| Emily's Blog | |
|
+44daisyalicecullen sisaki pretty witch dimitra_80 !!!twilight!!! Stella Sunlight Emy+Robert T-NM-E-BD marina sandra21 pink marian robert\'s girl Jane Volturi $ofi@ + Edward despina aek ROBELINA katia2110 evaki Mrs.Christina Bella07 mpellanti21 .Mαdωω* LadyTaniaXd LITSA0089 volturi girl twilightFOREVER kristeng7 anastacia9280 i love edward 2 izzy cullen dmant89 peby Niki Patt twilightsagaddicted Stellouko evi nora Lizzy Cullen Isabella_Cullen ed<3 Zafrina kristen4ever Nemesis Of Bellin 48 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 17 Νοε 2010 - 19:45 | |
| |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 17 Νοε 2010 - 20:25 | |
| Λοιπον το διαβασα σχεδον αμεσως μεσα σε λιγοτερο απο τρια λεπτα... Ας μην αναφερω παλι οτι η γραφη σου ειναι απιστευτη δηλαδη καποια σημεια τα διαβασα περισσοτερες απο μια φορες για να τα απολαυσω (πχ πως περιεγραφες τον ενθουσιασμο του μαικ...) Θα μιλησω περισσοτερο για την υποθεση..αυτο που μου εκανε εντυοωση ειναι πως ενα στοιχημα εκανε τον εντουαρντ ουσιαστικα να αρχισει να ερωτευετε την μπελλα..εγω πιστευω οτι πραγματι τελικα το μετανιωσε... Ανυπομονω να δω τι ελεγε το ημερολογιο... Η Μπελλα που περιγραφεις ειναι σε καποια σημεια διαφορετικη απο αυτην που ξερουμε νομιζω προσθεσες καποια πολυ ομορφα στοιχεια στον χαρακτηρα και γενικα με εντυπωσιασε πως μεσα σε λιγες γραμμες (πχ με τον μαικ) μας εδωσες να καταλαβουμε ενα χαρακτηρα απο πολλες πλευρες και τον σκιαγραφησες μοναδικα... Ανοιπομονω για το δευτερο κομματι να δουμε πως θα εξελιχθει η βραδια στο σινεμα πως θα παρει το ημερολογιο αν τελικα το μετανιωσε και να δουμε τι θα γινει με αυτον το ερωτα που γεννιεται... Συχαρητηρια καταφερες για αλλη μια φορα να δημιουργησεις κατι μαγικο μια πανεμορφη ιστορια με πλοκη που σε τραβαει να διαβασεις παρακατω.. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 17 Νοε 2010 - 21:50 | |
| Χαρηκα που σου αρεσε Γερασιμε Τωρα ειμαι περιπου στην μεση του επομενου μερους, το οποιο απο οτι προβλεπω θα περιεχει μεσα το πρωτο μου λεμονι Ελπιζω να μην σας απογοητευσω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 17 Νοε 2010 - 22:09 | |
| Ειμαι σιγουρος πως δεν θα μας απογοητευσεις...χμμ το πρωτο σου λεμονι ..θα εχει ενδιαφερον.... | |
|
| |
pretty witch Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 34 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 518 Registration date : 11/06/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 17 Νοε 2010 - 22:20 | |
| | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 17 Νοε 2010 - 22:30 | |
| καλα εμιλυ μ αυτη η μικρη ιστορια.!!!ειναι απλα τελεια.!!πωπω κριμα μωρε την μπελλα.!αυτα τα στοιχηματα πολυ μου την σπανε.!!αλλα και ο εντουαρντ στ τελος απο οτι καταλαβα την αγαπησε αληθινα.!!αχχχ ανυπομονω για τη συνεχεια.!!!μπραβο.!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 17 Νοε 2010 - 22:41 | |
