Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Emily's Blog

Πήγαινε κάτω 
+44
daisyalicecullen
sisaki
pretty witch
dimitra_80
!!!twilight!!!
Stella Sunlight
Emy+Robert
T-NM-E-BD
marina
sandra21
pink
marian
robert\'s girl
Jane Volturi
$ofi@ + Edward
despina aek
ROBELINA
katia2110
evaki
Mrs.Christina
Bella07
mpellanti21
.Mαdωω*
LadyTaniaXd
LITSA0089
volturi girl
twilightFOREVER
kristeng7
anastacia9280
i love edward 2
izzy cullen
dmant89
peby
Niki Patt
twilightsagaddicted
Stellouko
evi
nora
Lizzy Cullen
Isabella_Cullen
ed<3
Zafrina
kristen4ever
Nemesis Of Bellin
48 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Επισκέπτ
Επισκέπτης

Emily's Blog - Σελίδα 22 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 17 Νοε 2010 - 19:45

Σε ευχαριστω για την υποστηριξη Γερασιμε Smile Ελπιζω να σου αρεσει!!!

Υ.Γ Για οποιον δεν το ειδε ανεβασα κατι στο μπλογκ μου http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/2010/11/november-rain.html Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 4265
Registration date : 25/07/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 17 Νοε 2010 - 20:25

Λοιπον το διαβασα σχεδον αμεσως μεσα σε λιγοτερο απο τρια λεπτα...

Ας μην αναφερω παλι οτι η γραφη σου ειναι απιστευτη δηλαδη καποια σημεια τα διαβασα περισσοτερες απο μια φορες για να τα απολαυσω (πχ πως περιεγραφες τον ενθουσιασμο του μαικ...)

Θα μιλησω περισσοτερο για την υποθεση..αυτο που μου εκανε εντυοωση ειναι πως ενα στοιχημα εκανε τον εντουαρντ ουσιαστικα να αρχισει να ερωτευετε την μπελλα..εγω πιστευω οτι πραγματι τελικα το μετανιωσε...

Ανυπομονω να δω τι ελεγε το ημερολογιο...

Η Μπελλα που περιγραφεις ειναι σε καποια σημεια διαφορετικη απο αυτην που ξερουμε νομιζω προσθεσες καποια πολυ ομορφα στοιχεια στον χαρακτηρα και γενικα με εντυπωσιασε πως μεσα σε λιγες γραμμες (πχ με τον μαικ) μας εδωσες να καταλαβουμε ενα χαρακτηρα απο πολλες πλευρες και τον σκιαγραφησες μοναδικα...

Ανοιπομονω για το δευτερο κομματι να δουμε πως θα εξελιχθει η βραδια στο σινεμα πως θα παρει το ημερολογιο αν τελικα το μετανιωσε και να δουμε τι θα γινει με αυτον το ερωτα που γεννιεται...

Συχαρητηρια καταφερες για αλλη μια φορα να δημιουργησεις κατι μαγικο μια πανεμορφη ιστορια με πλοκη που σε τραβαει να διαβασεις παρακατω.. Emily's Blog - Σελίδα 22 474941
http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 17 Νοε 2010 - 21:50

Χαρηκα που σου αρεσε Γερασιμε kiss Τωρα ειμαι περιπου στην μεση του επομενου μερους, το οποιο απο οτι προβλεπω θα περιεχει μεσα το πρωτο μου λεμονι Smile Ελπιζω να μην σας απογοητευσω Wink
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 17 Νοε 2010 - 22:09

Ειμαι σιγουρος πως δεν θα μας απογοητευσεις...χμμ το πρωτο σου λεμονιEmily's Blog - Σελίδα 22 442819 ..θα εχει ενδιαφερον....Emily's Blog - Σελίδα 22 40135

pretty witch
Breaking Dawn Newborn
Breaking Dawn Newborn
pretty witch

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 518
Registration date : 11/06/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 17 Νοε 2010 - 22:20

