... Η αλις ειναι πραγματικα ιδιαιτερη σε αυτην την ιστορια καταρχας δεν ειναι οπως σε ολα τα φανφικ το αγαπημενο αδερφακι του εντουαρντ υπαρχει αντιπαλλοτητα αναμεσα τους..δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτετε οταν βλεπει τον αδερφο της να φιλαει την μπελλα.. Με το θεμα του λεμονιου τωρα η υποθεση ειναι μπερδεμενη..δεν εχω ιδεα τι θα κανεις παρακατω πως τελικα ο εντουαρντ θα παρει το ημερολογιο πως θα πληγωσει την μπελλα αφου πλεον ειναι ξεκαθαρο πως ο ενας δεν κανει χωρις τον αλλο και τι θα γινει μετα...το σχεδον λεμονι στο βαν ηταν φοβερο τοσο στην γραφη οσο και στο ρολο που επεξε στην υποθεση.. Αυτα προς το παρων ισως αυριο μετα τα σχολια και των αλλων να πω κατι περισσοτερο... Τελος να σου πω ενα μπραβο (μια φορα δεν ειναι αρκετη ) πραγματικα λατρευω τις ιστοριες σου... Α και να πω και το αυτονοητο αδημονω για το παρακατω... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 0:46 | |
| Σε ευχαριστω παρα πολυ Γερασιμε Δεν μπορεις να φανταστεις πως το σχολιο σου μου εφτιαξε την διαθεση σημερα Χαρηκα παρα πολυ που σου αρεσε η πλοκη μιας και μεχρι στιγμης νομιζα πως τα πηγαινα ολα παρα πολυ γρηγορα Τεσπα σε ευχαριστω για το σχολιο και για την υποστηριξη, που μερικες φορες οδηγει οντως στο ξενυχτι |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 10:52 | |
| Το teaser του επομενου μερους σας περιμενει στο blog μου, οπως επισης και για οποιον δεν καταφερε να το δει χτες και το Μερος Β της ιστοριας μου November Rain - http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/ - Καλη Αναγνωση - Σπόιλερ:
Συγνωμη για το διπλο ποστ
|
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 11:43 | |
| καλα διαβασα και τα δυο , δεν εχω λογια ειναι θεικη η συνεχεια σου και απλα περιμενω συνεχεια ! | |
|
| |
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 12:04 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 13:22 | |
| Σας ευχαριστω για τα σχολια κοριτσια Θα προσπαθησω να βαλω συνεχεια οσο πιο γρηγορα μπορω Αυτην την στιγμη βρισκομαι σε καλο δρομο |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 13:48 | |
| Καλά η καινούρια ιστορία σου τα σπάει και δεν πληρώνει! ΤΕΛΟΣ! είναι αριστούργημα! Όμως πραγματικά μου λείπει τόοοοοοσο πολύ το με άρωμα αλμύρας,και έχω τόόοοοοοοση αγωνιά για το butterflies of the past (αν θυμάμαι καλά έτσι λέγεται...είναι και μεγάλο πανάθεμα το! ) όπως και να έχει ότι και να ανεβάσεις εγώ θα τρέξω να το διαβάσω! Συνέχισε με ότι πιστεύεις εσύ πως έχεις έμπνευση,και μάγεψε μας ξανά! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 13:53 | |
| Σε ευχαριστω, Ζωη μου Αυτο το διαστημα ειμαι κολλημενη με αυτην την ιστορια και με μια αλλη που ετοιμαζω σχετικα με τις γιορτες που πλησιαζουν Οπως ειπα και πριν θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να τελειωσω γρηγορα με την μινι ιστορια μου -τι μινι δηλαδη; ετσι οπως το βλεπω θα φτασω τις σαραντα σελιδες - και μετα θα ασχοληθω ξανα με την ιστορια "Με Γευση Αλμυρας" Προβλεπω πως σε λιγο εξω θα χιονιζει και εγω θα μιλαω για καλοκαιρι και παραλιες |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 13:55 | |
| Μα γιατί όχι; θα είσαι,μια ευχάριστη & ζεστή νότα,στην κρύα καθημερινότητα μας! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 13:57 | |
| Οσο για το ζεστη θα συμφωνησω Δεν θα αργησουν και τα lemons και σε εκεινη την ιστορια |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 21:58 | |
| Σε ευχαριστω και εσενα Μαρινα μου Λογικα το σαββατοκυριακο που μας ερχεται η ακομη και μεσα στην βδομαδα θα εχω ετοιμη συνεχεια Την εχω ηδη ξεκινησει και βρισκομαι σε παρα πολυ καλο δρομο Μεχρι τοτε |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 22:28 | |
| Αχ Έμιλύ μου, ΘΕΪΚΟ κεφάλαιο!!! Πω πω...ανατρίχιασα...!!! Η σκηνη που ο Έντουαρντ υπερασπιζόταν την Μπέλα και έδωσε γερό μάθημα στους άλλους, ήταν το αποκορύφωμα!! Τα συναισθήματά τους...τόσο δυνατά και έντονα!! Όσο σκέφτομαι το στοίχημα στενοχωριέμαι πάρα μα πάρα πολύ!!! Αχ Έντουαρντ!!! Θέλω αν είναι μαζί!! Σίγουρα τη θέλει!! Άλλωστε το είπε!! Συγχαρητήρια!!! Μου άρεσε τόοοσο πολύ!!! Ξέρεις πως λατρεύω πραγματικά τις ιστορίες σου!! Κι αυτή είναι καταπληκτική!!! Μπράβο μπράβο μπράβο γλυκιά μου!!! Γράφεις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!! Σου το έχω ξαναπεί, από τις αγαπημένες μου συγγραφείς!!! Περιμένω αγωνιωδώς τη συνέχεια!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| |