| Έμιλύ μου, συγγνώμη που δεν το διάβασα νωρίτερα,αλλά είχα κάπου να πάω και δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή. Είχα δει πως έβαλες κάτι,όμως δεν περίμενα με τίποτα να ήταν καινούρια ιστορία! Και τώρα ναι! Καινουριο fanfic!!! Τι να πω...? Φανταστικό...? Υπέροχο...? Καταπληκτικό...? Μάλλον λίγα λέω!!! Είναι...Τ*Ε*Λ*Ε*Ι*Ο!!! Μια ιστορία με ένα ιδιαίτερο θέμα που έχει να πει πολλά στην πορεία!!! Όταν άρχισα να διαβάζω...,στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με την Μπέλα! Αυτό που έκανε ο Έντουαρντ ήταν τόσο άσχημο και πραγματικά ποταπό! Να κλέψει το ημερολόγιο? Ένα ημερολόγιο? Της Μπέλα? Του κοριτσιού -που όπως φαίνεται- στη συνέχεια ερωτεύθηκε? Βέβαια, επειδή είναι η αρχή...δε λέω πολλά...αν και ήταν αδιανόητο αυτό που έκανε! Μου άρεσε πάαααααρα μα πάααααρα πολύ!!! Για μία ακόμη φορά σου βγάζω το καπέλο!! Καλά, για τη γραφή σου δεν έχω πω τίποτα!! Επαναλαμβάνομαι συνεχώς...όμως δεν γίνεται αλλιώς!!!! Το ξέρεις και σαφώς κι εμείς το ξέρουμε,...ότι γράφεις ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά!!! Σου αξίζουν συγχαρητήρια για όλη την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλεις!!! Μπράβο σου γλυκιά μου!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια τώρα!!! Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, τι θα γίνει με το ημερολόγιο..., πώς το πήρε ο Έντι..., τι έγινε...!!! Περιμένουμε!!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 17 Νοε 2010 - 23:17 | |
| Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια Θα προσπαθησω να βαλω συνεχεια οσο πιο γρηγορα μπορω Λογικα αμα βρω χρονο το Σαββατοκυριακο θα καταφερω να τελειωσω το November Rain μετα σειρα εχει... Δεν ξερω... Εχω καποιες ιδεες -η μαλλον πολλες - για το Saline Taste οπως και για το Fourth Dimension Ειλικρινα δεν ξερω τι να πρωτογραψω Πειτε μου την γνωμη σας |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 18 Νοε 2010 - 0:20 | |
| Εμιλυ μου η καινουρια σου ιστορια ειναι θεικη!!! στοιχημα ε; εμ την πατησε ο Εντουαρντ μας... πραγματικα θελω να δω την συνεχεια | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 18 Νοε 2010 - 12:33 | |
| μολις διαβασα την ιστορια και εχω μεινει αφωνη ! ειναι καταπληκτικη , ειναι εξαισια ! δεν εχω λογια | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 18 Νοε 2010 - 14:21 | |
| Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σας Σε ευχαριστω, Μαρινα μου -σε ποιο αγορι δεν αρεσουν τα στοιχηματα αλλωστε; Φυσικα υπαρχουν παντα εξαιρεσεις - και σε ευχαριστω και εσενα Ελινα μου για την εκπληκτικη υποστηριξη σου. Πραγματικα σας ευχαριστω ολους σας |
|
| |
eclipse4ever Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : A8hna Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 21/02/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 20 Νοε 2010 - 15:02 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 20 Νοε 2010 - 15:22 | |
| Σε ευχαριστω παρα πολυ, Ευη μου Χαρηκα που σου αρεσε |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Τετ 24 Νοε 2010 - 21:40 | |
| Εμιλυ μου μαι ερωτησουλα ηθελα μονο να σου κανω ξερεος ποτε περιπου θα εχουμε την δευτερη συνεχεια απο την μινι ιστορια σου; Ανοιπομονω πολυ για την συνεχεια χωρις βεβεως να θελω να σε πιεσω ξερουμε ολοι ποσος λιγος ειναι ο χρονος μας και με την πιεση δεν βγαινει ωραια η ιστορια... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 25 Νοε 2010 - 17:30 | |