Ξετρελάθηκα! Διάβασα την συνέχεια από το 3το κεφάλαιο και μπορώ να πω ότι συμπάθησα τον Ίαν,και αν κάνει κάτι με την Μπέλλα θα με χαλάσει λίγο αλλά δεν θα θυμώσω κιόλας... (Εμμ Εντουαντ,αντί να αρπάξεις την ευκαιρία τώρα που είστε στο ίδιο σπίτι και μάλιστα σε διακοπές αλώνίζεις!Ε καλά θα σου κάνω λοιπόν αν βγει με τον Ίαν giggle )... Και τώρα περνάω στο one shot που το λάτρεψα και αυτό,μου αρέσει πάρα πολύ ο Εντ, όλως περιέργως μου αρέσει και ο Μάικ και επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και ένα fanfiction που ο Εντ και η Άλις δεν είναι τα αγαπημένα λατρεμένα αδερφάκια και έχουν αυτή την εφηβική "κόντρα" σαν νορμάλ έφηβοι! Όσο για την Μπέλλα νταξ απλά την λυπάμαι,ας μου διάβαζε εμένα το ημερολόγιο,στείρο θα τον είχα αφήσει Emily's Blog - Σελίδα 22 872396 (δεν ξέρω αν με πιάνεις...Emily's Blog - Σελίδα 22 500229 )
twilightsagaddicted
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 3767
Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 17 Νοε 2010 - 22:30

καλα εμιλυ μ αυτη η μικρη ιστορια.!!!ειναι απλα τελεια.!!πωπω κριμα μωρε την μπελλα.!αυτα τα στοιχηματα πολυ μου την σπανε.!!αλλα και ο εντουαρντ στ τελος απο οτι καταλαβα την αγαπησε αληθινα.!!αχχχ ανυπομονω για τη συνεχεια.!!!μπραβο.!!
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 17 Νοε 2010 - 22:41

Έμιλύ μου, συγγνώμη που δεν το διάβασα νωρίτερα,αλλά είχα κάπου να πάω και δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή. Είχα δει πως έβαλες κάτι,όμως δεν περίμενα με τίποτα να ήταν καινούρια ιστορία! Και τώρα ναι! Καινουριο fanfic!!!
Τι να πω...? Emily's Blog - Σελίδα 22 691775 Φανταστικό...? Emily's Blog - Σελίδα 22 691775 Υπέροχο...? Emily's Blog - Σελίδα 22 691775 Καταπληκτικό...? Emily's Blog - Σελίδα 22 691775
Μάλλον λίγα λέω!!! Είναι...Τ*Ε*Λ*Ε*Ι*Ο!!! Μια ιστορία με ένα ιδιαίτερο θέμα που έχει να πει πολλά στην πορεία!!! Όταν άρχισα να διαβάζω...,στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με την Μπέλα! Αυτό που έκανε ο Έντουαρντ ήταν τόσο άσχημο και πραγματικά ποταπό! Να κλέψει το ημερολόγιο? Ένα ημερολόγιο? Της Μπέλα? Του κοριτσιού -που όπως φαίνεται- στη συνέχεια ερωτεύθηκε? Βέβαια, επειδή είναι η αρχή...δε λέω πολλά...αν και ήταν αδιανόητο αυτό που έκανε! Μου άρεσε πάαααααρα μα πάααααρα πολύ!!! Για μία ακόμη φορά σου βγάζω το καπέλο!!
Καλά, για τη γραφή σου δεν έχω πω τίποτα!! Επαναλαμβάνομαι συνεχώς...όμως δεν γίνεται αλλιώς!!!! Το ξέρεις και σαφώς κι εμείς το ξέρουμε,...ότι γράφεις ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά!!! Emily's Blog - Σελίδα 22 31995 Emily's Blog - Σελίδα 22 474941 Emily's Blog - Σελίδα 22 31995 Emily's Blog - Σελίδα 22 474941
Σου αξίζουν συγχαρητήρια για όλη την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλεις!!! Emily's Blog - Σελίδα 22 201917 Emily's Blog - Σελίδα 22 868134 Emily's Blog - Σελίδα 22 201917 Emily's Blog - Σελίδα 22 868134 Μπράβο σου γλυκιά μου!!
Ανυπομονώ για τη συνέχεια τώρα!!! Emily's Blog - Σελίδα 22 868134 Emily's Blog - Σελίδα 22 868134 Emily's Blog - Σελίδα 22 868134 Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, τι θα γίνει με το ημερολόγιο..., πώς το πήρε ο Έντι..., τι έγινε...!!! Περιμένουμε!!! kiss
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 17 Νοε 2010 - 23:17