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 22:46 | |
| Την αλήθεια??? Όταν αναφερόμαστε -ή μάλλον αναφέρομαι, για να μιλήσω για μένα- σε ανθρώπους που πραγματικά γράφουν εκπληκτικά δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο!!! Και όχι! Καθόλου υπερβολικός ο τίτλος!!! Φαίνεται πως όταν γράφεις το νιώθεις...σου αρέσει...το θελεις! Μου αρέσουν πάρα πολύ τα fanfic...! Και μεχρι τωρα ό,τι κι αν έχω διαβάσει...το έχω λατρέψει!!! Οι δικές σου ιστορίες από την άλλη, είναι από αυτές...που πάντα έχουν κάτι να πουν!!! Ειναι καλλογραμμένες...μελετημένες!!! Είναι τέλειες!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Δευ 29 Νοε 2010 - 0:17 | |
| Πραγματικα Ερμιονη μου... Δεν εχω τι να πω |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τρι 30 Νοε 2010 - 22:23 | |
| Εμιλυ τωρα ειδα το teaser του τριτου μερους..καλα ενα εχω να πω εγραψες ... Θα ειναι σιγουρα τελειο...Και χμμ κομματι απο λεμονι; θα περιεχει λεμονι λοιπον το επομενο κεφαλαιο; Για να δουμε..θα εχει πολυ ενδιαφερον παντως... PS. Mα καλα και συ στο πιο συνταρακτικο σημειο το κοβεις...να μας σκωτωσεις θελεις; | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 4 Δεκ 2010 - 14:43 | |
| Πριν πω οτιδηποτε αλλο θα ηθελα πρωτα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας για την υποστηριξη Χωρις εσας το πιο πιθανο θα ηταν να μην ειχα αρχισει ποτε να γραφω φανφικ, ουτε καν θα μου περνουσε απο το μυαλο η πιθανοτητα να γραψω κατι Για αλλη μια φορα ευχαριστω τωρα τελευταια το εχω παρακανει πιστευω με τις ευχαριστιες αλλα μονο αυτο μπορω να πω μετα απο τα καλα σας σχολια- , ειστε ολοι υπεροχοι Οπως παντα εκτος απο τα ευχαριστω θα αναφερθω και σε συγνωμες για την καθυστερηση των ιστοριων μου Η ιστορια που ειχα προγραμματισει να γραψω σχετικα με τα Χριστουγεννα εχει ακομα τοσο πολυ δρομο μπροστα της, τοσο πολυ που σκεφτομαι να μην την ολοκληρωσω τελικα, κατι που οσο και να μην μου αρεσει πρεπει να κανω! Οσο για την ιστορια November Rain, ας πουμε πως η συνεχεια βρισκεται σε καλο δρομο και ελπιζω πως θα καταφερω να τελειωσω το τριτο μερος αυτο το Σαββατοκυριακο Ολα αυτα οφειλονται σε μερικα διαγωνισματα που εχω την επομενη βδομαδα... Οπως ειπα και παλιοτερα ολα στο σχολειο γινονται την τελευταια στιγμη... Φιλακια, Εμιλυ |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 4 Δεκ 2010 - 17:32 | |
| Εκανα καποιες αλλαγες στο blog μου Ελπιζω να σας αρεσουν Υ.Γ Σορρυ για το διπλο ποστ |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 4 Δεκ 2010 - 19:31 | |
| αχ ειναι φοβερο ! μπραβο εμιλυ μου! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 5 Δεκ 2010 - 0:55 | |
| Μετα απο πολυ προσπαθεια καταφερα να τελειωσω το τριτο μερος της ιστοριας μου "November Rain" Αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο σημειο της διορθωσης και απο οτι προβλεπω η θα τελειωσω σημερα σε καμια ωρα η θα στειλω συνεχεια αυριο Θα προσπαθησω να κανω οτι καλυτερο μπορω για να την αναρτησω σημερα Μεχρι τοτε... Φιλακια, Εμιλυ |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 5 Δεκ 2010 - 13:07 | |
| |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 5 Δεκ 2010 - 14:16 | |
| Εμιλυ δεν εχω να πω τιποτα για το κεφαλαιο σου !!! ηταν τελειο , αψεγαδιαστο...απο τα καλυτερα κεφαλαια σου !!! η λεμοναδα καταπληκτικη !!! ενα κεφαλαιο με αναμεικτα συναισθηματα!κριμα που ο Εντουαρντ θα το χαλασει ολο αυτο με τα ανοητα στοιχηματα του... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 5 Δεκ 2010 - 14:49 | |
| Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, Μαρινα μου Στην αρχη ανησυχουσα για την λεμοναδα, μιας και ειναι και η πρωτη φορα που γραφω μια... Ηταν ανακουφιση για μενα που σου αρεσε |
|
| |
| |
| |
| Emily's Blog | |
|