| Συγνωμη για την καθυστερηση σε ολες τις ιστοριες αλλα αυτες τις μερες ειμαι ας πουμε αφοσιωμενη στα μαθηματα, σπανια βρισκω ελευθερο χρονο για να γραψω κατι και αμα προλαβαινω η το αποτελεσμα δεν με ικανοποιει η ειναι κατι πολυ μικρο Το σαββατοκυριακο θα κανω μια προσπαθεια αλλα δεν υποσχομαι τιποτα μιας και τα διαγωνισματα την επομενη βδομαδα ξεπερνουν τον αριθμο της συγκεκριμμενης Ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι πρεπει ολα να γινονται την τελευταια στιγμη αυτη τη περιοδο Λοιπον... Οσο για την μινι ιστορια μου μπορω να ομολογησω πως ειμαι λιγο απογοητευμενη με τις λιγες σελιδες που εχω γραψει ετσι σκεφτομαι να τις ξαναξεκινησω ελπιζοντας παντα σε ενα καλυτερο αποτελεσμα. Ελπιζω να σε καταλυψα Γερασιμε οπως και οποιον αλλο ειχε την ιδια απορια Θα συνεχισω να προσπαθω για κατι καλο, ειναι το μονο που μπορω να υποσχεθω μεχρι στιγμης Φιλακια, Εμιλυ |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 25 Νοε 2010 - 19:25 | |
| |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 25 Νοε 2010 - 19:51 | |
| καταπληκτικο , θεικο δεν εχω λογια!περιμενω με αγωνια | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 25 Νοε 2010 - 20:36 | |
| Χαρηκα που σου αρεσε Ελινα μου |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Πεμ 25 Νοε 2010 - 20:39 | |
| | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 27 Νοε 2010 - 23:42 | |
| Σε ευχαριστω παρα πολυ, Γερασιμε... Αυτη τη στιγμη προσπαθω να τελειωσω την διορθωση της συνεχειας... Δεν θελω να σας κραταω σε αγωνια μεχρι αυριο |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 27 Νοε 2010 - 23:44 | |
| Τιποτα εμιλυ μου...α και μην ανχωνεσε ομως αν δεις οτι δεν σου βγαινει αυριο περιμενουμε μεχρι την δευτερα προεχουν αλλα πραγματα... - Σπόιλερ:
και μετα λενε οι γονεις μου οτι δεν θυσιαζομαι για τα μαθηματα... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 27 Νοε 2010 - 23:51 | |
| Συγνωμη Γερασιμε, ισως εγω ειπα λαθος τα πραγματα... Σκεφτομαι να βαλω συνεχεια τωρα, δηλαδη προσπαθω να την τελειωσω σημερα για να την βαλω αποψε Ελπιζω να μην σας μπερδευω |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 27 Νοε 2010 - 23:54 | |
| Eλα; και μολις σκεφτομουν να πεσω για υπνο...ουφ θα ξενυχτυσω παλι... - Σπόιλερ:
δεν μας μπερδευεις μαλλον εγω σε μπερδεψα γιατι δνε ειναι κατανοητα αυτα που λεω τις περισσοτερες φορες ενοουσα μην ανχωνεσε προεχουν τα μαθηματα αν και ειναι τεραστια θυσια για εμας να περιμενουμε.... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Σαβ 27 Νοε 2010 - 23:59 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Emily's Blog Κυρ 28 Νοε 2010 - 0:01 | |
| Τρεχω να την διαβασω που να περιμενω μεχρι αυριο ευτυχως ειναι κυριακη...πραγματικα δεν σε πιανουμε πουθενα εισαι 100% απροβλεπτη... Επιστρεφω με σχολιο παω να το απολαυσω...(μπορει να μου παρει κανα δεκαλεπτο συνηθως το απολαμβανω και το διαβαζω περισσοτερο απο μια φορες...τσς τρεχω ουτε ενα ποστ δεν αντεχω να κανω...) | |
|
| |
| Emily's Blog | |
|