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια kiss
Θα προσπαθησω να βαλω συνεχεια οσο πιο γρηγορα μπορω Wink
Λογικα αμα βρω χρονο το Σαββατοκυριακο θα καταφερω να τελειωσω το November Rain μετα σειρα εχει... Δεν ξερω... lol! Εχω καποιες ιδεες -η μαλλον πολλες Wink - για το Saline Taste οπως και για το Fourth Dimension Emily's Blog - Σελίδα 22 413121 Ειλικρινα δεν ξερω τι να πρωτογραψω Emily's Blog - Σελίδα 22 691775 Πειτε μου την γνωμη σας Wink Razz
ed<3
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
Αριθμός μηνυμάτων : 3200
Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 18 Νοε 2010 - 0:20

Εμιλυ μου η καινουρια σου ιστορια ειναι θεικη!!!
στοιχημα ε; Evil or Very Mad Evil or Very Mad εμ την πατησε ο Εντουαρντ μας...
πραγματικα θελω να δω την συνεχεια Smile huggie kiss
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 18 Νοε 2010 - 12:33

μολις διαβασα την ιστορια και εχω μεινει αφωνη ! ειναι καταπληκτικη , ειναι εξαισια ! δεν εχω λογια
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 18 Νοε 2010 - 14:21

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σας Emily's Blog - Σελίδα 22 34442 kiss
Σε ευχαριστω, Μαρινα μου -σε ποιο αγορι δεν αρεσουν τα στοιχηματα αλλωστε; Wink Φυσικα υπαρχουν παντα εξαιρεσεις Rolling Eyes - και σε ευχαριστω και εσενα Ελινα μου για την εκπληκτικη υποστηριξη σου. Πραγματικα σας ευχαριστω ολους σας kiss
eclipse4ever
Twilight Human
Twilight Human
eclipse4ever

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : A8hna
Αριθμός μηνυμάτων : 3
Registration date : 21/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 15:02

ειναι τελειο!!!!!!!!! Emily's Blog - Σελίδα 22 868134 ανυπομονω για την συνέχεια...... Smile Smile Smile
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 20 Νοε 2010 - 15:22

Σε ευχαριστω παρα πολυ, Ευη μου Emily's Blog - Σελίδα 22 34442 Χαρηκα που σου αρεσε Smile
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΤετ 24 Νοε 2010 - 21:40

Εμιλυ μου μαι ερωτησουλα ηθελα μονο να σου κανω ξερεος ποτε περιπου θα εχουμε την δευτερη συνεχεια απο την μινι ιστορια σου;huggie

Ανοιπομονω πολυ για την συνεχεια χωρις βεβεως να θελω να σε πιεσω ξερουμε ολοι ποσος λιγος ειναι ο χρονος μας και με την πιεση δεν βγαινει ωραια η ιστορια...
Wink
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 17:30

Συγνωμη για την καθυστερηση σε ολες τις ιστοριες αλλα αυτες τις μερες ειμαι ας πουμε αφοσιωμενη στα μαθηματα, σπανια βρισκω ελευθερο χρονο για να γραψω κατι και αμα προλαβαινω η το αποτελεσμα δεν με ικανοποιει η ειναι κατι πολυ μικρο Sad

Το σαββατοκυριακο θα κανω μια προσπαθεια αλλα δεν υποσχομαι τιποτα μιας και τα διαγωνισματα την επομενη βδομαδα ξεπερνουν τον αριθμο της συγκεκριμμενης Evil or Very Mad Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι πρεπει ολα να γινονται την τελευταια στιγμη αυτη τη περιοδο Rolling Eyes

Λοιπον... Οσο για την μινι ιστορια μου μπορω να ομολογησω πως ειμαι λιγο απογοητευμενη με τις λιγες σελιδες που εχω γραψει ετσι σκεφτομαι να τις ξαναξεκινησω ελπιζοντας παντα σε ενα καλυτερο αποτελεσμα.

Ελπιζω να σε καταλυψα Γερασιμε οπως και οποιον αλλο ειχε την ιδια απορια Wink Θα συνεχισω να προσπαθω για κατι καλο, ειναι το μονο που μπορω να υποσχεθω μεχρι στιγμης Emily's Blog - Σελίδα 22 876749

Φιλακια, Εμιλυ Emily's Blog - Σελίδα 22 906998
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 19:25

Ενα teaser του επομενου μερους της μινι μου ιστοριας -November Rain- σας περιμενει στο blog μου. Ελπιζω να το απολαυσετε Wink Καλη Αναγνωση kiss

http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 19:51

καταπληκτικο , θεικο δεν εχω λογια!περιμενω με αγωνια
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 20:36

Χαρηκα που σου αρεσε Ελινα μου Emily's Blog - Σελίδα 22 34442
Emy+Robert
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 4680
Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΠεμ 25 Νοε 2010 - 20:39

Emily's Blog - Σελίδα 22 480860 Emily's Blog - Σελίδα 22 480860 Emily's Blog - Σελίδα 22 480860 Emily's Blog - Σελίδα 22 480860
Φιλήθηκαν!!! Emily's Blog - Σελίδα 22 6626 Emily's Blog - Σελίδα 22 6626 Emily's Blog - Σελίδα 22 6626 Emily's Blog - Σελίδα 22 6626 Emily's Blog - Σελίδα 22 6626
Τέλειο Έμιλύ μου!!! Μπράβο σου!!! Emily's Blog - Σελίδα 22 201917 Emily's Blog - Σελίδα 22 868134 Emily's Blog - Σελίδα 22 201917 Emily's Blog - Σελίδα 22 868134
Η ιστορία σου αυτή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!! Emily's Blog - Σελίδα 22 558691 Emily's Blog - Σελίδα 22 558691 Emily's Blog - Σελίδα 22 558691 Περιμένουμε με αγωνία!!!! Emily's Blog - Σελίδα 22 465227 Emily's Blog - Σελίδα 22 906998 Emily's Blog - Σελίδα 22 465227 Emily's Blog - Σελίδα 22 906998
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 23:42

Σε ευχαριστω παρα πολυ, Γερασιμε... Αυτη τη στιγμη προσπαθω να τελειωσω την διορθωση της συνεχειας... Δεν θελω να σας κραταω σε αγωνια μεχρι αυριο Wink
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 23:44

Τιποτα εμιλυ μου...α και μην ανχωνεσε ομως αν δεις οτι δεν σου βγαινει αυριο περιμενουμε μεχρι την δευτερα προεχουν αλλα πραγματα... Wink

Σπόιλερ:
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 23:51

Συγνωμη Γερασιμε, ισως εγω ειπα λαθος τα πραγματα... Rolling Eyes Σκεφτομαι να βαλω συνεχεια τωρα, δηλαδη προσπαθω να την τελειωσω σημερα για να την βαλω αποψε Razz Ελπιζω να μην σας μπερδευω Smile
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 23:54

Eλα; και μολις σκεφτομουν να πεσω για υπνο...ουφ θα ξενυχτυσω παλι...

Σπόιλερ:
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΣαβ 27 Νοε 2010 - 23:59

Η απροβλεπτη Εμιλυ ξαναχτυπα lol!
Η συνεχεια ειναι ετοιμη και σας περιμενει στο blog μου - http://emilythestrange1994-emily.blogspot.com/2010/11/november-rain_27.html -
Καλη αναγνωση kiss

Σπόιλερ:
twilightFOREVER
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
twilightFOREVER

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Emily's Blog   Emily's Blog - Σελίδα 22 I_icon_minitimeΚυρ 28 Νοε 2010 - 0:01

Τρεχω να την διαβασω που να περιμενω μεχρι αυριο ευτυχως ειναι κυριακη...πραγματικα δεν σε πιανουμε πουθενα εισαι 100% απροβλεπτη... Emily's Blog - Σελίδα 22 868134

Επιστρεφω με σχολιο παω να το απολαυσω...(μπορει να μου παρει κανα δεκαλεπτο συνηθως το απολαμβανω και το διαβαζω περισσοτερο απο μια φορες...τσς τρεχω ουτε ενα ποστ δεν αντεχω να κανω...) Emily's Blog - Σελίδα 22 480860

Emily's Blog
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 22 από 29Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» MariaCullenSalvatore blog....!!!
» Geo's Blog!
» twilightFOREVER's blog

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Midnight Inspirations-
Μετάβαση σε: